Çfarë është një Rollover i opsioneve binare? | Përkufizimi dhe Shembujt


Një rikthim i opsioneve binare është një funksion që lejon tregtarët të zgjasin kohën për tregtimin. Nëse keni vendosur një tregti dhe çmimet e tregut të opsioneve binare po lëvizin sipas parashikimeve tuaja, por ka kohë të kufizuar, mund të aplikoni funksionin e përmbysjes. 

U mundëson tregtarëve të hapni tregjet dhe zgjasni kohën e tregtimit. Kjo veçori kërkon që tregtarët të dinë se si ta përdorin atë siç duhet për të shmangur gabimet. 

Përmbysja e opsioneve binare me pak fjalë

 • Tregtarët mund të zgjasin kohën për tregtimin e opsioneve binare.
 • Zgjatni skadimin e tregtisë duke investuar 20-30% më shumë fonde.
 • Përparësitë: E rëndësishme për objektivat e fitimit të pa realizuar; tregtarët e përdorin atë kur lëvizja e tregut sugjeron fitime të mundshme shtesë.
 • Disavantazhet: Kërkon përdorim të kujdesshëm; përdorimi i gabuar i tij mund të rrezikojë fitime të mëparshme nëse tregu ndryshon drejtim gjatë zgjatjes.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon funksioni i rimbushjes së opsioneve binare?

Funksioni i përmbysjes ju lejon të zgjasni kohën e skadimit të një tregtie kur tregtoni opsione binare.

Për shembull, imagjinoni se jeni në një tregti që skadon brenda një ore dhe vëreni një prirje të favorshme në aktive për të cilat nuk ka asnjë arsye të dukshme për t'u larguar. Ju e zgjasni kohën e skadimit duke investuar një përqindje shtesë, p.sh. 20%. Ju bëni më shumë fitim nëse aktivi skadon në mënyrë të favorshme; nëse skadon në mënyrë të pafavorshme, ju pësoni një humbje më të madhe.

Kërkon që të shtoni disa fonde për të zgjeruar tregtinë dhe fondet mund të jenë një përqindje e asaj që keni përdorur për të hapur atë tregti. Varet nga platformë tregtare, disa kërkojnë një shtesë 20% në 30% të kapitalit fillestar për të zgjeruar tregtinë. 

Avantazhet e rimbushjes së opsioneve binare 
 • Është thelbësore nëse tregtia nuk e ka arritur pikën e synuar të fitimit. Nëse tregtari ka besim me më shumë kohë, tregtia mund të jetë fitimprurëse.
 • Tregtarët e përdorin atë kur tregtia skadon, por tregtari mendon se mund të marrin më shumë fitime sipas mënyrës se si po lëviz tregu. 
Disavantazhet e rimbushjes së opsioneve binare 
 • Duhet që tregtari të jetë i kujdesshëm pasi nëse nuk zbatohet strategjikisht, mund të prishë fitimet e bëra më parë nëse çmimet e tregut ndryshojnë drejtim gjatë periudhës së zgjatjes. 
Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Mirëpret klientët ndërkombëtarë
 • Ofron pagesa të larta: 90% – 97%+
 • Platformë tregtare e nivelit profesional
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Aktivizon Tregtinë Sociale
 • Ofron stimuj bonus falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Si të përdorni rollover-in në opsionet binare

Një tregtar duhet të analizojë përpara se të përdorë veçoritë e përmbysjes. Kjo është për shkak se tregtari zgjat kohën e skadimit nëse tregtia është tashmë fitimprurëse shpresa për të fituar më shumë, çmimet e tregut mund të ndryshojnë në çdo kohë. 

Është efektive nëse një tregtar mëson se si ta zbatojë atë në kohën e duhur pa pasur paragjykime emocionale. Mund të jetë një mjet i mirë nëse e përdorni me kërkime të duhura. 

Përfundim - Një përmbysje është një mjet i dobishëm

Një përmbysje është një mjet i mirë kur tregtarët e aplikojnë atë. Tregtarët e përdorin këtë mjet në mënyrë efektive dhe është e dobishme nëse e përdorin atë kur është e nevojshme. Tregtimi i opsioneve binare kërkojnë tregtarë të jesh i durueshëm pa marrë vendime të nxituara. 

Çfarë kushtesh duhet të plotësoj për të hyrë në funksionin e përmbysjes?

Nuk ka kushte, por ju duhet të paguani tarifat e primit si përqindja e asaj që keni depozituar ose një kosto fikse. 

Kur mund të përdor rollover në Binary Options?

Mund ta përdorni përpara skadimit të tregtisë së hapur aktuale, por ka një kufi prej pesë minutave të fundit.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment

 • victor

  thotë:

  ju lutem mund të më listoni disa ndërmjetës të opsioneve binare që më lejojnë të kaloj në një tregti fituese

  • Andre Witzel

   thotë:

   Hej Victor, pse të duhet kjo veçori? Në fakt, ne nuk e njohim një ndërmjetës të tillë