12341
3.7 / 5
Vlerësimi i Ekipi i Binaryoptions.com
Tërheqja
4.0
Depozitë
4.0
Ofertat
3.5
Mbështetje
3.0
Platforma
4.0
Kthimi
4.5

Rishikimi Binarycent – A është një mashtrim apo jo? - Rishikim dhe test i ndërmjetësit real

 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Mbështetje 24/7
 • Binar dhe CFD
 • Kthime të larta
 • Bonus falas
 • Grafikët e TradingView

Është Binarycent një mashtrim apo një i besueshëm ndërmjetësi? – Zbulojeni në këtë përmbledhje. (Me pak hapa) Në ditët e sotme është e vështirë të gjesh një ndërmjetës të mirë për opsionet binare, sepse diversiteti i ofertave të ndryshme ndonjëherë është jo transparent. Është e rëndësishme të kujdeseni për një ndërmjetës të sigurt dhe me reputacion. Në këtë rishikim, unë do të kontrolloj Binarycent dhe do t'ju jap informacionin e duhur në lidhje me kushtet për tregtarët.

Përmbledhje: (4.3 / 5)
Rregullorja:
Llogaria demo:
Depozita minimale250$
Tregtia minimale:0,1$
Asetet:100+, Forex, Mallra, Aksione, Kripto
Mbështetje:Telefon 24/7, chat, email

Çfarë është Binarycent? – Ndërmjetësi paraqiti:

Për tregtarët, është e rëndësishme të dinë disa informacione për kompaninë ku ata tregtojnë. Binarycent është një ndërkombëtar Broker për opsionet binare, Forex, CFD, dhe kriptovalutat. Kompania bazohet dhe drejtohet nga Finance Group Corp 309&310 Office, Albert Street Victoria, Mahe, Seychelles. Fatkeqësisht, nuk ka shumë informacione për të gjetur në lidhje me kompaninë.

Binarycent-faqe zyrtare

Këto pika e bëjnë kompaninë unike:

 •  Tërheqjet në 1 orë
 •  Tregtim 24/7
 •  Mbrojtja e të dhënave 100%
 •  Mbështetje shumëgjuhëshe e klientit 24/7
 •  Tregti pa bonus dhe rrezik

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Testi i kushteve dhe oferta tregtare:

Binarycent ofron për tregtim Forex, Mallrat, Aksionet dhe Kriptovalutat në një platformë. Përveç kësaj, tregtimi celular është i disponueshëm. Gama e aktiveve është shumë e gjerë dhe ndërmjetësi është i pozicionuar mirë me mbi 100 aktive të ndryshme në krahasim me ndërmjetësit e tjerë. Hapni llogarinë tuaj me një depozitë minimale prej 250$ dhe përdorni llogarinë demo falas.

Avantazhi më i madh i Binarycent është shuma e vogël e investimit prej 0,1$. Kjo është arsyeja pse ata quhen Binary-“cent”. Bast për tregjet në rënie ose në rritje me opsionet binare. Fitimi i aktivit është mjaft i lartë midis 80 dhe 95%. Tregtarët mund të zgjedhin midis horizontit kohor turbo, brenda ditës dhe afatgjatë për tregtitë e tyre. Diversiteti i kohës së skadencës është gjithashtu shumë i lartë. Si përfundim, kushtet e tregtimit janë solide dhe ndërmjetësi krahasohet me kompani të tjera në një vend të mirë.

Binarycent-aplikacion celular

Për më tepër, ju mund të tregtoni Forex dhe CFD në platformë. Ndryshoni ndërmjet platformës Forex/CFD dhe platformës Binary Options me vetëm një klik. Leva maksimale është 1:100 dhe përhapjet fillojnë me 1.0 pip.

Opsionet Binare janë shumë të rrezikshme, por është e mundur të bëni një fitim të lartë me BinaryCent. Tregtarët që shikojnë tregjet dhe e dinë se çfarë bëjnë vërejnë se ka shumë mundësi të mira për të tregtuar me fitim me mbi 100 aktive të ndryshme. Nga përvoja ime, ekzekutimi i tregtimeve është shumë i shpejtë në atë platformë.

Kushtet për tregtarët: 

 • Kthime të larta prej 80-90%+
 • Llogari demo falas (pas depozitimit)
 • Shumëllojshmëri e madhe e kohës së skadimit për opsionet binare
 • Forex, Mallra, Aksione, Kriptovaluta
 • Platforma CFD/Forex dhe Binary Options

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

A është e besueshme platforma Binarycent?

Binarycent ofron një platformë unike tregtare për tregtarët e saj. Struktura është e qartë dhe transparente. Personalisht, më pëlqen dizajni sepse është i përshtatshëm për përdoruesit. Fillestarët duhet ta kuptojnë platformën në pak çaste. Është e mundur të shikoni mësime video në lidhje me tregtimin me platformën. Për më tepër, mund të kërkoni ndihmë për ndihmë.

Grafikët mbështeten nga Pamja e Tregtisë. Ky është një ofrues i madh dhe popullor për të dhënat e tregut. Me fjalë të tjera, e bën platformën të duket profesionale. Tregtarët mund ta personalizojnë grafikun duke përdorur mjete vizatimi, tregues ose Fibonacci. Grafiku është gjithashtu i disponueshëm në modalitetin e ekranit të plotë. Në anën e djathtë, ju shihni pultin e tregtimit.

Parashikoni lëvizjen e një aktivi dhe tregtoni në mënyrën që dëshironi me një opsion call ose put. Në anën e majtë, ju mund të zgjidhni një treg që dëshironi të tregtoni. Kaloni midis opsioneve Binay dhe CFD/Forex me vetëm një klik. Kjo e bën platformën shumë fleksibël. Si përfundim, platforma tregtare e Binarycent ofron funksionet e duhura që i nevojiten një tregtari.

tregtimi binar
Platforma tregtare Binarycent

Me opsionet binare ju duhet të bëni parashikimin e duhur të lëvizjes së çmimit për të marrë një fitim të lartë të aseteve. Kjo mund të jetë në një interval prej 30 sekondash ose më shumë. Për mendimin tim, fillestarët nuk duhet të fillojnë me tregtimin afatshkurtër sepse është metoda më e vështirë për të investuar në tregje. Funksioni është shumë i lehtë. Rreziku është i kufizuar në shumën e bastit tuaj dhe ju do të merrni një kthim fiks.

Si të përdorni Binarycent:

Për shembull EUR/USD – 95%:

Kjo do të thotë se nëse hapni një tregti me një shumë bast 1000$, ju parashikoni drejtimin e duhur të tregjeve që do të fitoni një pagesë prej 1950$ në llogarinë tuaj. 1000$ kthim i shumës së bastit dhe 950$ e fitimit. Nuk ka asnjë tarifat e fshehura për tregtim.

 • Platformë unike tregtare
 • Tregtim celular
 • Fleksibil dhe miqësor për përdoruesit
 • Tregti Sociale, Analiza dhe Sinjale
 • Paneli transparent i tregtimit

Llogaria Demo BinaryCent falas

Llogaria Demo është një llogari me para virtuale. Ju mund të tregtoni tregjet pa rrezik. Kushtet janë të njëjta siç tregtoni me para reale. Ju merrni të dhëna të tregut në kohë reale. Para së gjithash, tregtarët e rinj mund të praktikojnë disa tregti në platformën tregtare të një ndërmjetësi të ri. Ky është një veprim i rëndësishëm për të marrë një përvojë të re dhe për të vendosur të vazhdoni tregtimin me ndërmjetësin e ri.

BinaryCent ofron një Llogari Demo për çdo tregtar që ka depozituar investimin minimal prej 250$. Ky është një disavantazh i vogël për këtë ndërmjetës, sepse shumica e ndërmjetësve të tjerë të opsioneve binare ju japin një Llogaria Demo.

Llogaria demo është mënyra më e mirë për të përmirësuar aftësitë tuaja tregtare.

Hapja e llogarisë në disa hapa

Thjesht hapni llogarinë tuaj në më pak se 1 minutë. Ju duhet vetëm emri juaj personal, numri i telefonit, fjalëkalimi dhe adresa e emailit. Për verifikim të mëtejshëm, nevojitet një fotografi e pasaportës suaj. Verifikimet zgjasin më pak se 24 orë. Për tërheqjen e fitimit, ju duhet një llogari e plotë e verifikuar, por mund të filloni tregtimin pa verifikim. Si përfundim, hapja e llogarisë është shumë e lehtë dhe miqësore për përdoruesit. Nëse keni pyetje të mëtejshme, mund të kërkoni mbështetjen 24/7.

Ekzistojnë 3 lloje të ndryshme llogarish në dispozicion:

BRONZ (2501 TP3T)ARGJENDI (1000$)GOLD (3000$)
Mbështetje live 24/7Mbështetje live 24/7Mbështetje live 24/7
Tërheqjet në 1 orëTërheqjet në 1 orëTërheqjet në 1 orë
Bonus 20%+Bonus 50%+Bonus 100%+
Llogaria demonstrueseLlogaria demonstrueseLlogaria demonstruese
Mjeti i tregtimit të kopjimitMjeti i tregtimit të kopjimitMjeti i tregtimit të kopjimit
Klasa master (sesion në internet)Klasa master (sesion në internet)
Tre tregtitë e para pa rrezikTre tregtitë e para pa rrezik
Menaxher i suksesit personal

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tërheqje dhe depozita me Binarycent

Nga përvoja ime, depozitim dhe puna e tërheqjes shumë shpejt. E kam testuar vetëm me sasi të vogla si 500$. Mund të depozitoni me kartë krediti, kriptomonedha ose kuleta elektronike. Nuk ka tarifa të fshehura. Tarifa e vetme është duke bërë një pagesë me një kartë krediti prej 5%.

Depozita minimale prej 250$ është mjaft e lartë. Shuma minimale e lejuar për tërheqje është 50$. Por ka një avantazh për të tregtuar me 0,1$. Si përfundim, Binarycent ofron një larmi mënyrash pagese dhe sistemi i tërheqjes funksionon shumë shpejt. Ndërmjetësi përpunon të gjitha kërkesat për tërheqje në vetëm 1 orë. Ndonjëherë kërkon më shumë kohë nëse llogaria nuk verifikohet. Gjithashtu, mund të hapni një portofol kripto me Binarycent. Kjo është një mundësi e re për të tregtuar kriptomonedha në platformë.

Menyra pagese:

Binarycent-metodat e pagesës

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Tregtime bonus dhe pa rrezik

BinaryCent ju ofron një bonus depozite falas dhe tregti pa rrezik. Mund të merrni lehtësisht një bilanc më të lartë të llogarisë suaj. Por bonusi është i lidhur me kushtet. Ju duhet të bëni një qarkullim për 3-fishin e bonusit. Kjo është një sasi shumë e ulët dhe një avantazh i madh. Shumica e ndërmjetësve ju ofrojnë gjithashtu një bonus, por ju duhet të bëni një qarkullim prej 30 herë ose më shumë.

Tregtime pa rrezik ofrohen në llogarinë argjendi dhe ari. Ju mund të vini bast çdo shumë në një tregtim të opsioneve binare dhe nëse humbni, do ta ktheni shumën e humbur në llogarinë tuaj. Shuma e humbjes depozitohet si bonus.

Bonusi për depozitën tuaj të parë mund të jetë midis 20% dhe 100%. Varet nga shuma e investuar e parave. Bonusi për depozitën tuaj të parë krahasohet me depozitat e tjera më të larta. Me një depozitë prej 500$, ju mund të merrni një bonus 50% dhe me një depozitë prej 3000$, mund të merrni një bonus 100%. Me fjalë të tjera, nëse filloni të tregtoni me BinaryCent, ju merrni një shpërblim më të mirë.

Mbështetje dhe shërbim

BinaryCent ofron mbështetje shumë të shpejtë përmes bisedës, emailit dhe telefonit. Zgjedhja më e mirë për të bërë pyetjen tuaj është biseda me video 24/7. Direkt ju merrni një lidhje me mbështetjen. Si përfundim, shërbimi është i besueshëm dhe i shpejtë. Për pyetje të mëtejshme, mund t'i telefononi përmes telefonit ose të shkruani një email. Ata ju ofrojnë shërbimin në më shumë se 6 gjuhë të ndryshme: anglisht, rusisht, kinezisht, tajlandez dhe më shumë.

 • Mbështetje 24/7 për telefon, email dhe video-chat
 • Mbështetje në gjuhë të ndryshme
 • Mbështetja funksionon shumë shpejt
BISEDA MBËSHTETËSE:TELEFON (ANGLISHT):EMAIL:ADRESË:
24/7+1-8299476393[email protected]Finance Group Corp 309&310 Office, Albert Street Victoria, Mahe, Seychelles

Përfundimi im i rishikimit të BinaryCent:

Në shikim të parë nga përvoja ime definitivisht, BinaryCent nuk është një mashtrim. Ky rishikim ju tregon se BinaryCent është një nga platformat më të mira ndërkombëtare për tregtimin me Binary Options. Ndërmjetësi ofron një platformë të mirë tregtare me një shans të lartë për të bërë një fitim të lartë. Ju mund të tregtoni shumë asete të ndryshme dhe të përdorni strategji të ndryshme.

Të dhënat e tregjeve sigurohen nga “Trading View” i cili është një nga liderët më të mëdhenj në industrinë e tregtisë me pakicë. Një avantazh tjetër është mundësia për të tregtuar me një shumë të vogël investimi si 10 cent $. Kjo e bën ndërmjetësin unik.

Gjithashtu, shërbimi dhe mbështetja e klientit janë të shpejta dhe të besueshme. Nuk ka asnjë problem të hapni një llogari të re dhe të bëni depozitime dhe tërheqje. Përveç kësaj, Më duhet të përmend se kompania është e parregulluar. Kam testuar platformën vetëm me një shumë të vogël parash. Provojeni vetë.

Aavantazhet:

 • Tregtoni vetëm me 0,1$ në një tregti
 • Mbështetje 24/7
 • Fitimi i lartë i aseteve
 • Diversitet i lartë i aseteve 100+
 • Platformë fleksibël tregtare
 • Forex/CFD dhe opsionet binare në një platformë

Disavantazhet:

 • Asnjë rregullore
 • Merrni llogarinë demo pas depozitimit të parë

Mundësia për të tregtuar vetëm me 0.01$ është avantazhi më i madh i BinaryCent. Për më tepër, lexoni vlerësimet e përdoruesve nga tregtarët e tjerë në lidhje me këtë platformë.

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)