Opsionet binare Përkufizimi i thirrjes në çdo rast

Opsionet binare Përkufizimi i thirrjes në çdo rast

Thirrja e çdo drejtimi paguan si për një fitim ashtu edhe për një vendosje. Një thirrje e çdo drejtimi në një opsion binar ka dy çmime grevë dhe është i përshtatshëm për tregtarët që duan të përfitojnë prej tyre kur tregtojnë platformat binare.

Nëse aktivi bazë është mbi çmimin më të lartë të goditjes në skadim, opsioni vendoset në 100. Opsionet binare në thirrjet me çdo drejtim fiksohen në zero nëse kostoja bazë është nën çmimin më të ulët të goditjes dhe 40 nëse çmimi bazë është midis të dyjave çmimet e grevës.

Nëse çmimi themelor mbyllet me një nga dy çmimet e goditjes, strategjia shlyhet me mesataren e çmimeve të shlyerjes ngjitur, p.sh., 20 për çmimin më të ulët të goditjes dhe 70 për çmimin më të lartë të goditjes. Për këtë arsye, kjo e veçantë strategjia e opsioneve binare nuk është një bast gjithçka ose asgjë, por më tepër një metodë për të paguar një çmim dytësor shlyerjeje për një vend.

Nëse spekuluesi bën një parashikim të pasaktë të tregut, thirrja e çdo drejtimi për opsionet binare ofron një shans të dytë për sukses. Kursi i këmbimit mund të rritet siç parashikohet, por ndoshta jo me shpejtësinë e nevojshme për ta kaluar vijën e finishit dhe për t'u vendosur në 100. Kursi i shlyerjes dytësore ofron komoditetin e parashikimit të saktë të tregut, por të keqvlerësimit të momentit.

Vetitë e opsioneve binare të thirrjeve Everyway

Profili 25-ditor i një telefonate për çdo drejtim ka një delta të cekët dhe një pjerrësi jashtëzakonisht të sheshtë, duke e bërë të vështirë ndjekjen e një strategjie "të pasurohu shpejt". Megjithatë, nëse kjo strategji është mjaftueshëm pa para, primi do të jetë i papërfillshëm dhe plani do të jetë një "gjumë" që blerësi mund ta vendosë në sirtar dhe ta harrojë, ndërkohë që fiton një përqindje shumë të lartë kthimi.

Nëse taktika konsiderohet shumë e parëndësishme, zvogëlimi i distancës midis goditjeve do të rezultojë në një profil më agresiv derisa distanca midis goditjeve të zhduket.

Mentaliteti i pasurimit të shpejtë është më i përshtatshëm për këtë strategji më agresive, sepse ajo prodhon më shumë opsionet binare vënë delta vlerat në çdo drejtim.

Një ndryshim në paqëndrueshmërinë e nënkuptuar me pesë ditë deri në maturim dhe goditje deri në dy cent ka pak efekt në vlerën e drejtë të opsionit të blerjes në çdo drejtim.

Rrjedhimisht, vega e opsionit të thirrjes në çdo drejtim do të ishte relativisht e ulët në dhe midis goditjeve ku profilet janë afër njëri-tjetrit.

Thirrja e Opsioneve Binare për Everyway ka një distancë ideale midis goditjeve që tërheq më shumë interes nga bastorët, e ngjashme me listat tradicionale të vargjeve, përhapjet e thirrjeve dhe përhapjet e vendosura.

Meqenëse spekuluesi mund të ketë pothuajse të drejtë, të humbasë çmimin e madh dhe prapë të shpërblehet me vendin e dytë, opsionet binare Everyway Call ka të ngjarë të tërheqin një numër të madh ndjekësish.

Gjeni më shumë artikuj në tim Fjalori i opsioneve binare.

Shkruaj një koment