Treguesit 5 më të mirë të opsioneve binare MT5 (MetaTrader 5).

If you are a new trader or someone who wants to trade in the Forex sections of the binary options, this article is for you. We will be discussing top opsionet binare Treguesit MT5 përdoren për një analizë më të mirë të tregut për tregtim.

MT4 and MT5 indicators are quite similar if we consider the working mechanism of each indicator. We can say that an MT5 indicator is created by combining two binary MT4 indicators for better noise-free results. Therefore, new traders are usually suggested to use MT5 indicators for better results.

Tregtari merr udhëzime të mjaftueshme përmes platformave binare të tregtimit si Quotex dhe tregues të ndryshëm që ndihmojnë në dekodimin e tregut. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë tregues të ndryshëm MetaTrader 5 për opsionet binare për tregti efektive.

Treguesit 5 më të mirë të opsioneve binare MT5 (MetaTrader 5).

Faktet më të rëndësishme rreth 5 treguesve më të mirë të opsioneve binare MT5 (MetaTrader 5):

 • Treguesit MT5 ofrojnë rezultate më të avancuara, pa zhurmë në krahasim me treguesit MT4. Ato përdoren gjerësisht nga tregtarët e rinj dhe me përvojë.
 • Jo vetëm që treguesit MT5 vijnë me veçori teknike të integruara, por gjithashtu lejojnë tregtarët të krijojnë dhe ndajnë tregues të personalizuar. Kjo siguron një nivel personalizimi që mund t'i përshtatet çdo strategjie tregtare.
 • Ky artikull ofron një vështrim të thellë në pesë treguesit kryesorë MT5 për tregtimin e opsioneve binare, secili me veçoritë dhe përfitimet e veta unike.
 • Për secilin nga treguesit kryesorë MT5, artikulli ofron tregues specifikë për të hyrë në konfigurimet e blerjes dhe shitjes.

Pse duhet të përdorni treguesit MetaTrader 5 (MT5)?

Para se të diskutoni treguesit më të mirë MT5, është thelbësore të kuptoni se çfarë duhet të përdorni në radhë të parë treguesit MetaTrader 5 (MT5).

A Metatrader 5 indicator is also a Metaquotes product, just like Metatrader 4 indicators. There is no doubt that Metatrader 5 indicators are more advanced than MetaTrader 4 indicators, but it is suitable for any type of trader. It does not matter if you are a newbie or a professional trader; it sits well with all.

Pjesa më interesante në lidhje me treguesit MT5 është se ajo ka një tregues teknik të integruar, por gjithashtu i jep tregtarit lirinë për të krijuar një tregues të tij/saj. Për më tepër, treguesi me porosi mund të ndahet me tregtarë të tjerë dhe kryesisht janë pa pagesë.

Përfitimi kryesor që MT5 treguesit ju ofrojnë është liria për të krijuar strategjinë tuaj dhe për ta çuar atë në nivelin tjetër duke krijuar tregues të personalizuar nga ju.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Pocket Option - Tregtoni me fitime të larta

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Treguesit më të mirë Metatrader 5 për opsionet binare

Meqenëse jemi njohur me përfitimet kryesore të treguesve MT5, është koha të diskutojmë Metatrader 5 më të mirë treguesit për opsionet binare.

Treguesi #1 Fisher dhe Stochastics me porosi Metatrader 5

The Fisher and Stochastic custom MetaTrader 5 indicator are one of the best indicators for the binary options. It is a combination of two indicators, including the template.

Treguesi lëkundet rreth vijave zero dhe i paraqet të dhënat në formën e një histogrami. Treguesi nxjerr në pah sinjalet për blerjen dhe shitjen e aksioneve përmes ngjyrave të ndryshme; histogrami me ngjyrë gëlqereje tregon se tregu është bullish, dhe histogrami me ngjyrë të kuqe tregon se tregu është bearish.

This MT5 indicator might seem good on its own, but it is suggested to follow multiple indicators for better decision-making.

Hyrja në konfigurimin e blerjes:

Nëse po hyni në konfigurimin e blerjeve me treguesin Fisher dhe Stochastic MT5, këtu janë disa tregues për ju:

 • Së pari, treguesi duhet të tregojë të dhënat në ngjyrë gëlqereje.
 • Së dyti, treguesi duhet të kalojë 20 rreshta nga zona e mbishitur.

Hyrja në konfigurimin e blerjes:

Nëse po hyni në konfigurimin e blerjeve me treguesin Fisher dhe Stochastic MT5, këtu janë disa tregues për ju:

 • Së pari, të dhënat duhet të jenë me të kuqe.
 • Së dyti, treguesi duhet të kalojë 80 rreshta nga zona e mbiblerë.

#2 Bollinger Band Stochastic MT5 Treguesi i personalizuar

Kombinimi i treguesit Bollinger Band dhe treguesit Stochastic për të krijuar treguesin e personalizuar Bollinger Band Stochastic MT5 ishte një veprim shumë i zgjuar, pasi të dy treguesit kanë qëllime të ndryshme. 

Treguesi i brezit Bollinger merret me paqëndrueshmërinë, dhe treguesi Stochastic merret me vrullin e tregut. Ky tregues mund të identifikojë pikat ku tregu duket se humbet avullin e tij dhe është gati për një kurs të kundërt. 

The Bollinger Band part of the indicator will help you identify when you need to enter the market, and the Stochastic part will help you time the market. You can also set alerts; this feature is built-in in the indicator, which will prevent you from losing the crucial moments of the market.

Këtu janë disa cilësime bazë që duhet të ndiqni gjatë përdorimit të Treguesit të personalizuar Bollinger Band Stochastic MT5:

Cilësimet e brezave Bollinger:

Periudha = Mesatarja Lëvizëse Eksponenciale 20 Ditore;

 • Devijimi = 2 Devijimi Standard;

Cilësimet Stochastike:

 • %K = 5;
 • %D = 3;
 • Periudha 14 MA
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Shiriti Fibonacci MT5 Treguesi

Treguesi i shiritit Fibonacci Mt5 është një nga treguesit më të mirë për përdorimin e raporteve Fibonacci për parashikimin e tregut. Për më tepër, ky është një nga treguesit më të mirë për tregtimin në pjesën Forex të opsioneve binare.

Pika Binar Pivot tool and the Resistance tool used in creating this indicator have increased the objectivity of this MT5 trader, which makes it highly reliable on many terms. Moreover, it is based on a Mathematical formula that improvises its approach.

Niveli i Fibonacci bazohet në leximin e të mëparshmit shandan; me rritjen e niveleve të Fibonaccit, numri i shandanëve gjithashtu vazhdon të rritet.

Treguesi #4 Cornex Impulse MACD MT5

Cornex Impulse MACD MT5 indicator is a staple indicator that uses oscillating values of the average. This indicator is also quite popular among traders. 

Mekanizmi i funksionimit të treguesit Cornex Impulse MACD MT5 përfshin matjen e kryqëzimeve midis dy pikave të mesatares dhe vlerës së ndarjes midis dy mesatareve. Sa më e lartë të jetë vlera e ndarjes, aq më e fortë është tendenca.

This indicator is mainly used when the trader wants to understand long-lasting market trends. It is pretty slow in accessing data as compared to the other indicators. The slower analysis of the indicator results in better data; it is free of noise, unlike other indicators, which are quite fast but cause errors during indications.

Treguesi funksionon për çdo palë monedhe dhe mund të përdoret 24 orë në ditë.

Hyrja në konfigurimin e blerjes:

Nëse po hyni në konfigurimin e blerjes duke përdorur treguesin Cornex Impulse MACD MT5, këtu janë disa tregues për ju:

 • Së pari, histogrami MACD duhet të ketë një vlerë mbi 0.
 • Së dyti, vija e histogramit duhet të jetë mbi vijën e sinjalit.
 • Së fundi, leximi i DMI-së së Wilder-it duhet të jetë gjithashtu në ngjyrë gëlqereje.

Hyrja në konfigurimin e shitjes:

Nëse po hyni në konfigurimin e shitjes duke përdorur treguesin Cornex Impulse MACD MT5, këtu janë disa tregues për ju:

 • Së pari, histogrami MACD duhet të ketë një vlerë nën 0.
 • Së dyti, vija e histogramit duhet të jetë nën vijën e sinjalit.
 • Së fundi, leximi i DMI-së së Wilder duhet të jetë gjithashtu me të kuqe.
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Treguesi MA i ponderuar i vëllimit #5 për MT5

Nëse jeni një tregtar i ri, atëherë duhet të eksploroni strategji e bazuar në model. Treguesi MA i ponderuar i vëllimit për MT5 është një nga treguesit më të njohur të bazuar në model që tregtarët përdorin për tregtim efektiv. Ai është relativisht më pak kompleks dhe i ndihmon tregtarët e rinj të kuptojnë modelin e funksionimit të tregut.

It helps track the pattern through moving averages that help the traders map out the possible retracement zones. You can keep track of one average or even multiple averages depending upon your expertise.

Zakonisht konstatohet se çmimet zakonisht kthehen drejt një prej MA-ve; kjo është e vërtetë edhe për tregjet më të forta në tendencë.

konkluzioni

If you are a newbie and want to understand the market first, we have provided you with a whole list that you can experiment with. Zgjidhni një tregues sipas zgjedhjes suaj dhe filloni të eksperimentoni për të përmirësuar aftësitë tuaja strategjike dhe aftësitë analizuese gjithashtu. Nëse hasni në ndonjë tregtar Forex të opsioneve binare, ata do të ndajnë sa kohë iu desh për të kuptuar tendencat.

Tregtimi nuk është më i lehtë për t'u kuptuar; do të mësoni sipas ritmit tuaj. Sidoqoftë, nëse doni të eksperimentoni pa humbur ndonjë shumë të madhe parash, atëherë vizitoni https://quotex.com/en për të mësuar funksionimin e tregut dhe teknikat e ndryshme të tregtimit për fitime më të mira.

Disa pyetje të bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me treguesit e opsioneve binare MT5 (MetaTrader 5):

Si të instaloni një tregues MT5?

Mund të instaloni një tregues MT 5 në tre hapa të thjeshtë. Së pari, duhet të shkarkoni treguesin në kompjuterin tuaj dhe më pas ta nisni për ta instaluar. Tani hapni skedarët dhe kaloni te dosja e të dhënave. Tani vendosni treguesin dhe provoni. Pasi treguesi të testohet, duhet ta mbyllni përsëri dhe ta rindizni në mënyrë që treguesi të fillojë të funksionojë siç duhet.

Çfarë do të thotë termi gabim i zakonshëm në një tregues MT5?

Termi gabim i zakonshëm në një tregues Mt5 do të thotë se po shkaktohet një gabim në ngarkimin e të dhënave për shkak të disa ndërprerjeve në lidhjen e internetit. I njëjti mesazh mund të shfaqet kur po përpiqeni të identifikoheni në tregues. Kontrolloni lidhjen tuaj përpara se të përdorni treguesin.

A është e mundur të përdoret një tregues MT4 në një tregues MT5?

Jo, nuk është e mundur të përdoret një tregues MT4 si një tregues MT5. Këtu po flasim për treguesit e bërë me porosi të MT4. Në rastin e treguesve të tjerë MT4, ju duhet të rishkruani treguesin në gjuhën MQL5.

Ku mund të praktikoj tregtimin pa rrezikuar një shumë të madhe parash?

Ju mund të praktikoni tregtimin në platforma të tilla si Quotex, e cila ju lejon të mësoni teknika të ndryshme tregtare dhe të kuptoni funksionet e tregut pa rrezik të konsiderueshëm financiar.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment