Opsionet binare në MB: A është e ligjshme? – Brokerat dhe platformat

Shënim:

Ky material nuk është i destinuar për shikuesit nga vendet e EEA. Opsionet binare nuk promovohen ose shiten te tregtarët me pakicë të EEA. Me shume informacion: https://www.esma.europa.eu/

Opsionet binare janë një lloj fakultativ i tregtimit financiar. Ky mjet ose paguan shumën e kërkuar monetare ose asgjë fare. Por opsionet binare kanë tregtarët që tregtojnë çdo ditë globalisht që nga viti 2011. Për shkak të saj strategji të thjeshta të shpejta dhe jashtëzakonisht të lehta për sa i përket tregtimit, shumë tregtarë e preferojnë këtë fitoni fitim dhe pasurohuni.

TUTORIALI I TREGTIMIT TË OPCIONEVE BINARE NË MB

Ky lloj opsioni tregtimi në MB është bërë shumë i popullarizuar kohët e fundit. Por ndërkohë, në disa vende përdorimi i opsioneve binare është plotësisht e ndaluar për shkak të tyre mungesa e reputacionit. Pra, në vend të kësaj, shumë e quajnë këtë a lojë financiare kumar ose a lojë parashikimi.

Në këtë, ju fitoni vetëm kur parashikimi juaj, i cili bazohet fort në 'Po' ose 'Jo', është i saktë; përndryshe, asgjë fare. Kështu, në tërësi, është një lojë e gjasave

Opsioni Binar është i strukturuar ndryshe në MB dhe gjithashtu në SH.B.A. Pra, tani, së pari, le të flasim për ligjshmëria e opsionit Binar në vende të tjera.

Pranojeni këtë apo jo, në disa vende të botës, tregtimi i opsioneve binare është i paligjshëm siç u tha, ata e lidhin këtë me lojërat e fatit. Por në rajone apo vende të tjera, ata e marrin atë si një tjetër metodë ose mjet në tregun financiar për të fituar fitim. 

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në MB?

Dominimi ose autoriteti kryesor dhe kryesor financiar në Mbretërinë e Bashkuar është Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA). Dhe kur bëhet fjalë për politikat dhe rregulloret i opsioneve binare në MB, fotografia është jo plotësisht e qartë për shkak të opsioneve strategjike tregtare ose peizazheve të ndërmjetësit. 

fitoni para me Pocket Option

FCA është i përfshirë në zbatimin e rregullat dhe rregulloret që diktojnë se si shërbimet financiare janë në fakt të qëndrueshme dhe ofrojnë shërbime për klientët e Mbretërisë së Bashkuar.

Ky autoritet aktualisht është duke rregulluar dhe sinkronizuar Forex dhe CFD (Kontratë për diferencën) ndërmjetësit, dhe për të ofruar dhe kërkuar shërbimet, ata duhet të marrë një certifikatë licence

Logoja zyrtare e Autoritetit të Sjelljes Financiare (FCA)

Gjithashtu, opsionet e tregtimit binare janë konsiderohet bast edhe në MB, kështu që ky autoritet, FCA merr përgjegjësinë të saj. Si rezultat financiar, ndërmjetësit profesionistë me reputacion tërheqin tregtarët në lidhje me të ashtuquajturat fitime të mahnitshme. Për më tepër, për tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar, opsionet binare janë pa taksa për të bërë një investimi që jep rezultate të qarta dhe jashtëzakonisht të shpejta

Edhe pse në vitin 2018, Rregullatorët evropianë ndaluan ligjet dhe promovimin i opsionit Binary Trading për investitorët me pakicë në EEA (Zona Ekonomike Evropiane), e cila përfshinte edhe Britaninë e Madhe. Në vitin 2019, FCA publikoi një urdhër të ngjashëm dhe ndaloi shitjen e opsioneve binare për klientët me pakicë.

➥ Filloni tregtimin në MB: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Roli i ndërmjetësve binare në Mbretërinë e Bashkuar

Agjentët binare luajnë a rol vendimtar në veglat binare si çështje të lidhura me mashtrimet varen vetëm prej tyre. Ata janë si ndryshimi i lojës. Ata zakonisht ofroni rreth 70% në 90% si kthim gjatë investimit. Por gjithashtu, jo çdo ndërmjetës tjetër është i barabartë në produktet dhe tarifat e tij. 

Tregtimi i llogarisë së menaxhuar

Por mbani në mend se nëse tregtarët nuk e dinë këtë mënyrën apo strategjinë e duhur për sa i përket datës së skadencës dhe drejtimit të duhur, ata mund të humbasin të gjithë investimin gjatë tregtimit.

Kthimi ose pagesa duket vërtet tërheqëse, por në realitet nuk është ashtu. Gjithashtu, jini selektiv në zgjedhjen e ndërmjetësit të duhur në MB Kush eshte me reputacion ligjor dhe profesional

Pra, jini selektiv. Këtu janë disa pika në bazë të të cilave do të merrni ide për zgjedhjen e ndërmjetësit të duhur.

 • Teknologjia
 • Ligjshmëria 
 • Çmimet
 • Shlyerjet
 • Rregullore 
 • Aftësi
 • Hulumtimi  

Dhe kur sapo të gjeni ndërmjetësin me të cilin dëshironi të filloni, përpiquni të zgjidhni një Tregtim të Opsioneve Binare Llogaria Demo për t'u siguruar që keni rrezik i ulet faktorët. Ata janë gjithashtu falas dhe japin një llogari demo për të tregtuar dhe fitoj eksperience

Gjithashtu, në krye 3 Opsioni Binar i Tregtimit ndërmjetësve në MB janë kryesisht Pocket Option, Quotex dhe Deriv.

➥ Filloni tregtimin në MB: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ligjet dhe rregulloret e opsioneve të tregtisë binare në MB 

Autoriteti i Mbretërisë së Bashkuar që kontrollon ose autorizon këtë Opsion Binar është FCA, e cila veçanërisht nuk ofron asnjë vlerësim apo rregullore. Në vend të kësaj, ata e trajtojnë formatin e opsionit binare si një "Over The Counter” (OTC), dhe sipas kësaj, platforma e investimeve të mëdha bën tregti. 

rregullore

Kjo zgjeron kanalet e shërbimeve të shumë agjentë të tregtisë binare me pakicë. Dhe këtu vjen roli i një rregulloreje tjetër me emrin MiFID (Direktiva për Tregjet e Instrumenteve Financiare).); është një Rregullorja Evropiane që rrit tregun financiar transparencë dhe mbrojtje për investitorët apo tregtarët. 

Nëse flasim për kursime tatimore dhe koston standarde të të bërit biznes, disa ndërmjetës kanë zgjedhur gjithashtu Qipron si të tyre BE (Bashkimi Evropian), i cili pretendon se ndërmjetësi kontrollohet ose rregullohet nga CySec (Komisioni i këmbimit dhe letrave me vlerë Cyrus).   

Megjithatë, disa ndërmjetës binare ende duan të kenë një lloj të tillë Rregullore me bazë në Mbretërinë e Bashkuar të shërbimeve të tyre. Dhe me këtë, një tjetër opsion për Brokerat Binar është a licencë për lojërat e fatit.  

Detyrimet tatimore të tregtarit në Mbretërinë e Bashkuar 

Rregullorja e Mbretërisë së Bashkuar deklarohet në mënyrë të konsiderueshme si lojëra të fatit ose bast, por e gjithë tabloja nuk është ende e qartë. Por ato janë disi të qarta për sa i përket tregtarëve në emër të taksat dhe tarifat

taksa

Fitimi ose çdo lloj fitimi në tregtimin e opsioneve binare gjenerohet sipas kërkesat e tatimit mbi të ardhurat e HMRC (Madhështia e Saj Ardhurat dhe Doganat).

HMRC ka të sajën parimet dhe rregulloret. Ai do t'ju konsiderojë ose do t'ju konsiderojë si tregtar vetëm nëse jeni i përfshirë në transaksione të rënda spekulative.

Duke folur për normat tatimore, të cilat ndryshojnë herë pas here, dhe grupin tatimor të klientit, diapazoni mesatar i këtyre normave është rreth 20%-50%

E ardhmja e opsioneve binare

Vitet e fundit Opsioni Binar i Tregtisë është bërë mirë e avancuar dhe e ngopur. Pra në lidhje me e ardhmja e Binarit, grafiku do të zgjerohet më shumë dhe me siguri do të rritet më shumë.

Dhe koncepti i Opsionet binare do të diversifikohet në vitet e ardhshme dhe me shumë më tepër mundësi të reja tregtare. 

Grafiku i shandanit Quotex
Grafiku i shandanit Quotex

Avantazhi i Opsionit Binar në MB është ky, dhe fusha është e paanshme atje. Dhe kryesisht tregtarët kanë opinione mendjehapur dhe jo gjykuese atje, duke injoruar vizionin e tregtarëve për bastet. Kjo është edhe një nga arsyet pse është një nga vendet lider

Megjithëse ka disa mendime negative në disa tregtarë dhe investitorë, ka fitime të konsiderueshme. Dhe kjo fushë do të rritet më shumë për sa i përket mundësive. Me pak fjalë, ajo do të rritet në mënyrë drastike.

➥ Filloni tregtimin në MB: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat lloje të llogarive mbështesin?

Në momentin e regjistrimit, përmendni llogari lloji, dhe ndoshta mund të kërkojë edhe pronarin. Dhe konfirmoni atë kategori të pronësisë, dhe kjo është kur zbarkoni me një ndërmjetës. 

Dhe ju duhet të jeni shumë selektiv në drejtim të ndërmjetësve; ato janë baza e këtij Tregtimi të Opsioneve Binare; ata ndonjëherë gjithashtu ofrojnë shërbime dhe promovime falas dhe më shumë tregtarë të rastësishëm

Disa ndërmjetës binarë ndonjëherë vendosni një kufi mbi shumën që duhet të tërhiqni në atë moment të caktuar. Ato janë një pjesë jetike e Tregtia Binar, dhe ndonjëherë mund të bëhen krijues edhe me kushtet, politikat dhe tarifat e tyre. Kështu që hulumtoni tërësisht.  

➥ Filloni tregtimin në MB: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Financimi i llogarisë 

Financimi një llogari në MB Binary Option ka shumë mënyra për të financuar llogarinë tregtare me një ndërmjetës të kualifikuar. Dhe ndërmjetësit ndihmë në financimin e llogarive sipas Opsionit Binar në MB.

Fondet në tregti

Ai përfshin disa produkte si p.sh karta krediti, karta debiti, transferta bankare, Skrill (një procesor pagesash me bazë në MB) dhe a Neteller. Të gjitha këto gjithashtu kanë të fortë dhe rregullore strikte të llogarisë tregtare

Vetë ndërmjetësi bën tërheqjen dhe tarifimin, dhe ata munden ngarkoni tarifat për depozitat. Dhe përpara çdo pagese ose kreditimi, sigurohuni që ta bëni lexoni termat dhe kushtet sepse termat mund të ndryshojnë nga ndërmjetësi në ndërmjetës. Mos harroni se në lidhje me ndërmjetësin, tregtari do të duhet të sigurojë dokumentacionin e kërkuar provues, i cili përdoret si verifikim dhe identitet.  

i

Ndërkohë, kryesisht të gjithë agjentët kanë kërkesa strikte ose të autorizuara për sa i përket ofruesve të pagesave dhe në lidhje me pastrimin e parave dhe nëse çdo lloj rregulloresh për mashtrim. 

Zakonisht, ndërmjetësit në MB sugjerojnë që tregtarët të mbajnë llogari në GBP, një paund britanik dhe duhet të financohet në atë monedhë.  

ai tre ndërmjetësit më të mirë për tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar

Ka shumë ndërmjetës në mbarë botën që ofrojnë Tregtimi i opsioneve binare. Shumica e tyre janë të disponueshme në dhjetëra vende, por jo çdo prej tyre mund të përdoret në MB. Këta janë tre ndërmjetësit më të mirë ligjorë në MB:

 1. Quotex
 2. Pocket Option
 3. RaceOption

Le të marrim më shumë në detaje.

#1 Quotex.io

prezantimi më i fundit në listën e ndërmjetësve është Quotex.io. Kjo platformë ndërmjetësi u shfaq në vitin 2020. Në fakt, ajo ka një numër të patëmetë të klientëve në Mbretërinë e Bashkuar që tregtojnë mbi të. Kjo platformë lejon tregtimin mbi një platformë ueb dhe gjithashtu ofron sinjale tregu për saktësi më të mirë në tregtim. Quotex.io funksionon nën kompaninë Awesomo Ltd. Për më tepër, kjo platformë është gjithashtu nën rregullimin e IFMRRC (Qendra Rregullatore e Tregjeve Ndërkombëtare Financiare).

ndërmjetësi kuotash

Kompania e mori atë licencë në nëntor 2020. Kjo platformë përbëhet nga mjete dhe veçori të fuqishme për të përmirësuar përvojën tregtare të klientëve. Që nga momenti kur zgjidhni një aktiv Quotex.io për nevojat tuaja tregtare, do të shihni një grafik të drejtpërdrejtë që tregon çmimin.

Ky grafik ju tregon lëvizjen e grafiku i çmimeve prej 5 sekondash ose një dite. Dhe kjo do t'ju ndihmojë të bëni parashikimet tuaja në përputhje me rrethanat. Ju nevojiten aftësitë e analizës për të marrë vendime të aftë tregtare.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Karakteristikat e Quotex

Quotex.io gjithashtu ka mbi 15 mjete vizatimi brenda platformës së saj për t'i ndihmuar ata të informojnë projeksionet ideale. Së bashku me këtë, janë nëntë mjetet tregues to ndihmoni në rafinimin e vendimeve tuaja tregtare, sipas preferencave. Gjithashtu, gjithçka është e dukshme në faqen kryesore të platformës. Por nëse zgjidhni të merrni një pamje të qartë të grafikut të çmimeve, atëherë mund të konsideroni gjithashtu ta mbani atë të çaktivizuar. Ju keni veçorinë e shënimit të grafikëve në pikën tuaj të dëshiruar. Kjo, nga ana tjetër, do t'ju ndihmojë nëse çmimi është në rritje ose në rënie. 

Ka një një mori mënyrash duke përdorur të cilat mund të analizoni vendimin tuaj të tregtimit mbi platformë. Kjo do t'ju ndihmojë të minimizoni mundësinë e humbjeve. Përveç kësaj, ekziston një veçori e tregtimit të kopjeve ose e dyfishimit të strategjisë brenda Quotex.io për fillestarët. Kjo veçori i lejon tregtarët në MB të kopjoni modelin e tregtimit të tregtarëve të suksesshëm mbi platformën. Të fillestare mund përsërisin strategjitë e tyre dhe t'i vendosin ato në llogarinë e tyre tregtare. Kjo, nga ana tjetër, do t'i ndihmojë ata të fillojnë udhëtimin e tyre tregtar me fitime.

ndërmjetësi kuotash

Platforma gjithashtu ka një seksioni i tabelës së drejtuesve ku ju merrni listën e 20 fituesve më të mirë të asaj dite të caktuar. Gjithashtu, kjo listë ndryshon çdo ditë, në varësi të lëvizjeve, vendimeve dhe fitimeve të tregtarit. Sinjalet e tregut brenda Quotex.io janë më shumë si rekomandime analisti mbi atributet e ndryshme të tregtimit të opsioneve binare.

Disa nga atributet e tilla përfshijnë drejtimin e çmimit, aktivin, kohëzgjatjen e skadimit të tregtisë dhe të tjera. Është gjithashtu një lloj tregtimi i kopjeve, por është më shumë një qasje manuale. 

Ju gjithashtu merrni një llogari demo mbi këtë platformë për të praktikuar strategjitë tuaja tregtare me $10,000 fonde virtuale. Për më tepër, do t'ju ndihmojë gjithashtu të kuptoni ndërfaqen e Quotex.io. Për t'ju ndihmuar të dini më shumë, këtu janë disa nga karakteristikat përmes të cilave mund të gjykoni potencialin e Quotex.io. Karakteristikat specifike janë si më poshtë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët në MB: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet e Tregtimit

Quotex.io është një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në Mbretërinë e Bashkuar, i cili po ofron më shumë se 410 asete mbi platformën e tij që ju të zbatoni tregtimin e opsioneve dixhitale. Opsionet e disponueshme për ju për të tregtuar janë:

 • Ju mund të tregtoni me 27 çifte forex, duke filluar nga forex i rëndësishëm në forex ekzotik. 
 • Mund të tregtoni me kriptovaluta si p.sh Bitcoin, Litecoin, Ethereum dhe Ripple.
 • Quotex.io ju lejon gjithashtu të tregtoni ar, argjend, naftë dhe mallra të tjera të njohura. 
 • Tregtoni me indekse dhe madje keni mundësi për të tregtuar me 15 shkëmbime kryesore. Për më tepër, ju gjithashtu mund të tregtoni me FTSE 100 dhe Dow Jones.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Këto janë opsionet e tregtimit ju merrni mbi Quotex.io për investimin, parashikimin dhe fitimin e rezultateve fitimprurëse. Pjesa më e mirë është se ju gjithashtu mund të investoni në asete kripto, të cilat nuk janë të njohura me ndërmjetësit e zakonshëm të opsioneve binare në Mbretërinë e Bashkuar. 

Tarifat e tregtimit dhe depozita minimale

Quotex.io nuk tarifon për asnjë lloj komisioni për atributet e tij tregtare. E tëra çfarë ju duhet të bëni është depozitoni shumën minimale ose shumën tuaj të dëshiruar për të filluar me opsionet e tregtimit. Kufiri minimal i depozitave mbi Quotex.io është vetëm $10, e cila është e përshtatshme për fillestarët të përballojnë. Në fakt, nuk keni nevojë të investoni të gjithë $10 në tregtinë tuaj të parë, pasi Shuma minimale e tregtisë është $1. 

Me Quotex.io, ju merrni përqindjen maksimale të kthimit rreth 100% në asetet e zgjedhura. Përqindja e fitimit mund të ndryshojë në varësi të likuiditetit të aktiveve, kohës së ekzekutimit të tregtisë dhe ngjarjeve të tjera të tilla. Prandaj, duhet të kontrolloni përqindjen e fitimit të aktiveve dhe më pas të vendosni për tregtimin e tyre për të maksimizuar fitimet.

Tregtim demo Quotex

kufiri i tërheqjes për Quotex.io është e njëjtë me atë të depozitës, dmth. $10. Por nëse jeni duke tërhequr shumën në Bitcoin, atëherë kufiri minimal do të jetë $50. Për transaksione ose tërheqje me vlerë të ulët, nuk do të ketë nevojë për ndonjë verifikim shtesë. Sidoqoftë, nëse jeni duke bërë transaksione me shuma të larta, atëherë platforma e ndërmjetësit mund të kërkojë një autentikim. Koha e tërheqjes varion nga 1 deri në 5 ditë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët në MB: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Bonusi i depozitave

Këtu janë bonuse që ju merrni në një shumë të caktuar depozite që bëni Quotex.io:

 • Ju merrni një bonus depozite prej 20% për një depozitë që varion nga $50 në $99.
 • Një bonus depozite prej 25% për një depozitë që varion nga $100 në $149.
 • Ju merrni një bonus depozite prej 30% për një depozitë që varion nga $150 në $299.
 • Një bonus depozite prej 35% për një depozitë mbi $300. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Këto bonuse janë një mënyrë ideale për të ndihmuar tregtarët merrni një fillim. Për më tepër, është gjithashtu një gjest bujar për të nxitur kërkesën për tregtim. Së bashku me këto bonuse, ju merrni gjithashtu cashback, opsione të reduktuara rreziku, Anuloni X pikë dhe disa bonuse minimale të bilancit. E gjithë kjo është për të siguruar një përvojë të mirë tregtare për ju. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët në MB: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Pocket Option

Pocket Option është një nga ndërmjetësit binare më të besueshëm në UK. Është shumë popullor për mbështetjen e tij intuitive tregtare. Tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar e shohin këtë platformë mjaft të aftë për të investuar në asetet e tyre të zgjedhura dhe për të fituar kthime të patëmetë. Pocket Option është më i përshtatshëm për tregtarët që duan të investojnë në CFD. Për më tepër, Pocket Option është gjithashtu i njohur për strukturën e tarifave konkurruese. Thjesht duhet të hapni një llogari dhe të filloni me aspektet e tregtimit të opsioneve binare.

Faqja e internetit Pocket Option

Pocket Option jeton prej disa vitesh dhe funksionon nen rregulloren e IFMRRC. Gjithashtu, ai vjen me një aplikacion celular për pajisjet iOS dhe Android. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të përdorni platformën përmes pajisjeve macOS dhe Windows. Platforma është gjithashtu e disponueshme në pesë gjuhë për tregtarët në mbarë botën.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristikat e Pocket Option

Pocket Option përbëhet nga tregues teknikë që ndihmojnë në udhëheqjen e tregtarëve për të identifikuar dhe monitoruar tendencat. Treguesit do të sjellin në vëmendjen tuaj tregtitë më fitimprurëse. Disa nga treguesit teknikë brenda kësaj platforme ndërmjetësi janë Vëllimi ose Shkëmbimi, Alligator RSI, Parabolic SAR, ATR, CCI, DPO dhe të tjerë. Përveç kësaj, ju gjithashtu merrni mjetet e hartimit për analizë më të mirë dhe hartimin e strategjive tregtare.

Tregtimi Pocket Option

Grafikët e disponueshëm në ndërfaqe kanë vija, qirinj, qirinj të zbrazët, shirita dhe ekrane sipas zonës. Prandaj, mund të prisni që të merrni qartësi në lidhje me luhatjet e çmimeve në aktivin tuaj brenda një periudhe të caktuar kohore. Pocket Option është ideal për tregtarët celularë që duan të çojnë praktikën e tyre tregtare nga desktopi në pajisjet e largëta.

Ju merrni një llogari demo mbi këtë platformë me rreth $10000 në fondet virtuale. Është për t'ju ndihmuar të mësoheni me këtë ndërfaqe të re intuitive dhe të praktikoni tregtimin e opsioneve binare.

Nëse jeni fillestar, atëherë kjo llogari demo do t'ju ndihmojë të kontrolloni taktikat dhe strategjitë e tregtimit. Në fakt, ju mund të testoni disa metoda për të zotëruar bazat tuaja dhe t'i analizoni ato përpara se të krijoni llogarinë tuaj të vërtetë tregtare.

Koha e tregtimit demo Pocket Option

Këtu janë disa nga karakteristikat e tij kryesore për t'ju ndihmuar të mësoni pak më shumë rreth tyre Pocket Option. Këto atribute do t'ju shpjegojnë efikasitetin e kësaj platforme që e bën atë një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në Mbretërinë e Bashkuar. 

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet e Tregtimit ose Instrumentet Financiare

Ju merrni mjaft një shumë opsione për të tregtuar me mbi Pocket Option. Të gjitha këto instrumente financiare kanë përqindjet e tyre të fitimit të theksuara pranë tyre. Ju merrni një fitim maksimal deri në 95%. Prandaj, është për t'ju dhënë një ide se çfarë fitimi mund të prisni nga një tregti e suksesshme. Opsionet e tregtimit kanë përfunduar Pocket Option janë si më poshtë:

 • Tregtimi në Forex është i popullarizuar në platformë.
 • Ju mund të investoni në CFD në shumë aksione. Nuk ka furnizim për tregtimin me CFD-të e aksioneve. Mund të tregtoni me disa nga kompanitë më të mira, si Apple dhe të tjera. 
 • Gjithashtu, ju mund të tregtoni me kriptovalutat të tilla si Bitcoin, Ethereum dhe të tjerë. 
 • Tregtoni me mallra të tilla si platini, ari, nafta e papërpunuar, argjendi dhe të tjera. 
 • Pocket Option gjithashtu ju lejon të tregtoni edhe me ETF. Ai përfshin energjinë, metalet, teknologjinë, gjysmëpërçuesit dhe të tjera. 

#3 RaceOption

RaceOption është gjithashtu një nga tre agjentët më të mirë të opsioneve binare në Mbretërinë e Bashkuar. Ka qenë drejtpërdrejt që nga viti 2014 dhe ka fituar besimin e tregtarëve në Mbretërinë e Bashkuar dhe gjithashtu të tregtarëve në mbarë botën. Platforma është e bazuar në Londër dhe ofron shërbimet e saj tregtare për klientët në të gjithë globin. Gjithashtu, platforma është miqësore për përdoruesit dhe është plot përfitime për tregtarët. Ata pranojnë mjaft monedha dhe kanë një bollëk asetesh për të tregtuar.

RaceOption

Përveç kësaj, platforma përbëhet nga teknologji e nivelit të lartë dhe ka disa bonuse cilësore për të ndihmuar tregtarët të fillojnë mirë. Për më tepër, ajo gjithashtu ka një strukturë tregtare udhëzuese mbi platformën. Këto janë vetëm disa nga karakteristikat e shumta të RaceOption që e bënë atë të fitojë emrin e tij në tregun e opsioneve binare në një hark kohor shumë të shkurtër. RaceOption është nën rregullimin e Finance Group Corp, gjë që e bën atë një platformë të ligjshme për tregtim.

Karakteristikat e RaceOption

RaceOption ka një të lehtë për t'u kuptuar dhe platformë e drejtpërdrejtë me një plan urbanistik të thjeshtë. Ju gjithashtu merrni një llogari demo që do t'ju ndihmojë të praktikoni tregtimin e opsioneve binare pa probleme. Ju duhet ta përdorni këtë veçori në maksimum. Kjo është për shkak se zhvillimi i aftësive bazë tregtare të opsioneve binare mbi llogari demo do t'ju ndihmojë të zotëroni përdorimin e modelit të tregtimit në një llogari reale.

Ndërmjetësi RaceOption

Për t'ju ndihmuar të keni qartësi më të mirë rreth përfitimeve kryesore të RaceOption, këtu janë disa nga karakteristikat e tij. Këto karakteristika japin qartësi pse RaceOption është në mënyrë të konsiderueshme një nga ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Mbretërinë e Bashkuar. 

➥ Regjistrohu me RaceOption falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet e Tregtimit

Me RaceOption, të gjithë tregtarët në Mbretërinë e Bashkuar kanë akses për të tregtuar asete të ndryshme me rezultate të larta fitimi. Përqindja maksimale e fitimit është deri në 90% për të gjitha aktivet mbi RaceOption. Përqindja e fitimit luhatet në varësi të likuiditetit të aktivit, zgjedhjes së kohës së skadimit dhe ngjarjeve të tjera. Përveç kësaj, ju merrni mbi 150 asete për të tregtuar me mbi RaceOption. Pasuritë janë:

 • Çifte Forex
 • CFD-të
 • Stoqet
 • Mallrat
 • Tregues

RaceOption ende nuk është shtuar kripto në listën e aseteve të saj! Por edhe pa të, platforma është në kërkesë dhe është tërheqëse për shumicën e tregtarëve. Ai ka të gjitha opsionet standarde të tregtimit që mund t'i kërkoni në çdo ndërmjetës tjetër të opsioneve binare në MB. 

Llojet e llogarisë dhe depozitat minimale

Atje jane tre llojet e llogarive brenda platformës RaceOption që përfshijnë:

 • Lloji i llogarisë prej bronzi

Lloji i llogarisë prej bronzi ka nje kufiri minimal i depozitës prej $250, me një bonus 20% të depozitës së parë. Ju e merrni tërheqjen tuaj brenda një dite pune dhe keni akses në mjetin e tregtimit të kopjeve. Edhe pse është niveli më i ulët, ju ende mund të eksploroni materialet edukative mbi të për të zotëruar përdorimin e kësaj platforme për tregtimin e opsioneve binare. 

 • Lloji i llogarisë Silver

Lloji i llogarisë argjendi ka një kufi minimal depozitimi prej $1000, me 50% të bonusit të depozitës së parë. Ju merrni një menaxher llogarie personale, një udhëzues të sesioneve në internet dhe tre tregti pa rrezik me këtë lloj llogarie. Në fakt, në tregtitë pa rrezik, ju nuk do të humbni asgjë nëse parashikimi juaj është i gabuar, por do të merrni një fitim nëse fitoni. 

 • Lloji i llogarisë së artë

Lloji i llogarisë së artëe është niveli më i lartë i llogarisë RaceOption. Ka një depozitë minimale prej $3000, me një bonus depozite të parë prej 100%. Së bashku me të gjitha tiparet e bronzit dhe argjendit, ju merrni mbështetje për analizën teknike në këtë funksion.

Ju mund ta përdorni këtë llogari për të bërë një depozitë fillestare më të lartë për të marrë një pjesë të konsiderueshme të fondeve falas si bonus. 

Tarifat e tregtimit

RaceOption nuk pranon asnjë lloj tarifat e shërbimit ose transferimit, perveç kartat e kreditit. Platforma tarifon 5%, veçanërisht vetëm për kartat e kreditit. Gjithashtu, RaceOption ju lejon të depozitoni dhe tërhiqni me opsione të tilla si kartë krediti, kartë debiti, transferta bankare, kuleta elektronike dhe kriptovaluta.

RaceOption nuk ka tarifa, por nuk jep garanci për asnjë nga ndryshimet e zbatuara nga ofruesit e pagesave të palëve të treta, ku përfshihen edhe bankat. 

konkluzioni:

Për shkak të faktorë me rrezik të lartë dhe mashtrimet dhe mashtrimet, Britania e Madhe e konsideron këtë si lojë të fatit dhe gjithashtu është fakt që është shumë i parregulluar në shumë pjesë të botës. Një mënyrë tjetër për të rënë janë mashtrimet që lulëzuan në këtë instrument, i cili varet nga agjentët. Në ditët e sotme ju mund të bëni tregti me opsione binare duke u regjistruar në një vend tjetër, për shembull Bahamas. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet se kjo nuk është një metodë e sigurt.

Për më tepër, tregtarët janë ende të pavetëdijshëm për rreziqet e përfshira.

Për më tepër, tregtarët ende nuk i di rreziqet lidhur me Tregtinë Binare. Megjithatë, ajo ka rritje më të madhe dhe faktorë zgjerimi përpara në e ardhmja

➥ Filloni tregtimin në MB: Regjistrohuni me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment