Kurset më të mira të tregtisë binare të krahasuara dhe rishikuara


Këtu, ne do të shikojmë 10 nga kurset më të mira të trajnimit për tregtimin e opsioneve binare aktualisht, kush i drejton ato, sa kushtojnë dhe çfarë do të mësoni. Këto kurse të listuara këtu janë të lira, drejtpërsëdrejti, dhe në përgjithësi kanë vlerë të mirë për paratë, duke marrë parasysh përfitimet që do të merrni.

Shënim anësor: Shumë brokera ofrojnë "trajnim falas", por zakonisht përbëhen nga një bibliotekë me vlerë të ndryshueshme dhe një llogari demo. Disa ofrojnë një mjedis mësimi vërtet të vlefshëm, të cilat janë renditur më poshtë.

Lista e kurseve të tregtimit të opsioneve binare të disponueshme

 1. Si të zotëroni opsionet binare nga binaryoptions.com, organizuar nga Udemy, krijuar nga ekipi binaryoptions.com
 2. Kursi i Tregtisë së Opsioneve Binare hap pas hapi + eBook v3 (2023), organizuar nga Udemy, krijuar nga Aedan Kelly, Tregtar Ditësh Profesionist dhe Ekspert i Kriptomonedhave
 3. Kurs trajnimi për opsionet binare për fillestarët, organizuar nga Udemy, krijuar nga tregtari Simon Peters
 4. Kursi i plotë i tregtimit të opsioneve (përditësuar 2024), organizuar nga Udemy, krijuar nga Wealth Education
 5. Tregtimi i opsioneve binare: Tregtoni për të fituar (fillestar) Niveli 1, organizuar nga Udemy, krijuar nga tregtari profesionist dhe inxhinieri kompjuterik Samarth Kolhe
 6. Opsionet binare për fillestarët (Mësoni veprimin e çmimit), organizuar nga Udemy, krijuar nga Cristoph Spring de Mello, tregtar autodidakt
 7. Tregtimi i opsioneve binare nga Akademia Investopedia
 8. Strategjitë e opsioneve binare – Nuk ka më humbje, paraqitur nga Skillshare
 9. Si të tregtoni opsionet binare në mënyrë efektive - të gjitha nivelet, organizuar nga Udemy, krijuar nga Viktor Neustroev, tregtar autodidakt
 10. Brokerat dhe platformat- Trajnim dhe lehtësim

Rishikimi i kurseve më të mira të tregtisë binare

1. Si të zotëroni opsionet binare nga binaryoptions.com, të organizuar nga Udemy, krijuar nga ekipi binaryoptions.com

Binaryoptions.com ofron padyshim kursin më të mirë të tregtimit të opsioneve binare. Është i dobët, deri në pikën, dhe ju merr në coalface shpejt.

Çfarë do të mësoni në këtë kurs:

 • Strategjia fitimprurëse e opsioneve binare
 • Leximi i shandanëve si një profesionist
 • Përgatitja e Tregtisë
 • Konfigurimi më i mirë për një tregti fitimprurëse të opsioneve binare
 • Shembull i tregtimit në kohë reale
 • Bonusi: 3 konfigurimet më të mira të tregtimit për të fituar tregti binare
 • Ky është një kurs i mirë për ata që tashmë tregtojnë, edhe pse ndoshta ende relativisht fillestarë dhe që luftojnë për të nxjerrë një fitim neto.

Në rreth $69, është i përballueshëm, i zgjuar dhe shumë i rekomanduar për tregtarët ekzistues të llojeve të tjera që kërkojnë të hyjnë në opsionet binare.

Pro
 • E shkurtër, por me informacion të mjaftueshëm për të adresuar të gjitha pyetjet dhe për t'ju pozicionuar për tregti të suksesshme
 • Vlera e drejtë
 • Zhvilluar nga profesionistë të cilët janë të zhytur në lojën e opsioneve binare.
Kundër
 • Supozon një njohuri pune të hartimit dhe parimeve të përgjithshme të tregtimit
 • Gjithashtu supozon një kuptim të rrjedhshëm të opsioneve binare në vetvete, pasi ka praktikë praktike dhe aplikim strategjik në zhvillim - shumë për të menaxhuar fillestarët e plotë binare.

2. Kursi i tregtisë me opsione binare hap pas hapi + eBook v3 (2023), i organizuar nga Udemy, krijuar nga Aedan Kelly, Tregtar i Ditës Profesionale dhe Crypto Boff

Ky kurs është hyrje në aftësitë e nivelit fillestar dhe mbulon historinë dhe realitetin e tregtimit të opsioneve binare. Ai mbulon "aspektet themelore të kontratave të opsioneve binare, kohët e tregtimit, analizën e tregut dhe veçoritë e platformës së tregtimit".

Me rreth $69, është i përballueshëm, i zgjuar dhe shumë i rekomanduar për tregtarët ekzistues të llojeve të tjera. Kursi ndiqet nga një ofertë më e avancuar (një seri video) që detajon procesin e tregtimit.

Çfarë do të mësoni në këtë kurs:

 • Hyrje në tregtimin e opsioneve binare, duke përfshirë historinë
 • Tregtimi tradicional me pakicë kundrejt tregtisë me opsione binare
 • Hyrje në analizën e tregut
 • Hyrje në sistemet e grafikëve
 • Hyrje në grafikun japonez të shandanit
 • Hyrje në kalendarin ekonomik
 • Hyrje në Mbështetjen dhe Rezistencën
 • Hyrje në Bandat Bollinger
 • Hyrje në RSI
 • Hyrje në menaxhimin e rrezikut dhe parasë
Pro
 • Gjithëpërfshirës si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët e jashtëm
 • Vlera të mëdha
 • Zhvilluar nga një tregtar plotësisht në shtëpi në tregje me rrezik të lartë
Kundër
 • Do të ishte mirë nëse seria e videove vijuese do të bashkohej si një kurs i vetëm për, të themi, $30

3. Kursi i trajnimit për opsionet binare fillestare, i organizuar nga Udemy, krijuar nga Simon Peters

Një kurs vërtet fillestar që nuk supozon njohuri paraprake për tregtimin, ky është një kurs i mirë për ata që janë të interesuar, por tërësisht në det.

Kursi është pa pagesë, dhe megjithëse Peters është një tregtar me vetëm 7 vjet përvojë, përmbajtja është e vlefshme për fillestarët (me disa këshilla interesante edhe për tregtarët ekzistues).

 • Mësoni rreth llojeve të ndryshme të opsioneve binare dhe se si funksionon secili lloj
 • Jini në gjendje të tregtoni me siguri opsionet binare duke ndjekur bazat e tregut, veçanërisht lajmet dhe publikimet e të dhënave ekonomike
 • Jini në gjendje të rrezikoni të menaxhoni tregtitë tuaja për të siguruar potencialin maksimal të fitimit duke mbajtur të ulët rrezikun e përgjithshëm të llogarisë suaj
 • Kuptoni rëndësinë e raportit të çmimit të barabartë në tregtimin e opsioneve binare dhe 'normës së fitimit' që kërkohet për të qenë fitimprurës. 
Pro
 • Mjaft gjithëpërfshirëse për fillestarët me këshilla për tregtarët ekzistues
 • Vlerë e madhe - është plotësisht falas
 • Zhvilluar nga një tregtar ekzistues i cili ka kaluar nëpër mullirin e opsioneve binare
Kundër
 • Asnjë mesazh/pyetje i drejtpërdrejtë nuk është i mundur në nivelin e lirë

4. Kursi i Komplet i Tregtisë së Opsioneve (Përditësuar 2024), i organizuar nga Udemy, krijuar nga Wealth Education

Një kurs mjaft i detajuar mbi tregtimin binare dhe opsionet në përgjithësi, çfarë do të mësoni në këtë kurs për një kosto rreth $48 mbulon:

 • Si të zotëroni opsionet më fitimprurëse strategjitë e tregtimit me shembuj të botës reale dhe tregtime të mostrës
 • Si të ndërtoni një themel të fortë të fortë për tregtimin e opsioneve
 • Si të lexoni një kuotë opsioni në mënyrën e duhur
 • Si të blini dhe shisni opsionet e thirrjeve dhe vendosjes me fitim
 • Si të lexoni grafikët e aksioneve në mënyrë efektive për të identifikuar tendencat e tregut
 • Si të përdorni Mbështetjen dhe Rezistencën në Tregtimin e Opsioneve
 • Si të përdorni MACD në tregtimin e opsioneve
 • Si të përcaktoni tendencat bullish dhe bearish duke përdorur EMA
 • Si të shmangni gabimet e kushtueshme të tregtimit dhe të zhvilloni mentalitetin e duhur të tregtarit
 • Si të ulni rrezikun tuaj dhe të maksimizoni fitimet tuaja
 • Si të tregtoni strategjitë e tregtimit të opsioneve bullish
 • Si të tregtoni strategjinë e thirrjes së gjatë
 • Si të tregtoni strategjinë e thirrjeve të mbuluara
 • Si të tregtoni strategjinë e thirrjeve sintetike
 • Si të tregtoni strategjinë e përhapjes së thirrjes së demit
 • Si të tregtoni Strategjinë e Përhapjes së Demit
 • Si të tregtoni Strategjitë e Tregtimit të Opsioneve Bearish
 • Si të tregtoni strategjinë e shitjes së gjatë
 • Si të tregtoni strategjinë e shitjes së mbuluar
 • Si të tregtoni strategjinë e shitjes sintetike
 • Si të tregtoni Strategjinë e Përhapjes së Thirrjes Bear
 • Si të tregtoni Strategjinë e Përhapjes së Bear Put
 • Si të tregtoni strategjitë e tregtimit të opsioneve neutrale
 • Si të tregtoni Strategjinë e Fluturave të Thirrjes së Gjatë
 • Si të Tregtoni Strategjinë e Fluturave me Vëzhgim të Gjatë
 • Si të tregtoni Strategjinë Long Straddle
 • Si të tregtoni strategjinë e mbytjes së gjatë
 • Plus më shumë…
Pro
 • Mbështetje nga instruktorët e kursit si dhe nga klasa studentore (me pyetje të përgjigjura brenda një dite)
 • Vlere e mire
 • Përmbajtje gjithëpërfshirëse që prek shumë me të cilat do të hasin tregtarët e rinj
Kundër
 • Ndoshta shumë i gjerë dhe jo mjaftueshëm i fokusuar në opsionet binare në mënyrë specifike
 • Zhvilluar nga një veshje e-learning që fiton para nga shitja e kurseve, jo nga tregtimi i tregjeve
 • Fillestarët e rrëmujshëm që kërkojnë të përmirësohen në tregtimin e opsioneve binare mund të lihen më të hutuar dhe të mbingarkuar sesa të arsimuar

5. Tregtimi i opsioneve binare: Tregtoni për të fituar (fillestar) Niveli 1, i organizuar nga Udemy, krijuar nga tregtari profesionist dhe inxhinieri kompjuterik Samarth Kolhe

Me moton "Mëso dhe fito", vetë Kolhe kaloi vite duke humbur në tregti përpara se të zotëronte psikologjinë e tregtimit.

Një kurs i mirë trajnimi për një audiencë të përzier, ajo që do të mësoni në këtë kurs përfshin:

 • Një kuptim i plotë se si funksionon tregu binar
 • Ju do të keni analiza profesionale tregtare
 • TREGTI BINARE 60 SEKONDA
 • Mësoni se si të konfiguroni Metatrader
 • Analiza e shandanit
 • Broker për t'u përdorur për tregtim
 • Njihni terminologjinë binare si thirrje, vendosje, kohë skadimi, bullish, bearish, fitil, momenti real, momenti virtual
 • Mësoni të lexoni ngjarjet ekonomike të kalendarit
 • Kursi i plotë do të ndihmojë për të analizuar: Shandani, momenti, vëllimi, analiza e trendit
 • Model grafiku: Zona, shandan japonez, Heikin-Ashi. Bare, Qirinjtë e zbrazët, Heikanshi Ashi, Renko, Line break, Kagi, Point & figure, Range
 • Hyrje në Treguesit Bazë
 • Si të vendosni mbështetje dhe rezistencë automatikisht
 • Shandani OHLC
 • 5 rregulla të rëndësishme kryesore tregtare
Pro
 • Një kurs i shkëlqyeshëm për ata që duket se kanë njohuritë teknike, por luftojnë për të nxjerrë një fitim (emocionet mund të kenë nevojë për menaxhim)
 • Është falas
 • Ai mbulon shumë terren në përmbajtjen e videos në internet
Kundër
 • Nuk ka mesazhe të drejtpërdrejta për mbështetje
 • Përqendrohet në aspekte të tregtimit që mund të mposhtin tregtarët e rinj të opsioneve binare

6. Opsionet Binare për Fillestarët (Mësoni Veprimin e Çmimeve), organizuar nga Udemy, krijuar nga Cristoph Spring de Mello, tregtar autodidakt

Një kurs i shkëlqyeshëm për të parë sukseset e një tregtari tjetër me opsione binare, por me një supozim gjithëpërfshirës të pasurisë në çdo hap.

Sidoqoftë, inteli i disponueshëm këtu është i vlefshëm për fillestarët dhe tregtarët me përvojë, dhe në këtë kurs që kushton rreth $16, do të mësoni:

 • Një hyrje e gjerë në opsionet binare
 • Prezantimi i ndërmjetësuesit
 • Depozitoni dhe tërheqni para
 • Investimi dhe OTC
 • Shandanët
 • Menaxhimi i riskut
 • Analiza e grafikut
 • Operacioni im (strategjitë personale të prezantuesit)
 • Operacione të drejtpërdrejta
Pro
 • Shumë optimiste
 • Vlera e drejtë
 • Një qasje optimiste e përshtatur për sukses, ku theksohen gabimet personale të së kaluarës së tregtarit
Kundër
 • Ndoshta shumë kalimtar në supozimet e tij për suksesin e opsioneve binare
 • Fokus tepër i ngushtë, kursi është një pamje mjaft personale e përvojës së një tregtari, pa shumë informacion praktik dhe edukim - fillestarët do të largohen pa inteligjencë shumë të nevojshme

7. Tregtimi i opsioneve binare nga Akademia Investopedia

Investopedia ka vite që ekziston, dhe informacioni i saj është i bollshëm dhe i menduar mirë.

E tyre është një kurs i përshtatshëm për tregtarët me përvojë në tregtimin e opsioneve binare (tregtarët e nivelit të ndërmjetëm).

Për $199, do të mësoni:

 • Bazat e opsioneve binare dhe si të shmangni grackat e zakonshme që mund t'ju kushtojnë para
 • Si të krijoni strategjinë tuaj të tregtimit hap pas hapi të opsioneve binare në klasat ekzotike të aseteve si Forex, mallrat dhe të ardhmes
 • Koha e saktë e ditës, kushtet e tregut dhe pikat hyrëse/dalëse që do të maksimizojnë fitimet
 • Një formulë e thjeshtë për të vendosur grafikët tuaj duke përdorur të njëjtat mjete matëse të momentit të përdorura nga tregtarët profesionistë
 • Si të zhvilloni një sy të mprehtë për deshifrimin e MACD, modeleve të shandanit dhe brezave Bollinger në grafikun e një aktivi për të parashikuar më mirë paqëndrueshmërinë dhe vrullin dhe për të fituar më shumë tregti.
Pro
 • Qasje gjatë gjithë jetës në investopedia.com
 • Materialet e shkarkueshme, duke përfshirë videot, mund të përdoren si mjete ndihmëse për tregtimin
Kundër
 • Më e kushtueshme në këtë listë, dhe jo të gjithë ata që duan të blejnë një kurs për tregtimin binare do të duan akses gjatë gjithë jetës
 • Ndoshta shumë e gjerë për hyrjen në opsionet binare, duke pasur parasysh se kursi supozon një nivel të ndërmjetëm aftësie dhe kuptimi

8. Strategjitë e opsioneve binare – No More Loss, paraqitur nga Ndarja e aftësive

Një kurs i mirë, vërtet gjithëpërfshirës i përpiluar nga Skillshare. Mos bëni gabim, kjo nuk është për fillestarët, pasi materiali i kursit kërcen menjëherë me strategjitë dhe normat e fitoreve/humbjeve.

Në këtë kurs (aktualisht pa pagesë për një muaj, por zakonisht kushton një abonim Skillshare prej $168 në vit), do të mësoheni:

 • Strategjia e kanalit të opsioneve binare (71% Norma e fitores)
 • 21 Strategjia e opsioneve binare MA (Raporti WIN 83%)
 • 21MA dhe MACD Strategjia Backtest dhe Rezultatet
 • Strategjia e Tregtisë së Fibonaccit të Opsioneve Binare (79 Norma e Fitimit %)
 • Strategjia e opsioneve binare të Bollinger Band Bounce
 • Backtest i Strategjisë Bollinger Band
 • Strategjia e opsioneve binare të dyfishtë të Stochastics 81 Norma e fitores
 • BackTest i Strategjisë së Opsioneve Binar të Stokastikës së Dyfishtë
 • Strategjia e opsioneve binare PSAR dhe ADX
 • Prapatesti dhe rezultatet e Strategjisë PSAR dhe ADX
 • Strategjia e opsioneve binare të niveleve kryesore
 • Prapatesti dhe Rezultatet e Strategjisë Ditore të Pivot
 • Tekan Sen dhe Kijun Sen
 • Testi dhe rezultatet e Strategjisë Tekan Sen dhe Kijun Sen
 • Strategjia e Tregtimit të Nivelet dhe Uljet e Mëparshme
 • Backtest me strategji të lartë të ulët
 • Strategjia e opsioneve binare të zonave të ofertës dhe kërkesës
 • Tregtimi i pykave dhe ndarjeve me opsione binare
 • Tregtimi i pykave dhe ndarjeve me opsione binare
 • Tregtimi i flamujve me opsione binare
 • Tregtimi i kokës dhe shpatullave me opsione binare
 • Kiss Your Momma Options Strategy Binary Options
 • Tregtimi i falsifikimeve me opsione binare
 • Kanalet e tregtimit me opsione binare
 • Tregtimi i dyfishtë i sipërme dhe i poshtëm me opsione binare

Siç shihet, ky është një kurs shumë i orientuar drejt strategjisë i prezantuar nga Muzammil Ijaz, një tregtar dhe tregtar online.

Pro
 • Mund ta rrëmbesh intel-in falas me një provë aktuale muaji falas
 • Ngopje shumë e plotë e strategjive tregtare me norma të vërteta të goditjes
Kundër
 • Një kurs shumë i fokusuar në strategji, plotësisht i papërshtatshëm për ata që kanë nevojë për një qasje shumë më të gjerë në tregtimin e opsioneve binare në vetvete
 • Një kurs tjetër i zhvilluar nga një veshje e-learning që fiton para nga shitja e kurseve, jo nga tregtimi i tregjeve, megjithëse inteligjenca është e ligjshme

9. Si të tregtoni në mënyrë efektive opsionet binare – Të gjitha nivelet, të organizuara nga Udemy, krijuar nga Viktor Neustroev, tregtar autodidakt

Një tjetër kurs i përpiluar mirë që do të strehojë njësoj fillestarët dhe tregtarët me përvojë, ky përmban një tregtar autodidakt, tashmë profesionist, i cili ofron një përhapje të mirë të informacionit përkatës që mund të përmirësojë lojën tregtare të opsioneve binare të kujtdo.

Në këtë kurs, i cili kushton rreth $16, do të mësoheni të:

 • Kuptoni se çfarë janë opsionet binare
 • Kuptoni se si të tregtoni opsionet binare
 • Njihni modelet e tregtimit në tregje të ndryshme
 • Njihni një metodë të re të menaxhimit të parave
 • Gjeni momentin më të mirë për të hyrë në treg
 • Të dini se si të zgjidhni tregjet për strategji të ndryshme
 • Njihni të paktën 3 strategji tregtare fitimprurëse.
Pro
 • Marrje e mirë e gjerë e opsioneve binare në tërësi
 • Vlera e drejtë
 • Një skelet A – Z i tregtimit binar me gjithë vlerën e inteligjencës
Kundër
 • Ndoshta shumë e shkurtër, pasi kjo do t'i lërë disa fillestarë plotësisht të pavetëdijshëm për strategjitë e ndryshme
 • Një kurs tjetër rrjedh shumë nga përvoja e një tregtari, e cila është edhe vlera dhe mangësi e tij

Me një kosto mjaft të ulët të $16, ky kurs është me vlerë të mirë dhe inteligjencë legjitime. Edhe pse do t'u drejtohet fillestarëve dhe duarve të vjetra, nuk do t'i plotësojë të gjitha nevojat.

10. Brokerat dhe platformat - Trajnim dhe Lehtësim

Disa platforma të tregtimit ndërmjetësues ofrojnë tregtimin e opsioneve binare të një lloji apo tjetër, dhe për shumë që nuk janë të panjohur me tregtimin, mjafton komuniteti i disponueshëm, biblioteka dhe çfarëdo udhëzimi legjitim që mund të ofrohet.

Disa nga opsionet më të mira këtu përfshijnë:

 • Pocket Option - shikoni rishikimin tonë në Pocket Option
 • Quotex - tanimë një platformë shumë e njohur tregtare
 • Mbyll opsionin - një ndërmjetës kryesor i opsioneve binare
 • Binarium - një tjetër ndërmjetës i respektuar i opsioneve binare
 • VideForex - i sjellshëm për fillestarët
 • Opsioni i Garës - një vend i mirë për të drejtuar një llogari demo
Pro
 • Po i lagni këmbët pikërisht në pishinë (kur ndiheni mjaft të sigurt për të drejtuar një llogari të drejtpërdrejtë, gjithçka lehtësohet shumë)
 • Në mënyrë tipike pa pagesë shfrytëzimin e burimeve kur hapni një llogari
 • Komunitetet në rritje në të gjitha këto platforma mund të gjenden në internet
Kundër
 • Mbështetja dhe mësimi i zgjeruar shpesh janë të kufizuara, pasi ndërmjetësit duan që ju të tregtoni - ata nuk janë vërtet edukatorë
 • Nëse ende ndiheni sikur nuk mund të hyni në një tregti pasi keni shteruar burimet në dispozicion, jeni kthyer në shesh, duke kërkuar një kurs
 • Ju do të jeni shumë më mirë me një pjesë të paketuar informacioni të paraqitur si kurs, një pjesë e të cilit mund të mungojë në ofertat e ndërmjetësve

Si të gjeni kursin më të mirë të tregtisë binare

Nëse jeni duke kërkuar për arsimim për tregtimin e opsioneve binare, kërkoni në internet dhe bëni një listë paraprake të kurseve të mundshme.

Shikoni me kujdes kredencialet e krijuesve të kurseve, kostot dhe shtysën pas kursit (a janë ata tregtarë apo lloje fintech dhe a fokusohen në tregtimin e opsioneve binare?)

Vlerësoni përmbajtjen e kurseve bazuar në të kuptuarit dhe mprehtësinë tuaj personale në mënyrë që të mund të përcaktoni se çfarë ka vlerë për ju dhe çfarë jo, çfarë duhet të dini dhe çfarë dini tashmë, dhe nëse ka apo jo ndonjë kurs pas kursit mbështetje që mund të jetë e dobishme (veçanërisht për fillestarët në arenë).

Kostot e kurseve të opsioneve binare 

Kurset e tregtimit të opsioneve binare ndryshojnë në kosto nga plotësisht falas deri në çmime disi të pahijshme (ne i kemi lënë ato oferta të mbiçmuara nga kjo listë).

Në përgjithësi, kurset e tregtimit të opsioneve binare zbarkojnë me koston e një tregtie të vetme, e cila është një vlerë e madhe kur merren parasysh përfitimet që sjellin - besimi në hyrjen në tregti, humbjet e reduktuara, menaxhimin e zgjuar të rrezikut dhe strategjitë e vërteta për sukses.

Të gjitha këto gjëra mund të mësohen në mënyrën e vështirë, por shumica e tregtarëve do ta varfërojnë kotelen e tyre dhe do të jenë jashtë lojës përpara se të arrijnë atë që mund t'ju japë një kurs i mirë trajnimi.

Përfundim: Binaryoptions.com ofron kursin më të mirë

Ne i vlerësojmë majat e kursit të zotërimit binaryoptions.com për disa arsye.

 • Kursi përfshin strategji të udhëhequra nga ekspertët (shumë një skenar praktik i tregtimit të kopjeve) që janë krijuar për të fituar në kushte të ndryshme tregu
 • Ka shumë ekspozim ndaj tregtimit të drejtpërdrejtë dhe shembujve të vendosjes së strategjisë - nuk ka shkollim të mbrojtur jashtë linje, por përkundrazi duke i ngulur sytë në thëngjill
 • Megjithatë, ka simulime ku mësoni të aplikoni aftësitë tuaja të reja (por ende në kohë reale)
 • Kursi mbulon analizën teknike, psikologjinë tregtare (të rëndësishme) dhe menaxhimin (gjithashtu të rëndësishëm) të rrezikut.
 • Kursi i tyre përmban gjithashtu teknika tregtare të pronarit që nuk do t'i gjeni lehtësisht diku tjetër
 • Kursi është dinamik, pasi përfshin tendencat e tregtimit ditore dhe javore që po rezultojnë të suksesshme.

Pyetjet më të bëra në lidhje me kurset e tregtimit të opsioneve binare:

A nuk është thjesht tregtimi mënyra më e mirë për të mësuar opsionet binare?

Askush, madje as tregtarët profesionistë me përvojë, nuk do të shpresonte të hidhej në një arenë aq të rrezikshme sa opsionet binare dhe të fillonte të fitonte para. Pothuajse çdo person i gjallë që tregton me sukses opsionet binare sot mësoi aftësitë e tyre në trajnime formale, shumë orë demo dhe humbje të vazhdueshme. Kapërcimi i trajnimit dhe veprimit demo shkurton direkt në pjesën e fundit.humbje të vazhdueshme.

A tregon vlerë kostoja e një kursi?

Si çdo arenë tjetër me pakicë, kostoja është një tregues i dobishëm, por jo ekskluziv i vlerës. Kursi u rendit më i miri më lart për të zotëruar opsionet binare sipas opsioneve binare. com- nuk është falas, por gjithashtu nuk është shumë i mbiçmuar. Trajnimi më i mirë është me çmim konkurrues, jep atë që duhet të dini, dhe vjen me një lloj mbështetjeje.

A duhet të studioj tregtimin në Forex apo opsionet e përgjithshme?

Tregtarët që hyjnë në opsionet binare gëzojnë arkitekturën e rrezikut/shpërblimit dhe thjesht kanë një prirje për atë lloj tregtimi. Tregtarët e tjerë do të betohen për Forex, ndërsa të tjerët (duke përfshirë disa nga më të suksesshmit) nuk largohen kurrë nga aksionet dhe obligacionet. Gjithçka varet nga bilanci juaj fillestar, si dhe nga tempi juaj i preferuar dhe natyra e tregtisë. Nëse keni miliona për të investuar, investimi në aksione afatgjata ka kuptim për ju. Nëse jeni pas fluksit të parave, tregtimi është bileta juaj dhe së shpejti do të kuptoni se çfarë tërheqin automjetet/instrumentet.

Përgjigje e drejtë – kurs falas apo paguani për të?

Bleje. Paguani shumën e vogël të kërkuar, duke e ditur se forcat e tregut mbajnë çmimin dhe vlerën e produktit të sinkronizuara, pavarësisht se çfarë po blini. Me gjërat falas, fokusi nuk është kurrë plotësisht te cilësia për ju, por në disa mënyra të tjera për t'ju bërë produktin. Kjo mund të prodhojë ende një vlerë për ju, por blini atë. Është e gjitha, aq më mirë në këtë mënyrë. 

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment