6 këshillat dhe truket më të mira për tregtarët Binomo


Të gjithë tregtarët tregtojnë në Binomo dëshiron të bëjë një pasuri të madhe. Megjithatë, vetëm disa tregtarë planifikojnë dhe strategjikojnë lëvizjet e tyre. Tregtarët që e bëjnë atë pjesë të udhëtimit të tyre tregtar, bëjnë fitime të larta. Përkundrazi, tregtarët që nuk janë të kujdesshëm ndaj tendencave dështojnë strategjizojnë vendimet e tyre tregtare dhe bëni humbje në vend të fitimeve. 

Ndërsa tregtoni në internet, ne nuk mund të përjashtojmë mundësinë e humbjes tërësisht. Por, ne mund të lëvizim në mënyrë të planifikuar për të bërë humbje minimale. Të gjithë tregtarët nuk shqetësohen për këto këshilla. Megjithatë, asgjë nuk mund t'ju ndalojë të bëheni një tregtar ekspert nëse ndiqni këto këshilla.

Platforma tregtare e Binomo
Platforma tregtare e Binomo
› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Këshilla për të tregtuar në Binomo:

Binomo-platformë tregtare

Ndjekja e disa këshillave Binomo gjatë tregtimit në internet mund t'ju ndihmojë të arrini lojën tregtare. 

1. Sistematizoni platformën tuaj tregtare

Këshilla e parë dhe kryesore që u japim të gjithë tregtarëve është sistemimi i platformës suaj të tregtimit. Sistematizimi i juaj online platformë tregtare do të thotë që ju formuloni një strategji tregtare dhe krijoni një plan për tregtimin, veçanërisht nëse nuk jeni tregtar me kohë të plotë. 

për të fitoni fitime në Binomo, një tregtar duhet të veprojë me gjendjen e duhur mendore. Nëse nuk ndërtoni një orar, mund të jeni të frustruar dhe të lodhur emocionalisht. Disa tregtarë gjithashtu zhvillojnë një tipar të keq të mbitregtimit për shkak të mungesës së një orari të duhur. 

Prandaj, është thelbësore të keni një rutinë tregtare në mënyrë që t'i kushtoni kohë gjërave të tjera thelbësore në jetën tuaj. Tregtimi i tepërt nuk do t'ju sjellë asgjë. Në fakt, ju madje mund të pësoni më shumë humbje sesa fitime nëse nuk e sistematizoni tregtimin. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

2. Mbani një bilanc më të lartë të llogarisë

Binomo-demo-llogari-balanca
Binomo-demo-llogari-balanca

Një këshillë tjetër që vjen në ndihmë gjatë tregtimit në Binomo është mbajtja e një bilanc më të lartë të llogarisë. Një bilanc i lartë i llogarisë do të ulë përqindjen tuaj të humbjes, për të cilën dëshiron çdo tregtar. Të kesh një bilanc të lartë të llogarisë do të jetë më mirë për tregtitë tuaja të ardhshme. 

Për shembull, nëse keni $100 në llogarinë tuaj tregtare Binomo dhe keni dështuar në një tregti që arrin në $20, përqindja juaj e humbjes do të jetë 20%, që është dukshëm më e lartë. 

Nga ana tjetër, nëse juaji Gjendja e llogarisë Binomo qëndron në $500 dhe ju bëni një humbje në një tregti $20, përqindja juaj e humbjes do të ishte vetëm 4%. 

Shumë fillestarë nuk arrijnë të kuptojnë rëndësinë e mbajtjes së një përqindjeje të ulët humbjeje, por është parësore. Shumë gjëra varen jashtëzakonisht nga gjendja e llogarisë suaj tregtare, kështu që ju duhet të zgjidhni me mençuri figurën e bilancit të llogarisë suaj Binomo.

3. Menaxhimi i kapitalit

Menaxhimi i kapitalit është një gjë tjetër që shumica e tregtarëve nuk arrijnë ta bëjnë. Si rezultat, ata pësojnë humbje të mëdha dhe të pariparueshme. Ashtu si mbajtja e financave tuaja në jetën reale është thelbësore, menaxhimi i financave në tregtimin në internet është po aq i rëndësishëm. 

Shumë tregtarëve u mungon menaxhimi i kapitalit, gjë që i bën ata të bëjnë humbje gjatë tregtimit në Binomo. Ne ju rekomandojmë të përdorni Llogari demo Binomo për të praktikuar tregtimin. Nëpërmjet një llogarie demo, do të mund të mësoni shumë gjëra të reja.

Një llogari demo do të jetë e dobishme për t'ju ndihmuar të ndërtoni strategji të aftë tregtare. Nëse jeni i ri në Binomo, do të mësoni gjithashtu se si funksionon platforma e tregtimit. Do të përmirësojë njohuritë tuaja të përgjithshme dhe do t'ju bëjë më të mirë si në menaxhimin e fondit ashtu edhe në menaxhimin e rrezikut. 

Kur mësoni artin e menaxhimit të kapitalit në tregtimin Binomo, asgjë nuk mund t'ju ndalojë të fitoni tregti. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

4. Kufizoni humbjet tuaja

Një këshillë tjetër e dobishme për tregtimin në Binomo është kufizimi i humbjeve tuaja. Mos lejoni që humbjet tuaja t'ju përcaktojnë, dhe mënyra e vetme për ta bërë këtë është të kufizoni humbjet tuaja. 

Ju mund ta përdorni këtë këshillë Binomo për të kufizuar humbjet duke rregulluar një përqindje të tregtimeve të dështuara. Për shembull, ju mund të rregulloni një përqindja e humbjes prej 15% ose 20%. Ju duhet të përpiqeni të qëndroni nën këtë kufi sa më shumë që të jetë e mundur. 

Ndonjëherë, mund të ndjeheni të tunduar të tregtoni me ndjenjën se mund të fitoni një llotari. Megjithatë, nuk është gjithmonë e vërtetë, pasi mund ta vendosni veten në një vend të pambrojtur. 

Kufizimi i humbjeve tuaja është mënyra më e mirë tregtimi në Binomo. Një tregtar duhet ta ndalojë veten të kalojë këtë kufi. 

5. Praktikoni

Llogari demo Binomo
Llogari demo Binomo

Trajnimi dhe praktikoni në llogarinë demo (në Binomo) janë mënyrat e vetme për ta bërë veten më të mirë në tregtimin online. E njëjta gjë vlen për të gjithë tregtarët Binomo. Nëse dëshironi të korrni maksimumin nga tregtimi Binomo, duhet ta bëni trajnimin një pjesë thelbësore të regjimit tuaj.

Praktikimi i tregtimit nuk është një sherr sepse Binomo ju ofron një llogari tregtare demo. Ju mund ta përdorni këtë llogari tregtare demo sa herë që mendoni se strategjia juaj e tregtimit nuk po funksionon. 

Bota e tregtimit në internet po ndryshon vazhdimisht. Tendencat e tregut, çmimet e aseteve dhe gjëra të tjera të rëndësishme ndryshojnë me kalimin e kohës. Nëse vazhdoni të përdorni të njëjtën strategji tregtare, mund të mos jeni në gjendje të përfitoni sa më shumë nga tregtimi në internet. Të ndryshimi i mjedisit tregtar kërkon strategji që ndryshojnë vazhdimisht

Megjithatë, nuk do të ishte e mençur të përdoreshin strategjitë e reja tregtare pa i testuar ato. Një llogari demo ka një rëndësi të madhe për testimin e strategjive tuaja të reja tregtare. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

6. Analiza e tregut

Treguesi MACD në Binomo

Nëse jeni një tregtar me përvojë profesionale, mund të kontrolloni tendencat e tregut. Megjithatë, shumica e fillestarëve e anashkalojnë këtë pjesë dhe mbështeten në informacionin e marrë vetëm nga burimet e tyre. Si një tregtar përgjegjës, ju duhet të bëni një analizë të plotë të tregut për të bërë mundësinë e humbjeve minimale. 

Studimi i tendencave të tregut do t'ju ndihmojë gjithashtu të merrni vendimet e duhura tregtare në të ardhmen. Ju do të jeni në gjendje të merrni disa informacione për tregun, dhe për rrjedhojë, do të fitoni shumicën e tregtive tuaja. 

Përfundim - Zhvilloni vazhdimisht aftësitë tuaja tregtare

Logoja zyrtare e ndërmjetësit Binomo

Tregtimi është i gjithi argëtim dhe lojëra vetëm derisa të ecni në drejtimin e duhur. Këto disa këshilla ndihmojnë tregtarët të fitojnë sa më shumë para nga tregtimi në internet. Të gjithë tregtarët duhet të rrisin aftësitë e tyre të menaxhimit të fondit dhe rrezikut. 

Është gjithashtu e rëndësishme të keni kontroll mbi emocionet tuaja gjatë tregtimit. Nëse një tregtar mbyt veten në emocionet e tij, ai mund të mbytet edhe financiarisht. Mund të jetë e ndërlikuar të mos mbingarkoheni nga gjendja juaj emocionale. Por, me një pak përpjekje dhe kontroll mbi impulsin tuaj, mund të përjashtoni mundësinë e humbjes sa herë që tregtoni. 

Provoni të ndiqni këto këshilla Binomo për një udhëtim të suksesshëm tregtar. Një tregtar duhet ta bëjë prioritetin e tij ndërtimin e një orari të përsosur tregtimi. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment