Krahasuar 3 Softuerët më të mirë të Tregtisë së Opsioneve Binare

A jeni një investitor i opsioneve binare që kërkon sistemin më të mirë të softuerit tregtar për qasjen tuaj strategjike? Jeni të interesuar të kryeni një studim praktik mbi opsionet binare, softuerin e opsioneve binare dhe firmat e brokerimit?

Gjetja e tij nuk është aspak e thjeshtë. Mashtruesit, mashtruesit dhe shërbimet gjithëpërfshirëse të tmerrshme janë të shumta në industrinë e opsioneve binare. Dhe nuk ka shumë programe të shkëlqyera, me reputacion atje. Në këtë artikull, ne krahasuam dhe shqyrtuam më të mirat.

Krahasuar 3 Softuerët më të mirë të Tregtisë së Opsioneve Binare

Çfarë do të lexoni në këtë postim

Faktet më të rëndësishme rreth softuerit Binary Options:

 • Një softuer binar tregtimi që mund ta përdorni për kompjuter dhe pajisje celulare
 • Shumica e softuerëve binare mbështesin tregtimin e automatizuar
 • Përdorimi i softuerit binar të tregtimit nga një ndërmjetës është kryesisht falas
 • Nuk ka tarifa për të dhënat e tregut

Çfarë duhet të kërkoni në softuerin e tregtimit të opsioneve binare:

Siç mund ta dini, tregtimi i opsioneve binare ka të bëjë me parashikimin nëse çmimi i një aktivi do të rritet ose do të bjerë brenda një periudhe kohore të caktuar. Tani, nëse po kërkoni të pajiseni me softuerin e duhur, këtu janë disa aspekte që duhen marrë parasysh.

Konsiderata të rëndësishme për softuerin e opsioneve binare

Para së gjithash, ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje rregullimi dhe licencimi të softuerit ose ndërmjetësit të tij të lidhur. Është e domosdoshme.

Rregullimi IQ Option

Të qenit i rregulluar nga një autoritet financiar i njohur jo vetëm që siguron llogaridhënie, por gjithashtu ju siguron paqe mendore, duke pasur parasysh shanset e reduktuara të mashtrimit.

ndërfaqja e përdoruesit është dritarja e aktiviteteve tuaja tregtare. Një platformë e mirë do të ndihet intuitive dhe do të ofrojë vizualizime të qarta, grafikët e lehtë për t'u lexuar dhe ekzekutim të pakomplikuar të porosive. Mbani mend, në tregti, nganjëherë sekondat numërohen dhe ju nuk dëshironi të hutoheni.

Është gjithashtu thelbësore të kesh një shumëllojshmëri gamën e aseteve në majë të gishtave. Një platformë e gjithanshme do t'ju lejojë të futeni në monedha, mallra, aksione dhe indekse. Kjo shumëllojshmëri mund të jetë veçanërisht e dobishme nëse jeni të etur për të eksploruar tregje të ndryshme.

asetet e opsionit të xhepit
asetet e opsionit të xhepit

Siç e dini, jo të gjitha tregtitë e opsioneve binare janë të njëjta. Përtej opsioneve klasike të larta/të ulëta, është e dobishme nëse softueri mbështet lloje të tregtisë si opsionet me një prekje, kufi dhe shkallë. Së bashku me këtë, merrni parasysh kohën e skadimit që ofron softueri. Të kesh një spektër, nga tregtimi i shpejtë 60 sekonda deri te skadimet ditore apo edhe javore, ju jep fleksibilitet në strategjitë tuaja.

Sigurohuni që normat e pagesës për tregtitë e suksesshme janë transparente dhe konkurruese.

Në epokën e sotme dixhitale me ritme të shpejta, mund të dëshironi të kryeni një tregti ndërsa pini kafe në një kafene ose prisni një mik. Ja ku tregtimi celular aftësitë vijnë. Një aplikacion celular ose një platformë e përgjegjshme ndaj celularit mund të jetë e paçmueshme.

Nëse jeni i ri në botën e opsioneve binare ose dëshironi të provoni një strategji, platformat që ofrojnë një llogari demo janë të arta. Kjo ju lejon të merrni një ndjenjë për platformën dhe të praktikoni tregtimin pa rrezikun e humbjes së parave reale.

IQ-Option-demo-account-for-Binary-Options
IQ-Option-demo-account-for-Binary-Options

Nëse keni vështirësi teknike ose keni nevojë për qartësi në një veçori, në kohë dhe mbështetje cilësore mund të bëjë të gjithë ndryshimin.

Në temën e sigurisë, fondet dhe të dhënat tuaja duhet të jenë nën mbrojtjen e kriptimit të nivelit të lartë dhe të rrepta sigurinë protokollet.

Shumë tregtarë betohen mjetet e analizës teknike. Nëse jeni mes tyre, kërkoni platforma që ofrojnë tregues, grafikët dhe mjete vizatimi. Ndërkohë, nëse jeni dikush që beson në mençurinë e turmave, platformat me veçori të tregtisë sociale mund të jenë tërheqëse.

Nuk mund të theksohet mjaftueshëm rëndësia e transparencës, veçanërisht kur bëhet fjalë për të tarifat dhe komisionet. Është gjithmonë e mençur të jeni të vetëdijshëm për të gjitha kostot e lidhura me platformën tuaj të zgjedhur.

Së fundmi, për ata që duan të mësojnë dhe përmirësohen, platformat që ofrojnë bujarisht burime arsimore, qofshin ato në formën e webinareve, artikujve ose mësimeve, janë një ndihmë.

Shikoni listën tonë të Softuerit Binar më të besuar këtu:

Software:

Disponueshmëria:

Përparësitë:

Llogaria:

Software:
5.0 /5
12345
Disponueshmëria:

Ueb, Android, iOS

Përparësitë:
 • Kthimi më i lartë
 • Ekzekutimi më i shpejtë
 • Sinjalet
 • Tregtim 24/7
 • Demontim falas
 • $ 10 min. depozitim
Llogaria:
> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Software:
5.0 /5
12345
Disponueshmëria:

Ueb, Android, iOS

Përparësitë:
 • Bonuset
 • Tregtim 24/7
 • Tregti sociale
 • Demontim falas
 • $ 50 min. depozitim
Llogaria:
> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Software:
Disponueshmëria:

Web, Desktop, Android, iOS

Përparësitë:
 • Përdorues miqësor
 • Shkarkimet
 • Mbështetje 24/7
 • Kthim i lartë
 • Demontim falas
 • $ 10 min. depozitim
Llogaria:
> Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3 Softueri kryesor i tregtimit të opsioneve binare për fillestarët

Ne studiuam, analizuam dhe hulumtuam shumë ndërmjetës të ndryshëm me softuer binar për t'ju ofruar këtë përzgjedhje softueri më i mirë i tregtimit të opsioneve binare për fillestarët. Ato janë të gjitha fantastike, por secili mbulon zona të veçanta, kështu që le të shohim se kush është i përshtatshëm për ju.

Shikoni softuerin binar më të mirë këtu – Ju gjithashtu mund të lexoni rishikimet tona të hollësishme:

 1. Quotex – Softueri më i mirë binar për tregtimin e sinjaleve dhe disponueshmërinë në të gjitha vendet
 2. Pocket Option – Softueri më i mirë binar për tregtimin social
 3. IQ Option - Softueri më i mirë binar për fillestarët (më i përshtatshëm për përdoruesit)

#1 Quotex – Softueri më i mirë binar për tregëtimin e sinjaleve dhe disponueshmërinë në të gjitha vendet

Pamjet e ekranit të softuerit të tregtimit të opsioneve binare Quotex

Quotex, një Maxbit LLC. marka tregtare filloi në vitin 2020 dhe menjëherë u rrit në popullaritet. Kjo është për shkak të zgjidhjeve dhe arkitekturës së tij miqësore ndaj klientit që mundëson tregtimin binar të jetë kaq efikas.

Ata kanë zhvillues dhe analistë të aftë që punojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, për të garantuar që klientët e firmës të kenë ekspozim ndaj zgjidhjeve më cilësore.

IFMRRC (Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar) ka mbikëqyrur biznesin që nga viti 2020.

Teknologjia e tregtimit të Quotex është shumë e avancuar dhe e lehtë për t'u përdorur. UI është i bazuar në ueb dhe synon të përmbushë të gjitha nevojat tuaja.

→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet e investueshme:

Quotex ju lejon të trajtoni me lehtësi mbi 100+ asete. Ato klasifikohen në grupe të ndryshme:

 • Aksionet
 • Kjo përfshin pronësinë e aksioneve në firmat globale.
 • Tregjet e mallrave, si ari, argjendi dhe gazi.
 • Indekse të tilla si FTSE 100, Dow Jones, e kështu me radhë.
 • Çiftet e monedhave si JPY/GBP, USD/CAD, e kështu me radhë.
 • Kriptovalutat, të tilla si BTC, ETH dhe Litecoin.

Çdo instrument mund të tregtohet pa mundim.

Llojet e llogarisë:

Atje jane 3 lloje llogarish në dispozicion: i rregullt, profesional dhe Premium, si dhe një llogari provë.

llogaritë e kuotave
llogaritë e kuotave
 • Llogaria bazë

Është më themelore, dhe është një vend fantastik për të filluar për fillestarëts. Një depozitë $10 është gjithçka që kërkohet për këtë llogari.

 • Llogaria Pro

Kjo është menduar për tregtarët me përvojë. Kjo llogari ju lejon të fitoni më shumë para, si dhe të merrni pjesë në stimuj ose konkurse shtesë. Duhet të depozitoni $1000 për t'u kualifikuar për llogarinë profesionale.

 • Llogaria Premium

Për të mbajtur funksionale llogarinë tuaj VIP Quotex, depozitoni $5000 në llogarinë tuaj tregtare. Fitimet dhe promovimet do të përmirësohen. Kjo llogari është menduar për investitorët me përvojë.

 • Llogaria Demo
Llogari demo-Quotex falas
Llogari demo-Quotex falas

A maksimumi $10,000 në para virtuale ofrohet, e cila mund të plotësohet në çdo kohë. Kjo llogari ju mundëson të përmirësoni strategjitë tuaja tregtare. Ai shërben gjithashtu për funksionin e lejimit të llogarive demo dhe aktuale që të përdorin funksionalitet dhe përvojë të ngjashme. Llogaria demo falas do t'ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet për të mësuar rreth platformës.

Tërheqjet dhe pagesat

Quotex tërheqje
Quotex tërheqje

Duhet të investoni $10 për të krijuar një llogari me ndërmjetësimin.

Ju do të keni të drejtë të bëni pagesa në mënyrat e mëposhtme:

 • Viza 
 • MasterCard 
 • Bitcoins 
 • XRP 
 • Adv Cash 
 • Paratë e përsosura 
 • Neteller 
 • Transferte bankare 
 • Skrill 
 • Yandex

Këto metoda janë të besueshme dhe të sigurta, duke garantuar që investimi juaj të jetë i sigurt.

Pagesat ndjekin të njëjtat procese si depozitat. Ata janë gjithashtu të shpejtë dhe të besueshëm. Në varësi të mënyrës së tërheqjes, mund të duhen 1-5 ditë që paratë të shfaqen në llogarinë tuaj bankare.

Përparësitë:

 • Në dispozicion në shumë vende
 • Versioni në ueb, për Android dhe iOS
 • Depozita minimale prej $ 10
 • Llogari demo falas
 • Sinjalet tregtare
 • Përdorues miqësor
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Shuma minimale e tregtisë prej $1

Disavantazhet:

 • /
→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 Pocket Option – Softueri më i mirë binar për tregtimin social

Pamja e ekranit e softuerit të tregtimit të opsioneve binare Pocket Option

Pocket Option ka qenë në biznes që nga viti 2017 nën firmën me bazë në Ishujt Marshall, Gembell Ltd. Kompania e ndërmjetësimit ka fituar një numër të madh klientësh që nga debutimi i saj.

Kompania përdor platformën MetaTrader 5 (MT5), e cila mbron sigurinë e të dhënave dhe pagesave. Pocket Option pranon klientë nga e gjithë bota. Platforma aktualisht përdoret nga përdorues nga 95 vende të ndryshme.

Brokerimi i përket Qendrës Ndërkombëtare të Rregullimit të Marrëdhënieve me Tregun Financiar (IFMRRC). Pocket Option është i njohur për politikat e tij kundër pastrimit të parave.

Selia e firmës është në Ishujt Marshall. Ekipi përbëhet nga profesionistë që punojnë pa u lodhur për të siguruar që standardet e faqes janë të jashtëzakonshme për përdoruesit e saj. Ata zotohen të mbledhin reagimet e klientëve dhe t'i inkorporojnë ato në produktet e ardhshme.

Softueri është gjithmonë duke u përditësuar për të përmbushur nevojat e përdoruesve.

→ Përdorni softuerin binar Pocket Option falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet e investueshme

Në opsionin Pocket, ju mund të tregtoni me mbi 100+ asete. Këto aktive klasifikohen si më poshtë:

 • Çiftet e monedhave (Forex)
 • Kjo përfshin çiftet e monedhave si EUR/USD, CAD/USD dhe JPY/GBP.
 • Tregjet e mallrave si ari, argjendi, nafta, gazi dhe produktet e naftës
 • Indekset AUS 100 OTC, 100 GBP OTC dhe SP500 OTC janë të përfshira të gjitha.
 • Kriptovalutat si Ether, BTC dhe Litecoin.
 • Letrat me vlerë: Aksionet në Facebook, eBay, Amazon dhe Apple, për shembull.

Llojet e llogarisë

Para se të regjistroheni me një ndërmjetës, rekomandohet që të kaloni një sërë informacionesh faktike dhe të prisni kohën tuaj për të përcaktuar se cila llogari është më e mira për ju.

 • Llogaria Demo
Pocket-Option-demo-account-for-Binary-Options
Pocket-Option-demo-account-for-Binary-Options

Jo të gjitha kompanitë ofrojnë opsione për një llogari provë tregtare dhe shumë prej tyre nuk do t'ju mundësojnë ta përdorni atë nëse nuk bashkoheni. Ju duhet t'u siguroni atyre të dhënat tuaja të hyrjes së bashku me pagesat nga një llogari e vërtetë.

Pocket Option merr një stil të qetë, duke përdorur vetëm një klik për të kryer tregti me para fiktive. Ju do të dërgoheni menjëherë në sit, ku mund të tregtoni $10,000 në para fiktive.

Për shkak të llogarisë demo, do të jeni në gjendje të kuptoni plotësisht platformën e tregtimit dhe veçoritë e saj themelore në pak sekonda. Për shkak se platformat ndryshojnë, kjo është e dobishme për profesionistët.

Është një mundësi e shkëlqyer për investitorët fillestarë që të vlerësojnë nëse tregtimi është i përshtatshëm për ta përpara se të vendosin paratë e tyre në linjë.

 • Llogari reale

Nëse dëshironi të bëni tregti të mirëfilltë, duhet të bëni një depozitë minimale prej $50 në mënyrë që të keni mundësinë më të mirë të tregtimit binar.

Mund të filloni me një llogari demo dhe më pas ta përmirësoni në një llogari të rregullt. Pocket Option u ofron klientëve të saj një mundësi investimi pa shqetësime. Ju mund të filloni të tregtoni me aq pak sa 1 dollar amerikan. Pasi të jeni bashkuar, mund të tregtoni një gamë të gjerë instrumentesh, duke përfshirë tregjet e mallrave, indekset, aksionet dhe gjithashtu FX. Do të keni ekspozim ndaj stimujve të kthimit të parave, tregtisë sociale, burimeve mësimore, konkurseve, treguesve dhe sinjalizimeve.

Tërheqjet dhe pagesat

Futja e shumës së tërheqjes në Pocket Option
Futja e shumës së tërheqjes në Pocket Option

Investimi minimal është $50, ndërsa tërheqja maksimale është vetëm $10. Monedha kryesore e Pocket Option tani është dollari amerikan, kështu që të gjitha transaksionet kryhen në USD.

Pagesat janë të shpejta dhe të thjeshta. Në disa raste, mund të duhen 1-2 ditë pune. Tërheqjet kryhen në 24 orë dhe gjithashtu nuk kanë kufizim kohor. Megjithatë, nëse lind ndonjë problem teknik, operacioni i rikuperimit mund të zgjasë 1-3 ditë pune.

Alternativat më të mira të depozitimit dhe tërheqjes së lehtë dhe globale të Pocket Option janë si më poshtë:

 • Kartat e kreditit VISA, Maestro dhe Master Card.
 • Kriptovalutat si Bitcoin, Litecoin dhe Ripple.
 • Webmoney, Perfect Money dhe Skrill janë shembuj të kuletave elektronike.
 • Transfertat e parave nga bankat

Megjithatë, për shkak se operacionet kryhen në USD, procesi i depozitimit dhe tërheqjes është falas; një subjekt i huaj (siç janë bankat) mund të vendosë një tarifë këmbimi valutor.

Përparësitë:

 • Kompani e rregulluar
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 50
 • Softueri MetaTrader 5
 • Versioni në ueb, Android dhe iOS
 • Tregtimi social në dispozicion
 • Asnjë tarifë e fshehur
 • Shuma minimale e tregtisë $ 1

Disavantazhet:

 • Nuk disponohet në çdo vend
→ Përdorni softuerin binar Pocket Option falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 IQ Option – Softueri më i mirë binar për fillestarët (më i përshtatshëm për përdoruesit)

Pamja e ekranit të Softuerit të Tregtimit të Opsioneve Binar IQ Option

IQ Option, e cila u themelua në vitin 2013 dhe ndodhet në St. Vincent dhe Grenadines, është ndër firmat më të mëdha të brokerimit të opsioneve binare të aksesueshme sot.

Produktet dhe uebfaqja e saj ofrojnë të gjitha mjetet që do t'ju nevojiten për të siguruar shpërblimet tuaja, së bashku me një sërë analizash dhe sugjerimesh.

Përpara se të hyni në all-in, testoni aftësitë tuaja me një llogari provë në monedhë virtuale $10,000. Pasi të jeni gati, kaloni në llogarinë reale, ku mund të fitoni deri në 95% për çdo marrëveshje të suksesshme.

→ Përdorni softuerin binar IQ Option falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet e investueshme

IQ Options - Asetet - Tesla
IQ Options – Asetet – Tesla

IQ Option ofron një zgjedhje të larmishme të produkteve të tregtimit. Përdoruesit mund të shkëmbejnë mbi 90 asete të ndryshme, si aksione, mallra, kriptovaluta, këmbim valutor, Etf dhe shumë më tepër.

 • Tregjet e kapitalit

Në IQ Option, mund të blini mbi 180 aksione. Disa nga firmat me të cilat mund të tregtoni janë Tesla, FB, Google, Amazon dhe të tjera.

 • Kriptos

Në IQ Option, ju mund të tregtoni ZCash, Trx, Bitcoin, Ripple, Eth, Litecoin, Qtum, Ethereum dhe shumë kriptovaluta të tjera.

 • tregjet e mallrave

Ju mund të tregtoni katër mallra kryesore me IQ Option: platini, argjendi, ari dhe vaji.

 • ETF-të 

Ka mbi 4000+ ETF për të zgjedhur në IQ Option. Klientët e IQ Option mund të zgjedhin nga një larmi e madhe ETF.

Llojet e llogarisë

Tregtimi i opsioneve binare në IQ Option
Tregtimi i opsioneve binare në IQ Option

Si plotësim i një llogarie demo, IQ Option ofron dy llogari unike: një llogari normale dhe një llogari Vip.

 • Llogaria Demo

Përdoruesit mund të luajnë me $10,000 para virtuale në një llogari provë IQ Option që mund ta rimbushin sa herë të duan. Me një llogari demo, mund të merrni një kuptim më të mirë të sajtit dhe një kuptim të funksioneve të tij.

Nëse hezitoni të investoni me para të vërteta, mund të praktikoni gjithmonë me një llogari demo për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare. Pasi të keni mbledhur përvojë të mjaftueshme me një llogari provë, mund të kaloni shpejt në një llogari normale dhe të filloni tregtimin në kohë reale.

 • Llogaria e rregullt

Për të filluar tregtimin në një llogari bazë, është i nevojshëm një investim $10. Do të ekspozoheni ndaj një numri instrumentesh tregtare, si dhe ndaj treguesve teknikë dhe analitikëve. Ju gjithashtu mund të fitoni para shtesë duke marrë pjesë në konkurset javore të ofruara nga IQ Option.

 • Llogaria Premium

Për të përdorur llogarinë Premium, duhet të bëni një depozitë e lartë në pak ditë. Kjo llogari është e disponueshme vetëm për klientët joevropianë. Një abonim Premium ju lejon deri në një kthim bonus prej 3%. Nëse je një llogari Premium, mund të marrësh gjithashtu përditësime të shpeshta.

Depozitat dhe tërheqjet

IQ Options - Depozita dhe tërheqje
IQ Options – Depozita dhe tërheqje

IQ Option lejon një gamë të gjerë metodash depozitimi dhe tërheqjeje, duke përfshirë transfertat bankare, kuletat elektronike dhe kartat e kreditit dhe debitit.

 • Kuletat elektronike
 • IQ Option pranon Neteller, Paypal, Perfect Money, Skrill dhe kuleta të tjera elektronike.
 • Kartat e kreditit dhe debitit
 • Kartat e kreditit të pranuara nga IQ Option përfshijnë Visa, MasterCard dhe Maestro.

Pagesat e bëra duke përdorur kuletat elektronike kërkojnë më pak kohë për t'u ekzekutuar. Transaksionet me portofolin elektronik mund të përfundojnë brenda një dite ose disa orësh. Pagesat e bëra me transferta bankare ose karta krediti dhe debiti në të dyja anët zgjasin shumë më shumë. Nëse tërhiqni nëpërmjet një transferte parash ose një karte krediti, procedura e plotë mund të zgjasë deri në 10 ditë.

Përparësitë:

 • Softueri më miqësor për përdoruesit
 • Depozitë minimale e ulët prej $ 10
 • Shuma minimale e tregtisë $ 1
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Mbështetje 24/7
 • Shkarkoni për çdo pajisje

Disavantazhet:

 • Nuk disponohet në çdo vend
→ Përdorni softuerin binar IQ Option falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është një softuer i tregtimit të opsioneve binare?

Për ta shpjeguar qartë, Softueri i tregtimit të opsioneve binare është ai që ju lejon të tregtoni në tregun e opsioneve binare. Ky softuer mund të vijë përmes një brokerimi që ju lejon të hyni në një treg, ose mund të vijë drejtpërdrejt nga vetë bursa.

Për shkak se kjo është metoda e vetme për të tregtuar binare, zgjedhja e një platforme të mirë është e panegociueshme. Megjithatë, jo të gjitha ato aplikacione softuerike janë të njëjta - dallimi midis një sistemi të shkëlqyer dhe një platforme të tmerrshme është mjaft i dukshëm.

Si fillim, jo të gjitha platformat janë të aksesueshme ndërkombëtarisht. Për momentin, opsionet tuaja janë të kufizuara. Ju do të duhet të zgjidhni një platformë për të cilën jeni miratuar.

Për më tepër, për shkak se industria e opsioneve binare është e rrënuar me mashtrues, ju do të dëshironi të zgjidhni një faqe të autorizuar dhe të regjistruar. Dhe nëse dëshironi të jeni të suksesshëm në tregtimin e opsioneve binare, duhet të merrni parasysh elementë të tjerë si analiza, burimet udhëzuese dhe ritmi i ekzekutimit.

→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Faktet kryesore rreth zgjedhjes së një Softueri Tregtimi të Opsioneve Binare

Kur dëshironi të filloni tregtimin e opsioneve binare, duhet të merrni parasysh pikat e mëposhtme:

Burim për studim dhe edukim

Opsionet Binare mund të duken të drejtpërdrejta në pamje të parë, por për të mbrojtur vazhdimisht fitimet tuaja, duhet të keni një bazë ekspertize mjaft të gjerë dhe një zotërim të mprehtë të rrethanave të tregut. Për ta bërë këtë, do t'ju duhen dy grupe gjërash: studimi dhe arsimimi.

Më pak e rëndësishme nga të dyja janë burimet mësimore. Edhe nëse një faqe interneti nuk ofron shumë përmbajtje mësimore, ju ende mund të zbuloni burime legjitime të disponueshme në internet. Të kesh gjithçka në majë të gishtave është një bonus i madh. Analiza, nga ana tjetër, përfshin analizën e tregut, hartimin e instrumenteve, sugjerimet e tregtimit, hulumtimin e tendencave dhe këshillat e ekspertëve janë një temë e gjerë.

Depozita fillestare

Depozita fillestare

Fakti që një broker mund të jetë i aksesueshëm për ju nuk do të thotë menjëherë që ju mund ta përdorni atë. Nëse mund të regjistroheni dhe të krijoni një llogari, por nuk keni fonde të mjaftueshme për ta financuar atë, ju jeni kthyer në të njëjtin vend.

Për të gjitha llogaritë, depozitat fillestare duhet të qëndrojnë modeste. Nëse pengoheni me një kompani që ju kërkon të paguani mijëra dollarë, kjo është një dhuratë e vdekur.

→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pagesa më e lartë 

Pagesa më e lartë në softuer

Pagesa maksimale përfaqëson paratë që merr një përdorues nëse opsioni i tij binar është fitimprurës. Për të dhënë një ilustrim, nëse keni blerë një binar për $10 me një fitim prej 80%, nëse përfundon në para, do të merrni $10 + 80% nga $10, ose $8, për një shumë prej 99T18TP.

Megjithatë, kini parasysh se ekzistojnë bonuse të mëdha - deri në 900 përqind. Megjithatë, shumica janë ose jashtëzakonisht të rrezikshme ose një mashtrim për të joshur tregtarët e rinj. Në përgjithësi, qasja më e lehtë për të përcaktuar nëse shpërblimet e një platforme janë të arsyeshme është t'i krahasoni ato me ato të konkurrentëve.

Mbështetja e Klientit

IQ Options - Mbështetje
IQ Options - Mbështetje

E fundit por jo më pak e, nuk duhet të nënvlerësoni kurrë rëndësinë e kujdesit ndaj klientit. Edhe pse të gjithë do të dëshironim të besojmë se nuk do të kemi nevojë kurrë t'i drejtohemi shërbimit ndaj klientit, e vërteta është se do ta bëjmë. Një reagim i shpejtë dhe i dobishëm mund të parandalojë që një çështje e vogël të përshkallëzohet në një çështje madhore dhe mund të çojë në një mënyrë të madhe drejt relaksimit të emocioneve tuaja në një skenar tjetër të tensionuar.

Kur vlerësoni shërbimin e kujdesit ndaj klientit të një platforme, merrni parasysh se si t'i kontaktoni ata, kur ato janë të aksesueshme dhe nëse ofrojnë ose jo ndihmë në shumë dialekte. Nëse është e mundur, kontaktoni ndihmën e klientit përpara se të abonoheni në një platformë të caktuar. Në këtë mënyrë, ju do të merrni një përvojë praktike se si firma do t'i trajtojë problemet tuaja.

→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të shkarkoni softuerin Binary Options Trading:

Shembull i softuerit të tregtisë binare

Softueri binar është i disponueshëm për çdo pajisje. Për të shkarkuar softuerin nga ndërmjetësi juaj personal, duhet të bëni disa hapa.

Nëse dëshironi të shkarkoni softuerin për pajisjet Android, thjesht shkoni te Dyqan Lojërash dhe kërkoni për ndërmjetësin tuaj. Përveç kësaj, mund të shkoni në faqen e internetit të ndërmjetësit tuaj dhe të shihni butonat e shkarkimit. Një mënyrë e ngjashme për të vazhduar është për pajisjet iOS.

Disa ndërmjetës si IQ Option po ofrojnë softuer me opsione binare për shkarkim në kompjuterin tuaj. Ai gjithashtu funksionon në Windows dhe MAC. Mund ta shkarkoni nga faqja kryesore zyrtare (shih pamjen e ekranit më lart).

Softuer i automatizuar i tregtimit të opsioneve binare

Nëse jeni njohur me opsionet binare, do ta dini se është një lloj tregtimi financiar ku parashikoni drejtimin e lëvizjes së çmimit të një aktivi brenda një afati kohor të caktuar. Tani, imagjinoni të keni një softuer që bën atë parashikim dhe tregton në emrin tuaj; këtu hyn në lojë softueri i automatizuar i tregtimit të opsioneve binare.

Së pari, nëse po mendoni të përdorni softuer i automatizuar, është thelbësore të njihet rëndësia e rregullimit dhe licencimit. Ashtu siç do të bënit me softuerin tradicional të tregtimit, do të dëshironit të siguroheni që softueri ose ndërmjetësi me të cilin është i lidhur mbikëqyret nga një autoritet financiar i njohur. Kjo nuk është vetëm një çështje formaliteti; ka të bëjë me sigurimin që jeni të mbrojtur nga mashtrimet e mundshme dhe aktivitetet e paskrupullta.

Exnova - proces i automatizuar tregtimi
Exnova – proces i automatizuar tregtimi

Ndërsa joshja e tregtimit të automatizuar është e fortë, ju mund të pyesni veten për përvojën e përdoruesit. Në fund të fundit, nëse softueri po bën pjesën më të madhe të punës, a ka rëndësi ndërfaqja? Përgjigja është një po e fuqishme. Edhe platformat e automatizuara duhet të kenë një ndërfaqe miqësore dhe intuitive. Kjo siguron që ju të mund të mbikëqyrni lehtësisht se çfarë po bën softueri dhe të bëni rregullime sipas nevojës.

Ndërsa eksploroni opsione të ndryshme softuerësh, ju lutemi kushtojini vëmendje gamës së aktiveve që ato ofrojnë për tregtim. Një gamë e larmishme ju ofron më shumë mundësi, nga monedhat dhe mallrat tek aksionet dhe indekset. Për më tepër, është e dobishme nëse softueri mbështet lloje të ndryshme tregtie, duke u shtrirë përtej opsioneve klasike binare të larta/të ulëta tek të tjerat si opsionet me një prekje ose shkallë.

Ndërsa mund të duket sikur softueri do të trajtojë gjithçka, mbani mend se ai funksionon bazuar në parametrat që vendosni. Prandaj, platformat që ofrojnë mjete për analiza teknike mund të jenë tepër të dobishme. Treguesit, grafikët dhe mjetet e vizatimit mund të udhëheqin vendimet tuaja se cilat parametra të vendosni, edhe nëse nuk jeni duke bërë tregtimin me dorë.

Duke folur për përcaktimin e parametrave, merrni parasysh platformat që ofrojnë një llogari demo. Kjo ju lejon të provoni strategjitë dhe të merrni një ndjenjë për softuerin pa vënë para të vërteta në linjë. Siç e dini, asgjë nuk e kalon përvojën praktike dhe një llogari demo ofron pikërisht këtë, pa rrezik.

Tregtimi i automatizuar mund të jetë një ndryshim i lojës, por është thelbësore të ruhet një element mbikëqyrjeje. Si e tillë, zgjidhni gjithmonë një platformë që ofron informacion të qartë mbi pagesat e mundshme dhe tarifat transparente. Ju nuk dëshironi ndonjë surprizë të pakëndshme në rrugë.

opsion ekspert shërbimi ndaj klientit

Përfundim: Quotex është softueri më i mirë i opsioneve binare, por ka alternativa

Më në fund, ne kemi arritur në përfundim, dhe ndoshta deri tani, ju keni një kuptim më të mirë se sa kritik është përdorimi i softuerit tregtar tani në industrinë me ritme të shpejta të opsioneve binare. Kjo është ndër të paktat raste kur mund të fitoni vërtet një avantazh, prandaj kapeni atë.

Në krahasimin tonë, Quotex është deri tani softueri më i mirë tregtar për Opsionet Binare. Por mund të përdorni edhe alternativa. Për shembull, Pocket Option dhe Deriv ofrojnë ndërfaqe dhe softuer shumë miqësorë për përdoruesit.

Si përfundim, duhet të vendosni se cili softuer ju përshtatet më së miri. Pra hapni një falas Llogaria demo e opsioneve binare dhe filloni të shkarkoni softuerin:

 1. Quotex – Softueri më i mirë binar për tregtimin e sinjaleve dhe disponueshmërinë në të gjitha vendet
 2. Pocket Option – Softueri më i mirë binar për tregtimin social
 3. IQ Option - Softueri më i mirë binar për fillestarët (më i përshtatshëm për përdoruesit)
→ Përdorni softuerin më të mirë binar Quotex falas!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Disa pyetje të bëra më shpesh (FAQ) në lidhje me Softuerin e Tregtimit të Opsioneve Binare:

A është një softuer i tregtimit të opsioneve binare falas?

Po, Softueri i Tregtimit të Opsioneve Binare zakonisht ofrohet falas nga ndërmjetësi. Mund ta shkarkoni dhe ta përdorni në çdo kohë që dëshironi. Nga hulumtimi ynë, nuk ka kosto shtesë. Ndërmjetësi fiton para nga komisionet e tregtimit dhe u ofron softuerin tregtarëve të tij falas.

Në cilat pajisje mund të përdor një softuer të tregtimit të opsioneve binare?

Një Softuer Tregtimi i Opsioneve Binare është i disponueshëm për çdo pajisje. Shkarkoni atë për kompjuterin tuaj (PC), pajisjet Android ose pajisjet iOS.

A janë të sigurt Softueri i opsioneve binare?

Po, Softueri i Tregtimit të Opsioneve Binare është i sigurt duke përdorur një ndërmjetësim të rregulluar. Ne nuk rekomandojmë përdorimin e një ndërmjetësi të paregjistruar për tregtimin e opsioneve binare. Kini kujdes se ku regjistroheni. Për më tepër, historiku i kompanisë është gjithashtu i rëndësishëm. Nëse jeni duke përdorur një ndërmjetës të mirërregulluar dhe të njohur, është shumë e sigurt të përdorni një softuer të opsioneve binare.

What is the best Binary Options trading software?

After our thorough testing, the binary options trading software from Quotex, Pocket Option and IQ Option emerged as the best. We recommend Quotex for its excellent user experience.

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment