Opsionet binare Përkufizimi i tunelit Everyway

Opsionet binare Përkufizimi i tunelit Everyway

Tuneli binare i opsioneve Everyway është një bast paqëndrueshmërie. Këtu, dy goditje shtesë ofrojnë tre nivele të ndryshme vendbanimi, duke përjashtuar nxehtësinë e vdekur.

Një shembull është "Hang Seng" për një tunel të çdo drejtimi. Strategjia vendoset në zero jashtë dy goditjeve, në 100 midis dy goditjeve brenda dhe në 40 midis goditjeve të brendshme dhe të jashtme. Për blerësin që supozon se baza është midis dy goditjeve të brendshme, por mendon pak gabim, opsionet binare për Everyway Tunnel ofrojnë një alternativë të dytë.

Shembull i tunelit të opsioneve binare

Në përgjithësi, opsionet binare çdo tunel është i ulët për të Vendos Gamma dhe Vendos Delta. Profili nga 1 ditë deri në skadim është i rrumbullakosur dhe ende nuk ka marrë pamjen e një skadence “kokë e shpatulla”. Kur pjesa e poshtme është afër dy goditjeve të brendshme, "modelet e kokës dhe shpatullave” Profili bëhet më i theksuar në 0.1 ditë nga skadimi, duke rritur rrezikun për tregtarin dhe krijuesi i tregut. Siç mund ta shihni, tunelet Everyway nuk mund të konsiderohen të jenë tregtime binare pa rrezik.

Gjeni më shumë artikuj në fjalorin tim të opsioneve binare.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts