Opsionet binare në Peru: Tutorial dhe 3 ndërmjetësit më të mirë


Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Peru
Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Peru

Peruja është një vend i vendosur në bregun perëndimor të Amerika Jugore. Për të zbuluar se si të tregtoni opsionet binare në Peru, duhet të kaloni nëpër artikullin më poshtë. A është e ligjshme tregtimi binare në Peru? Kjo është një pyetje tjetër që bie në mendje. Për ta zbuluar, referojuni artikullit në vijim.

Marrja e një Tregtimi i opsioneve binare në Peru nuk është një filxhan çaj për të gjithë ata që duan të tregtojnë. Arsyeja është Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Peru, por jo i rregulluar. Kjo është arsyeja pse mund të gjenden platforma të bollshme për tregtimin e opsioneve binare.

Disponueshmëria e kaq shumë platformave tregtare fton shanset për t'u mashtruar gjithashtu. Nëse nuk keni ndonjë ide për platformat e tregtimit të opsioneve binare në Peru, atëherë ka më shumë gjasa të mashtroheni. Aty kemi bërë një listë të platformave të besueshme më vonë në artikull. Përpara kësaj, ne dëshirojmë që ju të kaloni nëpër procedurat e mëposhtme për të tregtuar opsionet binare në Peru.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Peru

Tregtarët në Peru mund të ndjekin procedurën e përmendur më poshtë për të tregtuar lehtësisht në Opsionet Binare.

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm të opsioneve binare në Peru

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Gjetja e një platforme të përshtatshme tregtare të opsioneve binare nuk është një detyrë e lehtë në Peru. Agjentët që ofrojnë platforma tregtare binare mund ta bëjnë këtë ligjërisht, por pa rregullore. Kjo do të thotë se ndërmjetësit në tregtimin binare nuk janë të rregulluar në Peru.

Kjo rrit shanset e mashtrimit dhe mashtrimeve për tregtarët. Prandaj, ne kemi përmendur më poshtë listën e disa prej platformave tregtare të opsioneve binare që janë më të mira për të tregtuar në Peru.

Quotex

Quotex në Peru
Quotex në Peru

Quotex është një nga platformat e njohura tregtare për tregtimin e opsioneve binare. Ai aksesohet dhe tregtohet gjithashtu nga klientët në Peru. Qasja miqësore për përdoruesit dhe gjuhët e shumta që ofron dhe mbështet i shtohen aksesit të tij global. Ju gjithashtu mund të tregtoni vajra, aksione, metale, etj., së bashku me Opsionet Binare këtu.

Disa nga përfitimet që ofron Quotex që e bëjnë atë një nga platformat më të mira të tregtimit të opsioneve binare janë përmendur më poshtë.

 • Kufiri minimal minimal i depozitave, nga $10.
 • Është një nga platformat më të besueshme.
 • Tregtarët fillestarë gjithashtu mund të tregtojnë me lehtësi në këtë platformë.
 • Klientët nuk i ngarkohen asnjë tarifë tërheqjeje.
 • Klientët në të gjithë globin kanë akses në Quotex.
 • Bonus 30% për depozitat.
 • Pagesat 98% të mundshme
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështeten gjithashtu pagesat në kriptomonedhë.
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Peru
Pocket Option në Peru

Pocket Options është një platformë që ka fituar popullaritet shumë shpejt. Njihet si një platformë e vetme për arsye të mira. Ofrohen gjithashtu shumë mjete analitike, tregues të ndryshëm, bonuse, para të gatshme, etj Pocket Option.

Në mënyrë të ngjashme, ka shumë përfitime të tjera që janë përmendur më poshtë për referencën tuaj.

 • Asnjë komision nuk ngarkohet.
 • Mbi 100 asete për të tregtuar.
 • Bonus depozite 50%.
 • Disponueshmëria e llogarisë demo.
 • Platformë miqësore për përdoruesit.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

Focus Option në Peru
Focus Option në Peru

Focus Option është një nga ndërmjetësit më të mirë që ofron një platformë tregtare për tregtimin dixhital dhe financiar. Për më tepër, është ai që ka platformën e tij të tregtimit të brendshëm. Për shkak të kësaj, klientët nuk duhet të shkarkojnë ndonjë softuer shtesë për të filluar tregtimin, veçanërisht në opsionet Binary. Ju mund të merreni me mallra, kriptovaluta dhe aksione, së bashku me tregtimin e opsioneve binare, gjithashtu këtu në Peru.

Disa nga përfitimet e opsioneve të Focus janë përmendur më poshtë për referencën tuaj.

 • Asnjë tarifë depozitimi ose tërheqjeje nuk paguhet.
 • Kufiri minimal minimal i depozitave, vetëm $10.
 • Pagesat janë deri në 90%.
 • Oferta në mbi 140 instrumente financiare.
 • Kanalet e mbështetjes së klientit 24/5 janë në dispozicion.
 • Përfitimet dhe shpërblimet.
 • Ekziston një përzgjedhje e gjerë e opsioneve binare të kriptove.
 • Tregtimi me një klikim.
 • Mbështeten gjithashtu pagesat në kriptomonedhë.
› Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Peru
Regjistrimi për një llogari tregtare në Peru

Krijimi i një llogarie tregtare të opsioneve binare në Peru është gjithashtu shumë i thjeshtë. Së pari ju duhet të zgjidhni midis opsioneve të ndërmjetësit në dispozicion. Pasi të keni zgjedhur ndërmjetësin, supozohet se duhet të ndiqni procedurën e përmendur më poshtë për të krijuar një llogari tregtare binare.

 • Hapni platformën e tregtimit në internet sipas zgjedhjes suaj në pajisjen tuaj të mbështetur.
 • Klikoni në Regjistrohu për të filluar konfigurimin e një llogarie.
 • Detajet do të kërkohen sipas nevojës. Ju duhet t'i plotësoni ato detaje me kujdes.
 • Pasi të plotësoni të dhënat e kërkuara, duhet të klikoni në butonin – Dërgo.

Pasi të keni mbaruar dorëzimin e detajeve, do të vijë një opsion për zgjedhjen e llojit të llogarisë tregtare që dëshironi të krijoni. Në përgjithësi, ju mund të zgjidhni midis opsioneve të një llogarie demo dhe një llogarie të drejtpërdrejtë. Zgjidhni mes jush dhe keni mbaruar. Mund të filloni tregtimin tani.

#3 Përdorni një llogari demo

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Peru
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Peru

Një llogari demo në tregtimin e opsioneve binare është njësoj si një llogari e vërtetë. Dallimi është vetëm se nuk përfshin para të vërteta. Ata që nuk kanë përvojë në tregtimin binare mund të përdorin fillimisht një llogari demo. Është njësoj si të bëni një provë përpara se të blini një makinë të vërtetë.

Duke tregtuar në një llogari demo, ju mund të mësoni shumë aspekte të tregtimit pa rrezikuar paratë tuaja të fituara me vështirësi. Është një mundësi që tregtari të mësojë këshillat dhe truket e tregtimit, së bashku me shumë aspekte të tjera. Duke tregtuar në a llogari demo, mund të dini gjithashtu nëse dëshironi të kënaqeni në tregtimin e opsioneve binare me para të vërteta apo jo.

Gjithashtu, një llogari demo është një mundësi për ndërmjetësin që të tregojë se ju bind të përdorni llogarinë reale në platformat e tyre. Ata që tashmë e dinë se çfarë është tregtimi i opsioneve binare, mund të fillojnë me llogarinë e drejtpërdrejtë në vend që të shkojnë për një llogari demo.

Shumë platforma tregtare të opsioneve binare në Peru ju ofrojnë një mundësi për të zgjedhur një llogari demo në kohën e regjistrimit. Llogaria mund të përdoret nga tregtari për të fituar përvojë të mjaftueshme tregtare përpara se të kalojë në llogarinë e drejtpërdrejtë. Kjo i ndihmon ata të mësojnë shumë aspekte përpara se të investojnë paratë e tyre reale.

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Për të tregtuar me opsionet binare, duhet të zgjidhni një aktiv themelor për të tregtuar. Një aktiv themelor është një aktiv mbi të cilin bazohen opsionet binare. Kushtet për të qenë në para ose pa para bazohen në faktorët që lidhen me çmimin e atij aktivi themelor.

Pasi të zgjidhni një aktiv themelor, mund të filloni të tregtoni opsionet binare. Opsioni për të zgjedhur aktivin bazë mund të merret vetëm në platformën e ndërmjetësit.

Para se të zgjidhni aktivin themelor për të tregtuar, sigurohuni që të analizoni tregtimin. Të gjithë faktorët dhe rreziqet duhet parë. Pa një analizë ekspertësh, tregtimi i opsioneve binare bëhet edhe më i rrezikshëm.

#5 Bëni një analizë të duhur

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur

Tregtarët analizojnë opsionet binare përpara se të shkojnë në tregtimin e tyre. Kjo i ndihmon tregtarët të investojnë paratë e tyre me mençuri dhe të përfitojnë më të mirën nga investimet e tyre. Ju gjithashtu mund të analizoni tregun duke përdorur këshillat e përmendura më poshtë.

 • Analizoni vëllimin e opsioneve binare pasi ato tregojnë numrin e njësive të blera dhe të shitura.
 • Norma e luhatshmërisë, pasi tregon shkallën në të cilën çmimet në treg po ndryshojnë.
 • Disiplina, pasi nuk duhet të vareni plotësisht nga tendencat e tregut.
 • Eksperimentoni, pasi duhet të bëni detyrat e shtëpisë dhe përdorni gjykimin tuaj.
 • Ndiqni tendencat e tregut për të kuptuar më mirë tregun.
› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Peru

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#6 Vendos tregtinë

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Peru
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Peru

Siç bëjnë tregtarët, ju gjithashtu mund ta vendosni tregtinë tuaj në tregtimin e opsioneve binare pasi të zgjidhni aktivin themelor për të tregtuar. Pas zgjedhjes së aktivit themelor, ju duhet të zgjidhni çmimin e goditjes dhe kohën e skadimit për të vendosur tregtinë tuaj.

#7 Prisni rezultatin

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare

Tregtarët ose presin kohën e skadimit për të marrë rezultatin e tregtimit të opsioneve binare ose mbyllin tregtinë e tyre përpara kohës së skadimit. Në të dyja rastet, rezultati bazohet në çmimin e një aktivi themelor.

Nëse çmimi i aktivit rritet ose ulet sipas analizës së ekspertit të bërë, atëherë ju jeni në para. Dhe, nëse çmimi i aktivit nuk rritet ose ulet sipas analizës së ekspertëve, atëherë ju jeni pa para. Prandaj, është e rëndësishme që të analizohen me kujdes faktorët përpara se të vendosni tregtinë në opsionet binare.

Procedura e shpjeguar më sipër duhet të ndiqet për tregtimin e opsioneve binare në Peru. Për të njohur opsionet binare në detaje, duhet t'i referoheni informacionit të përmendur më poshtë.

Çfarë është një opsion binar?

Çfarë është një opsion binar?
Çfarë është një opsion binar?

Opsioni Binar është një lloj opsioni që bazohet në një pagesë fikse. Ai gjithashtu bazohet vetëm në dy rezultate, ose një po ose një jo. Ose fitoni para ose i humbisni të gjitha.

Opsioni Binar bazohet në parashikimin e çmimit të një aktivi themelor. Nëse parashikimi i çmimit shkon saktë, ju jeni në para. Dhe, nëse parashikimi shkon keq, ju jeni pa para.

Duke marrë parasysh analizën e ekspertëve të Opsioneve Binare të bërë me kujdes, Opsionet Binare janë të mira për t'u përdorur në tregti.

A është e ligjshme tregtia binare në Peru?

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Peru? Përgjigja për këtë pyetje është një po.

Tregtimi i opsioneve binare është i ligjshëm në Peru. Nuk ka asnjë kufizim të vendosur për tregtimin e opsioneve binare ose tregtimin financiar në Peru.

Kjo u mundëson tregtarëve të tregtojnë lehtësisht në tregtimin e opsioneve binare këtu. Megjithatë, duhet mbajtur parasysh që të mbani veten të përditësuar për çdo ndryshim në rregulla dhe rregullore.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Peru

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Peru

Kur bëhet fjalë për pagesën, ndërmjetësit ofrojnë shumë mënyra pagese që mund të përdoren për të tregtuar opsionet binare në Peru. Disa nga mënyrat e pagesës janë përmendur më poshtë për referencën tuaj.

Transfertat bankare

Transfertat bankare po bëhen një nga mënyrat kryesore të pagesave që përdoret për kryerjen e pagesave. Për të përdorur këtë metodë, duhet të plotësoni të dhënat e bankës në platformë dhe të vërtetoni pagesën.

Pasi pagesa të vërtetohet, mund të përdorni metodën për të kredituar fondet në platformën e tregtimit.

Mund të mos ketë nevojë për t'i paguar ndonjë komision ose tarifë ndërmjetësit për përdorimin e kësaj mënyre pagese. Megjithatë, nëse banka vendos ndonjë tarifë, atëherë ju duhet t'i paguani ato tarifa duke përdorur shërbimet e bankës.

Kuletat elektronike

Kuletat elektronike janë një tjetër metodë popullore pagese e përdorur në Peru për tregtimin e opsioneve binare. Natyra e shpejtë dhe e lehtë e kësaj mënyre pagese e bën atë një nga mënyrat më të përshtatshme të pagesës për t'u përdorur.

Çdo opsion nga opsionet e ndryshme të disponueshme për sa i përket kuletave elektronike mund të përdoret në Peru.

Metoda të tjera pagese

 • Pagesat me karte
 • Kriptovalutat

Si të depozitoni dhe tërhiqni?

Të gjitha platformat e ndërmjetësit të bazuara në tregtimin binare funksionojnë në mënyrë të ngjashme për sa i përket funksionalitetit. Prandaj, opsioni i Depozitës dhe Tërheqjes gjendet në çdo platformë tregtare.

Të njëjtat opsione mund të përdoren lehtësisht për të depozituar ose tërhequr para nga llogaria tregtare.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Peru

Të dyja të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare janë përmendur më poshtë.

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:

 • Kthime të mëdha të mundshme.
 • Mundësi për të tregtuar në opsione të ndryshme binare.
 • E thjeshtë për t'u përdorur dhe kuptuar.
 • Lotet e vogla mund të tregtohen gjithashtu.
 • Mënyra me kosto të ulët për të tregtuar.

Disavantazhet e tregtisë binare janë:

 • Imazhi i errët në histori.
 • Disponueshmëria e aftësive të kufizuara të testimit demo.
 • Kufizime më të forta në disa raste.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Peru

Disa nga rreziqet e tregtimit të opsioneve binare janë përmendur më poshtë për referencën tuaj.

#1 - Mashtrim, pasi disa nga platformat e tregtimit kanë për qëllim të bëjnë mashtrime dhe të heqin paratë tuaja. Ato nuk janë platforma të vërteta tregtare.

#2 – Shtim; pasi dëshira për të fituar më shumë para mund të vazhdojë të rritet.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Peru

Tregtimi i opsioneve binare nuk është vetëm një mënyrë popullore për të fituar më shumë para, por gjithashtu ofron një mundësi të mirë për të fituar një shumë vërtet të mirë.

Thjesht duhet të kujdesesh për gjëra të tilla si përdorimi i platformave të vërteta tregtare, të kesh një analizë eksperte përpara se të tregtosh, etj. Me të gjitha këto këshilla, është mirë të shkosh.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Peru

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Peru:

A është e ligjshme tregtimi binar në Peru?

Po, tregtimi binar është i ligjshëm në Peru.

A ka llogari demo?

Po, një lloj llogarie demo ofrohet nga shumë prej platformave tregtare në tregtimin e opsioneve binare.

A mund të fitoni para me opsione binare në Peru?

Po, ju mund të fitoni absolutisht para duke tregtuar në Opsionet Binare.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment