A është e ligjshme tregtia binare në Egjipt? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Egjipt.

Autoriteti Rregullator Financiar (FRA) i Egjiptit merr kontrollin e të gjitha aktiviteteve të rëndësishme financiare në të gjithë vendin. Ata marrin kontrollin e të gjitha tregjeve financiare jobankare dhe i rregullojnë ato për optimizim më të mirë. Ata mbrojnë të drejtat e të gjithë aktorëve brenda vendit dhe propozojnë rregulla për të garantuar transparencën dhe efikasitetin e këtyre tregjeve. 

Autoritetet në Egjipt nuk kanë vendosur rregulla që kufizojnë tregtimin e opsioneve binare. Megjithëse autoritetet e menaxhimit financiar të vendit kanë vendosur disa rregulla për kontrollin e qasjeve të investimeve dhe tregtimit, ata nuk kanë propozuar ndonjë ndalim apo kontroll të rreptë për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt. 

Le të zbulojmë se si të tregtojmë opsionet binare në Egjipt në udhëzuesin hap pas hapi më poshtë.

Faktet kryesore rreth tregtisë binare në Egjipt

 • Tregtimi Binar është plotësisht i ligjshëm në Egjipt dhe nuk ekzistojnë rregulla të veçanta.
 • Tregtarët mund të fillojnë të tregtojnë opsionet binare me një depozitë minimale të ulët prej $10
 • Agjentë të ndryshëm me kthim të lartë, si Pocket Option ose Quotex janë në dispozicion.
 • Agjentët binare në Egjipt mbështesin metodat lokale të pagesës.

FRA synon të licencojë subjekte të ndryshme për të operuar me veprimtari financiare jobankare. Gjithashtu, inspekton edhe agjentët dhe subjektet që ofrojnë shërbime për qytetarët egjiptianë për tregtimin me aktivitete financiare jo-bankare. Pra, mund të konkludoni se tregtimi i opsioneve binare në Egjipt është i ligjshëm.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Egjipt

Fitimi i aftësive në tregti është thelbësor për ata që sapo kanë filluar të tregtojnë opsione binare në Egjipt. Rentabiliteti në tregun egjiptian është i mundur, kryesisht me ekspertizën e duhur dhe një qasje të përshtatur. Ne ofrojmë një udhëzues gjithëpërfshirës hap pas hapi për të fuqizuar tregtarët fillestarë në Egjipt.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Egjipt

Tregtarët duhet së pari të verifikojnë statusin rregullator të ndërmjetësit. Agjentët binare zakonisht rregullohen nga organizata të njohura rregullatore, duke përfshirë ASIC, CySEC dhe Autoritetin e Shërbimeve Financiare (FSA), të cilat garantojnë sigurinë e fondeve të tregtarëve.

Është gjithashtu e rëndësishme të vlerësohet platforma tregtare e ndërmjetësit. Karakteristikat e platformës duhet të jenë miqësore për përdoruesit dhe të kenë mjetet që ju nevojiten për të kryer analizën tuaj dhe për të punuar mirë me strategjinë tuaj tregtare.

Angazhimi me një ndërmjetës të licencuar, jo me një ndërmjetës të palicencuar, është thelbësor për të garantuar sigurinë tuaj. Një ndërmjetës i licencuar do t'ju ofrojë një çmim të drejtë të paprekur nga manipulimi i tregut, duke u siguruar që kapitali juaj të mos jetë në rrezik. Tregtarët e opsioneve binare me bazë në Egjipt mund të përdorin cilindo nga ndërmjetësit e mëposhtëm:

 1. IQ Option
 2. Expert Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Le të zbulojmë se çfarë të mirat dhe të këqijat e çdo ndërmjetësi janë.

IQ Option

IQ Option është një platformë tregtare ligjore në Egjipt. Një ndërmjetës i njohur në mbarë botën me mbi 8 milionë përdorues të regjistruar, ata janë softuer fitues të çmimeve të njohura nga ekspertët e industrisë. IQ Option ka një ndërfaqe të pastër dhe intuitive që plotëson nevojat e çdo tregtari. Platforma e tyre ofron më shumë se 300 + asete, duke përfshirë ato për forex, kriptomonedha dhe mallra. 

Me një ekip profesionistësh që ofrojnë mbështetje 24/7, IQ Option është i preferuari për fillestarët dhe tregtarët me përvojë. Ata gjithashtu u ofrojnë tregtarëve sisteme të ndryshme pagesash, duke lejuar tërheqje të përshtatshme (1-3 ditë).

Veçoritë

 • Instrumentet: CFD, Forex, Indekset, Metalet
 • Depozita minimale: $10
 • Tregtia minimale: $1
 • Pagesa: Deri në 100%
 • Koha e skadimit: 30 sekonda deri në 1 muaj
 • Aplikacionet celulare: të mbështetura (iOS dhe Android)

Ajo ka mjete të avancuara si Mesataret Lëvizëse, Stokastika, MACD (Divergjenca e Mesatareve Lëvizëse të Konvergjencës), Treguesi CCI dhe Banda Bollinger.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Expert Option

Expert Option është i ligjshëm në Egjipt dhe mirëpret tregtarët nga vendi. Asnjë ligj ekzistues nuk e ndalon Expert Option të operojë biznesin e tij në Egjipt. Expert Option u themelua në vitin 2014 dhe e ka selinë në Port Vila, Vanuatu. Është një platformë e besuar e regjistruar në VFSC (Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu) me numër licence 15014 dhe FMRRC. Ajo po fiton popullaritet dhe ka mbi 70 milion përdorues të regjistruar me mbi 30 milion tregti të ekzekutuara çdo muaj.

Pasi të regjistroheni, një llogari demo është në dispozicion për të ndihmuar tregtarët të kuptojnë platformën dhe tregun. Ndërfaqja e platformës është intuitiv dhe i thjeshtë për t'u përdorur. Ekzistojnë 6 llogari të ndryshme tregtare: Micro, Basic, Silver, Gold, Platinum dhe Exclusive. Depozita minimale e kërkuar e çdo llogarie ndryshon.

Opsionet e tjera binare përdorin platformat SpotOption ose TechFinancials, ndërsa Expert Option ka zhvilluar platformë me porosi. Expert Option platforma ofron furnizime të sakta të çmimeve, ekzekutim të shpejtë rrufe dhe madje edhe Tregtim në fundjavë. Pasi të regjistroheni, do të njiheni me çmimin aktual të asetit tuaj në kohë reale. Grafiku është krijuar për t'ju treguar çmimet aktuale dhe ato të mëparshme. Grafikët mund të ndahen në gjysmë për të shfaqur 2 tregje të ndryshme.

Dikush mund të zgjedhë nga qirinjtë, shufrat, linjat dhe grafikët e zonës. Ai siguron 8 tregues: RSI, MACD, Parabolic SAR, Awesome Oscillator, Alligator, bandat Bollinger dhe Fractal.

➥ Regjistrohu me Expert Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option , i operuar nga Infinite Trade LLC, është një ndërmjetës legal i opsioneve binare me bazë në Republikën e Kosta Rikës. Deri në fund të vitit 2017, ata kishin mbi 100,000 përdorues aktivë dhe tashmë janë të disponueshëm në më shumë se 95 vende dhe rajone. Në vitin 2019, ata tashmë kishin më shumë se 10 milionë përdorues të regjistruar. Sot, ata kanë në dispozicion lloje të shumta tregtimi, si dhe veçori të tilla si programet e filialeve, sistemet e tregut dhe arritjeve, si dhe tregtimi social në platformë.

Veçoritë

 • Rregullorja: Nga MISA
 • Depozita minimale: $5
 • Minimumi për tregti: $1
 • Llogaria Demo: E disponueshme
 • Tregtimi me celular: i mbështetur
 • Instrumentet: Stoqet, Crypto dhe Opsionet Binare
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Olymp Trade

Olymp Trade Eshte nje ndërmjetës ligjor dhe me reputacion të opsioneve binare dhe ka një prani në 139 vende. Megjithatë, platforma e saj nuk është e disponueshme për qytetarët e BE-së (të gjitha vendet), Australisë, SHBA-së, Kanadasë, Japonisë, Izraelit dhe MB. Ishte themeluar në vitin 2014 dhe e ka selinë në Shën Vincent dhe Grenadine. Ai ka mbi 60 milion përdorues në të gjithë globin. Është i regjistruar dhe i certifikuar nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar (IFC).

Është një ndërmjetësi i certifikuar "A" dhe në vitin 2018, Le Fonti i dha çmimin "Platforma më e mirë tregtare". Ky ndërmjetës i opsioneve binare ka gjithçka të renditur për fillestarët dhe ekspertët.

Për fillestarët, një llogari tregtare demo është e disponueshme dhe ju mund të tregtoni me para virtuale për të kuptuar më mirë tregun. Olymp Trade është gjithashtu pjesë e një organizate ndërkombëtare që zbulon çdo aktivitet mashtrues dhe tregtari merr një kompensim prej $20,000 në para të botës reale. 

Tregtimet me kohë fikse është gjithashtu një nga opsionet më të mira të tregtimit në këtë platformë.

Platforma ofron tregtim me 70+ asete, duke përfshirë Indekset, Kriptovalutat, Mallrat dhe Aksionet. Ju duhet të paguani një tarifë të vogël minimale depozite për të filluar tregtimin në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë dhe madje mund të filloni të tregtoni me një minimum prej $1.

Platforma ka mbi 25,000 tregtarë aktivë që tregtojnë çdo ditë. Qarkullimi i Olymp Trade vlerësohet të jetë $175 milion. Ka një mori treguesish që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni një aktiv për tregtim.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Brokerët shpesh kërkojnë informacion nga tregtarët përpara se t'i regjistrojnë ata si tregtarë në platformën e tyre. Ky informacion përfshin të dhënat e tyre themelore personale, informacionin tatimor dhe gamën e pagave.

Ata gjithashtu mund të pyeten për qëndrimin e tyre ndaj pranimit të rreziqeve financiare dhe për sa kohë ata parashikojnë t'i mbajnë investimet.

Ky informacion nuk kërkohet për verifikim dhe përdoret nga ndërmjetësi për të krijuar një profil më të mirë rreziku për të arritur qëllimet tuaja. Nëse rrethanat ndryshojnë dhe ju dëshironi të përdorni klasa më të rrezikshme të aktiveve, gjithmonë mund të ktheheni në seksionin e profilit të sajtit dhe të rregulloni përgjigjet tuaja.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Përdorni një llogari demo ose të drejtpërdrejtë

Tregtimi mund të jetë emocionalisht sfidues, veçanërisht për fillestarët që mund të vendosin kapitalin e tyre në diçka me të cilën nuk janë të njohur dhe po provojnë dorën e tyre në tregtimin e opsioneve binare për herë të parë. Pasi që emocionet mund të ndikojnë në vendimmarrje, a llogari demo do t'i lejonte tregtarët të ndërtonin disiplinë emocionale duke i lënë ata të përjetojnë fitore dhe humbje pa humbur para. Kjo mund të ndihmojë në përgatitjen më të mirë të tyre për kur ata të tregtojnë me para të vërteta në të ardhmen.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Tregu shpesh ka aktive të shumta për të zgjedhur, dhe tregtimi i vetëm disa aktiveve thjeshton proceset e tregtimit dhe i lejon tregtarët të përqendrojnë më shumë kohën dhe përpjekjet e tyre në analizimin e një pjese të vogël të aktiveve dhe jo në shumë aktive. Tregtimi i më pak aktiveve do të thotë gjithashtu që fillestarët mund të ndajnë kapitalin e tyre në mënyrë më efektive dhe të kenë një pamje më të mirë të efektivitetit të strategjive të tyre tregtare.

5. Bëni një analizë

Analiza e tregut i ndihmon tregtarët të gjejnë mundësi tregtare duke njohur modelet tregtare, tendencat dhe sinjalet e mundshme që u tregojnë atyre se kur duhet të hyjnë dhe të dalin nga një tregti. Kjo i lejon ata të hyjnë në pozicione që përputhen me strategjinë e tyre tregtare. Duke analizuar tregun përpara se të bëjnë tregti, tregtarët mund të vlerësojnë nivelin e rrezikut të lidhur me çdo tregti që ata vendosin. Zakonisht, tregtarët përdorin tregues teknikë që janë të disponueshëm në platformën e ndërmjetësit të tyre.

 1. Mesatarja në lëvizje: Identifikoni tendencat duke vëzhguar drejtimin e mesatares. Rritja e mesatareve sugjeron një prirje rritëse; ato në rënie, një trend rënës.
 2. RSI (Indeksi i Forcës Relative): Vlerësoni momentin duke kontrolluar nëse RSI është mbi 70 (mbiblerë) ose nën 30 (mbishitur).
 3. Bandat Bollinger: Vlerësoni paqëndrueshmërinë sipas gjerësisë së brezave. Brezat më të gjera tregojnë paqëndrueshmëri të lartë dhe brezat më të ngushtë tregojnë paqëndrueshmëri të ulët.
 4. Oscilator Stokastik: Përcaktoni zhvendosjet e momentit. Vlerat mbi 80 janë të mbiblera, dhe nën 20 janë mbishitur.

Për fillestarët e rinj në tregtimin e opsioneve binare, kërkoni një strategji të thjeshtë që e kuptoni dhe dëshironi të aplikoni për aktivin tuaj të zgjedhur. Mos ngurroni t'i rafinoni këto strategji për sa kohë që ato funksionojnë për ju. Në fund të fundit, çdo tregtar ka një stil të ndryshëm.

Tregtarët me përvojë mund të përdorin strategjinë që keni përdorur për analizën tuaj, ose ju mund të kaloni nëpër listën tonë të strategjitë e përditësuara.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

6. Vendosni tregtinë

Vendosja e një tregtie me opsione binare përfshin disa hapa kyç, duke filluar me zgjedhjen e aktivit të dëshiruar, të tilla si mallrat, stoqet, monedhat ose indekset. Më pas, tregtari zgjedh një kohë skadimi, e cila mund të variojë nga minuta në disa ditë, në varësi të strategjisë së tyre dhe analizës së tregut. Vendimi tjetër është midis një opsioni "Thirrje", që parashikon një rritje në çmimin e aktivit, ose një opsion "Vendos", duke parashikuar një ulje deri në kohën e skadimit.

Pas këtyre zgjedhjeve, tregtari specifikon shumën e investimit, e cila duhet të konsiderohet me kujdes bazuar në tolerancën e rrezikut dhe parimet e menaxhimit të kapitalit. Së fundi, përpara se të ekzekutoni tregtinë, është thelbësore të rishikoni të gjitha detajet, duke u siguruar që aktivi, koha e skadimit, pozicioni dhe shuma e investimit janë të sakta. Pas konfirmimit, tregtimi vendoset dhe tregtari pret skadimin për të parë rezultatin, i cili do të varet nga saktësia e parashikimit të tyre të tregut.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

7. Prisni rezultatin

Në fund të një tregtie, tregtarët do të marrin një pagesë nëse tregtia e tyre është e suksesshme ose do të humbasin investimin e tyre fillestar nëse është i pasuksesshëm. Sidoqoftë, tregtimi nuk mbaron këtu. Tregtarët duhet të vazhdojnë të analizojnë rregullisht tregun për të ndjekur performancën e tyre dhe për të marrë masa për të reduktuar rrezikun në tregtinë e tyre duke ndryshuar vazhdimisht strategjitë e tyre.

Si i bëni depozitat dhe tërheqjet në Egjipt?

Si të depozitoj?

Opsione të ndryshme të depozitave janë të disponueshme në varësi të ndërmjetësit. Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj, zgjidhni faqen e depozitave. Këtu mund të zgjidhni mënyrën më të përshtatshme për të shtuar para në llogarinë tuaj.

Për të depozituar fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Për të depozituar, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit ose hapni aplikacionin. 
 • Hyni në llogarinë tuaj tregtare.
 • Klikoni në opsionin 'depozitoni fonde' ose 'shtoni fonde' që ofron ndërmjetësi. 
 • Shkruani shumën e depozitës.
 • Zgjidhni një mënyrë pagese.
 • Vërtetoni pagesën.

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Si të tërhiqem?

Brokerët mund t'ju lejojnë të tërhiqni fondet vetëm në mënyrën e pagesës që keni financuar fillimisht llogarinë tuaj. Ju mund të aplikoni për tërheqje në faqen e tërheqjes. Në varësi të ndërmjetësit, procesi i tërheqjes mund të zgjasë javë ose disa orë. Për më tepër, rrethanat mund të ndryshojnë bazuar në vendndodhjen tuaj.

Për të tërhequr fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Zgjidhni opsionin "tërheq fonde" ose "tërheq fondet e mia" në panelin e kontrollit. 
 • Futni shumën që dëshironi të hiqni. 
 • Zgjidhni një metodë tërheqjeje. 
 • Paraqisni kërkesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime.

Rregulloret në Egjipt

FRA merr kontroll të lartë për të siguruar që ndërmjetësit e opsioneve binare nuk kryejnë aktivitete mashtruese brenda këtij formati tregtar. Prandaj, autoriteti u ka kërkuar qytetarëve që të mos marrin shërbime të tregtimit të opsioneve binare nga agjentët vendas. Për shkak të këtij vendimi, asnjë ndërmjetës lokal nuk është në dispozicion për qytetarët e saj për të tregtuar opsionet binare.

Rregullorja e FRA - https://fra.gov.eg/en/about-us/

Egjiptianët mund të fillojnë tregtimin e opsioneve binare në Egjipt duke u mbështetur në ndërmjetësit në det të hapur. FRA nuk ka rregullore për të ndaluar këtë format tregtimi, por vazhdimisht ngre paralajmërime për të informuar njerëzit për rreziqet e tij. FRA po merr të gjitha masat e mundshme për të shtypur mundësinë e mashtrimit nga ndërmjetësit e parregulluar. 

FRA ka ofruar udhëzime edukative për egjiptianët mbi ndryshimin midis ndërmjetësve të rregulluar dhe të parregulluar. Ndërmjetësuesit e rregulluar janë platforma me licenca ndërkombëtare për të ofruar shërbime në vendet e lejuara. Nga ana tjetër, ndërmjetësit e parregulluar janë ata që nuk kanë ndonjë licencë autoriteti specifik për të operuar në vende të ndryshme.

Agjentët e parregulluar mund të prodhojnë licenca të rreme për të fituar besimin tuaj. Këta ndërmjetës mund të përfshihen në aktivitete mashtruese si manipulimi i çmimeve të aseteve dhe shpërdorimi i fondeve tuaja. Prandaj, tregtarët duhet të konsiderojnë kontrollimin e drejtorive të përgatitura nga FRA me një listë të ndërmjetësve të opsioneve binare të rregulluara dhe të parregulluara. Për më tepër, mund të kontrolloni gjithashtu vlerësimet, vlerësimet dhe praninë e një ndërmjetësi në treg për të ditur vërtetësinë e tij. 

FRA sugjeron që tregtarët duhet të bëjnë kërkimin e tyre përpara se të përdorin ndonjë nga ndërmjetësit. FRA është e shqetësuar për propozimin e mbrojtjes për të drejtat e investitorëve të tregut jo-bankar. Për më tepër, FRA nuk ka ndërmend t'i mbajë egjiptianët larg nga aspektet tregtare, por ju ndihmon duke përhapur ndërgjegjësimin dhe kulturën e investimeve. 

Vendet pranë Egjiptit

Vendet pranë Egjiptit
Vendet pranë Egjiptit

Egjipti është një vend në Afrikën e Veriut dhe Lindjen e Mesme. Nëse jetoni ose punoni në ndonjë nga këto vende, mund t'ju interesojë gjithashtu informacione mbi tregtimin e opsioneve binare në to. Ndiqni lidhjen më poshtë për të mësuar më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare në këto vende.

Këtu janë vendet që rrethojnë Egjiptin:
Libinë
Sudani

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm dhe i disponueshëm në Egjipt

Ky artikull bazohet në vlerësimet e klientëve nga baza e përdoruesve të ndërmjetësve të opsioneve binare në Egjipt. Të gjithë ndërmjetësit e listuar më sipër janë të ligjshëm dhe ofrojnë transparencë gjatë tregtimit. Megjithatë, tregtarët këshillohen të hulumtojnë përpara se të zgjedhin një për të tregtuar opsionet binare.

Mbani mend atë ndërsa tregtimi i opsioneve binare është fitimprurës, ka edhe rreziqe më të larta. Sigurohuni që të bëni një kërkim të plotë përpara se të investoni në opsionet binare.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ):

A është e ligjshme tregtimi binar në Egjipt?

Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Egjipt pasi qeveria e tij nuk ka vendosur asnjë kufizim. Për më tepër, tregtarët egjiptianë mund të mbështeten te ndërmjetësit në det të hapur për të tregtuar opsionet binare pasi ata nuk janë të kufizuar në tregtimin me ndërmjetësit sipas rregullores egjiptiane.

Sa para ju nevojiten në Egjipt për të tregtuar opsione binare?

Shumica e brokerave që ofrojnë tregtimin e opsioneve binare kërkojnë një depozitë minimale prej 10 USD deri në 50 USD. Kështu, tregtarët egjiptianë kanë nevojë për të paktën 310 paund egjiptian për të krijuar një llogari me një ndërmjetës dhe për të filluar tregtimin.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Egjipt?

Mesatarja e ndërmjetësimit që ofron tregtimin e opsioneve binare pranon karta debiti dhe krediti përveç transfertave bankare. Megjithatë, shumë brokera gjithashtu lejojnë tregtarët të depozitojnë fonde përmes kuletave në internet si PayPal dhe kriptomonedha.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment