Opsionet binare në Greqi: Tutorial dhe 3 ndërmjetësit më të mirë

Greqia ndan një kufi me Shqipëria në pjesën veriperëndimore të vendit dhe me Turqia në verilindje. Tregu i opsioneve binare është një nga tregjet më të shpejta. Shumë firma brokerimi kanë filluar t'i bëjnë platformat e tyre ofrues të instrumenteve të tregtimit të opsioneve binare. Sot, shumë pranojnë tregtarë grekë që duan tregtoni asete të ndryshme në opsionet binare. Tregtarët grekë duhet të jenë ende të kujdesshëm në lidhje me biznesin e brokerimit që ata zgjedhin për tregtimin e tyre.

Greqia

Më poshtë janë 3 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në Greqi.

 1. Quotex 
 2. Pocket Option 
 3. Olymp Trade
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Lista e 3 ndërmjetësve më të mirë Binar në Greqi

Në përgjithësi, ka shumë të përshtatshme ndërmjetësit e opsioneve binare në të gjithë botën. Me kaq shumë opsione, është e vështirë të mbash një pasqyrë. Prandaj, ne kemi zgjedhur më të mirët për ju. Pra, le të mësojmë më shumë rreth ndërmjetësit binare më të mirë në Greqi.

1. Quotex 

Quotex është një nga kompanitë më të fundit të opsioneve binare. Filloi në vitin 2019 në Seychelles, dhe sot, më shumë se 1 milion klientë janë duke tregtuar në platformë. Klientët Quotex, gjatë tregtimit, kënaqen transaksione të shpejta.

ndërmjetësi kuotash

Depozita e Quotex fillon nga $10. Klientët kënaqen situata të favorshme tregtare si të jesh në gjendje të tregtosh në $1, duke pasur akses në a Llogari demo Quotex që mund të përdoret për të praktikuar, dhe duke pasur një platformë e sigurt tregtare

Veçoritë:

 • depozitimi minimal në Quotex është $10
 • Mjetet përfshijnë monedha, CFD, aksione
 • Platforma është e disponueshme në telefon nëpërmjet "aplikacionit Quotex" dhe ueb
 • Mbështetja e klientit përgjigjet 24/7
 • Kthehu deri në 95%+
 • Asnjë bonus
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Pocket Option 

Pocket Option ka një Platforma MT5 që i lejon klientët të performojnë më shumë se një funksion gjatë tregtimit. Përveç kësaj, ndërfaqja në Pocket Option mund të dizajnohet. Aspektet e ndërfaqes që mund të dizajnohen përfshijnë temën dhe grafikun.

Faqja e internetit Pocket Option

Si tregtar në Pocket Option, depozita juaj minimale është $50. Ju mund të filloni tregtimin nga sa më pak $1 tek ndërmjetësi. Nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, ndërmjetësi u siguron tregtarëve të tij një Llogari demo Pocket Option. Llogaria ju ndihmon të tregtoni sepse duket tamam si një llogari e vërtetë. 

Veçoritë:

 • Depozita më e vogël në Pocket Option e $50
 • Mjete tregtare Energjitë, ETF-të, aksionet 
 • Platforma është MT5
 • Mbështetja e klientit përgjigjet 24/7
 • Leva deri në 1:100
 • Ata japin bonuse nga kthimi i parave, depozitimi
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Olymp Trade 

Tregtarët në këtë platformë kënaqen sigurinë gjatë tregtimit në ndërmjetës. Regjistrimi për një llogari në ndërmjetës është i drejtpërdrejtë me përdorimin e çdo pajisjeje. Olymp Tradeplatforma e tij është e disponueshme në aplikacioni i telefonit dhe desktopi

tregtia olimpike

Tregtimi në platformë mund të bëhet për $1. Me një depozitë minimale prej $10, ndërmjetësi është buxhetore. Si tregtar, ju mund të personalizoni ndjenjën dhe dizajnin e ndërmjetësit për të përmbushur shijen tuaj.

Veçoritë:

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni për tregtimin e opsioneve binare në Greqi

Regjistrimi në një platformë të opsioneve binare duhet të bëhet nëse do të tregtoni opsionet binare. Ka disa atje. Pasi duhet të keni zgjodhi atë nëse dëshironi të tregtoni në platformën e saj, mund të vazhdoni Krijo nje llogari me ta.

Faqja kryesore e hyrjes në quotex

Hapi i parë është gjithmonë duke plotësuar një formular regjistrimi. Formulari i regjistrimit përfshin informacione si emri juaj i plotë, posta elektronike, numri i celularit, data e lindjes ose mosha. Shumica e platformave të ndërmjetësit janë i ndërgjegjshëm për moshën dhe mos lejoni tregtimin e opsioneve binare për personat nën 18 vjeç. Pasi të keni plotësuar të gjitha informacionet në formularin e regjistrimit, duhet të kaloni edhe një fazë tjetër.

Hyni në quotex

Faza tjetër është të dorëzoni një mjetet e identifikimit dhe të vendbanimit. Pa ofruar këto dy, nuk do të jeni në gjendje të tregtoni në asnjë platformë ndërmjetësi. Disa mund t'ju kërkojnë të merrni një foto portreti të vetes. Pasi ndërmjetësi të ketë marrë këtë informacion, llogaria juaj tregtare e opsioneve binare në ndërmjetës do të jetë gati për t'u përdorur pas një kohe.

Pas përfundimit të regjistrimit, llogaria juaj tregtare nuk bëhet gati menjëherë, që do të thotë se do të jeni në pamundësi për të përdorur llogarinë tuaj reale menjëherë. Ndërkohë, ju mund të përdorni llogari demo të praktikoni tregtimin derisa llogaria juaj reale të jetë gati për përdorim.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Greqi?

Tregtimi i opsioneve binare nuk është ligjore në Greqi për shkak të rregulloreve të BE-së (Rregullorja ESMA). Është e ndaluar ofrimi i opsioneve binare për qytetarët evropianë.

Kuadri ligjor që drejton operacionet e opsioneve binare në Greqi është Banka e Greqisë dhe Komisioni Helen i Tregut të Kapitalit, e themeluar në vitin 1927. Të dyja organet po të mos kufizojë tregtarët grekë nga tregtimi në ndërmjetës të huaj të opsioneve binare për aq kohë sa janë të sigurt.

Rregullimi financiar në Greqi

Institucione financiare si bankat komerciale, bankat private, institucionet kredituese dhe institucionet e pensioneve në Greqi janë të kontrolluara nga Banka Qendrore, e njohur si Banka e Greqisë. Të BG ishte formuar sipas nenit 55A. Ky artikull gjithashtu përcakton llojin e detyrave të BG-së. 

Institucionet

Mbikëqyrja e Bankës Qendrore bën për a sistemi financiar transparent në Greqi. Përveç transparencës, ekziston edhe sigurimi i stabilitetit dhe drejtimin e qetë e statusit financiar të Greqisë për shkak të Bankës Qendrore. 

Greqia ka një trup që quhet SSM. SSM është CB evropiane në Greqi. Nëpërmjet Bankës së Greqisë, SSM mund mbikëqyrë institucionet financiare në Greqi. SSM është pjesë e organizatës rregullatore sepse Greqia është anëtare e Bashkimit Evropian.

Mekanizmi i Vetëm Mbikëqyrës dhe BG punojnë krah për krah. Banka Qendrore në Greqi ngarkohet me detyrën për të shpërndani para në mënyrë të barabartë ndërmjet institucioneve financiare në vend. 

institucionet

Rreth tregtimit të opsioneve binare në Greqi, Banka e Greqisë gjithashtu rregullon funksionimin financiar i opsioneve binare në Greqi. Përveç BG, një organ i njohur si HCMC është rregullatori kryesor financiar në Greqi që mbikëqyr funksionimin e opsioneve binare. 

HCMC
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni fonde për opsionet binare 

Pasi llogaria juaj tregtare e opsioneve binare të jetë gati, do t'ju duhet financoje me para për të tregtuar me asetet e ndryshme që ofron ndërmjetësi. Çdo platformë ndërmjetësi ka një depozitë minimale me të cilat tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre. Me përdorimin e një Metoda e pagesës, do të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj tregtare.

depozitë minimale kuote

Si pjesë e mënyrave të pagesës të disponueshme në platformat e ndërmjetësit, ju mund të financoni llogarinë tuaj me një depozitë direkt nga banka juaj. Ky proces është i drejtpërdrejtë pasi nuk do të nevojitet asgjë serioze. Vetëm e juaja numrin dhe emrin e llogarisë. Pasi të keni dhënë numrin dhe emrin e llogarisë, ju do të jepni pinin e dërguar nga banka juaj në ndërmjetës. Pas kësaj, opsionet tuaja binare llogaria do të kreditohet

mënyrat e pagesës së kuotave

Investitorët mund të përdorin a kartelë (debiti ose krediti) për të financuar llogaritë e tyre tregtare. Investitorët që kanë MasterCard ose një kartë Visa nga banka e tyre mund ta përdorin atë si një mjet depozitimi. Karta do të financojë llogarinë tuaj tregtare para nga llogaria bankare është e lidhur me. 

Nëse zotëroni një portofolin elektronik, ju mund të financoni llogarinë tuaj të tregtimit të opsioneve binare me portofolin elektronik. Si tregtar, nëse keni edhe një kripto-portofol, ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare me të. Procesi për të financuar llogarinë tuaj me një kripto-portofol dhe një portofol elektronik mund të kryhet me të hapa të thjeshtë në ndërmjetësin tuaj.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tërhiqeni 

Tërhiqni para nga llogaria juaj tregtare duke duke zgjedhur një mënyrë pagese që ju përshtatet. Metodat më të zakonshme të tërheqjes janë tërheqja e kartës, tërheqja në llogarinë tuaj bankare, portofolin elektronik dhe kripto-portofolin.

Tërheqja e parave

tërheqja e kartës po zgjedh kartën në të cilën dëshironi të dërgohen paratë nga llogaria juaj e ndërmjetësit. Duke vendosur detajet e kartës, paratë mund të dërgohen direkt në numrin e llogarisë me të cilën është bashkuar kartela.

Për procesin e Bankës, ju do të zgjidhni Llogari bankare ju dëshironi të merrni fondin nga. Pasi të keni konfirmuar me ndërmjetësin se llogaria është e juaja, paratë do të dërgohen në bankë. Ky proces nuk kërkon nevojën për një kartë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Nëse zgjidhni ose kripto-portofol ose e-portofol, paratë do të dërgohen direkt në cilindo portofol. Kur tërhiqni, paratë mund të mos dërgohen në çfarëdo mediumi që dëshironi për t'i marrë me efekt të menjëhershëm. 

Si të tregtoni opsionet binare në Greqi 

Nëse dëshironi të jeni një ndërmjetës i opsioneve binare, mund të filloni sot duke ditur vetëm bazat se si bëhet tregtimi. Disa ndërmjetës në internet do t'u ofrojnë tregtarëve një artikull ose blog se si të filloni tregtimin e opsioneve binare. Mos harroni se tregtimi i opsioneve binare është jo në asnjë mënyrë të ashpër.

opsion xhepi i lartë i ulët

Me ndihmën e hapave të mëposhtëm, do të jeni në gjendje të tregtoni opsionet binare. 

Hapi #1: Kushtojini vëmendje tendencave të tregut

Nëse do të jeni tregtar në ndonjë ndërmjetës të opsioneve binare, mësoni se si ta bëni kushtojini vëmendje lëvizjes së tregut në atë ndërmjetës. Në çdo treg ku dëshironi të hyni, duhet t'i kushtoni vëmendje trendit të tij të tregut. Tregtimi i opsioneve binare bazohet në krijimin bastet e bëra në trendin e tregut. Nëse përfundoni të keni të drejtë për këtë, ju bëni një fitim, por nëse jo, humbni. Kjo është arsyeja pse është mirë t'i kushtohet vëmendje mënyrës se si lëviz tregu.

Zgjidhni dhe parashikoni tregtinë

Hapi #2: Zgjidhni tregun tuaj

Kjo është një strategji që tregtarët përdorin për t'u specializuar në një treg. Duke u specializuar në një treg, ju keni potencial më të mirë për të bërë parashikime më të sakta të një tregu. Tregtarët kanë dy mënyra për këtë.

 • Hapësira e Tregtisë
koha e skadimit të kuotave

Shtrirja e tregtisë përfshin zgjedhjen e një tregu bazuar në për sa kohë ju si tregtar mund të vendosni baste në platformë. Shumë tregtarë e bëjnë këtë sepse i ndihmon ata të dinë të dinë kur të vendosni një bast brenda një kohe të caktuar. Le të marrim këtë shembull për shembull - një treg që mund të zgjasë për 3 orë, tregtarët mund të bëjnë lehtësisht parashikime se si mund të lëvizë tendenca e tregut brenda atyre orëve.

 • Interesi i personit
pa interes

Ka tregtarë atje që vendosin baste gjatë tregtimit të opsioneve binare për shkak të ajo për të cilën ata janë të interesuar. Një tregtar mund të zgjedhë një interes në ETF. Thuaj se aksionet ETF, një tregtar i tillë do të zgjedhë tregjet me këtë aktiv.

Hapi #3: Futni çmimin tuaj të tregtimit dhe hapësirën tregtare

Ju mund të bastni me çdo shumë në ndërmjetësin tuaj të opsioneve binare për sa kohë që ajo nuk është më e vogël se shuma e përcaktuar nga ndërmjetësi. Të sa më të larta paratë e përdorura për të aksioneve, aq më i lartë është fitimi juaj nëse fiton në fund. Ju gjithashtu duhet të vendosni se sa kohë dëshironi të zgjasë basti. Zgjedhja e një hapësire tregtare që keni zotëruar për të parashikuar trendin e tregut është gjëja më e mirë për të bërë.

cmim fiks

Hapi #4: “Konfirmo” që dëshiron të vendosësh një bast

Pasi të zgjidhni shumën me të cilën dëshironi të tregtoni dhe hapësirën tregtare, do të jeni në gjendje të zgjidhni butonin konfirmo ose anuloje. Kliko konfirmo për të vendosur një bast ose treg të hapur në tabelë.

porosit maskën

Hapi #5: Anuloni bastin ose lëreni të përfundojë shtrirja juaj e tregtisë.

Edhe pasi të keni konfirmuar se do të vazhdoni me tregtinë tuaj, ju prapë mundeni anuloni bastin tuaj nëse mendoni se tregtia juaj mund të shkojë keq ne cdo kohe. Ndërsa tregu është ende në favorin tuaj, ju mund ta anuloni bastin për të fituar pak fitim ose asnjë humbje. Ti mundesh prisni që tregtia të përfundojë kur të ketë arritur afati nëse jeni shume i sigurte se basti juaj do të shkojë sipas planit. 

Mbyllni një tregti

Përfundim: Brokerat e opsioneve binare janë të disponueshëm në Greqi

Tregtarët grekë lejohen në firmat e brokerimit të listuara më sipër. E mira është se ato ofrojnë siguri dhe garanci tregtarëve grekë. Si tregtar, edhe ju kënaqeni situata të favorshme tregtare me ndërmjetësit. 

Tregtimi i opsioneve binare duhet të bëhet me masa paraprake. Si një tregtar i ri, ju duhet të provoni llogari demo ofruar nga ndërmjetësi juaj për hapat e duhur praktikë se si të tregtoni opsionet binare. Ju gjithashtu mund të filloni me tregtimi në sasi të vogla përpara se të filloni të përdorni shuma më të mëdha për të tregtuar.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët grekë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment