Çfarë është një kod promovues Binomo dhe a ka ndonjë?


Tregtimi në internet ka zënë vend në jetën e të gjithëve. Një tregtar tregton online për të fituar fitime dhe për të ndërtuar pasurinë e tij. Ai depoziton fonde në llogarinë e tij tregtare dhe i përdor ato për të investuar më tej. 

Tregtimi është njësoj si blerja në internet. Një tregtar blen dhe shet asetet e tij të preferuara, ndonjëherë duke bërë humbje ndërsa herë të tjera fiton. Gjatë blerjeve, një blerës pëlqen të përdorë kode promocionale që e ndihmojnë atë të kursejë disa dollarë. Jemi të sigurt që të gjithë tregtarët i duan gjithashtu

Nëse jeni ekzistues Binomo tregtar ose duke menduar të regjistroheni në platformën e tregtimit online, nuk mund ta kaloni duke lexuar këtë. Ne do t'ju tregojmë gjithçka që duhet të dini për kodet e promovimit Binomo. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Cilat janë kodet promovuese Binomo?

Tregtarët që përdorin kodet e promovimit në Binomo

Kodet e promovimit Binomo janë kode që mund t'i përdorni gjatë regjistrimit në platformën e tregtimit online. Ju gjithashtu mund t'i përdorni këto kode nëse jeni një tregtar ekzistues në Binomo. Këto kode ju ndihmojnë jashtëzakonisht në kursimin e parave. 

Ka lloje të ndryshme të kodeve Binomo që mund t'i gjeni në internet. Disa kode ju ofrojnë një kthim parash, bonus regjistrimi, etj.

Kodet e tjera promocionale ju japin një bonus depozite 100%. Për shembull, nëse përdorni kodin promovues Binomo 'TBROKER100', ju do të merrni një Bonus depozite 100%

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Kodet kryesore të promovimit Binomo:

Kuti dhuratë portokalli me harqe të kuqe

Nëse dëshironi të fitoni një bonus depozite prej 100%, mund të përdorni një kod promovimi Binomo. Kodi 'TBROKER100′ do t'ju garantojë një bonus depozite 100%. 

Ju mund ta përdorni këtë kod gjatë depozitimit të fondeve në tuaj Binomo llogari tregtare. Megjithëse mund të mos jetë e mundur që ne t'ju trajnojmë për tregtimin në internet, ne mund t'ju ndihmojmë të kurseni disa para me një kod promovimi. Përmirësimi i tregtimit tuaj njohuria dhe ekspertiza varet nga ju, por ne mund t'ju ndihmojmë të fitoni një bonus depozite 100% falë këtij kodi promovues. Ju mund t'i aplikoni ato pasi të zgjidhni metodën tuaj të preferuar të depozitimit.

Lista e metodave të disponueshme të depozitimit në Binomo
Lista e metodave të disponueshme të depozitimit në Binomo

Detajet e kodit të promovimit

Të gjithë kodet e promovimit përmbajnë disa terma dhe kushte, dhe po ashtu edhe ky kod promovimi. Po, ka disa kushte për ta përdorur këtë Kodi i promovimit Binomo. Detajet mbi këtë kod promovues janë si më poshtë:

 • Ndërsa depozitoni fonde në llogarinë tuaj tregtare Binomo, një tregtar duhet t'i përmbahet shumës minimale të depozitës. 
 • Aplikimi i kodit promovues 'TBROKER100' është vendimtare gjatë kontrollit. 
 • Të gjithë tregtarët që tregtojnë në Binomo mund të përdorin këtë kod promovues për të marrë një bonus depozite prej 100%. 
 • Ju mund të financoni llogarinë tuaj tregtare Binomo përmes aplikacionit Binomo ose përmes shfletuesit tuaj të internetit. 
 • Ju mund të bëni pagesat duke përdorur çdo mënyrë të pranuar nga Binomo. Në përgjithësi, Binomo lejon përdoruesit të financojnë llogaritë e tyre duke përdorur karta krediti, karta debiti, transferta bankare dhe kriptomonedha. 
› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të përdorni kodin promovues Binomo?

Ju mund ta përdorni këtë kod promocional Binomo menjëherë ndërsa financoni llogarinë tuaj me një depozitë minimale nëse jeni përdorues ekzistues. Sidoqoftë, një përdorues i ri mund të duhet të regjistrohet për një llogari tregtare në internet me Binomo. 

Ja se si të përdorni kodin tuaj të promovimit. 

 1. Shkoni te faqja e regjistrimit/identifikimit
Si të identifikoheni në një llogari tregtare Binomo
Ju mund të gjeni butonin e hyrjes në këndin e sipërm djathtas të faqes në internet

Hapi i parë për të përdorur kodin promovues Binomo është të vizitoni faqen e internetit Binomo ose aplikacionin celular në telefonin tuaj inteligjent. Mund të identifikoheni në llogarinë tuaj tregtare Binomo nëse keni një të tillë. Nëse nuk jeni një Përdorues Binomo, mund të regjistroheni duke klikuar në opsionin 'Regjistrohu'

Pasi të keni futur detajet përkatëse, si tuajat ID-ja e emailit, numri i telefonit, etj., mund të klikoni në opsionin 'krijo llogari' ose 'regjistrohu'. Ju mund të zgjidhni një lloj llogarie për të tregtuar në Binomo dhe të verifikoni identitetin tuaj me ndërmjetësin. 

Hyrja përmes versionit të internetit Binomo
Hyni me detajet e llogarisë suaj

Pasi ta bëni këtë, do të keni të drejtë të tregtoni me Binomo. Nëse jeni i ri në tregtimin ose përdorimin Binomo për herë të parë, ju mund të përdorni llogarinë e tyre të tregtimit demo. Do t'ju ndihmojë të kuptoni bazat e tregtimit dhe se si funksionon platforma e tregtimit në internet. 

Llogaria demo e tregtimit Binomo tashmë ka disa para virtuale, kështu që nuk keni nevojë të përdorni fondet tuaja reale për të tregtuar në Binomo. 

 1. Depozitoni fonde në llogarinë tuaj tregtare Binomo
Si të depozitoni fonde në Binomo
Klikoni në butonin 'depozitë'

Pasi të keni kuptuar konceptet bazë të tregtimit në llogarinë demo Binomo, mund të kaloni në llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë. Binomo ju ofron tre lloje të llogarive të tregtimit të drejtpërdrejtë. Këto janë llogari tregtare standarde, ari dhe VIP. 

Statuset e llogarisë në Binomo

Llogaria standarde e tregtimit është llogaria më themelore e tregtimit në internet në Binomo. Ju mund të filloni tregtimin në Llogari standarde Binomo duke financuar llogarinë tuaj vetëm me $10

Si të aplikoni një kod promovimi në Binomo
Zgjidhni metodën tuaj të preferuar të depozitimit. Më pas, për të aplikuar kodin e promocionit, klikoni në 'Bonus kupon' dhe shtoni kodin 'TBROKER100'

Pasi ta keni bërë këtë, mund të përdorni kodin tuaj të promovimit Binomo ndërsa financoni llogarinë tuaj tregtare. Çfarëdo lloj llogarie që mbani, ky kod promovimi do të ndodhë ju siguroj një bonus depozite 100% për çdo lloj llogarie

Si të futni një kod promovues binomo
Futni kodin tuaj të promovimit dhe klikoni në shigjetën

Për të përfituar nga ky kod promovues Binomo, mund të ndiqni këto hapa:

 • Zgjidhni opsionin 'depozitë' për të financuar llogarinë tuaj tregtare Binomo me depozitën minimale
 • Zgjidhni një mënyrë pagese midis kartës së kreditit, kartës së debitit, transfertës bankare ose bankare dhe kriptomonedhave. 
 • Plotësoni shumën që dëshironi të financoni në llogarinë tuaj të tregtimit në internet Binomo. 
 • Gjatë blerjes, kopjoni kodin e promovimit Binomo 'TBROKER100' ose shkruani në seksionin 'promovimet dhe kuponat.
 • Vazhdoni me depozitimin e fondit tuaj dhe konfirmoni pagesën. 
› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Këta hapa do t'ju ndihmojnë të financoni llogarinë tuaj Binomo duke përdorur kodin e promovimit. Kur pagesa juaj të miratohet dhe llogaria juaj tregtare të kreditohet me shumën, ju do të merrni një bonus depozite prej 100%. Ju mund ta përdorni vetë këtë kod promovues dhe t'u tregoni për të tregtarëve të tjerë. 

Përfundim: Kodet e promovimit Binomo janë të disponueshme

Nuk ka rëndësi se cili është aktivi juaj i preferuar për të tregtuar midis aksioneve, mallrave, kriptomonedhave ose opsioneve binare. Binomo ju ofron një sërë aktivesh financiare nga të cilat mund të merrni përfitimin maksimal monetar. 

Si të fitoni para nga tregtimi i aktiveve Binomo varet tërësisht nga njohuritë, aftësitë, kompetencat dhe përvoja juaj tregtare. Mund të keni humbje, ose mund të fitoni financiarisht. Në çdo rast, ky kod promovimi mund t'ju ndihmojë të kurseni para dhe gjithashtu të shtoni bonusin tuaj të depozitës. 

Megjithëse Binomo u ofron përdoruesve të tij një bonus depozite, përqindja e saj ndryshon sipas llojit të llogarisë suaj. Në përgjithësi, llogarinë VIP ka bonusin më të lartë të depozitave. Por, duke përdorur këtë kod promovues, mund të përfitoni nga një bonus depozite 100%. Pra, pse të presim? Përdor këtë Kodi i promovimit Binomo sot!

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment