A është e ligjshme tregtia binare në Butan? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Butan.

Nuk ka rregulla specifike në lidhje me tregtimin e opsioneve binare në Butan. Autoriteti Monetar Mbretëror i RMA të Butanit) është kryesisht përgjegjës për rregullimin dhe mbikëqyrjen e industrisë financiare të Butanit. Përveç krijimit dhe zbatimit të politikës monetare, shtypjes së parave, mbikëqyrjes së bankave dhe institucioneve të tjera financiare dhe ruajtjes së stabilitetit financiar, RMA shërben si banka qendrore e Butanit.

Ministria e Financave në Butan gjithashtu luan një rol në tregjet financiare, veçanërisht në politikën fiskale, çështjet buxhetore dhe zhvillimin ekonomik.

Le të zbulojmë se si të tregtojmë opsionet binare në Butan më poshtë.

UDHËZUES PËR TREGTIMIN E OPCIONEVE BINARE NË BHUTAN

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në Butan

 • Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Butan, por nuk rregullohet.
 • Tregtarët e Butanit mund të fillojnë të tregtojnë opsione binare nga $10.
 • Tregtimi i opsioneve binare është ende relativisht i ri në Butan.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Butan

Kur kombinohen me një strategji specifike të tregut dhe informacionin e duhur, opsionet binare mund të japin fitime të konsiderueshme në Butan. Me ndihmën e udhëzuesit tonë gjithëpërfshirës, do të jeni në gjendje të tregtoni me besim në çdo fazë.

Në këtë artikull, ne prezantojmë ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare për tregtarët Bhutanez:

 1. Quotex
 2. IQ Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade

Ka shumë ndërmjetës të përshtatshëm të opsioneve binare në mbarë botën. Me kaq shumë opsione, është e vështirë të mbash një pasqyrë. Prandaj, ne kemi zgjedhur më të mirët për ju.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Quotex

ndërmjetësi kuotash

Quotex është një platformë opsionesh binare që ofron a e thjeshtë dhe novatore mënyrë për të tregtuar opsionet binare në internet. Me Quotex, mund të tregtoni opsionet binare asete të ndryshme, duke përfshirë stoqet, mallrat, indekset dhe monedhat.

Mund të tregtoni opsione binare në aksione, mallra, indekse dhe monedha 24 orë në ditë, pesë ditë në javë. Ju gjithashtu mund të ndryshoni opsionet binare në afate më të shkurtra kohore, duke e bërë më të lehtë përfitimin e luhatjeve afatshkurtra të çmimeve. Platforma Quotex është projektuar duke pasur parasysh përdoruesin. Është e lehtë për t'u përdorur dhe ofron të gjitha mjetet që ju nevojiten për të marrë vendime të informuara tregtare. Nuk ka komisione ose tarifa të fshehura, kështu që mund të jeni i sigurt se do të merrni ofertën më të mirë kur tregtoni me Quotex.

Veçoritë:

Quotex është një platformë tregtare opsionesh binare që ofron një ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur dhe intuitive. Është projektuar për të përmbushur nevojat e tregtarëve fillestarë dhe me përvojë. Platforma ofron një gamë të gjerë karakteristikash, të cilat përfshijnë:

 • Depozita minimale Quotex: $10
 • Një gamë e gjerë asetesh për tregtim
 • Norma të larta pagese
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Asnjë tarifë komisioni
 • Tregtoni me besim, duke ditur që fondet tuaja janë të sigurta dhe të sigurta
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët Butanez: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option

IQ Option është një ndërmjetës ligjor i opsioneve binare në Butan. IQ Option ofron një platformë tregtare për tregtimin e opsioneve binare të krijuar me përdoruesin në mendje dhe është e lehtë për t'u përdorur. Ai ofron shumë veçori dhe mjete, duke ju lejuar të tregtoni me sukses opsionet binare. Kompania ofron asete të ndryshme dhe lloje kontratash që mund të shiten në platformën e saj. Përveç kësaj, IQ Option ofron një sërë llojesh llogarish për të përmbushur nevojat e të gjithë tregtarëve, duke përfshirë ato të reja për tregtimin e opsioneve binare. 

IQ Option u ofron klientëve të saj a zgjedhja e dy platformave tregtare: një platformë e bazuar në ueb dhe një platformë desktop. Platforma e bazuar në ueb është e bazuar në shfletues dhe nuk kërkon shkarkime ose instalime. Të platforma desktop është e disponueshme si shkarkim për përdoruesit e Windows dhe Mac. Të dyja platformat janë lehtë për t'u përdorur dhe ofron shumë veçori, duke përfshirë aftësitë e avancuara të hartimit, aftësinë për të tregtuar dhe shumë të tjera.

Veçoritë:

IQ Option është një platformë tregtare opsionesh binare që ofron një gamë të gjerë karakteristikash. Kjo perfshin:

 • Një shumëllojshmëri aktivesh për tregtim, duke përfshirë stoqet, indekset, mallrat dhe monedhat
 • Pagesa të larta në tregjet fituese
 • Depozita minimale në IQ Option prej vetëm $10
 • Llogari demo falas IQ Option për të praktikuar tregtimin
 • Një sërë kohësh skadimi, nga 60 sekonda në një muaj
➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option 

Faqja e internetit Pocket Option

Pocket Option është një platformë ligjore e opsioneve binare në Butan që ofron thjeshtësi dhe sofistikim. Faqja e internetit është lehtë për të lundruar, me të gjithë informacionin e nevojshëm në majë të gishtave. Procesi i tregtimit është i pakomplikuar dhe i drejtpërdrejtë, duke e bërë atë perfekte për fillestarët.

Por mos u mashtroni nga thjeshtësia e tij, pasi Pocket Option krenohet me shumë veçori, opsione dhe asete që tërheqin edhe tregtarët me përvojë. Tërheqjet përpunohen shpejt dhe pa sherr, duke e bërë këtë a platformë miqësore për përdoruesit ju mund të besoni. Pocket Option ofron a shumëllojshmëri të llojeve të llogarive klientëve të saj, duke përfshirë një llogari demo Pocket Option për të ndihmuar tregtarët të familjarizohen me platformën tregtare dhe veçoritë që ajo ofron.

Veçoritë:

Pocket Option është një platformë tregtare opsionesh binare që u ofron përdoruesve një gamë të gjerë karakteristikash. Disa veçori të Pocket Option përfshijnë: 

 • Depozita minimale: $5
 • Ekziston një gamë e gjerë aktivesh për të zgjedhur, duke përfshirë stoqet, indekset, mallrat dhe çiftet Forex.
 • Platformë miqësore për përdoruesit – e lehtë për t'u përdorur dhe lundruar nga tregtarët, edhe nëse janë të rinj në tregtimin e opsioneve binare
 • Një përzgjedhje e madhe e kohërave të skadimit, duke filluar nga 60 sekonda në 365 ditë.
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Olymp Trade

tregtia olimpike

Olymp Trade është një platformë tregtare ligjore në Butan. Olymp Trade është një nga platformat kryesore të opsioneve binare në botë, duke u ofruar tregtarëve një gamën e veçorive dhe mjeteve për t'i ndihmuar ata të marrin vendime të informuara. Me mbi 89 milionë llogari tregtarësh dhe 30 milionë transaksione mujore, është një ndërmjetës që preferojnë shumë përdorues.

Veçoritë:

Platforma Olymp Trade ju lejon të:

 • Depozita minimale Olymp Trade: $10
 • tregtimin e opsioneve binare,
 • përdorin një gamë të gjerë mjetesh analitike, duke përfshirë treguesit teknikë dhe analizat grafike,
 • personalizoni platformën sipas preferencave tuaja individuale,
 • merrni njoftime për ngjarjet e tregtimit dhe ndryshimet në kushtet e tregut.
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Faqja kryesore e hyrjes në quotex

Kur kërkoni një ndërmjetës të opsioneve binare, duhet të kërkoni për të siguruar që kompania me të cilën po regjistroheni është me reputacion. Një mënyrë për ta bërë këtë është të shikoni faqen e internetit të ndërmjetësit dhe të lexoni ndonjë komente që janë shkruar për to. Ju gjithashtu mund të pyesni miqtë ose anëtarët e familjes nëse ata kanë përvojë me një ndërmjetës të caktuar. 

Pasi të keni ngushtuar listën tuaj të ndërmjetësve, është thelbësore të regjistroheni për një llogari me atë që plotëson më mirë nevojat tuaja. Ti duhet hap një llogari me një nga këta ndërmjetës dhe më pas financoni llogarinë tuaj për të filluar tregtimin.

Kur regjistroheni për një ndërmjetës të opsioneve binare, duhet të siguroni informata personale të tilla si emri, adresa e emailit dhe numri i telefonit. Do t'ju kërkohet të siguroni vërtetimin e vendbanimit dhe identitetit. Shumica e platformave të opsioneve binare kërkojnë një depozitë minimale përpara se të filloni tregtimin. Të shuma e kërkuar do të ndryshojë në varësi të ndërmjetësit ju zgjidhni të regjistroheni për. Pasi të keni gjetur një ndërmjetës, duhet të krijoni një llogari dhe të depozitoni para në të.

depozitë minimale kuote

Më pas, do t'ju duhet të shkarkoni platformën e tregtimit software. Ky softuer do t'ju lejojë të tregtoni opsione binare në platformën e ndërmjetësit. Së fundi, ju duhet konfiguroni llogarinë tuaj tregtare duke zgjedhur shumën e nivelit të rrezikut.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët Butanez: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Përdorni një llogari demo ose të drejtpërdrejtë

Tregtimi nuk është i thjeshtë. Ka shumë për të ditur, veçanërisht për tregtarët e rinj që sapo po njihen me produktet e fiThere's. Ekzaminoni burimet mësimore që ofron ndërmjetësi dhe treguesit që janë të aksesueshëm në sit. Përpara se të filloni të tregtoni në internet, është mirë të përdorni llogarinë demo të dhënë për të mësuar bazat e tregtimit.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Në mënyrë tipike, ndërmjetësi ofron një sërë aktivesh nga të cilat mund të zgjidhni. Për të fokusuar studimin e tyre në më pak aktive dhe për të pakësuar mundësinë për t'u anashkaluar nga lëvizjet e tregut në aktive të tjera, tregtarët këshillohen të zgjedhin një numër të vogël aktivesh për të tregtuar në përgjithësi. Përzgjedhja e një numri të vogël aktivesh për t'u përqëndruar gjithashtu ndihmon tregtarët të bëjnë gjykime më të mira pasi u jep atyre një "ndjenjë" më të mirë se si do të ndryshojë çmimi i një aktivi në përgjigje të kushteve të tregut.

5. Analizoni aktivin

Tendencat e tregut, modelet e tregtimit dhe treguesit teknikë janë domethënës. Kërkoni metodat e tregtimit në internet, zgjidhni të preferuarën tuaj dhe përdorni atë në aktivin e zgjedhjes suaj. Për të përcaktuar se kur duhet të hyjnë dhe të dalin nga një transaksion i opsioneve binare, tregtarët përdorin metoda të ndryshme tregtimi që mbështeten në modelet dhe indikacionet tregtare.

Shpesh, aktivet ndikohen nga tendencat e tregut dhe lëvizjet në indekse të mëdha si S&P 500. Këta indekse ju japin një ide nëse kompanitë në këto fusha po ecin mirë ose jo dhe mund të tregojnë nëse duhet të tregtoni ose jo një aktiv.

Treguesit teknikë përbëhen nga 3 kategori:

 • Trendi – Këta tregues tregojnë lëvizje të çmimeve. Ndonjëherë ato quhen edhe si oshilatorë.
 • Momenti – Sinjalet e momentit përdoren për të përcaktuar se sa i fortë është një model. Ato mund të përdoren gjithashtu për të treguar momentet e kthimit në tregtinë tuaj.
 • Paqëndrueshmëria – Treguesit e paqëndrueshmërisë matin shkallën në të cilën ndryshimet e tregut shkaktojnë luhatje të çmimeve.

6. Vendosni tregtinë

Pasi të keni zgjedhur një strategji tregtare dhe indikacionet tregojnë se një rritje ose ulje në çmimin e aktivit ka të ngjarë të ndodhë së shpejti, klikoni butonin "Lart" ose "Poshtë" për të ekzekutuar tregtimin. Pas kryerjes së hulumtimit dhe vlerësimit të tyre, tregtarët duhet të jenë të sigurt në vendosjen e tregtimeve të tyre. Të kesh disa humbje këtu dhe atje është e gjitha pjesë e procesit të të mësuarit në tregtimin e opsioneve binare.

 Tregtimi i opsioneve binare mund të duket i thjeshtë pasi thjesht kërkon që ata të parashikojnë nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose do të bjerë për një kohë të caktuar. Sidoqoftë, duhet të bëhen analiza dhe kërkime përpara se të vendosen tregtitë. Përndryshe, opsionet binare do të ishin thjesht kumar.

7. Prisni rezultatin

Në varësi të faktit nëse marrëveshja e tyre ishte apo jo e suksesshme, tregtarët ose do të merrnin një pagesë ose do të humbnin investimin e tyre fillestar. Pasi marrëveshja të ketë arritur periudhën e skadimit, ndërmjetësi ju njofton automatikisht për rezultatet. Për të përmirësuar gjasat që një tregti të ketë sukses, tregtarët duhet të vazhdojnë të regjistrojnë marrëveshjet e tyre, të bëjnë kërkime të pavarura dhe të bëjnë rregullimet e nevojshme në strategjinë e tyre.

Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time tregtare?

Kur kërkoni një platformë tregtare të opsioneve binare, një nga gjërat më të rëndësishme për t'u kontrolluar është si të depozitoni fondet tuaja. Shumica e platformave ofrojnë një shumëllojshmëri metodash, por disa janë më të përshtatshme dhe më miqësore për përdoruesit se të tjerat.

Shtimi i parave në llogarinë tuaj të tregtimit të opsioneve binare është një proces shumë i thjeshtë. Shumica e ndërmjetësve do të pranojnë mënyra të ndryshme pagese, duke e bërë të lehtë për ju që të filloni shpejt.

mënyrat e pagesës së kuotave

Dy metodat më të njohura të depozitimit të fondeve janë karta krediti/debiti ose transferta bankare. Megjithatë, disa platforma ofrojnë gjithashtu kuletat elektronike dhe mënyra të tjera pagese. Gjithmonë duhet të kontrolloni disponueshmërinë e këtyre metodave përpara se të hapni një llogari me një platformë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët Butanez: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si mund të tërheq fonde nga llogaria ime tregtare?

Ka disa mënyra për të tërhequr fonde nga llogaria juaj tregtare e opsioneve binare. Çdo platformë do të ketë grupin e vet të procedurave për ta bërë këtë, kështu që ju duhet njohuni me procesin para se të filloni tregtimin.

Në përgjithësi, ka tre mënyra për të tërhequr para nga një llogari opsionesh binare: një transfertë bankare, një tërheqje me kartë krediti ose një kontroll letre. Disa platforma ju lejojnë gjithashtu të përdorni procesorë pagesash të palëve të treta si p.sh PayPal ose Skrill. Kontrolloni termat dhe kushtet e platformës suaj të veçantë për të parë nëse ata ofrojnë këtë shërbim.

Tërheqja e parave

Përfundim: Brokerat e opsioneve binare janë të disponueshëm në Butan

Ky artikull liston pesë ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare dhe platformat në Butan.

Ky është një vend i mrekullueshëm për të filluar nëse kërkoni një ndërmjetës i besueshëm dhe i besueshëm i opsioneve binare.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e ligjshme tregtimi binar në Butan?

Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Butan. Aktualisht, asnjë rregullore e veçantë nuk ndalon tregtimin e opsioneve binare dhe tregtarët janë të lirë të zgjedhin një ndërmjetës për të tregtuar pa u shqetësuar për ndonjë pasojë ligjore. Ju mund të zgjidhni ndërmjetës të besueshëm si IQ Option, Olymp Trade, Quotex ose Pocket Option për një sipërmarrje tregtare pa probleme.

Sa para ju nevojiten në Butan për të tregtuar opsionet binare?

Shuma e parave që nevojitet për të tregtuar opsionet binare në Butan ndryshon në varësi të platformës së tregtimit, planit të veprimit dhe nivelit të oreksit të rrezikut. Zgjidhni një ndërmjetës që është brenda mundësive tuaja dhe përdorni teknika të kujdesshme të menaxhimit të rrezikut.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për agjentët e opsioneve binare në Butan?

Metodat më të përdorura të pagesës që përdorin tregtarët Butanez janë kartat e kreditit MasterCard dhe Visa, transfertat bankare në internet dhe kuletat dixhitale.

Cilat janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Butan?

Tregtimi i opsioneve binare është shumë i rrezikshëm në Butan sepse është i parregulluar, gjë që mund të nënkuptojë se tregtarët mund të bien në mashtrime dhe mashtrime nëse zgjedhin ndërmjetësit e gabuar. Lehtësia e përdorimit të opsioneve binare mund t'i fshehë këto rreziqe për tregtarët, të cilët rrezikojnë të humbasin fondet e tyre.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Butan?

Po, ju mund të përdorni një llogari demo që ofrohet nga ndërmjetësit dhe të tregtoni opsionet binare falas pa investuar para.

A mund të përfitoj nga tregtimi i opsioneve binare në Butan?

Jo të gjithë tregtarët në Butan fitojnë para me opsione binare; shumë përjetojnë humbje, shpesh për shkak të ndërmjetësve të pabesueshëm ose tregtimit të pamatur. Zgjidhni një ndërmjetës me reputacion dhe zhvilloni disiplinën tregtare, aftësitë e analizës dhe menaxhimin e rrezikut për të rritur shanset tuaja për sukses.

Cilët janë ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Butan?

Ngjashëm me çdo tregti, opsionet binare mbartin rreziqet e tyre. Këshillohet të tregtoni me një ndërmjetës të licencuar të opsioneve binare të njohur për shërbime të jashtëzakonshme ndaj tregtarëve Butanez. Në këtë drejtim, opsionet me reputacion përfshijnë Pocket Option, IQ Option, Olymp Trade dhe Quotex.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët Butanez: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment