Opsionet binare Vendosni përkufizimin e gamës

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth strategjitë e tregtimit të opsioneve binare dhe treguesit e opsioneve binare, ju keni ardhur në vendin e duhur. Këtu, ne do të hedhim një vështrim më të afërt Opsionet binare Vendosni Gamma dhe vetitë e saj, që të mund ta përdorni për strategjinë tuaj të analizës së grafikut.

Çfarë është Binary Options Put Gamma? – Përkufizimi

BINARE OPTION SPUT GAMMADEFINITION

Gama e opsioneve binare të vendosjes është metrika që përshkruan ndryshimin në vendos delta për shkak të një ndryshimi në çmimin bazë. Është gjithashtu derivati i parë i deltës së a opsioni binar i vendosjes.

Gama e vendosur përfaqësohet gjithashtu si:
Gama = \frac{d\Delta }{dS}

Cilat janë vetitë e gamës së vendosur?

VETITË E VENDOSJES GAMË

Gama tregon shkallën e ndryshimit të ekspozimit ndaj aktivi themelor, pavarësisht nëse është një opsion binar apo konvencional.

Gama e opsioneve binare të vendosjes është pozitive kur ato janë pa para. Nga ana tjetër, është negative kur janë në para dhe zero kur janë në para, ashtu si gama e opsionet e thirrjeve binare.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

  • Pranon klientë ndërkombëtarë
  • Pagesa të larta 95%+
  • Platformë profesionale
  • Depozita/tërheqje të shpejta
  • Tregti Sociale
  • Shpërblime falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Koha deri në skadim ndikon ndjeshëm në vlerën absolute të gamës, me opsionet afatshkurtëra që zakonisht kanë një gama që priret drejt zeros. Në të kundërt, është e zakonshme të shohim shembuj ku gama për një opsion 25% 25-ditor është në thelb i sheshtë në zero.

Vlera absolute e gamës së opsioneve binare të vendosjes mbetet konstante kryesisht përgjatë gamës së paqëndrueshmërisë së nënkuptuar. Vlerat kulmore dhe kufitare të opsioneve i afrohen goditjes pasi paqëndrueshmëria e nënkuptuar zvogëlohet, duke reflektuar pjerrtësinë e deltës.

Karakteristikat e tjera të gama

Alfabeti grek i shkronjave gama

Gama për opsionet binare të vendosjes është zero kur opsioni është në para. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur aktivi bazë lëviz përtej çmimit të goditjes. Pozicioni ndryshon nga gama e gjatë në gama e shkurtër dhe anasjelltas.

Duke e mbyllur! – Gamma është një tregues jetik tregtimi për tregtarët e opsioneve binare

Tregtari duke përdorur put gama në tregtimin e opsioneve binare

Përfundimi i tij – Në tregtimin e opsioneve, gama është një tregues jetik i tregtimit. Tregtarët i referohen vetes si lojtarë të gjatë ose të shkurtër gama, në varësi të ndjenjave të tyre për situatën aktuale të tregut. Mund të tingëllojë e çmendur, por a nuk duhet që një tregtar me gama të shkurtër të bëhet një tregtar me gama të gjatë për t'u marrë me të i paqëndrueshëm tregjet? Mundësisht. Por nuk do të gjeni kurrë prova të teorisë së pritjeve racionale! Si një tregtar i opsioneve "lokale" për një kohë të gjatë, mund të them me besim se racionaliteti i tregut nuk ka ekzistuar kurrë dhe me shumë mundësi nuk do të ketë kurrë.

Shihni artikuj të tjerë të tunelit:

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts