A është e ligjshme tregtia binare në Kili? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Kili.

Komisioni para el Mercado Financiero (CMF) rregullon tregjet financiare, duke përfshirë tregtimin e opsioneve binare në Kili. Kjo organizatë mbikëqyr stabilitetin dhe transparencën e shërbimeve financiare për të mbrojtur investitorët. Përpara vitit 2017, Superintendencia de Valores y Seguros (SVS) ishte rregullatori, por CMF që atëherë e ka zëvendësuar atë.

Ne kemi përpiluar ndërmjetësit më të mirë për tregtarët e rinj dhe me përvojë që tregtojnë opsione binare në Kili.

Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Kili
Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Kili

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në Kili

 • Tregtarët nga Kili mund të fillojnë të tregtojnë opsionet binare shpejt, shpesh brenda një dite, duke u regjistruar me një nga ndërmjetësit e rekomanduar në këtë udhëzues. Megjithatë, miratimi i llogarisë dhe regjistrimi me disa ndërmjetës mund të zgjasë deri në një javë.
 • Tregtarët duhet të monitorojnë gjithashtu treguesit ekonomikë dhe zhvillimet politike të Kilit, pasi këta faktorë mund të ndikojnë ndjeshëm në kushtet e tregut dhe mundësitë e mundshme tregtare.
 • Në Kili, fitimet e fituara nga opsionet binare dhe format e tjera të tregtimit konsiderohen të ardhura të tatueshme. Tregtarët duhet t'i deklarojnë këto fitime dhe të paguajnë taksat sipas kllapave tatimore në fuqi. Tregtarët duhet të konsultohen me një profesionist tatimor për të kuptuar detyrimet e tyre tatimore dhe për t'u siguruar që ato janë në përputhje me ligjet tatimore lokale, duke shmangur çështjet ligjore me autoritetet tatimore kiliane.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Kili

Për të tregtuar opsionet binare, investitorët dhe tregtarët në Kili duhet të ndjekin procedurën e thjeshtë të përmendur më poshtë.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Kili

Zgjedhja e një ndërmjetësi i opsioneve binare është një nga hapat më të rëndësishëm përpara se të tregtoni në opsionet binare. Ky hap, i marrë si i drejtë ose i gabuar, vendos gjithashtu rezultatin e tregtimit tuaj.

Ky hap është thelbësor sepse shumë ndërmjetës të rremë ekzistojnë në tregun binar të tregtimit. Zgjedhja e ndërmjetësit të duhur tregtar është thelbësore.

Mjaft histori kanë pohuar se investitorët dhe tregtarët humbën para për shkak të mashtrimit të kryer nga ndërmjetësit binare të tregtimit. Për të mbrojtur veten nga këto lloje mashtrimesh, duhet të dini se kë të zgjidhni si ndërmjetësuesin tuaj.

Ka shumë opsione të disponueshme për sa i përket ndërmjetësve të tregtimit të opsioneve binare në çdo vend. Pra, bëjeni në Kili. Për të zgjedhur ndërmjetësin e duhur dhe të përshtatshëm, duhet të kontrolloni nëse ndërmjetësi i disponueshëm ju ndihmon të përmbushni dëshirat tuaja në tregtimin binare. Ju mund të filloni të tregtoni në platformë sapo të merrni ndërmjetësin e dëshiruar të tregtimit binar.

Ne kemi renditur disa nga ndërmjetësit e njohur dhe më të mirë të tregtisë binare të Kilit.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Quotex

Quotex në Kili
Quotex në Kili

Quotex është një platformë popullore që përdorin shumë investitorë dhe tregtarë për të tregtuar opsionet binare në Kili. Ndërfaqja e tij e përshtatshme dhe miqësore për përdoruesit ofron një proces me shpejtësi të shpejtë për përdoruesit e tij. 

Përdoruesit mund të fillojnë tregtimin pasi të regjistrohen në platformën tregtare. Quotex ofron disa nga përfitimet e renditura më poshtë për tregtarët e tij. Ju mund t'u referoheni atyre për të mësuar më shumë rreth avantazheve të përdorimit të kësaj platforme. Quotex ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që është e lehtë për fillestarët për të lundruar. Platforma është e aksesueshme nëpërmjet ueb-it dhe aplikacioneve celulare, duke i lejuar tregtarët të operojnë në pajisje të ndryshme.

Platforma kërkon një depozitë të vogël minimale për të filluar tregtimin - shpesh rreth $10 - duke e bërë atë të aksesueshme për tregtarët me kapital të kufizuar.

Përfitimet:

 • Quotex ofron kthime të larta, deri në 95%.
 • Ai siguron ekzekutim të shpejtë të tregtisë.
 • Ajo u ofron tregtarëve të saj një gamë të gjerë asetesh për të tregtuar.
 • Ka mundësi për depozitime të menjëhershme.
 • Një bonus falas është gjithashtu i disponueshëm në këtë platformë tregtare.
 • Ai siguron kufirin minimal të depozitave, i cili është vetëm $10.
 • Duke qenë se është një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, është e përshtatshme për t'u përdorur.
 • Ofron depozita dhe tërheqje të shpejta dhe të sigurta.
 • Platforma është e disponueshme në shumë gjuhë në vende të ndryshme.
› Regjistrohu në Quotex falas

Info: (Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Kili
Pocket Option në Kili

Pocket Option është një tjetër ndërmjetës tregtar i opsioneve binare i disponueshëm në Kili. Procedurat e tij të thjeshta e bëjnë atë të përshtatshëm dhe të lehtë për t'u përdorur nga tregtarët e tij. Ajo gjithashtu u ofron investitorëve të saj qindra asete me të cilat mund të tregtojnë.

Ashtu si platformat e tjera, kjo platformë bazohet në parashikimin e lëvizjes së çmimit të një aktivi. Pocket Option ndjek të njëjtin koncept si një platformë tregtare. Ashtu si Quotex, Pocket Option lejon tregtarët të fillojnë me një depozitë minimale relativisht të ulët, shpesh rreth $5, e arritshme për fillestarët.

Platforma ofron gjithashtu një gamë gjithëpërfshirëse të instrumenteve të tregtimit, duke përfshirë aksione, çifte Forex, kriptovaluta dhe mallra, duke u kujdesur për interesa të ndryshme dhe preferenca tregtare.

Përfitimet:

 • Ju merrni një bonus 50% në depozitat tuaja të para.
 • Procesi i depozitimit dhe tërheqjes është i shpejtë në krahasim me shumë platforma të tjera tregtare binare.
 • Përdoruesit e tij u ofrohet gjithashtu një strukturë demo llogarish.
 • Kufiri minimal i tregtisë është vendosur si $1.
 • Tregtarët amerikanë pranohen gjithashtu në këtë platformë për të tregtuar.
 • Ka rreth 100+ asete të disponueshme për t'u tregtuar.
 • Tregtia sociale dhe arritjet janë disa veçori të tjera të ofruara nga Pocket Option.
 • Ai hyn në kategorinë e platformave të rregulluara mirë.
 • Një platformë e besueshme.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

Info: (Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Olymp Trade 

tregtia olimpike

Olymp Trade ka një ekran interaktiv që lejon tregtarët të konfigurojnë pamjen e ndërfaqes. Ai ofron një shumë tregtimi prej $1 dhe tregtarët nuk mund të depozitojnë më pak se $10 në llogarinë e tyre tregtare. Olymp Trade filloi në vitin 2014 dhe u siguron tregtarëve asete të ndryshme për vendosjen e tregtimeve.

Ai u ofron tregtarëve një llogari demo Olymp Trade për të praktikuar tregtimin e opsioneve binare. Nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të sigurt, Olymp Trade është i sigurt. Ndërmjetësi është miqësor dhe kujdeset për zhvillimin e klientëve të tij. Brenda ndërmjetësit, ka materiale leksionesh që tregtarët mund të kenë akses.

Veçoritë:

 • Depozita minimale Olymp Trade e $10
 • OTC, aksione, CFD dhe metale janë mjete tregtare në Olymp Trade.
 • Web dhe platforma celulare 
 • A të besueshme mbështetjen e klientit 
 • Leva prej 1:500
 • Bonus i ndryshueshëm 
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Kili
Regjistrimi për një llogari tregtare në Kili

Mund të filloni të konfiguroni llogarinë tregtare për opsionet binare pasi të keni zgjedhur një ndërmjetës tregtar. Ju duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm për të krijuar një llogari tregtare për tregtimin binare.

 • Hapni platformën në pajisjen tuaj, qoftë telefon apo kompjuter personal.
 • Klikoni në butonin e quajtur Sign Up.
 • Filloni të plotësoni informacionin e kërkuar pasi të keni klikuar për t'u regjistruar.
 • Klikoni në Submit pasi të keni plotësuar informacionin e kërkuar.

Ju do të merrni opsionin e një llogarie demo ose një llogarie të drejtpërdrejtë. Ju mund të zgjidhni cilindo nga ato që dëshironi dhe të filloni të tregtoni opsione binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

3. Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Kili
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Kili.

Pasi të keni dorëzuar ess-në e regjistrimit në zgjedhjen e binrm, mund të hapni një d në llogarinë e zgjedhur të platformës suaj. Ju mund ta hapni atë llogari demo në vend të një llogarie të drejtpërdrejtë.

Shumica e platformave të tregtimit të opsioneve binare ofrojnë një llogari demo, të cilën tregtarët mund ta përdorin për t'u njohur përpara se të angazhohen në tregtinë aktuale. Avantazhi thelbësor i një llogarie demo është se ajo përdor para virtuale, duke eliminuar rrezikun e humbjes së fondeve reale.

Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, nuk ka nevojë të shqetësoheni për humbjen e parave ndërsa mësoni. Edhe fillestarët mund të fillojnë shpejt me një llogari demo, duke i lejuar ata të kuptojnë procesin e tregtimit pa rrezik financiar.

Përdorimi i një llogarie demo është një mënyrë e shkëlqyer për të kuptuar bazat e tregtimit të opsioneve binare përpara se të kaloni në një llogari reale, duke ulur ndjeshëm rrezikun e tregtimit.

Për ata që kanë përvojë në tregtimin e opsioneve binare, mund të hapni menjëherë një llogari të drejtpërdrejtë dhe të filloni tregtimin me para të vërteta.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar.

Zgjedhja e një aktivi, i njohur gjithashtu si një aktiv themelor, është një hap thelbësor në tregtimin e opsioneve binare. Pothuajse çdo platformë tregtare ofron një shumëllojshmëri të aseteve që mund të tregtoni. Ju keni lirinë të zgjidhni ndonjë nga këto për tregtitë tuaja.

Pse ka rëndësi zgjedhja e asetit? Në tregtimin e opsioneve binare, fitimi ose humbja juaj varet nga mënyra se si lëviz çmimi i aktivit tuaj të zgjedhur. Do të ishte më mirë nëse e parashikonit këtë lëvizje. Nëse parashikimi juaj është i saktë, ju fitoni para (ju jeni "në para"). Nëse e keni gabim, ju humbni investimin tuaj (ju jeni "pa para").

Tregtimi i opsioneve binare në thelb varet nëse parashikimi juaj është i saktë. Kjo përcakton nëse përfundoni duke fituar apo humbur para. Por mbani mend se faktorë të tjerë, si gjendja juaj emocionale dhe mënyra se si reagoni ndaj luhatjeve të konsiderueshme të çmimeve, gjithashtu ndikojnë nëse fitoni ose humbni në tregtimin binare.

5. Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur.

Bërja e një analize është një hap tjetër me rëndësi të madhe në tregtimin e opsioneve binare, madje edhe në Kili. Para se të ecni përpara në tregti, analiza ju ndihmon të tregtoni më mirë dhe zbut rrezikun.

Të gjithë duan të minimizojnë rrezikun dhe të rrisin madhësinë e fitimit të tyre. Pra, për të fituar më shumë para dhe për të pasur më pak rrezik ndërsa fitoni ato para, duhet të analizoni tregun dhe faktorët e përfshirë që ju ndihmojnë të analizoni më mirë tregun e opsioneve binare.

Disa këshilla dhe truke mund t'ju çojnë një rrugë të gjatë në tregtimin binare. Ju mund të përdorni disa nga informacionet e mëposhtme për të fituar një fitim të dëshirueshëm.

 • Ndiqni momentin ndërsa ju tregojnë se sa të forta janë tendencat e tregut dhe ku shkojnë ato.
 • Analizoni vëllimin, pasi tregon se sa njësi janë të theksuara dhe shiten, në varësi të faktorëve të veçantë. Ky tregues ndihmon gjithashtu, por nuk është i nevojshëm në çdo platformë tregtare binare.
 • Paqëndrueshmëria, pasi tregon se sa paratë po lëvizin lart e poshtë në treg.
 • Tendencat, pasi ato duhen ndjekur për të parë se si lëviz tregu.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

6. Vendosni tregtinë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Kili
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Kili.

Pasi të keni mbaruar me analizën e aktivit themelor në tregun binar të tregtimit, mund të vendosni tregtinë. Për të vendosur tregtinë, së pari duhet të zgjidhni kohën e skadimit dhe çmimin e goditjes duke marrë parasysh aktivin themelor të zgjedhur. Pasi ta keni zgjedhur, mund të ecni përpara dhe të vendosni tregtinë duke shtypur butonat "lart" ose "poshtë".

7. Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare.

Për të marrë rezultatin e tregtisë që sapo keni vendosur, do t'ju duhet të prisni kohën e skadimit të tregtisë. Ju mund të merrni rezultate më shpejt duke mbyllur tregtinë përpara kohës së skadimit. E gjitha varet nga mënyra se si dëshironi që tregtia të mbyllet. Disa tregtarë mund të mbyllin tregtinë herët për të marrë fitime më herët ose për të minimizuar humbjet nga një tregti me humbje.

Rezultati bazohet në parashikimin tuaj në lidhje me lëvizjen e çmimit të aktivit bazë që keni zgjedhur të tregtoni. Nëse parashikimi juaj për lëvizjen e çmimit është i saktë, ju jeni në para. Dhe, nëse parashikimi juaj për lëvizjen e çmimeve është i gabuar, ju nuk keni para. Kjo gjithashtu e bën analizën e tregut një hap thelbësor në parashikimin më të mirë të lëvizjes së çmimeve.

Ashtu si vendet e tjera, Kili ka platformat më të mira tregtare, duke e bërë tregtimin binare shumë më të thjeshtë dhe më të aksesueshëm. Për të mësuar më shumë rreth opsioneve binare, referojuni informacionit të dhënë më poshtë.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Metodat e pagesës për tregtarët në Kili

Ju keni opsione të ndryshme pagese kur bëni pagesa në tregtimin e opsioneve binare. Më poshtë janë disa nga këto metoda.

Transfertat bankare

Transferta bankare është një metodë popullore për të bërë pagesa në tregtimin e opsioneve binare. Për të përdorur këtë metodë, fillimisht duhet të plotësoni të dhënat që lidhen me bankën në platformën e zgjedhur të tregtimit. Pasi të keni plotësuar informacionin e kërkuar, më pas duhet të vërtetoni pagesën që duhet bërë.

Në këtë metodë, pagesat e kërkuara kreditohen në platformën e tregtimit. Ndërmjetësi mund ose nuk mund të paguajë një tarifë për përdorimin e kësaj metode. Megjithatë, banka mund të ngarkojë disa tarifa bankare gjatë transfertave bankare.

Kuletat elektronike

Kuletat elektronike, të njohura ndryshe si kuletat elektronike, janë gjithashtu një metodë e njohur për financimin e llogarive tregtare. Kjo metodë është edhe më e përshtatshme për t'u përdorur se shumë mënyra të tjera pagese. Shumica e ndërmjetësve e ofrojnë këtë si një mënyrë alternative pagese. Tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre me kuletat elektronike ekzistuese si Apply Pay dhe Google Wallet.

Mënyra të tjera pagese

 • Pagesa me karta debiti/krediti.
 • Pagesa në formën e kriptomonedhave.

Si mund të bëj depozita dhe tërheqje në ndërmjetësin tim?

Menaxhimi i financave tuaja është një pjesë thelbësore e tregtimit të opsioneve binare. Këtu është një udhëzues miqësor për t'ju ndihmuar të kuptoni se si të depozitoni dhe tërhiqni fonde nga llogaria juaj tregtare pa probleme:

Si të depozitoni fonde

 1. Zgjedhja e një metode pagese: Ju keni disa opsione për të bërë depozita. Shumica e tregtarëve përdorin transferta bankare, karta krediti/debiti ose kuleta elektronike si PayPal, Skrill ose Neteller. Zgjidhni atë që është i përshtatshëm dhe i disponueshëm në zonën tuaj.
 2. Verifikimi i llogarisë suaj: Përpara se të filloni, mund t'ju duhet të verifikoni llogarinë tuaj. Kjo zakonisht nënkupton dërgimin e dokumenteve të identitetit për t'u siguruar që gjithçka është e sigurt dhe në përputhje me rregulloret.
 3. Bërja e depozitës: Hyni në llogarinë tuaj tregtare, shkoni te seksioni i depozitave, zgjidhni mënyrën e zgjedhur të pagesës dhe shkruani sa dëshironi të depozitoni. Ndiqni kërkesat dhe do të shihni që fondet tuaja shfaqen në llogarinë tuaj - zakonisht menjëherë, megjithëse transfertat bankare mund të zgjasin pak më shumë.

Si të tërhiqni fonde

 1. Zgjedhja e një metode të tërheqjes: Zakonisht mund të tërhiqni para ashtu siç i keni depozituar. Megjithatë, është një ide e mirë të kontrolloni dy herë nëse metoda juaj është gjithashtu e disponueshme për tërheqje.
 2. Kërkesa për tërheqje: Kur të jeni gati për të marrë disa para, hyni në llogarinë tuaj, gjeni seksionin e tërheqjes, zgjidhni metodën tuaj dhe shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni. Pastaj, paraqisni kërkesën tuaj.
 3. Në pritje të përpunimit: Koha e pritjes për tërheqje ndryshon. Kuletat elektronike zakonisht janë të shpejta, përpunohen brenda 24 orëve, por metodat e tjera si transfertat bankare mund të zgjasin disa ditë.
 4. Kuptimi i kufijve dhe tarifave: Kontrolloni çdo kufi minimal ose maksimal të tërheqjes dhe tarifat e aplikueshme. Kjo do t'ju ndihmojë të shmangni surprizat kur menaxhoni fondet tuaja.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Kili

Disa të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare janë përmendur më poshtë për referencë.

Pro
 • Një buxhet i vogël gjithashtu mund të tregtohet në tregtimin e opsioneve binare.
 • Ekziston një mundësi e konsiderueshme për kthime të konsiderueshme.
 • I përshtatshëm dhe i drejtpërdrejtë për t'u përdorur.
 • Ka shumë opsione tregtare për instrumentet dixhitale.
Kundër
 • Më shumë kufizime në përmasat e mëdha të tregtisë.
 • Është shumë e thjeshtë për të kuptuar se procedura e tregtimit mund të nënvlerësohet në lakminë për të fituar më shumë.
 • Nuk ka pajisje të mjaftueshme për testim demo.
 • Rregulla dhe rregullore të dobëta të platformave tregtare binare.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Kili

Disa nga më të zakonshmet rreziqet në tregtimin e opsioneve binare janë përmendur më poshtë. Ju mund t'u referoheni atyre dhe të veproni në përputhje me rrethanat.

 • Mundësitë e mashtrimit janë më të larta pasi nuk ka shumë ndërmjetës të ligjshëm të opsioneve binare përreth.
 • Ekziston mundësia që tregtarët të bëhen të varur nga dëshira për të fituar më shumë para, gjë që ndonjëherë mund të çojë në humbje të parave.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Kili

Lundrimi në aspektet financiare të tregtimit të opsioneve binare fillimisht mund të duket i ndërlikuar, por me këto udhëzime, ajo shpejt do të bëhet e drejtpërdrejtë. Mos harroni, nëse hasni ndonjëherë vështirësi ose keni pyetje, mos hezitoni të kontaktoni ekipin e mbështetjes së klientit të ndërmjetësit tuaj. Ato ndihmojnë që përvoja juaj tregtare të jetë sa më e qetë dhe e suksesshme që të jetë e mundur. Tregti të lumtur!

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Kili?

Po, është e ligjshme të tregtosh opsione binare në Kili.

A konsiderohet tregtia e paligjshme në vendet muslimane, përfshirë Kilin?

Jo, tregtimi i opsioneve binare nuk konsiderohet të jetë i paligjshëm në shumicën e vendeve muslimane, përfshirë Kilin.

A keni në dispozicion platforma të vërteta tregtare për të tregtuar opsionet binare në Kili?

Po, ka shumë platforma të vërteta tregtare të disponueshme në Kili. Megjithatë, ne sugjerojmë përdorimin e atyre që kemi përmendur më lart, pasi ata janë ndërmjetës të vërtetë që janë me reputacion dhe të besueshëm dhe, për rrjedhojë, mund të përdoren për tregti binar.

A janë të tatueshme fitimet nga tregtimi i opsioneve binare në Kili?

Po, të ardhurat nga tregtimi i opsioneve binare konsiderohen të ardhura të tatueshme në Kili. Tregtarëve u kërkohet të deklarojnë fitimet e tyre në deklaratën e tyre vjetore tatimore nën 'të ardhura të tjera'. Shkalla specifike e tatimit mund të ndryshojë në varësi të shumës totale të të ardhurave dhe grupeve tatimore të aplikueshme për vitin. Është e këshillueshme që të konsultoheni me një profesionist tatimor për të kuptuar detyrimet tuaja specifike dhe për të siguruar përputhjen me ligjet tatimore kiliane.

Si mund të siguroj që ndërmjetësi im i opsioneve binare është i ligjshëm?

Për të siguruar që ndërmjetësi juaj i opsioneve binare është i ligjshëm, kontrolloni nëse është i regjistruar apo i rregulluar. Subjekti rregullator që rregullon ndërmjetësit do të shfaqet shpesh në faqen e internetit të ndërmjetësit dhe faqja e internetit e ndërmjetësit duhet gjithashtu të tregojë qartë numrin e licencës.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kili

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment