A është e ligjshme tregtia binare në Brazil? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Brazil.

Komisioni Brazilian i Letrave me Vlerë, ose "Comissão de Valores Mobiliários" (CVM), dhe Banco Central do Brasil (BCB) janë dy organizatat rregullatore dhe mbikëqyrëse financiare të lidhura me CMN. CVM rregullon tregjet financiare të vendit dhe aktualisht nuk ka rregullore për tregtimin e opsioneve binare.

Le të zbulojmë se si të tregtojmë opsionet binare në Brazil në udhëzuesin hap pas hapi më poshtë.

Faktet kryesore rreth Tregtisë Binare në Brazil

 • Tregtimi Binar është plotësisht i ligjshëm në Brazil dhe nuk ekzistojnë rregullore të veçanta.
 • Tregtarët brazilianë mund të fillojnë të tregtojnë opsionet binare me një depozitë minimale të ulët prej $10
 • Agjentë të ndryshëm me kthim të lartë, si Pocket Option ose Quotex, janë në dispozicion.
 • Agjentët binare në Brazil mbështesin metodat lokale të pagesës.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Brazil

Për ata që marrin pjesë në tregtimin e opsioneve binare në Brazil, urime për marrjen e një hapi drejt fuqizimit financiar. Sidoqoftë, udhëtimi juaj fillon me kuptimin e plotë të procesit të tregtimit. Të armatosur me njohuritë e duhura dhe një strategji të përshtatur për tregun brazilian, opsionet binare mund të jenë shpërblyese. Udhëzuesi ynë hap pas hapi do t'ju përcjellë në secilën fazë, duke ju siguruar që të tregtoni me besim.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Brazil

Fillimisht, tregtarët duhet të konfirmojnë respektimin e një ndërmjetësi ndaj udhëzimeve rregullatore. Në mënyrë tipike, ndërmjetësit e opsioneve binare bien nën juridiksionin e organeve rregullatore të themeluara si ASIC, CySEC dhe FSA, duke siguruar mbrojtjen e kapitalit të tregtarëve.

Përveç kontrollit për pajtueshmërinë rregullatore, tregtarët duhet të kërkojnë përvoja pozitive dhe negative të përdoruesve duke përdorur platformën për të marrë një perspektivë të ekuilibruar. Tregtarët duhet gjithashtu të sigurojnë që mbështetja e tyre ndaj klientit të jetë e përgjegjshme dhe e dobishme, duke treguar se ndërmjetësi ka të ngjarë të jetë legjitim.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

Quotex

I njohur për vendosjen e përvojës së klientit në radhë të parë, Quotex është një platformë relativisht e re e lançuar në vitin 2019, por është rritur me shpejtësi për t'u bërë një nga platformat më të njohura të tregtimit globalisht.

Me mbi 400 mjete falas të disponueshme, Quotex lejon çdo tregtar të personalizojë përvojën e tij tregtare dhe të fitojë para sido që ata e shohin të arsyeshme.

Opsione të ndryshme tregtimi janë të disponueshme në Quotex, duke përfshirë monedhat, stoqet, indekset dhe mallrat si argjendi dhe nafta. Katër kriptomonedha të njohura, Litecoin, Ethereum, Ripple dhe Bitcoin, janë gjithashtu të disponueshme për tregtim.

Veçoritë

 • Depozita minimale: $10
 • Llojet e llogarisë: Demo, Live
 • Platforma e Tregtisë: Platforma në internet dhe platforma celulare
 • Instrumentet: Çiftet e monedhave, mallrat, indekset dhe kriptovalutat
 • Tregtia minimale: $1
 • Koha e skadimit: 1 minutë deri në 4 orë
› Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option është një platformë tregtare ligjore në Brazil - një nga platformat më të hershme me një aplikacion të dedikuar për gjurmimin e tregtisë. Pocket Option mban një licencë të vlefshme brokerimi nga Ishulli Autonom i Mwali, duke e bërë atë një ndërmjetësim të sigurt të opsioneve binare ku tregtarët mund të mbështeten. Me kalimin e kohës, ajo ka zhvilluar një reputacion si një pjesëmarrëse kryesore në industrinë financiare. Ajo renditet si një nga tre brokerat kryesore të opsioneve binare.

Stimujt dhe çmimet u jepen nga Pocket Option tregtarëve që përdorin platformën e tyre dhe ata shpesh mbajnë turne tregtimi.

Mbi 10 milionë individë tregtojnë në faqen e tyre çdo ditë në mbarë botën, dhe ata kanë marrë reagime të shkëlqyera nga klientët e kënaqur. Ata janë aktualisht në dispozicion në mbi 95 vende dhe rajone, dhe tregtari tipik në platformën e tyre bën $850 mujore.

Veçoritë

 • Rregullore: Nga MISA
 • Depozita minimale: $5
 • Minimumi për tregti: $1
 • Llogaria Demo: E disponueshme
 • Tregtimi me celular: i mbështetur
 • Instrumentet: Stoqet, Crypto dhe Opsionet Binare
› Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option

Ata janë një broker i njohur me mbi 8 milionë përdorues të regjistruar me softuer që ka fituar vlerësime dhe vlerësohet nga ekspertë të fushës. Ndërfaqja e përdoruesit e IQ Option është e lehtë për t'u përdorur dhe intuitive, duke plotësuar nevojat e të gjitha llojeve të tregtarëve. Platforma e saj tregton mbi 300 produkte, duke përfshirë mallra, kriptovaluta dhe FX.

Tregtarët e rinj dhe me përvojë favorizojnë IQ Option për shkak të mbështetjes së tij 24/7 të ekspertëve. IQ Option gjithashtu u ofron tregtarëve zgjedhje të ndryshme pagese, duke lehtësuar tërheqjet e thjeshta dhe të shpejta (1-3 ditë).

Veçoritë

 • Instrumentet: CFD, Forex, Indekset, Metalet
 • Depozita minimale: $10
 • Tregtia minimale: $1
 • Pagesa: Deri në 100%
 • Koha e skadimit: 30 sekonda deri në 1 muaj
 • Aplikacionet celulare: të mbështetura (iOS dhe Android)
› Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Brokerët do të kërkojnë të dhënat tuaja si emaili, numri i telefonit, informacioni tatimor dhe diapazoni i pagave. Ky informacion kërkohet që ndërmjetësi t'ju verifikojë dhe t'ju regjistrojë në sistemin e tij. Duke qenë se ndërmjetësi duhet t'u përmbahet rregullave strikte kundër pastrimit të parave, ai gjithashtu mund të kërkojë më shumë informacion, si numri i identifikimit ose karta, për të verifikuar identitetin tuaj.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Përdorni një demo ose një llogari të drejtpërdrejtë

Llogaritë demo tregtare binare nuk janë vetëm për fillestarët. Testimi demo është i zakonshëm edhe për tregtarët me përvojë. Taktikat tuaja mund të mos funksionojnë gjithmonë siç është planifikuar për shkak të gabimeve, ndryshimeve në treg, çështjeve psikologjike dhe arsyeve të tjera.

Një llogari demo për opsionet binare ju lejon të praktikoni dhe të ndjeni tregun pa rrezikuar asnjë para. Ai gjithashtu u mundëson tregtarëve më me përvojë të përmirësojnë dhe rregullojnë taktikat e tyre pa rrezikuar fondet e tyre.

Për të mësuar detajet e tregtimit të opsioneve binare, hapni një llogari demo përpara se të tregtoni. Jeni të mirëpritur të hapni një llogari të drejtpërdrejtë menjëherë nëse jeni një tregtar me përvojë me përvojë në opsionet binare.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar 

Tregtarët e rinj dhe fillestarët këshillohen të zgjedhin një ose një numër të vogël asetesh për t'i analizuar dhe praktikuar. Shumica e tregtarëve përqendrohen në një klasë të vetme aktivesh, industri ose treg. Asetet nga tregje të ndryshme priren të reagojnë ndryshe ndaj ndryshimeve në indeks ose lajme. Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, duke filluar me vetëm një aktiv për t'u njohur me sjelljet specifike të tregut, modelet e çmimeve dhe strategjitë pa shpërqendrimin e zhvendosjes së vazhdueshme midis tregjeve të ndryshme mund të ndihmojë në uljen e kurbës së të mësuarit.

Për tregtarët me përvojë, mund të njiheni me platformën përpara se të hidheni për të tregtuar me zgjedhjen tuaj të zakonshme të aseteve.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Bëni një analizë

Tregtarët shpesh përdorin tregues teknikë për të analizuar tregtitë e tyre. Në varësi të strategjisë suaj të tregtimit, mund të përdorni tregues të ndryshëm për t'ju ndihmuar të shihni pikat e mundshme të hyrjes dhe daljes.

Treguesit teknikë përbëhen nga 3 kategori:

 • Trendi – Këta tregues tregojnë lëvizje të çmimeve. Ndonjëherë ato quhen edhe si oshilatorë.
 • Momenti – Sinjalet e momentit përdoren për të përcaktuar se sa i fortë është një model. Ato mund të përdoren gjithashtu për të treguar momentet e kthimit në tregtinë tuaj.
 • Paqëndrueshmëria – Treguesit e paqëndrueshmërisë matin shkallën në të cilën ndryshimet e tregut shkaktojnë luhatje të çmimeve.

Për fillestarët e rinj në tregtimin e opsioneve binare, shikoni a strategji e thjeshtë ju e kuptoni dhe dëshironi të aplikoni për aktivin tuaj të zgjedhur. Mos ngurroni t'i rafinoni këto strategji për sa kohë që ato funksionojnë për ju. Në fund të fundit, çdo tregtar ka një stil të ndryshëm.

Për tregtarët me përvojë, mund të shikoni listën tonë të strategjitë e përditësuara ose aplikoni atë që keni përdorur për analizën tuaj.

6. Vendosni tregtinë

Tregtarët marrin vendime bazuar në faktin nëse ata mendojnë se vlera e një aktivi do të rritet ose ulet. Me vetëm dy opsione (Lart ose Poshtë), opsionet binare apelojnë për tregtarët fillestarë të rinj në tregjet financiare. Tregtarët duhet të vendosin se në cilin opsion të aksioneve dhe vendosni një tregti me opsione binare.

Edhe pse opsionet binare duken të drejtpërdrejta në letër, duhet të bëhet kërkimi i duhur përpara çdo tregtimi. Tregtarët duhet së pari të kuptojnë se si funksionojnë, tregjet dhe afatet kohore me të cilat mund të tregtojnë, përfitimet dhe të metat e këtyre mallrave dhe bizneset që lejohen ligjërisht të ofrojnë opsione binare.

Për fillestarët, vendosja e një tregtie opsionesh binare me një investim të vogël është e këshillueshme për të kuptuar se si çmimi i opsionit luhatet ndërsa çmimi i aktivit lëviz. Ndërsa fitoni përvojë, mund të rrisni shumën e investimit për tregti për të korrur më shumë fitime.

Për tregtarët me përvojë, pasi të jeni mësuar me platformën, mund të vendosni tregti sipas analizës suaj.

7. Prisni rezultatin

Opsionet binare ofrojnë një pagesë të paracaktuar ose asgjë si opsion pagese nëse kontrata mbahet deri në skadim. Tregtarët do të dinë rezultatet e tregtimit të opsioneve të tyre binare pasi marrëveshja të ketë skaduar.

Nëse transaksioni i opsioneve binare përputhet me rezultatet e analizës së tregtarit, ato do të jenë të suksesshme dhe tregtari do të marrë një pagesë. Tregtarët, veçanërisht fillestarët, duhet të marrin gjithmonë kohë për të rivlerësuar rregullisht strategjinë e tyre tregtare për t'u siguruar që ajo është ende efektive.

Në varësi të rezultatit të tregtisë që keni vendosur më herët, ju mund të ndryshoni strategjitë tuaja në përputhje me rrethanat për të marrë sinjale dhe rezultate më të mira ose të vazhdoni të vendosni tregti.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e pagesës për tregtarët binare në Brazil

Këtu janë disa nga metodat më tipike të depozitimit dhe tërheqjes për tregtimin e opsioneve binare në Brazil:

 • Telat e Bankës – Brazilianët mund të përdorin telat bankare për të përfunduar transaksionet në platformat binare të tregtimit. Megjithatë, tregtarët mund të hyjnë edhe në dollarë amerikanë duke shkëmbyer monedhën vendase dhe duke bërë këto transaksione.

 • Kuletat dixhitale - Portofoli dixhital lokal i vendit është Boleto, i cili gjithashtu pranohet në shumë platforma ndërmjetësimi ndërkombëtar. Boleto përdor Skrill për të përpunuar pagesat në mënyrë që ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fonde në një llogari Boleto me ndihmën e Skrill. Meqenëse transaksionet në Boleto bëhen në BRL, investitorët gjithashtu mund të konvertojnë fondet në dollarë amerikanë.

 • Kartë Krediti/Debiti – Tregtarët mund të përdorin karta bankare lokale për të përfunduar transaksionet BRL.

 • Kriptovalutat – Disa kriptovaluta janë të disponueshme për depozita dhe tërheqje.

Si i bëni depozitat dhe tërheqjet në Brazil?

Si të depozitoj?

Siç u trajtua më lart, ju mund të financoni llogarinë tuaj në disa mënyra. Opsione të ndryshme të depozitave janë të disponueshme në varësi të ndërmjetësit. Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj, zgjidhni faqen e depozitave. Këtu mund të zgjidhni mënyrën më të përshtatshme për të shtuar para në llogarinë tuaj.

Për të depozituar fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Për të depozituar, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit ose hapni aplikacionin. 
 • Hyni në llogarinë tuaj tregtare.
 • Klikoni në opsionin 'depozitoni fonde' ose 'shtoni fonde' që ofron ndërmjetësi. 
 • Shkruani shumën e depozitës.
 • Zgjidhni një mënyrë pagese.
 • Vërtetoni pagesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Si të tërhiqem?

Shumica e platformave diktojnë se si tërhiqeni bazuar në mënyrën se si keni bërë depozitën. Nëse llogaria juaj është financuar me një portofol elektronik, mund t'ju lejohet të tërhiqni para vetëm në të njëjtin portofol elektronik. Në faqen e tërheqjes, mund të bëni një aplikim për tërheqje. Në varësi të ndërmjetësit, procesi i tërheqjes mund të variojë nga disa orë në javë. Për më tepër, në varësi të vendit ku ndodheni, kushtet mund të ndryshojnë.

Për të tërhequr fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Zgjidhni opsionin "tërheq fonde" ose "tërheq fondet e mia" të pultit. 
 • Futni shumën që dëshironi të hiqni. 
 • Zgjidhni një metodë tërheqjeje. 
 • Paraqisni kërkesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Brazil

Përparësitë e opsioneve të tregtimit binare janë:
 • Tregtarët mund të bëjnë tregti deri në $1. Ato mund të menaxhohen, gjurmohen ose ndryshohen shpejt dhe me lehtësi. Ju mund të përcaktoni nivelin e rrezikut sipas preferencës tuaj. 
 • Tregtimi i opsioneve binare është i lehtë për t'u kuptuar kur krahasohet me opsionet e tjera tradicionale të tregtimit.
 • Edhe pse platformat e tregtimit në internet kanë rreziqe të konsiderueshme, tregtarët rrallë përjetojnë humbje të konsiderueshme. Kjo është për shkak se tregtari përcakton kapitalin që ju humbni për tregti.
 • Tregtimet zakonisht ofrojnë rezultate të shpejta dhe efikase tregtare, dhe ju mund të merrni pagesën tuaj brenda minutave ose orëve.
Disavantazhet e opsioneve binare të tregtimit janë:
 • Pagesat më të mëdha sjellin gjithmonë rreziqe më të mëdha. Prandaj, mund të bëhet e vështirë marrja e vendimeve të sakta duke pasur parasysh lëvizjet e çrregullta të tregut.
 • Opsionet binare të tregtimit janë të paligjshme në disa vende dhe pjesë të botës.
 • Materialet dhe mjetet e duhura informative kërkohen gjithmonë për të kryer tregtim efikas.
 • Tregtimi në opsionet binare shpesh mund të jetë më i shtrenjtë, me pagesa më të ulëta në krahasim me pozicionet në Forex.
 • Dështimet gjatë tregtimit të opsioneve binare mund të rezultojnë në humbje deri në 1000% të investimit tuaj të parë. Nga ana tjetër, tregtitë fituese mund t'ju ndihmojnë të fitoni deri në 70% fitime në investimin origjinal. 

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

Rreziku i monedhës

Investimi në vendet në zhvillim mund të përfshijë rrezikun e monedhës, pasi transaksionet bëhen në pesos dhe më pas përkthehen në dollarë, duke ulur potencialisht vlerën e transaksionit për shkak të luhatjeve në çmimet e monedhës.

Rreziku i likuiditetit

Disa investime dhe asete nuk janë gjithmonë të lehta për t'u likuiduar, madje edhe në tregun më të madh të aksioneve në botë—SHBA Kjo çështje është edhe më e përhapur në tregjet në zhvillim, ku mund të mos ketë shumë klientë të disponueshëm me një çmim të caktuar. Rreziku i likuiditetit shpesh zvogëlohet kur investohet në aksionet e korporatave më të mëdha, pasi aktivet mund të blihen dhe shiten shpejt.

Nuk ka pronësi të aktiveve bazë

Tregtarët nuk po investojnë vërtet në zotërimin e ndonjë aktivi fizik kur tregtojnë opsione binare, sepse ata po vënë një bast në rrugën e një aktivi themelor. Ndërsa disa njerëz ndihen të qetë me këtë lloj investimi, të tjerë mund ta shohin atë si një rrezik të mundshëm.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Brazil

Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Brazil.

Shumica e rrezik në tregtimin e opsioneve binare varet nga paqëndrueshmëria e tregut dhe zgjedhja e ndërmjetësit nga tregtarët. Megjithatë, me hulumtimin e duhur, tregtarët mund të bëjnë tregti më pak të rrezikshme duke studiuar tregjet, strategjitë, kushtet e rëndësishme dhe kushtet e kontratës.

Për dekadat e fundit, tregtimi binar në internet ka qenë një mjet financiar në zhvillim për shumë tregtarë të mundshëm në Brazil dhe vende të tjera. Edhe pse ajo përfshin rreziqe të caktuara provuese, opsionet binare të tregtimit mund t'ju ndihmojnë gjenerojnë fitime të shëndetshme.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e ligjshme tregtia binar në Brazil?

Po, tregtimi binar është i ligjshëm në Brazil. Sidoqoftë, tregtarët duhet të jenë të kujdesshëm për ndërmjetësin që zgjedhin.

Cilin portofol elektronik mund të përdor për të financuar llogaritë e mia si tregtar brazilian?

Boleto Bancario është portofoli elektronik më i përdorur në Brazil për pagesat dhe depozitat me opsione binare. Ai ndërvepron me Skrill dhe Neteller për të kthyer Real Brazilian në monedhat kryesore të financimit që përdorin brokerat jashtë shtetit.

A është e mundur që investitorët brazilianë të opsioneve binare të operojnë në platforma që pranojnë PayPal?

Megjithëse PayPal është i aksesueshëm në Brazil, ai zakonisht nuk përdoret për transaksione në platformë.

Sa para ju nevojiten në Brazil për të tregtuar opsionet binare?

Në varësi të ndërmjetësit, mund të filloni të tregtoni opsione binare në Brazil me një depozitë minimale që zakonisht varion nga $10 në $250. Megjithatë, ju lutemi të jeni të vetëdijshëm për rreziqet e larta që lidhen me tregtimin e opsioneve binare dhe investoni vetëm para që mund të përballoni të humbni.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për agjentët e opsioneve binare në Brazil?

Metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Brazil përfshijnë kartat e kreditit/debitit, transfertat bankare, kuletat elektronike (p.sh., Neteller, Skrill), Boleto Bancário dhe herë pas here kriptovaluta si Bitcoin.

Cilat janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Brazil?

Tregtimi i opsioneve binare në Brazil është i rrezikshëm për shkak të humbjes së mundshme të kapitalit, mungesës së rregullimit, kompleksitetit, varësisë, mjeteve të rrezikut të kufizuar, konflikteve të interesit, paqëndrueshmërisë së tregut dhe marketingut mashtrues. Sidoqoftë, tregtarët që kryejnë kërkime të duhura përpara se të bëjnë tregti dhe nuk tregtojnë me nxitim, mund t'i zbusin këto rreziqe.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Brazil?

Jo, tregtimi i opsioneve binare zakonisht vjen me koston e investimit fillestar të vendosur nga tregtari. Tregtimi i opsioneve binare përfshin transaksione financiare aktuale dhe ndërmjetësit në përgjithësi kërkojnë që tregtarët të depozitojnë para reale për të financuar llogaritë e tyre.

› Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment