Përkufizimi dhe shpjegimi i opsioneve Up dhe In Binary Put

OPCIONI I VENDOSJES LARTË DHE INBINARE.Përcaktimi

Opsionet binare të vendosjes mund të jenë një nga instrumentet më pak të përdorura të spekulimit. Megjithatë, ato gjithashtu ofrojnë mundësi të mira për të fituar para në tregjet financiare. Ky artikull do të hedhë një vështrim më të afërt në përkufizimin dhe specifikat e opsioneve Up dhe In binary put.

Përkufizimi dhe shpjegimi i opsioneve Up dhe In Binary Put

Grafiku i opsioneve Up dhe In binary Put

Pyetja që shpesh bën një tregtar i opsioneve binare është: "A do të qëndrojë niveli i rezistencës (nëse arrihet) nëse pengesa (dhe goditja) vendoset në një nivel rezistence?". Kjo është veçanërisht e vërtetë për tregtimin e opsioneve Up dhe In Binary Put. Këtu, tregtari vendos një bast spekulativ nëse instrumenti financiar i tregtuar do të arrijë ose jo rezistencën/barrierën/goditjen në një pikë çmimi të caktuar.

Megjithatë, supozoni se tregtari synon afërsisht nivelin e rezistencës, por tregu qëndron në një gjendje blerëse. Në atë rast, chartisti që shet kontrata të së ardhmes në pengesë mund të pësojë shpejt një humbje të konsiderueshme për tregtarin.

Këta skenarë ndodhin shpesh në tregtimin Up dhe In Binary Put Options, kjo është arsyeja pse tregtarët që interpretojnë saktë treguesit mund të përfitojnë dhe të fitojnë shumë para në tregjet financiare. Këtu, një tregtar mund të bëjë norma të larta fitimi nëse supozimi është i saktë. Megjithatë, mbani në mend se në raste të rralla, shitja do të jetë pothuajse e pamundur për tregtarin në pikën e barrierës nëse niveli i rezistencës qëndron dhe kthehet fort jashtë tij.

Duke blerë një knock-in, blerësi i objektit të konvertuar mbron veten. Ai mund ta bëjë këtë duke hyrë menjëherë në një pozicion të shkurtër në treg, gjë që rezulton në më pak humbje nga një rënie e shpejtë.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

  • Pranon klientë ndërkombëtarë
  • Min. depozitë $10
  • $10,000 demonstrim
  • Platformë profesionale
  • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
  • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Shit të shkurtra nga krijuesit e tregut

Shitjet e shkurtra nga krijuesit e tregut që tregtojnë dhe në opsionet e vendosjes binare

Për të kuptuar më mirë opsionet Up dhe In binary put, fillimisht duhet të kuptojmë konceptin e shitjeve të shkurtra. Këtu, një krijues tregu që tregton opsionet Up dhe In binary put duhet të marrë parasysh disa gjëra. Nëse ai është me shitje të shkurtra, këshillohet të jeni vigjilentë.

Një strategji e mundshme që shumë tregtarë të suksesshëm e përdorin atë për të shitur dy herë më shumë aksione bazë sesa ata tashmë kanë. Kjo shërben si një mbrojtje kundër një tregu në rritje kur barriera është shkaktuar. Kjo menaxhimi i riskut teknika mund të kombinohet edhe me strategji të tjera, për sa kohë që rezultatet e pritshme të përdorimit të saj janë pozitive.

Për më tepër, krijuesit e tregut duhet të kenë parasysh se shitja e mbrojtjes dhe shitja e mëtejshme për pozicionin e shkurtër binar të zhveshur mund të jetë shumë e vështirë. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse tregu kthehet në mënyrë agresive nga rezistenca. Prandaj, shitja e shkurtër është një shpatë me dy anë.

Kombinimi i këtyre strategjive për tregtimin Up dhe In Binar Options

KOMBINIMI I STRATEGJIVE PËR TREGTIMIN UP DHE OPCIONE INBINARE PUT

Me këtë njohuri në mendje, një tregtar i opsioneve binare që tregton Up dhe In Options mund të reagojë sipas lëvizjeve të tregut. Artisti që beson se ka rezistencë të lartë midis çmimit të goditjes dhe pengesës mund dhe do të përfitonte nga një parashikim i tillë.

Kur përdorni një opsion binar të shitjes, shtimi i binarëve shpesh shoqërohet me më pak mundësi sesa opsioni i shitjes binare. Në disa raste, niveli i lartë i hyrjes së kësaj teknike nuk do të mjaftonte për tregtarin që kërkon bisht pëllumbash.

Prandaj, unë rekomandoj fuqimisht përdorimin e të tjera themelore strategjitë e opsioneve binare dhe mjetet e opsioneve binare për të marrë vendime më të mira investimi kur tregtoni Opsionet Up dhe In Binary Put.

Lexoni artikuj më të rëndësishëm në fjalori im.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts