Rishikimi i BinBot Pro – Mashtrim apo Robot tregtar i ligjshëm?


Hyni në epokën e robotëve të tregtimit – BinBot Pro premton saktësi dhe efikasitet në tregtimin e opsioneve binare. Ky mjet ofron veçori të avancuara dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit midis një morie robotësh tregtarësh.

Zhyt në tonë rishikim gjithëpërfshirës për të zbuluar potencialin e BinBot Pro dhe oferta unike dhe pse po bëhet zgjedhja e parë për tregtarët e saj me përvojë dhe me opsione binare.

Rishikimi i BinBot Pro - Mashtrim apo jo? - Softuer i automatizuar i tregtimit

Faktet më të rëndësishme rreth BinBot Pro:

 • BinBot Pro është një platformë robotike tregtare që ofron tregti të automatizuar në opsionet binare. Ai mbështet ndërmjetës të ndryshëm të besuar.
 • Platforma kërkon një depozitë minimale prej $250 për të filluar tregtimin, me secilin ndërmjetës të mbështetur që ofron avantazhe të ndryshme.
 • Llogaria demo e BinBot Pro ofron një mënyrë të shpejtë tregtimi, aktive vetëm për një minutë, e cila mund të mos përsërisë plotësisht kushtet aktuale të tregtimit.
 • Pavarësisht se nuk është i rregulluar, BinBot Pro konsiderohet nga shumë tregtarë si një platformë e sigurt dhe legjitime për tregtimin e opsioneve binare, e mbështetur nga certifikimi SSL dhe vlerësimet pozitive.

Çfarë është BinBot Pro?

BinBot-PRO-faqe-zyrtare
Uebfaqja zyrtare e BinBot Pro

Roboti tregtar BinBot Pro është një nga të paktët e reklamuar sistemet bot të tregtimit të opsioneve binare kohët e fundit ka fituar një popullaritet të jashtëzakonshëm. BinBot Pro është një koleksion robotësh të ndryshëm tregtarësh të krijuar për të lehtësuar tregtimin për tregtarët.

Ai u lançua në vitin 2016 dhe është një nga shumë robotë unikë tregtarë. Ajo funksionon në algoritme të ndryshme dhe është plotësisht i automatizuar. Përdoruesit mund të personalizojnë parametrat e tyre të tregtimit bazuar në tolerancën e rrezikut dhe qëllimet e investimit, duke e bërë BinBot Pro një mjet të gjithanshëm për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës.

Platforma përfshin një sërë robotësh të paracaktuar tregtare me strategji të ndryshme, duke i lejuar tregtarët të zgjedhin atë që i përshtatet më së miri stilit të tyre të tregtimit.

Softuer BinBot-PRO

Me këtë robot tregtar të automatizuar, tregtarët me përvojë mund të investojnë paratë e tyre në çifte Forex dhe kriptovaluta. Një tjetër gjë që e bën BinBot Pro më të mirë se të tjerët janë strategjitë e tij tregtare. Nëse tregtarët fillestarë përdorin saktë strategjitë e dhëna, ata mund të përfitojnë shumë.

Edhe pse BinBot Pro ka disa vite që ekziston, është ende të parregulluara. Megjithatë, kjo nuk e bën atë jo të besueshëm, pasi ofron shërbime të shkëlqyera tregtare. Faqja e internetit BinBot Pro është e certifikuar SSL, që do të thotë se të dhënat tuaja janë plotësisht të sigurta dhe asnjë palë e tretë nuk mund t'i qaset.

Shkurtimisht, kur tregtoni me BinBot Pro, nuk keni pse të shqetësoheni për tees të konsiderueshme tregtare ose për t'u mashtruar.

› Regjistrohu me robotin e opsioneve binare BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Brokerat e përputhshëm me BinBot Pro

BinBot Pro mbështet katër të besueshme dhe të besueshme ndërmjetësve të tregtimit. Ju mund të zgjidhni një nga këta ndërmjetës për të tregtuar të sigurtë në treg. Të katër agjentët janë të lidhur me tregun, i cili do të thotë që ju mund të bëni lehtësisht një tregti.

BinarCent

Logoja Binarycent

BinarCent është ndërmjetësi i parë i mbështetur nga BinBot Pro. Ai u lançua në 2016 dhe ndihmon tregtarët të investojnë para në Forex (valutat fiat), CFD dhe Opsione Binare.

Pas depozitimit fillestar, tregtarët mund të zgjedhin tre lloje llogarish: Argjend, Bronz ose Ar. Secili ka përfitimet e veta dhe bonuset e nivelit të mirëseardhjes që variojnë nga 20% në 100% në varësi të shumës së vendosur. Përveç dhënies së tregtarëve akses në shkallë të ndryshme ndihme dhe mbështetjeje, kjo qasje e shkallëzuar shpërblen depozita më të gjera me përfitime më të rëndësishme.

Përveç strukturës së llogarisë me nivele, BinaryCent veçohet duke ofruar zgjedhje tregtare me levë deri në 1:100. Ky funksion apelon veçanërisht për tregtarët që duan të trajtojnë pozicione më të shkëlqyera sesa paratë e tyre reale të depozituara zakonisht do të lejonin optimizimin e fitimeve të tyre të mundshme nga investimi.

Megjithatë, leva gjithashtu rrit rrezikun dhe ka potencialin për të përforcuar fitimet dhe humbjet, kështu që tregtarët duhet ta konsiderojnë me kujdes këtë.

VideForex

Logoja Videforex

Ndërmjetësi i mëposhtëm që mbështet BinBot Pro është VideForex, i cili u lançua në 2017. Kërkon një depozitë fillestare minimale prej $250. Pas depozitimit të kësaj shume, ju mund të hyni në llogarinë Bronze, Argjendi ose Ari.

Me VideForex, tregtarët mund të tregtojnë me një levë maksimale prej 1:100. Ky ndërmjetës mbështet pothuajse të gjitha mënyrat e pagesës. Është gjithashtu një ndërmjetës i shkëlqyeshëm për opsionet tradicionale dhe CFD-të. Struktura me nivele inkurajon tregtarët të investojnë më shumë për të marrë shërbime më të personalizuara dhe të thelluara.

VideForex dallohet gjithashtu për shkak të opsioneve të tij të levave, duke ofruar deri në 1:100 levë. Kjo është tërheqëse për tregtarët që kërkojnë të maksimizojnë potencialin e tyre tregtar duke rritur ekspozimin e tyre në treg me kapital relativisht të vogël.

RaceOption

Logoja RaceOption

Ndërmjetësi i tretë i mbështetur nga BinBot Pro është RaceOption. I lançuar në vitin 2014, ai ofron më shumë se 150 asete për tregtim.

Pas depozitimit të shumës minimale të kërkuar, tregtarët mund të përdorin BinBot Pro dhe robotë të tjerë të automatizuar tregtar dhe të zhbllokojnë potencialin për të përmirësuar aftësitë e tyre tregtare dhe për të rritur fitimet përmes tregtimit unik javor RaceOption të RaceOption.

Këto konkurse nxisin një frymë konkurruese midis tregtarëve, duke i lejuar ata të fitojnë fonde shtesë bazuar në performancën e tyre tregtare. Kjo veçori shton një element emocionues në përvojën e tregtimit dhe do t'u mundësojë tregtarëve të testojnë strategjitë e tyre kundër të tjerëve në kushtet e tregut në kohë reale.

IQcent

Logoja IQcent

IQcent është ndërmjetësi i fundit dhe më i ri që mbështet BinBot Pro. Ai u lançua disa vite më parë dhe ofron tregtimin e levës 1:100. Është zgjedhja e duhur për tregtarët ditorë dhe investitorët me pakicë.

Theksi i IQcent në kohët e fundit në shkallë të vogël është ndër avantazhet e tij kryesore. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e platformës e bën të lehtë për fillestarët të kuptojnë ndërlikimet e tregjeve financiare pa kompromentuar thellësinë që u nevojitet tregtarëve me përvojë.

Për shkak të aksesueshmërisë së tij, është një opsion i shkëlqyer për investitorët e rregullt të cilët mund të mos kenë shumë fonde ose ekspertizë tregtare.

› Regjistrohu me robotin e opsioneve binare BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Procesi i Regjistrimit të Çmimeve dhe BinBot Pro


Platforma BinBot Pro ofron një proces të drejtpërdrejtë, me tre hapa për të hyrë në atë që ata e përshkruajnë si makinën përfundimtare të fitimit të parave për tregtim. Ja se si mund të filloni:

 • Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit të BinBot Pro dhe klikoni butonin 'Regjistrohu' për t'u regjistruar.
 • Hapi 2: Ju duhet të jepni informacionin bazë duke plotësuar një formular regjistrimi. Ky hap është thelbësor për konfigurimin e llogarisë tuaj.
 • Hapi 3: Zgjidhni monedhën tuaj të preferuar tregtare dhe zgjidhni një nga katër ndërmjetësit e disponueshëm në platformën BinBot Pro.
 • Hapi 4: Pasi të zgjidhni preferencat tuaja, klikoni "Regjistrohu falas" për të finalizuar konfigurimin e llogarisë tuaj. Y” tani jeni gati të filloni tregtimin me BinBot Pro.

Për të filluar tregtimin me çdo ndërmjetës të disponueshëm në BinBot Pro, duhet të bëni një depozitë minimale prej $250. Kjo depozitë aktivizon aftësitë tuaja tregtare ligjore në platformë. Pasi të depozitoni, mund të filloni menjëherë tregtimin duke përdorur veçoritë e BinBot Pro.

menyra pagese

Mënyrat e pagesës me Expert Option

Për ta bërë të aksesueshme Pro'strading, kjo platformë mbështet tërheqjet dhe depozitat duke përdorur mënyra të shumta pagese. Ju mund të zgjidhni ndonjë nga mënyrat e pranuara të pagesës për të tregtuar.

Depozitë 

Për të financuar llogarinë tuaj BinBot Pro, mund të zgjidhni MasterCard, Visa, Bitcoin, Altcoin ose eWallet. MasterCard është mënyra më e përdorur e pagesës. Ju do të tarifoheni me një tarifë të vogël depozite kur financoni llogarinë tuaj të ndërmjetësit të opsioneve binare.

Tërheqja 

Po aq e lehtë sa depozitimi i parave, është po aq lehtë për të tërhequr para nga llogaria juaj BinBot Pro.

Ju mund ta tërhiqni shumën duke përdorur çdo mënyrë pagese, duke përfshirë eWallet, MasterCard, Visa, Bitcoin ose Altcoin. Megjithatë, ju duhet paguani një tarifë të vogël tërheqjeje kur kërkoni një tërheqje.

BinBot Pro do të përpunojë kërkesën tuaj për tërheqje brenda një ore. Megjithatë, fondet do të transferohen në llogarinë tuaj në 5-6 ditë pune. Megjithatë, transferimi mund të zgjasë më shumë se sa pritej nëse detajet janë plotësuar gabimisht.

Llogaria Demo 

Ashtu si platformat e tjera tregtare, edhe BinBot Pro ofron një opsion llogarie demo në mënyrë që të mund të kuptoni më mirë tregtimin. Pasi të keni fituar gomarët në një llogari demo binar, ju mund të përdorni paratë bedel për tregtim. 

Por ka një gjë që duhet të dini për llogarinë demo të Bin Bot Pro. Ai është aktiv vetëm për tregtarët për një periudhë të shkurtër. Kjo do të thotë që ju keni vetëm një kohë të kufizuar për të përdorur paratë dhe për të kuptuar tregun.

Një tjetër gjë është se një llogari demo nuk do t'ju lejojë kurrë të humbni para. Kur rezultati përfundimtar i tregtisë shfaqet në ekran në fund të një minutë, do të vini re se e keni fituar tregtinë, gjë që është paksa e dyshimtë.

Me pak fjalë, kushtet e tregtimit të tregut të demonstruara nga llogaria demo mund të mos ju japin një përvojë të tregtimit aktual.

› Regjistrohu me robotin e opsioneve binare BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon BinBot Pro në tregtimin e opsioneve binare?

Si funksionon platforma BinBot Pro? Epo, është thjeshtë.

Pasi të jeni regjistruar me BinBot Pro, të zgjidhni një ndërmjetës dhe të keni paguar depozitën minimale, mund të hyni në llogarinë e tregtimit demo. Ju mund të tregtoni me llogarinë e tregtimit demo për të mësuar rreth tregut dhe për të kuptuar luhatjet e çmimeve.

regjistrimi në BinBot Pro - si funksionon

Ju jeni gati të filloni tregtimin pasi të keni mësuar bazat e ndërmjetësve dhe tregtimit të opsioneve binare. Për të tregtuar me VideForex, IQcent dhe RaceOption, duhet të bëni një investim i vogël fillestar prej $1. Për BinaryCent, mund të filloni tregtimin në $0.1. Secili prej këtyre ndërmjetësve të opsioneve binare ofron një shkallë suksesi 90%.

Ndërmjetësi që zgjidhni më pas do të analizojë tregun, do të marrë në konsideratë luhatjet e çmimeve dhe do të bëjë një tregti për aktivet tregtare në emrin tuaj, në varësi të mënyrës se si e parashikoni lëvizjen e tregut. Për shembull, ju mund të spekuloni nëse çmimi i një investimi do të rritet ose në drejtim të kundërt. Platforma BinBot Pro është krijuar për të ndihmuar tregtarët të përfitojnë nga aktivet e tregtimit.

Rishikimi i ndershëm i BinBot – A është i ligjshëm ky robot tregtar? 

A jeni ende i shqetësuar nëse BinBot Pro është legjitim? Epo, është i ligjshëm dhe një robot i njohur tregtar me shumë veçori. Sidoqoftë, BinBot Pro nuk është i rregulluar.

Ky është një shqetësim i mëtejshëm sepse kjo platformë nuk ka një licencë zyrtare edhe pas kaq shumë vitesh. Sidoqoftë, pasi BinBot Pro mbështetet nga disa ndërmjetës të rëndësishëm, tregtarët e përdorin atë për të fituar para.

Në përvojën tonë, BinBot Pro është një platformë e shkëlqyer që ne përdorim dhe ka disa vlerësime pozitive. Punon me algoritme dhe tregtarë në emrin tuaj. Pra, në përgjithësi, ju mund t'i besoni kësaj platforme edhe pa rregullore.

Është e rëndësishme të kuptohet se BinBot Pro thekson tregtimin cilësor. Ai i lejon tregtarët të bëjnë fitime të konsiderueshme duke parashikuar me saktësi çmimet e aseteve dhe lëvizjet e tregut. Për të thjeshtuar dhe përshpejtuar procesin e tregtimit, BinBot Pro ofron një sërë asetesh për tregtim.

Kjo ju mundëson të zgjidhni asetet me të cilat jeni njohur, duke reduktuar potencialisht rrezikun e humbjeve. Sidoqoftë, si çdo platformë tregtare, përdorimi i BinBot Pro përfshin rreziqe. Komandat e pasakta të tregtimit mund të çojnë në humbje financiare, prandaj është thelbësore të vazhdoni me kujdes.

Cilësimet më të mira për BinBot Pro 

BinBot Pro - Cilësimet

Megjithëse softueri është plotësisht i automatizuar, tregtarët ende mund të personalizojnë cilësimet për BinBot Pro. Nuk ka cilësim më të mirë, pasi cilësimet mund të vendosen në varësi të stilit dhe preferencave tuaja të tregtimit. Sidoqoftë, mund të krijoni cilësime duke përdorur mjetet e disponueshme të tregtimit të opsioneve binare dhe parametra të tjerë, duke i rregulluar ato bazuar në historinë tuaj të tregtimit dhe lëvizjet e mundshme të tregut në të ardhmen.

Ju gjithashtu mund të përdorni tregues, por ne rekomandojmë që tregtarët të mos përdorin më shumë se tre në të njëjtën kohë. Çdo tregues ka karakteristika të ndryshme dhe përdorimi i disa treguesve njëkohësisht mund të krijojë konflikt kur shfaqet në ndërfaqe, duke çuar në sinjale që mund t'ju mashtrojnë ose ngatërrojnë.

Shërbimi i Klientit i BinBot Pro 

Shërbimi ndaj klientit i BinBot Pro është mbresëlënës. Nga përvoja jonë, përfaqësuesit e tyre janë të lehtë për t'u biseduar dhe ata përgjigjen menjëherë.

Faqja e internetit BinBot Pro ka një kuti bisede live ku mund të kërkoni ndihmë ose të merrni përgjigje për pyetjet tuaja.

Nëse nuk jeni regjistruar në BinBot Pro, duhet të shkruani adresën tuaj të emailit, emrin dhe numrin e telefonit, ose mund të lidheni me llogarinë tuaj në Facebook. Pasi të keni futur informacionin e kërkuar, mund të merrni ndihmë nga ekipi mbështetës.

Ju gjithashtu mund t'i dërgoni email ekipit të mbështetjes së klientit ose të përdorni bisedën e drejtpërdrejtë. Përfaqësuesit janë në dispozicion 24/7 dhe do t'ju përgjigjen pyetjeve tuaja.

› Regjistrohu me robotin e opsioneve binare BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pro BinBot Pro 

Për t'ju dhënë një kuptim më të mirë se çfarë mund të bëjë BinBot Pro dhe çfarë lloj funksionesh/shërbimesh të reja ofron, ne kemi renditur disa nga të mirat dhe të këqijat e tij:

Të mirat:

 • BinBot Pro ofron lehtësira të menaxhimit të llogarisë dhe rrezikut. 
 • Kjo platformë tregtare është plotësisht e lirë për t'u përdorur. 
 • Është plotësisht transparent dhe nuk fsheh asgjë nga tregtarët. 
 • Është partner me disa ndërmjetës të njohur të tregtimit të opsioneve binare nga të cilët mund të zgjidhni një për të tregtuar. 
 • BinBot Pro është i lehtë për t'u përdorur dhe ofron tregtim plotësisht të automatizuar.
 • Ai ofron shërbime të mbështetjes së klientit gjatë gjithë orarit. 
 • Kjo ju lejon të krijoni robotët tuaj të personalizuar. 
 • Përshtatur për tregtarët e opsioneve binare.
Disavantazhet:
 • Një gjë që nuk e favorizon BinBot Pro është llogaria e saj demo, e cila zgjat vetëm 1 minutë. 
 • Rezultatet e tregtimit demo janë vazhdimisht fitimprurëse, gjë që është e vështirë të besohet. 
 • Depozita minimale për agjentët është pak e lartë. 
 • Faqja e internetit e BinBot Pro nuk ofron asnjë regjistrim të performancës së mëparshme për robotët që ai mbështet. 

Përfundim - BinBot Pro është një softuer i besueshëm i automatizuar i tregtimit

Ashtu si platformat e tjera që kemi rekomanduar, BinBot Pro është një softuer i automatizuar tregtimi për tregtarët që duan të investojnë në tregun e opsioneve binare. Por ajo që e bën atë më të mirë se të tjerët është ndërfaqja e tij e automatizuar.

BinBot Pro është një softuer tregtimi plotësisht i automatizuar. Është ideale për tregtarët që nuk kanë kohë për të tregtuar manualisht. Për më tepër, ky softuer tregtar ju lejon të filloni tregtimin duke investuar aq pak sa $1. Megjithatë, ajo nuk është e rregulluar nga ndonjë organ i autorizuar.

Si përfundim, BinBot Pro është një platformë e shkëlqyer e tregtimit automatik dhe mund të jetë një mënyrë që ju të merrni të ardhura kur përdoret si duhet. Nëse dëshironi një platformë të lehtë për t'u përdorur për tregti automatike, ju rekomandojmë të regjistroheni me BinBot Pro.

› Regjistrohu me robotin e opsioneve binare BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Çfarë është BinBot Pro dhe si funksionon?

Është një platformë/softuer tregtar që ofron një koleksion robotësh tregtarësh të krijuar për të analizuar dhe ekzekutuar tregti në emrin tuaj. Pasi të regjistroheni me robotin tregtar dhe të bëni një depozitë minimale, algoritmet e platformës analizojnë kushtet e tregut dhe kryejnë tregti.

A është BinBot Pro një platformë legjitime?

Ne e kuptojmë se legjitimiteti i një platforme tregtare është një shqetësim i rëndësishëm. Edhe pse BinBot Pro nuk është i rregulluar, ai ka fituar popullaritet dhe vlerësime pozitive me kalimin e viteve. Ai gjithashtu ofron siguri të certifikuar me SSL për të dhënat tuaja. Pra, pavarësisht mungesës së rregullores, shumë tregtarë e shohin atë si një platformë të besueshme.

Si të filloj të përdor BinBot Pro?

Fillimi me BinBot Pro është mjaft i thjeshtë. Vizitoni faqen e tyre zyrtare, plotësoni një formular regjistrimi dhe bëni një depozitë minimale prej $250. Pas kësaj, ju mund të zgjidhni një nga katër ndërmjetësit e mbështetur dhe të filloni tregtimin automatik.

Cilat mënyra pagese mbështet BinBot Pro?

Nëse po pyesni për logjistikën e financimit të llogarisë tuaj, BinBot Pro ofron disa opsione pagese. Ju mund të depozitoni dhe tërhiqni fonde duke përdorur MasterCard, Visa, Bitcoin, Altcoin ose eWallet. Ju lutemi vini re se ka tarifa të vogla si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet.

Mashtrimi i BinBot Pro: A është ky softuer mashtrues?

Jo, BinBotPro nuk është një program mashtrimi. Është një robot tregtar i krijuar për të automatizuar tregtimin e opsioneve binare. Sidoqoftë, përdoruesit duhet të tregojnë kujdes dhe të hulumtojnë tërësisht përpara se të përdorin ndonjë softuer tregtar, pasi të gjitha tregtimet përfshijnë rrezik. Cilësimet e gabuara mund të çojnë në humbje.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment