A është e ligjshme tregtia binare në El Salvador? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në El Salvador.

Tregtimi i opsioneve binare mund të jetë një strategji e qëndrueshme investimi në mbarë botën, por çdo vend ka rregullat dhe rregulloret e veta që e ndërlikojnë procesin. Në El Salvador, Banka Qendrore e El Salvadorit (Banco Central de Reserva de El Salvador) mbikëqyr rregullimin e tregjeve financiare, duke përfshirë tregtimin e opsioneve binare. Ky organ rregullator siguron që të gjitha aktivitetet ekonomike të jenë në përputhje me ligjet kombëtare për të mbrojtur tregtarët dhe për të ruajtur integritetin e tregut.

Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë hap pas hapi përmes tregtimit të opsioneve binare në El Salvador, duke ofruar këshilla dhe këshilla praktike për t'ju ndihmuar të lundroni në mjedisin rregullator dhe të filloni udhëtimin tuaj tregtar.

Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në El Salvador
Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në El Salvador

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në El Salvador

 • Rregulluar nga Banka Qendrore e El Salvadorit: Tregtimi i opsioneve binare në El Salvador është nën mbikëqyrjen rregullatore të Bankës Qendrore, duke siguruar një mjedis të sigurt tregtimi.
 • Disponueshmëria e ndërmjetësve ndërkombëtarë: Tregtarët në El Salvador kanë akses në ndërmjetës të ndryshëm ndërkombëtarë të opsioneve binare, duke ofruar mundësi të ndryshme tregtare.
 • Shumëllojshmëri aktivesh të tregtueshme: Tregtarët mund të angazhohen në tregtimin e opsioneve binare në shumë aktive, duke përfshirë forex, mallra dhe indekse të aksioneve.
 • Mbështetje për metoda të shumëfishta pagese: Tregtarët e Salvadorisë mund të përdorin mënyra të ndryshme pagese për depozitat dhe tërheqjet, duke përfshirë kartat e kreditit, transfertat bankare dhe ndoshta opsionet e pagesave lokale.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në El Salvador

Tregtimi i opsioneve binare po bëhet gjithnjë e më popullor në El Salvador. Shumë njerëz janë të interesuar në tregtimin e opsioneve binare, sepse ajo ofron potencialin për fitime të larta në një periudhë të shkurtër kohe. Megjithatë, tregtimi i opsioneve binare është gjithashtu i rrezikshëm dhe mund t'ju bëjë të humbni shuma të mëdha parash shpejt nëse nuk jeni të kujdesshëm. Ky artikull do të diskutojë se si të tregtoni opsionet binare në El Salvador.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në El Salvador

Në El Salvador, ndërmjetës të ndryshëm të opsioneve binare ofrojnë platforma të ndryshme tregtare dhe lloje opsionesh. Tregtarët mund të zgjedhin nga opsionet tradicionale evropiane binare dhe stili amerikan, në varësi të preferencave të strategjisë dhe tolerancës së rrezikut.

Opsionet binare shumë të njohura aziatike dhe amerikane janë gjithashtu të disponueshme, duke ofruar një spektër të gjerë zgjedhjesh për t'iu përshtatur nevojave dhe objektivave të ndryshme tregtare. Çdo ndërmjetës mund të ndryshojë në veçoritë dhe mjetet specifike që ofron, duke i lejuar tregtarët të zgjedhin platformën që i përshtatet më mirë qasjes së tyre ndaj angazhimit në treg.

Nëse planifikoni tregtimi i opsioneve binare, atëherë do të dëshironi të gjeni një ndërmjetës që ofron llojin e tregtimit të opsioneve binare që dëshironi të tregtoni.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Quotеx

Quotex në El Salvador
Quotex në El Salvador

Quotеx është një fytyrë e re në tregtimin e opsioneve dixhitale që ofertat tregtohen për më shumë se 400 instrumente tregtimi. Quοtеx LTD, me seli në 03 Sham Pеng Tong Plaza Victοria, 1, Mahе, Sеychelles po e operon këtë ndërmjetës që nga viti 2020. Edhe pse ky broker është i ri, ai është shumë i lartë ο 95% në tregje të shumta nga forex deri te kriptovalutat .

Për të sapoardhurit, Quotex ofron një ndërfaqe përdoruesi intuitive që thjeshton procesin e tregtimit, duke e bërë atë të aksesueshëm dhe më pak frikësues. Platforma ofron burime të gjera arsimore që ndihmojnë tregtarët e rinj të kuptojnë bazat e opsioneve binare, të zhvillojnë strategji tregtare dhe të fitojnë besim në aftësitë e tyre tregtare pa u ndjerë të mbingarkuar.

Për tregtarët me përvojë, Quotex ofron një grup të plotë mjetesh dhe veçorish të avancuara tregtare që rrisin efikasitetin dhe efektivitetin e tregtimit. Këto përfshijnë mjete të detajuara analitike, tabela të personalizueshme dhe aftësinë për t'u përfshirë në strategji më komplekse tregtare. Për më tepër, tregtarët me përvojë mund të përfitojnë nga normat konkurruese të pagesës dhe një gamë e gjerë aktivesh për të tregtuar, duke i lejuar ata të maksimizojnë mundësitë e tyre të tregtimit në kushte të ndryshme tregu.

Veçoritë:

 • Depozita minimale Quotex – $10
 • Mjetet e disponueshme në ndërmjetës përfshijnë monedhat, mallrat, kriptovalutat dhe indekset.
 • Quotex ofron një aplikacion celular për tregti të përshtatshme.
 • Mbështetja e klientit është e disponueshme 24/7 dhe e përgjegjshme.
 • Ofron përqindje pagese konkurruese deri në 95%.
 • Promovimet dhe shpërblimet janë të disponueshme për tregtarët e rinj dhe ekzistues.
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pοckеt Option

Pocket Option në El Salvador
Pocket Option në El Salvador

Certifikata e MISA-s se Pοckеt Option mban e ka ndihmuar atë të bëhet një nga platformat e tregtimit të opsioneve binare më të njohura. Kur investitorët punojnë me këtë kompani, ata jo vetëm që kanë potencialin për të bërë komisione deri në 92%, por ata gjithashtu kanë një pranim të madh dhe një larmishmërie të gjerë.

Pocket Option është një zgjedhje shembullore për tregtarët e rinj dhe me përvojë që kërkojnë të angazhohen në tregtimin e opsioneve binare. Kjo platformë rekomandohet shumë për shkak të ndërfaqes së saj miqësore për përdoruesit, duke thjeshtuar navigimin dhe tregtimin e fillestarëve. Ai gjithashtu ofron veçori të avancuara që tregtarët me përvojë mund të përdorin për të optimizuar strategjitë e tyre të tregtimit.

Veçoritë:

 • Depozita minimale Pocket Option – $5
 • Mjetet e disponueshme në ndërmjetës përfshijnë mallra, kriptomonedha, stoqe dhe indekse.
 • Platforma ofron aplikacionin celular Pocket Option.
 • Mbështetja e klientit është e përgjegjshme dhe e disponueshme 24/7.
 • Ofron veçori të tregtimit social.
 • Bonuset dhe ofertat promocionale janë në dispozicion.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Olymp Trade 

tregtia olimpike

Olymp Trade ofron një ndërfaqe të bukur. Ndërmjetësi gjithashtu lejon tregtarët të personalizojnë ndërfaqen për të përmirësuar tregtimin e tyre. Tregtarët e rinj mund të mësojnë më shumë për opsionet binare falas, pasi ndërmjetësi ofron kurse arsimore. 

Eshte lehtë për të bërë depozita dhe tërheqje në Olymp Trade. Me aq pak sa $1, një tregtar mund të vendosë baste. Klientët e rinj në opsionet binare mund të mësojnë gjithashtu se si të tregtojnë opsionet binare me llogarinë e praktikës.

Veçoritë:

 • Depozita minimale Olymp Trade – $10
 • Mjetet e disponueshme në ndërmjetës janë Energjitë, ETF-të, stoqet dhe metalet.
 • Platforma ka një aplikacion Olymp Trade
 • Qendra e thirrjeve është reaguese, 24/7
 • Leva prej 1:500
 • Bonus në dispozicion
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në El Salvador
Regjistrimi për një llogari tregtare në El Salvador

Për të filluar tregtimin e opsioneve binare, duhet të regjistroni një llogari me një ndërmjetës sipas zgjedhjes suaj. Ky hap fillestar është vendimtar pasi hap derën për aktivitetet tuaja tregtare.

Ne ju rekomandojmë të zgjidhni një ndërmjetës që ofron një llogari demo falas. Kjo ju lejon të njiheni me platformën tregtare dhe veçoritë e saj përpara se të angazhoni para të vërteta për tregti.

3. Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në El Salvador
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në El Salvador

Pasi të jeni regjistruar për një llogari me një ndërmjetës të opsioneve binare, është shumë e këshillueshme që të filloni me një llogari demo. Një llogari demo pasqyron platformën aktuale të tregtimit, por funksionon pa rrezik, duke përdorur fonde virtuale në vend të parave reale. Ky konfigurim ka për qëllim t'ju ndihmojë të praktikoni aftësitë tuaja tregtare pa ndonjë rrezik financiar.

Përdorimi i një llogarie demo ju lejon të eksploroni strategji të ndryshme tregtare, të kuptoni funksionalitetin e platformës dhe të ndiheni rehat me dinamikën e tregtimit të opsioneve binare. Ky hap përgatitor është vendimtar, pasi ndërton besimin dhe ekspertizën tuaj, duke siguruar që të jeni më të përgatitur kur filloni të tregtoni me kapital natyror. Mos harroni, asnjë tregti aktuale nuk bëhet me para të vërteta në modalitetin demo, dhe do t'ju duhet të krijoni dhe financoni një llogari reale për të filluar tregtimin e drejtpërdrejtë.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar.

Pasi të regjistroheni për një llogari demo/live, do të dëshironi të zgjidhni një aktiv për të tregtuar.

Në El Salvador, tregtimi i opsioneve binare ju lejon të zgjidhni nga aktive të ndryshme, secila ofron mundësi unike. Tregtarët mund të spekulojnë për indekse të rëndësishme si S&P 500 ose Dow Jones, të cilat pasqyrojnë tendencat e gjera të tregut dhe performancën e kompanive amerikane me kapitalin tuaj.

Përndryshe, opsionet e forex në çiftet e monedhave si EUR/USD ose USD/CAD lejojnë tregtarët të parashikojnë lëvizjet në kurset e këmbimit të ndikuar nga faktorët ekonomikë dhe ngjarjet globale. Kjo përzgjedhje u ofron tregtarëve fleksibilitet për t'u angazhuar me tregjet ndërkombëtare sipas të kuptuarit të klasave të aktiveve dhe preferencave të rrezikut.

5. Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur.

Kryerja e një analize të plotë është thelbësore kur përgatiteni për të tregtuar një aktiv të zgjedhur në opsione binare. Filloni duke ekzaminuar tendencat e fundit të çmimeve të aseteve përmes rishikimeve të detajuara të grafikut. Kjo përfshin shikimin e kornizave të ndryshme kohore për të kuptuar luhatjet afatshkurtra dhe tendencat afatgjata. Përdorni mjete si mesataret lëvizëse, linjat e tendencës dhe treguesit e vëllimit për të vlerësuar ndjenjën e tregut dhe ndryshimet e mundshme të drejtimit.

Eksploroni të dhënat historike për të thelluar më tej analizën tuaj. Identifikoni modelet ose ngjarjet që ndikuan historikisht në lëvizjet e çmimeve të aktivit, të tilla si njoftimet ekonomike, publikimet e fitimeve ose ndryshimet në peizazhet rregullatore.

Merrni parasysh integrimin e treguesve teknikë si RSI (Relative Strength Index), MACD (Moving Average Convergence Divergence) dhe oshilatorë stokastikë për të zbuluar kushtet e mbivlerësimit ose të mbivlerësimit, të cilat mund të sinjalizojnë një ndryshim ose vazhdim të trendit aktual.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në El Salvador

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

6. Vendi i tregtisë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në El Salvador
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në El Salvador.

Pasi të keni bërë një analizë të duhur, është koha për të vendosur tregtinë. Ju do të duhet të vendosni nëse doni apo jo të shkoni gjatë apo të shkurtër. Ju gjithashtu do të dëshironi të shikoni grafikët për të parë nëse ka ndryshime ose tendenca të mundshme.

Pasi të keni vendosur tregtinë, do të dëshironi të futni tregtinë në llogarinë tuaj demo. Nëse keni një llogari demo, atëherë mund të provoni ndërmjetësin dhe platformën. Nëse keni një llogari, atëherë mund të veçoni pasurinë që keni zgjedhur paratë.

7. Prisni për rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e biYou'llrade.

Pasi të keni vendosur tregtinë në llogarinë tuaj demo, është koha të prisni që rezultati që keni është më i rëndësishmi që do të merrni; ju duhet të prisni për rezultatet para se të mund të bëni tregti reale.

Ju do të dëshironi të kontrolloni përsëri për të parë nëse rezultati ka qenë ashtu siç e prisnit. Nëse është ashtu siç e prisnit, atëherë mund të vazhdoni të tregtoni. Nëse rezultati ka qenë i ndryshëm nga sa e prisnit, atëherë mund të dëshironi që të keni dalë nga tregtia. Pasi ta keni vendosur atë në llogarinë tuaj demo, atëherë mund të fitoni para.

Ndërsa fitoni para, do të dëshironi t'i depozitoni në llogarinë tuaj reale të tregtimit. Kjo është një mënyrë për të fituar para dhe për të tregtuar me rrezik minimal.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në El Salvador

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Metodat e pagesës për Trit'ss në El Salvador

Tregtimi i opsioneve binare përfshin më shumë sesa thjesht ekzekutimin e transaksioneve; ai gjithashtu kërkon menaxhimin e taksave dhe tarifave të tjera. Një nga përfitimet e tregtimit të binyou'vеtions është se nuk ka pagesa deri sa të realizohen fitimet. Nëse nuk e gjeneroni fitimin tuaj brenda një periudhe të caktuar, mund të mbyllni pozicionin dhe llogarinë tuaj.

Mënyra të ndryshme pagese janë të disponueshme për tregtarët ndërkombëtarë jashtë El Salvadorit, duke përfshirë transfertat bankare, kartat e kreditit, kartat e parapaguara dhe transfertat bankare. Sidoqoftë, secila metodë ka grupin e vet të sfidave. Për shembull, fondet e ngarkuara në kartat e parapaguara zakonisht nuk mund të tërhiqen duke përdorur të njëjtën kartë.

Për tërheqjet e parave të gatshme përmes transfertave bankare, fondet mund të tërhiqen vetëm përmes një transferte letre ose elektronike direkt nga llogaria e lidhur me platformën tregtare. Ndërsa kartat e debitit lejojnë tërheqje direkte nga llogaria juaj tregtare, tërheqja e fondeve në një llogari tjetër mund të mos jetë e mundur.

Tërheqjet e kartës së kreditit janë të kufizuara në mënyrë të ngjashme në llogarinë nga e cila fondet janë kredituar fillimisht dhe shpesh pësojnë tarifa shtesë. Kuptimi i këtyre mekanizmave të pagesave është thelbësor për tregtarët që të menaxhojnë financat e tyre në mënyrë efektive në tregtimin e opsioneve binare.

Si mund të depozitoj dhe të tërheq fonde në El Salvador?

Në El Salvador, disa mënyra pagese janë të disponueshme për tregtimin e opsioneve binare, por është e rëndësishme të kuptoni kërkesat e depozitave dhe tarifat që lidhen me secilën. Fillimisht duhet të depozitoni fonde për të filluar tregtimin, pasi pagesat nuk mund të bëhen drejtpërdrejt me një kartë të parapaguar.

Për ata që zgjedhin të përdorin karta krediti ose debiti, një transferim elektronik është i nevojshëm për të transferuar fondet në llogarinë tuaj tregtare. Çdo mënyrë pagese vjen me tarifa përkatëse, kështu që këshillohet rishikimi i këtyre kostove përpara se të filloni ndonjë transaksion. Kuptimi i këtyre detajeve është thelbësor për menaxhimin efektiv të tërheqjeve dhe transaksioneve financiare në mjedisin tregtar të El Salvadorit.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në El Salvador

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:

 • Potenciali për të fituar shpejt fitime të konsiderueshme.
 • Aftësia për të tregtuar në një gamë të gjerë aktivesh.
 • Procesi i thjeshtë dhe i shpejtë i tregtimit.
 • Kërkohet investim fillestar i ulët.
 • Depozitë e vetme për të filluar tregtimin.
 • Opsioni për të cituar pozicionet sipas dëshirës.
 • Mundësi për fitime të shpejta.
 • Njohuritë minimale të tregtimit janë të nevojshme.
 • Fleksibilitet për të tregtuar në kohën e lirë.
 • Aftësia për të tregtuar nga kudo në botë.

CoSalvador'sry Trading janë:

 • Rrezik i lartë i lidhur me tregtimin.
 • Mundësia për të humbur para nëse zgjidhen opsione të pasakta.
 • Rreziqet e qenësishme në metodën e tregtimit.
 • Mundësi të konsiderueshme për humbje financiare.
 • Lehtë për të shkaktuar humbje shpejt.
 • Konsiderohet si një opsion investimi më pak i sigurt.
 • Kufizimi për të tregtuar një aktiv në një kohë.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në El Salvador

Gjithmonë ekziston një rreziku se ju do të humbni investimet tuaja në çdo tregti. Nëse nuk e dini se çfarë po bëni, atëherë rreziku i humbjes së parave është i lartë. Ju gjithashtu mund të humbni më shumë para nëse tregu bie më shumë se lart. Ekziston gjithmonë rreziku që tregu të shkojë kundër jush.

Nëse nuk jeni të ditur për tregtimin, atëherë ka një shans të lartë për të bërë gabime. Nëse nuk jeni të kujdesshëm me investimet tuaja, atëherë mund të përfundoni duke humbur më shumë para sesa keni investuar fillimisht.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në El Salvador

Si përfundim, tregtimi në opsionet binare mund të jetë shumë fitimprurës përmes një ndërmjetësi me reputacion. Parashikueshmëria e tregut, e mbështetur nga rregullore të qarta nga Banka Qendrore e El Salvadorit, ofron një mbrojtje kundër mashtrimeve të mundshme. Zgjedhja e një ndërmjetësi me një histori të provuar dhe mbështetje të fuqishme ndaj klientit është thelbësore.

Nëse lindin ndonjë shqetësim ose pyetje në lidhje me operacionet e llogarisë suaj, mos hezitoni të kontaktoni ndërmjetësin tuaj për ndihmë. Kjo qasje proaktive do të ndihmojë në sigurimin e një përvoje tregtare të sigurt dhe të begatë.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në El Salvador

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si funksionojnë opsionet binare në El Salvador?

Opsionet binare funksionojnë në parimin e rastësisë. Ju mund të vini bast nëse një aktiv i caktuar (stoku, mall, etj.) do të rritet ose ulet në çmim brenda një periudhe të caktuar.

Cilat janë rreziqet që lidhen me tregtimin e opsioneve binare në El Salvador?

Gjithmonë ekziston rreziku i humbjes së interesit nëse nuk e dini se çfarë po bëni. Tregtarët e opsioneve binare shpesh bëjnë gabime, sepse ata nuk i kuptojnë të gjithë mekanikën komplekse pas kësaj forme tregtimi.

A nuk është tregtimi i opsioneve binare një mashtrim, apo tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në El Salvador?

Jo, tregtimi i opsioneve binare nuk është një mashtrim. Megjithatë, ka disa ndërmjetës të këqij që përpiqen të përfitojnë nga klientët e tyre.binaryoptionstradingpros.com ka përpiluar një listë gjithëpërfshirëse të ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare në industri, në mënyrë që të gjeni një që është i duhuri për ju. Sidoqoftë, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në El Salvador.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment