Çfarë është një kthim (fitimi) i opsioneve binare? | Përkufizimi


Kthimi i opsioneve binare, i njohur gjithashtu si fitim, është fitimi financiar që një tregtar bën duke parashikuar me sukses drejtimin e lëvizjes së çmimit të një aktivi brenda një periudhe të caktuar kohore kur tregton opsionet binare.

Kuptimi i kthimeve në tregtimin e opsioneve binare

A opsion binar është një treg në lëvizje ku tregtarët fitojnë para duke spekuluar drejtimin e një të asetit vlerë. Tregtimi varet nga rezultati i thjeshtë i "po dhe jo"

Për të parashikuar me saktësi lëvizjen e çmimit, një tregtar duhet të ketë një njohuri të plotë të tregut dhe aktivit me të cilin po tregton. Nëse ata e kanë parashikuar saktë çmimin, tregtia do të jetë në para. Përndryshe, do të jetë Nga Paratë

Për spekulimet e gabuara, tregtarët mund të humbasin të gjitha shumat e tyre të investuara. Por nëse ata kanë parashikuar saktë drejtimin e lëvizjes së çmimit të një aktivi të caktuar, ata mund të marrin një shuma fikse e kthimit nga tregu i opsioneve binare. 

Si funksionojnë kthimet e opsioneve binare?

Për të tregtuar në tregun e opsioneve binare, thjesht duhet të analizoni nëse çmimi i një aktivi do të jetë brenda çmimit të caktuar të goditjes apo jo. Ndërsa ka opsione të ndryshme binare mjetet e tregtimit, tregtarët duhet të parashikojnë tendencën e vlerës së një aktivi pothuajse në të gjitha.  

Nëse spekulimi është i pasaktë dhe ju keni marrë një pozicion në treg, nuk do të merrni para. Nga ana tjetër, nëse keni analizuar saktë tregun dhe keni kuptuar tendencat e tregut, mund të parashikoni drejtimin e një çmimi i aktivit

konkluzioni 

Për të marrë një kthim fiks nga tregu i opsioneve binare, është e rëndësishme të kuptoni plotësisht tregun. Ju gjithashtu mund të merrni ndihmën e një mjeti tregtar për të mësuar drejtimin e lëvizjes së çmimeve. Në këtë mënyrë, ju mund të parashikoni dhe tregtoni me saktësi merrni një kthim fiks

Lexoni artikuj të tjerë të rëndësishëm në fjalor binar.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment