A është e ligjshme tregtia binare në Sri Lanka? | Brokerat & Tutorial


Po, tregtimi binar është i ligjshëm në Sri Lanka.

Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Sri Lankës (SEC) rregullon tregjet financiare në Sri Lanka, duke përfshirë tregtimin e opsioneve binare. SEC është përgjegjës për mbikëqyrjen dhe rregullimin e tregut të letrave me vlerë në Sri Lanka, duke siguruar që transaksionet financiare të kryhen në mënyrë të drejtë dhe të rregullt. Aktualisht, deri në 20 milionë Sri Lankas tregtojnë opsione binare.

Le të zbulojmë se si të tregtojmë opsionet binare në Sri Lanka në udhëzuesin hap pas hapi më poshtë.

Fakte kryesore rreth Tregtisë Binare në Sri Lanka

 • Tregtimi Binar është plotësisht i ligjshëm në Sri Lanka dhe nuk ekzistojnë rregullore të veçanta.
 • Tregtarët nga Sri Lanka mund të fillojnë të tregtojnë opsionet binare me një depozitë minimale të ulët prej $10
 • Agjentë të ndryshëm me kthim të lartë, si Pocket Option ose Quotex janë në dispozicion.
 • Agjentët binare në Sri Lanka mbështesin metodat lokale të pagesës.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Sri Lanka

Tregtarët që janë të etur për të filluar tregtimin e opsioneve binare mund t'i hedhin një sy udhëzuesit tonë hap pas hapi më poshtë. I krijuar për të ndihmuar tregtarët e rinj të nisin udhëtimin e tyre tregtar, ky udhëzues hap pas hapi ofron këshilla dhe truket për të pasur sukses në tregun e Sri Lankës. Nëse je një tregtar që ka bërë një pushim të gjatë dhe dëshiron të tregtohesh sërish me opsione binare, ky udhëzues mund të shërbejë si një rifreskim përpara se të hyjnë menjëherë.

1. Zgjidhni një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Sri Lanka

Përpara se të angazhohen në tregti, është thelbësore që tregtarët të kontrollojnë gjendjen rregullatore të një ndërmjetësi. Shumë ndërmjetës të opsioneve binare mbikëqyren nga organe rregullatore me reputacion si ASIC, CySEC dhe FSA, duke siguruar mbrojtjen e investimeve të tregtarëve.

Në shumë vende, tregtimit të opsioneve binare i mungojnë kornizat specifike rregullatore, duke theksuar rëndësinë e përzgjedhjes së ndërmjetësve që operojnë ligjërisht dhe nën mbikëqyrjen rregullatore.

Agjentët e rregulluar zakonisht shfaqin detajet e tyre të licencimit, duke përfshirë autoritetin financiar mbikëqyrës dhe numrin e licencës, në mënyrë të dukshme në faqen e tyre të internetit. Për më tepër, tregtarët duhet të marrin në konsideratë vlerësimet pozitive dhe negative nga përdoruesit e tjerë për të fituar një perspektivë të ekuilibruar mbi platformën dhe shërbimet e ndërmjetësit.

Tregtarët e opsioneve binare me bazë në Sri Lanka mund të përdorin cilindo nga ndërmjetësit e mëposhtëm:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: Deri në 100%
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:

Quotex

Quotex është një platformë tregtare ligjore në Sri Lanka. Një ndërmjetës i njohur që i jep përparësi përvojës së klientit, Quotex ofron një ndërfaqe të përshtatshme tregtare me sinjale të integruara dhe tregues tregtimi për tregtarët. Një platformë që funksionon në teknologjinë më moderne, tregtarët mund të marrin pozicione në treg në kohë reale dhe informacion mbi veprimet e kompanive.

Quotex gjithashtu u ofron tregtarëve një llogari demo për të tregtuar për t'i lejuar ata të testojnë funksionet e platformës pa u regjistruar në të vërtetë. Tregtarët e rinj mund të provojnë një llogari demo në faqen e tyre të internetit për të parë nëse ndërmjetësi i përshtatet nevojave të tyre pa pasur nevojë të kalojnë telashet e regjistrimit dhe regjistrimit të llogarisë së tyre.

Veçoritë

 • Depozita minimale: $10
 • Llojet e llogarisë: Demo, Live
 • Platforma e Tregtisë: Platforma në internet dhe platforma celulare
 • Instrumentet: Çiftet e monedhave, mallrat, indekset dhe kriptovalutat
 • Tregtia minimale: $1
 • Koha e skadimit: 1 minutë deri në 4 orë
› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option është një platformë tregtare ligjore në Sri Lanka - një nga platformat më të hershme me një aplikacion të dedikuar për gjurmimin e tregtisë. Pocket Option mban një licencë të vlefshme ndërmjetësimi nga Ishulli Autonom i Mwali, duke e bërë atë një opsion të sigurtë brokerimi ku mund të mbështeten tregtarët.

Me mbi 10 milionë përdorues të regjistruar, Pocket Option është një broker popullor që i jep përparësi kënaqësisë së klientit. Ata synojnë të sigurojnë që tregtimi të jetë i arritshëm, i përshtatshëm dhe argëtues. Sot, platforma e tyre është e disponueshme në mbi 95 vende dhe rajone, dhe tregtarët mund të tregtojnë në një faqe interneti ose përmes aplikacionit të tyre në Apple Store ose Google Play Store.

Veçoritë

 • Rregullorja: Nga MISA
 • Depozita minimale: $5
 • Minimumi për tregti: $1
 • Llogaria Demo: E disponueshme
 • Tregtimi me celular: i mbështetur
 • Instrumentet: Stoqet, Crypto dhe Opsionet Binare
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

IQ Option

IQ Option është një platformë tregtare ligjore në Sri Lanka. IQ Option u themelua në vitin 2013 dhe ka marrë çmime të shumta, si "Platforma më e mirë tregtare" nga FX Daily Info dhe "Përvoja më e mirë tregtare" nga WorldForexAward në 2022. IQ Option u ofron tregtarëve të rinj mësime të ndryshme video që mbulojnë tema si analiza themelore, analiza teknike, Trajnim CFD dhe informacion bazë rreth formave të tjera të tregtimit. Për tregtarët më konkurrues, ky ndërmjetës herë pas here ofron turne në internet. për të parë se kush mund të fitojë fitimin më të lartë brenda një periudhe të caktuar.

Veçoritë

 • Instrumentet: CFD, Forex, Indekset, Metalet
 • Depozita minimale: $10
 • Tregtia minimale: $1
 • Pagesa: Deri në 100%
 • Koha e skadimit: 30 sekonda deri në 1 muaj
 • Aplikacionet celulare: të mbështetura (iOS dhe Android)
› Regjistrohu në IQ Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

2. Regjistrohu për një llogari tregtare

Brokerët shpesh kërkojnë të dhënat e një tregtari përpara se të regjistrojnë një llogari. Ndërmjetësi kërkon vërtetimin e adresës, numrin e kartës së identifikimit dhe detajet tatimore për të verifikuar identitetin tuaj. Kjo mund të jetë e frikshme për tregtarët e rinj që regjistrohen me një ndërmjetës për herë të parë, por jini të sigurt, kjo është normë, pasi ndërmjetësit duhet t'u përmbahen rregullave të rrepta kundër pastrimit të parave dhe mashtrimit.

3. Përdorni një llogari demo ose të drejtpërdrejtë

Pothuajse të gjithë ndërmjetësit ofrojnë llogari demo, të cilat i lejojnë individët të ndihen rehat me platformën dhe të tregtojnë pa humbur para të vërteta. Ata gjithashtu mund të eksplorojnë veçori dhe mjete të ndryshme tregtare.

4. Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Përpara se të tregtoni në një llogari të drejtpërdrejtë, fillestarët dhe tregtarët e rinj duhet të zgjedhin një numër të vogël asetesh për t'u praktikuar dhe të ndihen rehat në një llogari demo. Por shumica e tregtarëve përqendrohen në vetëm një treg, sektor ose klasë aktivesh. Filloni me një aktiv të vetëm nëse jeni i ri në tregtimin e opsioneve binare, kështu që mund të mësoheni me sjellje të caktuara të tregut, modele çmimesh dhe metoda pa u shpërqendruar nga ndërrimi i vazhdueshëm midis tregjeve.

Tregtarët me përvojë duhet të njihen me platformën përpara se të tregtojnë me përzgjedhjen e tyre të zakonshme të aktiveve.

5. Bëni një analizë

Treguesit teknikë janë të disponueshëm në platformat e ndërmjetësit për të ndihmuar tregtarët të kryejnë analizat e tyre. Këta tregues zakonisht shërbejnë si sinjale në një strategji tregtare për t'i treguar një tregtari kur të hyjë ose të dalë nga një tregti.

Treguesit teknikë përbëhen nga 3 kategori:

 • Trendi – Këta tregues tregojnë lëvizje të çmimeve. Ndonjëherë ato quhen edhe si oshilatorë.
 • Momenti – Sinjalet e momentit përdoren për të përcaktuar se sa i fortë është një model. Ato mund të përdoren gjithashtu për të treguar momentet e kthimit në tregtinë tuaj.
 • Paqëndrueshmëria – Treguesit e paqëndrueshmërisë matin shkallën në të cilën ndryshimet e tregut shkaktojnë luhatje të çmimeve.

6. Vendosni tregtinë

Pasi një tregtar ka analizuar aktivin dhe ka zgjedhur një kohë skadimi, është koha për ta bërë këtë vendosni një tregti me opsione binare. Ky hap është vendimtar pasi është vendi ku do të angazhoheni për parashikimin tuaj dhe fitimin e mundshëm. Opsionet janë zakonisht "Lart" dhe "Poshtë" ose "Lart" dhe "Poshtë". Këto opsione ju lejojnë të parashikoni nëse çmimi i aktivit do të rritet ose do të ulet nën një nivel të caktuar kur të skadojë opsioni.

Për fillestarët, sugjerohet fillimisht vendosja e një tregtie opsionesh binare me një investim të vogël për të kuptuar se si çmimi i opsionit luhatet sipas lëvizjes së tregut. Ju mund të rrisni shumën e investimit për tregti ndërsa fitoni përvojë.

Për tregtarët me përvojë, mos ngurroni të vendosni tregti sipas analizës tuaj pasi të jeni mësuar me platformën.

› Regjistrohu për ndërmjetësin e opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

7. Prisni rezultatin

Pas vendosjes së tregtisë, tregtarët duhet të presin me durim për rezultatin. Ky hap shpesh është nervoz pasi përcakton nëse parashikimi juaj është i saktë. Tregtarët duhet të shmangin tundimin për të mbyllur tregtinë para kohe nëse nuk është pjesë e strategjisë së tyre tregtare. Pas marrjes së rezultatit, tregtarët duhet të regjistrojnë tregtimet e tyre për t'i ndihmuar ata të gjurmojnë performancën e tyre me kalimin e kohës dhe t'i rishikojnë ato në mënyrë periodike për të vendosur nëse duhet të ndryshojnë strategjinë e tyre ose të vazhdojnë tregtimin sipas strategjisë së tyre.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Metodat e pagesës për tregtarët në Sri Lanka

Këtu janë disa nga metodat më tipike të depozitimit dhe tërheqjes për tregtimin e opsioneve binare në Meksikë:

 • Kriptovalutat – Llogaritë e drejtpërdrejta mund të financohen nga kriptomonedha të njohura si Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin dhe Ethereum. Ata janë një mënyrë e sigurt dhe e shpejtë për tregtarët për të financuar llogaritë e tyre të drejtpërdrejta.
 • Kuletat dixhitale – Platformat online si Pocket Option, IQ Option dhe Quotex lejojnë tregtarët të përdorin kuletat e tyre elektronike. Kuletat dixhitale u ofrojnë tregtarëve një mënyrë të shpejtë për të financuar llogaritë e tyre. Përveç kësaj, tërheqjet e bëra përmes kuletave elektronike janë po aq të shpejta. 
 • Transfertat bankare – Një mënyrë e zakonshme pagese për të financuar llogaritë e drejtpërdrejta në Sri Lanka. Platformat si Quotex, Pocket Option dhe IQ Option nuk u ngarkojnë përdoruesve tarifa depozitimi ose tërheqjeje. Megjithatë, tregtarët mund të pësojnë tarifa ose tarifa që bankat e tyre mund të vendosin. 
 • Kartat e kreditit dhe debitit – Pagesat me kartë janë gjithashtu të zakonshme për tregtarët në Sri Lanka.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Si bëni depozita dhe tërheqje në Sri Lanka?

Si të depozitoj?

Siç u trajtua më lart, ju mund të financoni llogarinë tuaj në disa mënyra. Opsione të ndryshme të depozitave janë të disponueshme në varësi të ndërmjetësit. Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj, zgjidhni faqen e depozitave. Këtu mund të zgjidhni mënyrën më të përshtatshme për të shtuar para në llogarinë tuaj.

Për të depozituar fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Për të depozituar, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit ose hapni aplikacionin. 
 • Hyni në llogarinë tuaj tregtare.
 • Klikoni në opsionin 'depozitoni fonde' ose 'shtoni fonde' që ofron ndërmjetësi. 
 • Shkruani shumën e depozitës.
 • Zgjidhni një mënyrë pagese.
 • Vërtetoni pagesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Si të tërhiqem?

Shumica e platformave përcaktojnë procesin e tërheqjes bazuar në metodën e depozitimit. Zakonisht mund të tërhiqni para vetëm në të njëjtën mënyrë pagese me të cilën është financuar llogaria juaj. Ju mund të aplikoni për tërheqje në faqen e tërheqjes. Në varësi të ndërmjetësit, procesi i tërheqjes mund të zgjasë javë ose disa orë. Për më tepër, rrethanat mund të ndryshojnë bazuar në vendndodhjen tuaj.

Për të tërhequr fonde, tregtarët mund të ndjekin këto hapa: 

 • Zgjidhni opsionin "tërheq fonde" ose "tërheq fondet e mia" të pultit. 
 • Futni shumën që dëshironi të hiqni. 
 • Zgjidhni një metodë tërheqjeje. 
 • Paraqisni kërkesën

Pasi tregtarët vërtetojnë pagesën e tyre, ndërmjetësi e vërteton atë dhe financon llogarinë tuaj tregtare me shumën e futur. Ju mund ta përdorni këtë shumë për të tregtuar opsione binare dhe për të fituar fitime. 

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Sri Lanka

Megjithëse tregtimi i opsioneve binare është shumë fitimprurës për çdo tregtar, ai mbart rreziqe. Prandaj, tregtarët në Sri Lanka duhet të jenë të kujdesshëm për të mirat dhe të këqijat e opsioneve binare përpara se të fillojnë tregtimin. 

Përparësitë e tregtimit të opsioneve binare janë 

 • Tregtimi i opsioneve binare është shumë fitimprurës nëse mund të vendosni vazhdimisht tregti të mira.
 • Është një mënyrë e shpejtë për të fituar para duke vendosur tregti 60 sekondash ose 5-minutëshe. 
 • Ju mund të vendosni kohën e skadimit të tregtisë së opsioneve binare me dëshirën tuaj. 
 • Tregtari paracakton shumën që mund të humbni për tregti.

Disavantazhet e tregtimit të opsioneve binare janë  

 • Tregtimi i opsioneve binare nuk është i ligjshëm në disa vende të botës. 
 • Edhe pse u ofron tregtarëve një shans për të fituar para brenda pak çastesh, ata ende duhet të hulumtojnë dhe të kryejnë analizat e tyre përpara se të bëjnë tregti.
 • Dështimi për të zhvilluar një strategji fitimprurëse dhe për të bërë tregti të sakta mund të shkaktojë që tregtarët të humbasin para në afat të gjatë.
 • Agjentë të ndryshëm të opsioneve binare mashtrojnë tregtarët për të humbur investimet e tyre. 
 • Disa ndërmjetës mund të ngarkojnë tarifa dhe komisione tregtare dhe të bllokojnë investitorët. 
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare

Rreziku i monedhës

Rreziku i monedhës mund të jetë i pranishëm gjatë investimit në vendet në zhvillim pasi transaksionet kryhen në monedhën vendase dhe më pas konvertohen në dollarë amerikanë, gjë që mund të zvogëlojë vlerën e transaksionit për shkak të ndryshimeve në kurset e këmbimit.

Rreziku i likuiditetit

Edhe në tregun më të madh të aksioneve në botë, në tregun e aksioneve në SHBA, ka investime dhe asete që janë të vështira për t'u shitur. Në vendet në zhvillim, ku mund të mos ketë shumë klientë të aksesueshëm me një çmim të caktuar, ky problem është shumë më i zakonshëm. Investimi në aksionet e kompanive më të mëdha në përgjithësi redukton rrezikun e likuiditetit pasi aktivet mund të blihen dhe tregtohen shpejt.

Nuk ka pronësi të aktiveve bazë

Për shkak se ata janë duke vënë bast në drejtimin e një aktivi themelor, tregtarët që tregtojnë opsione binare nuk po investojnë në të vërtetë në pronësinë e ndonjë aktivi fizik. Edhe pse disa individë janë të kënaqur duke bërë këtë formë investimi, të tjerët mund ta shohin atë si një formë të rrezikshme investimi.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Sri Lanka

Me të gjitha rreziqet e tij, tregtimi i opsioneve binare është tregu më i mirë tregtar për tregtarët e Sri Lankës. Ju jeni mirë të shkoni nëse jeni duke tregtuar me ndërmjetës të rregulluar!

Ndër të gjithë ndërmjetësit në Sri Lanka, Pocket Option, Quotex dhe IQ Option ofrojnë shërbimet më të mira. Tregtarët që dëshirojnë të kërkojnë tregtimin më të mirë të opsioneve binare në Sri Lanka mund të regjistrohen me një nga këto tre. Sidoqoftë, tregtarët duhet të bëjnë një analizë teknike të përsosur përpara se të bëjnë ndonjë tregti. 

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A është e lehtë tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka?

Tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka është po aq i lehtë sa diku tjetër. Tregtarët e Sri Lankës duhet vetëm të gjejnë ndërmjetësit e duhur në det të hapur si Pocket Option, Quotex ose IQ Option për të hyrë në udhëtimin e tyre të tregtimit të opsioneve binare. 

A përfshin rrezik tregtimi i opsioneve binare në Sri Lanka?

Si çdo tregti, opsionet binare përfshijnë rrezik. Pra, tregtarët duhet të jenë të kujdesshëm në lidhje me vendosjen e një tregtie të opsioneve binare. Vetëm një analizë e ekspertëve do t'i ndihmojë ata të gjejnë një aktiv themelor me potencial për fitim. 

A mundet një tregtar në Sri Lanka të bëhet milioner duke tregtuar opsione binare?

Po! Opsionet binare u ofrojnë tregtarëve një mënyrë për të fituar fitime të shpejta. Megjithatë, fitimi është i mundur vetëm nëse tregtarët kanë një strategji fitimprurëse dhe tregtojnë me disiplinë.

Cilat janë metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Sri Lanka?

Metodat e zakonshme të pagesës për ndërmjetësit e opsioneve binare në Sri Lanka zakonisht përfshijnë kartat e kreditit dhe debitit, transfertat bankare, kuletat elektronike si Skrill dhe Neteller, kriptovalutat si BTC, metodat lokale të pagesës si eZCash dhe kartat e parapaguara si Paysafecard.

Cilat janë rreziqet e opsioneve binare të tregtimit në Sri Lanka?

Në Sri Lanka, përfshirja në tregtimin binare mbart rreziqe të caktuara, duke përfshirë potencialin për humbje të konsiderueshme financiare, ekspozim të shtuar ndaj rrezikut dhe kërcënimin e vjedhjes së identitetit.

A mund të tregtoni opsionet binare falas në Sri Lanka?

Opsionet binare shpesh përfshijnë investime me para reale që synojnë fitim. Disa ndërmjetës ofrojnë llogari demo arsimore me fonde virtuale, por u mungojnë elementet emocionale dhe të rrezikut të tregtimit real. Gjithmonë jepni përparësi të kuptuarit të kushteve të një platforme, veçanërisht për tregtimin me para të vërteta.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Sri Lanka

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment