12123
2.0 / 5
Vlerësimi i ekipit Binaryoptions.com
Tërheqja
3.0
Depozitë
2.0
Ofertat
2.0
Mbështetje
2.0
Platforma
1.9
Rendimenti
2.0

Rishikimi Binatex – A është një mashtrim apo jo? – Testi i ndërmjetësit

 • Shuma minimale e ulët e depozitës prej $ 10
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Mbështet tregtimin celular
 • Mbështetje shumëgjuhëshe
 • Ndërmjetësi ndaloi së punuari (pa rregullore)

Binatex është një markë e njohur në shumë vende të ndryshme për tregtimin me opsionet binare. Tregtarët mund të bastojnë në rritje ose në rënie të aktiveve për të fituar një fitim të lartë. Por a është vërtet Binatex ndërmjetës i mirë për opsionet binare? – Do ta zbulojmë në këtë test. Si një tregtar me përvojë, unë do t'ju tregoj saktësisht faktet në lidhje me kompaninë dhe mënyrën e tregtisë. A ia vlen vërtet të investoni paratë tuaja atje? – Ju informojmë në faqen e mëposhtme të internetit.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

123455.0/5

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)
Faqja zyrtare e Binatex
Uebfaqja zyrtare e Binatex

Çfarë është Binatex? Ndërmjetësi paraqiti

Binatex është një ndërkombëtar Broker për opsionet binare e cila pranon çdo klient për platformën e tyre. Kompania është e vendosur në 1080 Qipro, Nikosia, Demostheni Severi Avenue, kati i 6-të, zyra 601 dhe i përket Yulanta Business Ltd me numër regjistrimi 191592 e cila është e vendosur në Seychelles. Kompania është e regjistruar zyrtarisht dhe ka një deklaratë zyrtare në faqen e internetit. Kjo është shenja e parë e mirë për testin tim.

Ndërmjetësi u themelua në vitin 2017 dhe mori shumë vëmendje për shembull në Evropën Lindore përmes reklamave dhe sponsorizimeve speciale. Për momentin Binatex është një sponsor i UFC-Fighter Alex Volkov. Me Binatex mund të jetë shumë e lehtë të investosh në tregjet financiare me kontrata bastesh nga ndërmjetësi.

Fakte për kompaninë:

 • E themeluar në vitin 2017
 • Markë e madhe për shkak të sponsorizimeve dhe reklamave
 • Investoni në tregjet financiare me ta
 • Më shumë se 300.000 tregtarë aktivë
Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

123455.0/5

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

A ka rregullore apo licencë financiare?

Nëse bëni kërkime për këtë temë, nuk do të gjeni asnjë rregullore zyrtare të kompanisë. Është një ndërmjetës i parregulluar dhe i palicencuar për Opsionet binare. Tani ky fakt ka avantazhe dhe disavantazhe. Unë rekomandoj të tregtoni me kujdes me agjentë të parregulluar dhe të tërheqni shpejt fitimin. Një avantazh i kësaj është se ndërmjetësi pranon çdo klient dhe mund të japë një bonus të madh për tregtimin.

Binatex garanton që fondet e klientit menaxhohen në bankat evropiane dhe ka një lidhje të sigurt SSL. Përveç kësaj, ndërmjetësi përdor metoda të rregulluara të depozitimit dhe tërheqjes për paratë e klientit. Si përfundim, një ndërmjetës i parregulluar mund të jetë i mirë si ai i rregulluar, por unë rekomandoj të tregtoni me kujdes dhe të investoni vetëm një sasi të vogël parash. Gjithashtu, bëni tërheqje të shpejta të fitimit.

Binatex nuk është i rregulluar! Ju duhet të tregtoni me kujdes ose të përdorni një ndërmjetës tjetër.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

123455.0/5

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Testi i kushteve për tregtarët Binatex

Binatex ofron më shumë se 50 tregje të ndryshme për tregtim. Kjo mund të jetë forex, kriptovaluta, aksione ose mallra. Është e mundur të bësh investime me kohë të shkurtër si tregti 60 sekondash ose të investosh në tregti afatgjata ku horizonti kohor është më i gjatë se 24 orë. Filloni tregtimin me një depozitë minimale prej 10$. Gjithashtu, shuma minimale e investimit për tregti është 1$.

Binatex-asetet-dhe-tregjet
Tregje të ndryshme për të tregtuar me Binatex

Rendimenti varet nga aktivi dhe situata e tregut. Kur bursa është e hapur, mund të ketë një fitim prej 80% ose më të lartë. Nga përvoja ime, fitimi mesatar në këtë platformë është midis 70% dhe 80%. Gjithashtu, ekzekutimi i transaksioneve është i saktë dhe nuk ka vonesa. Krahasuar me ndërmjetësit e tjerë, Binatex tregon shumë opsione për të tregtuar, por nuk është aq i mirë sa IQ Option, Quotex, ose Olymp Trade për shembull.

Fakte rreth kushteve: 

 • Depozita minimale 10$
 • Investimi minimal tregtar 1$
 • Llogari demo falas
 • Më shumë se 50 asete
 • Rendimenti mesatar 70-80%
 • Ekzekutimi i shpejtë i tregtisë
 • Tregtime afatshkurtra dhe afatgjata
➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rishikimi i platformës së tregtimit Binatex

Në pamje të parë, platforma tregtare Binatex duket shumë mbresëlënëse. Ju mund të shihni qartë se ku jeni në gjendje të investoni paratë tuaja. Platforma është e disponueshme për kompjuterin ose smartfonin tuaj. Shkarkoni aplikacionin për pajisjet Android ose Apple.

Për fillestarët dhe tregtarët e avancuar, është shumë e lehtë të shohin se si funksionon tregtimi në platformë. Gjithashtu, ekziston një llogari demo falas për tregtimin praktik. Mund të shikoni disa mësime video në seksionin e edukimit ose të kërkoni ndihmë për ndihmë.

Binatex-platforma-tregti-shfaqje e ekranit
Binatex-platforma-tregti-shfaqje e ekranit

Fakte rreth platformës: 

 • Ndërfaqe e qartë dhe miqësore për përdoruesit
 • Lehtë për t'u përdorur për fillestarët
 • Mjete të ndryshme për analizë
 • Sinjalet tregtare
 • Konkurse falas
 • Demo dhe llogari live në një platformë
Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

123455.0/5

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Bëni hartimin dhe analizën profesionale

Një pikë tjetër për një ndërmjetës të mirë të opsioneve binare është hartimi dhe analiza. Ju duhet të jeni në gjendje të analizoni lëvizjet e çmimeve në mënyrë profesionale si një tregtar i avancuar. Binatex ofron vetëm mjete grafiku dhe analize për llogarinë e drejtpërdrejtë. Ju nuk mund të përdorni analizën teknike në llogarinë demo.

Një tjetër disavantazh është se mjetet nuk janë të disponueshme drejtpërdrejt në platformën e tregtimit. Ju duhet të hapni një dritare të re në grafik. Por më duhet të përmend se ka shumë opsione të ndryshme sepse grafiku është pritur nga tradingview.com. Si përfundim, është paksa e ndërlikuar, por duhet të ndiheni rehat me të pas një kohe të caktuar praktike.

Binatex-platforma-tregti-shfaqje e ekranit
Pamja e ekranit të platformës së tregtimit Binatex

Fakte rreth grafikut dhe analizës:

 • Në dispozicion vetëm në llogarinë e drejtpërdrejtë
 • Treguesit dhe mjetet falas për analizën teknike
 • Pritësi i grafikëve nga tradingview.com

Si të tregtoni me Binatex?

Si funksionon për të Tregtoni opsione binare? – Si përfundim, është shumë e lehtë të investosh para me një shans për një fitim dhe kthim të lartë. Në seksionin vijues, unë do t'ju tregoj saktësisht se si funksionon.

Tregtimi i opsioneve binare është si bast mbi lëvizjet e çmimeve të një tregu. Ju mund të vini bast në rritje (thirrje) ose rënie (vënie) të tregjeve. Së pari, zgjidhni tregjet tuaja dhe bëni një parashikim të lëvizjes së çmimeve. Ata zgjedhin një horizont kohor për tregtinë. Pas përfundimit të kohës së skadimit, çmimi duhet të jetë mbi ose nën pikën tuaj të hyrjes në mënyrë që të keni një fitim të lartë prej 70% – 80%. Përndryshe, ju do të humbni shumën tuaj të basteve.

Tregti fitues me-Binatex
Si të tregtoni me opsionet binare me Binatex

Si punon: 

 1. Zgjidhni një treg dhe bëni një parashikim të lëvizjes së çmimeve
 2. Zgjidhni kohën e duhur të skadimit për tregtinë tuaj
 3. Investoni në tregje në rritje ose në rënie
 4. Çmimi duhet të jetë nën ose mbi çmimin tuaj të hyrjes
 5. Fitoni një fitim të lartë ose humbni investimin tuaj

Tregtimi në celular: Mund të tregtoni në çdo pajisje me aplikacionin Binatex

Tregtimi në celular është shumë i rëndësishëm në ditët e sotme. Njerëzit duan të investojnë në telefonat inteligjentë ose pajisje të tjera. Binatex ofron një zgjidhje të plotë për të. Mund ta shkarkoni falas aplikacionin për pajisjen tuaj Android ose Apple. Nga përvoja ime, funksionet në aplikacion janë të njëjta si në versionin e desktopit.

Investoni nga kudo me vetëm disa klikime. Unë rekomandoj të keni një lidhje të mirë celulare përndryshe mund të ketë një problem me ekzekutimin e tregtisë. Në përgjithësi, aplikacioni celular është i nevojshëm për portofolin e një ndërmjetësi. Binatex e di këtë dhe ju jep zgjidhjen për investime në celular.

Binatex-aplikacion celular
Aplikacioni celular Binatex

Llogari demo falas dhe e pakufizuar për fillestarët

Binatex ofron një llogari demo falas dhe të pakufizuar për fillestarët. Gjithashtu, tregtarët e avancuar mund të përfitojnë prej tij. Kjo është një llogari e plotë virtuale me para të simuluara. Është si të tregtoni me para të vërteta, por pa rrezik. Fillestarët mund të praktikojnë në platformë dhe të zhvillojnë strategjitë e tyre për tregtimin. Ju duhet vetëm adresa juaj e emailit për të hapur këtë llogari. Është shumë e thjeshtë dhe bëhet në më pak se 10 sekonda.

Ndërmjetësi më i mirë binar:
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

123455.0/5

Quotex - Përdor alternativën më të mirë për Binatex!

 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Si të hapni llogarinë tuaj reale:

Përveç kësaj, nëse jeni regjistruar, mund të filloni drejtpërdrejt me tregti me para të vërteta. Ndërmjetësi është i parregulluar që do të thotë se ju nuk keni nevojë për një verifikim të të dhënave tuaja personale dhe mund të depozitoni dhe tërhiqni pa të. Llogaria hapet në më pak se 10 sekonda. Në panelin e kontrollit, duhet të plotësoni seksionin e të dhënave personale përpara se të filloni të investoni.

Testi i kushteve të depozitimit dhe tërheqjes së Binatex

Shuma minimale e depozitës dhe tërheqjes është vetëm 10$. Kjo do të thotë se kushdo është në gjendje të tregtojë me Binatex. Ju mund të përdorni për transaksionet tuaja metoda të ndryshme të cilat unë do t'ju tregoj. Gjithashtu, nuk ka tarifa për transaksionet tuaja. Ndërmjetësi pretendon se tërheqjet bëhen brenda 24 orëve. Depozitat kreditohen menjëherë në llogarinë tuaj nëpërmjet metodave elektronike.

Binatex-metodat e depozitimit dhe pagesave
Mënyrat e tërheqjes dhe depozitimit Binatex

Fakte rreth mënyrave të pagesës: 

 • Depozita dhe tërheqja minimale prej 10$
 • Nuk ka tarifa për transaksionet tuaja
 • Merrni një bonus falas
 • Kartat e kreditit
 • Bitcoin
 • Kuletat elektronike (Advcash, PerfectMoney, Yandex Money)
 • Internet Banking

Mbështetje dhe shërbim për tregtarët

Mbështetja dhe shërbimi janë shumë të rralla në këtë ndërmjetës. Për të kontaktuar ndërmjetësin, gjeta vetëm bisedën e drejtpërdrejtë dhe mbështetjen e emailit, por mbështetja funksionon 24 orë 7 ditë në javë. Ndonjëherë është mjaft e vështirë të kontaktosh ndërmjetësin sepse mungon një numër telefoni.

Për më tepër, ka pak mësime video edukative për fillestarët, por asgjë si analiza e drejtpërdrejtë ose webinarët. Si përfundim, mbështetja e Binatex është e disponueshme në gjuhë të ndryshme, por të tjera ndërmjetësve ofrojnë një shërbim vërtet më të mirë se kjo kompani.

Fakte rreth mbështetjes:

 • Në dispozicion 24/7
 • Vetëm email dhe bisedë live
 • Pak video edukative
 • Gjuhë të ndryshme

Përfundim: A është Binatex një mashtrim apo jo? Po kjo është!

Para së gjithash, Binatex ofron gjithçka që ju nevojitet për të tregtuar opsione të suksesshme binare. Ju mund të investoni në tregje të ndryshme dhe të merrni një ekzekutim shumë të shpejtë në platformë. Për më tepër, ndërmjetësi duket shumë miqësor dhe i dobishëm.

Disavantazhi më i madh i Binatex është se ata shkojnë pa rregullim financiar dhe mbështetja nuk është aq e mirë për klientët e tyre. Për investime të vogla, ndërmjetësi mund të jetë i mirë për të bërë një fitim të shpejtë dhe të lartë, por duhet të keni kujdes sepse është plotësisht i parregulluar dhe tani offline!

Disavantazhet: 

 • Broker i parregulluar dhe i palicencuar
 • Një gamë e vogël tregjesh
 • Asnjë mbështetje profesionale
 • Faqja e internetit është jashtë linje

Përparësitë: 

 • Llogari demo falas
 • Platformë miqësore për përdoruesit
 • Tregtim 24/7
 • Program bonus
 • Depozita minimale 10$

Binatex ka një platformë shumë të mirë dhe miqësore për përdoruesit, por duhet të keni kujdes sepse nuk ka asnjë rregullim financiar të kompanisë. Më mirë do të përdorja një ndërmjetës si Quotex.

➨ Regjistrohu me ndërmjetësin më të mirë binar Pocket Option tani!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e bëra shpesh (FAQ) rreth Binatex:

A është i sigurt Binatex?

Bazuar në vlerësimin tonë, ne shohim një problem të qartë në faktin se Binatex nuk është i rregulluar. Ne ju rekomandojmë të jeni shumë të kujdesshëm ose të zgjidhni një ndërmjetës të rregulluar.

Çfarë është Binatex?

Binatex është një platformë e njohur për tregtimin e opsioneve binare. Tregtarët mund të bastojnë në rritjen ose rënien e vlerave për të bërë fitime ose për të rritur kapitalin e tyre.

A është i ligjshëm Binatex?

Shumë tregtarë raportojnë se Binatex është një platformë legjitime. Megjithatë, duhet të jeni të kujdesshëm sidomos për shkak të mungesës së rregullores. Zgjedhja e një ndërmjetësi të parregulluar mund të jetë e rrezikshme veçanërisht kur tregtoni opsione binare.

Çfarë është tregtia Binatex?

Një tregti Binatex është një transaksion i vendosur në platformën Binatex. Sa herë që blihet një opsion binar ose instrument forex, mallra dhe aksione, tregtia hapet. Personi ose mund të bëjë një fitim ose të pësojë një humbje. Kjo varet nëse tregu merr një drejtim të duhur ose të ndryshëm nga ai që ishte parashikuar fillimisht.

A është i rremë Binatex?

Është e vështirë të gjykosh nëse Binatex është false apo jo. Për shembull, fakti që platforma përdoret në mënyrë aktive dhe me dëshirë nga shumë njerëz, ofron një gamë të gjerë asetesh të tregtueshme dhe madje ofron një aplikacion, flet kundër të qenit false.

Por rrethanat se është një platformë e parregulluar dhe se ka tregtarë që raportojnë përvoja të këqija mund të flasë për këtë.

Se si dëshironi të klasifikoni platformën varet nga ju. Në faqen tonë të internetit ne do t'ju tregojmë shumë ndërmjetës alternativë dhe të rregulluar ku ju garantohet të tregtoni në mënyrë të sigurt.

A është i mirë Binatex?

Ne i japim platformës Binatex 2 nga 5 yje të mundshëm. Pika e mirë është se ekziston një llogari demo falas dhe se ka shumë aktive të tregtueshme. E keqja është që platforma është e parregulluar dhe se ajo ka qenë në treg vetëm që nga viti 2017. Gjithashtu, në përvojën tonë, mbështetja nuk është aq e madhe sa do të prisnim të ishte, gjë që është një disavantazh për tregtarët që kanë investuar shumë. të parave. Ka shumë ndërmjetës që ne mund t'u japim një vlerësim më të mirë për shkak të përvojës më të mirë të përdoruesit.