12345
5 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com Ready why you can trust us Binaryoptions.com rishikon shërbimet e tregtimit sipas udhëzimeve dhe specifikimeve strikte. Brokerat dhe platformat testohen me para reale dhe kontrollohen të gjitha funksionet që janë thelbësore për tregtarët binare. Ne testojmë sigurinë, ofertën, tarifat, softuerin, mbështetjen dhe shumë më tepër në përvojën tonë dhe raportet e vlerësimit. Si tregtarë me më shumë se 10 vjet përvojë, ne e dimë saktësisht se çfarë është e rëndësishme kur zgjedhim një ndërmjetës të mirë dhe platforma tregtare. Shihni metodologjinë tonë se si të vlerësoni ndërmjetësit.
Withdrawal
5
Deposit
5
Offers
5
Support
5
Plattform
5

Rishikimi The Trading Pit - Testi i firmës tregtare prop

 • Fitoni deri në 70% fitim
 • Mbështetje personale
 • Sfida të ndryshme
 • Për profesionistë dhe fillestarë
 • Futures dhe Forex mbështetet
 • Kushtet e drejta

Në ditët e sotme, firmat tregtare mbështetëse po fitojnë popullaritet të madh në mesin e tregtarëve. Asnjë tregtar nuk do të hiqte dorë nga oferta e tregtimit ku nuk duhet të përdorë paratë e tij. Kjo është ajo që bën një firmë tregtare mbështetëse si The TradingPit. Kjo i lejon tregtarët të gjenerojnë fitime maksimale dhe të fitojnë të ardhura shtesë. Në fund të fundit, përfiton si tregtarët ashtu edhe firma tregtare mbështetëse.

TradingPit është një firmë tregtare mbështetëse që lejon tregtarët të bëhen tregtarë të financuar. 

Ai financon llogaritë e tregtarëve në mënyrë që ata të mund të tregtojnë. Por ka kushte. Ju mund të pyesni veten se si funksionojnë firmat tregtare të tilla si The TradingPit dhe si përfitojnë tregtarët. Le ta zbulojmë. 

Faqja zyrtare e tregtimit
Faqja zyrtare e The TradingPit
➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është The Trading Pit?

Logoja zyrtare e TradingPit

Do të ishte e çuditshme nëse nuk do të hasnit emrin The Trading Pit. The Trading Pit është një firmë tregtare mbështetëse që lidh me sukses qindra tregtarë me veten. Kredia i detyrohet ofertave të The TradingPit që tregtarët i konsiderojnë shumë fitimprurëse. 

Mire qe e di!
Tregtarët, qofshin me përvojë apo fillestarë, mund t'i bashkohen The TradingPit. Sidoqoftë, për t'u bërë një tregtar i financuar, një tregtar mund të duhet t'i nënshtrohet një sfide që ofron The TradingPit. 

Firma tregtare prop po bëhet e njohur për veçoritë e saj të mahnitshme. Për më tepër, raporti i pagesës së kësaj platforme është shumë tërheqës. Për çdo tregti që fiton një tregtar, ai mund të fitojë deri në 70% të fitimit. Ai gjithashtu ofron disa programe ku tregtarët mund të bashkohen si një filial. 

Le të shqyrtojmë ofertat e The TradingPit në detaje pasi të diskutojmë se si funksionojnë firmat tregtare mbështetëse. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si funksionon një firmë tregtare mbështetëse?

Si funksionon për të tregtuar me The TradingPit

Një firmë tregtare mbështetëse funksionon në një mënyrë shumë të thjeshtë. Është sinonim i tregtimit të pronarit. 

 • Një firmë tregtare mbështetëse tërheq dhe lidh disa tregtarë me veten. 
 • Ai financon tregtarët kur ata kalojnë sfidën dhe provojnë se financohen. Pasi ta bëjnë këtë, ata mund të përdorin llogarinë e drejtpërdrejtë të tregtimit të firmës tregtare për të vendosur tregtimin e tyre. 
 • Përdoruesit më pas fitojnë një fitim dhe kualifikohen për të tërhequr një përqindje fikse të atij fitimi. 
 • Kështu, firmat tregtare mbështetëse përdorin aftësitë dhe ekspertizën e tregtarëve që njohin ndërlikimet e tregut dhe shkëlqejnë në tregti. 
 • Në këtë mënyrë, kryhen qindra transaksione, duke i lejuar firmës së tregtimit mbështetës të rrisë gjendjen e llogarisë së saj bankare. 
 • Si rezultat, tregtimi i mbështetësve është një mjedis i favorshëm për tregtarët dhe firmat e tregtimit mbështetës. 
 • Tregtarët nuk kërkojnë të vendosin fondet e tyre dhe firma mund të punësojë dikë tjetër përveç ekspertëve për të marrë fitime. 

Përveç kësaj, përfitimi më i madh, që e dallon atë nga një platformë brokerimi, është se nuk ngarkon asnjë komision nga tregtarët. Në vend të kësaj, firma tregtare mbështetëse fiton para duke përvetësuar një pjesë të caktuar të fitimit që fitojnë tregtarët kur tregtojnë përmes llogarive të tyre tregtare të financuara. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Ofertat e The Trading Pit

Ofertat e The TradingPit

Meqenëse dini për The TradingPit, na lejoni t'ju njohim me disa oferta që shtrihen tek tregtarët. 

1. Programi i Filialit

Programi i anëtarësimit të The TradingPit

Programi i filialeve i ofruar nga The TradingPit është për tregtarët që dëshirojnë të bëhen partnerë të The TradingPit.

Programi i Filialit funksionon në mënyrën e mëposhtme:

 • Një tregtar i bashkohet programit të filialeve si partner i The TradingPit. 
 • Ai ia rekomandon firmën tregtare të mbështetësve miqve të tij, familjes dhe tregtarëve të tjerë që ai njeh. 
 • Filialja fiton një komision për çdo tregtar që bashkohet duke përdorur referencën e filialit. 

Kështu, një program filial është i përsosur për tregtarët që dëshirojnë të fitojnë të ardhura pasive pa bërë ndonjë investim real. Ky program nga The TradingPit lejon tregtarët të fitojnë deri në 15% komisione. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

2. Sfida The Trading Pit

Një tjetër ofertë që The TradingPit u ofron tregtarëve është sfida e TradingPit. Tregtarët me më të mirët menaxhimi i riskut aftësitë mund të regjistrohen në sfidën e TradingPit. Kjo sfidë i lejon tregtarët të bëhen tregtarë të financuar kur ta kalojnë atë. 

Formulari i Regjistrimit në TradingPit

Këtu janë detajet e tij:

 • Tregtarët duhet të regjistrohen për sfidën e TradingPit duke paguar një tarifë të vogël një herë tek firma tregtare mbështetëse. 
 • Më pas, ata duhet të zgjedhin sfidën që dëshirojnë të pranojnë. 
 • Sfidat ndryshojnë sipas sasisë që dëshirojnë të tregtojnë dhe nivelit të rrezikut që duan të marrin. 
 • Më pas, një tregtar merr një kohë prej 30 ditësh për të vendosur tregtinë dhe për të arritur objektivin e tij të fitimit. Ndërsa arrin objektivin e tij të fitimit, ai duhet gjithashtu të sigurojë që të marrë përsipër një sasi të mjaftueshme rreziku për të përmbushur termat dhe kushtet e sfidës. 
 • Pasi të përfundojë periudha prej 30 ditësh dhe të plotësoni kushtet e sfidës, ju kualifikoheni për verifikim. 
 • Pjesa e verifikimit zgjat deri në 60 ditë. Edhe këtu, ju duhet të vendosni disa tregti dhe të përmbushni objektivat e fitimit duke vazhduar me termat dhe kushtet e sfidës. 
 • Pasi të kaloni me sukses fazën e verifikimit, ju kualifikoheni për t'u bërë një tregtar i financuar në The TradingPit. 

Pastaj, The TradingPit financon llogarinë tuaj tregtare me para që mund t'i përdorni për të bërë tregti. Më në fund, tregtarët mund të tërheqin deri në 70% të fitimit të tyre në çdo tregti. Sidoqoftë, për t'u bërë një tregtar i financuar, një tregtar duhet të sigurojë që ai të shfaqë mirë aftësitë e tij të menaxhimit të rrezikut. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Kostoja dhe tarifat prej The Trading Pit

Kostot e sfidës së TradingPit
Kostot e sfidës së të ardhmes së The TradingPit

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e tarifave dhe kostove të The TradingPit. Ai ndryshon sipas sfidës së TradingPit që zgjedh një tregtar. 

Kostoja e sfidës së TradingPit Forex
Kostot e sfidës së Forex TradingPit
Lloji i sfidësKostoja/Tarifat (në EUR)
Sfida e së ardhmes Rookie 169
Futures Pro Challenge 349
Sfida e ekspertëve të së ardhmes 499
Sfida Forex Pro399
Sfida e ekspertëve Forex999

Platformat e mbështetura

Platformat e mbështetura të TradingPit

Gjëja më e mirë për The TradingPit është se ai mbështet jo një, por katër platforma të ndryshme.

Këto janë:

 • MetaTrader 4
 • MetaTrader 5
 • Ritmike
 • ATAS
 • Harta e faqeve
 • Edge Clear
 • Tregtar stereo
 • Kuantower

ATAS

Logoja zyrtare e ATAS

Emri i ATAS si një platformë e mirë tregtare prop është e njohur. Tregtarët përdorin këtë platformë tregtare mbështetëse për analitikën e saj fitimprurëse. Për më tepër, kjo platformë ka të gjitha mjetet kryesore që mund t'i nevojiten një tregtari për tregti të shpejtë dhe intuitive. 

Mire qe e di!
Karakteristikat e ATAS janë të tilla që promovon aftësi të shëndetshme të menaxhimit të rrezikut midis përdoruesve. Përveç kësaj, ata gjithashtu mësojnë disa teknika të menaxhimit të fondeve për shkak të veçorive të tij të përparuara. 

Kuantower

Logoja zyrtare e QuanTower

TradingPit lejon tregtarët të hyjnë Kuantower për të tregtuar shumë aktive. Kjo platformë tregtare është më e përshtatshme për tregtarët që kanë përvojë në tregti. Quantower i lejon tregtarët të kenë akses në qindra asete themelore. Për më tepër, ai ka disa veçori që e bëjnë më të qetë përvojën e tregtimit të çdo tregtari. 

Ai përmban të gjitha grafikët e tregtimit dhe mjetet që do t'u duheshin tregtarëve që tregtojnë në The TradingPit. Me këto mjete, tregtarët nuk mund të mbeten kurrë në bërjen e një analize të saktë tregtare. Ata gjithashtu mund ta përdorin atë për të ndërtuar algoritmet e tyre dhe treguesit e tregtimit

Kështu, përdorimi i kësaj platforme tregtare vetëm i bën ata më të mirë në tregti. 

Ritmike

Logoja zyrtare e Rithmic

Ritmike është një platformë e njohur me vonesë të ulët që ofron shumë për tregtarët. Përveçse i ndihmon ata të menaxhojnë porositë e tyre, i lejon ata të aksesojnë veçoritë kryesore që duhet të ketë çdo platformë tregtare. 

Mire qe e di!
Tregtarët mund të kenë akses në të gjithë treguesit e imagjinueshëm të tregtimit në Rithmic që i ndihmojnë ata të vendosin tregti me cilësi të lartë. Përveç kësaj, mësimi i aftësive të jashtëzakonshme të menaxhimit të rrezikut bëhet i lehtë me Rithmic. 

Kështu, si platforma më e mirë e tregtimit, Rithmic siguron që një tregtar të shijojë një përvojë të pandërprerë tregtare në The TradingPit. 

Harta e faqeve

Logoja zyrtare e Bookmap

Harta e faqeve është për ata tregtarë që duan të gërmojnë më thellë në bërjen e një analize tregtare. Kjo platformë tregtare e ofruar nga The TradingPit lejon tregtarët të shikojnë më qartë tregun. Kështu, marrja e njohurive të tregut gjatë tregtimit në The TradingPit bëhet e lehtë për çdo tregtar. 

Bookmap gjithashtu udhëheq duke u ofruar tregtarëve hartat më të mira të nxehtësisë dhe mjetet e vëllimit. Treguesit e tregtimit sipas zgjedhjes suaj janë lehtësisht të disponueshëm në Bookmap. Tregtarët e financuar që tregtojnë në The TradingPit gjithashtu mund të menaxhojnë porositë e tyre të tregtimit në mënyrë më efikase. 

Kështu, Bookmap është një nga veçoritë më të mëdha të TradingPit që duan të gjithë tregtarët. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pse duhet të bashkoheni me The Trading Pit?

Ju mund t'i bashkoheni The TradingPit nëse ndiheni të interesuar të bëheni një tregtar i financuar. Për shembull, tregtarët që menaxhojnë mirë rrezikun ose dëshirojnë të mësojnë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të rrezikut mund të përdorin The TradingPit. Sidoqoftë, për t'u bërë një tregtar i financuar, mund t'ju duhet të kaloni sfidën tregtare të ofruar nga The TradingPit. 

Përfundim - The Trading Pit është një firmë e shquar tregtare e mbështetësve

Çmimet e The TradingPit

The Trading Pit është një firmë e shquar tregtare mbështetëse që u mundëson tregtarëve të bëhen tregtarë të financuar. Ai rrit potencialin e fitimit të një tregtari pa pasur nevojë të përdorin paratë e tyre. Si tregtarët profesionistë ashtu edhe ata fillestarë mund të provojnë sfidën e TradingPit për të përcaktuar nëse ata meritojnë të bëhen tregtarë të financuar. 

Nuk ka disavantazhe të mundshme të The Trading Pit ose sfidës së tij. Pra, nëse dëshironi të përdorni paratë e firmës tregtare mbështetëse për të bërë fitime, mund të filloni me sfidën e TradingPit sot. Nëse jo, mund t'i bashkoheni platformës së tregtimit përmes programit të saj shoqërues. 

➨ Regjistrohu me The TradingPit tani!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pyetjet e bëra shpesh (FAQ) rreth The Trading Pit:

A është e ligjshme tregtimi i prop me The Trading Pit?

Po, tregtimi mbështetës me The Trading Pit është i ligjshëm dhe i këndshëm. Tregtarët mund të regjistrohen për këtë sfidë duke vizituar faqen e internetit të The TradingPit. Ata kanë një shans për t'u bërë tregtarë të financuar nëse kalojnë sfidën e TradingPit. 

Çfarë është The Trading Pit?

TradingPit është një firmë tregtare e pronarit ose mbështetëse. Një firmë tregtare mbështetëse lejon tregtarët të bëjnë tregti përmes llogarisë së saj të tregtimit të drejtpërdrejtë. Fitimet e bëra ndahen midis tregtarëve dhe firmave tregtare mbështetëse.

Si fitojnë para firmat e tregtimit mbështetës?

Firmat tregtare mbështetëse lejojnë tregtarët të tregtojnë përmes llogarive të tyre të tregtimit të drejtpërdrejtë. Ai lejon vetëm menaxherët me përvojë dhe të fundit të rrezikut të bashkohen në platformë. Më pas, fitimet që ata bëjnë me aftësitë dhe ekspertizën e tyre ndahen midis firmës tregtare dhe tregtarit. Është burimi i të ardhurave për firmën tregtare prop. 

A është i ligjshëm The Trading Pit?

Po, The TradingPit është plotësisht i ligjshëm dhe tregtarët mund të marrin përsipër sfidën për t'u bërë tregtarë të financuar në këtë platformë tregtare mbështetëse. 

Write a comment