Opsionet binare në Rusi: A është e ligjshme? – 5 ndërmjetësit më të mirë binarë

Rusia është një vend me standarde të larta ekonomike, megjithatë ka vonuar zbatimin e rregulloreve në tregun financiar të saj. Bursat që funksionojnë brenda vendit, MICEX dhe RTS, prej kohësh kanë rregulloret ideale! Por rregulloret e tregtimit Forex u vendosën pak para disa vitesh. Në fakt, tregtimi i opsioneve binare është duke mos pasur asnjë lloj rregulloreje brenda vendit. 

UDHËZUES PËR TREGTIMIN E OPCIONEVE BINARE NË RUSI

Prandaj, mund të konkludoni se është plotësisht e ligjshme që tregtarët rusë të kryejnë tregtimin e opsioneve binare brenda vendit. Por përpara se të planifikoni të filloni udhëtimin tuaj të Tregtimi i opsioneve binare në Rusi, është e rëndësishme që ju të kuptoni të plotë ligjshmërisë brenda vendit. Dhe për këtë, ky udhëzues do t'ju ofrojë ndihmë të plotë informative

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të tregtoni opsionet binare në Rusi?

Tregtimi i opsioneve binare në Rusi është plotësisht i ligjshëm pa asnjë rregullore. Por autoritetet po pretendojnë të propozojnë disa ligje për të. Por kjo është biseda për të ardhmen, e cila është e paparashikueshme dhe mund të mos ndodhë!

kuota tregtare ruse

Për momentin, opsioni i vetëm për të kërkuar Tregtimi i opsioneve binare në Rusi është të mbështetemi te ndërmjetësit në det të hapur. Por, përpara se të zgjidhni ndërmjetësit në det të hapur, ka pak faktorët që duhet të keni parasysh në prioritet. Ata janë:

 1. licencimi dhe rregullator aspektet e një ndërmjetësi në det të hapur nuk duhet të neglizhohen kurrë. Duhet të keni parasysh se ndërmjetësi që zgjidhni duhet të ketë ose CySEC, MiFID, IFMRRC, ose rregullore të tjera të tilla për të vërtetuar ligjshmërinë e tyre në ofrimin e shërbimeve të tregtimit të opsioneve binare në nivel ndërkombëtar. 
 2. Disponueshmëria e një llogari demo është shumë e rëndësishme, kryesisht për fillestarë në tregtimin e opsioneve binare në Rusi. Nëse platforma juaj e ndërmjetësit nuk ju ofron një llogari demo, atëherë nuk është aspak e mençur të zgjidhni atë ndërmjetës për shërbimet. Kjo është për shkak se ka më shumë fillestar sesa profesionistë në këtë industri. Dhe, nëse platforma po e kufizon atë veçori, atëherë është dukshëm një zgjedhje e dobët. 
 3. disponueshmëria e aseteve është gjithashtu një preferencë e rëndësishme. Nëse mbështeteni në një ndërmjetës të opsioneve binare, me siguri do të prisni që ata t'ju ofrojnë asetet e zgjedhjes suaj. Për shembull, nëse jeni të gatshëm tregtia me mallra të tilla si ari ose argjendi, atëherë ndërmjetësi juaj duhet t'i ketë ato instrumente financiare të listuara në platformën e tyre. Nëse ata nuk e kanë atë, atëherë duhet të konsideroni platforma të tjera që mund t'ju ofrojnë asetet e preferuara. 
 4. depozitimi dhe tërheqja opsionet duhet të shikohen me prioritet. Ju duhet të kontrolloni faqen e internetit për ofruesit e tërheqjeve dhe pagesave të depozitave. Komoditeti gjatë tregtimit të parave është mjaft i rëndësishëm për ju për të arritur paqen e mendjes. Përveç kësaj, më shpejt tërheqjet mund të jetë një kërkesë opsionale, në varësi të preferencës së tregtarëve rusë. Dhe së fundi, duhet të zgjidhni platformat e ndërmjetësit që kanë politikat për shumat minimale të depozitave dhe tregtisë. 
 5. Është një faktor konsiderimi opsional që ndërmjetësit rusë të kërkojnë platforma me të Gjuha ruse opsione. Gjithashtu, do të ndihmojë më mirë kuptueshmëria gjatë vendosjes së tregtimeve. Mund të jetë ose jo një konsideratë e detyrueshme për të gjithë ndërmjetësit rusë, pasi shumica e rusëve janë të aftë në anglisht dhe gjuhë të tjera. 
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Këta faktorë do t'ju ndihmojnë të zgjidhni ndërmjetësit më të mirë për veten tuaj Tregtimi i opsioneve binare në Rusi.

Strategjitë e tregtimit HFX

Kur të keni mbaruar me zgjedhjen, vazhdoni të ndiqni këto hapa filloni udhëtimin tuaj tregtar me opsione binare. Hapat janë:

 1. Regjistrohu në llogarinë e ndërmjetësit dhe bëni depozitën tuaj fillestare për të përfunduar procesin. 
 2. Nëse jeni fillestar, fillimisht mund ta provoni llogari demo përpara se të vendosni tregti në llogarinë e drejtpërdrejtë. 
 3. Profesionistët që janë të vetëdijshëm për stilin e tregtimit mund të hyjnë drejtpërdrejt në llogari live për të vendosur tregtinë e tyre. 
 4. Zgjidh aktiv mbi të cilën dëshironi të vendosni parashikimin tuaj. 
 5. Zgjidhni kohëzgjatja e skadencës. Ju mund të zgjidhni një tregti afatshkurtër ose afatgjatë, në varësi të strategjive tuaja dhe stilit të tregtimit. 
 6. Futni shuma e tregtisë mbi seksionin e dedikuar. Ju ose mund të shkoni me shumën minimale të tregtisë ose shumën që dëshironi të investoni. 
 7. Tani, bëni parashikim për të ditur nëse grafiku i çmimit të aktivit tuaj të zgjedhur do të lëvizë lart ose poshtë brenda dritares kohore specifike. 

Dhe kjo është mënyra se si mund ta kryeni Tregtimi i opsioneve binare në Rusi

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5 ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare në Rusi

Në të gjithë botën ka shumë Agjentët e opsioneve binare që janë interesante për tregtarët. Jo secili prej tyre është i disponueshëm në Rusi. Këto pesë janë:

 1. Quotex
 2. Pocket Option
 3. Binarycent
 4. Raceoption
 5. Olymp Trade
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.0/5
12341
Nr
Rendimenti: 90%+
100 tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4.0/5
12341
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $250
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Nr
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100 tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
50+ tregje
Përparësitë:
 • Bonus i lartë
 • Tregti sociale
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Dhurata falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Le të marrim më shumë në detaje dhe të hedhim një vështrim në ndërmjetësit dhe ofertat e tyre.

1. Quotex

Quotex është një platformë mjaft e re për brokerimin e opsioneve binare dhe zgjedhja numër një nëse jeni të interesuar të tregtoni opsione binare në Rusi. Ndërmjetësi u themelua në vitin 2020 dhe menaxhohet nga Quotex LTD. Quotex investon në më shumë se 100 tregje.

kuotek

Platforma mund të përdoret në mbi 20 vende të ndryshme dhe gjithashtu mbështet gjuhë të ndryshme. Ai rregullohet nga Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar (IFMRRC) me numrin TSRF RU 0395 AA V0161

A është Quotex e ligjshme në Rusi?

Meqenëse IFMRRC rregullon platformën, është plotësisht e ligjshme dhe e sigurt për t'u përdorur në Rusi. Mos harroni se duhet të jeni të paktën 18 vjeç për të tregtuar opsionet binare me çdo ndërmjetës, duke përfshirë Quotex.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Pocket Option 

Pocket Option ofron disa karakteristika të jashtëzakonshme për tregtarët modernë dhe mbizotërues. Kur shikoni kategoritë e shumta të llogarive, do të vini re se ato punojnë me tregtarë të çdo niveli, si p.sh fillestar, me përvojë, mjeshtër dhe shumë më tepër.

Faqja e internetit Pocket Option

A Pocket Option është shumë e ndjeshme për t'u përdorur. Derisa Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Qipros nuk i lejon ata, ata kanë një njohje të arsyeshme në internet dhe godasin të gjitha kutitë e një shitës i besuar. Do t'ju pëlqente lehtësia e praktikës dhe strategjia pa sfera, e cila është e dyfishuar me njohuri të mëdha të përdoruesit.

A është Pocket Option e ligjshme në Rusi?

Pocket Option mban një licencë të vlefshme ndërmjetësimi nga Ishulli Autonom i Mwali, duke e bërë atë një ndërmjetësim të sigurt të opsioneve binare ruse ku mund të mbështeten tregtarët.

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Binarycent 

Binarycent është një shitës mjaft modern që godet të gjitha kutitë kur arrin në treg. Ata janë aktivë dhe ofrojnë të gjitha gjërat përkatëse që do të dëshironit. 

Binarycent

Përparësitë e Binarycent përfshijnë një prizë e shquar e tregtimit celular, mirëpritni dhe depozitoni dividentë, si dhe një sistem të arsyeshëm asistence. Përveç kësaj, disa numra telefoni janë të aksesueshëm në shumë gjuhë. Përndryshe, ju gjithashtu do të dërgoni një mesazh me informacionin tuaj dhe dikush do t'jua kthente atë.

A është Binarycent e ligjshme në Rusi?

Binarycent është një ndërmjetësim i parregulluar, por kjo nuk e bën atë të paligjshëm ose të pasigurt për t'u përdorur. Nëse jeni mbi 18 vjeç, mund ta përdorni faqen e internetit në mënyrë të sigurt dhe të ligjshme në Rusi. Ndërmjetësi pranon VISA dhe MasterCard, të cilat të dyja monitorojnë plotësisht transaksionet në rrjetet e tyre.

➥ Regjistrohu me Binarycent falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Raceoption 

Fjala "Raceoption” vetë sugjeron se kuptimi i saj është biznesi dhe se tyre kontribut i gjithanshëm për tregtarët po i formulon ato një kundërshtar të rëndësishëm në tregun e opsioneve binare.

RaceOption

Opsionet binare ofrojnë ndjeshmërinë e tyre për të shfrytëzuar pikat e tregtimit dhe të tilla kushte të mira të tërheqjes. Ju nuk mund të ndihmoni por të kuptoni se ky shitës do të ndeshet me shumë zhvillim së shpejti. Por, me një rrënjë në Londër, licencim të respektuar dhe një njohje të konsumatorëve amerikanë, ata godasin të gjitha kutitë kur të arrijë atë që presin tregtarët.

A është i ligjshëm Raceoption në Rusi?

Raceoption është regjistruar në Ishujt Marshall, por asnjë autoritet financiar nuk e rregullon këtë ndërmjetës. Thënë kështu, ndërmjetësi pranon të gjithë tregtarët ndërkombëtarë, përfshirë tregtarët e opsioneve binare nga Rusia. Përveç kësaj, ai pranon metoda të rregulluara pagese, përdor SSL dhe ofron 2FA dhe mbrojtje të të dhënave, duke e bërë atë një ndërmjetësim të sigurt dhe ligjor për tregtarët rusë.

➥ Regjistrohu me Raceoption falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Olymp Trade 

Olymp Trade eshte nje interpretues i madh në tregun e tregtimit me kohë të kufizuar.

tregtia olimpike

e tyre minimumi $10 depozitë dhe tregtimet $1 nënkuptojnë se ndihma është e disponueshme për këdo që pret të tregtohet. Përveç kësaj, e tyre ndihmë arsimore përfiton detyrimin e tyre ndaj tregtarëve modernë si një nga shitësit e arsyeshëm.

A është Olymp Trade e ligjshme në Rusi?

Meqenëse Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu rregullon Olymp Trade, është një ndërmjetësim i sigurt për tregtarët rusë që duan të tregtojnë opsione binare.

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë ndërmjetësit e opsioneve binare në Rusi?

Siç u interpretua më herët, ka asnjë shitës me ekzistencë fizike në komb. Tregtimi në masë të madhe i opsioneve binare kryhet me shitës në det të hapur. Shitësit kryesorë të opsioneve binare në Rusi kanë një ndërfaqe në gjuhën ruse dhe ofrojnë WebMoney dhe Yandex (tani YooMoney). Pasuria si tunele marketingu dhe qeveriset. 

opsionet binare Rusia

Tregtimi i opsioneve binare në Rusi nuk është i kufizuar, por mungesa e shitësve provincialë nënkupton që kjo mund të arrihet vetëm me shitës në det të hapur. Shikoni një shitës të rregulluar që mbështet banorët rusë dhe ofron teknika marketingu që janë të favorshme për banorët rusë. 

Kur takoni një shitës të tillë, vazhdoni të hapni një llogari menjëherë nga faqja e internetit e atij shitësi. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A janë opsionet binare të ligjshme në Rusi?

Tregtimi i opsioneve binare në Rusi është i ligjshëm pa kufij të tillë kufizues. Kjo është për shkak se rusët kanë një mundësi e madhe për të fituar para të mira, dhe ata kanë një sasi rezervë ideale për të investuar në praktikat tregtare. Atje jane nuk ka ndërmjetës vendas brenda vendit, që do të thotë se tregtarët rusë duhet të mbështeten te ndërmjetësit në det të hapur për nevojat e tyre tregtare. 

Tregtimi i opsioneve binare i ligjshëm në Rusi?

Tregu financiar rus ka organizata të ndryshme vetë-rregulluese dhe agjencitë rregullatore qeveritare për qëllime të dedikuara. Të Banka Qendrore e Rusisë synon të zbatojë rregulloret në tregjet financiare. Përveç kësaj agjencie qeveritare, janë dy departamente vetërregulluese të industrisë Shoqata Kombëtare e Tregtarëve Forex (NAFD) dhe Komisioni i Rregullimit të Marrëdhënieve në Tregun Financiar (KROUFR)

Nuk ka kompani lokale të opsioneve binare në Rusi, dhe kjo e ka shtyrë të gjithë industrinë në mbikëqyrjen e ndërmjetësve me Rregulloret e BE-së. Ka shumë ndërmjetës që operojnë sipas rregulloreve të ndryshme që kërkojnë miratim që ata të bëjnë biznes me tregtarët rusë. Tani, ligjshmëria POV për Tregtimi i opsioneve binare në Rusi është e renditur, por marrja e një ideje të përgjithshme të rregulloreve është ende e rëndësishme. 

Rregullimi financiar në Rusi 

Tregu financiar rus ka mekanizma rregullatorë qeveritarë si dhe institucionet e biznesit vetërregullues. Nga këndvështrimi i administratës, Banka Qendrore e Rusisë rregullon kodin e tregjeve monetare.

Komisioni për kufizimin e lidhjeve në tregun financiar (KROUFR) është një bazë e të dhënave për elementët e parregulluar që veprojnë në tregjet monetare ruse.

Tani, Rusia nuk ka biznese binare provinciale. Kjo ka futur pothuajse të gjitha opsionet binare që tregtojnë në treguesit e shitësit në BE dhe rajone të tjera me rrethana të errëta rregullatore. 

Kjo mund të përfshijë një modifikim të prirur në të ardhmen, pasi konsideratat midis palëve përkatëse të interesit për kufizimin e biznesit të opsioneve binare kanë filluar.

Rregulloret në Rusi

Nuk ka rregullore të tilla në Tregtimi i opsioneve binare në Rusi si tani. Por e ardhmja është e paparashikueshme! Nëse autoritetet rregullatore të Rusisë hasin aktivitete mashtruese duke u kryer nga ndërmjetësit, atëherë ata thjesht mund të kufizojnë ose ndalojnë këtë format tregtimi. Por deri tani, rusët e pasur nuk kanë raportuar ndonjë fakt të tillë. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

Tregtarët rusë janë shumë të zgjuar për të ndjekur të gjitha masat paraprake dhe konsideratat përpara se të zgjedhin një ndërmjetës. Dhe kjo është arsyeja pse është shumë e rrallë që ata të bien në grackën e ndonjë platforme të rreme ndërmjetësi. Por ka një aluzion se Banka Qendrore e Rusisë (CBR) po mbështet në ndërtimin e një kuadri rregullator për klasifikimin e tregtimit të opsioneve binare si një klasë të veçantë aktivesh. Në fakt, është për të diferencuar opsionet binare nga format e tjera të investimit. 

Tregtimi i sigurt

Edhe pse llogaritjet e mashtrimeve janë më pak për tregtarët rusë, por nuk është plotësisht ZERO. Prandaj, për t'i ndihmuar qytetarët e vendit të merren me këto mashtrime të përpunuara kryer nga ndërmjetësit e parregulluar, CBR mund të propozojë disa rregullore më vonë në të ardhmen. Për momentin, autoritetet kanë krijuar një udhëzues konsumatori ose burim edukues për t'i ndërgjegjësuar qytetarët se çfarë mund të presin me Tregtimi i opsioneve binare në Rusi

➥ Filloni tregtimin në Rusi: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Prandaj, kjo ideologji do t'i ndihmojë rusët të bëjnë dallimin midis të vërtetës dhe platformat e ndërmjetësit të mashtrimit për tregtimin e opsioneve binare. Të rregullatore qeveritare agjencitë nuk kishin të drejtë të ndërhynin në funksionimin e bursave brenda vendit. Më vonë, duke parë plotësisht mënyrën se si funksionon tregu i opsioneve Forex dhe binare, autoritetet morën një vendim kolektiv për të vendosur disa ligje mbi të.  

Në vitin 2014, Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ofroi rregulloret për tregtimin në Forex. Por nuk e ngrohi në asnjë mënyrë tregun e opsioneve binare. Pas kësaj, agjentët kryesorë të Rusisë ose i shitën ato binare tregtimi i opsioneve shërbime ndaj ndërmjetësve të tjerë ose sapo përfunduan shërbimet e tyre. Prandaj, me këtë zbatim, ekzistojnë nuk ka firma lokale brokerimi për tregtimin e opsioneve binare në Rusi. 

➥ Filloni tregtimin në Rusi: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Edukimi për tregtarët rusë

Agjentët në det të hapur tani po ndjekin ideologjinë e zbatimit të Gjuha ruse në platformat e tyre. Është për të tërhequr vëmendjen nga tregu tregtar rus. Agjentët në det të hapur janë burimi i vetëm i opsioneve binare tregtare për rusët. Dhe ata po përdorin më të mirën nga kjo! Por edhe me shumë fonde dhe interes të pakrahasueshëm në këtë formë tregtimi, është e rëndësishme për ta mësoni më shumë rreth procesit ose afrimi. 

tregtimi i opsioneve binare

Prandaj, tregtarët rusë duhet të përballojnë një qasje të disiplinuar ndaj tregtimit të opsioneve binare në Rusi. Kjo do t'i ndihmojë ata të shfrytëzojnë potencial pozitiv të kësaj forme tregtimi dhe zhdukni plotësisht mashtrimet dhe humbjet. Pra, këtu janë gjërat që tregtarët rusë duhet kushtojini vëmendje të për duke edukuar veten:

 • Zgjedhja e ndërmjetësi i duhur është hapi i parë. Por në një seksion të mëparshëm, ekziston një shpjegim i detajuar se si të zgjidhni ndërmjetësin e duhur në det të hapur. Me zgjedhjen e duhur, ju mund të provoni implementimet tuaja efektive për të zotëruar artin e tyre Tregtimi i opsioneve binare në Rusi
 • Ecni përpara, nëse jeni fillestar, atëherë duhet gjithmonë të fillojë të ulët. Ju nuk mund të prisni të fitoni një pjesë të madhe fitimesh pikërisht nga tregtia e parë. Dhe kurrë nuk duhet të investoni ose depozitoni të mëdha fillimisht, me këtë qëllim në mendje. Ka shumë të ngjarë të humbni tregtinë tuaj të parë, pasi nuk jeni të vetëdijshëm se si funksionon tregtimi. Ju mund të përdorni llogari demo për të marrë një ide se si funksionon ky format tregtimi. Dhe pastaj, ju mund të bëni depozitat tuaja reale të parave. 
 • kohëzgjatja e skadencës është një tjetër fushë e rëndësishme e konsideratës, ku profesionistët dhe fillestarët bëjnë gabime. Nëse nuk jeni në dijeni se si të vendosni një kohëzgjatje skadimi për ta kthyer atë në favorin tuaj, atëherë me siguri do të pësoni humbje. Prandaj, kërkimore në lidhje me ecurinë e tregut të aktivit dhe analizoni grafikun e çmimit të tij. Kur jeni të vetëdijshëm për luhatje çmimi model, ju mund të zgjidhni pa hezitim kohëzgjatjen tuaj të skadencës. Do të maksimizojë shanset tuaja për të bërë një tregti e suksesshme për të fituar para
 • shuma minimale e tregtimit për shumicën e platformave të ndërmjetësit që ofrojnë tregtimin e opsioneve binare në Rusi është $1. Dhe nëse jeni fillestar, duhet t'i përmbaheni kësaj shifre për periudhën fillestare. Është më mirë që në fillim të bëni tregti më të vogla dhe të vendosni nëse tuajat supozimet dhe analizat janë vendosur drejt në pikë ose jo. Kjo do t'ju ndihmojë të gjykoni performancën e tregut të një aktivi në afat të gjatë. Dhe kur të fitoni besim në njohjen e modelit të lëvizjes së çmimit, rritni gradualisht shumën e tregtimit. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

nëse ti edukohu me këto konsiderata bazë të tregtimit të opsioneve binare, atëherë ndoshta do të jeni në gjendje minimizuar humbjen potencial. Tregtarët rusë me njohuri profesionale ndjekin të gjitha këto konsiderata për të maksimizuar fitimet e tyre. 

Tarifat dhe taksat e ndërmjetësit

Shitësit e drejtë provincialë rusë kanë ndjerë tensionin e rritur të taksa nga administrata ruse dhe, për këtë arsyetim, zgjidhni të përpiqeni për kufizime jashtë Rusisë. Të ardhurat janë të tatueshme nëse jeni duke bërë marketing me një shitës provincial rus të opsioneve binare. 

Për të parandaluar rimbursimin e kësaj tarife, shumë tregtarë gjejnë një shitës alternativ që nuk është përgjegjës ose përgjegjës për probleme të tilla.

taksa

Me shume se 30 miliardë dollarë paratë e investitorëve rusë janë kapitalizuar në Qipro, një alternativë e spikatur me tregtarë të ndryshëm. Për më tepër, kombi është një zonë e shquar për shitës të shumtë rusë për shkak të sipërmarrjes së ulët dhe atmosferës miqësore me taksat. 

Rusë të ndryshëm ia dorëzojnë pasurinë e tyre llogaritë bankare në det të hapur për të parandaluar tarifat ruse. Këto llogari në det të hapur janë ato ku administrata ruse po përqendron goditjen e saj.

Aktualisht, ndërsa rusët mund të zgjedhin të tregtojnë me shitësit në mbarë botën kur heqin dorë nga rezervat në llogaritë e tyre bankare ruse ose kartat e kreditit, ata mund të hasin taksa të larta. Përveç kësaj, ka kufizime për sa para mund të kapitalizohen në Rusi duke shfrytëzuar atë që mund të dorëzohet në letra me vlerë në valutë.

Transfertat bankare nga banka ose kombe të ndryshme të huaja janë të paligjshme sipas kushtetutës ruse, dhe kështu tregtarët duhet të shikojnë strategjitë e investimit pa marrë detyrime të mëdha. Sugjerimet tuaja synojnë të ndihmojnë ata që kërkojnë mjetet e shkëlqyera të lira të tregtimit binar të qytetarëve rusë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Licencimi rus

Aktualisht, ndërsa asnjë problem legjitim nuk i kufizon banorët rusë që të hapin llogari bankare ose llogari të tjera monetare jashtë Rusisë, Qëllimi i administratës është të përmirësojë bollëkun e tyre tatimor duke nënkuptuar se ata supozohen të godasin bankingun në det të hapur dhe të qeverisin bizneset tregtare.

Agjentët rusë

Administrata mbarëkombëtare po shikon gjithashtu për të vlerësuar dënime të mëdha për tregtinë brenda Rusisë dhe shmangni daljen e pasurisë nga kombi. Shtytja për të rritur rrjedhën e pasurisë jashtë Rusisë nënkuptonte që shitësit provincialë rusë të opsioneve binare do të hasnin ligje të mëdha dhe hetim të përmirësuar. 

Megjithatë, tregtarët tuaj janë plotësisht i licencuar dhe thjesht të operojmë në tregjet ku është legjitime ta bësh këtë. Prandaj, është e bindur se kjo vështirësi nuk do të ndodhte kur përdorni një shitës të licencuar rus.

Opsionet e depozitimit dhe tërheqjes

Çfarë depozitat dhe tërheqjet a janë të aksesueshëm për tregtarët e opsioneve binare në Rusi? Sipas mendimit të gjobave monetare të vendosura ndaj Rusisë nga administratat perëndimore dhe Bashkimi Evropian, tregtarët rusë të opsioneve binare duhet të marrin parasysh këto gjoba pasi ato ndikojnë në aftësinë e tyre për të depozituar dhe tërhequr rezerva nga llogaritë e tyre.

mënyrat e pagesës së kuotave

Për fat të mirë, politika të ndryshme pagesash ruse kanë përmbushur pranueshmërinë në mbarë botën.

Kuletat dixhitale: Ky është tani aspekti më i mirë i shpenzimeve për tregtarët rusë: WebMoney, Yandex.Money (YooMoney) dhe Qivi janë tre sisteme pagesash dixhitale ruse të portofolit me pranueshmëri të gjerë në pikat e shitjeve të opsioneve binare. Transaksionet konkludohen menjëherë.

Kartat e kreditit ose Kartat e debitit: Yandex.Money është shumë i spikatur në mesin e tregtarëve rusë. Jo vetëm që urdhëron Yandex.Money si një portofol dixhital, por ky ofrues shpërndau gjithashtu një kartë debiti të vulosur posaçërisht që lidhet me llogaritë bankare provinciale.

China UnionPay është gjithashtu një emërtim shtesë i kartës që tregtarët rusë të opsioneve binare mund të përdorin. Megjithatë, rëndësia në të cilën dënimet monetare kanë ndikuar në markat perëndimore si p.sh MasterCard dhe VIZA tani është i paspecifikuar.

Telat e bankës: Ky është kanali më i vogël i zgjedhjes së marketingut, pasi shumë banka ruse janë shkëputur nga përsosja e politikës botërore të shpenzimeve të gjobave monetare.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mbështetje e mirë e klientit

Nëse jeni duke përdorur një shitës të huaj, është thjesht e rëndësishme që ata ofrojnë ndihmë e jashtëzakonshme dhe e jashtëzakonshme për konsumatorin dhe janë të aksesueshme në Rusisht.

mbështetje

Përveç kësaj, shitës shumë të arsyeshëm ofrojnë një shërbim ndihme shumëgjuhëshe dhe disa strategji për t'i arritur ato.

Përfundim: Ndërmjetësi binar i ligjshëm është i disponueshëm në Rusi

Mungesa e vazhdueshme e kufizimeve të arsyeshme në tregtimin e opsioneve binare në Rusi, si dhe Bjellorusia, maskon vështirësitë për publikun. Vështirësitë duket se janë mungesa e edukimit të duhur për të dalluar ofruesit e vërtetë nga joetikët dhe të paskrupullt. Është ky boshllëk që Banka Qendrore e Rusisë po përpiqet të kapërcejë.

tregtare në Rusi

Mbetet për t'u dalluar se si Banka Qendrore e Rusisë do t'i përgjigjet rrymës autorizimi i basteve forex dhe sportive në komb. Industria e basteve rekreative ndoshta mund të ofrojë disa udhëzime se si të ligjërohet një produkt financiar si opsionet binare, i cili ende konsiderohet si një aspekt i basteve në vende të ndryshme.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët rusë: Regjistrohuni me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh 

Më poshtë janë disa nga pyetjet e bëra shpesh duke respektuar kodin e opsioneve binare në Rusi.

A janë opsionet binare legjitime në Rusi?

Tregtimi i opsioneve binare konsiderohet i ligjshëm në Rusi.

A është e rehatshme dhe e përshtatshme të tregtoni opsione binare në Rusi?

Mungesa e kufizimeve të tregut, si dhe mungesa e rëndë e edukimit të klientëve, i ka rrezikuar tregtarët rusë për disa mashtrime të detajuara të industrisë. Tani është e rrezikshme dhe e paqëndrueshme të tregtosh opsione binare në Rusi.

Si banor rus, a jam i autorizuar të tregtoj opsione binare me shitësit në det të hapur?

Nuk ka asnjë legjislacion që e kufizon shprehimisht këtë, dhe tregtarët rusë po grumbullojnë ndërmjetësime në det të hapur.

Si mund të kërkoj rëndësinë e një ndërmjetësi të opsioneve binare?

Për të ekzaminuar rëndësinë rregullatore të një shitësi në Rusi, është e mjaftueshme të mësoni zonën e shitësit dhe të rishikoni me kontrollin kombëtar.

A janë tregtarët rusë të opsioneve binare të autorizuar për të përdorur kuletat dixhitale?

Tregtarët rusë janë të autorizuar të depozitojnë dhe tërheqin rezerva me ndihmën e përdorimit të WebMoney dhe Yandex.Money.

Si të tregtoni binarët në Rusi?

Nuk ka shitës provincialë në Rusi pasi dy shitësit jashtëzakonisht të shquar provincialë duhet të ndërpresin opsionet binare për Forex. Për të tregtuar në Rusi, së pari duhet të hapni një llogari tregtare me një shitës në det të hapur.
Nuk ka të dhëna nëse ka shitës provincialë në Rusi që prekin kompanitë në det të hapur.

Cili është funksioni i Bankës Qendrore Ruse në opsionet binare?

Banka Qendrore e Rusisë tani nuk luan pothuajse asnjë rol në opsionet binare. Megjithatë, ai synon të fillojë ofrimin e edukimit të klientëve si pjesë e një kuadri më të gjerë rregullator. Megjithatë, kjo është në fillimin e saj pasi banka po pyet gjerësisht për këtë problem. 

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment