Krahasuar 10 librat më të mirë të opsioneve binare për të mësuar tregtimin

Librat për të mësuar tregtimin e opsioneve binare po kërkohen gjithnjë e më shumë pasi bota e investimeve dhe e tregtimit bëhet më e vetëdijshme për këto instrumente të shkathëta dhe me rrezik të kufizuar.

Tani, me disponueshmërinë e librave me opsione binare, pjesëmarrësit më pak me përvojë të tregut mund të kenë një kontroll të mirë në këto instrumente të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur, gjë që nga ana tjetër po rrit interesin për platformat e tregtimit të opsioneve binare që u ofrojnë atyre.

Në këtë artikull, do të gjeni librat më të mirë për tregtimin binare të disponueshme aktualisht. Ne ju japim rekomandimet tona më të mira për t'ju ndihmuar të çoni aftësitë tuaja të tregtimit të opsioneve binare në nivelin tjetër.

10 librat më të mirë të opsioneve binare për të mësuar tregtimin

Faktet më të rëndësishme në lidhje me librat e opsioneve binare për të mësuar tregtimin:

 • Librat e specializuar të opsioneve binare janë gjithnjë e më të popullarizuar pasi u ofrojnë tregtarëve fillestarë dhe me përvojë njohuri të vlefshme.
 • Më parë fokusi ishte në perspektivat akademike si pengesat dhe opsionet ekzotike, por tani librat janë më praktikë.
 • Librat mbulojnë aspekte të ndryshme nga bastet bazë deri tek strategjitë e avancuara, duke u ushqyer si për përdoruesit fundorë ashtu edhe për krijuesit e tregut.
 • Hamish Raw dhe të tjerë po kontribuojnë në literaturë, duke i bërë temat komplekse të aksesueshme për një audiencë më të gjerë.

Me këtë në mendje, ne paraqesim me krenari librat më të mirë të tregtimit binare:

1. Opsionet binare nga Hamish Raw

libër

Libri i parë me të cilin dëshirojmë t'ju prezantojmë është "Opsionet binare - Shanset fikse dhe bastet financiare" nga Hamish Raw. Nga këndvështrimi ynë, është libri më i mirë për tregtimin binare.

Siç mund ta dini, opsionet binare janë produktet më të fundit për të dalë në tregjet financiare. Nga bastet 5-minutëshe FTSE100 të ofruara nga bastebërësit online te bastet afatgjata FTSE100 të tregtuara në shkëmbimet e basteve në internet, te bastet binare të ofruara nga kompanitë e basteve të përhapura, të gjitha ofrojnë të njëjtin instrument si opsioni binar CBOT në normën e Fondeve Fed. Tregu më i madh i vetëm për opsionet binare është Lloyd's i Londrës, i njohur si kontrata sigurimi. Në të njëjtën kohë, entuziastja e sportit blen pa dashje një opsion binar sa herë që merr një çmim nga një libër sportiv ose bastesh në këtë kalë apo atë ekip futbolli.

Ky libër merr të njëjtat baste me shanse fikse dhe ilustron se si funksionojnë opsionet binare në tregun financiar. Autori fillon duke përshkruar bastet e rregullta dhe duke shpjeguar logjikën që përcakton disa baste bazë fituese dhe humbëse. Kjo pasohet nga një analizë më e detajuar e mënyrës së tregtimit të opsioneve binare, në të cilën autori shqyrton se si vlera e një basti varet nga kalimi i kohës, paqëndrueshmëria e instrumentit bazë dhe çmimi i instrumentit financiar bazë.

Më pas futen baste më të avancuara, duke i treguar lexuesit kur dhe si të përdoren binarët me fitim në kushte të ndryshme tregu, të ndjekura nga teknikat për mbrojtjen e pozicionit të marrë. Duke ndjekur të njëjtin format si bastet e rregullta, më pas diskutohen bastet me një prekje.

Në këtë analizë të parë të thelluar të opsioneve binare, Hamish Raw ka shkruar në mënyrë ambicioze si për përdoruesin fundor ashtu edhe për krijuesin e tregut. Diagramet janë të shumta në të gjithë librin për të ilustruar pikat e autorit. Rekomandimi ynë numër një!

Ky libër rekomandohet për: Individë të rinj në opsionet binare që kërkojnë një kuptim themelor, si dhe krijuesit e tregut që kërkojnë njohuri të thella në mekanikën e opsioneve binare.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

2. Bastet binare nga John Piper

Binary-Betting-nga-John-Piper

Bota e basteve po ndryshon në mënyrë dramatike – thuajini përshëndetje basteve binare, zgjedhja jonë e dytë kur bëhet fjalë për libra të mirë për tregtarët e opsioneve binare.

Vitet e fundit, bastet në ngjarje sportive dhe tregtimi në tregjet financiare janë afruar më shumë, dhe bastet binare janë rezultat i kësaj konvergjence. Bastet binare kombinojnë eksitimin e basteve sportive me fleksibilitetin e tregjeve financiare.

Bastet binare i lejojnë lojtarët të:

 • Bast në qindra tregje të ndryshme sportive dhe financiare
 • Mbyllni bastet përpara se të zhvillohet ngjarja
 • Përfitoni nga lëvizjet spektakolare të çmimeve
 • Kryeni një analizë teknike më të mirë
 • Bast në mënyra të pazakonta dhe të papritura - tregtarët me përvojë do ta pëlqejnë atë

Ky është libri i parë mbi bastet binare dhe shpjegon në gjuhë të thjeshtë se çfarë janë bastet binare, si t'i tregtoni ato me fitim dhe si të reduktoni rrezikun. Përgjatë librit, ka shumë shembuj në jetën reale të tregtimeve të basteve binare dhe analizave minutë pas minutë të sjelljes së çmimeve në tregtimin binare. Përveç kësaj, libri ju ndihmon në identifikimin e tendencave dhe përfshin këshilla të brendshme nga një tregtar me përvojë, i cili përdor bastet binare në tregtimin e tij çdo ditë - zbuloni bastin që paguan edhe kur e keni plotësisht gabim!

Zbuloni se çfarë e bën bastet binare zonën me rritjen më të shpejtë të basteve dhe pse tregtarët po kalojnë në botën e re emocionuese të basteve binare duke lexuar këtë libër.

Ky libër rekomandohet për: Të apasionuar pas sportit që kalojnë në tregjet financiare dhe tregtarë të interesuar për të eksploruar përzierjen unike të basteve dhe tregtimit financiar.

3. Tregtimi i opsioneve binare nga Abe Cofnas

Trading-Binary-Options-by-Abe-Cofnas

Libri i tretë që ju sjellim është një udhëzues thelbësor për fushën me rritje të shpejtë të opsioneve binare.

Gjatë provincës së tregtarëve profesionistë, opsionet binare tani u ofrohen investitorëve me pakicë përmes Shkëmbimit Derivative të Amerikës së Veriut (Nadex) dhe një grupi në rritje të ndërmjetësuesve të opsioneve binare në internet. Tani, në këtë libër të ri, autori Abe Cofnas shpjegon se si tregtarët dhe investitorët e pavarur mund të përdorin opsionet binare për të spekuluar mbi lëvizjet e çmimeve të kompanive specifike dhe ngjarjeve globale.

Apeli i madh i opsioneve binare është se ato janë më pak komplekse se opsionet tradicionale. Për më tepër, ata ofrojnë një metodë të thjeshtë tregtimi të bazuar në një opinion se ku po shkon tregu gjatë periudhave kohore shumë të shkurtra. Ky udhëzues tërheqës dhe informues shpjegon se si funksionojnë opsionet binare, cilat janë strategjitë më të mira të tregtimit të opsioneve binare dhe kur t'i përdorin ato.

Autori identifikon tregjet e ndryshme në të cilat opsionet binare janë të disponueshme dhe ofron një pasqyrë sesi opsionet binare ofrojnë mundësinë për të spekuluar mbi drejtimin e një tregu dhe për të marrë një pagesë të konsiderueshme. Ajo gjithashtu sugjeron se cilat tregje ofrojnë likuiditetin më të mirë dhe kostot më të ulëta të ekzekutimit të tregtisë.

Si libri i parë i dedikuar vetëm për këtë temë, ai do t'u sigurojë tregtarëve me pakicë një udhëzues autoritar për parimet e gjera të strategjive bazë të tregtimit në këtë treg emocionues.

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët dhe investitorët kërkojnë të zgjerojnë njohuritë e tyre për opsionet binare dhe kërkojnë strategji praktike për të përmirësuar rezultatet e tyre të tregtimit.

4. Formula fituese e opsioneve binare: Bëni fitore të qëndrueshme çdo herë nga Jerry Mans

Formula fituese e opsioneve binare nga kopertina e librit të Jerry Mans

Libri i katërt, "Formula fituese e opsioneve binare (BOWF)" është një tjetër zhyteni thellë në qasjen sistematike dhe metodike për tregtimin e opsioneve binare.

BOWF e pajis tregtarin me mjetet dhe njohuritë më të mira të Opsioneve Binare për të pushtuar këtë treg të ri dhe për të arritur një Kthim nga Investimi (ROI) në rajonin prej 185% çdo muaj. Tregtimi është një investim dhe duhet trajtuar si një biznes për të qenë i suksesshëm. A keni provuar opsionet binare, a keni dëgjuar shumë zhurmë atje? "Dyfishoni paratë tuaja në një kohë të shkurtër ..." "Bëni para në më pak se 1 orë ..." e gjitha e vërtetë.

Autori i këtij libri ka bërë vazhdimisht shumë para duke përdorur formulën fituese. Me Formulën fituese të opsioneve binare (BOWF), ROI-ja përkatëse mund të arrijë deri në 80-90% në muaj, edhe nëse vetëm gjysma e tregtimeve tuaja fitojnë. Ky sistem është unik për tregtimin e të gjitha llojeve të opsioneve binare – me një prekje, mbi/nën, limit, etj. Ju keni lidhjen, shikoni vetë!

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët që synojnë fitore të qëndrueshme në tregtimin e opsioneve binare dhe ata që kërkojnë një qasje të strukturuar për të përmirësuar strategjitë e tyre tregtare.

5. Libri i njohurive të opsioneve binare: Gjithçka që do të doja të kisha ditur përpara se të filloja tregtimin nga Christopher Carlson

Kopertina e librit të opsioneve binare Libri i njohurive - Gjithçka që do të doja të kisha ditur përpara se të filloja tregtimin nga Christopher Carlson

"Libri i njohurive për opsionet binare" të Christopher Carlson është një fener për ata që hyjnë në botën e tregtimit të opsioneve binare. Carlson me mjeshtëri kombinon përvojën e tij personale me njohuritë teorike për t'u ofruar lexuesve një kuptim gjithëpërfshirës të peizazhit të opsioneve binare.

Libri thellohet në nuancat e çifteve të monedhës specifike dhe hedh dritë mbi kohën optimale për tregtim. Një përzierje e njohurive teorike dhe strategjive vepruese, ai synon të pajisë si tregtarët fillestarë ashtu edhe ata me përvojë, me mjetet që u nevojiten për të nisur me besim udhëtimin e tyre tregtar.

Nëpërmjet udhëzimeve të ekspertëve të Carlson, lexuesit do të fuqizohen të lundrojnë në kompleksitetin e tregtimit të opsioneve binare, duke u siguruar që ata të marrin vendime të informuara që përputhen me qëllimet e tyre të investimit.

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët fillestarë nisin udhëtimin e tyre të opsioneve binare dhe kërkojnë njohuri themelore dhe njohuri të zbatueshme për të nisur përpjekjet e tyre tregtare.

6. Opsionet binare: Udhëzuesi fillestar për tregti dhe fitim nga Edward Dorsey

Kopertina e librit të opsioneve Binary udhëzojnë fillestarët për të tregtuar dhe për të përfituar nga Edward dorsey

Mos e gjykoni një libër nga kopertina e tij - kjo fjalë e urtë është veçanërisht e vërtetë në këtë rast, rekomandimi ynë i gjashtë i librit, "Opsionet binare: Udhëzuesi fillestar për tregti dhe fitim" nga Edward Dorsey.

Edward Dorsey ofron një hyrje gjithëpërfshirëse në botën e opsioneve binare. Libri shkon përtej bazave, duke ofruar strategjitë dhe teknikat e menaxhimit të rrezikut që janë të paçmueshme për tregtarët.

Dorsey madje gërmon se si ngjarjet globale mund të ndikojnë në çmimin e aktiveve financiare dhe opsionet e tyre binare përkatëse, duke e bërë këtë një lexim të domosdoshëm për këdo që kërkon të fitojë avantazh në tregtimin e opsioneve binare.

Ky libër rekomandohet për: Fillestarët janë të etur për të fituar një bazë të fortë në opsionet binare, duke kombinuar si njohuritë teorike ashtu edhe strategjitë e tregtimit të zbatueshëm.

7. Opsionet binare: Strategji të fuqishme për të dominuar opsionet binare nga Jordan Sykes

Opsionet binare - Strategji të fuqishme për të dominuar opsionet binare nga kopertina e librit Jordan Sykes

Jordan Sykes paraqet një vështrim të balancuar dhe të thellë në tregtimin e opsioneve binare. Libri i tij është një thesar i teknikave dhe strategjive të tregtimit për tregtarët e të gjitha niveleve të aftësive. Nga të kuptuarit e bazat për zotërimin e strategjive të avancuara, Sykes ofron një pamje panoramike të peizazhit të opsioneve binare, duke siguruar që tregtarët të jenë të pajisur mirë për të lundruar në sfidat e tij. Gjithashtu ju ndihmon të përdorni saktë kornizën kohore binar dhe të kombinoni këtë njohuri me njohuritë e tregut për të marrë vendime më të mira.

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët që kërkojnë të lartësojnë lojën e tyre tregtare, nga konceptet themelore te teknikat e avancuara, duke siguruar një zotërim gjithëpërfshirës të tregut të opsioneve binare.

8. Tregtimi i opsioneve binare të 60 të dyta: Një projekt teknik me probabilitet të lartë për sukses nga Matt Duffield

Kopertina e librit të Conquer 60 Second Binary Options Trading Një projekt teknik me probabilitet të lartë për sukses

Libri i Matt Duffield fillon zero në një strategji tregtare 60 sekondash për opsionet binare, të krijuara për të përfituar nga konfigurimet e tregtimit me probabilitet të lartë. Ky udhëzues përdor një qasje mekanike për të minimizuar ndërhyrjen emocionale, duke përdorur tre tregues teknikë kryesorë për të identifikuar mundësitë që ofrojnë të ardhura të qëndrueshme dhe të besueshme.

I mbushur me tabela dhe shembuj të botës reale, është një lexim thelbësor për tregtarët e ndërmjetëm dhe të avancuar që synojnë të përsosin strategjitë e tyre të tregtimit për fitime të shpejta dhe të qëndrueshme.

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët janë të intriguar nga natyra e shpejtë e opsioneve binare 60 sekondash dhe kërkojnë një qasje sistematike për të shfrytëzuar fitimet e shpejta dhe të qëndrueshme.

9. Opsionet binare të demaskuar: E mira, e keqja dhe e rrezikshme!

Kopertina e librit të Opsioneve Binare të demaskuar Të mirat, të këqijat dhe plotësisht të rrezikshmet

Libri i Anna Coulling synon të zbulojnë natyrën e vërtetë të tregut të opsioneve binare. Ai shpërndan mitet dhe keqkuptimet, duke ofruar njohuri të thella në analizën e tregut. Libri është krijuar për të ofruar një perspektivë racionale se si të përfitoni sa më shumë nga tregtimi i opsioneve binare.

Ky libër rekomandohet për: Ata që janë kuriozë për ndërlikimet e tregut të opsioneve binare, duke kërkuar një perspektivë të qartë dhe të paanshme mbi shpërblimet dhe kurthet e tij të mundshme.

10. Mundi opsionet binare: Strategjitë fituese të basteve financiare për tregjet e sotme nga Drew Kasch

Beat Binary Options - Strategjitë fituese të basteve financiare për tregjet e sotme nga Drew Kasch kopertina e librit

Rekomandimi ynë përfundimtar është libri “Beat Binary Options: Winning Financial Betting Strategies for Today's Markets nga Drew Kasch. Ky libër tregtimi binar është krijuar për tregtarët e ndërmjetëm dhe të avancuar. Ai fokusohet në ndihmën e tregtarëve fitoni një avantazh psikologjik në tregun e opsioneve binare.

Libri mbulon një sërë strategji, secila e shpjeguar me terma të thjeshtë dhe e mbështetur me shembuj të botës reale. Qasja e Kasch është praktike, duke ofruar teknika hap pas hapi për të ndihmuar tregtarët të kuptojnë tendencat e tregut dhe të bëjnë baste fitimprurëse. Nuk është vetëm për tregtarët e opsioneve binare, ju mund ta aplikoni këtë njohuri në çdo lloj tregtimi, duke përfshirë tregtimin e monedhës, tregtimin ditor ose tregtimin e aksioneve. Duhet lexuar!

Ky libër rekomandohet për: Tregtarët me përvojë që synojnë të përsosin strategjitë e tyre dhe të fitojnë një kuptim më të thellë psikologjik të tregut të opsioneve binare.

Të gjithë këta libra janë libra me opsione të mira tregtare dhe do të përmirësojnë njohuritë tuaja. Merrni parasysh t'i lexoni ato!

Çfarë e bën një libër të shkëlqyer me opsione binare?

Le të flasim së pari për atë që e bën një libër të mirë opsionesh binare. Siç mund ta merrni me mend, kredencialet e autorit dhe përvoja në këtë fushë mund të shërbejë si një tregues i cilësisë së një libri të mirë opsionesh binare. Por kjo nuk është e gjitha - një libër i mirë i opsioneve binare jo vetëm që gërvisht sipërfaqen, por zhytet thellë. Ai ofron jo vetëm njohuri teorike, por edhe strategji praktike që tregtarët mund të zbatojnë.

Ju mund të dalloni një libër të keq opsionesh binare nga një i mirë thjesht duke parë përmbajtjen e paraqitur. Ajo duhet të jetë i strukturuar mirë, duke filluar nga bazat dhe duke kaluar gradualisht në tema më të avancuara, duke e bërë më të lehtë për lexuesin të ndjekë. Autori duhet të përcjellë njohuritë në mënyrë kompetente dhe praktike.

Shembujt e botës reale dhe studimet e rasteve mund të shtojnë vlerë të jashtëzakonshme duke ofruar kontekst dhe duke e bërë materialin të lidhshëm. Në fund të fundit, ju jeni ai që do të duhet të zbatoni njohuritë. Përveç kësaj, një libër i mirë i opsioneve binare shpesh do përfshini intervista ose njohuri nga ekspertë të industrisë për të ofruar një perspektivë të plotë të tregut. Këto janë shenjat e një libri të mirë opsionesh binare që mund t'i përdorni për të mësuar më shumë rreth temës. Aplikoni këtë njohuri dhe filloni të tregtoni!

Si të përfitoni sa më shumë nga njohuritë në librat e opsioneve binare

Libra me opsione binare

Kur blini një libër mbi opsionet binare, jo vetëm që duhet ta lexoni, por të siguroheni që të përdorni njohuritë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Mendoni se si mundeni vënë në praktikë njohuritë. Por si funksionon kjo? Kur lexoni një libër me opsione binare, filloni duke identifikuar strategjitë ose njohuritë kryesore që ju rezonojnë. Shkruajini ato dhe krahasojini me ato që tashmë dini. Nëse keni njohuri të reja, është koha për t'i vënë ato në praktikë. Është më mirë të përdorni një llogari demo për të testuar këto strategji në një mjedis pa rrezik. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni se si variabla të ndryshëm mund të ndikojnë në vendimet tuaja tregtare.

Është gjithashtu e dobishme të mbash një ditar tregtar për të regjistruar çfarë funksionon, çfarë jo dhe pse. Me kalimin e kohës, do të jeni në gjendje të përsosni strategjitë tuaja dhe të merrni vendime më të informuara. Nëse në libër ka ushtrime ose kuize, sigurohuni që t'i bëni ato; ato janë krijuar për të thelluar të kuptuarit tuaj. Dhe mos hezitoni ta rishikoni librin; edhe tregtarët me përvojë e shohin të dobishme të rishikojnë bazat dhe të rifreskojnë njohuritë e tyre.

Librat elektronikë më të mirë për tregtimin binare

Ebook opsionet binare në Amazon ndezin

Për fat të mirë, epoka dixhitale ka sjellë një mori burimesh, me librat elektronikë që kryesojnë rrugën. Komoditeti i librave elektronikë ju lejon të përdorni njohuri të paçmueshme në majë të gishtave, në çdo kohë, kudo. Të gjithë librat e listuar këtu, të njohur për mbulimin e tyre gjithëpërfshirës dhe strategjitë praktike, janë gjithashtu të disponueshëm si libra elektronikë. Kjo siguron që tregtarët të mund të përshtatin pa probleme mësimin e tyre në oraret e tyre të ngjeshur.

Ja një përmbledhje e këtyre titujve që duhen lexuar:

 • Opsionet binare nga Hamish Raw
 • Bast binare nga John Piper
 • Tregtimi i opsioneve binare nga Abe Cofnas
 • Formula fituese e opsioneve binare: Bëni fitore të qëndrueshme çdo herë nga Jerry Mans
 • Libri i njohurive të opsioneve binare: Gjithçka që do të doja të dija para se të filloja tregtimin nga Christopher Carlson
 • Opsionet binare: Udhëzuesi fillestar për tregtimin dhe fitimin nga Edward Dorsey
 • Opsionet binare: Strategji të fuqishme për të dominuar opsionet binare nga Jordan Sykes
 • Conquer 60 Second Binary Options Trading: Një projekt teknik me probabilitet të lartë për sukses nga Matt Duffield
 • Opsionet binare të ekspozuara: të mirat, të këqijat dhe të rrezikshmet nga Anna Coulling
 • Mundi opsionet binare: Strategjitë fituese të basteve financiare për tregjet e sotme nga Drew Kasch

Pavarësisht nëse jeni një tregtar fillestar ose një tregtar me përvojë, këta libra elektronikë premtojnë të pasurojnë të kuptuarit tuaj për tregje të ndryshme dhe të mprehin mprehtësinë tuaj tregtare në fushën e opsioneve binare.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me librat e tregtimit binare:

Pse librat me opsione binare po bëhen të njohura?

Librat me opsione binare po bëhen gjithnjë e më të popullarizuar pasi ofrojnë njohuri dhe strategji praktike, duke i bërë ato burime të vlefshme si për tregtarët e rinj ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Në krahasim me trajnimin me video, shumë njerëz ende preferojnë të fitojnë njohuritë e tyre nga librat.

Çfarë lloj temash mbulojnë librat rreth opsioneve binare?

Librat e opsioneve binare mbulojnë gjithçka, nga një kuptim bazë i basteve deri te strategjitë e avancuara të tregtimit dhe menaxhimi i rrezikut. Ato gjithashtu mbulojnë llojet e ndryshme të aktiveve që mund të tregtohen duke përdorur opsione binare, të tilla si aksionet, mallrat, monedhat dhe indekset. Lexuesit do të fitojnë njohuri - teknike dhe themelore - si dhe këshilla për interpretimin e ngjarjeve të lajmeve që mund të ndikojnë në çmimet e aseteve.

A janë libra me opsione binare vetëm për tregtarët profesionistë?

Jo, ata kujdesen për tregtarët fillestarë dhe me përvojë, duke ofruar një sërë temash të përshtatshme për të gjitha nivelet.

A e zëvendësojnë librat me opsione binare nevojën për një ndërmjetës ose softuer tregtar?

Jo, ato janë burime plotësuese që përmirësojnë të kuptuarit dhe strategjinë, por nuk zëvendësojnë platformat tregtare. Librat mbi opsionet binare shërbejnë si mjete edukative për t'ju ndihmuar të kuptoni tregun, mekanikën e tij dhe strategji të ndryshme tregtare. Ata mund t'ju japin njohuritë teorike të nevojshme për t'iu qasur tregtisë së opsioneve binare me besim. Megjithatë, ato nuk zëvendësojnë rolin funksional që luan një ndërmjetës ose softuer tregtar në ekzekutimin e tregtisë.

Cilët janë disa autorë të shquar në fushën e librave me opsione binare?

Hamish Raw është një autor i tillë, i njohur për bërjen e temave komplekse të aksesueshme përmes librave të tij si 'Opsionet binare: baste financiare me shanse fikse'. Alex Nekritin është një tjetër autor me reputacion në këtë hapësirë, i cili ka shkruar vepra të tilla si 'Opsionet Binare: Strategjitë për Tregtimin Drejtues dhe të Paqëndrueshmërisë'. Librat e tij shpesh fokusohen në strategjitë për tregtimin e suksesshëm të binarëve dhe janë të orientuar drejt tregtarëve fillestarë dhe me përvojë.

A ka një libër tregtimi Quotex?

Ndërsa nuk ka një libër zyrtar tregtimi Quotex, ka PDF të Tregtisë Quotex të disponueshme në internet që mund të shërbejnë si burime edukative. Këto PDF-të binare të tregtimit ofrojnë udhëzues gjithëpërfshirës mbi strategjitë e ndryshme të tregtimit, duke përfshirë scalping, breakout dhe strategjitë e ndjekjes së trendit. Gjej Libri i tregtimit Quotex PDF këtu.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment

 • Rogeria

  thotë:

  Bonjour Monsieur Witzel

  Je voudrais savoir si vous donnez des cours pour les options binaires.
  J'étudie seule et je ne trouve pas assez de contenu sur internet , pouvez vous me conseiller un livre à un cours? Merci de votre ndihmës.
  Rogeria Teixeira