A është e ligjshme tregtia binare në Singapor? | Brokerat & Tutorial


Po, Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Singapor.

Tregtimi i opsioneve binare ka tërhequr vëmendjen në mbarë botën, duke përfshirë Singaporin, ku ligjshmëria dhe rregullimi i tij janë objekt interesi për shumë tregtarë të mundshëm.

Autoriteti Monetar i Singaporit (MAS) rregullon tregtimin e opsioneve binare në Singapor, duke siguruar që aktivitetet financiare t'u përmbahen standardeve strikte të transparencës dhe drejtësisë. Autoriteti MAS i shërben gjithashtu Bankës Qendrore të Singaporit me rregullore dhe udhëzime. Ky departament rregullator nuk është vetëm për tregjet financiare individuale, por edhe për sistemet e pagesave që synojnë të ofrojnë shërbime për këto tregje.

Ky artikull do të gërmojë në peizazhin ligjor të tregtimit të opsioneve binare në Singapor, do të eksplorojë ndërmjetësit që veprojnë sipas rregulloreve MAS dhe do të ofrojë një tutorial gjithëpërfshirës për ata që janë të interesuar të lundrojnë në këtë treg me aksione të larta.

Udhëzues tregtimi i opsioneve binare në Singapor

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në Singapor

 • Popullariteti: Ndërsa tregtia legale, e opsioneve binare është më pak e përhapur në Singapor në krahasim me instrumentet e tjera financiare, kryesisht për shkak të rreziqeve të larta të përfshira dhe disponueshmërisë së opsioneve më tradicionale të investimit. Ne rekomandojmë që tregtarët të kontrollojnë se si tregtimi i opsioneve binare krahasohet me opsionet e tjera të investimit përpara se të fillojnë të tregtojnë opsionet binare.
 • Rreziku dhe shpërblimi: Tregtimi i opsioneve binare përfshin parashikimin e drejtimit të çmimit të një aktivi brenda një periudhe kohore të caktuar. Ekziston mundësia për të ardhura të larta, por gjithashtu ekziston rreziku i humbjes së të gjithë investimit.
 • Burimet arsimore: Tregtarët e rinj duhet të përdorin burime arsimore të ofruara nga ndërmjetës të rregulluar, të tilla si llogaritë demo, mësime dhe analiza të tregut, për të ndërtuar kuptimin e tyre dhe për të zhvilluar strategji efektive tregtare.
➥ Filloni tregtimin në Singapor: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Singapor

Ky udhëzues zbërthen hapat dhe i ndihmon tregtarët të shmangin gabimet e zakonshme kur tregtojnë opsionet binare. Hapat e mëposhtëm sigurojnë që tregtarët të mund të fillojnë udhëtimin e tyre të tregtimit të opsioneve binare më të qetë dhe me besim.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Singapor

Do të ishte më mirë të merrni parasysh disa faktorë kryesorë për t'u siguruar që të jeni mirë me një ndërmjetës të vërtetë.

Gjërat që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një ndërmjetës i aftë janë:

 1. Së pari, kontrolloni licencimin i ndërmjetësit tuaj të rregullohet sipas udhëzimeve të Singaporit. MAS duhet të kishte rregulluar aftësinë e ndërmjetësit për të operuar brenda vendit. 
 2. Shikoni veçoritë, shpërblimet dhe mjetet e treguesit të platformës së ndërmjetësit. Mundësisht, shkoni me ndërmjetësin që ofron bonuse dhe shpërblime për regjistrimin dhe depozitat. Kjo do t'ju përfitojë më tej kur tregtoni opsione binare.
   
 3. Kontrolloni nëse platforma e ndërmjetësit ka një llogari demo. Që nga sot, të gjitha platformat e ndërmjetësit të opsioneve binare duhet të kenë një llogari demo për t'u dhënë fillestarëve një mundësi mësimi. Për më tepër, profesionistët përdorin llogarinë demo për t'u mësuar me ndërfaqen e platformës.
   
 4. Ju nuk do të dëshironit të kaloni telashe për depozitimi ose tërheqja fondet tuaja drejt/nga llogaria e ndërmjetësit. Pra, kontrolloni opsionet e depozitimit dhe tërheqjes që të përputhen me fleksibilitetin dhe komoditetin tuaj.
 5. Së fundi, do të ishte më mirë të kishim një ide për përvojën e përgjithshme që ndërmjetësit e opsioneve binare u ofrojnë klientëve të tyre shërbimin ideal. Për më tepër, lexoni termat dhe kushtet e tyre specifike për të kuptuar se cilat kushte të fshehura dëshirojnë t'u imponojnë klientëve dhe klientëve të tyre. 
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Quotex

Quotex në Kili
Quotex në Singapor

Quotex është një nga platformat më të mira për tregtimin e opsioneve binare në Singapor. Shuma minimale e depozitës për këtë platformë është vetëm $10, dhe shuma minimale e tregtimit është $1. IFMRRC rregullon Quotex.io dhe pranon pagesa duke përdorur të gjitha metodat e disponueshme për ta bërë atë të përshtatshëm. 

Për më tepër, Quotex.io ofron deri në 100% pagesa bazuar në aktivet e ndryshme dhe shqetësimet e tyre për likuiditetin. Kjo platformë ka një tabelë të gjerë, siç shfaqet në faqen e saj të uljes. Grafiku ka çmimin e aseteve të mundësuar nga disa mjete treguese për t'ju ndihmuar të bëni një parashikim të saktë. 

Përveç kësaj, Quotex.io ka mbi 15 mjete vizatimi për të informuar projeksionet mbi grafikun për të përgatitur strategjitë e investimeve. Gjithashtu, tregtimi i kopjeve është një veçori e spikatur brenda kësaj platforme që lejon shfrytëzimin e potencialit të dyfishimit të modelit të tregtimit për tregtarët më të suksesshëm. 

Karakteristikat:

 • Quotex ofron kthime të larta, deri në 95%.
 • Ai siguron ekzekutim të shpejtë të tregtisë.
 • Ajo u ofron tregtarëve të saj një gamë të gjerë asetesh për të tregtuar.
 • Ka mundësi për depozitime të menjëhershme.
 • Një bonus falas është gjithashtu i disponueshëm në këtë platformë tregtare.
 • Ai siguron kufirin minimal të depozitave, i cili është vetëm $10.
 • Duke qenë se është një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, është e përshtatshme për t'u përdorur.
 • Ofron depozita dhe tërheqje të shpejta dhe të sigurta.
 • Platforma është e disponueshme në shumë gjuhë në vende të ndryshme.
› Regjistrohu në Quotex falas

Info: (Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Kili
Pocket Option në Singapor

Pocket Option është një tjetër platformë unike, më e mirë e ndërmjetësit që ju ndihmon të shfrytëzoni potencialin maksimal të tregtimit të opsioneve binare në Singapor. Ajo ofron një fitim maksimal prej 96% për asetet e tij. Përqindja e pagesës mund të ndryshojë në varësi të performancës luhatëse të tregut. 

Gjithashtu, ju duhet të bëni një depozitë minimale prej $5 për të filluar përdorimin e kësaj platforme. Depozita është më e lartë se dy opsionet e tjera sepse Pocket Option ofron a bonus depozite prej 50% për çdo pagesë $50 ose më lart. Sa më i lartë të depozitoni, aq më i lartë është bonusi.

Përveç kësaj, ju mund të bëni tregti me mbi 100 asete, si p.sh mallra, aksione, çifte monedhash dhe kripto. Ju keni aplikacioni celular për Pocket Option për të siguruar që mund të tregtoni opsionet binare pa ndonjë vendndodhje ose pengesë kohore. 

Karakteristikat:

 • Ju merrni një bonus 50% në depozitat tuaja të para.
 • Procesi i depozitimit dhe tërheqjes është i shpejtë në krahasim me shumë platforma të tjera tregtare binare.
 • Përdoruesit e tij u ofrohet gjithashtu një strukturë demo llogarish.
 • Kufiri minimal i tregtisë është vendosur si $1.
 • Tregtarët amerikanë pranohen gjithashtu në këtë platformë për të tregtuar.
 • Ka rreth 100+ asete të disponueshme për t'u tregtuar.
 • Tregtia sociale dhe arritjet janë disa veçori të tjera të ofruara nga Pocket Option.
 • Ai hyn në kategorinë e platformave të rregulluara mirë.
 • Një platformë e besueshme.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

Info: (Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Olymp Trade 

tregtia olimpike

Olymp Trade nuk është vetëm duke pranuar individë të cilët dëshirojnë të fillojnë tregtimin e opsioneve binare në Singapor, por janë gjithashtu onjë nga platformat më të mira të ndërmjetësit ndër qindra. Në fakt, Olymp Trade kërkon vetëm $10 si shuma minimale e depozitës. Ajo rregullohet nga FinCom, e cila dëshmon vërtetësinë e saj në mbarë botën. 

Olymp Trade ofron a pagesa maksimale prej 95% për aktivet e saj, në varësi të luhatjeve financiare dhe performancës së tregut. Mund të tregtoni me Forex, opsionet binare, aksionet, Kriptovalutat, dhe Mallra mbi Olymp Trade. Ka një dedikim aplikacioni celular për pajisjen tuaj Android ose iOS për t'ju ndihmuar të tregtoni opsionet binare kudo dhe në çdo kohë. 

Olymp Trade vjen me mjete treguese për analizën teknike të çmimit të aseteve dhe mjetet e hartimit për të informuar projeksionet. Olymp Trade ka gjithçka që i nevojitet një tregtari Singapori për të filluar udhëtimin e tyre tregtar. 

Veçoritë:

 • Depozita minimale Olymp Trade e $10
 • OTC, aksione, CFD dhe metale janë mjete tregtare në Olymp Trade.
 • Web dhe platforma celulare 
 • A të besueshme mbështetjen e klientit 
 • Leva prej 1:500
 • Bonus i ndryshueshëm 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Kili
Regjistrimi për një llogari tregtare në Singapor

Pasi të keni zgjedhur një ndërmjetës tregtar, mund të konfiguroni llogarinë tuaj tregtare të opsioneve binare. Ja se si të filloni:

Së pari, hapni platformën e tregtimit në pajisjen tuaj, qoftë telefon apo kompjuter. Gjeni butonin "Regjistrohu" dhe klikoni mbi të. Ju do të duhet të plotësoni informacionin e kërkuar, kështu që mbani të dhënat tuaja në dispozicion. Pasi të keni futur të gjitha informacionet e nevojshme, shtypni butonin "Dërgo".

Në këtë pikë, do t'ju jepet mundësia të zgjidhni midis një llogarie demo ose një llogarie të drejtpërdrejtë. Zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja dhe nivelit të rehatisë dhe jeni gati të filloni tregtimin e opsioneve binare. Tregti të lumtur!

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Singapor

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

3. Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Kili
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Singapor

Pasi të keni përfunduar procesin e regjistrimit, mundeni hap një llogari në platformën tuaj të zgjedhur. Konsideroni të filloni me një llogari demo në vend që të zhyteni drejtpërdrejt në tregtimin e drejtpërdrejtë.

Shumica e platformave të tregtimit të opsioneve binare ofrojnë llogari demo, perfekte për të ndjerë mjedisin e tregtimit. Pjesa me e mire? Llogaritë demo përdorin para virtuale, kështu që nuk ka rrezik të humbni fonde reale ndërsa mësoni litarët.

Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, mos u shqetësoni për humbjen e parave menjëherë. Një llogari demo ju lejon të praktikoni dhe kuptoni procesin e tregtimit pa rrezik financiar. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar besim përpara se të kaloni në tregtinë aktuale.

Për ata me përvojë, mund të preferoni të hidheni direkt në një llogari të drejtpërdrejtë dhe të filloni të tregtoni me para të vërteta. Sido që të jetë, ekziston një rrugë që i përshtatet nivelit dhe përvojës suaj të rehatisë.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar.

Zgjedhja e një aktivi, i referuar shpesh si aktivi themelor, është një hap vendimtar në tregtimin e opsioneve binare. Pothuajse çdo platformë tregtare ofron një shumëllojshmëri të gjerë të aseteve që mund të tregtoni, duke ju lejuar të zgjidhni atë që ju përshtatet më së miri.

Pra, pse është kaq e rëndësishme zgjedhja e aseteve? Në tregtimin e opsioneve binare, suksesi juaj varet nga lëvizja e çmimit të aktivit tuaj të zgjedhur. Do të ishte më mirë nëse parashikonit se çmimi do të rritet ose ulet. Nëse parashikimi juaj është i saktë, ju fitoni një fitim (ju jeni "në para"). Nëse e keni gabim, ju humbisni investimin tuaj (ju jeni "pa para").

Thelbi i tregtimit të opsioneve binare është të bëni parashikime të sakta. Kjo përcakton nëse fitoni apo humbisni para. Sidoqoftë, mbani mend se faktorë të tjerë, si gjendja juaj emocionale dhe mënyra se si i trajtoni luhatjet e rëndësishme të çmimeve, mund të ndikojnë gjithashtu në rezultatet tuaja të tregtimit. Qëndroni të qetë dhe strategjik për të përmirësuar shanset tuaja për sukses.

5. Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur.

Analizimi i tregut është thelbësor në tregtimin e opsioneve binare, madje edhe në Singapor. Analiza e duhur ju ndihmon të tregtoni më zgjuar dhe të reduktoni rreziqet.

Të gjithë duan të minimizojnë rrezikun dhe të maksimizojnë fitimet. Për ta arritur këtë, duhet të kuptoni tregun dhe faktorët që ndikojnë në të. Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të keni sukses:

 • Ndiqni Momentum: Kjo tregon forcën dhe drejtimin e tendencave të tregut.
 • Vëllimi i analizës: Tregon sa njësi janë blerë dhe shitur, duke ofruar njohuri për aktivitetin e tregut. Edhe pse jo gjithmonë i disponueshëm në çdo platformë, është i dobishëm.
 • Merrni parasysh paqëndrueshmërinë: Kjo mat se sa luhaten çmimet e tregut, duke ju ndihmuar të vlerësoni rrezikun.
 • Ndiqni tendencat: Kuptimi i tendencave të tregut ju lejon të parashikoni lëvizjet dhe të bëni tregti të informuara.

Duke ndjekur këto këshilla, do të jeni më të pajisur për të bërë tregti fitimprurëse në opsionet binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Singapor

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

6. Vendosni tregtinë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Kili
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Singapor.

Për të vendosur një tregti, fillimisht duhet të zgjidhni kohën e skadimit dhe çmimin e goditjes për aktivin tuaj bazë të zgjedhur. Pasi të keni bërë zgjedhjet tuaja, jeni gati për të shkuar. Shtypni butonin "lart" nëse mendoni se çmimi do të rritet ose butonin "poshtë" nëse bie. Dhe kjo është ajo - ju keni vendosur tregtinë tuaj!

7. Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare.

Për të parë rezultatin e tregtisë suaj, do t'ju duhet të prisni kohën e skadimit të tregtisë. Megjithatë, ju mund të merrni rezultate më shpejt duke mbyllur tregtinë herët. Ky fleksibilitet ju lejon të mbyllni fitimet më shpejt ose të minimizoni humbjet në një tregti me humbje, në varësi të strategjisë suaj.

Rezultati i tregtisë suaj varet nga parashikimi juaj për lëvizjen e çmimit të aktivit themelor të zgjedhur. Nëse parashikimi juaj është i saktë, ju jeni "në para" dhe bëni një fitim. Nëse jeni "pa para" dhe keni një humbje. Kjo është arsyeja pse analiza e tregut është thelbësore për të bërë parashikime të sakta.

Singapori ofron disa nga platformat më të mira të tregtimit, duke e bërë tregtimin e opsioneve binare të drejtpërdrejta dhe të arritshme.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Singapor

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Edukimi për tregtarët e Singaporit

Kuptimi i investimeve kapitale është thelbësor për tregtarët në Singapor. Tregtarët e rinj që hyjnë në tregun e opsioneve binare në Singapor duhet të njohin rreziqet e qenësishme të përfshira. Është e këshillueshme që të filloni me një sasi të vogël kapitali për tregtimin fillestar për të menaxhuar në mënyrë efektive humbjet e mundshme.

Ekspert-Opsion-qendër arsimore

Për të pasur sukses në tregtimin e opsioneve binare në Singapor, është thelbësore të kuptoni luhatjet e tregut përpara se të bëni investime të rëndësishme. Filloni me shumën minimale të tregtimit të ndërmjetësit dhe vëzhgoni rezultatet e tregtimeve tuaja fillestare.

Fitoret dhe humbjet tuaja të hershme do t'ju japin njohuri duke parashikuar lëvizjet e çmimeve të aktiveve me kalimin e kohës. Ndërsa vini re modele të qëndrueshme përmes praktikës, mund të bëni parashikime më të mira duke përdorur analiza dhe strategji.

Nëse në fillim hezitoni të rrezikoni para të vërteta, përdorni llogaritë demo për të praktikuar. Sidoqoftë, të provosh tregtimin e drejtpërdrejtë me shuma të vogla është e dobishme për të fituar përvojë në botën reale. Kjo qasje mund t'ju ndihmojë të maksimizoni fitimet dhe të minimizoni humbjet në afat të gjatë.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Përfundim: A janë të ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Singapor? - Po

Nëse jeni një tregtar i pasionuar që kërkon të filloni të tregtoni opsione binare në Singapor, ky udhëzues është i përsosur. Ne do të theksojmë tre opsionet kryesore të ndërmjetësit ndër më të mirat në industri.

Këta ndërmjetës funksionojnë sipas rregulloreve të Autoritetit Monetar të Singaporit (MAS) dhe tashmë janë të besuar nga shumë tregtarë në Singapor. Ato ofrojnë veçori dhe shpërblime të jashtëzakonshme që mund t'ju ndihmojnë të përmirësoni saktësinë tuaj të parashikimit dhe përvojën e përgjithshme të tregtimit.

➥ Filloni tregtimin në Singapor: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si e kontrolloni statusin e një ndërmjetësi të opsioneve binare në Singapor? 

MAS mban një listë të dedikuar të të gjitha kompanive të shërbimeve financiare me Licencë për Shërbimet e Tregut të Kapitalit. Përveç kësaj, ajo ka gjithashtu një listë investitorësh që bllokon të gjithë agjentët që pretendojnë në mënyrë të rreme se kanë licencim MAS.

A mundet që tregtimi i opsioneve binare ta bëjë të pasur një tregtar?

Tregtimi i opsioneve binare është një investim fitimprurës në krahasim me aktivet e tjera. Kështu, është e sigurt të thuhet se mund të bëheni të pasur me opsione binare. Megjithatë, kjo nuk është një gjë e vetme. Për t'u bërë i suksesshëm nevojiten një strategji solide, njohuri e duhur dhe angazhim afatgjatë.

Si i përcakton zyrtarisht FMA ndërmjetësit e opsioneve binare në Singapor?

Agjentët e opsioneve binare në Singapor i shërbejnë në mënyrë ideale qëllimit të firmave të investimeve të tregtimit të derivateve. Kështu, FMA i cakton zyrtarisht si "emetues të derivateve".

A është e ligjshme përdorimi i opsioneve binare me firmat e huaja si një Singaporean?

Ndërsa MAS inkurajon tregtarët nga Singapori që të përdorin brokerat e opsioneve binare që mbajnë një Regjistrim të Shërbimeve të Tregjeve të Kapitalit, tregtimi me brokerat e miratuara jashtë shtetit nuk është i ndaluar.

 

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment