A është e ligjshme tregtia binare në Kolumbi? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Kolumbi.

Në Kolumbi, Superintendencia Financiera de Colombia (SFC), e lidhur me Ministrinë e Financave dhe Kredive Publike, rregullon tregjet financiare dhe subjektet, duke përfshirë ato që ofrojnë tregtimin e opsioneve binare. SFC mbikëqyr sistemin financiar për të garantuar stabilitet, siguri dhe transparencë, duke siguruar respektimin e standardeve ligjore dhe rregullatore për të mbrojtur investitorët dhe për të ruajtur integritetin e tregut.

Si një tregtar kolumbian, zgjedhja e ndërmjetësit ose platformës së duhur të opsioneve binare është thelbësore për suksesin tuaj si investitor. Ne i këshillojmë tregtarët të përdorin a ndërmjetës me reputacion me një histori të qëndrueshme që ofron a miqësore për përdoruesit platformë me shumë karakteristika.

Më poshtë, ne mësojmë më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare në Kolumbi.

Faktet kryesore mbi tregtimin e opsioneve binare në Kolumbi

 • Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Kolumbi; megjithatë, tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për rregulloret kombëtare që zbatohen për tregtimin dhe investimet për të shmangur çështjet ligjore.
 • Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku. Tregtarët kolumbianë duhet të përdorin strategji të shëndosha të menaxhimit të rrezikut, të tilla si vendosja e urdhrave të ndalimit të humbjeve dhe investimi i vetëm kapitalit që mund të përballojnë të humbasin.
 • Ndërsa disa ndërmjetës mund të ofrojnë opsionin për të tregtuar duke përdorur peson kolumbiane (COP), shumë prej tyre veprojnë në monedha kryesore si USD ose EUR. Merrni parasysh çdo implikim të shkëmbimit të monedhës.

Më poshtë janë pesë ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare nga të cilët mund të zgjidhni:

 1. Quotex
 2. IQ Option
 3. Pocket Option
 4. Olymp Trade

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Kolumbi

Nisja në udhëtimin e tregtimit të opsioneve binare në Kolumbi mund të jetë edhe emocionuese dhe e frikshme për tregtarët e rinj. Ky udhëzues hap pas hapi është krijuar për t'ju naviguar nëpër ndërlikimet e tregut të opsioneve binare në Kolumbi, duke u siguruar që jeni të pajisur mirë me njohuritë dhe mjetet e nevojshme për një përvojë të suksesshme tregtare.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm që ofron shërbime në Burundi

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Quotex 

Quotex, një platformë tregtare online e rregulluar dhe miqësore për përdoruesit me bazë në Ishujt Marshall, u ka shërbyer tregtarëve që nga viti 2014. Duke operuar ligjërisht në Burundi dhe në pronësi të FBS Markets Inc., ajo ofron një spektër të gjerë asetesh për tregtimin e opsioneve binare, duke përfshirë monedhat. mallrat, aksionet dhe indekset.

I njohur për thjeshtësinë dhe aksesueshmërinë e tij, Quotex kujdeset për tregtarët fillestarë dhe me përvojë. Ai siguron mjete thelbësore dhe një llogari demo pa kërkuar një depozitë. Popullariteti i platformës rrjedh nga ndërfaqja e saj shumëgjuhëshe dhe fokusi në transparencën dhe lehtësinë e përdorimit.

Quotex është një zgjedhje e njohur në mesin e tregtarëve të opsioneve binare sepse platforma e tij miqësore për përdoruesit është e disponueshme në gjuhë të ndryshme.

Veçoritë:

 • Një depozitë minimale e ulët prej vetëm $10
 • Falas Llogari demo Quotex me $10,000 në fondet virtuale
 • procesi i tërheqjes zgjat 24 orë.
 • Përdorues miqësor platformë e përshtatshme si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë
 • Gama e gjerë e aseteve bazë, duke përfshirë çiftet e monedhës, aksionet, indekset dhe mallrat
 • Spreadat konkurruese fillojnë nga vetëm një pip.
 • Parametrat e personalizueshëm të tregtimit, duke përfshirë nivelin e rrezikut, kohën e skadimit dhe shumën e investimit
 • 24/7 Mbështetje Quotex nëpërmjet bisedës live, emailit ose telefonit.
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kolumbianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option 

IQ Option operon si një platformë tregtare ligjore në Kolumbi, e njohur për teknologjinë e saj më të fundit dhe qasjen e të menduarit përpara në tregjet financiare. Me qëllim demokratizimin e tregtimit për një audiencë të gjerë, IQ Option ofron një ndërfaqe të lehtë për t'u lundruar dhe instrumente të ndryshme tregtare, të tilla si forex, aksione, kriptomonedha dhe mallra.

Platforma është e përkushtuar për përmirësim të vazhdueshëm dhe i jep përparësi kënaqësisë së përdoruesit. Ai përditëson rregullisht shërbimet e tij për t'u lidhur me preferencat në zhvillim të tregtarëve. Kjo përfshin një aplikacion celular pa probleme, mjete të përparuara tregtare dhe materiale edukative. IQ Option mbështet aktivitete të ndryshme tregtare, duke përfshirë opsionet binare, aksionet, ETF-të dhe forex, duke siguruar përvojën gjithëpërfshirëse dhe efikase të tregtimit të tregtarëve kolumbianë.

Veçoritë:

 • Ndërmjetësi i opsioneve binare me një depozitë minimale prej vetëm $10
 • Llogari demo IQ Option me $10,000 para virtuale
 • Një llogari e vërtetë me deri në 92% fitim
 • 24/7 Mbështetje IQ Option
 • Aplikacioni i tregtimit celular
 • Më shumë se 500 asete për të tregtuar
 • IQ Option ofron Webinarë dhe mësime për tregtarët e saj.
➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option 

Pocket Option, një ndërmjetës legal i opsioneve binare që operon në Kolumbi që nga viti 2017, është në pronësi të Infinite Trade LLC dhe me qendër në Republikën e Kosta Rikës. Duke ofruar faqen e saj të internetit në 10 gjuhë, ai u mundëson tregtarëve të fillojnë me një depozitë minimale prej $5 dhe madhësive të tregtimit deri në $1.

Tregtarët kolumbianë kanë akses në një gamë të larmishme aktivesh, duke përfshirë çifte monedhash, mallra, aksione dhe indekse, së bashku me veçori unike si tregtia sociale dhe një llogari demo për praktikë.

Veçoritë:

 • Turne tregtare: Çdo ditë, Turne të ndryshëm me Çmime të Mëdha
 • Bonus depozite 50%
 • 100% mbrojtje tregtaren
 • Depozita minimale Pocket Option prej vetëm $5
 • Tregtia minimale e $1
 • Deri në 96% fitim/tregti në vetëm 30 sekonda
 • Metodat e depozitimit përfshijnë kartë krediti, e-portofol ose bitcoin
 • Tërheqja e fitimeve tuaja është shpejt dhe lehtë
 • 24/7 mbështetje live
 • Rregullohet nga MISA
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Olymp Trade 

Olymp Trade është një ndërmjetës i opsioneve binare që ofron tregtimin në internet asete të ndryshme, duke përfshirë monedhat, stoqet, mallrat dhe indekset. Ajo është në pronësi të një kompanie mbajtëse të quajtur Smartex International Ltd. dhe e regjistruar në Shën Vincent dhe Grenadine. Olymp Trade është e rregulluar nga një organizatë e pavarur ndërkombëtare që ofron shërbime për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve për tregtimin e Forex, CFD dhe opsioneve binare.

Faqja e internetit e kompanisë është në dispozicion në 14 gjuhë: anglisht, frëngjisht, spanjisht, rusisht dhe tajlandez. Olymp Trade ofron mbështetje të drejtpërdrejtë të klientit 24/7.

Veçoritë:

 • A platformë miqësore për përdoruesit që është i përshtatshëm për të dyja fillestarë dhe tregtarë me përvojë
 • A gamë të gjerë të aseteve, duke përfshirë forex, aksione, mallra dhe kriptomonedha
 • Një depozitë minimale prej vetëm $10
 • Një llogari demo Olymp Trade me $10,000 në fondet virtuale
 • Një aplikacion Olymp Trade për pajisjet Android dhe iOS
 • 24/7 mbështetjen e klientit
 • A pagesë bujare deri në 92% për tregti të suksesshme
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Procesi i regjistrimit është i drejtpërdrejtë. Thjesht ndiqni këto hapa për një regjistrim të shpejtë:

 1. Klikoni në butonin "Regjistrohu" ose "Regjistrohu".
 2. Plotësoni detajet e kërkuara.
 3. Verifikoni informacionin tuaj dhe klikoni "Dërgo" për të përfunduar regjistrimin.

Pasi të regjistroheni në platformën tregtare, duhet të zgjidhni një lloj llogarie. Opsionet zakonisht përfshijnë një llogari demo, e cila vjen me fonde virtuale për praktikë pa verifikim të mëtejshëm, dhe një llogari të drejtpërdrejtë, e cila mund të kërkojë më shumë informacione personale për shkak të rregulloreve strikte kundër pastrimit të parave.

› Ndërmjetësi më i mirë për Burundin: Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

3. Përdorni një llogari tregtare demo

Llogaritë demo ofrojnë një hapësirë të sigurt për tregtarët për të praktikuar dhe mësuar pa rrezikun e humbjes së parave reale. Ato i lejojnë përdoruesit të fitojnë përvojë praktike, të mësohen me platformën dhe të testojnë strategjitë e tregtimit pa rrezik financiar. Tregtarët e rinj dhe me përvojë i shohin llogaritë demo të rëndësishme për të përmirësuar strategjitë e tyre përpara se të kalojnë në tregtimin e drejtpërdrejtë.

Ne rekomandojmë që të gjithë tregtarët, pavarësisht nga ekspertiza, të provojnë së pari llogaritë demo për t'u njohur me platformën dhe për të zbutur çdo problem të mundshëm me ndërfaqen e përdoruesit që mund të shfaqen vetëm gjatë tregtimit.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjedhja e aktivit të duhur është çelësi i suksesit të tregtimit. Tregtarët duhet të peshojnë aspekte si paqëndrueshmëria e tregut, likuiditeti dhe ekspertiza e tyre. Për të sapoardhurit në opsionet binare ose tregtimin financiar, këshillohet fillimi me një aktiv në zonën tuaj të familjaritetit. Për shembull, nëse jeni të përgatitur mirë në sektorin e IT dhe ndiqni zhvillimet e tij, zgjedhja e një stoku teknologjik mund të jetë një pikënisje ideale.

5. Bëni një analizë të duhur

Zgjedhja e aktivit të duhur është thelbësore për tregtimin e suksesshëm. Merrni parasysh faktorë të tillë si paqëndrueshmëria e tregut, likuiditeti dhe njohuritë tuaja personale. Fillestarët në opsionet binare ose tregtimin financiar duhet të zgjedhin në mënyrë ideale një aktiv për të cilin kanë njohuri.

Për shembull, nëse keni ekspertizë në sektorin e IT dhe qëndroni të përditësuar mbi tendencat e tij, fillimi me një aksion teknologjik mund të jetë një zgjedhje e mençur.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kolumbi

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

6. Vendosni tregtinë tuaj

Pasi të keni kryer analizën e tregut dhe të keni zgjedhur aktivin tuaj, jeni gati për të ekzekutuar tregtinë tuaj:

 1. Aseti dhe koha e skadimit: Zgjidhni aktivin tuaj dhe zgjidhni periudhën e skadimit.
 2. Shuma e investimit: Specifikoni madhësinë e investimit tuaj për tregtinë.
 3. Parashikimi i drejtimit: Parashikoni nëse çmimi do të rritet (Call) ose do të bjerë (Vendos).
 4. Konfirmimi: Konfirmoni zgjedhjet tuaja dhe nisni tregtinë.

Ndiqni këto hapa për të vendosur në mënyrë efektive tregtinë tuaj të opsioneve binare dhe për të përfituar potencialisht nga lëvizjet e tregut.

7. Prisni për rezultate

Ndërsa presin që një tregti të përfundojë, tregtarët duhet të monitorojnë nga afër lëvizjet e tregut dhe të vlerësojnë nëse këto ndryshime janë në përputhje me parashikimin e tyre fillestar.

Kjo periudhë vëzhgimi është e vlefshme për të mësuar dhe kuptuar dinamikën e tregut, e cila mund të ndihmojë në përsosjen e strategjive të ardhshme të tregtimit. Tregtarët mund të ruajnë ose modifikojnë taktikat e tyre në varësi të rezultatit të tregtisë. Gjithashtu këshillohet të jeni të ndërgjegjshëm për gjendjen tuaj emocionale gjatë kësaj kohe. Ndjenjat e ankthit ose eksitimit janë të zakonshme, por është thelbësore të kuptoni se si përgjigjet emocionale mund të ndikojnë në vendimet tuaja tregtare.

Ndërsa pritet një përfshirje emocionale, veçanërisht për fillestarët, është e rëndësishme që gradualisht të zhvilloni një qasje më të shkëputur për të shmangur lejimin e fitimeve ose humbjeve të ndikojnë në mënyrë të padrejtë në vendimet tuaja tregtare.

Si të regjistroheni për një ndërmjetës të opsioneve binare në Kolumbi 

Agjentët e opsioneve binare ofrojnë a mënyrë e thjeshtë që tregtarët të vënë bast nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose ulet gjatë një kohe të caktuar. Kur regjistroheni për një ndërmjetës të opsioneve binare, duhet të siguroni disa informata personale dhe financoni llogarinë tuaj.

Këtu janë hapat që duhet të ndërmerrni për t'u regjistruar për një ndërmjetës të opsioneve binare:

1. Zgjidhni një ndërmjetës – Ka shumë opsione të ndryshme binare. Bëni disa kërkime për të gjetur ai që i përshtatet stilit dhe nevojave tuaja të tregtimit.

2. Krijo nje llogari – Pasi të keni zgjedhur një ndërmjetës, atëherë mund të vazhdoni dhe të krijoni një llogari në faqen e internetit të ndërmjetësit.

3. Depozitoni fonde në llogarinë tuaj, dhe mund të filloni tregtimin 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kolumbianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të depozitoni fonde për tregtimin e opsioneve binare në Kolumbi

Depozitimi i fondeve në llogarinë tuaj tregtare të opsioneve binare është mjaft thjeshtë. Shumica e ndërmjetësve do të ofrojnë një shumëllojshmëri metodash depozitimi, duke përfshirë kartat e kreditit, transfertat bankare, dhe kuletat elektronike si PayPal ose Skrill.

Për të bërë një depozitë, zgjidhni tuajin metodë e preferuar dhe ndiqni udhëzimet në faqen e internetit të ndërmjetësit. Pasi fondet të jenë transferuar me sukses, ju mundeni filloni tregtimin menjëherë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kolumbianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time tregtare?

Depozitimi i fondeve në një llogari tregtare opsionesh binare në Kolumbi përfshin disa hapa të drejtpërdrejtë.

Për të depozituar fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Zgjidhni një mënyrë pagese: Zgjidhni nga metodat e pranuara zakonisht si kartat e kreditit/debitit, transfertat bankare ose kuletat elektronike që funksionojnë në Kolumbi.
 • Verifiko llogarinë: Përfundoni proceset e verifikimit për të garantuar sigurinë e llogarisë dhe pajtueshmërinë me rregulloret kundër pastrimit të parave.
 • Futni shumën e depozitës: Vendosni për shumën që dëshironi të depozitoni, duke marrë parasysh kërkesat minimale të depozitave dhe buxhetin tuaj të tregtimit.
 • Konfirmo transaksionin: Rishikoni të gjitha detajet dhe konfirmoni transaksionin. Sigurohuni që platforma tregtare të përdorë kriptim të sigurt për sigurinë tuaj financiare.
 • Kontrolloni për bonuse: Disa platforma ofrojnë bonuse depozitash. Kontrolloni kushtet dhe përshtatshmërinë përpara se të depozitoni për të përfituar nga çdo ofertë.

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Si t'i tërheq fondet e mia nga llogaria ime tregtare?

Procesi i tërheqjes së fondeve nga llogaria juaj e opsioneve binare është mjaft thjeshtë. Në shumicën e rasteve, duhet të hyni në llogarinë tuaj dhe kërkoni një tërheqje. Më pas fondet do të transferohen në llogarinë tuaj brenda pak ditësh.

Tërheqja e parave

Megjithatë, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj e opsioneve binare:

 • Zgjidhni një metodë të përshtatshme tërheqjeje dhe jini të vetëdijshëm për kohën e përpunimit për të menaxhuar pritjet tuaja.
 • Kontrolloni për çdo tarifë tërheqjeje ose kufizim që mund të ndikojë në shumën që mund të tërhiqni.
 • Nëse ka një konvertim të monedhës, merrni parasysh kursin e këmbimit dhe tarifat e mundshme.
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kolumbianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Kolumbi

Ky artikull ofron një krahasim të pesë ndërmjetësve më të mirë të tregtimit të opsioneve binare. Duke kuptuar veçoritë dhe përfitimet nga çdo platformë, ju mund të zgjidhni një i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Ne rekomandojmë që tregtarët të bëjnë kujdesin e tyre të duhur në zgjedhjen e një ndërmjetësi dhe të vetë-monitorojnë vazhdimisht gjatë sesioneve të tregtimit për të mbajtur një mentalitet të qartë dhe të qetë. Kjo qasje lehtëson analizën objektive të tendencave të tregut dhe lëvizjeve të çmimeve të aktiveve, pa paragjykime emocionale.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët kolumbianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund të përdorin tregtarët kolumbianë ndërmjetës të opsioneve binare në det të hapur?

Po, tregtarët kolumbianë kanë mundësinë të punojnë me ndërmjetësit e opsioneve binare në det të hapur. Ata nuk janë të kufizuar në tregtimin ekskluzivisht me ndërmjetësit e rregulluar brenda Kolumbisë.

Cilat janë asetet e njohura për tregtimin e opsioneve binare në Kolumbi?

Tregtarët kolumbianë zakonisht tregtojnë aktive të ndryshme, duke përfshirë çifte valutore (forex), aksione, mallra (të tilla si ari dhe nafta) dhe indekse (të tilla si S&P 500).

Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time tregtare të opsioneve binare në Kolumbi?

Shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare ofrojnë metoda të shumta depozitimi, duke përfshirë transfertat bankare, kartat e kreditit/debitit dhe kuletat elektronike si Skrill dhe Neteller. Zgjidhni metodën që ju përshtatet më së miri.

A ka ndonjë rrezik që lidhet me tregtimin e opsioneve binare në Kolumbi?

Ashtu si çdo formë e tregtimit, tregtimi i opsioneve binare mbart rreziqe të qenësishme. Është thelbësore të edukoni veten, të përdorni strategji të menaxhimit të rrezikut dhe të tregtoni vetëm me fondet që mund të përballoni të humbni.

Si mund të mësoj më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare në Kolumbi?

Ju mund të gjeni shumë burime arsimore në internet, duke përfshirë mësime, uebinarë dhe forume të dedikuara për tregtimin e opsioneve binare. Burimet tona këtu në binaryoptions.com janë një vend i mrekullueshëm për të filluar; shikoni tonën udhëzues fillestar ose skedat që kemi në dispozicion në faqen tonë të internetit! Për më tepër, merrni parasysh fillimin me një llogari demo për të praktikuar tregtimin pa rrezikuar para të vërteta.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment