5 Bots më të mira të tregtimit të opsioneve binare | Krahasuar robotët e automatizuar


Mirë se vini në udhëzuesin tonë mbi 5 Bots më të mirë të Tregtimit të Opsioneve Binare. Këtu, ne do të eksplorojmë robotët e automatizuar të tregtimit, të cilët janë programe që përdorin algoritme komplekse për të analizuar tregun dhe për të bërë tregti që synojnë fitime të larta me rrezik më të ulët.

Në këtë udhëzues, do të gjeni krahasime të hollësishme të robotëve kryesorë të opsioneve binare, këshilla për zgjedhjen e një ofruesi të besueshëm dhe njohuri thelbësore për të përmirësuar strategjinë tuaj tregtare. Ne do t'ju prezantojmë me robotët kryesorë të automatizuar në tregun e opsioneve binare për t'ju ndihmuar të merrni vendime më të zgjuara tregtare.

Ne kemi shqyrtuar pesë robotët e mëposhtëm me opsione binare:

 1. DBot - Roboti më i mirë për të gjitha situatat
 2. BinBot Pro – Sisteme të thjeshta
 3. DAXrobot - Lehtë për fillestarët
 4. MT2Trading – Për softuerin MetaTrader
 5. Roboti i opsioneve - Zgjedhja e ndërmjetësit falas

Faktet më të rëndësishme:

 • Robotët e opsioneve binare janë softuer i para-programuar që përdorin algoritme për të analizuar të dhënat e tregut dhe për të ekzekutuar tregti. Ata synojnë fitime të larta dhe rrezik të ulët.
 • Ndërsa robotët binare munden të ekzekutojë tregti në mënyrë efikase, ato bartin edhe rreziqe financiare. Përdoruesit duhet të jenë të kujdesshëm dhe të monitorojnë vazhdimisht performancën e robotit të tyre.
 • Tregu i opsioneve binare është i ndjeshëm ndaj mashtrimeve, veçanërisht ato që synojnë tregtarët e rinj. Para se të investoni, është thelbësore të kontrolloni legjitimitetin e çdo roboti ose platforme tregtare.
 • Një robot tregtar mund kurseni kohë, bëni tregti më fitimprurëse dhe veprojnë pa ndikim emocional. Gjithsesi, kërkon konfigurim të kujdesshëm dhe monitorim të vazhdueshëm.

Lista dhe rishikimet e 5 robotëve më të mirë të tregtimit të opsioneve binare:

Bots-et e automatizuara të tregtimit kërkojnë një element të lehtë manual për t'u konfiguruar, por pasi të bëhet kjo, transaksioni funksionon vetë, siç nënkupton edhe emri. Si të tilla, këto transaksione janë zakonisht relativisht identike me ndihmën robotike.

Më e rëndësishmja, tregtarët që përdorin softuer të automatizuar do të konfigurojnë softuerin e tyre sipas llojit të tregtimit për të cilin janë entuziastë. Prandaj, sapo të konfiguroni nivelin e angazhimit, llojin e aktivit që do të tregtohet dhe nivelin e rrezikut, softueri do të fillojë tregtimin Opsionet binare sipas cilësimeve tuaja të specifikuara dhe preferencave tregtare.

Shikoni rishikimin tonë të robotit të opsioneve binare këtu:

1. Roboti tregtar Deriv – DBot

Roboti tregtar i opsioneve binare Deriv - Dbot

DBot është një nga robotët më të mirë të tregtimit për tregtarët e opsioneve binare. Softueri falas i ndërtuar brenda ekosistemit Deriv ofron aftësi në formulimin dhe funksionimin e robotëve të automatizuar të tregtimit. Një shitës për një kohë të gjatë për tregtarë të aftë, deriv.com tani ofron priza të ndryshme të zhvilluara, duke përfshirë një prizë tregtare binare.

Masat për ndërtimin e algoritmeve ju ofrojnë alternativa më të avancuara se kudo tjetër. Kjo procedurë u mundëson klientëve të integrojnë nivele të tjera të ndërlikueshmërisë për të interpretuar nxitësit e tyre tregtarë. Në krahasimin tonë, Deriv DBot është roboti më i mirë i opsioneve binare në treg.

Veçoritë

 • Shumë pasuri për të zgjedhur
 • Tregtim i automatizuar me paracaktime të ndryshme
 • Ofrohen kushte tërheqëse bonusi
 • Mjetet e analizës së tregut dhe treguesit teknikë të rëndësishëm
 • Mjete për të identifikuar tregtitë fitimprurëse
 • Ndërmjetësi i rregulluar

Metodat e depozitimit

 • MasterCard
 • Viza
 • PayPal
 • Bitcoin 
→ Boti më i mirë Binar: Regjistrohu falas tani me 'DBot' të Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. BinBot Pro

Faqja zyrtare e BinBot Pro

BinBotPro është një robot tjetër me reputacion me mbështetje të klientit gjatë gjithë kohës. Është një robot tregtar i automatizuar shumë i vlerësuar i krijuar për tregtimin e opsioneve binare. Ai ofron një platformë miqësore për përdoruesit që u shërben tregtarëve fillestarë dhe me përvojë. BinBotPro lejon tregtarët të personalizojnë robotët e tyre tregtarë që të përputhen me strategjitë e tyre tregtare dhe nivelet e tolerancës ndaj rrezikut.

Platforma mbështet asete të ndryshme, duke i lejuar përdoruesit të diversifikojnë aktivitetet e tyre tregtare në tregje të shumta. BinBotPro gjithashtu thekson sigurinë dhe transparencën, duke ofruar histori të detajuar të tregtimit dhe analitikë të performancës për të ndihmuar përdoruesit të marrin vendime të informuara.

Veçoritë

 • Mbi 5 asete të aksesueshme për tregtim tani
 • Prizë robotike e automatizuar me çmime
 • Norma plotësisht fleksibël tregtimi
 • Standarde të paqarta për tregtimin e bonuseve
 • Asnjë aplikacion i dashur për tregtimin celular 

Metodat e depozitimit

 • MasterCard
 • Viza
 • PayPal
 • Bitcoin 
→ Regjistrohu falas dhe fillo të përdorësh BinBot Pro tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. DAXrobot

Faqja zyrtare e DAXrobot

DAXrobot ofron një llogari demo të pakufizuar dhe aftësinë për të tregtuar automatikisht asetet tuaja të preferuara. Ndryshe nga robotët e tjerë tregtarë që bëjnë pretendime të ekzagjeruara, ai dallohet për qasjen e tij të arsyeshme dhe transparente. Të gjitha informacionet e nevojshme janë të përmbledhura në faqen e saj të internetit, duke e bërë të lehtë për t'u kuptuar.

Faqja e internetit shfaq informacion të detajuar për çdo shitës, duke përfshirë performancën e sistemit dhe sinjalet e tregtimit. Ju vetëm duhet të zgjidhni një shitës dhe të konfiguroni cilësimet tuaja. Ky proces i drejtpërdrejtë dhe prezantim i qartë i informacionit e bëjnë DAXrobot një opsion miqësor për përdoruesit për tregtimin e automatizuar.

Veçoritë

 • 2+ asete që mund të shkëmbeni aktualisht 
 • Procedurë regjistrimi e arsyeshme dhe e pakufizuar
 • Të gjitha kombet lejohen, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara
 • Llogaritë demo janë të kufizuara në 10 ditë.
 • Disa llogari detyrojnë një depozitë të konsiderueshme.
 • Si për tregtarët fillestarë ashtu edhe për ata të avancuar

Metodat e depozitimit

 • PayPal
 • Paysafe
 • Bitcoin
 • Viza
→ Regjistrohu falas dhe fillo të përdorësh DAXrobot tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Roboti MT2Trading

Faqja zyrtare e robotit MT2Trading për tregtimin e automatizuar të opsioneve binare

MT2Trading është një sistem tregtimi i jashtëzakonshëm dhe i avancuar i automatizuar që integrohet pa probleme me MetaTrader 4/5. Ai u siguron tregtarëve të opsioneve binare shumë mjete për të përmirësuar përvojën e tyre tregtare. Platforma është e njohur për shkathtësinë e saj, ndërfaqen miqësore për përdoruesit dhe gamën e gjerë të cilësimeve të personalizueshme për t'iu përshtatur strategjisë unike të tregtarit.

Platforma ofron një sërë mjetesh të dizajnuara për të optimizuar procesin e tregtimit. Këto përfshijnë kopjimin automatik të strategjive të tregtarëve të suksesshëm, testimin e strategjisë në kohë reale dhe opsionet e sofistikuara të menaxhimit të rrezikut. Tregtarët mund të personalizojnë treguesit, të zgjedhin nga ofruesit e ndryshëm të sinjaleve dhe të vendosin rregulla të sakta të hyrjes dhe daljes, gjë që e bën atë shumë të adaptueshëm për çdo stil tregtimi.

Veçoritë

 • Vendosja automatike e tregtimeve bazuar në treguesit tuaj teknikë, edhe kur jeni larg kompjuterit tuaj.
 • Copy Trading: kopjoni tregtitë e tregtarëve më me përvojë në kohë reale
 • Pajtueshmëria me ndërmjetës të shumëfishtë
 • Me aplikacionin celular të MT2Trading, ju mund të monitoroni llogarinë tuaj, të shikoni statistikat historike dhe madje të filloni ose ndaloni platformën tuaj të tregtimit nga distanca.
 • Praktikoni llogarinë me fonde virtuale.

Metodat e depozitimit

 • Kartat e kreditit/debitit
 • Transfertë bankare
 • Kuletat elektronike të njohura
→ Regjistrohu falas dhe fillo të përdorësh robotin MT2Trading tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Options Robot

Faqja zyrtare e opsioneve robot për tregtimin e automatizuar të opsioneve binare

Roboti i opsioneve është një softuer i automatizuar i tregtimit të opsioneve binare që lejon tregtarët të vendosin parametrat e tyre të preferuar dhe të lejojnë robotin të vendosë tregti në emër të tyre. Ky bot binar është i njohur për ndërfaqen e tij miqësore për përdoruesit dhe cilësimet e ndryshme që mund të personalizohen individualisht. Ju gjithashtu mund të monitoroni vazhdimisht performancën e tij dhe të optimizoni cilësimet e tij.

Softueri ofron një sërë opsionesh personalizimi, duke u mundësuar tregtarëve të përshtatin strategjitë e tyre tregtare sipas qëllimeve të tyre specifike dhe tolerancës ndaj rrezikut. Tregtarët mund të personalizojnë robotin e tyre, i cili përfshin përcaktimin e shumave të tregtisë, zgjedhjen e aktiveve për tregtim dhe përcaktimin e niveleve të rrezikut.

Për më tepër, Options Robot mbështet sisteme të ndryshme tregtare, të tilla si Classic, Martingale dhe Fibonacci, të cilat tregtarët mund t'i zgjedhin bazuar në stilin e tyre të tregtimit dhe kushtet e tregut.

Veçoritë

 • Tregtimi plotësisht i automatizuar, duke siguruar që tregtimet të bëhen edhe kur tregtari nuk është në linjë.
 • Cilësimet e personalizueshme
 • Ndërmjetës të shumëfishtë: Softueri është i pajtueshëm me shumë ndërmjetës, duke i lejuar tregtarët të zgjedhin platformën e tyre të preferuar tregtare.
 • OptionRobot ofron një veçori të llogarisë demo që lejon tregtarët të testojnë cilësimet dhe strategjitë e tyre përpara se të rrezikojnë para të vërteta.
 • Mund të bëjë tregti ashtu si do të bënte një tregtar njerëzor

Metodat e depozitimit

 • Kartat e Kreditit/Debitit
 • Transfertë bankare
 • Kuletat elektronike si Skrill dhe Neteller
→ Regjistrohu falas dhe fillo të përdorësh Options Robot tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ju lutemi vini re: Ka robotë të tjerë binarë në treg, por në përvojën tonë, këta pesë janë më të mirët. Por edhe pse këta robotë janë të shkëlqyer, nuk ka fitime të garantuara. Gjithmonë ka rreziqe, dhe humbja e parave është një prej tyre. Mbaje gjithmonë këtë në mendje.

Çfarë është një robot tregtar i opsioneve binare? Si punon?

Deriv DBot - Robot i automatizuar i tregtimit binar
Deriv Bot

Një robot i tregtimit të opsioneve binare është një pjesë e sofistikuar softuerësh e krijuar për të automatizuar procesin e tregtimit në tregun e opsioneve binare. Algoritmet e avancuara të tregtimit skanojnë me përpikëri fuqinë dhe analizojnë të dhëna të gjera të tregut në kohë reale.

Robotët e tregtimit të opsioneve binare përgjithësisht shihen si mjete për tregtim. Qëllimi kryesor i këtyre robotëve është të bëjnë tregtimin më efikas, të aksesueshëm dhe potencialisht fitimprurës duke minimizuar gabimet njerëzore dhe duke reduktuar ndikimin emocional të detyrimit për të marrë vendime tregtare duke përdorur teknika të sofistikuara të analizës së tregut.

Qëllimi është të maksimizohen fitimet duke minimizuar humbjet e mundshme. Kjo analizë e rrezikut është thelbësore pasi i ndihmon investitorët të shmangin rënie të konsiderueshme dhe siguron një përvojë tregtare më të qëndrueshme dhe fitimprurëse.

Këto algoritme mund të analizojnë rrjedhën e vazhdueshme të të dhënave të tregut dhe të identifikojnë modelet, tendencat dhe mundësitë e mundshme të tregtimit. Duke përdorur modele matematikore dhe analiza statistikore, roboti mund të parashikojë lëvizjet e mundshme të çmimeve të aktiveve brenda tregut të opsioneve binare.

Këto parashikime bazohen në kushtet aktuale të tregut, të dhënat historike dhe tregues të ndryshëm të tregut. Pasi roboti identifikon një tregti premtuese, ai jo vetëm që hyn brenda. Në vend të kësaj, ai vlerëson rreziqet e mundshme që lidhen me tregtinë.

Përveç kësaj, bot vepron në emër të investitorit, duke ekzekutuar tregti kur plotësohen kriteret e përcaktuara. Ky sistem i automatizuar tregtimi siguron që emocionet të mos turbullojnë gjykimin, duke çuar në vendime tregtare më racionale dhe potencialisht fitimprurëse. Një bot tregtar i opsioneve binare ofron një përzierje të teknologjisë dhe strategjisë financiare për t'u ofruar investitorëve rezultatet më të mira të mundshme në përpjekjet e tyre tregtare.

Ju lutemi vini re:
Ndërsa robotët e tregtimit mund të përmirësojnë performancën tuaj tregtare, ata gjithashtu vijnë me rreziqe, duke përfshirë mashtrime të shumta që premtojnë fitime të shpejta për të tërhequr përdorues që nuk dyshojnë. Prandaj, është thelbësore të zgjidhni me kujdes një robot tregtar të besueshëm.

Funksionet e një roboti të automatizuar të opsioneve binare

Funksionet e një roboti të automatizuar të opsioneve binare

Softueri robotik dhe algoritmet e automatizuar të marketingut kanë përfshirë asistencën e tingullit dhe tregtimin e automatizuar. Kjo do të thotë softuer gjen mundësi duke analizuar lëvizjet e tregut dhe tregton automatikisht.

Ky segment i kompjuterizuar përcakton standardet tuaja tregtare në vend që të sigurojë dhe ratifikojë indikacione për konsumatorin. Këto sisteme kanë nivele të shumta të menaxhimit të rrezikut, nga humbjet e ndalimit deri te kufijtë e rishikuar të shpenzimeve ditore.

Megjithatë, komponentët e automatizuar zakonisht rrisin rrezikun financiar të tregtarëve. Prandaj, ofruesit gjithnjë e më shumë u ofrojnë tregtarëve alternativën e ndërtimit të "boteve" të tyre ose operacioneve të automatizuara të tregtimit binare.

Ata tentojnë të lehtësojnë procedurën duke lejuar tregtarët të tërheqin dhe lëshojnë treguesit teknikë binarë në sistem. Për më tepër, aspektet unike të robotit u mundësojnë tregtarëve ta vlerësojnë atë në një llogari demo pa rrezik.

Brokerët priren të tregtojnë robotë sepse ata zhvillojnë më shumë vëllim tregtar, gjë që redukton rrezikun e ndërmjetësit. Sigurisht, robotët mund të jenë gjithashtu mjete të jashtëzakonshme për tregtarët, por si gjithmonë, me opsionet binare, çdo garanci fitimi është një flamur i kuq i papritur.

Si e dini se cili robot i opsioneve binare është i përshtatshëm për ju?

Njihni qëllimet tuaja tregtare për të zgjedhur një robot të mirë opsionesh binare. Për shembull, zgjidhni një robot më pak kompleks nëse tashmë keni një strategji dhe dëshironi të kurseni kohë. Përndryshe, mund të duhet më shumë kohë për të konfiguruar dhe kalibruar robotin sesa për ta përdorur atë.

Nga ana tjetër, nëse doni të përdorni veçori të përparuara, duhet të siguroheni që roboti t'i ofron ato. Me fjalë të tjera, tiparet e robotit duhet të përputhen me strategjinë dhe qëllimet tuaja tregtare.

Provoni robotë të ndryshëm, ekzaminoni ndërfaqen e përdoruesit, bëni tregtitë tuaja të para me një llogari demo dhe gjykoni se sa mirë kaloni me robotin. Karakteristikat duhet t'ju lejojnë të monitoroni nga afër tregun, depozita minimale duhet të jetë e ulët dhe roboti duhet të jetë në gjendje të lidhet me sa më shumë ndërmjetës të jetë e mundur. Për më tepër, roboti duhet të ketë tarifa të ulëta dhe t'ju ofrojë metoda depozitimi.

Nëse plotësohen të gjitha këto kritere, mund të thoni se ky robot është i duhuri për ju.

Gjithashtu, kini kujdes që të mos bini në asnjë mashtrim. Fatkeqësisht, këto ditë ka më shumë se sa duhet. Lexoni komente të tjera të klientëve nga njerëz që e kanë përdorur tashmë robotin ose shikoni video të dobishme në YouTube rreth tij. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni një vendim të mirë. Ju lutemi zgjidhni një nga robotët më të mirë të opsioneve binare nga rishikimi ynë këtu.

→ Roboti më i mirë binar: Regjistrohu falas tani me 'DBot' të Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mundet një robot tregtar i opsioneve binare të rrisë performancën tuaj si shitës?

A mundet që një robot tregtar i opsioneve binare të rrisë performancën tuaj si shitës

Robotët tregtarë kanë variacionet e performancës. Për më tepër, faqosja me të cilën punon roboti mund të bëhet më pak ose më e favorshme me kalimin e kohës. Prandaj, do t'ju kërkohet të monitoroni vazhdimisht performancën.

Ndërsa tregtimi i automatizuar mund të thjeshtojë procesin, ju lutemi mbani mend se tregtimi i opsioneve binare është në thelb të rrezikshme. Paparashikueshmëria e lajmeve të tregut mund të ndikojë veçanërisht në robotët e automatizuar, duke çuar në humbje të mundshme nëse ata nuk janë të programuar për të reaguar siç duhet.

Megjithatë, shumë nga këto rreziqe mund të zbuten. Shumica e robotëve tregtarë vijnë me veçori të tilla si kufijtë e humbjeve ditore dhe kufijtë e paracaktuar të shpenzimeve. Ata gjithashtu mund të ndalojnë tregtimin e opsioneve binare kur arrihet një prag i caktuar fitimi, duke mbrojtur kështu fitimet.

Nëse dëshironi të përdorni robotët e opsioneve binare si tregtar, është thelbësore që:

 • Vendosni kufijtë e humbjes për robotin tuaj dhe rishikoni ato rregullisht.
 • Provoni dhe rregulloni vazhdimisht cilësimet e robotit tuaj që të përputhen me kushtet e tregut.
 • Qëndroni të informuar për ndryshimet e tregut pasi ato mund të ndikojnë në rezultatet e tregtimit.

Si sinjalet tregtare drejtojnë sistemet e automatizuara të tregtimit

Komponentët në tregtimin e automatizuar

Në një nivel themelor, sinjalet e automatizuara dhe tregtimi janë të ndërthurura ngushtë. Dallimi kryesor qëndron në aplikimin e tyre. Softueri i automatizuar i tregtimit përdor sinjale specifike nga analiza e të dhënave për të nisur një tregti. Në të kundërt, ofruesit e sinjaleve theksojnë mundësitë e mundshme të tregtimit, duke e lënë vendimin përfundimtar të tregtimit në duart e përdoruesit.

Në thelb, softueri i automatizuar gjeneron këto sinjale duke përdorur algoritme të paracaktuara. Sapo një sinjal i veçantë përputhet me kriteret e algoritmit, softueri ndërmerr veprime dhe hap ose mbyll transaksionet në përputhje me rrethanat.

Robot Mashtron dhe Tregti të Automatizuar

Automatizimi i tregtimit me një robot mund të jetë i rrezikshëm. Kur një tregtar transferon kontrollin e tregtimeve të tij te dikush tjetër, niveli i rrezikut mund të rritet ndjeshëm pasi ata nuk mund të monitorojnë tregtitë në kohë reale. Pa e ditur nëse roboti që keni zgjedhur është i besueshëm, roboti mund të rrisë rreziqet tuaja dhe të mos jetë në gjendje të ofrojë përfitimet që kërkoni.

 • Shitësit modernë - Softueri i automatizuar i tregtimit është krijuar zakonisht për tregtarët bashkëkohorë të cilëve u mungon koha ose ekspertiza për të tregtuar në mënyrë të pavarur. Fatkeqësisht, ofruesit e paskrupullt të robotëve me qëllime të dyshimta shpesh synojnë këtë grup.
 • Kjo lidhet me cenueshmërinë me të cilën përballen tregtarët kur ua ngarkojnë fajin shitësve. Shpesh, kompanitë joetike që ofrojnë robotë mashtrues të opsioneve binare nuk do të pranojnë keqpërdorimin e softuerit dhe në vend të kësaj pohojnë integritetin e tyre, duke mashtruar tregtarët.
 • Menaxhimi i tregtisë është relativisht i ndjeshëm ndaj pretendimit se shitësi ka konfiskuar para nëse tregtari ka caktuar dikë tjetër për të menaxhuar tregtinë e tij.

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të robotëve tregtarë binare

Këtu, ne paraqesim një pasqyrë e të mirat dhe të këqijat të përdorimit të robotëve tregtarë binare.

Përparësitë:
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë.
 • Tregtim i vazhdueshëm pa paragjykime emocionale.
 • Aftësia për të përpunuar sasi të mëdha të dhënash në kohë reale.
 • Punon 24/7 për të përfituar nga mundësitë e tregut global.
 • Cilësimet e personalizueshme bazuar në strategjitë individuale të tregtimit.
Disavantazhet:
 • Nuk ka garanci për performancë të mirë
 • Potenciali për humbje të konsiderueshme në tregjet e paqëndrueshme.
 • Mbështetja në softuer mund të çojë në besim të tepruar.
 • Defektet teknike mund të ndikojnë në performancën e tregtimit.
 • Kërkon monitorim dhe përditësime të rregullta.
 • Aftësi e kufizuar për t'iu përgjigjur lajmeve ose ngjarjeve të papritura të tregut.

Balancimi i shpejtësisë dhe rrezikut

Robotët e tregtimit binar janë bërë një pjesë integrale e tregtimit modern, duke ofruar përfitime dhe sfida për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm, kryesisht ekuilibrin midis shpejtësisë dhe rrezikut.

Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të këtyre robotëve është shpejtësia me të cilën ata mund të kryejnë tregti. Me aftësinë për të përpunuar sasi të mëdha të dhënash në kohë reale, këto sisteme të automatizuara mund të përfitojnë nga mundësitë e tregut më shpejt se tregtarët njerëzorë. Ky ekzekutim i shpejtë mund të çojë në fitime të konsiderueshme, veçanërisht në tregjet e paqëndrueshme.

Megjithatë, kjo shpejtësi vjen edhe me rrezik i rritur. Tregtimet e shpejta po aq lehtë mund të çojnë në humbje të konsiderueshme, veçanërisht nëse tregu merr një kthesë të papritur. Është thelbësore që tregtarët të vendosin masa mbrojtëse, të tilla si kufijtë e humbjes së ndalimit dhe të monitorojnë rregullisht performancën e robotëve të tyre.

Software dhe Automatizimi

Softueri për këta robotë është zakonisht i disponueshëm ose si një aplikacion i shkarkueshëm ose drejtpërdrejt në internet nga faqja e internetit e ofruesit. Një softuer i tillë synon kryesisht të thjeshtoni procesin e tregtimit, kurseni kohë dhe rritni potencialisht përfitimin.

Fuqia llogaritëse e këtyre robotëve i tejkalon shumë aftësitë njerëzore. Ata mund të analizojnë, interpretojnë dhe veprojnë sipas të dhënave të tregut pa paragjykimet e emocioneve apo intuitës. Ky efikasitet shpesh çon në një gamë më të gjerë të mundësive tregtare dhe një rritje të tregtimeve të suksesshme.

Megjithatë, ndërsa automatizimi ofron shumë përfitime, disa tregtarë preferojnë të mbajnë një farë kontrolli. Ata mund të përdorin sinjale tregtare për të udhëhequr tregtitë e mundshme, duke i lejuar tregtarit të vendosë.

Robotët e tregtimit binare ofrojnë ekzekutim të shpejtë të tregtisë dhe përpunim të të dhënave, duke rritur mundësitë e tregtimit dhe fitimet e mundshme. Megjithatë, shpejtësia e tyre gjithashtu rrit rrezikun, duke i bërë tregtarët të kenë nevojë të zbatojnë masa mbrojtëse dhe të monitorojnë performancën.

Ndërsa automatizimi thjeshton procesin e tregtimit, disa tregtarë zgjedhin një qasje të ekuilibruar, duke kombinuar njohuritë e robotëve me vendimmarrjen personale.

→ Roboti më i mirë binar: Regjistrohu falas tani me 'DBot' të Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Duke kërkuar për mashtrime

Roboti i opsionit binary mashtron

Mashtrimet e opsioneve binare janë të përhapura për shkak të zgjerimit të tregtimit në internet dhe suksesit të krijimit të faqeve të internetit mashtruese që duken si kompani të ligjshme brokerimi binare. Nëse prisni të tregtoni opsione binare, duhet të njiheni me një numër të kufizuar mashtrimesh investimi, disa prej të cilave janë më të njohura se të tjerët.

Shumë prej tyre punojnë në internet dhe të tjerët punojnë përmes telefonit. Në raste të ndryshme, tregtari fillon një kërkim në internet që prodhon shumë rezultate. Deri në 8-9 faqe interneti fiktive mund të pretendojnë se janë të sakta për çdo kompani virtuale.

Shumë prej tyre janë uebsajte të krijuara për t'u dukur si shitësi, me të gjithë gjuhën, imazhet, komentet e konsumatorëve dhe profilet e mediave sociale. Mashtruesit do të promovojnë robotë që nuk funksionojnë duke ju kërkuar të regjistroheni për një llogari tregtare dhe të bëni një depozitë minimale prej $250. Në fund, ju marrin paratë dhe zhduken.

Ka robotë mashtrues që përpiqen të mashtrojnë investitorët, por nuk funksionojnë. Këtu janë disa shenja të tmerrshme për t'u kujdesur për të përcaktuar nëse mbështetja është e ligjshme. Këto shenja përfshijnë mungesën e detajeve të kontaktit të mbështetjes, rishikime të vazhdueshme të dobëta, kohë të shkurtra dhe akses të kufizuar në asete.

Kujdes nga mashtrimet! Kontrolloni gjithmonë komentet e klientëve dhe vlerësimet e tyre për ofruesin e robotit të opsioneve binare.

Si të dalloni shitësit dhe robotët e opsioneve binare mashtruese?

Si funksionon një robot tregtar i opsioneve binare

Është shumë më e lehtë të dallosh një mashtrim nëse e di se çfarë po kërkon. Por së pari, duhet të pyesni veten, a është shumë mirë për të qenë e vërtetë? Nëse përgjigja është po, mund të jetë shumë e mirë për të qenë e vërtetë. Nga ana tjetër, nëse dikush garanton një kthim prej $1,000 në vetëm dy minuta, kini kujdes dhe lexoni mes rreshtave.

Kontrolloni kredencialet e kompanisë. Nëse nuk mund të gjeni një ofrues të listuar në ndonjë nga faqet kryesore të rishikimit, ose nëse ka pak informacion që sugjeron se ata janë një kompani me reputacion, mund të mos dëshironi të bëni biznes me ta. Jini të kujdesshëm ndaj kompanive që ofrojnë tregtimin e opsioneve binare përmes ofruesve të sinjaleve ose mbështetjes rregullatore.

Ky biznes është i rrezikshëm. Një kërkim në Google mund të zbulojë postime nga tregtarë të zhgënjyer në forume të shumta. Futja e emrit të një ndërmjetësi të opsioneve binare ose një boti tregtar të opsioneve binare në një motor kërkimi është e mjaftueshme për të përcaktuar nëse ato janë mashtrime.

Shmangia e mashtrimeve në tregti

Ka disa përpjekje të thjeshta që mund të bëni për të parandaluar rënien për shkak të mashtrimit të opsioneve binare. Së pari, sigurohuni që shitësi juaj, softueri i robotikës ose ndihma për sinjalizimin të jenë të besueshme. Licenca do t'ju ndihmojë ta kuptoni këtë

Do të ishte më mirë nëse do të ishit të sigurt se keni një CySEC, CFTC, ose ndonjë licencë tjetër ligjore. Më pas, kërkoni analizat e tyre në internet, notat dhe të dhënat nëse ata kanë një histori të padiskutueshme të marrëdhënieve imorale.

Logoja zyrtare e CFTC

Hapi tjetër është përcaktimi nëse ata ofrojnë një llogari demo binar falas. Nëse mund të regjistroheni në një dyqan shitësi dhe të tregtoni me një llogari demo përpara se të depozitoni para, do të dini nëse ky është një shitës aktual apo një faqe interneti e rreme e krijuar për të fituar para. Jini shumë të kujdesshëm ndaj thirrjeve nga njerëz që e quajnë veten konsulentë të lartë.

Tregtimi nuk duhet të shtyhet në treg pasi rreziqet dhe faqet e internetit mashtruese duhet të parandalohen me çdo kusht. Ju duhet të zgjidhni shitësin tuaj me mençuri dhe të siguroheni se është një biznes i licencuar me vullnet të mirë premtues në internet, në mënyrë që të mos paguani për të më vonë.

Si të rikuperoheni nga një mashtrim robotik binar

Rimëkëmbja nga një mashtrim roboti kërkon veprim të menjëhershëm dhe një qasje strategjike për të zbutur dëmin dhe potencialisht rikuperoni fondet e humbura.

Ndaloni të gjitha transaksionet në vazhdim.

Sapo të kuptoni se keni rënë viktimë e një skeme mashtruese të robotëve binare, duhet të ndaloni transaksionet e vazhdueshme me shërbimin. Ky është një hap i parë thelbësor në parandalimin e humbjeve të mëtejshme dhe mbrojtjen e aseteve tuaja të mbetura.

Raportoni mashtrimin dhe kërkoni ndihmë.

Është jetike që të mblidhni dhe organizoni me kujdes të gjitha provat e disponueshme të ndërveprimeve tuaja me shërbimin e mashtrimit. Kjo përfshin mbajtjen e kopjeve të të gjitha komunikimeve, të tilla si emailet dhe mesazhet, si dhe pamjet e ekranit të faqes së tyre të internetit, llogarisë suaj tregtare dhe çdo transaksioni që ka ndodhur. Sigurimi që keni një koleksion gjithëpërfshirës të provave do ta forcojë çështjen tuaj kur të ndërmerrni hapat pasues për të raportuar mashtrimin dhe për të kërkuar ndihmë.

Përfundim: Robotët e tregtimit mund të jenë të dobishëm, por kini kujdes nga mashtrimet

Si përfundim, disa investitorë të pafat mund të gjejnë mashtrime në internet dhe mund të humbasin shumë para nëse e bëjnë këtë. Ata mund të kenë bërë tashmë shumë përpara se të kuptojnë se diçka nuk është në rregull.

Ju mund të merrni disa masa paraprake për ta parandaluar këtë, por do të ishte më mirë të përdorni disa këshilla dhe truke për t'u siguruar që të regjistroheni për një softuer robotik binar të besueshëm dhe besnik. Nëse ju pëlqen të kërkoni tregje dhe të analizoni dhe modifikoni tregti, do të prisnit të vazhdoni të punoni vetë. Megjithatë, për të liruar kohë të dobishme, duhet të shikoni për robotë të tjerë të aksesueshëm.

Ne kemi testuar dhe vlerësuar zgjidhje të ndryshme softuerësh dhe jemi njohur me kompanitë që ofrojnë përvojë solide në tregtimin e robotëve binar dhe softuer të jashtëzakonshëm. Investimi në këto aplikacione dhe përdorimi i tyre si pjesë e strategjisë suaj tregtare është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer kohë dhe para. Për më tepër, përdorimi i këtyre mjeteve mund t'ju ndihmojë në rrugën tuaj për t'u bërë një përdorues i shkëlqyer robotik i opsioneve binare.

→ Roboti më i mirë binar: Regjistrohu falas tani me 'DBot' të Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh:

A është softueri robot binar i qëndrueshëm dhe i besueshëm?

Besueshmëria e softuerit robot binar bazohet në sigurinë e një kompanie. Pra, nëse zgjidhni një ofrues të rregulluar dhe të besueshëm, mbështetja e tyre do të provohet, testohet dhe do të jetë e përgjegjshme. Nëse zgjidhni një mashtrim, nuk do të ndodhë.

A munden robotët e tregtimit binare të parashikojnë tregtitë e sakta për të bërë?

Projeksioni është një temë e bukur sepse edhe pajisjet nuk mund të parashikojnë të ardhmen; askush nuk mundet. Megjithatë, ata mund të analizojnë informacionin, tendencat dhe aspektet e tjera për t'u ngritur me të dhëna shtesë të vetëdijshme të besueshme.

A ka ndonjë kërkesë për të paguar para për një robot të mirë tregtar binar?

Kjo nuk është gjithmonë rasti; disa nga softuerët më të këndshëm të robotëve me opsione binare janë falas për t'u shkarkuar dhe përdorur. Sidoqoftë, në pjesën më të madhe, do t'ju kërkohet ta shkarkoni atë me një llogari të pakufizuar përpara se të hapni një llogari me një ofrues.

Si mund të marr robotin e duhur tregtar binar?

Zgjedhja e një roboti të besueshëm është e lehtë. Lexoni udhëzimet dhe zgjidhni disa nga lista për të kërkuar vetë. Në përvojën tonë, roboti më i mirë i tregtimit binar është "DBot" nga Deriv.

A funksionon një robot me opsione binare edhe nëse kam dalë nga llogaria ime?

Nëse jeni regjistruar në llogarinë tuaj, ju mund të shkëmbeni automatikisht opsionet binare vetëm me një robot. Roboti do të fiket sapo të dilni nga llogaria juaj.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment