12341
3.8 / 5
13 Oceny innych handlowców
Withdrawal
3.7
Deposit
3.8
Offers
3.9
Support
3.8
Plattform
3.7
Yield
3.7

Recenzje Pocket Option – Prawdziwe oceny użytkowników

Co inni handlowcy mówią o platformie Pocket Option? Jak dobrze jest? Prawdziwe recenzje i oceny użytkowników od inwestorów. Wyraź swoją opinię poniżej.

Andre Witzel

15.11.2021, 16:52

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
4/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 1: „Najwyższe wypłaty z Pocket Option”
Pocket Option jest brokerem najwyższego poziomu w handlu online. Przetestowałem go tylko z $500 i osiągnąłem zysk do $1324 dzięki moim własnym strategiom. Co zaskakujące, wycofanie moich zysków nastąpiło bardzo szybko. Mogę polecić tę usługę. Handel odbywa się według najlepszych cen, a platforma zapewni Ci wszystko, czego potrzebujesz do zarabiania pieniędzy dzięki opcjom cyfrowym.
LALMAN KHAN

2022-03-28, 20:25

Deposit
5/5
Withdrawal
4/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 2: „Opcja miłości kieszonkowej”
Pocket Options to jedna z najlepszych platform do handlu opcjami binarnymi. najlepszy broker opcji binarnych w historii.
Lando

2022-03-28, 20:26

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
4/5
Pocket Option Review number 3: „Dla amatorów i profesjonalistów”
Gorąco polecam. Gorąco polecam rozpocząć w trybie demo przed przejściem do konta na żywo. Są bardzo podobne. Doskonała praktyka sprawia, że handel jest doskonały...
Jerzy Mitwinienkocz

2022-03-28, 20:27

Deposit
4/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 4: „Мой отзыв о Pocket Option”
Добрый день, торгую на Pocket Option уже 3 года, нравятся многие вещи, например много активов, пусть из них большинство и OTC т.е искусcтвенные графики, но на них тоже можно заработать. Также существует система наград, график никогда не тормозит, что очень радует, ставки мгновенные. Есть много индикаторов, а вобще на Российском рынке это единственный нормальный брокер, его с остальны постальный брокер identyfikator 2816661
Doustny

2022-03-28, 20:28

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 5: „Kieszonkowy jest niesamowity”
Moje doświadczenie z opcją kieszonkową było ogólnie świetne. Wsparcie jest zawsze online i gotowe do pomocy. Bonusy Pocketoption są moim zdaniem najlepsze. Podoba mi się wygląd i styl platformy. Proste, ale zaktualizowane.
Marianna Am

2022-04-29, 10:14

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 6: „Najlepszy broker w 2022 roku”
Witam Korzystam z opcji kieszonkowej od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Jest to jedyny broker, który był w stanie pracować dla krajów UE po zakazie esma w 2018 roku. Jest legalny, z bardzo łatwymi sposobami wpłat i wypłat. Doskonała platforma, hojny bonus od depozytu, aby grać z większą wygodą. Plus fantastyczna usługa wsparcia dostępna 24/7, zawsze służąca pomocą.
Nie trać okazji, aby wypróbować tego brokera.
Abubakar Idris Hashimu

2022-05-03, 09:28

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 7: „Najlepsza jest opcja kieszonkowa”
Opcja kieszonkowa to najlepszy broker, z jakim kiedykolwiek się spotkałem, najlepsza obsługa klienta, wiele metod płatności wpłat i wypłat, mój identyfikator użytkownika kieszonkowego to 27048514
Merci

2022-10-26, 20:49

Deposit
4/5
Withdrawal
1/5
Offers
3/5
Support
2/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 8: „Nie mogłem wypłacić moich 7k”
Zdeponowałem $1k i zarobiłem $6k więcej i dokonałem pełnej wypłaty. Zostałem zablokowany.
Jose Ramos

2022-11-02, 20:54

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 9: "Bonne plateforme pour l'arnaque"
C'est de l'arnaque, en demo vous gagnez env. 80% , en réel vous gagnez 0%, au dernier moment vous perdez.
Jose Ramos

2022-11-02, 20:54

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 10: "Bonne plateforme pour l'arnaque"
C'est de l'arnaque, en demo vous gagnez env. 80% , en réel vous gagnez 0%, au dernier moment vous perdez.
Des

2022-11-02, 20:56

Deposit
1/5
Withdrawal
1/5
Offers
1/5
Support
1/5
Plattform
1/5
Yield
1/5
Pocket Option Review number 11: „Jeśli wygrywasz transakcje i osiągasz zyski, nie ekscytuj się, oni zatrzymają Twoje pieniądze”.
Opcja Scam Pocket zwiększa minimalną kwotę wypłaty za każdym razem, dzięki czemu nigdy nie będziesz w stanie wypłacić swoich pieniędzy. Trzymaj się z daleka lub zgub to wszystko. Obsługa klienta nie odpowie i zignoruje. Proszę nie wpłacać żadnych pieniędzy na tę platformę, nigdy nie będzie można jej wyjąć. Nie dodawaj więcej pieniędzy na konto, aby doładować, ponieważ minimalna kwota wypłaty po prostu wzrośnie. Podejmuję teraz kroki prawne, aby zamknąć tych przestępców.
Don P

2022-11-02, 20:56

Deposit
4/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
4/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 12: „Świetna aplikacja handlowa”
Nie mam nic negatywnego do powiedzenia o tych facetach. Naprawdę są w stu procentach uzasadnione. Od dołu do góry. Uwielbiam tę platformę
ايمن جبار

2022-11-29, 16:21

Deposit
5/5
Withdrawal
5/5
Offers
5/5
Support
5/5
Plattform
5/5
Yield
5/5
Pocket Option Review number 13: „Quotex”
ال منصة اول

Write your opinion to "Pocket Option"

Your personal review (minimum 50 words)*

Your rating

Deposit
Withdrawal
Offers
Support
Plattform
Profit

Personal details