A është e ligjshme tregtia binare në Bahamas? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Bahamas.

Komisioni i Letrave me Vlerë i Bahamas (SCB) kohët e fundit ka ndryshuar kërkesat e tij për ndërmjetësit e internetit, duke përfshirë ndalimin e tregtimit të opsioneve binare. Sipas shumë analistëve, ndryshimet do të tërheqin edhe më shumë investitorë nga Evropa që duan të tregtojnë opsionet binare pavarësisht udhëzimeve kufizuese të zhvilluara nga ESMA. Këta tregtarë aktualisht po braktisin tregjet evropiane (ESMA).

Në këtë tutorial, ne do të diskutojmë si të tregtoni opsionet binare në Bahamas dhe zgjidhni ndërmjetësit më të mirë binare.

Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Bahamas
Tutorial i Tregtimit të Opsioneve Binar në Bahamas

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në Bahamas

 • Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Bahamas.
 • Tregtarët mund të fillojnë tregtimin me cilindo nga ndërmjetësit e rekomanduar në det të hapur në artikull.
 • Komisioni i Letrave me Vlerë i Bahamas (SCB) rregullon aktivitetet e tregjeve financiare në Bahamas.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Bahamas

Do të zbuloni se si të krijoni llogarinë tuaj tregtare në Bahamas në këtë seksion. Ky artikull është për ju nëse jeni një tregtar Bahamian që dëshiron të zbulojë se si të regjistroheni me opsionin binar.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Bahamas

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

Quotex

Quotex në Bahamas
Quotex në Bahamas

Quotex është një platformë tregtare ligjore që është në pronësi të Awesome LTD. Ky ndërmjetës i opsioneve binare u bë i njohur me tregtarët në vitin 2020 për shkak të platformës së tij intuitive dhe të lehtë për t'u përdorur. Quotex i lejon tregtarët binare të tregtojnë FX, indekse, kriptovaluta dhe mallra. Quotex ofron tre lloje llogarish: bazë, pro dhe VIP.

Tregtarët mund të përdorin një llogari demo virtuale $10,000. Llogaria demo i lejon tregtarët të provojnë tregtimin e opsioneve binare pa rrezikuar para. Fillestarët në opsionet binare duhet të përdorin një llogari demo për të mësuar tregtimin e opsioneve binare.

Ky ndërmjetës tregtar pranon shumë metoda depozitimi dhe tërheqjeje. Skrill, Neteller, telat bankare dhe kartat e kreditit/debitit janë të zakonshme. Quotex kërkon një depozitë fillestare $10 pa tarifa. Tërheqja zgjat një deri në pesë ditë, në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Quotex thjeshton opsionet binare për fillestarët. Ai ka disa asete, veçori dhe llogari. Ai gjithashtu përfshin një llogari demo për të mësuar tregun binar.

› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Bahamas
Pocket Option në Bahamas

Pocket Option është një platformë tregtare ligjore e themeluar në vitin 2017. Infinite Trade LLC e zotëron atë, dhe Autoriteti Ndërkombëtar i Shërbimeve Mwalid rregullon platformën. Pocket Option pranon tregtarë nga SHBA dhe 95 vende të tjera. Është një platformë inovative tregtare me depozita minimale të lira, shumë mënyra pagese, veçori teknike dhe kthime të mëdha.

Ai ofron mbi 100 asete, duke përfshirë kriptomonedha, mallra, aksione, forex, indekse dhe më shumë. Një llogari demo ju lejon të provoni Pocket Option para se të investoni para të vërteta. Llogaria demo ka $10,000 para të rreme për të provuar veçoritë pa humbur para.

Pocket Option u bën thirrje tregtarëve me tregtinë e tij minimale të ulët prej $1, duke lejuar një menaxhim të kujdesshëm të rrezikut dhe potencialin për kthime të konsiderueshme në tregjet e suksesshme. Platforma rrit fleksibilitetin e tregtimit me aplikacionet celulare për iOS dhe Android, duke mundësuar akses në tregtimin e opsioneve binare nga kudo.

Komoditeti shtrihet në transaksionet financiare, me një gamë të gjerë opsionesh pagese, duke përfshirë kriptovalutat dhe metodat tradicionale, si dhe pragjet financiare të menaxhueshme - një depozitë minimale $5 dhe vetëm $10 e nevojshme për tërheqje.

Për më tepër, veçoritë e tregtimit social të Pocket Option ofrojnë një mundësi unike për fillestarët që të vëzhgojnë dhe të përsërisin strategjitë e profesionistëve me përvojë, duke përmirësuar kurbën e të mësuarit dhe duke ofruar njohuri për praktikat e suksesshme tregtare.

› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

IQ Option

Uebfaqja zyrtare IQ Option

IQ Option është një platformë tregtare ligjore në Bahamas që u ofron tregtarëve një platformë të vetë-ndërtuar në desktop dhe telefon. Platforma ka bots dhe shtojca unike që ndihmojnë tregtarët të bëjnë vendin më të mirë të tregtimit. Si tregtar, ju mund të depozitoni aq pak sa $10 dhe të bëni një tregti për aq të ulët sa $1. IQ Option ofron shërbime për tregtarët në të gjithë botën.

IQ Option e ka zyrën qendrore në Shën Vincent dhe Grenadine që nga viti 2013. Ndërmjetësi filloi vetëm me opsionet binare, si një opsion tregtimi që klientët kishin më parë, duke përfshirë Forex. Që nga ajo kohë, IQ Option është përmirësuar në teknologjinë e tij, duke u dhënë tregtarëve një nga përvojat më të mira.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Bahamas
Regjistrimi për një llogari tregtare në Bahamas

Ju duhet të vizitoni faqet zyrtare të internetit. Faqja që përmban formularin e aplikimit do të shfaqet kur klikoni "Krijo një llogari" në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit. Ju duhet të ndiqni këto udhëzime dhe të klikoni butonin "Regjistrohu" në mënyrë që të regjistroheni.

Sigurohuni që të plotësoni me saktësi të gjitha fushat. Duhet vetëm të futni emailin tuaj të ligjshëm për të përdorur llogarinë demo të ndërmjetësit. Për të tregtuar në llogarinë e drejtpërdrejtë me para të vërteta, mund t'ju kërkohet të plotësoni më shumë detaje personale, siç është numri juaj i identifikimit. Verifikimi i llogarisë mund të ketë disa probleme nëse futni informacione të pasakta. Meqenëse këta ndërmjetës (të përmendur më lart) janë ndërmjetës të besueshëm, ne ju këshillojmë të jeni të hapur dhe të sinqertë me ta.

Për më tepër, këta ndërmjetës lejojnë regjistrimin e llogarisë për Gmail, Facebook dhe VK. Është gjithashtu një nga mënyrat për t'u regjistruar për një llogari ndërmjetësi. Ju duhet vetëm të klikoni në një nga ikonat për të krijuar një llogari duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook, Gmail ose VK.

3. Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Bahamas
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Bahamas

Para se të bëni një depozitë të vërtetë, ju këshillojmë të praktikoni tregtimin demo. Mos harroni, sa më shumë të praktikoni, aq më shumë shanse keni për të fituar para të vërteta. Klikoni butonin "Tregtoni në një llogari demo" për të tregtuar duke përdorur një llogari demo. 

Një llogari demo është një mjet që mund ta përdorni për t'u njohur me platformën, për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe për të testuar strategji të reja në një tabelë të drejtpërdrejtë pa marrë asnjë financim rreziqet. Për më tepër, ju keni mundësinë të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook, gjë që mund të bëhet në vetëm disa hapa të thjeshtë:

 1. Shtypni butonin Facebook.
 2. Do të shfaqet një dritare që kërkon informacionin tuaj të hyrjes në Facebook, duke ju bërë të shkruani adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar.
 3. Shkruani fjalëkalimin tuaj në Facebook.
 4. Zgjidhni "Identifikohu".

Faqja përkatëse e ndërmjetësit do të kërkojë emrin tuaj, fotografinë e profilit dhe adresën e emailit pasi të klikoni butonin "Identifikohu". Pastaj klikoni Next. Për më tepër, mund të krijoni një llogari ndërmjetësi në internet përmes Gmail. Për ta realizuar këtë, ndërmerrni veprimet e mëposhtme:

 1. Shtypni butonin Google.
 2. Pasi të keni futur adresën tuaj të Gmail, klikoni "Next" për të hapur faqen e hyrjes në llogarinë Google.
 3. Më pas, klikoni "Përparim" dhe futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Gmail.
 4. Pas kësaj, do të çoheni direkt në platformën e ndërmjetësit nëse ndiqni udhëzimet e shërbimit në adresën tuaj të emailit.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Bahamas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar.


Mund të lundroni lehtësisht nëpër listën e aktiveve, ku opsionet e disponueshme për tregtim janë të shënuara qartë me të bardhë. Thjesht klikoni mbi çdo aktiv që ju intereson për të filluar një tregti. Dëshironi të mashtroni disa tregti në të njëjtën kohë? Nuk ka problem. Thjesht shtypni butonin "+" në anën e majtë të seksionit të aseteve për të shtuar më shumë në formacionin tuaj.

Çdo aktiv vjen me një përqindje pranë tij, duke treguar përfitimin e tij të mundshëm. Mbani mend, sa më e lartë të jetë përqindja, aq më shumë mund të fitoni nga një tregti e suksesshme.

5. Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur


Ju mund të filloni tregtimin tuaj me aq pak sa $1 ose të shkoni deri në $1,000, ose çfarëdo që përputhet me monedhën e llogarisë suaj. Është e mençur të filloni pak, duke testuar ujërat për të parë se sa rehat ndiheni dhe sa mirë mund të lundroni në zbaticat dhe rrjedhat e tregut.

Para se të bëni lëvizjen tuaj, kushtoni një moment për të studiuar nga afër tendencat e çmimeve të grafikut. Nëse inteligjenca dhe analiza juaj ju tregojnë se çmimi po shkon lart, klikoni butonin e gjelbër "Up", duke sinjalizuar optimizmin tuaj. Në të kundërt, nëse të gjitha shenjat tregojnë për një rënie, butoni i kuq "Poshtë" është aty ku duhet të shtypni, duke shënuar parashikimin tuaj të kujdesshëm. Ky vendim duhet të jetë një vendim i menduar, i bazuar në një kuptim të fortë të dinamikës së tregut.

6. Vendosni tregtinë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Bahamas
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Bahamas

Tani jeni në panelin e tregtimit të faqes së ndërmjetësit. Ju keni akses në një llogari demo të ngarkuar me $10,000 për tregti praktike. Për të kaluar në një llogari tregtare të drejtpërdrejtë, duhet të depozitoni fonde reale në llogarinë tuaj.

7. Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare

Kontrolloni për të parë nëse parashikimi juaj është i saktë kur të mbyllet tregtia. Nëse e parashikoni saktë, bilanci juaj do të rritet me shumën e investimit plus fitimet e aktivit. Nëse parashikimi juaj është i gabuar, nuk do t'i ktheni paratë tuaja. Ju mund të monitoroni statusin e porosisë tuaj në tregti.

Metodat e pagesës për tregtarët në Bahamas

Meqenëse ndërmjetësit e rregulluar kujdesen më shumë për asetet e klientëve të tyre, tregtarët e kanë më të lehtë të bëjnë transaksione dhe të përdorin praktikat më të mira. Ju mund të habiteni këndshëm kur mësoni se ndërmjetës të ndryshëm të opsioneve binare pranojnë opsione të ndryshme depozitimi dhe tërheqjeje! 

Nuk ka tarifa ose komisione transaksioni që i ngarkohen tregtarit kur bën një tërheqje ose depozitim. Investimi është aq i lehtë sa të klikoni një buton pasi të regjistroheni për një llogari ndërmjetësi. Më pas do të shfaqet një fotografi e opsioneve të ndryshme të depozitimit dhe tërheqjes.

Metodat e financimit RaceOption

Mënyrat e pagesës që janë në dispozicion për ju këtu janë:

Kartat bankare

 • Kartë viza
 • MasterCard

Kriptovalutat

 • Coinbase
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Ripple
 • Zcash
 • Bitcoin (BTC)
 • Dai
 • Paxos-Standart
 • Tether USD

Pagesat elektronike

 • Advcash
 • Paratë e përsosura
 • Piastrix

Opsionet e pagesës së menjëhershme të listuara këtu janë të gjitha mënyrat e pajtueshme të pagesës. Pra, ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare sa herë që dëshironi me këtë ndërmjetës. 

Ky ndërmjetës nuk i vë klientët e tij në ndonjë vështirësi të panevojshme. Tregtarët duhet të jenë në gjendje të ulin kostot sa më lehtë të jetë e mundur. 

Si i bëni depozita dhe tërheqje?

Opsionet binare pranojnë depozita në dollarë amerikanë, euro, paund britanik dhe Bitcoin me një minimum prej $10. Fondet e depozituara përmes kartave të kreditit, kuletave elektronike, transfertave bankare ose kriptomonedhës janë zakonisht të disponueshme brenda disa minutave nga depozitimi.

Zgjedhjet e monedhës elektronike përfshijnë AdvCash dhe Perfect Money. Kthimet bëhen duke përdorur burimin origjinal të financimit, përveç nëse mund të vërtetohet një burim dytësor. 

Tërheqjet dhe depozitat janë pa pagesë, megjithëse tarifat mund të lidhen me sistemin bazë të pagesave. Ndërsa bonuset nuk reklamohen në faqen e internetit të ndërmjetësit, ato janë lehtësisht të disponueshme gjatë procesit të depozitimit.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Bahamas

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:
 • Menaxhimi i rrezikut financiar
 • Fleksibiliteti
 • Thjeshtësia
 • Kontroll më i madh i tregtisë
 • Pagesa më të larta
 • Aksesueshmëria
Disavantazhet e tregtisë binare janë:
 • Mungesa e mjeteve të mira tregtare
 • Kufizimet në menaxhimin e rrezikut
 • Kostoja e humbjes së tregtisë
 • Korrigjimet tregtare

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Bahamas

Nëse parashikoni lëvizjen e saktë të çmimit duke përdorur opsionet binare, do të përfitoni shpejt dhe në mënyrë thelbësore. E vërteta është se ju do të humbni të gjithë investimin tuaj nëse çmimi nuk lëviz në drejtimin që keni parashikuar. Bazuar në të dhënat e analizuara nga ASIC, deri në 80% të tregtarëve humbasin para në opsionet binare.

ASIC më tej deklaroi se natyra e opsioneve binare do të thotë që klientët me pakicë ka të ngjarë të pësojnë humbje me kalimin e kohës:

 • Kontratat e opsioneve binare me një pagesë 'të gjitha ose asgjë' ku një nga dy rezultatet është që klienti me pakicë humbet të gjithë investimin e tij.
 • Kohëzgjatja e shkurtër e kontratës (Kontratat e opsioneve binare të një ofruesi zakonisht skadojnë në më pak se gjashtë minuta.)
 • Parashikohet një humbje në vlerë (d.m.th., vlera aktuale e fitimit të pritshëm për një kontratë opsioni binar është më e ulët se shuma fillestare e investuar).

Tregtarët janë gjithashtu në rrezik të humbasin më shumë nga kapitali i tyre nëse tregtojnë në mënyrë të pamatur. Është e zakonshme që tregtarët të humbasin disiplinën e tyre dhe të vazhdojnë të bëjnë tregti me nxitim me shpresën për të rifituar paratë që kanë humbur nga tregtia.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Bahamas

A jeni gati për të filluar me tregtimi i opsioneve binare? Filloni duke u regjistruar me një ndërmjetës të besueshëm dhe duke bërë depozitën minimale të kërkuar. Nëse nuk jeni të njohur me këtë industri, duhet të lexoni udhëzuesin që u dha në mënyrë që të mund të përcaktoni se cila platformë do t'u shërbejë nevojave tuaja në mënyrë më efektive. 

Prandaj, mos humbisni më kohë dhe filloni menjëherë!

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Bahamas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Çfarë do të thotë opsionet binare në Bahamas?

Shumë thjesht, "opsionet binare" i referohet një tregtie në të cilën rezultatet e mundshme mund të përmblidhen me fjalën "binare". Përgjigjet mund të jenë po ose jo. Nëse tregtimi është i suksesshëm, mbajtësi i opsionit merr një pagesë të paracaktuar (që quhet "në para"). 
Megjithatë, nëse tregtia është e pasuksesshme, i gjithë investimi humbet. Me fjalë të tjera, ato janë një lloj opsioni financiar me një normë fikse kthimi.

Cilat vende lejojnë tregtimin binare përveç Bahamas?

A është e ligjshme tregtimi binar në Bahamas? Po, për sa kohë që ndërmjetësi është legjitim dhe ofron kushte të qarta. Ai njihet gjerësisht si një mjet i vlefshëm investimi nga autoritetet rregullatore në shumë vende. Shumë vende kanë rregulla për tregtimin e opsioneve binare, të tilla si:
Shtetet e Bashkuara
Mbretëria e Bashkuar
Australia
Zelanda e Re
Japonia
Qipron
Malta

A janë opsionet binare kumar në Bahamas?

Bixhozi ka nevojë për tre gjëra: diçka për të vënë bast, një shans për të fituar dhe një çmim. Sipas përkufizimit të mësipërm, tregtimi me opsione binare në Bahamas është një formë kumari, por po ashtu është edhe tregtimi me aksione ose monedha.

Sa para ju nevojiten në Bahamas për të tregtuar opsionet binare?

Ju mund të hapni një llogari tregtare opsionesh binare në vetëm dhjetë minuta, të depozitoni një minimum prej $10 dhe të filloni tregtimin nga $1.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Bahamas?

Firmat e opsioneve binare në Bahamas shpesh pranojnë forma të ndryshme pagese, duke përfshirë pagesat me kartë, transfertat bankare, kuletat dixhitale (të tilla si AdvCash dhe Perfect Money) dhe kriptovalutat si Ether, BTCC, Zcash, BTC dhe shumë të tjera.

Cilat janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Bahamas?

Duke pasur parasysh mungesën e autoritetit rregullator të besueshëm për të qeverisur tregtimin e opsioneve binare si një instrument financiar në Bahamas, shumë tregtarë të opsioneve binare në vend zgjedhin të tregtojnë me agjentë të huaj. Megjithatë, rregulloret e pamjaftueshme mund t'i ekspozojnë tregtarët ndaj mashtrimeve dhe mashtrimeve të mundshme.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Bahamas?

Në të vërtetë, tregtarët në Bahamas kanë akses në një llogari demo, e cila ofron një mundësi për të përmirësuar të kuptuarit e tyre për tregtimin e opsioneve binare dhe për të praktikuar tregtimin pa rrezik duke përdorur fondet virtuale falas.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment