12345
5 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com

Udhëzues për tërheqjen e Binary.com: Si të tërhiqni para?

Tërheqja minimale $5
Menyra pagese Transfertë bankare, kartë krediti, kuleta elektronike, kripto
Tarifat e tërheqjes $0

Binary.com është a platforma e njohur tregtare. Duke qenë se është një platformë globale e tregtimit të opsioneve binare, tregtarët duhet të kenë pritshmëri të gjera në lidhje me veçoritë e tërheqjes. Ekzistojnë disa opsione të pranueshme pagese të disponueshme për tregtarët me këtë platformë.

Tani, çdo vend ka disa kufizime në lidhje me opsionet e pagesës. Përsëri disa vende kanë rregulla strikte për të fituar para opsionet binare tregtare. Në atë rast, transferimi i parave si Bitcoin në një llogari tjetër do të jetë më i miri. Çështja është se ju duhet të keni gati të gjitha opsionet në dorën tuaj. 

Lista e pagesave të Binary.com është gjithëpërfshirëse. Si depozitimi ashtu edhe tërheqja e tij kanë rregulla dhe rregullore të mira. Kështu që tani lind pyetja, si të tërhiqni para nga Binary.com.

Në këtë artikull të veçantë, do të shihni opsionet e tërheqjes Binary.com me të gjitha detajet e mundshme. Le të shohim.

› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilat janë opsionet e pagesës të hapura për tregtarët nga Binary.com?

menyra pagese

Për të qenë specifik, ekzistojnë kryesisht katër opsione për të tërhequr para nga Binary.com. Këto opsione janë si më poshtë:

 1. Transferte bankare
 2. E-Portofolin
 3. A Kartë debiti ose Kartë Krediti
 4. Kriptovaluta

Ekzistojnë disa opsione të disponueshme për çdo katër opsione të tërheqjes. Të gjitha detajet shpjegohen më poshtë për secilin opsion të tërheqjes.

› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#1 Transfertë bankare ose transferta parash

PayTrust

 • Monedha kryesore është USD. 
 • Megjithëse kufiri maksimal i depozitave është 10,000 USD, megjithatë për tërheqje, nuk ka kufizime.
 • Tërheqja mund të zgjasë ca kohë, pothuajse 1 deri në 5 ditë. 

Help2Pay

 • Monedha kryesore e tërheqjes është USD. 
 • Përsëri shuma maksimale e depozitës është 10,000 USD. Por nuk ka kufizime në lidhje me tërheqjen. 
 • Depozita nuk do të marrë kohë shtesë për të bërë. Megjithatë, tërheqja mund të zgjasë nga 1 deri në 5 ditë pune pasi shumë verifikime do të bëhen gjatë procesit. 

$£€¥ Transfertë bankare

 • Këtu ka një gamë të gjerë opsionesh në monedhë. USD, EUR, AUD dhe GBP janë monedha që ofrohet këtu.
 • dhe maksimumi është 100,000. 
 • Si depozitat ashtu edhe tërheqjet do të marrin pothuajse 1 ditë pune. 

Dragon Phoenix

 • USD është opsioni i vetëm atje. 
 • Kufiri i depozitave është nga 10$ në 10,000$; megjithatë, nuk ka kufi për tërheqjet.
 • Së fundi, një depozitë përmes këtij opsioni të transferimit bankar zgjat deri në një ditë. Nga ana tjetër, tërheqja mund të zgjasë 1 deri në 5 ditë pune.

Zing Pay

 • Për këtë opsion pagese, zbatohen USD, EUR, AUD dhe GBP. 
 • Kufijtë e depozitave dhe të tërheqjes janë të njëjta. Është nga 10 deri në 10,000. 
 • Depozita kreditohet në çast. Megjithatë, përpunimi i tërheqjes do të zgjasë 1 deri në 3 ditë.
› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Portofoli elektronik #2

Paratë e përsosura

 • Këtu zbatohen dy lloje valutash, USD dhe EUR.
 • Të dyja tërheqjet dhe depozitat kanë të njëjtin limit nga 5 deri në 10,000.
 • Një depozitë kreditohet menjëherë. Megjithatë, tërheqja mund të zgjasë deri në një ditë.

Neteller

 • Neteller po ju lejon të keni transaksione përmes AUD, EUR, GBP dhe USD.
 • Kufijtë e tërheqjes dhe depozitave janë 5$ deri në 10000$. 
 • Depozita kryhet menjëherë dhe tërheqjet mund të zgjasin një ditë.

Jeton

 • Këtu lejohen dy lloje monedhe. Ato janë EUR dhe USD.
 • Megjithëse kufiri i depozitës është maksimumi 10,000$, nuk ka kufi për tërheqje. 
 • Tërheqja mund të zgjasë pothuajse një ditë për përpunim. Depozita kreditohet në çast.

Qivi

 • Përsëri USD dhe EUR janë të aplikueshme këtu.
 • Në rastin e një depozite, kufijtë janë nga 5 në 200 USD dhe nga 5 deri në 150 EUR. Në rast tërheqjeje, kufiri është 5 deri në 180 për USD dhe 5 deri në 150 për EUR.
 • Depozita nuk do të marrë ndonjë kohë shtesë për të përfunduar; megjithatë, do të duhet maksimumi 1 ditë për tërheqje.

Koha e transmetimit

 • Koha e transmetimit është e vetmja USD për transaksione.
 • Kufijtë e depozitave dhe të tërheqjeve janë të njëjta. Kjo është 5 deri në 2500 USD. 
 • Ashtu si të tjerët, tërheqja do të zgjasë një ditë, dhe depozita kreditohet menjëherë.

Fasapay

 • Fasapay ju lejon të bëni transaksione vetëm përmes USD.
 • Tërheqja kreditohet brenda një dite pune. Sidoqoftë, depozitimi nuk kërkon kohë shtesë.
 • 5 deri në 10,000 USD është kufiri maksimal si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet.

Skrill

 • EUR, AUD, GBP dhe USD janë opsionet e monedhës që janë të disponueshme këtu.
 • Tërheqja minimale është pesë; megjithatë, kufiri maksimal është 10,000.
 • Tërheqja mund të zgjasë deri në një ditë; megjithatë, depozita kreditohet në çast.

WebMoney

 • EUR dhe USD janë dy monedhat që janë të zbatueshme këtu. 
 • Kufijtë e tërheqjes dhe depozitimit janë nga 5 deri në 10,000. 
 • Depozita bëhet menjëherë, por tërheqja mund të zgjasë deri në 1 ditë. 

Paysafe

 • AUD, EUR, GBP dhe USD janë katër llojet e monedhave që janë të zbatueshme këtu.
 • Kufiri i tërheqjes është i shkurtër në krahasim me të tjerët. Është 5 deri në 750.
 • Ashtu si të tjerët, depozita është e menjëhershme dhe tërheqja mund të zgjasë maksimumi 1 ditë.

Sticpay

 • USD, GBP dhe EUR janë monedhat që lejohen këtu. 
 • Kufiri i depozitave dhe i tërheqjeve është 5$ deri në 10000$. 
 • Tërheqja mund të zgjasë deri në 1 ditë, por vështirë se do të duhen 2 orë në rast depozitimi.
› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karta e Debitit #3 dhe Mastercard

Viza

 • USD, AUD, GBP dhe EUR janë monedhat e lejuara për transaksione.
 • Si tërheqjet ashtu edhe depozitat kanë të njëjtat kufij. Është 10 deri në 10,000.
 • Depozita është e menjëhershme dhe tërheqjet mund të zgjasin pothuajse deri në 1 ditë.

Maestro

 • Të njëjtat monedha janë të disponueshme edhe këtu. Këto janë GBP, EUR, USD dhe AUD.
 • Kufijtë maksimal dhe minimal në rast të tërheqjes dhe depozitimit janë të njëjtë. Kjo është 10 deri në 10,000.
 • Tërheqja do të kreditohet brenda një dite.

Master Card

 • USD, GBP, EUR dhe AUD janë monedhat që lejohen për transaksione.
 • Kufiri i tërheqjes është nga 10 deri në 10,000. 
 • Do të duhet pothuajse një ditë për të shtuar paratë në llogarinë tuaj bankare përmes një MasterCard. 

Shënim: Tërheqjet e Master Card dhe Maestro Card janë të zbatueshme për tregtarët që i përkasin MB.

#4 Kriptovaluta

 • Tërheqja minimale e Bitcoin është 0.00065, dhe koha e përpunimit të tërheqjes është një ditë.
 • Tërheqja minimale e USDC është 25, dhe koha e përpunimit të tërheqjes është një ditë.
 • Tërheqja minimale e Tether është 25 dhe 1 ditë është koha maksimale për tërheqje.
 • Kufiri minimal i tërheqjes së Ethereum është 0.013 dhe 1 ditë është kufiri për tërheqje.
 • Kufiri minimal i tërheqjes së Litecoin është 0.036. Një ditë është koha maksimale për ta shtuar atë në një llogari bankare.

Këto janë opsionet që mund të provoni për të tërhequr paratë tuaja. Megjithatë, mbani mend gjithmonë, banka mund të marrë kohë shtesë për të shtuar fondet në llogarinë tuaj. Afati kohor është dhënë këtu vetëm për transfertat bankare. Kufijtë e tërheqjes mund të ndryshojnë, në varësi të kursit më të fundit të këmbimit. Së fundi, duhet të tërhiqni paratë në një shifër të rrumbullakët.

› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cili është procesi i tërheqjes?

 1. Vizitoni faqen zyrtare prej Binary.com, ku mund të gjeni opsionin Cashier. Regjistrohu ose regjistrohu. 
 2. Dy opsione do të shfaqen, Depozita dhe Tërheqje. Klikoni në opsionin Tërhiqe.
 3. Klikoni në lidhjen e verifikimit. Është një hap thelbësor për të kontrolluar sigurinë e mbajtësit të llogarisë.
 4. Tani do të ridrejtoheni në faqen e tërheqjes. Aty mund të shihni një kuti ku duhet të vendosni shumën që dëshironi të tërhiqni.
 5. Më poshtë, mund të gjeni një seksion që do të kërkojë opsionet e procesit të tërheqjes. Skrill, Karta e Debitit/Karta e Kreditit ose Fasapay do të jenë atje si opsione. 
 6. Një hap thelbësor këtu. Do të duhet të bëni një koment. Ju mund të shtoni komente të arsyeshme për t'i lënë autoritetet të kenë një përditësim në lidhje me këtë.
 7. Binary.com do të dërgojë një email konfirmimi në ID-në tuaj të regjistruar të emailit. Përshtatuni vetes me procesin. 

Këto janë hapat që duhen ndjekur. Sidoqoftë, do të ishte më mirë nëse mbani mend kur po tërhiqni paratë tuaja përmes UST, duhet të identifikoheni përmes kanalit tuaj. Atje do të keni një adresë publike. 

Pas verifikimit të asaj llogarie në kanalin tuaj, duhet të vendosni shumën. Klikoni në Tërhiqe pas kësaj. Kështu, bilanci do të ridrejtohet automatikisht në llogarinë tuaj. Në varësi të procesit dhe kursit të këmbimit, kufiri i tërheqjes mund të ndryshojë. 

› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë duhet të keni parasysh në lidhje me tërheqjen nga Binary.com?

 • Nëse, në çdo rast, ju mungon lidhja e verifikimit nga faqja e tërheqjes, rivizitoni faqen e arkëtarit. Klikoni në Tërhiqe dhe do të merrni një lidhje të re unike në emailin tuaj. Do të jetë e vlefshme për 1 orë.
 • Nëse dëshironi të anuloni tërheqje të caktuara, është e mundur. Vizitoni seksionin e arkëtarit dhe më pas tërhiqeni. Ju mund të shihni pagesat në pritje atje. Nëse keni shumë tarifa në pritje, e gjithë lista do të jetë aty. Klikoni në butonin anuloni dhe konfirmoni atë. Binary.com do të sigurojë një rimbursim të parave tuaja në llogarinë tuaj Binary.com.

Procese të tjera si zgjedhja e opsioneve të pagesës, dështimi i hyrjes, depozitimi i vonuar dhe tërheqjet janë elementare për t'u zgjidhur. Jepuni atyre kohë. Ju gjithashtu mund t'i kontaktoni ata përmes ID-së së tyre të emailit në rast se është urgjente.

Përfundim: Tërheqjet janë të sigurta me Binary.com

Të gjitha pyetjet dhe konfuzioni në lidhje me procesin e tërheqjes në Binary.com janë të disponueshme në këtë artikull. Nëse i përkisni ndonjë qyteti në SHBA, atëherë mund të përballeni me disa kufizime. Në këtë rast, Bitcoin ose kriptovaluta të tjera do t'ju ndihmojnë.

Lexoni të gjitha rregullat dhe rregulloret përpara se të investoni para në këtë platformë. Është gjithashtu e rëndësishme të njihni ligjin e vendit të tregtarit në lidhje me tregtimin. Vetëm me sigurimin 100% mund të përfitoni plotësisht nga Binary.com.

› Regjistrohu falas me Binary.com tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetje të shpeshta në lidhje me tërheqjet me Binary.com

Sa është tërheqja minimale në Binary.com?

Tërheqja minimale në Binary.com varet nga metoda e zgjedhur. Për Bitcoins, aktualisht është 0.00065 dhe për Skrill, është $5.

Sa kohë zgjat një tërheqje në Binary.com?

Një tërheqje zakonisht zgjat nga 1 deri në 5 ditë pune.

Cilat metoda të tërheqjes mbështeten në Binary.com?

Metodat e tërheqjes në Binary.com përfshijnë transfertat bankare, kuletat elektronike, kartat e debitit dhe kartat Master dhe kriptovalutat.

Cilat janë tarifat e tërheqjes në Binary.com?

Tarifa e tërheqjes në Binary.com është $25 për të gjitha tërheqjet me transferta bankare.