A është e ligjshme tregtia binare në Azerbajxhan? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Azerbajxhan.

Tregtimi i opsioneve binare nuk duket të jetë i rregulluar nga një organ specifik në Azerbajxhan që kur Autoriteti Mbikëqyrës i Tregut Financiar pushoi aktivitetet e tij. Duke pasur parasysh mungesën e mbikëqyrjes rregullatore specifike të vendit, tregtarët duhet të qëndrojnë të kujdesshëm dhe të bëjnë kujdesin e duhur kur zgjedhin një platformë ose ndërmjetës për tregtimin e opsioneve binare.

Për të kursyer pak nga koha juaj e vlefshme, ne kemi krijuar një tutorial të shpejtë mbi tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan me ndërmjetës me reputacion.

Faktet kryesore në lidhje me tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan

 • Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Azerbajxhan.
 • Tregtarët mund të përdorin një nga ndërmjetësit tanë të rekomanduar për të tregtuar opsionet binare ose për të gjetur një ndërmjetës të ligjshëm në vend.
 • Autoriteti Mbikëqyrës i Tregut Financiar (FIMSA) rregullon tregjet financiare në Azerbajxhan.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan 

Tregtimi i opsioneve binare është një mundësi emocionuese për t'u përfshirë në tregjet financiare dhe ndoshta për të fituar para duke bërë parashikime për lëvizjen e vlerave të aktiveve. Ky udhëzues gjithëpërfshirës do t'ju çojë në bazat e tregtimit të opsioneve binare dhe do t'ju ofrojë këshilla të dobishme për t'ju ndihmuar të filloni, pavarësisht nëse jeni i ri në tregti ose kërkoni të zgjeroni ekspertizën tuaj.

1. Zgjidhni një ndërmjetës opsionesh binare që ofron shërbime në Azerbajxhan 

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

Ndërsa zgjedh një ndërmjetës binar në Azerbajxhan, një tregtar duhet t'i kushtojë vëmendjen maksimale. Tregtimi binar në Azerbajxhan po rritet, për shkak të të cilit janë shfaqur disa ndërmjetës. Sidoqoftë, një tregtar duhet të jetë i kujdesshëm gjatë inspektimit të veçorive të çdo ndërmjetësi përpara se të zgjedhë një. 

Mire qe e di!
Ka disa ndërmjetës të opsioneve binare në Azerbajxhan që mund të mos jenë të ligjshëm. Prandaj, një tregtar duhet të zgjedhë një ndërmjetës që është themeluar dhe i njohur për mbështetjen e tij të madhe ndaj klientit.

Një tregtar në Azerbajxhan mund të zgjedhë një ndërmjetës midis Quotex, IQ Option dhe Pocket Option. Le të gërmojmë në atë që këta ndërmjetës u ofrojnë tregtarëve që i bëjnë ata më të mirët për tregtarët.

Quotex

Quotex është një platformë tregtare ligjore në Azerbajxhan. Kjo platformë tregtare binare është më e mira për tregtarët që janë të rinj në tregtimin e opsioneve binare, pasi Quotex ka një nga platformat më të lehta për t'u kuptuar. Quotex ka një ekip profesionistësh që mund t'u përgjigjen pyetjeve shpejt. Për më tepër, depozita minimale e ulët e këtij ndërmjetësi e bën atë të arritshëm për të gjithë tregtarët.

Disa veçori të Quotex përfshijnë si më poshtë:

 • Tregtarët mund të shijojnë tregtimin duke filluar me një shumë minimale të depozitës.
 • Ata mund të përdorin platforma të ndryshme tregtare që Quotex u ofron tregtarëve.
 • Tregtarët mund të regjistrohen për një llogari tregtare me Quotex pa asnjë sherr.
 • Të gjitha burimet arsimore në Quotex janë të aksesueshme për të gjithë tregtarët.
 • Tregtarët gjithashtu mund të përdorin tregues teknikë kryesorë për të bërë analiza teknike.
 • Llogaria demo Quotex është e disponueshme për të gjithë tregtarët. Ata mund ta përdorin këtë llogari demo falas për 30 ditë.

Kështu, nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan, mund të filloni me Quotex. Është një platformë ideale tregtare nëse doni të mësoni se si të tregtoni.

› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option 

Pocket Option në Azerbajxhan
Pocket Option në Azerbajxhan

Pocket Option është një platformë tregtare ligjore në Azerbajxhan. Tregtarët e Azerbajxhanit kanë akses në Pocket Option për të tregtuar opsione binare. Për disa arsye, kjo platformë tregtare binare është bërë një nga të preferuarat e tregtarëve. Tregtarët kënaqen të mësojnë se si të tregtojnë në llogarinë demo Pocket Option. Me bazë në Republikën e Kosta Rikës, Pocket Option rregullohet nga MISA dhe lejon tregtarët të tregtojnë me platformën e tyre me një depozitë minimale të ulët prej $5

Përveç kësaj, tregtarët Pocket Option kanë akses në disa përfitime të tjera. Kjo perfshin:

 • Tregtarët mund të hyjnë në disa platforma tregtare në Pocket Option. 
 • Ata mund të regjistrohen për një llogari tregtare të drejtpërdrejtë në këtë platformë brenda disa hapave të thjeshtë. 
 • Pocket Option vë në dispozicion të tregtarëve disa burime arsimore.
 • Tregtarët mund të shijojnë të gjitha veçoritë që ofron kjo platformë tregtare. 

Pra, nëse dëshironi të tregtoni opsione binare në Azerbajxhan, Pocket Option mund të jetë zgjedhja juaj!

› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

IQ Option

IQ Option në Azerbajxhan

IQ Option është një program ligjor dhe i besueshëm i tregtimit në internet i njohur për lehtësinë e përdorimit, zgjedhjen e gjerë të aseteve dhe pajtueshmërinë ligjore. Ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur, burime trajnimi, llogari demo dhe një aplikacion celular për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës.

Disa avantazhe të përdorimit të IQ Option në Azerbajxhan përfshijnë si në vijim:

 • Tregtarët mund të shijojnë veçoritë më të mira të tregtimit duke përdorur të gjitha mjetet e tregtimit dhe treguesit teknikë të ofruar nga kjo platformë tregtare. 
 • Ata mund ta bëjnë tregtimin një sipërmarrje fitimprurëse duke hyrë në të gjitha tregjet dhe asetet themelore. 
 • IQ Option ka disa lloje llogarish për të cilat një tregtar mund të regjistrohet sipas ekspertizës së tyre. 
 • Tregtimi në IQ Option është më i miri për tregtarët në Azerbajxhan, sepse ata mund të hyjnë falas në llogarinë demo.

Pra, një tregtar mund të zgjedhë midis këtyre ndërmjetësve për të tregtuar opsionet binare në Azerbajxhan. Pasi ta njihni ndërmjetësin, mund të regjistroheni për një llogari tregtare të drejtpërdrejtë për të vendosur tregti. 

› Regjistrohu në IQ Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare të drejtpërdrejtë

Regjistrimi për një llogari tregtare në Azerbajxhan
Regjistrimi për një llogari tregtare në Azerbajxhan

Një tregtari do të kishte nevojë për një platformë për të vendosur tregti me opsione binare. Kështu, regjistrimi për një llogari tregtare është i pashmangshëm. Një tregtar mund të regjistrohet për një llogari tregtare duke përdorur hapat e mëposhtëm. 

 • Vizitoni platformën e tregtimit të opsioneve binare me të cilën dëshironi të regjistroheni për një llogari tregtare. 
 • Klikoni në opsionin 'Regjistrohu'. 
 • Futni detajet që kërkon ndërmjetësi. 
 • Paraqisni informacionin tuaj. 

Llogaria juaj tregtare do të jetë gati sapo të klikoni opsionin 'rregjistrohu ose 'dorëzo'. 

3. Përdorni një llogari tregtare demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Azerbajxhan
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Azerbajxhan

Një tregtar tani mund të tregtojë përmes llogarisë së tij të tregtimit të drejtpërdrejtë ose demo. Azerbajxhani Tregtarët që nuk janë në dijeni të tregtimit të opsioneve binare mund të fillojnë me a llogari demo. Një llogari demo do t'i lejojë tregtarët të mësojnë se si të tregtojnë opsionet binare. Për më tepër, tregtarët në Azerbajxhan mund të kenë akses në të njëjtat veçori në platformën e tregtimit demo të ndërmjetësit si në platformën e tyre të drejtpërdrejtë. 

Mire qe e di!
Një llogari demo përmban monedhë virtuale që lejon tregtarët të tregtojnë pa humbur paratë e tyre. Nga ana tjetër, tregtarët që janë të përgatitur mirë në konceptet e tregtimit të opsioneve binare mund të përdorin një llogari tregtare të drejtpërdrejtë. Këtu, tregtarët përdorin paratë e tyre për të bërë tregti dhe për të dëshmuar fitime dhe humbje aktuale. 

4. Zgjidhni një aktiv themelor për tregtim

Tani, tregtarët më në fund mund të zgjedhin aktivin themelor që dëshirojnë të tregtojnë me opsionet binare. Përveç kësaj, ndërmjetësit që zgjerojnë shërbimet e tyre në Azerbajxhan mund të kenë akses në shumë asete themelore. 

Përveç kësaj, tregtarët gjithashtu kanë akses në disa tregje themelore. Pra, ju mund të zgjidhni një aktiv që mendoni se do të korrë fitime të larta. Më pas, mund të vendosni tregtinë e opsioneve binare për këtë aktiv pasi të bëni një analizë të duhur. 

5. Bëni një analizë të duhur

Tregtarët duhet të kryejnë kërkimet e tyre dhe të analizojnë luhatjet e aktiveve të tyre për të rritur shanset e tyre për të bërë tregti të suksesshme. Për të qenë të qëndrueshëm në realizimin e fitimeve, tregtarët duhet të kenë njohuri themelore se si ndryshojnë çmimet e aseteve sipas asaj që po ndodh në treg.

Këtu janë disa teknika analize që tregtarët mund të zbatojnë për të tregtuar opsionet binare:

 • Përdorni mjetet dhe teknikat e tregtimit që ndërmjetësit në Azerbajxhan ofrojnë për të tregtuar opsionet binare. 
 • Ndiqni lajmet që mund të ndikojnë në çmimin e aktivit tuaj bazë. 
 • Mbani një kontroll mbi tendencat. 
 • Përmirësoni njohuritë tuaja tregtare duke përdorur disa revista dhe revista tregtare. 
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

6. Vendosni tregtinë tuaj

Tregtarët mund të bëjnë sa më shumë tregti që duan në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, tregtarët nuk duhet të tregtojnë në mënyrë të pamatur dhe duhet të kryejnë tregti sipas arsyetimit logjik dhe të mos tregtojnë emocionalisht. Meqenëse ka vetëm dy opsione për të zgjedhur, ekzekutimi i tregtisë është mjaft i thjeshtë dhe mund të bëhet me një klikim të gishtit.

7. Prisni rezultatin

Tregtarët në Azerbajxhan do të dinë rezultatin e tregtisë së tyre sapo të skadojë. Tregtia ose do të sjellë një fitim ose një humbje në skadimin e saj. Nëse parashikimi i tregtarit është i drejtë, tregtia do të jetë fitimprurëse. Nëse jo, tregtia sjell humbje. 

Kështu, tregtimi i opsioneve binare me fitime varet nga aftësitë tuaja për të bërë analiza. Kështu, nëse jeni një investitor i ri në Azerbajxhan, mund të përqendroheni në përmirësimin e aftësive tuaja për të bërë analiza. Si rezultat, ju do të fitoni më shumë se fitimi i zakonshëm përmes tregtimit binar. 

Konceptet thelbësore të opsioneve binare do t'ju ndihmojnë të nivelizoni lojën tuaj tregtare. Këtu janë disa informacione në lidhje me tregtimin e opsioneve binare që tregtarët në Azerbajxhan duhet të dinë. 

Metodat e pagesës për tregtarët në Azerbajxhan

Tregtarët në Azerbajxhan mund të tregtojnë opsione binare vetëm kur financojnë llogaritë e tyre tregtare. Agjentët vënë në dispozicion disa mënyra pagese për tregtarët. Këto përfshijnë sa vijon. 

 • Transfertat bankare – Tregtarët mund të përdorin llogarinë e tyre bankare për të depozituar dhe tërhequr fonde nga llogaria e tyre tregtare në Azerbajxhan.
 • Kriptovaluta – Disa ndërmjetës në Azerbajxhan lejojnë tregtarët të financojnë llogaritë e tyre tregtare me kriptovaluta, duke përfshirë ato të njohura si Bitcoin dhe Ethereum.
 • Kuletat elektronike – Tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre tregtare me kuletat elektronike si Skrill, Apple Pay, Paypal dhe Google Pay.
 • Kartat e Kreditit/Debitit – Visa dhe Mastercards janë mënyra të zakonshme pagese për tregtarët në Azerbajxhan.

Si i depozitoni ose tërheqni fonde?

Njohja e procesit të depozitimit dhe tërheqjes do t'i ndihmojë tregtarët të tregtojnë lehtësisht opsionet binare në Azerbajxhan. 

Si depozitoni?

Për të depozituar fonde, një tregtar mund të:

 • Regjistrohuni për një llogari tregtare dhe regjistrohuni në të. 
 • Zgjidhni opsionin 'shtoni fonde' ose 'depozitoni fonde' që ofron ndërmjetësi. 
 • Tani, shkruani shumën e depozitës. 
 • Zgjidhni një mënyrë pagese. 

Pra, tregtarët më në fund mund të depozitojnë fonde pasi të vërtetojnë pagesën nga fundi i tyre. Një bilanc i mjaftueshëm i llogarisë tregtare do t'ju lejojë të vendosni tregtimin e opsioneve binare. 

Si i tërheqni fondet?

Ju mund të filloni tërheqjen e fondeve kur përfitoni nga tregtia e opsioneve binare. Për të tërhequr:

 • Mund të vizitoni llogarinë tregtare të opsioneve binare dhe të futni kredencialet tuaja të hyrjes. 
 • Në panelin e kontrollit, do të shihni opsionin "tërheqja e fondeve". 
 • Ju mund të klikoni në këtë opsion dhe të zgjidhni një shumë për të tërhequr. 
 • Tani mund të zgjidhni mënyrën e pagesës dhe të paraqisni kërkesën tuaj. 

Pra, tërheqja e fondeve nga llogaria juaj tregtare është e thjeshtë. Tregtarët në Azerbajxhan mund të ndjekin këto hapa të thjeshtë për të filluar.  

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Azerbajxhan

Të mirat dhe të këqijat e opsioneve binare do të shpjegojnë nëse tregtimi i tyre është i përshtatshëm. 

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:
 • Tregtia binare i lejon tregtarët të bëjnë fitime të shpejta. Tregtarët mund të fitojnë para brenda pak çastesh duke tregtuar opsione binare. 
 • Tregtimi i opsioneve binare është i thjeshtë dhe tregtarët nuk kanë nevojë për shumë kohë për të mësuar se si të tregtojnë. 
 • Nuk ka një, por shumë ndërmjetës të opsioneve binare të disponueshëm në treg. 
 • Llogaritë demo që ofrojnë ndërmjetësit e bëjnë të lehtë të mësosh se si të tregtosh opsionet binare për tregtarët.
Disavantazhet e tregtisë binare janë:
 • Gjetja e një platforme të besueshme tregtare binare mund të jetë një luftë për tregtarët.
 • Tregtimi i opsioneve binare mund të sjellë humbje, dhe një tregtari mund t'i duhet t'i mbulojë ato humbje. 
 • Kështu, ai mund të kënaqet me mbitregtimin, duke sjellë më shumë humbje sesa fitime.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Azerbajxhan

Disa rreziqet të përfshirë në tregtimin e opsioneve binare përfshijnë sa vijon:

 • Tregtarët mund të zbresin me një ndërmjetës që nuk ofron shërbime të vërteta. 
 • Mund të jetë e vështirë për tregtarët të zgjedhin aktivin themelor që gjeneron fitime. 
 • Edhe pse të mësuarit e tregtimit të opsioneve binare është i thjeshtë, ende kërkon kohë. 
 • Tregtarët mund të mos jenë në gjendje t'i besojnë tregtimit të opsioneve binare me gjithë zemër për shkak të historisë së tij të errët. 
 • Tregtarët e opsioneve binare janë në një rrezik më të madh për të humbur paratë e tyre reale sepse nuk marrin asgjë nëse humbasin. 

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Azerbajxhan

Kështu, tregtimi i opsioneve binare në Azerbajxhan është aq i mundur për një tregtar sa është në vendet e tjera. Pra, nëse ndonjë tregtar në Azerbajxhan është i interesuar të tregtojë opsione binare, ai mund të fillojë thjesht duke zgjedhur një ndërmjetës. 

Nga të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare, një tregtar mund të mbështetet në Quotex, IQ Option dhe Pocket Option. Këta ndërmjetës ofrojnë shërbime të lavdërueshme për ndërmjetësit. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Azerbajxhan

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si mundet një tregtar në Azerbajxhan të tregtojë opsione binare?

Një tregtar në Azerbajxhan mund të tregtojë opsione binare duke u regjistruar për një llogari tregtare me një nga agjentët e disponueshëm në vend ose duke përdorur një nga ndërmjetësit në det të hapur që ne kemi rekomanduar. Tregtarët mund të zgjedhin një aktiv themelor dhe të vazhdojnë hap pas hapi për të vendosur tregtinë e tyre të opsioneve binare. 

Cilët ndërmjetës janë të disponueshëm për tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan?

Ka disa ndërmjetës në dispozicion për tregtimin e opsioneve binare në Azerbajxhan. Sidoqoftë, shërbimet më të mira në Azerbajxhan janë të disponueshme me Quotex, Pocket Option dhe IQ Option. Pra, ju mund të zgjidhni një nga këta tre ndërmjetës dhe të provoni platformën e tyre duke përdorur llogarinë demo. 

A është një llogari demo e dobishme për të mësuar se si të tregtoni opsionet binare?

Po, një llogari tregtare demo është e dobishme për të gjithë tregtarët. Ndihmon tregtarët fillestarë të mësojnë konceptet e tregtimit binare. Ai është gjithashtu i dobishëm për tregtarët që kanë ekspertizë tregtare të opsioneve binare. 

Sa para ju nevojiten në Azerbajxhan për të tregtuar opsione binare?

Tregtari zakonisht vendos sasinë e parave që vendosni në opsionet binare. Shuma do të varet nga toleranca juaj ndaj rrezikut, qëllimet e tregtimit dhe depozitimi minimal i kërkuar nga brokerimi i opsioneve binare që zgjidhni. Mund të krijoni një llogari me aq pak sa $10 dhe të filloni të bëni tregti me aq pak sa $1.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Azerbajxhan?

Transfertat bankare, kuletat dixhitale (Skrill, Neteller), kartat e kreditit ose të debitit dhe kriptomat si BTC, ADA, LTC dhe të tjera janë mënyrat më të përdorura dhe më të aksesueshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Azerbajxhan.

Çfarë A janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Azerbajxhan?

Investimi në opsionet binare në Azerbajxhan sjell disa rreziqe. Kjo vjen nga natyra e tij spekulative. Pa kryer analiza dhe pa u disiplinuar, një tregtar mund të bjerë në grackën e vendosjes së tregtisë së pamatur dhe të lojërave të fatit me rezultatet e një tregtie që mund të çojë në humbjen e shpejtë të kapitalit të tyre. Për shkak të mungesës së rregulloreve të qarta në këtë vend, tregtarët mund të ekspozohen ndaj më shumë rreziqeve të humbjes së kapitalit të tyre.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Azerbajxhan?

Po, në Azerbajxhan, ju mund të tregtoni opsione binare pa kosto ose falas duke u regjistruar me një nga ndërmjetësit e listuar më sipër dhe duke përdorur llogarinë e tyre demo. Një llogari demo ju lejon të praktikoni tregtimin në kushtet e tregut në kohë reale pa rrezikuar fondet aktuale.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment