Opsioni Binar në Hong Kong: A është i ligjshëm? – Tutorial dhe ndërmjetësPo, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Hong Kong.

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Futures (SFC) rregullon tregtimin e opsioneve binare në Hong Kong. SFC është organi kryesor rregullator përgjegjës për mbikëqyrjen dhe rregullimin e tregjeve të letrave me vlerë dhe të të ardhmes në Hong Kong, duke siguruar që tregjet financiare të funksionojnë në mënyrë të drejtë dhe transparente.

Supozoni se dëshironi të tregtoni opsione binare ose ndonjë aktivitet tjetër financiar në Hong Kong. Në atë rast, kontrollimi nëse SFC e licencon ofruesin e shërbimit për të ofruar shërbime të tilla është thelbësor.

Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Hong Kong
Tutorial për tregtimin e opsioneve binare në Hong Kong

Tregtimi i opsioneve binare është një formë investimi në të cilin parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose do të bjerë gjatë një periudhe të caktuar. Nëse parashikimi juaj është i saktë, ju mund të fitoni një fitim deri në 85% në investimin tuaj.

Ka një numër opsionesh të ndryshme binare në Hong Kong që mund t'i përdorni për të bërë fitime. Ky udhëzues do t'ju mësojë bazat e tregtimit të opsioneve binare dhe do t'ju japë disa këshilla për t'ju ndihmuar të keni sukses.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Hong Kong

Kur filloni të tregtoni opsione binare, duhet të kuptoni bazat e tregtimit të opsioneve binare.

Opsionet binare janë me rrezik të lartë dhe shpërblim të lartë. Me fjalë të tjera, nëse bëni parashikimet e sakta, mund të fitoni shumë para.

Megjithatë, ka një shans që ju të humbni shumë para nëse e kuptoni gabim. Prandaj, rreziqet duhet të kuptohen mirë përpara se të filloni tregtimin.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Hong Kong

Kur tregtoni opsione binare në Hong Kong, filloni duke zgjedhur një ndërmjetës. Është e rëndësishme të zgjidhni një ndërmjetës të licencuar dhe të rregulluar për t'u siguruar që mund të tregtoni në mënyrë të sigurt.

Ka më shumë se 150 ndërmjetës në Hong Kong, por jo të gjithë janë të rregulluar. Kërkoni ndërmjetës të rregulluar nga Autoriteti Monetar i Hong Kongut (HKMA) për të tregtuar me besim.

Agjentët e rregulluar janë të licencuar dhe mbikëqyrur nga HKMA, duke ofruar siguri të shtuar. Meqenëse tregtimi i opsioneve binare është me rrezik të lartë, përdorni gjithmonë një ndërmjetës të licencuar dhe të rregulluar për të mbrojtur investimet tuaja.

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
VFSC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
VFSC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • E rregulluar dhe e sigurt
 • Tregtimi i kriptove
 • Kthime të larta
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Tregti sociale
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
Oferta:

Quotex

Ndërmjetësi Quotex

Quotex është një nga ndërmjetësit me performancën më të mirë në Hong Kong. Me qendër në Seychelles, kjo platformë është e disponueshme për tregtarët në mbarë botën. Ajo shquhet për të ndërfaqe inovative, intuitive dhe mjete tregtare me cilësi të lartë.

Quotex ka dy lloje llogarish, duke përfshirë a llogari reale dhe demo. Një tjetër veçori e rëndësishme e këtij ndërmjetësi është se ai ofron shuma më e lartë e pagimit në industri, e cila është mbi 95% të investimit tuaj. Përveç kësaj, Quotex.io ka teknologji të avancuara dhe standarde kriptimi për t'u siguruar përdoruesve të tij paqe të plotë mendore gjatë tregtimit. 

 • Rentabilitet mesatar i lartë në opsionet binare.
 • Depozita minimale: $10.
 • Komision i ulët.
 • Rregulluar nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve Financiare (IFMRRC).
 • Instrumente tregtare të kufizuara.
 • Asnjë aplikacion për PC dhe pajisjet iOS.
➥ Filloni tregtimin në Hong Kong: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option

Uebfaqja zyrtare IQ Option

IQ Option është platforma tjetër popullore tregtare në Hong Kong. Është padyshim përvoja më e sigurt tregtare. Ajo shquhet për të karakteristika tërheqëse dhe standarde sigurie. Për më tepër, platforma është e aksesueshme për tregtarët nga mbi 213 vende. 

Platforma IQ Options ka diagrame, tregues teknikë dhe grafikë për t'ju ndihmuar të bëni parashikime të sakta. Gjithashtu ju lejon të vendosni sinjalizime dhe njoftime për të qëndruar të përditësuar me zhvillimet e tregut. 

 • Kthim i lartë deri në 100%
 • Depozita minimale: $10.
 • Ofron një llogari demo për praktikë.
 • Mbështetje e shpejtë dhe e përgjegjshme ndaj klientit.
 • Kufizohet vetëm në juridiksione të caktuara.
 • Mund të jetë komplekse për fillestarët.
➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option

Pocket Option është një platformë e rekomanduar për të gjitha nivelet e tregtarëve - fillestarë, të ndërmjetëm, me përvojë dhe profesionistë. Është një ndërmjetës i regjistruar në Marshall Island dhe është i aksesueshëm për tregtarët në 95 vende. E krijuar në vitin 2017, kjo platformë ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme me përvojën e saj tregtare me cilësi të lartë. Ka shumë veçori dhe mjete tërheqëse për të mbështetur tregtimin pa probleme të opsioneve. 

Ndryshe nga platformat e tjera tregtare, Pocket Option ndjek një qasje të qetë për të siguruar akses në një llogari demo. Nuk kërkon që ju të përfundoni regjistrimin; ti mundesh fitoni përvojë në kohë reale me paratë tuaja virtuale vetëm me një klikim të vetëm. 

 • Mbi 130 asete janë në dispozicion për tregtim.
 • Depozita minimale: $5.
 • Vjen me një opsion tregtimi social.
 • Ka vetëm një lloj llogarie tregtare.
 • Mbështet metoda të kufizuara financimi.
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Expert Option

Llojet e llogarisë së opsioneve të ekspertëve

Ky është një tjetër ndërmjetës i mirënjohur i opsioneve binare që nuk dështon kurrë t'u bëjë përshtypje tregtarëve në Hong Kong. Licencuar nga CROFR (Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar), Expert Option është një hyrje relativisht e re në botën e tregtimit të opsioneve.

Megjithatë, pavarësisht nga përvoja e tij, ndërmjetësi ka gdhendur një vend. Platforma e saj krenohet me disa veçori të spikatura si mbështetja shumëgjuhëshe, një qendër arsimore gjithëpërfshirëse, bonuse dhe promovime tërheqëse, depozitime të shpejta për tërheqje pa komision, etj.

Përveç kësaj, platformë ka katër lloje të ndryshme llogarish që kërkon shuma të ndryshme depozitash: Mini, Argjend, Ar dhe VIP. 

 • Min. Depozita: $10.
 • Mbi 50 asete financiare.
 • Demoja llogarit për një përvojë në kohë reale.
 • Rregulluar nga FMRRC, VFSC,
 • Koha maksimale e skadimit 15-minuta për çdo tregti.
 • Tregtimi 50x është i detyrueshëm për bonuset.
➥ Regjistrohu me Expert Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Hong Kong
Regjistrimi për një llogari tregtare në Hong Kong

Hapi tjetër është të regjistroheni për një llogari tregtare.

Kur regjistroheni me një ndërmjetës, do të bëni një depozitë fillestare të parave dhe do të konfirmoni identitetin tuaj. Ndërmjetësi do të verifikojë më pas identitetin tuaj në mënyrë që të jetë i sigurt se ju jeni një person i vërtetë.

Pasi të jetë verifikuar identiteti juaj, ndërmjetësi do të hapë një llogari në emrin tuaj. Përveç kësaj, ndërmjetësi më pas do të transferojë disa nga depozitat tuaja fillestare në llogarinë tuaj tregtare.

3. Përdorni llogarinë demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Hong Kong
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Hong Kong

Pasi llogaria juaj tregtare është hapur, ju duhet të hapni një llogari demo. Një llogari demo është një llogari që përdoret për të praktikuar tregtimin.

Llogaria juaj demo do të përmbajë para virtuale, të cilat mund t'i përdorni për të praktikuar tregtimin. Tregtimi me një llogari virtuale do t'ju lejojë të praktikoni tregtimin përpara se të filloni të tregtoni me para reale.

Ju mund të përdorni një llogari demo për të mësuar se si të tregtoni dhe praktikoni tregtimin. Një llogari demo mund të hapet falas.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Hong Kong

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Pasi të keni hapur një llogari demo, tani jeni gati për të tregtuar.

Hapi tjetër është të zgjidhni një aktiv për tregtim. Kjo është ajo ku ju do të jeni në gjendje të bëni parashikimet tuaja. Ju mund të tregtoni aksione, monedha, mallra, indekse dhe një numër aktivesh të tjera.

Tregtimi i opsioneve binare është një formë investimi në të cilën ju parashikoni nëse çmimi i një aktivi do të rritet apo do të bjerë gjatë një periudhe të caktuar. Ju mund të tregtoni aksione, mallra, indekse dhe një numër aktivesh të tjera.

5. Bëni analiza dhe parashikime

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur.

Ky hap është një nga më të rëndësishmit në tregtimin e opsioneve binare. Analizimi dhe bërja e parashikimeve të sakta ju ndihmon të bëheni një tregtar fitimprurës në planin afatgjatë.

Ne rekomandojmë që tregtarët të lexojnë raportet e lajmeve për të kuptuar ngjarjet aktuale që mund të ndikojnë në tregje dhe të shqyrtojnë lajmet ekonomike dhe tendencat e tregut që mund të ndikojnë në lëvizjet e çmimeve të aktiveve.

Qëndrimi i informuar për lajmet botërore është një aftësi e vlefshme për tregtarët.

6. Vendi i tregtisë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Hong Kong
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Hong Kong.

Hapi tjetër në tregtimin e opsioneve binare është vendosja e një tregtie. Brokeri do t'ju lejojë të bëni një tregti sapo të keni bërë analizën tuaj.

Më pas do t'ju duhet të bëni një tregti. Tregtimi i opsioneve binare janë me rrezik të lartë, dhe për këtë arsye duhet të shmangni vendosjen e tregtimeve kur tregu është shumë i paqëndrueshëm.

Ju gjithashtu do të dëshironi të shmangni vendosjen e tregtimeve kur tregu është shumë i paqëndrueshëm pasi rreziqet mund të mos ia vlejnë shpërblimet.

7. Prisni për rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare.

Hapi i fundit është të presësh për rezultatin. Kur rezultati të jetë gati, do të njoftoheni. Më pas mund të llogaritni fitimet dhe humbjet tuaja.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Hong Kong

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Opsionet e depozitimit dhe tërheqjes në Hong Kong

Lidhur me tërheqjen dhe depozitimin për opsionet binare, ndërmjetësit ndërkombëtarë në Hong Kong ju ofrojnë me kënaqësi disa rrugë. Metodat më të zakonshme të pagesës të përdorura nga investitorët në Hong Kong janë si më poshtë:

mënyrat e pagesës së kuotave
 • Transfertat bankare. 
 • Kartat e debitit/kreditit (Visa/MasterCard).
 • Kuletat elektronike (Skrill/ Yandex.Money/Qiwi/WebMoney/PayPal/Neteller).
 • Kriptovalutat (Bitcoin/Litecoin/Ripple/Ethereum).

Rregulloret në Hong Kong 

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Futures (SFC) është organi kryesor përgjegjës për rregullimin e tregut financiar të tregtimit në Hong Kong. Organizata ka për detyrë të mbrojë investitorët dhe të forcojë terrenin e vendit si një qendër eminente financiare. Megjithëse SFC është një organ qeveritar, ai operon si një njësi e pavarur nën mbikëqyrjen e Urdhëresës së Letrave me Vlerë dhe të Ardhshme (SFO). Ai siguron amortizimin ligjor për tregtarët. 

Rregulloni

Sidoqoftë, gjëja që duhet theksuar këtu është se SFC nuk ka ligje specifike në lidhje me opsionet binare. Nuk ka asnjë kuadër ligjor në mënyrë specifike për t'u marrë me çështjet që lidhen me tregtimin e opsioneve binare.

Por kjo nuk do të thotë se SFC nuk ka asnjë rol në mbrojtjen e tregtarëve binare. Ai siguron një masë të caktuar sigurie duke publikuar përditësime për ndërmjetësit e parregulluar dhe të paautorizuar që veprojnë në rajon. Me paralajmërime të tilla, organizata mund të gjurmojë edhe aktivitetet e paligjshme tregtare në vend.

Po kështu, nëse tregtarët duan të marrin informacion për ndonjë ndërmjetës, ata mund ta verifikojnë atë me SFC. Do të keni qasje të lehtë në të gjitha detajet në lidhje me ndërmjetësin. 

Çdo ofrues i shërbimeve financiare që dëshiron të operojë në Hong Kong duhet së pari të marrë një licencë SFC. Megjithatë, si organet e tjera rregullatore, SFC-së i mungon qartësia në konceptin ligjor të opsioneve binare. Prandaj, nuk ka qartësi nëse do të licencohet tregtia me opsione binare në vend. 

Si mund të depozitoj dhe të tërheq fonde?

Shkëmbimi i aksioneve të Hong Kongut kërkon që të depozitoni fonde duke përdorur një llogari bankare në Hong Kong. Nëse dëshironi të depozitoni fonde, duhet të hapni një llogari në një bankë ndërkombëtare. Ju mund të depozitoni shumicën e depozitave bankare në një llogari bankare në Hong Kong, por jo të gjitha.

Ju mund të depozitoni fonde përmes një banke në Hong Kong duke përdorur një transfertë SEPA. Ju gjithashtu keni mundësinë e depozitimit të fondeve përmes një transferte bankare. Ndryshe nga transfertat SЕPA, transfertat me tela janë më shumë telash.

Ju do të duhet të siguroni ID-në tuaj kur të depozitoni fonde. ID juaj do të kontrollohet dhe një llogari bankare do të krijohet për ju.

Nëse dëshironi të tërheqni fonde nga llogaria juaj, do t'ju duhet të mbyllni llogarinë tuaj. Ju mund të kërkoni një transferim teli, i cili do të përfundojë në të njëjtën ditë. Ju gjithashtu mund të përdorni transfertën SЕPA, e cila do të përfundojë ditën e ardhshme të punës.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Hong Kong

Ka shumë të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Hong Kong. 

Përparësitë e tregtisë binare:
 • Opsionet binare kanë një pikë hyrjeje të lartë.
 • Mund të tregtoni opsione binare në çdo kohë të ditës.
 • Ju mund të tregtoni me çdo aktiv.
 • Ka shumë ndërmjetës për opsionet binare.
 • Mund të tregtoni me shuma të vogla parash.
Disavantazhet e tregtisë binare:
 • Mund të tregtoni vetëm opsione binare në shkëmbimin e opsioneve në Hong Kong.
 • Do të ishte më mirë nëse do të ishit në Hong Kong për të tregtuar.
 • Tregtimi në bursën e Hong Kongut është më i kushtueshëm sesa tregtimi në bursën e Londrës.
 • Mund të tregtoni vetëm opsione binare në HKЕX.
 • Ju mund të tregtoni vetëm një lloj opsioni binar.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Hong Kong

Ka shumë rreziqe kur tregtoni opsione binare. Disa nga rreziqet janë:

 • Ju mund të humbni të gjithë investimin tuaj nëse nuk e dini se çfarë po bëni
 • Ju mund të jeni plotësisht të gabuar në lidhje me drejtimin e tregut dhe të përfundoni duke humbur para
 • Rreziqe të larta pasi lëvizjet e çmimeve mund të jenë të paqëndrueshme
 • Tregtimi i opsioneve binare është spekulativ dhe tregtimi bazohet në vendimin e tregtarit. Kjo do të thotë që tregtarët mund të gabojnë, pasi përfshihet gabimi njerëzor.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Hong Kong

Ky artikull ofron një përmbledhje gjithëpërfshirëse të tregtimi i opsioneve binare në Hong Kong. Opsionet binare përgjithësisht shihen si një mënyrë për të bërë shumë investime fitimprurëse. Aktualisht, nuk ka rregullore për opsionet binare në Hong Kong. Megjithatë, duke marrë parasysh rritjen e vazhdueshme të popullaritetit të vendit, pritet të futet një kuadër rregullator. 

Pavarësisht gjithçkaje, tregtarët në Hong Kong kanë ende akses në agjentë të shumtë të opsioneve binare. Disa ndërmjetës ndërkombëtarë të rregulluar po ofrojnë shërbimet e tyre në rajon. Prandaj, në lidhje me tregtimin e opsioneve binare, Hong Kongu ofron mundësi të dukshme të favorshme për investitorët që të zhvillojnë praktikat e tyre tregtare dhe të fitojnë fitime të larta. 

➥ Filloni tregtimin në Hong Kong: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e sigurt tregtimi i opsioneve binare në Hong Kong?

Në terma ligjorë, tregtimi i opsioneve binare në Hong Kong lejohet. Sidoqoftë, përjashtimi është që ndërmjetësi nuk duhet të jetë i bazuar në Hong Kong.

Mund të tregtoni opsione përmes ndërmjetësve jashtë shtetit. Sidoqoftë, për një përvojë të sigurt tregtare, gjithmonë duhet të shkoni te një kompani ndërmjetësi e rregulluar e licencuar dhe e qeverisur nga një autoritet i besueshëm. Nuk ka ligje specifike rreth tregtimit të opsioneve binare në Hong Kong, kështu që duhet të jeni të kujdesshëm kur zgjidhni një ndërmjetës. 

A duhet që tregtarët në Hong Kong të paguajnë tarifa dhe taksa mbi fitimet e bëra nga tregtimi i opsioneve binare? 

Sa i përket tarifave, po, ka tarifa ndërmjetësi që duhet të paguani, dhe këto ka të ngjarë të ndryshojnë nga ndërmjetësi në ndërmjetës. Kështu, përpara se të angazhoheni për të tregtuar, sigurohuni që të kontrolloni tarifat e vendosura nga ndërmjetësi juaj.

Për më tepër, sa i përket taksave, qeveria e Hong Kongut është shumë e butë. Ju nuk duhet të paguani asnjë taksë mbi fitimet tuaja të fituara nga tregtimi i opsioneve binare, përveç nëse tregtimi është burimi juaj i vetëm i të ardhurave. 

Cilët tregues teknikë janë në dispozicion për të ndihmuar tregtimin e opsioneve binare në Hong Kong? 

Treguesit teknikë janë thelbësorë për suksesin tuaj të tregtimit. Këto ju ndihmojnë me parashikime më të mira. Disa tregues të disponueshëm ose opsione binare përfshijnë: 
Oscilatorë. 
Indeksi relativ i forcës.
Konvergjenca/divergjenca mesatare lëvizëse (MACD). 
Gama mesatare e vërtetë. 
Stokastika. 

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment