Opsionet binare në Kinë: Tutorial +3 ndërmjetësit më të mirë binare

Udhëzues tregtimi i opsioneve binare në Kinë

Siç mund ta dini tashmë, ekonomia e Kinës është e dyta më e madhe në botë. Për shembull, Japonia është një tjetër fuqi e madhe ekonomike në Azi. Kina është jashtëzakonisht e madhe, duke përbërë më shumë se 20% të popullsisë së botës, falë popullsisë së saj prej më shumë se 1.2 miliardë njerëz.

Por vendi ende po mëson për këtë strategji të jashtëzakonshme investimi në internet në lidhje me opsionet binare në Kinë. Megjithatë, ne mendojmë se kjo do të ndryshojë së shpejti sepse qytetarët kinezë që duan të fillojnë të merren me këtë nuk kanë pothuajse asnjë kufizim.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kinë

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Kinë

Pasi iu referuam 100-ave të ndërmjetësve, ne kemi përpiluar një udhëzues të detajuar se si mund të filloni udhëtimin e tyre tregtar në Kinë. Për të filluar, ju duhet të.

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Kinë

Nëse dëshironi të bëheni një tregtar i shkëlqyer dhe të fitoni disa fitime duke u ulur në shtëpinë tuaj në Kinë, atëherë duhet të zgjidhni një nga ndërmjetësit e rregulluar nga opsionet. Disa nga ndërmjetësit me vlerësim të lartë janë:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

1. Quotex

Quotex në Kinë
Quotex në Kinë
 • Shumë aktive, duke përfshirë aksionet, mallrat dhe më shumë, janë të disponueshme përmes ndërmjetësit të opsioneve binare Quotex.
 • Quotex ofron një përzgjedhje të platformave tregtare, duke përfshirë platformat e bazuara në ueb, celularë dhe të pronarit.
 • Një llogari demo, një version standard dhe një llogari VIP janë vetëm disa nga llojet e ndryshme të llogarive Quotex ofron.
 • Quotex ofron disa përfitime dhe promovime.
 • Një llogari provë Quotex me $10,000 në fonde fiktive për praktikën tregtare
 • Deri në 100% në bonuse tërheqëse të regjistrimit
 • Burimet informative për të mësuar përdoruesit rreth tregtimit të opsioneve binare janë të disponueshme 24/7 deri në Quotex përmes bisedës live, emailit dhe telefonit.
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

2. Pocket Option

Pocket Option në Kinë
Pocket Option në Kinë
 • Për t'u dhënë përdoruesve një platformë të shpejtë, të besueshme dhe intuitive, Pocket Option përdor teknologjitë më të fundit të tregtimit.
 • Çiftet e monedhave, kriptovalutat, mallrat, aksionet dhe indekset janë vetëm disa nga shumë aktivet themelore që Pocket Option vë në dispozicion për tregtim.
 • Tre lloje të ndryshme llogarish janë në dispozicion nga Pocket Option, secila me veçori dhe përfitime unike. Llogaritë standarde, ari dhe platinum janë në dispozicion.
 • Përdoruesit mund të përdorin mjete të ndryshme të Qendrës Edukative Pocket Option, duke përfshirë mësime video, e-libra dhe seminare, për të mësuar më shumë rreth tregtimi i opsioneve binare.
 • Një ndërfaqe intuitive e përdoruesit ofrohet nga The Pocket Option për tregtarët e saj.
 • Parapagim minimal prej $50 për Pocket Option
 • aplikacioni Pocket Option
 • bonuse dhe avancime bujare
 • Ata ofrojnë shërbimin e klientit të klasit të parë.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

3. Olymp Trade 

Ky është një ndërmjetës i opsioneve binare që ofron një platforma e tregtimit online. Kompania është themeluar në vitin 2014 dhe ka selinë e saj në Shën Vincent dhe Grenadine. Olymp Trade është anëtar i Komisioni Ndërkombëtar Financiar (FinaCom), një organizatë që ndërmjetëson mosmarrëveshjet midis ndërmjetësve dhe tregtarëve.

tregtia olimpike

Olymp Trade ofron a i bazuar në ueb platformë dhe aplikacioni celular për tregtimin e opsioneve binare. Platforma është lehtë për t'u përdorur. Olymp Trade ofron një llogari demo me $10,000 në fondet virtuale. Depozita minimale është $10, dhe tregtia minimale është $1.

Veçoritë:

 • Tregtia Olimpike pranon një depozitë minimale prej $10
 • Ju mund të tregtoni me një madhësi minimale tregtare prej $1
 • Më shumë se 70 asete në dispozicion për tregtim
 • A Llogari demo Olymp Trade me $10,000 në para virtuale
 • A Aplikacioni Olymp Trade është në dispozicion të tregtarëve për tregtimin celular
 • 24/7 mbështetjen e klientit 
 • Mënyra të ndryshme pagese pranohen, duke përfshirë kartat e kreditit/debitit, kuletat elektronike dhe transfertat bankare.
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrohuni për llogarinë tuaj tregtare binare në Kinë
Regjistrohuni për llogarinë tuaj tregtare binare në Kinë

Me kompaninë e ndërmjetësit, ju krijoni një llogari. Disa do të duan që ju të bëni një depozitë minimale, ndërsa të tjerët do t'ju lejojnë fillimisht të regjistroni një llogari demo për të praktikuar tregtimin duke përdorur para ose kredi fiktive.

Ju mund të filloni tregtimin kur të keni tashmë një llogari. Ju mund të diplomoheni në një llogari të vërtetë tregtare duke përdorur një llogari demo. Pastaj mund të vendosni për një aktiv dhe të parashikoni nëse çmimi i tij do të rritet apo do të bjerë.

Jini të vetëdijshëm për të ardhurat tuaja. Ndërmjetësi do të përshkruajë përqindjen e pagesës që do të merrni nëse e parashikoni saktë rezultatin e tregtisë përpara se të investoni para në të.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Kinë

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#3 Përdorni demo ose llogari të drejtpërdrejtë

Përdorni llogarinë demo ose të drejtpërdrejtë për tregtimin binare në Kinë

Një këshillë e zakonshme që u japim tregtarëve tanë amatorë është të mos filloni me para të vërteta. Nëse jeni i ri në një ndërmjetës dhe aktualisht në fazën tuaj vendimtare, duhet të tregtoni me ta llogari demo e opsioneve binare.

Llogaria Demo funksionon në mënyrë të ngjashme me llogaritë e drejtpërdrejta (veçoritë ndryshojnë sipas termave dhe kushteve të ndërmjetësit). Sidoqoftë, ndryshe nga llogaria e drejtpërdrejtë, e cila kërkon para të vërteta, ju mund të tregtoni me monedhë të rreme në një llogari demo.

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Asetet e opsioneve binare
Asetet e opsioneve binare

Ekzistojnë opsione të ndryshme të aktiveve të disponueshme për opsionet binare, disa prej të cilave i kemi renditur më poshtë:

Monedhat

Në të gjitha platformat për opsionet binare, tregtimi i monedhës është lloji më i përhapur i tregtimit. Si tregtar, ju investoni në çiftet e monedhave dhe kurset e tyre të këmbimit kur tregtoni monedha. Ju mund të investoni në çifte të ndryshme monedhash, duke përfshirë EUR/USD, GBP/USD, JPY/USD dhe të tjera, në varësi të platformës që po përdorni.

Mallrat

Mallrat janë shpesh investimi ideal për të sapoardhurit në tregtimin e opsioneve binare. Ato funksionojnë mirë si një strategji investimi e sigurt dhe me rrezik të ulët dhe mund t'ju ndihmojnë të mblidhni njohuri përpara se të kaloni në konkurrencën tuaj. Argjendi, ari, nafta, kakaoja, etj., janë ndër asetet më të favorizuara të bazuara në mallra.

Stoqet

Ndërsa shumica e investitorëve kanë përdorur aksione për vite me radhë për të punuar dhe tregtuar, tregtimi i aksioneve nuk është një koncept i ri. Nga ana tjetër, tregtimi binar i aksioneve është një fenomen relativisht i fundit që investitorët e shohin jashtëzakonisht të dobishëm dhe emocionues. Sidoqoftë, meqenëse stoqet janë një klasë e preferuar e aktiveve për investitorët me përvojë, së pari duhet të kuptoni se si funksionojnë stoqet.

Tregues

Indekse të ndryshme, duke përfshirë DAX-30, FTSE-100, DOW Jones, S&P 500 dhe të tjerë, u ofrohen tregtarëve nga firmat dhe platformat e opsioneve binare. Gama e indekseve do të ndryshojë në varësi të ndërmjetësit që keni zgjedhur. SHBA, MB, Gjermania, Japonia, Franca dhe vende të tjera janë ndër indekset që ofrojnë kompanitë me reputacion të opsioneve binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#5 Bëni një analizë

Bëni një analizë
Bëni një analizë

Ju zgjidhni kornizën kohore për të punuar tregtinë tuaj, e cila mund të jetë ose afatshkurtër (30, 60 ose 120 sekonda) ose afatgjatë (ka shumat minimale dhe maksimale që mund të vendosni) (3, 5 minuta ose më gjatë ).

Pasi të verifikoni se gjithçka është në rregull, ju prisni duke shtypur një buton për të kyçur tregtinë.

Pasi të keni zgjedhur kornizën e duhur kohore për veten tuaj, është koha për të zgjedhur grafikët dhe treguesit e duhur. Mund të mësoni më shumë rreth treguesve dhe strategjive duke klikuar këtu<>.

#6 Vendosni tregtimin e opsioneve binare

Vendosni tregtinë
Vendosni tregtinë

Pasi të keni përfunduar me çfarë lloj strategjish do të shkoni, është koha për kulmin. Vendosja e tregtisë është një lojë vëzhgimi. Prandaj, duhet të kontrolloni tendencat e mëparshme dhe të analizoni tërësisht se cila do të ishte situata aktuale.

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin!
Prisni rezultatin!

Kur përfundoni një tregti brenda kohës së caktuar ose periudhës së skadimit, ju merrni paratë që ndërmjetësi ka premtuar. Ju mund të tërhiqni dhe depozitoni në llogarinë tuaj bankare duke përdorur çdo metodë të aksesueshme pagese ose transferimi parash.

Nëse parashikimi juaj është i pasaktë, ju humbni investimin tuaj dhe duhet të filloni nga e para.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Cilat janë opsionet binare?

Gjatë tregtimi i opsioneve binare, ju parashikoni nëse një klasë e caktuar aktivesh do të jetë mbi ose nën një çmim specifik në një moment të caktuar. Goditja e lojërave të fatit bëhet në këtë pikë. Është e ngjashme me mbi/nën-bast nëse keni qenë ndonjëherë në Las Vegas.

Termi "po ose jo" investime përdoret shpesh për të përshkruar opsionet binare. Ju bëni një parashikim "po" dhe blini opsionin binar nëse besoni se një aktiv do të jetë mbi një çmim të paracaktuar. Në të kundërt, ju parashikoni "jo" dhe shitjen e opsionit binar nëse besoni se një klasë aktivesh do të rritet mbi një çmim të caktuar.

Për shumicën e investitorëve, bërja e parashikimeve si kjo nuk është një ide e mirë. Për objektiva afatgjata si pensioni, ne rekomandojmë shumë që të keni një portofol të fondeve të indeksit. Sidoqoftë, kontratat e opsioneve binare mund të jenë një metodë e mirë për të filluar tregtimin e opsioneve nëse keni disa para shtesë për të kursyer.

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Kinë

Metodat e pagesës për tregtarët binare në Kinë

Këtu janë disa nga mënyrat e pagesës që mund të përdorni për të bërë depozita dhe për të marrë tërheqje:

Alipay

Shumë njerëz bëjnë dallimin midis dy shërbimeve, duke pretenduar se AliPay është thjesht versioni kinez i sistemit të mirënjohur të pagesave PayPal. Megjithatë, të dy sistemet ndryshojnë ndjeshëm në disa mënyra të rëndësishme.

Si fillim, PayPal është një korporatë që i është përkushtuar tërësisht përpunimit të pagesave, që është qëllimi i saj kryesor. Si rezultat, opsionet e tjera të platformës janë të kufizuara. Nga ana tjetër, AliPay zgjeron fokusin e tij nga parimet e tij themelore për të përfshirë disa fusha të lidhura.

Union Pay China

Vetëm UnionPay është sistemi i pagesave të Kinës. Kjo për shkak se bashkëpunon me shumë biznese jashtë shtetit. Futja e këtij sistemi të pagesave elektronike ndryshoi trajektoren e rritjes së sektorit financiar kinez dhe hapi kufijtë e Kinës ndaj tregut global.

Një faktor tjetër në eliminimin global të kufizimeve është UnionPay. Si rezultat, kombësi të ndryshme janë të lira të paguajnë për dëshirat dhe kërkesat e tyre. Përveç kësaj, në vitin 2006 u prezantua opsioni i përdorimit global.

Si shërbimi i parë i para-autorizimit në nivel financiar për transaksionet, kompania ka arritur sukses.

Prandaj, nëse doni një shpjegim të thjeshtë të UnionPay, ky sistem bankar është porta e një sektori financiar të lirë me shumë mundësi.

Si të bëni depozita dhe tërheqje?

Siç e përmendëm më lart, ju mund të bëni depozita nëpërmjet njërës prej dy metodave ose me kartë krediti ose transfertë bankare.

Tarifa shtesë ndryshon nga ndërmjetësi në ndërmjetës. Megjithatë, Agjentët e opsioneve binare si Quotex nuk ju tarifon për të bërë një depozitë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të lidhni llogarinë tuaj monetare me llogarinë tuaj tregtare dhe të bëni një transfertë.

Në këtë mënyrë, ju lehtë mund të kreditoni dhe debitoni fitimin lehtësisht.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

A është e ligjshme tregtia binare në Kinë?

Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm për investitorët dhe agjentët kinezë të interesuar për të eksploruar këtë mundësi të pasur investimi në kombin e madh dhe të fuqishëm të Kinës.

Opsionet binare janë aktualisht të parregulluara dhe meqenëse ato janë një formë relativisht e re e investimit në Kinë, ato parashikohen të zgjerohen ndjeshëm. Përveç kësaj, me liberalizimin dhe ndryshimet në mjedisin ekonomik, rregullimi në Kinë, i njohur si mjaft i ashpër dhe i vjetëruar, është dobësuar kohët e fundit.

Kjo ka bërë të mundur që bankat ndërkombëtare të vendosen gradualisht dhe të kryejnë operacione në të gjitha qytetet kryesore të Kinës. E gjithë kjo ka rezultuar në një rritje të tregtimit të opsioneve binare.

CRSC, ose Komisioni Rregullator i Letrave me Vlerë të Kinës, është organi përgjegjës për mbikëqyrjen e tregjeve financiare në atë vend. Ky autoritet nuk vendos asnjë rregull për opsionet binare ose nuk mbron investitorët nga mashtrimi, por publikon lista paralajmëruese të ndërmjetësve që ofrojnë opsione binare pa qenë legjitime.

CRSC ofron materiale këshilluese për opsionet binare, por nuk ka ndërmarrë veprime rregullatore shtesë. Duket se domosdoshmëria për rregulloret e CRSC nuk do të ketë shumë ndikim në vendosjen e kufijve sapo të ndodhë.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Kinë

Ashtu si çdo formë tjetër e tregtimit, opsionet binare gjithashtu kanë disa pro dhe kundër, të cilat janë si më poshtë:

Përparësitë e tregtimit të opsioneve binare janë:

 • #1 Shpërblime të larta 

Disavantazhet e tregtimit të opsioneve binare janë:

Rreziku i tregtimit të opsioneve binare

Sektori i opsioneve binare përmban një numër të madh agjentësh mashtrimi. Ashtu si disa ndërmjetës mund t'ju tërheqin të depozitoni para në opsionet binare, por t'ju mohojnë qasjen në fondet tuaja më vonë, Agjentët e mashtrimit janë ata njerëz.

Gjithmonë përpiquni të përdorni një ndërmjetës të rregulluar nëse nuk doni të humbni paratë tuaja. Ju mund t'i tërhiqni paratë tuaja nga një ndërmjetës i rregulluar pasi ata do t'ju lejojnë. Për informacion në lidhje me listën e ndërmjetësve të miratuar, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësve të miratuar.

Një tjetër problem serioz me ndërmjetësit mashtrues. Gjithmonë përpiquni të gjeni rishikimin në internet të një ndërmjetësi. Çfarë mendimesh ka në lidhje me këtë ndërmjetës? Kuptimi i reputacionit tuaj të internetit është thelbësor.

Mos i depozitoni paratë tuaja nëse gjeni disa komente negative rreth tyre, sepse ato do t'ju ndihmojnë të bëni një depozitë, por do t'ju pengojnë të tërhiqeni. Përveç kësaj, ata do t'ju japin disa justifikime të dobëta. Pra, kini kujdes kur zgjidhni një ndërmjetës. Për të investuar paratë tuaja, shkoni në faqen e ndërmjetësve të sugjeruar.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Kinë

Tregtimi i opsioneve binare vjen me shumë rreziqe, veçanërisht me humbjen e kapitalit. Disa platforma të famshme madje kanë përmendur në faqen e tyre të internetit se sa humbje mund të ndodhë nëse jeni duke tregtuar.

Sidoqoftë, nëse jeni duke bërë kërkime të mira dhe duke mësuar nga ekspertët, tregtimi do të ishte relativisht më i lehtë. Për më shumë informacion mbi tregtimin e opsioneve binare në Kinë, regjistrohuni në artikujt tanë të ardhshëm.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Kinë:

Sa mënyra pagese janë të pranueshme në Focus Option?

Aktualisht, platforma pranon 6 lloje të mënyrave të pagesës për depozitat dhe tërheqjet.

Për shembull, a mund të tregtoj ETF dhe obligacione në Focus Option?

Fatkeqësisht, Focus Option nuk lejon ETF dhe obligacione në mallrat e tyre të tregtimit.

Sa kohë kërkojnë tërheqjet e opsioneve binare për t'u kredituar në Kinë?

Fondet zakonisht kreditohen në llogarinë bankare të tregtarit brenda 3-5 ditëve për transferta normale bankare. Megjithatë, transfertat përmes kuletave elektronike kreditohen relativisht më shpejt. 

›Regjistrohuni falas për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment