A është e ligjshme tregtia binare në Malajzi? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Malajzi.

Autoriteti i Shërbimeve Financiare Labuan (LFSA) ose Komisioni i Letrave me Vlerë Malajzia (SCM) rregullon ndërmjetësit e opsioneve binare të Forex në Malajzi. Tregtarët mund të përdorin çdo ndërmjetës lokal të licencuar në mënyrë adekuate nga një prej këtyre rregullatorëve ose të tregtojnë opsione binare me ndërmjetësit në det të hapur. Aktualisht, nuk ka rregullore që ndalojnë tregtimin e opsioneve binare.

Shikoni udhëzuesin tonë më poshtë për të mësuar se si të tregtoni opsionet binare në Malajzi!

Faktet kryesore në lidhje me tregtimin e opsioneve binare në Malajzi

 • Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Malajzi dhe nuk ekzistojnë rregulla të veçanta.
 • Tregtarët malajzianë mund të fillojnë të tregtojnë opsione binare me një depozitë minimale të ulët prej $10
 • Agjentët me reputacion të tillë si Quotex, IQ Option dhe Olymp Trade janë në dispozicion.
 • Brokerët pranojnë metodat lokale të pagesës si një mënyrë për të financuar llogaritë tregtare.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Malajzi

Nëse jeni të interesuar për tregtimin e opsioneve binare dhe dëshironi të filloni menjëherë tregtimin në tregun e Malajzisë, shikoni udhëzuesin tonë hap pas hapi më poshtë. Është krijuar për të ndihmuar tregtarët e rinj të nisin udhëtimin e tyre tregtar dhe të marrin kontrollin e tregtimit të opsioneve binare dhe tërheqjen/depozitimin e fondeve të tyre sa më shpejt që të jetë e mundur.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Malajzi

Ka disa ndërmjetës të opsioneve binare në mbarë botën. Për shkak të popullaritetit të tregtimit të opsioneve binare, numri i ndërmjetësve është rritur. Sidoqoftë, jo çdo ndërmjetës është i ligjshëm në të gjitha vendet. Pra, nëse dëshironi të tregtoni opsione binare në Malajzi, mund të shikoni ato të disponueshme ndërmjetësve.

Megjithëse ka disa ndërmjetës, shërbimet e katër ndërmjetësve kryesorë janë të vlefshme në Malajzi. Këta ndërmjetës kanë gjithashtu një licencë derivative OTC për të ofruar shërbime. 

Lista e katër ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare në Malajzi

Ka shumë ndërmjetës të opsioneve binare në të gjithë botën. Sidoqoftë, jo të gjithë ndërmjetësit janë të disponueshëm në Malajzi. Këtu janë top 4 ndërmjetësit e opsioneve binare në Malajzi.

 1. Quotex
 2. IQ Option
 3. Olymp Trade
 4. Pocket Option

Këta janë 4 ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare në Malajzi – hidhini një sy:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:

Quotex

Quotex.io është e ligjshme në Malajzi dhe është platforma e së ardhmes. Ajo u krijua në 2019 dhe ka fituar popullaritet të jashtëzakonshëm që atëherë. Pjesa më e mirë e kësaj platforme është se ajo ofron sinjale tregu për tregtarët për t'i ndihmuar ata të bëjnë parashikime të sakta. Quotex.io është një nënprodukt i Awesome Ltd. dhe operon në shumë vende anembanë globit.

Opsionet e pagesës janë të kufizuara në kriptovalutat për tregtarët në Kanada, SHBA, Gjermani dhe Hong Kong, por jo për tregtarët nga Malajzia. Quotex u ofron tregtarëve një pagesë maksimale deri në 100%, por përqindja e tij ndryshon në varësi të llojit të aktivit, likuiditetit dhe performancës së tregut. Platforma e ndërmjetësit nuk ofron platforma MT4 dhe MT5. 

Merrni një bonus depozite falas % prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50.

Tregtarët mund të zgjedhin një kohëzgjatje skadimi nga 60 sekonda deri në 4 orë. Ata gjithashtu mund të rregullojnë mirë grafikët e çmimeve për të parë luhatjet në sekonda. Rekomandimet e analistëve në lidhje me drejtimin e çmimit, kohëzgjatjen dhe zgjedhjen e aseteve ndihmojnë në përmirësimin e potencialit të fitimit. Klientët gjithashtu marrin favore duke iu përshtatur personalizimit të tregtimit. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët malajzianë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option

IQ Option është një platformë ligjore në Malajzi. Një nga platformat më të hershme për të ofruar shërbimet e saj, ajo u lançua në 2013 për të lejuar tregtarët të tregtojnë CFD-të dhe opsionet binare. Ajo gjithashtu oofron shumë produkte financiare për tregtarët për të zgjedhur. Për më tepër, IQ Option ka marrë disa çmime, gjë që e bën atë të njohur dhe të famshëm në mbarë botën. 

Është një nga ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare të Malajzisë, duke ofruar një pagesë maksimale deri në 95%. Ashtu si çdo platformë tjetër, norma e pagesës ndryshon në varësi të performancës së tregut të aktivit. Ju keni shumë mjete tregtare për t'ju ndihmuar të përcaktoni saktësinë e parashikimit. Ju mund të shfrytëzoni potencialin e treguesve teknikë për të identifikuar dhe parashikuar modelin e lëvizjes së çmimit të një aktivi të zgjedhur. 

IQ Option është në dispozicion në 13 gjuhë dhe tregtarët malajzianë mund të kalojnë midis gjuhëve të tyre të preferuara. Ai siguron paraqitjet me shumë grafiku, kalendarët ekonomikë, kuotat historike, kontrolluesit e aksioneve, përditësimet e tregut dhe alarmet e paqëndrueshmërisë për të ndihmuar tregtarët të bëjnë parashikime më të sakta. Ndërfaqja është i jashtëzakonshëm dhe i lehtë për t'u lundruar, edhe për fillestarët. 

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Olymp Trade

Olymp Trade është një platformë ligjore në Malajzi. Është një nga disa platforma moderne që prezantoi konceptin e tregtimit të opsioneve binare për publikun dhe tregtarët e rinj. Kjo platformë është ideale si për tregtarët e rinj ashtu edhe për profesionistët me përvojë. Duke ofruar një gamë të gjerë instrumentesh financiare nga tregje të ndryshme, tregtarët kanë shumë aktive për të zgjedhur.

Olymp Trade, ndërmjetësi më i mirë i opsioneve binare të Malajzisë, ka krijuar opsione të ndryshme pagese për tregtarët. Platforma merr parasysh komoditetin e të gjithë tregtarëve të opsioneve binare. Ai lejon metodat lokale të pagesës dhe madje edhe kriptovalutat të financojnë llogaritë. Olymp Trade ishte ndërmjetësi më i mirë financiar në CPA Life Awards 2017. 

Ndërfaqja që ofron Olymp Trade është mjaft e spikatur dhe e lehtë për t'u përdorur. Kjo platformë ka përdorshmëri të shkëlqyer si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Ka rekorde për mbajtjen e shumë përdoruesve të përditshëm, gjë që është një shenjë e efikasitetit të markës. Të platforma është e pastër dhe ka organizuar lidhje me veçoritë e ofruara nga ndërmjetësi. Ajo funksionon sipas rregullores së CySEC dhe siguron një maksimum pderi në 90%

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option

Pocket Option është një platformë ligjore në Malajzi. Ajo funksionon sipas rregullores së MISA dhe ka një emër të shkëlqyeshëm në industri për veçoritë e tij të bonusit. Ju mund të merrni deri në 92% të investimit tuaj fillestar si fitim mbi këtë platformë. Ju duhet të shkoni me tregtimi i lartë/i ulët ose turbo, në varësi të prioriteteve tuaja mbi këtë platformë. 

Për më tepër, Pocket Option ju lejon të filloni me veçoritë e tregtimit social për më mirë fitimet. Ndryshe nga shumica e platformave të tjera tregtare, Pocket Option u ofron të gjithë tregtarëve malajzianë vetëm një lloj llogarie tregtare. Kjo e mban udhëtimin tregtar uniform si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët. Të shumën e depozitës që mund të merret është vendimi i vetëm i tregtarëve, por nuk ka kategorizim të tregtarëve si standard apo VIP. 

Ju mund të vendosni skadimin e tregtimit nga 60 sekonda deri në 4 orë. Aspektet e sigurisë së kapitalit të tregtarëve janë të larta brenda platformës. Pocket Option mund të mos ketë kontrollin më të lartë në treg, por është ende një ndërmjetës i popullarizuar i opsioneve binare në Malajzi me karakteristika të patëmetë. 

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare të drejtpërdrejtë

Pas zgjedhjes së një ndërmjetësi, një tregtar mund të vizitojë faqen e internetit të platformës së tregtimit në internet dhe të klikojë "krijo llogarinë time" ose opsionin "Regjistrohu".

Procesi i regjistrimit kërkon futjen e emrit, emailit dhe detajeve të tjera përkatëse që i duhen një ndërmjetësi për të vërtetuar llogarinë tuaj. 

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Malajzi

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

3. Përdorni një llogari demo ose një llogari të drejtpërdrejtë

Tani, tregtarët mund të fillojnë tregtimin me një llogari tregtare demo nëse nuk kanë ndonjë përvojë të mëparshme tregtare. Përveç kësaj, llogari demo e opsioneve binare nuk kërkon që tregtarët të investojnë fondet e tyre reale tregtimi i opsioneve binare në Malajzi apo gjetkë. Kështu, tregtarët mund të shpëtojnë lehtësisht veten nga humbjet e papritura. 

Sidoqoftë, nëse një tregtar di dhe ka përvojë të mëparshme tregtare, ai mund të fillojë me një llogari tregtare të drejtpërdrejtë. Tregtarët mund të shtojnë fonde reale në llogaritë e tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë. Financimi i llogarisë suaj ju lejon të tregtoni opsione binare. 

› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Tani, një tregtar mund të zgjedhë një aktiv themelor që ai mendon se do të performojë jashtëzakonisht mirë në treg. Ata mund ta kërkojnë atë duke klikuar në opsionin 'gjeni' ose 'kërko' të platformës së tregtimit në internet. 

Pasi tregtarët të gjejnë pasuritë e tyre, ata mund të bëjnë një tregti. Megjithatë, para se ta bëjnë këtë, rekomandohet që ata të analizojnë përpara se të vendosin për një tregti për të bërë.

5. Bëni një analizë të duhur

Analiza e duhur është e rëndësishme përpara se të vendosni një tregti; pa të, bërja e tregtimeve me shpejtësi do të ishte e ngjashme me lojërat e fatit. Tregtimi i opsioneve binare përfshin rrezik si çdo formë tjetër tregtimi, dhe tregtimi i pamatur mund të çojë në humbjen e shpejtë të kapitalit tuaj.

Shënime kryesore:

 • Tregtarët mund të përdorin disa mjete dhe tregues tregtimi për të ditur drejtimin në të cilin do të lëvizë çmimi i aktivit bazë. 
 • Ata mund të përdorin analizën e trendit për të gjetur nëse çmimi i aktivit do të rritet. 
 • Pas lajmeve dhe informacioneve të tjera në lidhje me aktivin do të jenë gjithashtu të dobishme. 
 • Përveç kësaj, tregtarët mund të kombinojnë të gjitha këto aktivitete për të zhvilluar një strategji të përsosur tregtare. 

6. Vendosni tregtinë

Pasi analiza juaj teknike t'ju kënaqë dhe ju besoni se keni hulumtuar mjaftueshëm, mund të vendosni tregtinë tuaj të opsioneve binare. Vendosja e tregtisë tuaj është e thjeshtë; ju duhet vetëm të zgjidhni një aktiv themelor dhe të zgjidhni çmimin e goditjes dhe kohën e skadimit. 

Mire qe e di!
Tregtimi i opsioneve binare ka kohë të ndryshme skadimi. Për shembull, mund të vendosni tregti që skadojnë brenda sekondave ose minutave.
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

7. Prisni rezultatin

Nëse analiza juaj është e saktë, ju do të fitoni tregtinë tuaj të opsioneve binare. Nëse jo, ju do të humbni paratë tuaja. Kjo njihet si tregtimi i opsioneve binare, dhe ka vetëm dy rezultate. 

Tregtarët do të jenë fitimprurës vetëm nëse parashikimet e tyre janë të sakta. Nga ana tjetër, një analizë e gabuar do t'u shkaktojë atyre humbje. Pra, planifikimi i lëvizjes suaj pas një analize të plotë të tregut është gjithmonë më i mirë. 

Tani që keni një udhëzues i dobishëm për tregtimin e opsioneve binare, këtu janë disa baza që duhet të dini.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Malajzi

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rregulloret financiare në Malajzi

Të gjithë derivatet OTC, duke përfshirë tregtimin e opsioneve binare të ofruara nga kompanitë malajziane, kanë nevojë për licencat e autoriteteve rregullatore për të funksionuar pa probleme. Por, deri më tani, asnjë kompani nuk është regjistruar në Komisioni i letrave me vlerë dhe FMAM për një licencë ndërmjetësi opsionesh binare. Prandaj, tregtarët janë duke u mbështetur në ndërmjetësit në det të hapur për të tregtuar opsionet binare. 

Opsionet binare janë njohur vetëm kohët e fundit si OTC Derivatives. Deri në vitin 2011, i vetmi bursë i njohur i derivateve OTC ishte Bursa lokale e Mallrave të Kuala Lumpurit. Duke njohur popullaritetin që lidhet me tregtimin e opsioneve binare, autoritetet përditësuan ligjet e tyre për të rregulluar aspektet e dërgimit të parave nga ndërmjetësit në det të hapur në vend. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët malajzianë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Metodat e pagesës për tregtarët në Malajzi

Metodat e pagesës për tregtarët binare në Malajzi

Këtu janë disa opsione pagese binare të disponueshme për tregtarët malajzianë. 

 • Kriptovalutat – Tregtarët në Malajzi mund të kenë akses në disa kriptovaluta, si Bitcoin, Bitcoin Cash dhe Litecoin dhe t'i përdorin ato për të financuar llogaritë e tyre tregtare.
 • Kuletat dixhitale—Platformat online si Pocket Option, IQ Option dhe Quotex lejojnë tregtarët të përdorin kuletat e tyre elektronike. Kuletat dixhitale janë në modë këto ditë dhe janë një mënyrë e përshtatshme pagese. Tregtarët në mbarë botën përdorin kuletat elektronike për të financuar llogaritë e tyre tregtare ose për të tërhequr fonde. 
 • Transfertat bankare – Ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare duke përdorur një transfertë bankare me një ndërmjetës në dispozicion. Transfertat bankare ju lejojnë të financoni shpejt llogarinë tuaj. Megjithatë, tërheqja e fondeve përmes kësaj mënyre pagese mund të marrë pak kohë. 
 • Kartat e kreditit dhe debitit -Pagesat me kartë janë metoda të zakonshme dhe të përdorura gjerësisht nga tregtarët malajzianë. Tregtarët mund të përdorin si kartat e debitit ashtu edhe ato të kreditit për të financuar llogaritë e tyre për sa kohë që këto karta u përkasin atyre. Pagesat me kartë për financimin e llogarisë suaj tregtare janë të shpejta. Megjithatë, tërheqjet që bëni përmes kartës suaj mund të duhen 2-24 orë për t'u reflektuar. 

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Malajzi

Tregtimi i opsioneve binare në Malajzi ka të mirat dhe të këqijat e veta, si kudo tjetër. Ja disa prej tyre. 

Përparësitë e tregtimit të opsioneve binare janë:

 • Tregtarët mund të jenë vazhdimisht fitimprurës nëse janë të disiplinuar, kryejnë kërkime të plota dhe i përmbahen strategjisë së tyre tregtare pa tregtuar në mënyrë të nxituar.s
 • Tregtimi i opsioneve binare skadon brenda sekondave, kështu që tregtarët nuk duhet të presin gjatë për të ditur rezultatet e vendimeve të tyre. 
 • Tregtarët mund të kenë akses në disa asete themelore dhe të vendosin tregti të shumta opsionesh binare në të njëjtën kohë. 
 • Tregtimi i opsioneve binare mund të jetë argëtues.

Disavantazhet e tregtimit të opsioneve binare janë:

 • Tregtimi i opsioneve binare kërkon ekspertizë dhe shumë tregtarë heqin dorë nga tregtimi i opsioneve binare herët për shkak të sasisë së angazhimit të kërkuar.
 • Tregtimi i opsioneve binare nuk është ideal për tregtarët emocionalë. Kjo për shkak se tregtimi i opsioneve binare mund të jetë problematik pasi ka një natyrë të ngjashme me lojërat e fatit.
 • Megjithëse tregtitë skadojnë brenda pak sekondash, një tregtar duhet të gjurmojë grafikët dhe të analizojë tregun për disa ditë.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Malajzi

Përpara se tregtarët në Malajzi të kënaqen me tregtimin e opsioneve binare, ata duhet të dinë rreth rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

 • Tregtimi i opsioneve binare përfshin analiza të gjera. Prandaj, tregtarët që dështojnë të kryejnë kërkime të plota dhe të tregtojnë me nxitim, mund të humbasin shpejt para.
 • Tregtarët nuk zotërojnë asnjë pasuri aktuale. Ndërsa tregtarët po tregtojnë me parashikime të rritjes dhe uljes së çmimit të një aktivi, tregtarët nuk kanë pronësi të asnjë aktivi.
 • Përveç kësaj, në treg operojnë disa agjentë të mashtrimit. Nëse një tregtar bie në grackën e tyre, ai mund të mos jetë në gjendje t'i kthejë paratë e tij. 

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Malajzi

Tregtimi i opsioneve binare në Malajzi po rritet me shpejtësi sepse njihet. Tregtarët mund të regjistrohen me ndërmjetësit e disponueshëm në Malajzi dhe të fillojnë udhëtimin e tyre tregtar. 

Megjithëse tregtimi binar përgjithësisht konsiderohet i sigurt dhe i ligjshëm, mbeten disa rreziqe. Pra, një tregtar duhet të kryejë gjithmonë kërkimin e tij, të rishikojë vendimet e tregtimit dhe të zhvillojë strategji të vlefshme tregtare.

› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si tregtar malajzian, a mund të tregtoj opsione binare?

Po, tregtimi i opsioneve binare është plotësisht i ligjshëm në Malajzi. Për të filluar tregtimin, ju duhet vetëm të zgjidhni një nga ndërmjetësit që kemi rekomanduar.

A është e sigurt tregtimi i opsioneve binare në Malajzi?

Po. Tregtimi i opsioneve binare është i sigurt në Malajzi nëse lëvizni në rrugën e duhur për të ndërtuar strategji tregtare. Sidoqoftë, tregtarët duhet të zgjedhin gjithashtu një ndërmjetës me reputacion për të shmangur mashtrimin. 

Sa para ju nevojiten në Malajzi për të tregtuar opsione binare?

Fondet e nevojshme për të tregtuar opsionet binare në Malajzi mund të ndryshojnë në bazë të ndërmjetësit tuaj, strategjisë dhe preferencave të rrezikut. Hulumtoni dhe zgjidhni një ndërmjetës të përshtatshëm brenda buxhetit tuaj dhe praktikoni menaxhimin e përgjegjshëm të rrezikut.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për agjentët e opsioneve binare në Malajzi?

Në mënyrë tipike, ndërmjetësit e opsioneve binare në Malajzi ofrojnë një sërë mënyrash pagese. Këto përfshijnë kartat bankare, transfertat, kuletat dixhitale si Skrill dhe Neteller, opsionet lokale të pagesave dhe kriptovalutat si BTC dhe XRP.

Cilat janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Malajzi?

Tregtimi i opsioneve binare në Malajzi mbart rreziqe të konsiderueshme, duke përfshirë humbjen e mundshme të të gjithë investimit tuaj. I mungon rregullimi, duke rritur rrezikun e ballafaqimit me ndërmjetës mashtrues.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Malajzi?

Tregtimi i opsioneve binare zakonisht kërkon investime me para reale për të gjeneruar fitime. Disa ndërmjetës ofrojnë llogari demo për praktikë, në të cilat tregtarët mund të fillojnë të tregtojnë opsione binare falas me fonde virtuale.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment