6 Llogaritë Demo më të mira falas të Opsioneve Binare | Asnjë depozitë


Shihni 6 llogaritë më të mira demo për tregtimin e opsioneve binare të listuara më poshtë:

 1. Pocket Option - Llogaria më e mirë demo në përgjithësi dhe nuk nevojitet regjistrim
 2. IQ Option - Përdorues miqësor për fillestarët
 3. Quotex – Sinjale tregtare falas
 4. Deriv – Mbështet tregtimin e automatizuar
 5. Olymp Trade – Edukim i mirë për fillestarët
 6. Expert Option – Nuk ka nevojë për regjistrim

Shikoni komentet, rishikimet e plota dhe krahasimin këtu:

Ndërmjetësi:

Llogaria demo:

Bilanci demonstrues:

Llogaria:

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 10,000

(nuk nevojitet regjistrim)

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 10,000

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 10,000

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 10,000

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
5.0 /5
12345
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 1,000

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndërmjetësi:
4.8 /5
12345
Llogaria demo:

Falas dhe e pakufizuar

Bilanci demonstrues:

$ 10,000

(Nuk nevojitet regjistrim)

Llogaria:
› Regjistrohu për demonstrimin tuaj falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një llogari demo e opsioneve binare është e përkryer për ata që duan të fillojnë tregtimin pa asnjë rrezik. Në këtë artikull, ne kemi krahasuar 6 llogaritë më të mira demo që janë falas dhe të pakufizuara për ju.

Shihni udhëzuesin tonë të plotë të videos:

YouTube

Duke ngarkuar videon, ju pranoni politikën e privatësisë së YouTube.
Mëso më shumë

Ngarko videon

+PC9pZnJhbWU+

Faktet më të rëndësishme në lidhje me llogaritë demo të opsioneve binare:

 • Llogaritë demo të opsioneve binare lejojnë tregtarët e rinj të praktikojnë tregtimin binare me para virtuale, duke reduktuar rrezikun e humbjes së parave reale. Disa platforma tregtare ofrojnë llogari demo falas dhe të pakufizuara.
 • Llogaritë demo janë të dobishme për të njohur ndërfaqen e ndërmjetësit, për të testuar strategji të ndryshme tregtare dhe për të fituar përvojë praktike me mjete të ndryshme tregtare.
 • Pocket Option, IQ Option, Quotex, Deriv, Olymp Trade dhe Expert Option janë theksuar si 6 platformat më të mira për llogaritë demo të opsioneve binare.
 • Llogaritë demo kanë shumë përparësi. Ata gjithashtu kanë kufizime, të tilla si mungesa e përfshirjes emocionale, e cila mund të jetë e ndryshme kur tregtoni me para të vërteta.
› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përkufizimi: Çfarë është një llogari demo binare?

Llogaria demo e opsioneve binare është një kopje e saktë e një llogarie të drejtpërdrejtë dhe do të mund të përdorni vetëm bilancin virtual. Llogaria ju lejon të simuloni tregtimin me para të vërteta. Prandaj, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të testuar strategji të ndryshme tregtare dhe për të fituar përvojë praktike me mjete të ndryshme tregtare, tregtimin e marzhit dhe më shumë, pa pasur nevojë të rrezikoni asgjë. Një nga avantazhet e mëdha të një llogarie demo është se ajo nuk skadon kurrë.

Llogaria demo e opsioneve binare
Llogaria demo e opsioneve binare

Në Pocket Option, për shembull, ju mund të lëvizni midis llogarisë suaj të tregtimit demo dhe llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë përmes disa klikimeve të thjeshta. Përdoreni atë dhe ulni stresi si dhe gabimet e bëra për shkak të tregtimit emocional.

Llogaritë demo si pjesë e edukimit tuaj tregtar

Llogaritë demo nuk janë vetëm një mjet i fuqishëm për t'u njohur me platformën, por janë gjithashtu një nga veçoritë më të mira që mund të përdorni për të edukuar veten në fushën e tregtisë binare. Mendoni për këtë kështu: Ju mund të bëni sa më shumë tregti që të doni në një periudhë shumë të shkurtër kohore dhe të provoni strategji kundër njëri-tjetrit. Meqenëse tregtimi në një llogari demo bëhet me asete virtuale, ju nuk jeni të kufizuar dhe mund të ngarkoni llogarinë tuaj demo sa të doni.

Arsyeja pse një llogari demo është kaq e mirë për edukimin tuaj është se mund të provoni strategji të ndryshme. Në një llogari demo, të dhënat e tregut shfaqen në kohë reale – ashtu si në një skenar tregtimi real. Nëse jeni një tregtar i zgjuar, provoni strategji të ndryshme dhe shkruani taktikat që funksionojnë mirë. Pasi të keni gjetur qasje dhe strategji të mira, është koha për të vënë në praktikë atë që keni mësuar – prej andej mund të vazhdoni të tregtoni me një llogari reale dhe të përfitoni nga avantazhi i njohurive tuaja.

Avantazhet dhe disavantazhet e tregtimit demo të opsioneve binare

Përparësitë:

 • Testoni gjithçka falas
 • Mësoni tregtimin pa rrezik
 • Zhvilloni dhe testoni strategji të reja tregtare
 • Qasje e pakufizuar
 • Tregtim i simuluar me para të vërteta
 • Procesi i shpejtë i regjistrimit

Disavantazhet:

 • Mundësia për të mos e marrë seriozisht sepse janë para virtuale
 • Asnjë emocion i përfshirë
 • Ndonjëherë jo të gjitha veçoritë janë të disponueshme në një llogari demo

Ne gjithmonë rekomandojmë simulimin Tregtimi i opsioneve binare nëpërmjet një llogarie demo si fillestar dhe madje si një investitor me përvojë. Përpara se të regjistroheni në ndonjë platformë tregtare, është e rëndësishme të provoni llogarinë demo për të testuar të gjitha veçoritë.

Për më tepër, përpara se të filloni investimet me para reale, mund të mësoni tregtimin e opsioneve binare pa rrezik dhe të zhvilloni një strategji të duhur. Gjëra të ngjashme janë thelbësore kur bëhet fjalë për tregje të reja, afate të reja kohore ose orë tregtimi. Nëse dëshironi të provoni diçka të re, përdorni fillimisht një llogari demo.

Por ka edhe disavantazhe të tregtimit demo. Këtu kemi krahasuar të mirat dhe të këqijat më të njohura nga tregtarët në lidhje me një llogari demo binar:

Kush ka nevojë për tregtimin demo të opsioneve binare?

Platforma e tregtimit Pocket Option siç shihet në një llogari demo

Larg nga të qenit thjesht një mjet për fillestarët, llogaritë demo të opsioneve binare shtojnë vlerë për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës. Jo vetëm që fillestarët mund të përdorin llogari demo për t'u njohur me ndërfaqen tregtare dhe veçoritë themelore. Natyrisht, ata që janë të rinj në tregtimin binare mund të praktikojnë ekzekutimin e tregtive, vendosjen e kufijve të humbjes së ndalimit dhe më shumë, të gjitha pa presionin e humbjes financiare.

Por edhe tregtarët e avancuar shpesh përdorin këto llogari për të eksperimentuar me strategji të reja tregtare. Për shembull, nëse dikush është mësuar të tregtojë forex dhe dëshiron të provojë mallra ose instrumente të tjera, një llogari demo ofron sandboxin e përsosur për eksperimentim. Prandaj, ato janë një zgjedhje interesante për tregtarët e rinj. Investitorët e avancuar gjithashtu i shohin të dobishme llogaritë demo. Ata i përdorin ato për t'iu përshtatur ndryshimeve të tregut, për të testuar algoritme komplekse tregtare apo edhe për të simuluar tregti të rrezikshme për të vlerësuar rezultatet e mundshme.

Llojet e llogarive të letrës në tregtimin binar demo

Llogaritë e letrës vijnë në forma dhe madhësi të ndryshme, secila e krijuar për të përmbushur nevoja të ndryshme tregtare. Llogaritë standarde demo janë më të thjeshtat, duke ofruar një mjedis të simuluar tregtimi me fonde virtuale. Këto llogari janë si një shesh lojrash ku tregtarët mund të praktikojnë pa ndonjë rrezik financiar.

Ne anen tjeter, llogaritë demo interaktive shkoni një hap më tej duke ofruar materiale edukative. Për shembull, ato mund të përfshijnë mësime video se si të interpretohen sinjalet Forex ose të përdorin tregues teknikë si mesataret lëvizëse.

Llogaritë demo konkurruese shtojnë një element të gamifikimit, shpesh duke shfaqur tabela drejtuese dhe gara ku tregtarët mund të fitojnë çmime të vërteta. Këto llogari mund të jenë veçanërisht motivuese për ata që lulëzojnë në konkurrencë.

Së fundi, gjatësia e aksesit mund të ndryshojë; disa llogari demo janë të kufizuara në kohë, duke u kërkuar tregtarëve të përmirësojnë për të vazhduar, ndërsa të tjerët ofrojnë akses të pakufizuar, duke lejuar praktikën afatgjatë.

Shqyrtime të 6 llogarive më të mira demonstruese të ndërmjetësve të opsioneve binare:

Përdorimi i një llogarie demo të tregtimit të opsioneve binare është logjike dhe e arsyeshme. Në këtë mënyrë, as nuk humbisni paratë tuaja të fituara me vështirësi dhe as mendjen tuaj për të kuptuar se si funksionon tregtimi i opsioneve binare. 

Nëse jeni të interesuar, zgjidhni një nga 6 llogaritë më të mira demo të opsioneve binare falas dhe pa kufi, siç përmendet më poshtë. 

#1. Pocket Option – Llogaria më e mirë e tregtimit demo dhe nuk nevojitet regjistrim

Pocket-Option-demo-account-for-Binary-Options
Llogari demo Pocket Option

Nëse jeni duke kërkuar për një platformë ndërmjetësi që mund t'ju ndihmojë të krijoni një llogari demo tregtare binar pa regjistrim, ju rekomandojmë të zgjidhni Pocket Option. Kjo platformë i ka ndihmuar tregtarët të mësojnë artin e tregtimit të opsioneve binare që nga viti 2017. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pocket Option është një tjetër platformë ndërmjetësi që rregullon Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar. Kjo është arsyeja kryesore pse tregtarët zgjedhin këtë platformë mbi të tjerët. 

Kur konfiguroni llogarinë tuaj me Pocket Option, ju merrni $10,000 para të rreme për të tregtuar dhe mësuar. Dhe nëse ju pëlqen, mund të hapni llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë duke depozituar $50. Për të mos përmendur, pasi të keni filluar të tregtoni me një llogari të drejtpërdrejtë, mund të shijoni veçoritë e tregtimit social, arritjet dhe ofertat e kthimit të parave. 

Nëpërmjet veçorive të tregtimit social, ju mund të mësoni rreth lëvizjeve të tregtarëve kryesorë dhe t'i përdorni ato për të bërë një fitim. Dhe mbështetja e saj aktive ndaj klientit është gjithmonë aty për t'ju ndihmuar. 

Logoja Pocket Option

Këtu janë disa arsye për të zgjedhur Pocket Option:

 • Arsim gjithëpërfshirës 

Kjo platformë ka një seksion arsimor gjithëpërfshirës për të ndihmuar tregtarët të kenë një pasqyrë më të mirë dhe më të qartë në tregtimin e opsioneve binare. Përveç kësaj, ky seksion ka mësime, strategji dhe udhëzues. 

 • Përparësitë tregtare

Ju mund të përdorni avantazhet e tregtimit si ofertat dhe arritjet e kthimit të parave për të marrë një përvojë më të mirë tregtare. 

 • Klientë besnikë 

Pocket Option ofron kode promocionale, dhurata dhe bonuse për të shpërblyer klientët e saj besnikë. 

 • Treguesit dhe sinjalet

Për të ofruar një përvojë më të mirë tregtare, kjo platformë ndërmjetësi ka tregues dhe sinjale. 

Kjo platformë ju lejon të konfiguroni llogarinë tuaj demo dhe të filloni të tregtoni shpejt.

Hapja e një llogarie

Vizitoni faqen e internetit të Pocket Option dhe më pas mund të regjistroheni lehtësisht përmes llogarive tuaja në Facebook ose Google. 

Zbulimi i rrezikut

Klikoni në kutinë Unë kam lexuar dhe pranuar për të vazhduar më tej. 

Praktika e tregtimit të opsioneve binare

Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj demo, filloni të praktikoni. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


#2. IQ Option - Përdorues miqësor për fillestarët

IQ-Option-demo-account-for-Binary-Options
Llogari demo IQ Option

IQ Option duhet të jetë zgjedhja juaj nëse jeni duke kërkuar për platformën më të mirë të përgjithshme të tregtimit. Kjo sepse u lançua në vitin 2013 dhe që atëherë, kjo platformë ka regjistruar kaq shumë përdorues. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të opsioneve binare në IQ Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Një gjë për të cilën ka funksionuar IQ Option është ndërfaqja e tij miqësore për përdoruesit. Kjo platformë mund të operohet drejtpërdrejt përmes faqes ose aplikacionit të saj. Sidoqoftë, përdoruesit e SHBA-së, Kanadasë, Australisë, Koresë, Sudanit, Belgjikës dhe disa vendeve të tjera nuk mund ta përdorin këtë platformë ndërmjetësi. 

Ashtu si Pocket Option, edhe IQ Option ofron $10,000 para virtuale. Ju ofron një llogari të mirë demo. Megjithatë, tregtarët mund të përdorin vetëm rreth 13 asete. Shuma e mbetur do të jetë e disponueshme pasi të krijoni një llogari të drejtpërdrejtë. 

Nëse dëshironi të filloni tregtimin e vërtetë me këtë platformë demo të tregtimit të opsioneve binare, falas dhe të pakufizuar, mund të bëni llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë dhe të bëni një depozitë të vogël prej $10. 

Logoja IQ Option

Këtu janë disa arsye për të zgjedhur IQ Option:

 • Ndërfaqe e personalizueshme 

Për të marrë një përvojë më të mirë tregtare, ju mund të personalizoni IQ Option sipas nevojave tuaja. Për shembull, mund të zgjidhni midis ngjyrës, llojit të grafikut dhe më shumë. 

 • Platforma fituese e çmimeve

Është një platformë ndërmjetësi e vlerësuar me çmime. Gjithashtu, është vlerësuar nga disa ekspertë të industrisë. 

 • Mbështetje 24/7

Meqenëse IQ Options disponohet në 13 gjuhë të ndryshme, gjithmonë mund të gjeni mbështetjen më të mirë këtu. 

 • Tërheqje të lehta

Ju mund të përdorni cilindo nga opsionet e disponueshme të pagesës për të tërhequr paratë tuaja. 

Kjo platformë ju lejon të konfiguroni llogarinë tuaj demo dhe të filloni të tregtoni shpejt.

Hapja e një llogarie

Regjistrohuni duke përdorur ID-në tuaj të emailit. Pas kësaj, shtypni enter për të hapur një llogari falas. Faqja do të ridrejtohet dhe ju do të merrni një lidhje konfirmimi. 

Zbulimi i rrezikut

Ju kërkohet të pajtoheni me rrezikun e përfshirë në tregti. Lexoni të gjitha kushtet dhe klikoni në Start Trading. 

Zgjedhja e një llogarie demo të opsioneve binare

Një dritare do të shfaqet para llogarisë tuaj nga ku mund të zgjidhni nëse dëshironi të tregtoni nga një llogari demo e opsioneve binare ose një llogari e drejtpërdrejtë. Më pas, mund të zgjidhni llogarinë demo dhe të filloni tregtimin tuaj. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të opsioneve binare në IQ Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


#3. Quotex - Sinjale tregtare falas

Llogari demo-Quotex falas
Llogari demo Quotex

Nga të gjitha llogaritë demo të ndërmjetësit të opsioneve binare, kjo është më e reja. Ky tregtim dixhital inovativ filloi në vitin 2019 dhe është bërë shpejt popullor. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Quotex.io është licencuar nga IFMRRC, dmth. Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar Ndërkombëtar. Kjo platformë u mundëson përdoruesve nga Hong Kongu, SHBA-ja dhe Kanadaja të hapin një llogari demo opsionesh binare falas. 

Për të filluar me, Quotex.com ofron $10,000 në fonde të rreme për tregtarët. Kjo i lejon tregtarët të përdorin të gjitha paratë e rreme për të fituar një përvojë më të mirë. Dhe nëse jeni gati të përdorni një llogari të drejtpërdrejtë, duhet të bëni një depozitë të vogël prej $10. 

Për të përdorur Quotex, duhet të vizitoni faqen e internetit, pasi nuk ka asnjë aplikacion binar celular. Për më tepër, ju mund të kontaktoni ekipin e klientit direkt nga platforma. Gjithashtu ofron sinjale të ndryshme, mjetet e opsioneve binare, dhe treguesit për tregtarët i kuptojnë opsionet binare në një mënyrë më të mirë. 

Logoja Quotex

Këtu janë disa arsye për të zgjedhur Quotex.com për llogarinë tuaj binar demo:

 • Tregtim i përshtatshëm

Ajo ka një ndërfaqe të thjeshtë, e cila është e lehtë për t'u mësuar dhe nuk shpërqendron tregtarët. 

 • Shpejtësi perfekte

Së bashku me një ndërfaqe të thjeshtë, Quotex.io ka gjithashtu shpejtësi të përsosur pasi përdor teknologjinë moderne. 

 • Sinjalet e integruara

Kjo platformë ka gjithashtu sinjale të integruara për të ndihmuar tregtarët të krijojnë një strategji më të mirë dhe më efektive. Ky sinjal inovativ ofron rreth 87% saktësi. 

 • Treguesit e tregtimit

Për të rritur bilancin e llogarisë, Quotex.com ka gjithashtu tregues të dobishëm tregtimi. 

Kjo platformë ju lejon të konfiguroni llogarinë tuaj demo dhe të filloni të tregtoni shpejt. 

Hapja e një llogarie

Ju mund të hapni llogarinë tuaj demo duke futur ID-në tuaj të emailit dhe të filloni tregtimin pa asnjë rrezik. 

Praktikoni

Pasi të keni një llogari demo, mund të praktikoni dhe të mësoni më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare. 

Depozitimi dhe tregtimi

Pasi të jeni gati, mund të krijoni një llogari të drejtpërdrejtë, të depozitoni dhe të fitoni. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


#4. Deriv – Mbështet tregtimin e automatizuar

Llogaria demo Deriv

Deriv është një markë e njohur dhe ekziston që nga viti 1999. Më parë quhej binary.com, prandaj do të gjeni shumë komente në lidhje me llogarinë demo të binary.com në internet. Me këtë ndërmjetës inovativ, mund të keni akses në një llogari demo falas me një bilanc $ 10,000.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Deriv!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Deriv.com, ju mund të tregtoni më shumë se opsione binare. Gjithashtu, ofrohen edhe monedha të tjera përveç USD. Kompania ofron CFD-të tregtare dhe një gamë të gjerë prej tyre për të zgjedhur, të gjitha të tregtueshme me ose pa shumëzues.

Është një platformë gjithëpërfshirëse me shumë veçori. Regjistrohuni me adresën tuaj të emailit dhe jeni gati. Kjo llogari demo e opsioneve binare është pa pagesë dhe e disponueshme në shumë vende të tokës. Vetëm tregtarët nga SHBA nuk mund të bashkohen në platformën tregtare.

Logoja Deriv

Disa karakteristika kryesore të Deriv.com janë:

 • Llogari demo falas dhe e pakufizuar me $ 10,000
 • Mbështet tregtimin e automatizuar
 • Ofron më shumë se 400 aktive tregtare
 • Ofrohen gjithashtu CFD dhe shumëzues
 • Tregtim 24/7
 • Në dispozicion në shumë vende

Hapja e një llogarie

Me Deriv, filloni llogarinë tuaj demo duke përdorur adresën tuaj të emailit dhe tregtoni pa rrezik.

Praktikoni

Pasi të keni krijuar llogarinë tuaj demo, përdorni atë për t'u njohur me teknikat e tregtimit të opsioneve binare.

Depozitimi dhe tregtimi

Kur jeni të sigurt, kaloni në një llogari të drejtpërdrejtë, financoni atë dhe filloni tregtimin.


#5. Olymp Trade - Edukim i mirë për fillestarët

Llogari demo Olymp Trade

Po kërkoni një platformë novatore ndërmjetësi që është e shkëlqyeshme për tregtarët VIP? Nëse po, ju mund të zgjidhni Olymp Trade. Kjo platformë e orientuar nga klienti filloi në vitin 2014 për të krijuar mundësi të klasit botëror për tregtarët e rinj. 

Kjo platformë nuk pranon klientë nga Japonia dhe SHBA Edhe pse Olymp Trade është një platformë e shkëlqyer tregtare binare, ajo nuk ofron më shumë fonde demo. Ndërsa një platformë tjetër jep para $10,00, kjo ofron $10,000. 

Logoja Olymp Trade

Këtu janë disa arsye për të zgjedhur Olymp Trade: 

 • Shuma minimale e ulët e depozitës

Nëse dëshironi të tregtoni nga një llogari e drejtpërdrejtë, mund të bëni një depozitë të vogël prej $35 dhe të filloni të bëni një fitim. Në këtë mënyrë, ju nuk do të humbni një sasi të madhe. 

 • Punoni në fundjavë

Ndërsa shumica e platformave të opsioneve binare nuk funksionojnë gjatë fundjavave, kjo funksionon. 

 • Shumëllojshmëri opsionesh tregtare 

Për të ofruar një përvojë më të mirë tregtare, kjo platformë ofron lloje të ndryshme opsionesh tradicionale. Përveç kësaj, ju mund të zbuloni CFD për të marrë ekspozimin më të mirë në tregun global. 

 • Tregtim pa ndalesë

Kur përdorni Olymp Trade, ju keni një shans për të përdorur disa pozicione. Kjo do të thotë se nuk ka kufizime për tregtarët apo ditët e punës. 

Kjo platformë ju lejon të konfiguroni llogarinë tuaj demo dhe të filloni të tregtoni shpejt.

Hapja e një llogarie

Për të nisur llogarinë tuaj demo me Olymp Trade, duhet të vizitoni faqen e saj kryesore dhe më pas të klikoni në llogarinë demo. Pas kësaj, shkruani ID-në tuaj të emailit dhe do të merrni $ 1000 për të filluar tregtimin e opsioneve binare demo. 

Praktikoni

Mund të tregtoni dhe të mësoni nga llogaria demo për të bërë fitime reale. 

Hapja e një llogarie të vërtetë

Pasi të jeni siguruar, kaloni në një llogari të drejtpërdrejtë me Olymp Trade, shtoni fonde dhe filloni udhëtimin tuaj të tregtimit.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Olymp Trade

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


#6. ExpertOption – Nuk nevojitet regjistrim

Platforma e fundit e tregtimit të opsioneve binare në këtë listë është Expert Option. Kjo platformë u lançua për të ndihmuar tregtarët të bëjnë investime të zgjuara. Kjo është arsyeja pse në vitin 2020, kjo platformë ishte një nga tre aplikacionet financiare më të shkarkuara. 

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Expert Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Expert Option është një nga platformat më të besueshme, përdor teknologjinë më të fundit dhe ofron veçori të tregtimit social. 

Me ndihmën e këtyre veçorive të tregtimit, tregtarët mund të gjurmojnë lëvizjet e investitorëve kryesorë dhe t'i përdorin ato për të bërë më shumë fitime. Fatkeqësisht, kjo platformë nuk është e disponueshme për Puerto Riko, Korenë e Veriut, Izrael, Singapor dhe përdorues të tjerë. 

ekspertoption-logo-plotë

Këtu janë disa arsye për të zgjedhur Expert Option:

 • Shpejtësia 

Kjo platformë përdor teknologjinë më të mirë për t'u ofruar përdoruesve të saj shpejtësi më të mirë. Teknologjitë e avancuara gjithashtu parandalojnë vonesat dhe vonesat. 

 • Thjeshtësia

Expert Option është i thjeshtë dhe i shpejtë në përdorim. Për më tepër, është i disponueshëm për platforma të ndryshme si macOS, Web, iPhone, Android, iPad dhe Windows. 

 • Mjetet

Për të ofruar një përvojë më të mirë për tregtarët, Expert Option ofron mjete të ndryshme si linjat e tendencës, llojet e grafikëve dhe treguesit. 

Kjo platformë ju lejon të konfiguroni llogarinë tuaj demo dhe të filloni të tregtoni shpejt.

Hapja e një llogarie

Për të filluar llogarinë tuaj demo me ExpertOpinion, ju duhet vetëm të vizitoni faqen e internetit dhe të klikoni në "provo demo falas". Pasi të konfigurohet llogaria juaj, mund të shijoni të gjitha veçoritë e disponueshme në një llogari reale. 

Rritja e aftësive

Përdorni llogarinë tuaj demo për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare dhe për të kuptuar nuancat e platformës.

Aktivizoni dhe financoni

Kur të ndiheni të përgatitur, përmirësoni në një llogari të drejtpërdrejtë me Expert Option, depozitoni fondet tuaja dhe filloni ekspeditën tuaj tregtare.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Expert Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Krahasimi i llogarisë demo falas të opsioneve binare:

Zgjedhja e llogarisë së duhur demo varet nga ajo që po kërkoni në një platformë tregtare. Pavarësisht nëse është lehtësia e përdorimit, përmbajtje edukative ose veçori të veçanta, çdo platformë ka diçka unike për të ofruar.

Procesi i regjistrimit:

 • Pocket Option: Nuk nevojitet regjistrim, i shpejtë dhe i lehtë.
 • IQ Option: Kërkon ID-në e emailit, e drejtpërdrejtë.
 • Quotex: Kërkon ID të emailit, proces i thjeshtë.
 • Deriv: Kërkon ID të emailit, i lehtë për t'u ndjekur.
 • Olymp Trade: Kërkon ID të postës elektronike, miqësore për përdoruesit.
 • ExpertOption: Nuk ka nevojë për regjistrim, pa probleme.

Ndërfaqja e përdoruesit:

 • Pocket Option: Gjithëpërfshirës dhe edukativ.
 • IQ Option: I përshtatshëm për përdoruesit dhe i personalizueshëm.
 • Quotex: E thjeshtë dhe e shpejtë.
 • Deriv: Mbështet tregtimin e automatizuar.
 • Olymp Trade: I orientuar nga klienti.
 • ExpertOption: E thjeshtë dhe e shpejtë.

Karakteristika të veçanta:

 • Pocket Option: Tregti sociale, oferta për kthim parash.
 • IQ Option: Platformë fituese e çmimeve, mbështetje 24/7.
 • Quotex: Sinjale të integruara, shpejtësi perfekte.
 • Deriv: Më shumë se 400 aktive të tregtimit, tregtim 24/7.
 • Olymp Trade: Punon në fundjavë, depozitë minimale e ulët.
 • ExpertOption: Teknologjitë e avancuara, tregtia sociale.

Ne rekomandojmë zgjedhjen e Pocket Option për tregtimin binare, pasi ofron veçori dhe mundësi unike për të mësuar tregtimin me një llogari demo.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


Si të hapni dhe përdorni një llogari binare demo falas – Udhëzues hap pas hapi

Këtu do t'ju tregojmë se si të hapni dhe përdorni një llogari demo falas për tregtimin binare. Hapat janë të thjeshtë dhe siç përshkruhen më poshtë:

Hapi 1: Zgjidhni një ndërmjetës me reputacion

Kushtet e llogarisë tregtare për ndërmjetësin e opsioneve binare Pocket Option

Zgjedhja e një me reputacion ndërmjetësi binar është gurthemeli i një udhëtimi të suksesshëm tregtar. Kërkoni platforma që janë të rregulluara, kanë vlerësime të mira të klientëve dhe ofrojnë një sërë asetesh për tregtim. Ne rekomandojmë të përqendroheni në ato që ofrojnë burime arsimore.

Pocket Option, për shembull, ofron analiza të tregut dhe një seksion arsimor që mund të jetë i paçmuar si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Kjo jo vetëm që do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë tregun, por gjithashtu do t'ju japë një pasqyrë të përkushtimit të ndërmjetësit ndaj suksesit të klientëve të tij.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi 2: Shkoni te seksioni i llogarisë demo

Si të lundroni në seksionin e llogarisë demo në Pocket Option

Pasi të keni zgjedhur një ndërmjetës, kërkoni opsionin për të hapur një llogari demo në faqen e tyre të internetit. Kjo zakonisht është e shënuar qartë dhe e lehtë për t'u gjetur. Për shembull, në Pocket Option do të shihni një opsion 'Demo Falas' në krye të faqes së tyre të internetit. Klikoni mbi të dhe jeni gati të filloni tregtimin me një llogari demo binar.

Megjithatë, ju lutemi vini re se disa platforma ofrojnë llogari demo falas direkt në faqen e tyre kryesore, ndërsa të tjerat mund t'i vendosin ato nën një skedë "Burimet" ose "Edukimi". Nëse nuk mund ta gjeni, provoni të përdorni funksionin e kërkimit në faqen e internetit ose konsultohuni me hartën e faqes. Kjo mund t'ju kursejë kohë dhe t'ju bëjë të filloni tregtimin shumë më shpejt.

Hapi 3: Përfundoni procesin e regjistrimit

Procesi i regjistrimit të ndërmjetësit binar

Pasi të keni lundruar në seksionin e llogarisë demo, zakonisht do t'ju kërkohet të jepni disa informacione bazë, si emrin dhe adresën tuaj të emailit. Pasi të keni plotësuar fushat e kërkuara, shpesh do të merrni një email konfirmimi.

Gjatë procedurës së regjistrimit, disa platforma mund t'ju lejojnë të zgjidhni midis llojeve të ndryshme të llogarive demo. Për shembull, dikush mund të simulojë një stil tregtimi më konservator, ndërsa një tjetër mund të vendoset për tregti agresive. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të zgjedhur një mjedis demo që imiton nga afër stilin tuaj të synuar të tregtimit në botën reale. Përfitoni prej tij!

Çfarë ju nevojitet për të krijuar llogarinë demo të opsioneve binare:

 • Emri
 • E-mail
 • Fjalëkalimi i sigurt
 • Numri i telefonit (ndonjëherë)

Hapi 4: Eksploroni platformën e tregtimit

Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj demo, ju rekomandojmë të merrni pak kohë për t'u njohur me platformën e tregtimit, pasi secila platformë ka mekanikën e saj unike. Kërkoni veçori të tilla si lloje të ndryshme porosish, instrumente tregtimi dhe mjete grafiku. Me fjalë të tjera, eksploroni platformën sa më shumë që të mundeni.

Mundohuni të eksploroni çdo veçori. Kjo është ajo që ndan një tregtar të mirë nga një i keq. Mos thjesht klikoni përreth, bëni disa tregti praktike për të parë se si reagon platforma. Për shembull, mund të provoni të vendosni një nivel ndalimi të humbjes ose fitimit dhe të shihni se si platforma i ekzekuton këto urdhra. Kjo përvojë praktike mund të sigurojë njohuri që mund të mos jenë menjëherë të dukshme, por janë thelbësore për tregtimin efektiv.

Hapi 5: Filloni tregtimin dhe testoni strategjitë

Tani që jeni njohur me platformën, është koha të filloni të simuloni tregti. Përdoreni këtë mundësi për të provuar ndryshe strategjive dhe stilet e tregtimit.

Filloni me tregti të thjeshta dhe përparoni në strategji më komplekse ndërsa bëheni më të rehatshëm. Për shembull, nëse keni ushtruar me lloje të vetme aktivesh, si çiftet Forex, merrni parasysh diversifikimin në mallra ose indekse. Kjo jo vetëm që do t'i bëjë seancat tuaja të trajnimit më interesante, por gjithashtu do t'ju përgatisë për një gamë më të gjerë të skenarëve të tregtimit në jetën reale.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si e praktikoni tregtimin e opsioneve binare?

Tregtarët që duan të investojnë në tregtimin e opsioneve binare, por nuk duan të rrezikojnë një shumë të madhe parash, munden filloni me një llogari praktike tregtare binare

Për të praktikuar me një llogari demo, zgjidhni një platformë të mirë llogarie demo. Pasi të keni zgjedhur një platformë, mund të regjistroheni duke futur ID-në tuaj të emailit. Pas kësaj, ju do të merrni para të rreme për të udhëhequr praktikat tuaja në tregtimin e opsioneve binare. 

Me llogarinë demo të opsioneve binare, ju mund të mbani rreziqet në gji dhe të mësoni artin e tregtimit për të bërë një fitim të vërtetë me një llogari reale. 

Për të mësuar tregtimin e opsioneve binare, ju duhet të zgjidhni një ndërmjetës binar në varësi të kostos, rregullimit, platformës dhe depozitës. Më pas, mund të zgjidhni një instrument tregtimi dhe të vendosni për madhësinë dhe kohën e skadimit. Dhe më në fund, ju mund të zgjidhni një opsion duke marrë parasysh të gjitha aspektet që mund të përfitojnë dhe të rrezikojnë tregtinë tuaj. Ne ju rekomandojmë të zgjidhni ndërmjetësin Pocket Option pasi është një nga platformat më të mira për tregtimin demo.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaritë demo të opsioneve binare pa depozita

Në përgjithësi, mund të përdorni llogarinë demo binare pa depozita. Për më tepër, shumë ndërmjetës ju lejojnë të përdorni llogarinë demo pa regjistrim. Ne na pëlqen të përdorim një të regjistruar sepse mund të kaloni shpejt midis parave reale dhe virtuale.

Nuk ka nevojë të investoni para për të marrë një llogari demo. Në të kaluarën, disa ndërmjetës donin një depozitë të një shume minimale investimi. Pas kësaj, ata ju japin akses në platformën tregtare. Këto praktika janë të vjetruara. Konkurrenca për ndërmjetësit është e madhe dhe 99% prej tyre ofrojnë një llogari praktike pa depozitë.

Në Pocket Option, mund të përdorni falas llogarinë tuaj demo binar 10000 $! Bashkohuni në platformën e tregtimit përmes aplikacionit ose kompjuterit. Ndërmjetësi ju ofron të dhëna të tregut në kohë reale. Nuk ka asnjë ndryshim midis tregtimit me para virtuale dhe reale.

Demo pa regjistrim dhe regjistrim

Filloni-me-një-klikoni-llogarinë tuaj-binare-demo

Expert Option është një nga ndërmjetësit ku nuk keni nevojë për një formular regjistrimi ose regjistrimi duke përdorur llogarinë e praktikës. Gjithashtu, ka ndërmjetës, si Expert Option dhe Pocket Option, të cilët ju ofrojnë këtë shërbim. Thjesht klikoni në "Provo demo falas" dhe do të keni akses në platformë. Sipas mendimit tim, kjo është një mënyrë shumë e shpejtë dhe e mirë për të hapur llogarinë tuaj të praktikës. Nga ana tjetër, ndonjëherë statistikat dhe historia e llogarisë do të fshihen për shkak të cookies në shfletuesin tuaj. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj të regjistroheni plotësisht me regjistrim.

Përparësitë e llogarisë demo:

 • Rikapitalizoni llogarinë demo të tregtimit të opsioneve me një klik (këndi i sipërm i djathtë)
 • Zhvilloni strategjinë tuaj të opsioneve binare
 • Praktikoni produktin financiar
 • Mësoni të tregtoni me sukses
 • Përdoreni atë pa kufi

Në cilat vende disponohet llogaria demo binar? (SHBA, Indi dhe më shumë)

Një llogari demo e opsioneve binare mund të përdoret në çdo vendi në tokë. Nëse jeni një tregtar në SHBA, Indi, Nigeri ose Kenia, mund të regjistroheni falas dhe të filloni të praktikoni.

Vendet më të njohura për një llogari tregtare demo binare:

 • SHBA
 • Indi
 • Brazili
 • Rusia
 • Nigeria
 • Afrika e Jugut
› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet e disponueshme në llogarinë demo të opsioneve binare: Forex, aksione, kripto dhe më shumë

Opsionet binare mund të tregtohen nga forex, kripto, mallra, aksione dhe shumë aktive të tjera themelore. Varet nga ndërmjetësi që zgjidhni se cilat asete janë në dispozicion. Zakonisht, të njëjtat aktive janë të disponueshme për t'u tregtuar në llogarinë demo si në llogarinë e drejtpërdrejtë.

 • Forex (EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY dhe shumë të tjera)
 • Kriptovalutat (Bitcoin, Ethereum, Ripple dhe më shumë
 • Stoqet
 • Mallra (naftë, ar, argjend dhe më shumë)

Pse duhet të përdorni një llogari praktike të opsioneve binare?

Sipas mendimit tim, çdo fillestar duhet të përdorë një llogari demo të opsioneve binare. Në ditët e sotme, krijimi i një llogarie të tillë është falas. Ky është një avantazh i madh sepse nuk ishte falas në të kaluarën. Si fillestar, ju duhet të mësoni se si funksionon produkti financiar Binary Options. Ju duhet informacioni dhe përvoja e duhur përpara se të investoni para të vërteta.

Shumica e tregtarëve bëjnë gabim duke filluar tregtimin pa përvojë. Në llogarinë demo, mund të mësoni më shumë rreth tregjeve. Si rezultat, ju mund të zhvilloni strategjitë tuaja binare për të tregtuar me sukses tregjet.

Parashikimi i drejtimit të çmimit të një aktivi kur tregtoni opsione binare

Përdorimi i një llogarie demo është si tregtimi në kushte reale por pa para të vërteta. Gjithashtu, me këtë llogari, është e mundur të mësoni më shumë për platformën tregtare të ndërmjetësit. Ka platforma dhe metoda të ndryshme ekzekutimi. Së pari duhet të mësoni se si të ekzekutoni një tregti në treg sa më shpejt që të jetë e mundur.

Llogaria e tregtimit të praktikës është një pjesë e edukimit tuaj për të marrë vendime më të informuara. Çdo tregtar profesionist përdorte një llogari demo përpara se të tregtonte tregjet reale. Para së gjithash, duhet të përqendroheni në edukimin tuaj. Ka shumë video dhe mësime tregtare në YouTube. Përveç kësaj, ju mund të përdorni qendrën arsimore të një ndërmjetësi. Shumica e ndërmjetësve ofrojnë mbi 100 video edukimi, webinare dhe analiza.

Platforma e praktikës duhet të jetë si platforma e parave të vërteta

Ka zëra se disa ndërmjetës manipulojnë grafikët në llogarinë demo për t'i bërë përdoruesit të fitojnë dhe të ndihen mirë. Ne nuk kemi përvojë me një teknikë të tillë. Është mashtrim i keq. Për më tepër, fitimi duhet të jetë i njëjtë. Për shembull, disa platforma ofrojnë më shumë se 90% fitim në tregtimin afatshkurtër ose afatgjatë. Llogaria e praktikës duhet të funksionojë saktësisht si llogaria e parave reale.

Nga përvoja dhe rishikimet tona në këtë faqe, do të gjeni ndërmjetësit më të mirë të rregulluar dhe të besueshëm të opsioneve binare për tregtim me sukses. Gjithmonë sigurohuni që të përdorni ndërmjetës që janë të njohur dhe të njohur.

› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Gjithashtu, tregtimi celular për llogarinë demo të opsioneve binare është i disponueshëm

Normalisht, llogaria e praktikës është e disponueshme për çdo pajisje. Shumica e kompanive ofrojnë një aplikacion për tregtimin celular. Në shumicën e rasteve, aplikacioni celular funksionon pa probleme dhe fleksibël si platforma online. Si rezultat, ju mund të përdorni paratë virtuale si paratë tuaja reale. Bëni përvojën tuaj të parë me aplikacionin ose versionin e uebit. Disa tregtarë preferojnë të përdorin aplikacionin mbi versionin në internet.

Në ditët e sotme Tregtimi celular me opsione binare është një pikë e rëndësishme për tregtarët profesionistë. Nuk është e mundur të shikosh portofolin e tyre 24/7. Tregtimi në celular hap mënyra të reja për të qenë më fleksibël.

Mobile-app-with-Binary-Options-demo-account

Çfarë duhet të pyesni veten përpara se të tregtoni opsionet binare:

Për një tregti të suksesshme, duhet t'i bëni vetes disa pyetje. Me opsionet binare, mund të fitoni shumë para në pak minuta. Ju mund të humbni vetëm shumën tuaj të investuar. Por do të ishte më mirë të mos harroni rrezikun e tregtimit të tregjeve. Për rezultatet më të mira, provoni të praktikoni strategji dhe metoda të ndryshme në llogarinë demo.

 • Çfarë dua të arrij duke investuar para në një produkt financiar me rrezik të lartë?
 • Sa para dua të investoj pas praktikës së llogarisë time demo?
 • Çfarë duhet të bëj pas një tregtie të humbur?
 • Si të reagoj ndaj një goditjeje të humbur?

Paralajmërimet e investimeve për opsionet binare

Opsionet binare janë një produkt financiar i rrezikshëm, kështu që ka disa paralajmërimet për investime për ata. Kjo është për shkak se ju mund të humbni shumën tuaj të investuar të parave. Në të kundërt, ju mund të bëni një fitim të madh në një periudhë të shkurtër kohe. Pavarësisht se sa shumë lëviz tregu në favorin tuaj, ju gjithmonë do të keni një fitim të madh nëse parashikimi juaj i çmimit është i saktë. Shumica e fillestarëve tregtojnë emocionalisht dhe në mënyrë irracionale pa një strategji për tregjet. Ju duhet të mësoni një strategji të duhur tregtare përpara se të investoni para reale. Në meny do të gjeni një "strategji" të suksesshme dhe të thjeshtë.

Mënyra më e vështirë për të mësuar të tregtoni është të filloni me para të vërteta. Shumica e tregtarëve shpërthejnë llogarinë e tyre për shkak të tregtimit emocional dhe aftësive të dobëta të menaxhimit të parave. Kjo është një temë e zakonshme. Kur përdorni menaxhim të arsyeshëm të parave, emocionet janë më të pakta. Pas një serie humbjesh, është e vështirë të rifitosh besimin. Sipas mendimit tim, nuk duhet të vini bast më shumë se 2% në të gjithë llogarinë tuaj. Humbjet absorbohen më lehtë!

Depozitat pas kohës tuaj të praktikës

Nëse ndiheni rehat duke tregtuar binarët, mund ta kapitalizoni llogarinë me para reale. Kjo është gjithashtu shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Thjesht plotësoni formularin me të dhënat tuaja reale dhe ngarkoni disa dokumente për verifikim. Verifikimi është i nevojshëm përpara se të tërhiqni fitimin tuaj! Përdorni mënyra të ndryshme pagese për të filluar tregtimin me para të vërteta. Quotex, për shembull, ka nevojë vetëm për një depozitë të vogël prej $ 10. Mund të filloni tregtimin me një shumë investimi 1$ në platformë. Nuk ka tarifa të fshehura për ju.

Përdorni për depozitën tuaj të parë:

 • Bankwire
 • Kartat e kreditit si MasterCard, Visa
 • Kriptovalutat
 • Kuletat elektronike (Skrill, Neteller dhe më shumë)
 • Depozita minimale 10$
 • Shuma minimale e investimit është 1$
› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Kufizimet dhe të metat e llogarive demo

Në fushën e tregtimit të opsioneve binare, llogaritë demo shërbejnë si një burim i vlefshëm për tregtarët për të simuluar strategjitë e tregtimit dhe për të vlerësuar funksionalitetin e platformës pa rrezik financiar. Ndërsa këto llogari janë të dobishme, ka kufizime të qenësishme për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm.

Dallimet emocionale dhe psikologjike

Një kufizim i dukshëm është mungesa e elementeve emocionale dhe psikologjike në tregëtimin demo. Mjediset reale të tregtimit janë të mbushura me presione emocionale dhe sfida psikologjike që ndikojnë në vendimet e tregtarëve dhe strategjitë e menaxhimit të rrezikut. Mungesa e parave reale në llogaritë demo largon frikën e humbjes dhe eksitimin e fitimit, gjë që mund të çojë në besim të tepruar dhe marrjen e rrezikut jorealist në skenarët e tregtimit të drejtpërdrejtë.

Mospërputhjet në kushtet e tregut

Një kufizim tjetër është potencial për kushte të vjetruara ose joreale të tregut në mjedise demo. Disa platforma mund të mos ofrojnë të dhëna tregu në kohë reale ose mund të simulojnë kushte tepër të favorshme tregtimi, duke u dhënë tregtarëve një pamje të shtrembëruar të realiteteve të tregut. Kjo mospërputhje mund të çojë në humbje të papritura gjatë kalimit në tregtimin e drejtpërdrejtë për shkak të divergjencës në sjelljen e tregut dhe lëvizjet e çmimeve.

Qasje e kufizuar dhe funksionalitete

Përveç kësaj, Llogaritë demo shpesh vijnë me akses të kufizuar në asete, mjete dhe veçori. Tregtarët mund të gjejnë një gamë të kufizuar aktivesh të disponueshme për tregtim ose mund të mos kenë akses në mjete të avancuara grafiku dhe burime analitike, duke penguar zhvillimin e strategjive gjithëpërfshirëse të tregtimit dhe aftësive të analizës së tregut. Ky kufizim kërkon që tregtarët të jenë të vetëdijshëm për boshllëqet e mundshme në përvojë dhe njohuri kur kalojnë në llogaritë reale.

Kufizimet kohore të llogarive demo

Për më tepër, aspekti kohor i llogarive demo është thelbësor, pasi shumë ndërmjetës i ofrojnë këto llogari për një periudhë të kufizuar kohore. Afati i kufizuar mund të mos lejojë tregtarët të përjetojnë një gamë të plotë të kushteve të tregut, të tilla si cikle të ndryshme të tregut dhe nivele të paqëndrueshmërisë, të cilat mund të ndikojnë në qëndrueshmërinë e qasjes së tyre tregtare.

Dallimet e Ekzekutimit midis Llogarive Demo dhe Live

Më në fund, ekzekutimi i tregtimeve në llogaritë demo mund të mos pasqyrojë saktë shpejtësinë dhe efikasitetin e ekzekutimit të porosive në tregtimin e drejtpërdrejtë për shkak të dallimeve në likuiditet dhe thellësi të tregut. Tregtarët mund të përjetojnë rrëshqitje dhe ekzekutime të vonuara të porosive në llogaritë reale, duke ndikuar në rezultatet e tregtimit dhe përfitimin.

Zakone të këqija për t'u shmangur në tregtimin e llogarive demo binare

Ndërsa një llogari demo ofron një hapësirë të sigurt për praktikë, është gjithashtu një terren pjellor për zakone të këqija. Tregtimi i tepërt është një zakon i tillë, i cili shpesh buron nga emocioni i një mjedisi pa rrezik. Kjo sjellje mund të çojë në djegie të shpejtë dhe nuk është e qëndrueshme në një skenar tregtimi të drejtpërdrejtë. Për shembull, nëse e gjeni veten duke bërë 50 tregti në një orë në një llogari demo, merrni parasysh sa e realizueshme do të ishte kjo me para të vërteta në linjë.

Një zakon tjetër për t'u kujdesur është neglizhimi i menaxhimit të rrezikut. Edhe pse fondet në një llogari demo janë virtuale, trajtimi i tyre si para të vërteta mund të krijojë skenën për tregtim të përgjegjshëm më vonë. Për shembull, vendosni gjithmonë humbje të ndalimit dhe fitime si në një llogari të drejtpërdrejtë për të simuluar një përvojë realiste tregtare.

Fitimet e llogarisë demo dhe disa informacione jetike

Fitimet në një llogari demo mund të jenë njëkohësisht një nxitës moral dhe një kurth i mundshëm. Ndonëse është e natyrshme të ndihesh i realizuar kur rritet balanca e llogarisë suaj demo, ky sukses nuk përkthehet gjithmonë në tregti reale. Kushtet e tregut po ndryshojnë vazhdimisht dhe dinamika emocionale është shumë e ndryshme kur bëhet fjalë për para të vërteta.

Për shembull, mund të zbuloni se një strategji që ju dha një shkallë suksesi 70% në llogarinë tuaj demo, ju jep vetëm një shkallë suksesi 50% në një mjedis të drejtpërdrejtë. Kjo mospërputhje mund të jetë për shkak të një sërë faktorësh, duke përfshirë paqëndrueshmërinë e tregut dhe vendimmarrjen emocionale. Prandaj, ndërsa fitimet e llogarisë suaj demo ia vlen të festohen, ato nuk duhet t'ju vënë në gjumë në një ndjenjë të rreme sigurie kur kaloni në një mjedis tregtar të drejtpërdrejtë.

Përfundim: Pocket Option është llogaria më e mirë demo

Si të filloni tregtimin e llogarisë demo me një klik në Pocket Option

Edhe pse mund të filloni të tregtoni me një llogari reale, ju këshillojmë të zgjidhni një llogari demo. Kjo ndodh sepse kur përdorni para të rreme, as nuk po humbni dhe as nuk po fitoni. 

Kjo është një nga mënyrat më të mira për t'u njohur me tendencat e tregtimit të opsioneve binare. Për të mos përmendur, llogaritë demo zakonisht kanë tiparet që ka llogaria reale tregtare binare. Kjo do të thotë që një llogari tregtare demo është një mënyrë e mençur për të praktikuar dhe zotëruar artin e tregtimit binar. 

Sidomos për fillestarët, është e rëndësishme të provoni opsionet binare me para virtuale. Përparësitë janë se ju mund të tregtoni me të dhëna reale të tregut pa rrezik. Kaloni nga llogaria juaj demo me 2 klikime në llogarinë tuaj të parave reale nëse ndiheni rehat duke tregtuar me para të vërteta. Për më tepër, zhvillimi i strategjive të reja në llogarinë e praktikës së opsioneve binare është i rëndësishëm përpara se ta provoni me para të vërteta!

Nga ana tjetër, mund të përpiqeni të tregtoni asete të reja ose produkte financiare për të cilat nuk keni ditur më parë. Pocket Option është një ndërmjetës universal dhe fleksibël. Ju mund të tregtoni Forex, CFD, Aksione dhe më shumë në një platformë. Llogaria e praktikës ju lejon të provoni gjëra të reja.

6 llogaritë më të mira demo për tregtimin e opsioneve binare të listuara më poshtë:

 1. Pocket Option – Përvoja më e mirë e llogarisë demo në përgjithësi dhe nuk nevojitet regjistrim
 2. IQ Option - Përdorues miqësor për fillestarët
 3. Quotex – Sinjale tregtare falas
 4. Deriv – Mbështet tregtimin e automatizuar
 5. Olymp Trade – Edukim i mirë për fillestarët
 6. Expert Option – Nuk ka nevojë për regjistrim
› Regjistrohuni për llogarinë tuaj demo falas të Opsioneve Binare në Pocket Option

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)


Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me llogaritë demo të opsioneve binare:

A është e sigurt tregtimi demo i Opsioneve Binary? 

Nëse nuk keni investuar kurrë në opsione binare, kjo është gjëja e parë që mund t'ju vijë në mendje. Epo, tregtimi i opsioneve binare në një llogari demo është i sigurt sepse përdorni vetëm para virtuale dhe jo para reale. Gjithashtu, ju këshillojmë të gërmoni pak më thellë internetin për të mësuar më shumë rreth tregtimit të opsioneve binare. 

Si të keni sukses në tregtimin e llogarisë demo të Opsioneve Binary si fillestar?

Megjithëse opsionet binare konsiderohen si një treg i paqëndrueshëm tregtimi edhe në llogaritë demo, disa gjëra mund t'ju ndihmojnë të bëni një fitim të konfirmuar. Para se të filloni, mund të mësoni gjithçka për tregun; ju mund të zgjidhni një metodë tregtare dhe një ndërmjetës të besueshëm, të provoni përsëri metodën e tregtimit dhe të filloni të fitoni fitimet tuaja të para demo.

Cila është llogaria më e mirë demo e opsioneve binare?

Ndërsa shumë ndërmjetës të opsioneve binare ofrojnë llogari demo, ato të përmendura më lart janë më të mirat. Në krahasimin tonë, Pocket Option ofron llogarinë më të mirë demo sepse ka një kthim të lartë, është i ngjashëm me llogarinë e tregtisë së drejtpërdrejtë dhe mund të tregtoni shumë asete me karakteristika profesionale.

Kur duhet të ndaloni tregtimin në llogarinë demo binar dhe të filloni të tregtoni me një llogari të drejtpërdrejtë?

Opsionet binare janë një mënyrë popullore për të investuar para. Është kaq popullor sepse mund të merrni një kthim të madh në një kohë të shkurtër. Veçanërisht tregtitë 60 sekondash ose më pak janë shumë të shpejta. Me llogarinë e praktikës, mund të përpiqeni të krijoni një performancë pozitive. Nëse jeni duke fituar para vazhdimisht për 1 – 3 muaj me para virtuale, mund të filloni të investoni para reale. Ne ju rekomandojmë të filloni me sasi të vogla.

A mund të përdor tregtimin e automatizuar të llogarisë demo në një simulator të opsioneve binare?

Po, është e mundur të praktikohet tregtimi algoritmik me simulatorin e opsioneve binare. Tregtarët duhet të hapin një llogari tregtare dhe të provojnë sistemin. 

A mund të tregtoj indekset në një simulator opsionesh binare?

Po, ju gjithashtu mund të tregtoni Forex, mallra, aksione dhe shumë tregje të tjera financiare, në varësi të llojit të ndërmjetësit të tregtimit që keni, pa rrezikuar para reale duke përdorur një simulator opsionesh binare, i njohur gjithashtu si një llogari demo.

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment