Videot më të mira të opsioneve binare në YouTube

Opsionet binare janë një treg gjithçka ose asgjë ku tregtarët spekulojnë lëvizjen e çmimit të çdo aktivi. Aktivi mund të jetë çdo gjë si aksionet e një kompanie, indekset, malls, ose çifte monedhash.

Tregtarët mund të zgjedhin ndonjë nga këto asete dhe të fillojnë tregtimin. Ndërsa bazat e tregtimi i opsioneve binare tingëllon e lehtë, është pak e ndërlikuar. Sidomos tregtarët e rinj kanë vështirësi në mësimin e bazave të tregtimit binar dhe platformave.

Kjo është arsyeja pse këtu ne kemi renditur një sërë videosh të dobishme që kalojnë nëpër aspekte të rëndësishme të tregtimit të opsioneve binare.

Cilat janë opsionet binare?

Këtu është videoja e parë që shpjegon qartë tregtimin e opsioneve binare me shembuj dhe se si mund të bëni një tregti të suksesshme. Videoja thekson disa aspekte të rëndësishme të tregtimit të opsioneve.

Me ndihmën e kësaj videoje, ju gjithashtu mund të kuptoni se sa para duhet të investoni në tregti.

Çfarë është Tregtimi i Opsioneve Binare – Shpjegohet me Shembull | Çfarë është Tregtimi Binar dhe Si të Tregtoni

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cili është lloji më i mirë i grafikut?

Pasi të keni kuptuar se çfarë tregtimi i opsioneve binare është dhe si funksionon, atëherë është koha për të mësuar rreth grafikëve.

Në tregtimin e opsioneve, ekzistojnë tre tabela të njohura, p.sh. shandani, linja dhe shiriti. Secila prej këtyre tabelave përdoret nga disa tregtarë, dhe ato kanë të mirat dhe të këqijat e tyre.

Kjo video nxjerr në pah komponentë të ndryshëm të grafikëve të vijës, shiritit dhe shandanit. Gjithashtu, tregon se sa të dobishme janë këto tabela. Për më tepër, ju gjithashtu mund të kuptoni rëndësinë e vendosjes së porosive Stop Loss dhe Take Profit përmes kësaj video.

Cili është lloji më i mirë i grafikut?

Modelet më të mira të shandanit

Nga tre llojet e grafikëve, grafiku i shandanit të opsioneve binare përdoret nga disa tregtarë. Kjo për shkak se grafiku i shandanit jep një paraqitje më të mirë vizuale të asaj që po ndodh në treg.

Gjithashtu, duke parë modele të ndryshme shandani, mund të identifikoni lehtësisht kohën më të mirë për të investuar në tregun e opsioneve binare.

Kjo video nxjerr në pah modele të ndryshme shandanësh si Çekiçi, Çekiçi i kundërt, Përmbysja bullgare, Vija shpuese, Ylli i mëngjesit, Tre Ushtari i Bardhë, Njeriu i varur, Ylli i Qitjes, Ylli i Mbrëmjes, Tre Sorra të Zeza dhe më shumë.

Videoja tregon gjithashtu se si duken këto modele shandani, në mënyrë që t'i dalloni lehtësisht në tabelë. Gjithashtu, video shpjegon avantazhet dhe kufizimet e këtyre modeleve në mënyrë që të mund të tregtoni në përputhje me rrethanat.

Modelet më të mira të shandanit për të përfituar në Forex dhe binare – Për fillestarët

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

123455.0/5

Quotex - Tregtoni me fitime të larta

  • Pranon klientë ndërkombëtarë
  • Min. depozitë $10
  • $10,000 demonstrim
  • Platformë profesionale
  • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
  • Tërheqje të shpejta
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Brokeri më i mirë i opsioneve binare

Ky seksion i artikullit flet për ndërmjetësin më të mirë të opsioneve binare. Nëse nuk doni të humbni paratë tuaja, mund të zgjidhni një nga këta ndërmjetës, të regjistroheni në të dhe të filloni të tregtoni.

Videoja këtu flet për IQ Option, Pocket Option dhe Quotex. Nëpërmjet kësaj videoje, ju mund të mësoni rreth veçorive të këtyre ndërmjetësve tregtarë dhe metodave të ndryshme të depozitimit dhe tërheqjes.

Gjithashtu, kjo video tregon se si mund ta bëni veten të regjistroheni me ndonjë nga këta ndërmjetës për të filluar tregtimin. Për të mos përmendur, kjo video gjithashtu thekson anën negative të këtyre platformave tregtare, në mënyrë që të mund të merrni një vendim më të mirë.

Brokerët më të mirë të opsioneve binare në 2022

Video Analiza Teknike

Ky seksion ka video të ndryshme të analizave teknike, dmth. video në treguesit e tregtimit që mund t'i përdorni për të rritur përfitimin e tregtisë suaj.

Mesatarja në lëvizje

Mesatarja lëvizëse është një nga treguesit e paktë që tregtarët përdorin gjerësisht për të kuptuar më mirë tregun.

Videoja e parë tregon se si mund të minimizoni rrezikun duke përdorur një mesatare lëvizëse. Gjithashtu, ai nënvizon disa aspekte të rëndësishme të këtij treguesi.

Videoja e dytë tregon se si të identifikoni drejtimin e prirjes, të përcaktoni nivelet e mbështetjes dhe rezistencës dhe të gjeni pikat e hyrjes dhe daljes.

Si të tregtoni mesataret lëvizëse (Pjesa 1)

Si të tregtoni mesataret lëvizëse (Pjesa 2)

Treguesi MACD

Treguesi i dytë popullor në botën e tregtimit të opsioneve binare është treguesi MACD. Videoja përshkruan shkurtimisht këtë tregues dhe tregon për kohën më të mirë për të përdorur treguesin MACD.

Kohët më të mira për të përdorur treguesin MACD

konkluzioni

Videot e listuara këtu mund t'ju japin një ide të qartë se si bëhet tregtimi i opsioneve binare. Gjithashtu, mund të mësoni për modelet më të mira të grafikëve të tregtimit si shandanët dhe bare.

Së fundi, ky artikull përmban ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare dhe tregues teknikë të shkëlqyer për tregtim.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Quotex falas tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment