Opsionet binare në Zimbabve: Tutorial dhe 3 ndërmjetësit më të mirë binare


Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Zimbabve
Tutorial i tregtimit të opsioneve binare në Zimbabve

Kufiri verior i Zimbabvesë është i përbashkët me Zambia. Supozoni se ju jeni një nga ata tregtarë nga Zimbabve të interesuar për tregti dhe dëshironi të bëni një pasuri prej saj. Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. Ky artikull ka të bëjë me opsionet binare të tregtimit që janë të disponueshme në Zimbabve. 

Opsionet binare janë të njohura këto ditë dhe mund të thuhet se banorët dhe tregtarët e Zimbabve nuk bëjnë përjashtim. Ata, gjithashtu, janë të prirur drejt opsionit binar për të fituar para të lehta. 

Përmes këtij artikulli, ne do t'ju ofrojmë të gjitha detajet e ndërmjetësve të rregulluar me të cilët mund të tregtoni në mënyrë të sigurt.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin e opsioneve binare në Zimbabve

Nuk ka rëndësi nëse jeni një tregtar fillestar ose dikush me mjaft përvojë në fushën e tregtisë binare, hapat e thjeshtë që do të ofrojmë do t'ju udhëheqin në këtë udhëtim:

#1 Zgjidh një ndërmjetës të disponueshëm që ofron shërbime në Zimbabve

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
/
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
MISA
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 5
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

X
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
MISA
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
X
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 88%+
250+ tregje
Përparësitë:
 • Opsionet e kriptove
 • Mënyra të shumta pagese
 • Fitim i lartë deri në 88%+
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Mbështetje personale
 • Regjistrim i shpejtë
Oferta:

Kur filloni udhëtimin tuaj me opsionin e tregtimit binar, kërkesa e parë është të zgjidhni ndërmjetës me përvojë me certifikim autentik. Tregtarët kërkojnë ndërmjetës të rregulluar. Megjithëse kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se vetëm për shkak se një ndërmjetës është i ri në tregti dhe nuk është i licencuar, ai është një mashtrim. Ne këtu do të ofrojmë detajet e disa prej ndërmjetësve më të vërtetë dhe më me përvojë në trend në treg.

Quotex

Quotex në Zimbabve
Quotex në Zimbabve

Megjithëse Quotex është relativisht një nga ndërmjetësit më të rinj, sigurisht që është ndërmjetësi më i besueshëm që kemi hasur. Quotex është minimaliste por moderne në të njëjtën kohë. Ai vjen së bashku me mjete shtesë analitike dhe tregues për të zgjedhur. Ai u ofron ndërmjetësve sinjale të larta tregtare. Nëse jeni ndër ata tregtarë që kërkojnë një platformë të lehtë dhe efikase dhe sinjale të shkëlqyera tregtare, atëherë duhet të zgjidhni Quotex si partnerin tuaj ideal.

Ka disa veçori që mund t'i përdorni gjatë përdorimit të Quora, si më poshtë:

 • Nëse jeni duke tregtuar me Quotex, ka shanse të larta që të fitoni një sasi të mirë fitimesh. Ka një bollëk mjetesh të shumta tregtare dhe tregues teknikë të disponueshëm që mund t'i përdorni me lehtësi
 • Shpesh konsiderohet si një nga platformat kryesore intuitive që mund t'ju ofrojë disa nga asetet më të mira themelore.
› Regjistrohu në Quotex falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pocket Option

Pocket Option në Zimbabve
Pocket Option në Zimbabve

Mund të thuhet se ky është një nga opsionet binare më të avancuara që tregtarët kanë pëlqyer që nga fillimi i tij. Kjo platformë ju lejon të përdorni shumë mjete analitike, sinjale tregtare, funksione të kopjimit të tregtarit, bonuse, kthim parash dhe shumë më tepër. Ndërmjetësi ofron gjithashtu shërbime shtesë për të mbështetur klientët e tij, të tilla si tregtimi, konkurset, turnet dhe shumë programe të tjera.

Karakteristikat e shumta nga të cilat mund të përfitoni janë si më poshtë:

 • Kjo është një tjetër platformë tregtare në internet që ofron më shumë se 100 asete për të tregtuar.
 • Opsioni i xhepit ka tregti minimale, e cila është vetëm $1.
 • Një llogari demo mund të hapet pa asnjë kosto.
 • Karakteristika më e fundit e opsionit të xhepit është se ofron një terminal tregtar të përshtatshëm dhe të thjeshtë.
› Regjistrohu në Pocket Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Focus Option

Focus Option në Zimbabve
Focus Option në Zimbabve

E nisur në vitin 2021, kjo platformë tregtare binare ofron një përzgjedhje ekskluzive të kontratave kripto dixhitale. Focus Option është një platformë dixhitale dhe një ndërmjetës CFD që është i njohur për shërbimet e tij të thjeshta dhe ndihmon tregtarin të spekulojë mbi çmimin, gjithashtu, me një larmi të madhe asetesh

Këtu do të diskutojmë disa nga veçoritë e tij ekskluzive

 • Platforma ofron përfitimet e depozitave të menjëhershme.
 • Platforma nuk ngarkon komisione të shtuara për tregtarët e saj.
 • Tregtarëve u ofrohen gjithashtu përfitime shtesë të opsioneve të financimit të kriptove. 
 • Depozitat dhe tërheqjet janë pa pagesë dhe nuk kërkojnë tarifa.
› Regjistrohu në Focus Option falas

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#2 Regjistrohu për një llogari tregtare

Regjistrimi për një llogari tregtare në Zimbabve
Regjistrimi për një llogari tregtare në Zimbabve

Ne këtu do të shpjegojmë disa hapa bazë që mund t'i ndiqni lehtësisht për t'u regjistruar për një llogari ndërmjetësi; le ta shpjegojmë në detaje:

 • Hapi i parë kërkon që ju të vizitoni faqen zyrtare të internetit të platformës së tregtimit në internet të ndërmjetësit me të cilin dëshironi të tregtoni.
 • Tjetra, trokitni lehtë mbi skedën e regjistrimit për të filluar udhëtimin tuaj tregtar
 • Pas kësaj, ju duhet të regjistroheni duke dhënë detajet që ju janë kërkuar
 • Hapi i fundit përfshin klikimin në opsionin e dorëzimit

Tani që jeni regjistruar me sukses në platformën e tregtimit online, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni çdo lloj llogarie për tregtim. Në këtë platformë, opsionet janë në dispozicion të tregtarëve; ata ose duhet të zgjedhin midis një llogarie demo ose një llogarie tregtare të drejtpërdrejtë.

#3 Përdorni një llogari tregtare demonstruese

Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Zimbabve
Përdorni një llogari demo për tregtimin binare në Zimbabve

Zakonisht, një tregtar fillestar që nuk ka përvojë paraprake ka gjithmonë mundësinë të inicojë përmes një llogarie tregtare demo, ku është e disponueshme lehtësia për të tregtuar pa investim real.

Nga ana tjetër, nëse t është tashmë me përvojë në tregtimin binare, ata mund të vazhdojnë me një llogari tregtare të drejtpërdrejtë, ku lejohen të fillojnë menjëherë tregtimin.

#4 Zgjidh një aktiv për të tregtuar

Zgjidhni një aktiv për të tregtuar
Zgjidhni një aktiv për të tregtuar

Tani që keni filluar tashmë udhëtimin tuaj me opsionin e tregtimit binar. Hapi tjetër kërkon që ju të zgjidhni një agjent themelor, të cilin mund ta tregtoni lehtësisht përmes opsioneve binare. Një nga mënyrat më të lehta për të gjetur agjentë themelorë është t'i merrni ato përmes platformave të ndryshme në internet.

Është e këshillueshme që të filloni një kërkim të thelluar përpara se të investoni fondet tuaja, ose përndryshe ka shanse që të pësoni humbje të mëdha.

#5 Bëni një analizë të duhur

Bëni një analizë të duhur
Bëni një analizë të duhur

Ne rekomandojmë që tregtarët që duan të bëjnë të madh në tregun binar dhe të korrin rezultatet më të mira, duhet të shkojnë drejt tregut të duhur. Për të analizuar në detaje dhe për të mbledhur informacion të saktë për ndërmjetësit, tregtarët duhet të ndjekin disa hapa bazë, të cilët do të shtjellohen më tej:

 • Duhet mbajtur një gjurmim i rregullt i titujve të lajmeve
 • Tendencat moderne dhe informacioni i tregut duhet të përditësohen çdo ditë
 • Mjetet dhe nënkuptojnë që ndërmjetësi ofron ndërmjetësi duhet të përdoren siç duhet
 • Duhet të planifikohet paraprakisht një strategji e përsosur e tregtimit të opsioneve binare
 • Sinjalet dhe grafikët e tregtimit duhet të përdoren në mënyrë efikase

Pasi të keni përfunduar një analizë të duhur dhe të detajuar, jeni gati të tregtoni opsione binare.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Zimbabve

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

#6 Vendosni tregtinë tuaj

Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Zimbabve
Vendosni tregtinë e opsioneve binare në Zimbabve

Hapi tjetër është vendosja ju. Pas përfundimit të analizës, tregtimi mund të fillohet lehtësisht pasi të zgjidhni bazën ose të vendosni një tregti; ju duhet të zgjidhni një çmim goditjeje të një aktivi dhe të zgjidhni kohën e skadimit.

#7 Prisni për rezultate

Prisni rezultatin e tregtisë binare
Prisni rezultatin e tregtisë binare

Vetëm pas skadimit të tregtisë, tregtarët njoftohen për rezultatet. Ekzistojnë dy opsione: çmimi bazë i aktivit do të rritet ose do të bjerë. Nëse spekulimet e tregtarit dhe ndërmjetësit përputhen, atëherë tregtari do të fitojë fitime të konsiderueshme.

Por, nga ana tjetër, nëse tregtari spekulon, tregtari duhet të përballet me humbje të rënda. Prandaj është një analizë e analizuar siç duhet e tregut binar, e cila do t'i sigurojë tregtarit asete të vërteta dhe kohën e përsosur për të tregtuar.

Çfarë është një opsion binar?

Çfarë është një opsion binar?
Çfarë është një opsion binar?

Opsionet binare nuk janë gjë tjetër veçse një instrument financiar që ofron një sasi të caktuar parash për tregtarët e tyre vetëm në situatat kur tregu themelor zhvendoset përtej një t kufizuar. Tregtarët spekulojnë nëse tregu aktual do të rritet mbi një çmim të caktuar brenda një kohe të caktuar.

A është e ligjshme Tregtimi Binar në Zimbabve?

Po, tregtimi binar është plotësisht i ligjshëm në Zimbabve. Vendi nuk imponon ndonjë rregullore strikte për këtë; prandaj, nuk ka rregullore të tilla që rregullojnë opsionet binare, duke nënkuptuar se çdo ndërmjetës mund të ofrojë shërbimet e tij këtu në Zimbabve. 

Por duhet parë nga tregtarët se pasi nuk vendosen rregullore, ka shanse që vendi të ketë shumë agjentë mashtrues. Kush mund t'i mashtrojë tregtarët dhe mund t'u grabisë fatin e tyre të mirë. Prandaj, ne gjithmonë do t'ju rekomandonim që të shkoni vetëm për ata ndërmjetës që ne i kemi sugjeruar dhe të tregtoni në mënyrë paqësore pa u shqetësuar për mashtrimin ose mashtrimin.

Mënyrat e pagesës për tregtarët në Zimbabve

Disa nga mënyrat më të mira të pagesës me të cilat tregtarët e Zimbabve mund të kryejnë lehtësisht pagesa janë përmendur nga ne.

Transfertat bankare

Një nga mënyrat më të njohura dhe të sigurta të pagesës në lidhje me opsionet e tregtisë binare. Tregtarët përfitojnë lehtësisht nga këto transferta të thjeshta bankare që u ofrojnë atyre mundësi për të kryer pagesat me lehtësi. Për të bërë transferta bankare, tregtarët duhet të konfirmojnë të dhënat e tyre bankare. Dhe ata lehtë mund të iniciojnë transferimin e tyre.

Kriptovaluta

Kriptomonedha është një tjetër opsion që është gjithashtu i disponueshëm për të bërë pagesa. Tregtarët mund të bëjnë pagesa, të transferojnë dhe madje të tërheqin fonde me ndihmën e kriptomonedhës. Tregtarëve u ofrohen opsione të shumta. Tregtarëve u sigurohet siguri dhe siguri ndërsa tregtojnë përmes kriptomonedhave. 

Kuletat elektronike

Tregtarëve nga Zimbabve u ofrohet gjithashtu mundësia për të bërë pagesa përmes një portofol elektronik. Kuletat elektronike funksionojnë njësoj si kartat e debitit ose të kreditit. Për të filluar tregtimin dhe transferimin e fondeve me kuletat elektronike, duhet të lidhni llogarinë tuaj bankare me portofolin elektronik dhe brenda pak sekondash mund të kryeni lehtësisht pagesat.

Pagesat me karte

Pagesa me kartë është mënyra më e thjeshtë për të bërë pagesa online. Pagesat me kartë nënkuptojnë debitin, kreditin ose ndonjë kartë tjetër master. I takon tregtarit që të bëjë pagesat në debitin, kredinë ose çdo formë tjetër të kartës master.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Zimbabve

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Si të bëni depozita dhe tërheqje?

Duhet mbajtur mend se depozitimi dhe tërheqja varen nga ofertat dhe përfitimet që ofron ndërmjetësi me të cilin keni të bëni. Ka metoda të ndryshme përmes të cilave mund të depozitoni lehtësisht Mënyra më e lehtë nga të gjitha është debitimi, dhe janë të disponueshme edhe opsione të tjera, si transferta bankare, portofoli elektronik dhe kriptovaluta. Procesi i tërheqjes është gjithashtu i lehtë. Pasi të konfirmohet procesi, do të merrni një email nga ndërmjetësi dhe më vonë mund të tërhiqeni duke përdorur ndonjë nga opsionet e tërheqjes.

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit të opsioneve binare në Zimbabve

Në diskutim, si shtesa pozitive dhe negative e tregtimit binare në internet janë anët pozitive dhe negative. 

Përparësitë e Tregtisë Binare janë:

 • Rreziku më i ulët i humbjeve të konsiderueshme, tregtari duhet të dijë se përmes binares, rreziqet për të pasur humbje të mëdha janë mjaft të ulëta.
 • Sasia dhe niveli i rrezikut mund të rregullohen, gjurmohen dhe menaxhohen lehtësisht.
 • I gjithë procesi i tregtimit binar është i thjeshtë për t'u kuptuar; ndryshe nga tregtimi tradicional, fusha e tregtisë këtu është mjaft e madhe.
 • Tregtarët kanë përfitimin tregtar të tregtimit nga kudo dhe në çdo kohë.

Disavantazhet e tregtisë binare janë:

 • Shpesh ka një raport të pabalancuar midis fitoreve dhe humbjeve.
 • Në përgjithësi, opsionet binare janë më të shtrenjta për t'u tregtuar kur krahasohen me pozicionet në Forex.
 • Nuk ka asnjë mundësi për të praktikuar tregtimin paraprakisht, veçanërisht për fillestarët; bëhet mjaft problematike.

Rreziqet e tregtimit të opsioneve binare në Zimbabve

Ekziston një sasi e caktuar rreziku të përfshirë në tregtimin binare. Le të shpjegojmë disa prej tyre në detaje:

 • Tregu rreziqet të përfshira janë të larta. 
 • Megjithatë, një faktor tjetër sundues që tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm është norma e tij fikse dhe e kufizuar e fitimit.
 • Opsioni binar nuk është një formë e një lloji likuid investimi.

Përfundim: Tregtimi i opsioneve binare është i disponueshëm në Zimbabve

Pasi të keni shkuar në përfundim, tani duhet të jeni të vetëdijshëm se gjëja themelore në tregtimi i opsioneve binare është të përcaktojë tendencën ekzistuese dhe shanset që tregtia të jetë bullish ose bearish. Pas leximit të artikullit, duhet të jeni të vetëdijshëm se duhet të merren parasysh faktorë të ndryshëm përpara se të investoni në tregtimin binare. 

I gjithë ndërmjetësi që kemi përmendur në këtë artikull ka një të lirë llogari demo që mund t'i qaseni duke lundruar në faqen zyrtare të internetit të ndërmjetësit dhe duke trokitur në opsionin 'regjistrohu. Shkurtimisht, mund të thuhet se mund të filloni udhëtimin tuaj tregtar brenda pak sekondash. Vetëm kini kujdes se në kë investoni dhe të gjitha financat tuaja do të jenë të sigurta.

› Regjistrohu për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare Quotex në Zimbabve

(Vërejtje për rrezikun: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik.)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me opsionet binare në Zimbabve:

A u siguron tregtarëve një mënyrë të shpejtë për të grumbulluar para, tregtimi binar në Zimbabve?

Po, opsionet binare të tregtimit janë një nga mënyrat më të lehta dhe të shpejta për të fituar para. Tregtari ka një shans të lartë për të fituar pasi të përputhen spekulimet.

Cilat janë platformat online nga të cilat mund të tregtoni opsione binare?

Ka disa platforma përmes të cilave tregtarët mund të tregtojnë. Në Zimbabve, tregtarët mund të tregtojnë lehtësisht përmes ndërmjetësve që sugjeruam, si Quotex, Pocket Option dhe Focus Option.

A është e rrezikshme tregtimi binare në Zimbabve?

Po, opsionet binare të tregtimit në Zimbabve mund të jenë jashtëzakonisht të rrezikshme për Zimbabvenë ose disa vende të tjera. Të dy ndërmjetësit dhe tregtarët janë gjithmonë nën një rrezik. Prandaj, ne sugjerojmë që tregtarët të krijojnë dhe strategjikojnë politikën e duhur tregtare përpara se të fillojnë tregtimin.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment