Cilat janë sinjalet e opsioneve binare? – Përkufizim për tregtarët

Cilat janë saktësisht opsionet binare sinjalet dhe si mund t'i shfrytëzoni më së miri ato për të përmirësuar përfitimin tuaj? Ky artikull ka për qëllim t'u përgjigjet këtyre pyetjeve. Megjithatë, nëse ende nuk mund të gjeni atë që po kërkoni, atëherë ju lutemi mos hezitoni kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes.

Cilat janë sinjalet tregtare?

Në thelb, aktualisht ka një numër kompanish në treg që specializohen në furnizimin e klientëve të tyre me sinjale cilësore të opsioneve binare. Duke vepruar kështu, ata përpiqen të këshillojnë klientët për kohën optimale për të ekzekutuar tregti të reja të opsioneve binare. Informacioni i dhënë rekomandon gjithashtu se cilat asete të përdoren dhe kohën më të mirë të skadimit për të zgjedhur.

Në thelb, shërbime të tilla përpiqen të eliminojnë kompleksitetin e identifikimit të mundësive të reja të tregtimit cilësor duke gjeneruar sinjalizime duke përdorur ekipet e tyre të tregtarëve profesionistë. Ata zakonisht ndërtojnë rekomandimet e tyre duke ndërmarrë një analizë të plotë të të gjithave ndikimet teknike, themelore, tregtare dhe statistikore duke ndikuar në një aktiv të zgjedhur. Nga studimet e tyre, ekspertët më pas nxorrën listën e tyre të preferuar të shkurtër të mundësive më të mira, e cila u përcillet klientëve të tyre. Disa kompani e ofrojnë këtë shërbim në baza ditore, ndërsa të tjerat e bëjnë këtë çdo javë.

Ofruesit e sinjaleve të opsioneve binare:

Hidhini një sy rishikimeve të redaktorit tonë për ofruesit më të fundit të sinjaleve të opsioneve binare këtë vit. Ne do të synojmë ta përditësojmë rregullisht këtë listë.

Objektivi kryesor i krijuesve të sinjaleve është të prodhojnë sinjalizime të sakta që mund të gjenerojnë statistikisht fitime të matshme për një kohë të gjatë. Sidoqoftë, duhet të vlerësoni që ofruesit e sinjaleve, pavarësisht se çfarë pretendojnë ata, nuk mund të sigurojnë që shërbimet e tyre do të gjenerojnë sukses të vazhdueshëm. Si i tillë, duhet të keni ende kujdes nëse po mendoni të përdorni kompani të tilla duke mos rrezikuar më shumë sesa mund të përballoni të humbni. (Parimet e kujdesshme të menaxhimit të parave duhet të zbatohen gjatë gjithë kohës)

Alarmet mund të krijohen për aktivet nga të gjitha kategoritë kryesore të tregtimit, duke përfshirë mallrat, indekset, monedhat dhe stoqet. Për shembull, sinjalet mund të sigurohen për Google, Apple, Microsoft, USD/JPY, EUR/USDari, nafta, bakri, S&P500 dhe FTSE, etj. Lista e plotë është e gjerë.

Nëse abonoheni në një shërbim të tillë, atëherë njoftimet do t'ju dërgohen me email. Përndryshe, mund të merrni detaje duke vizituar faqen e internetit të ofruesit tuaj. Disa firma kanë filluar të zbatojnë teknologjinë SMS. Ky informacion i vlefshëm shpërndahet gjithashtu duke shfrytëzuar mediat sociale si Twitter dhe Facebook.

Numri i sinjaleve të gjeneruara gjatë çdo periudhe të caktuar ndryshon në mënyrë dramatike në varësi të kompanisë ofruese. Të shuma minimale ka tendencë të jetë të paktën 8 deri në 10 alarme në muaj. Shumë ofrues sinjalesh pretendojnë se ata bëjnë fitime të shëndetshme nga tregtimi i treguesve të tyre. Nëse po planifikoni të tregtoni opsione binare duke përdorur sinjale, mos harroni të vendosni një strategji të mirë-provuar të menaxhimit të parave në mënyrë që të kufizoni ekspozimin tuaj ndaj rrezikut. Konkretisht, ju jeni të këshilluar të mos rrezikoni më shumë se 2% deri në 3% të të gjithë kapitalit tuaj për tregti. Ne do t'ju rekomandonim gjithashtu të bëni kujdesin tuaj të duhur dhe të përcaktoni saktësinë e çdo rezultati të pretenduar të tregtimit.

Sa shpesh prodhohen sinjale'pa paraRezultatet? Shumica e furnitorëve do t'i përgjigjen kësaj pyetjeje duke ju informuar se është praktikisht e pamundur të fitosh gjatë gjithë kohës. Në vend të kësaj, ata synojnë të ofrojnë një raport më realist fitim-humbje prej 60%. Ata më tej pretendojnë se të dhënat e tyre historike vërtetojnë përfundimisht se ata e kanë arritur me sukses objektivin në të kaluarën.

Ju gjithashtu mund të regjistroheni me ofruesin më të njohur të sinjalit me komoditetin që mund ta anuloni abonimin tuaj në çdo kohë nëse përfundimisht kuptoni se ky lloj tregtimi nuk është për ju. Megjithatë, përpara se të regjistroheni, ju këshillojmë që të kontrolloni me kujdes çdo procedurë që do t'ju duhet të plotësoni për të anuluar abonimin tuaj.

A do t'ju duhet ende të mësoni dhe kuptoni si të tregtoni me sukses opsionet binare nëse abonoheni në një kompani që gjeneron sinjale? Teorikisht, ngarkesa juaj e punës do të reduktohet ndjeshëm pasi nuk do t'ju duhet më të identifikoni mundësitë e tregtimit cilësor. Sidoqoftë, pasi ka shumë aspekte për këtë lloj tregtimi, gjithmonë duhet të kërkoni të përmirësoni tuajën njohuritë dhe aftësitë duke mësuar aq sa mundeni për këtë temë intriguese. Ju mund ta arrini këtë qëllim duke vizituar tonë gjithëpërfshirëse seksioni arsimor i trajnimit.

Shihni artikuj të tjerë të rëndësishëm në tim fjalorth.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts