Opsionet binare në Filipine: Brokerat dhe Tutorial

Duke ndjekur të përgjithshmen aziatike trendi, më shumë njerëz po tregtojnë opsione binare në Filipine. Megjithatë, agjentët dhe agjentët lokalë po nxisin reklamat për një platformë ose një tjetër, kështu që tregu nuk është aq i pastër sa duhet. Është e kuptueshme që ka pasur disa mashtrime gjatë rrugës, duke marrë parasysh numrin e ndërmjetësve legjitimë dhe mashtrues që konkurrojnë për të njëjtin treg lokal.

Sidoqoftë, kjo nuk e ka zvogëluar interesin për opsionet e tregtimit dixhital. Në këtë artikull, ne do t'ju shpjegojmë se si të tregtoni dhe investoni në opsionet binare nëse jeni nga Filipinet dhe të bëjë kërkime të qarta në lidhje me statusin e saj të ligjshmërisë.

TUTORIAL PËR TREGTIMIN E OPCIONEVE BINARE NË FILIPINE

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Filipine

Çfarë do të lexoni në këtë postim

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Filipine

Përdorni vlerësimet e ndërmjetësit, një shumëllojshmëri mjetesh krahasimi dhe burime të tjera për të zgjedhur platforma më e mirë e tregtimit binare për ty. Mashtrimi i opsioneve përdori një problem serioz. Opsionet binare u përdorën nga tregtarët e palicencuar dhe të pandershëm si një mall i ri ekzotik. Këto biznese po zhduken si rezultat i masave të rregullatorëve, por tregtarët ende duhet të kërkojnë ndërmjetës të regjistruar. Opsionet binare Tregtarët me bazë në Filipine mund të përdorin cilindo nga ndërmjetësit e mëposhtëm:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Quotex

Quotex.io

Në platformë, Quotex ka qenë në gjendje të ofrojë të gjitha mjetet tregtare që janë efektive dhe të thjeshta për t'u përdorur. Treguesit, mjetet grafike, grafikët, produktet e sofistikuara financiare, metodat e depozitimit dhe tërheqjes dhe veçori të tjera janë të përfshira në faqe, në mënyrë që çdo përdorues të gjejë atë që i nevojitet. Një ndërmjetës i opsioneve dixhitale që paraqet një platformë miqësore për përdoruesit e bazuar në ueb është Quotex.

Për më tepër, ai ofron tregtimin e kopjeve dhe një shërbim sinjalesh. Shuma minimale e depozitës për këtë ndërmjetësim është vetëm $10. Zbatohen kostot e tërheqjes së fondeve dhe Quotex Philippines ofron gjithashtu një nxitje joshëse për regjistrimin 30%. Si rezultat, tregtia midis filipinasve është relativisht e thjeshtë.

Veçoritë

 • Pranon klientelën ndërkombëtare
 • Depozita minimale është $10
 • $10,000 demonstrim
 • Një platformë me reputacion
 • Fitim i konsiderueshëm, deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Filipine

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Faqja zyrtare e Pocket Option
Faqja zyrtare e Pocket Option

Agjentët online për opsionet binare dhe tregtimin në forex janë të dy të disponueshëm përmes Pocket Option. Përmes mjeteve të bazuara në ueb, aplikacioneve celulare ose softuerit MetaTrader 5, tregtarët kanë akses në më shumë se 100 burime tregtare. Kompania që drejton “Pocket Option” është Gambell Limited Company dhe numri i saj i regjistrimit është 86967. 

Adresa e tij është Kompleksi i Kompanisë së Mirëbesimit, i cili ndodhet në rrugën Ajelteke në ishullin Ajelteke, Majuro, Ishujt Marshall. Përvoja e tyre profesionale tregon se është një ndërmjetës i besueshëm në det të hapur për të investuar në shumë tregje.

Veçoritë

 • Një platformë e besueshme dhe e sigurt
 • $50 është depozita minimale
 • Një llogari demo falas $10,000
 • Më shumë se 100 asete të ndryshme
 • Tregtim 24/7
 • Kthim i lartë prej të paktën 95%
 • Mbështetje për disa gjuhë
 • Iniciativa për kthimin e parave
 • Bonuset
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

FOKUS OPTION FAQJA ZYRTARE

Një nga koleksionet më të gjera të kontratave dixhitale për kripto është ofruar nga Focus Option. Së bashku me një përzgjedhje të madhe të argumenteve të reja dhe monedhave të qëndrueshme, ato ofrojnë akses në Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) dhe Ripple (XRP).

Me një bilanc të llogarisë demo $10,000, tregtarët e rinj mund të vlerësojnë ofertat e ndërmjetësit. Një llogari me para reale mund të hapet gjithashtu nga investitorët me një depozitë minimale prej $10.

Katër nivele të llogarisë janë në dispozicion. Përfitime shtesë janë në dispozicion për tregtarët që janë aktivë. Këto përfshijnë tërheqje dhe depozita më të shpejta, tregues tregu në kohë reale dhe akses në ngjarjet VIP të disponueshme vetëm për anëtarët.

Veçoritë

 • Tregtimi me një klikim
 • Opsionet binare Turbo
 • Depozita minimale $10
 • Deri në 90% në pagesa
 • Opsionet e pagesës së kriptomonedhës
 • Lidhje me vonesë të ulët
 • Një gamë e gjerë opsionesh binare të kriptomonedhave
› Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrohuni për llogarinë tuaj tregtare binare në Filipine

Meqenëse shumica e faqeve të internetit i kërkojnë këto të dhëna pas regjistrimit, ato shpesh janë relativisht të zakonshme. Emri dhe mbiemri juaj, vendi i banimit, monedha e zgjedhur, fjalëkalimi, adresa e emailit dhe mënyra e preferuar e pagesës janë të përfshira.

Në disa rrethana, mund t'ju kërkohet gjithashtu numri i telefonit, i cili do të përdoret për të verifikuar identifikimin tuaj ose për të kontaktuar ndihmën kur është e nevojshme. Mbështetja përmes telefonit është bërë mjaft e popullarizuar në mesin e ndërmjetësve të opsioneve binare, dhe këto ditë shumë operatorë e përdorin atë për t'u dhënë përdoruesve të shërbimeve të tyre një mënyrë të shpejtë, praktike dhe të thjeshtë për të kontaktuar me ekipin mbështetës.

Kur të bashkoheni, disa ndërmjetës do të kërkojnë detajet tuaja të pagesës, megjithëse kjo është më pak e zakonshme sepse shumë tregtarë zgjedhin të përdorin së pari një llogari demo.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Filipine

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#3 Përdorni një llogari demo ose të drejtpërdrejtë

Përdorni llogarinë demo ose live për tregtimin binare në Filipine

Llogaritë demo, të cilat janë të disponueshme falas, mendohet se janë një nga metodat më të mira për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare dhe për të provuar teknika të ndryshme tregtare. Llogaritë demo në përgjithësi funksionojnë në mënyrë të ngjashme me llogaritë e parave reale, me përjashtim të faktit që do të përdorni para virtuale/demo në vend të parave aktuale.

Tregtimi duke përdorur llogari demo lejohet nga pothuajse të gjithë ndërmjetësit e opsioneve binare, por në raste të rralla, mund të gjeni një ndërmjetës që nuk i pranon ato. Për shkak të kësaj, është thelbësore të rishikoni rregullisht veçoritë që ofron ndërmjetësi juaj.

Nëse tregtari ka ndonjë ekspertizë të kaluar, ai mund të fillojë të tregtojë menjëherë në llogari reale.

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Binary-Options-assets-and-markets
Binary-Options-assets-and-markets

Mallrat, aksionet, kriptovalutat, këmbimi i huaj dhe indekset janë disa shembuj të aktiveve. Merrni parasysh çmimin e naftës ose çmimin e aksioneve të Apple, për shembull. Në varësi të ndërmjetësit, njerëz të ndryshëm mund të tregtojnë një sasi dhe diversitet të ndryshëm asetesh.

Shumica e ndërmjetësve ofrojnë asete të pëlqyera siç janë indekset e rëndësishme të aksioneve si FTSE, S&P 500 dhe Dow Jones Industrial, si dhe çifte të famshme monedhash si EUR/USD, GBP/USD dhe USD/JPY. Për më tepër, mallra si ari, argjendi, si dhe nafta ofrohen shpesh.

Për më tepër, ju mund të tregtoni aksione dhe letra me vlerë të veçanta me disa ndërmjetës binarë. Ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nga një grup prej 25 dhe 100 aksionesh të mëdha, si Google dhe Apple, megjithëse jo çdo aksion do të ofrohet.

#5 Bëni një analizë

Bëni një analizë të duhur

Ju jeni gati të vazhdoni pasi të keni vendosur për një aktiv themelor. Shqetësimi kryesor është nëse çmimi i aktivit do të rritet apo ulet në të ardhmen. Ju duhet ta bëni këtë parashikim. Ju do të duhet të identifikoni modelet e tregut dhe të aplikoni tregues për të ekzaminuar aktivin themelor në mënyrë që të merrni përgjigjen për këtë pyetje.

Për të maksimizuar fitimet tuaja, është thelbësore të keni një qasje të mirë. Për të gjeneruar ide tregtare dhe për të krijuar strategjinë tuaj tregtare, përdorni analizën teknike. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga burimet e shumta arsimore që ofrojnë shumë firma të opsioneve binare.

#6 Vendos tregtinë

vendosni tregtinë e opsioneve binare në Filipine

Mos harroni se i gjithë investimi është në rrezik; kështu, duhet të ekzaminoni me kujdes shumën e tregtimit. Tregtari tani mund të ekzekutojë marrëveshjen pasi të zgjedhë një aktiv.

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare

Për të bërë marrëveshjen, zgjidhni Lart / Call ose Poshtë / Vendos pasi të keni përcaktuar shumën tuaj të investimit. Disa ndërmjetës kërkojnë një klikim shtesë në mënyrë që ju të konfirmoni marrëveshjen. Tani është koha të prisni që tregtia juaj të përfundojë. Disa ndërmjetës ju mundësojnë të anuloni marrëveshjet përpara se të kalojë periudha e skadimit. Duke vepruar kështu, ju mund të pakësoni efektet e një zgjedhjeje të keqe duke e bërë këtë kur tregtia arrin një çmim specifik.

Çfarë është një opsion binar?

Opsionet binare janë produkte të drejtpërdrejta financiare me vetëm dy rezultate të mundshme: fitim ose humbje. Ju duhet të bëni një parashikim drejtimi për vlerën e një aktivi, si p.sh. nëse ai do të shkojë lart ose poshtë. Në rast se keni të drejtë, ju merrni një përqindje si kthim nga investimi dhe fitoni marrëveshjen. Nëse jeni të gabuar, do të humbni gjithçka që keni investuar. Gjëja më e bukur për ta është se sa e lehtë janë për t'u përdorur dhe sa mirë e zvogëlojnë rrezikun sepse vetëm shuma e investuar në transaksion mund të humbasë para.

Me tregtitë binare, përdoruesit mund të përdorin gjithashtu levë për të rritur aksionet e tyre. Megjithatë, nëse bëni një parashikim të gabuar, kjo gjithashtu mund të rrisë humbjen tuaj, kështu që duhet të tregoni kujdes. Për më tepër, në varësi të një intervali kohor të caktuar, opsionet binare përfundojnë kur të arrihet kjo pikë. Kjo i jep tregtisë më shumë liri dhe ju mundëson t'i përshtatni transaksionet në orarin e dëshiruar. 

A është e ligjshme tregtimi binar në Filipine?

Tregtarët filipinas të opsioneve binare tani po ecin me kujdes. Megjithëse tregtimi i opsioneve binare konsiderohet si i paligjshëm, ai vazhdon të rritet për shkak të zbatimit të dobët. Edhe pse është e pamundur të parashikohet pozicioni i SEC në vijim, tregtarët filipinas të gatshëm të shfrytëzojnë një shans duhet të sigurojnë që të punojnë vetëm me kompani të licencuara.

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Filipine

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Filipine

Tregtarët filipinas kryejnë shumicën e transaksioneve të depozitave të tyre nëpërmjet telave bankare, si dhe kartave të kreditit/debitit. Përdorimi i kuletave dixhitale nuk është jashtëzakonisht i zakonshëm në Filipine, megjithëse është në rritje.

Teli bankar

Të gjithë filipinasit mund të bëjnë transaksione bankare duke përdorur këtë qasje, e cila është universale. Aftësia e bankave në Filipine për të blerë valutë të huaj inkurajon më tej përdorimin e telave bankare.

Kartat e kreditit/debitit

Kartat e kreditit/debitit të ofruara nga bankat në Filipine nuk pranohen nga të gjitha kompanitë e opsioneve binare.

Kuletat dixhitale

Kuletat dixhitale ndërkombëtare si Skrill, Neteller dhe Webmoney po rriten në popullaritet mes tregtarëve filipinas. Përfshirja e kuletave elektronike të ndryshme rajonale, duke përfshirë WeePay DragonPay, JuanPay, PesoPay, PayEasy, Smart Money dhe GCash, ka kontribuar pjesërisht në popullaritetin e tij. Këto kuleta elektronike rajonale funksionojnë edhe me karta bankare rajonale.

Si të depozitoni dhe tërhiqni?

Si të depozitoni?

Mundësia për të financuar llogarinë tuaj tregtare do të jetë e disponueshme për ju pasi të keni hyrë në llogari ose të keni krijuar një të tillë. Kjo do t'ju lejojë të filloni tregtimin. Zgjidhni "depozitë" për të shtuar para në llogarinë tuaj tregtare. Kur ta bëni këtë, do të jeni në gjendje të zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh pagese, të përcaktoni se cila përputhet më mirë me nevojat tuaja dhe më pas të vendosni shumën që dëshironi të shkëmbeni.

Si të tërhiqeni?

Sigurohuni që të jeni nënshkruar në llogarinë tregtare përpara se të bëni një tërheqje. Zgjidhni opsionin Tërhiqe. Pasi ta klikoni, do t'ju paraqiten mënyrat e ndryshme të pagesës së tërheqjes që mbështeten nga platforma. Pasi të bëni zgjedhjen tuaj, shkruani shumën e tërheqjes.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Filipine

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pro dhe kundra

Pro

Llogari demo tregtare falas

Brokerët ju japin mundësinë për të krijuar llogari tregtare demo falas me fonde imagjinare. Kjo u mundëson tregtarëve fillestarë të tregtojnë opsione binare pa rrezik duke përdorur të dhëna aktuale. Është një mundësi fantastike për të praktikuar teknikën e tregtimit dhe për t'u mësuar me këtë lloj tregtimi.

Tregtoni kudo, në çdo kohë

Tregtarët kanë akses në tregun botëror sa herë që ai është i hapur nga çdo vend.

Rreziku dhe shpërblimi që janë të paracaktuara

Para se të hyjnë në një marrëveshje, konsumatorët janë të vetëdijshëm për rreziqet dhe fitimet e mundshme që lidhen me tregtimin binare.

Kundër 

Tregti kundër shtëpisë

Opsionet binare janë të krahasueshme me bastet sportive në atë që ndërmjetësi zbulon baste, dhe ju ose fitoni ose humbni. Është gjithashtu e rëndësishme të kuptoni se jeni duke vënë bast vetëm për përparimin e një aktivi themelor dhe se nuk zotëroni asgjë. E vetmja gjë që ekziston është një marrëveshje mes jush dhe ndërmjetësit. Shtëpia mbizotëron gjithmonë, kështu që mbani në mend këtë!

Një rrezik mashtrimi

Jini shumë të kujdesshëm për të punuar me një ndërmjetës me reputacion nëse vendosni të tregtoni opsione binare. Ka shumë oferta të rreme dhe ndërmjetës në këtë industri, e cila është shumë e ndjeshme ndaj mashtrimit. Tregoni gjithmonë kujdes kur keni të bëni me faqe interneti ose njerëz që ju joshin me ofertat "100% e garantuar".

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Filipine

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

Rreziku i tregut

Tregtimi i opsioneve binare mund të vijë me rrezik të përgjithshëm të tregut, ashtu si llojet e tjera të investimeve. Tregjet mund dhe shpesh lëvizin papritur në mënyra të ndryshme pothuajse në të gjitha situatat. Edhe vlerësimet më të detajuara nuk mund të parashikojnë gjithmonë me siguri absolute se cilën rrugë do të marrë tregu, pavarësisht se ekzistojnë teknika për të parashikuar lëvizjet e mundshme të tregut.

Shuma maksimale/fikse e fitimit

Fitimet fikse janë një rrezik për të cilin tregtarët e opsioneve binare duhet të jenë të vetëdijshëm. Nuk ka asnjë potencial të pakufishëm pozitiv me këto investime, sepse si humbjet ashtu edhe fitimet janë të kufizuara në shembullin e këtyre investimeve. Por në anën pozitive, humbjet janë gjithashtu të kufizuara.

Pikat veçanërisht të sakta të fitimit dhe humbjes

Opsionet binare vlerësohen gjithashtu me shenjën më të vogël, në kontrast me shumë instrumente të tjera investimi. Kjo nënkupton që vlera e këtij lloji të zgjedhjes shpesh bazohet në deri në 3 ose 4 shifra dhjetore. Edhe 0,0001 pikë mund të përcaktojë nëse një tregtar është në anën fituese ose humbëse të një investimi kur tregton opsione binare.

Jolikuide

Për më tepër, opsionet binare nuk konsiderohen si një klasë "likuide" e investimeve. Kështu, tregtimi duhet të presë deri në datën e skadimit të opsioneve për të realizuar fitime ose humbje, sepse këto instrumente nuk mund të ekzekutohen sipas dëshirës.

Pamundësia për të zotëruar pasuritë themelore

Kur tregtarët fillojnë të tregtojnë opsione binare, ata nuk po bëjnë plotësisht investime në pronësi të çdo lloj aktivi fizik, pasi ata janë thjesht një bast në rrugën e çmimit të një aktivi themelor. Të tjerët mund ta shohin këtë lloj investimi si të rrezikshëm, edhe pse i bën individë të caktuar të ndihen të sigurt.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Filipine

Edhe pse nuk disponohet kudo, tregtimi i opsioneve binare po pranohet në Filipine. Megjithëse të gjithë këta ndërmjetës janë të vendosur jashtë dhe udhëhiqen nga rregullat filipinase, ka ndërmjetës hyrës në dispozicion në Filipine për t'ju ndihmuar në tregtimin në mënyrë më efektive.

Pavarësisht nga ndërmjetësi që zgjidhni, sigurohuni që jeni në dijeni të rregullave të tyre dhe organit rregullues dhe se jeni njohur me shërbimet që ata ofrojnë. Konsideroni të gjitha alternativat tuaja përpara se të vendosni te një ndërmjetës nëse banoni në Filipine, pasi ka një numër në rritje të mundësive në dispozicion.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Filipine

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetje të shpeshta në lidhje me opsionet binare në Filipine

A lejohen opsionet binare në Filipine?

Sipas specifikimeve të Kodit të Rregullores së Letrave me Vlerë, tregtimi i opsioneve binare është i ndaluar në Filipine.

A është e sigurt tregtimi i opsioneve binare në Filipine?

Tregtimi i opsioneve binare aktualisht nuk është shumë i sigurt në Filipine. Investitorë të shumtë janë ankuar në KSHZ për humbjen e parave nga agjentët e huaj. Këto humbje sigurisht që ndodhën në faqet e ndërmjetësit të paligjshëm. Shumë tregtarë filipinas e kanë të vështirë të bëjnë dallimin midis ndërmjetësve të licencuar dhe të palicencuar pasi ata të dy konkurrojnë për tregun filipinas.

A mund të tregtoj opsionet binare me ndërmjetësit e huaj si qytetar filipinas?

Agjentët e opsioneve binare në det të hapur konsiderohen si organizata të paautorizuara nga SEC në Filipine. Si rezultat, tregtimi i opsioneve binare me agjentë të huaj është i ndaluar në Filipine. Megjithatë, praktikisht pak po bëhet për të zbatuar ligjin për të parandaluar tregtarët vendas që të tregtojnë me ndërmjetësit e huaj.

A është PayPal një metodë e vlefshme pagese për tregtarët e opsioneve binare në Filipine ndërsa përdor platformat e opsioneve binare?

Tregtarët lokalë të opsioneve binare në Filipine nuk janë në gjendje të përdorin PayPal.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment