Pse një robot Binomo është ndoshta një mashtrim për paratë tuaja


alarm mashtrimi

Kur bëhet fjalë për të shkëlqyer në një lojë të ndërlikuar si tregtimi, asgjë nuk është aq lehtësuese sa një mjet i automatizuar tregtimi. E drejtë? Një asistent personal algoritmik që mund t'ju ndihmojë të fitoni tregti! Tingëllon magjepsëse? Kjo është ajo që bën një robot tregtar si Binomobot! Sidoqoftë, përpara se të dini më shumë rreth veçorive Binomobot, duhet të dini nëse është i vërtetë apo një mashtrim. 

Pa një hulumtim të plotë, nëse prezantoni një bot tregtar, ai thjesht mund të rrezikojë të gjitha fondet tuaja. Mund të përmbajë një virus ose mund të zbulojë gjithçka tuajën tregtimi kalon te një palë e tretë. Për shkak të popullaritetit të robotëve të tregtimit, ato tani janë të disponueshme edhe për ato platforma që nuk i ofrojnë ato zyrtarisht. Pra, le të analizojmë dhe sqarojmë nëse Binomo ofron botin e vet? Cilat janë veçoritë e botit Binomo? A është një mashtrim?

A ofron Binomo robot Binomo?

Binomo është një platformë që beson në tregtinë transparente dhe të sigurt. Për më tepër, ai synon të ofrojë shërbime të drejtpërdrejta ndaj klientit me besueshmëri. Meqenëse një bot tregtar është i automatizuar në natyrë, ka shanse që ai të marrë vendime të gabuara. Kjo eshte pse Binomo nuk ofron robotin e tij tregtar

Sidoqoftë, mund të gjeni bot të ndryshëm Binomo të krijuar nga zhvillues të pavarur në internet. Ato janë në përputhje me llogaritë tuaja. Pra, nëse dëshironi të rrezikoni, mund t'i shkarkoni ato robotë dhe t'i sinkronizoni ato me tuajat llogaria e regjistruar Binomo.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rishikimi i botit Binomo

Të
Roboti tregtar "Binomobot".

Përpara se të shqyrtojmë Binomobot, duhet të kemi parasysh se ai nuk është një robot zyrtar tregtar nga Binomo. Megjithatë, nëse mendoni se ju ofron disa avantazhe, mund të zgjidhni ta përdorni. 

Binomobot, si çdo tjetër robot i tregtimit të opsioneve binare, synon të mbështesë tregtimin tuaj me ndihmën e algoritmeve të paracaktuara. Ju ofron mundësinë për të analizuar më mirë. Me këtë robot, ju mund të kryeni në mënyrë efektive 12 analiza të treguesve lëvizës dhe 5 analiza të treguesve teknikë. Ky bot tregtar funksionon kryesisht në bazë të strategjisë martingale. Megjithatë, ju lejon të zgjidhni më shumë se një strategji në të njëjtën kohë

Duke qenë një robot jozyrtar, avantazhi më i madh që mund të marrë një tregtar është se ai vjen pa pagesë. Gjithashtu, është në përputhje me llogarinë demo Binomo si dhe llogaritë e drejtpërdrejta tregtare.

Roboti tregtar Binomobot në veprim

Mund të ketë versione të shumta të këtij roboti tregtar që është i pajtueshëm me pajisjen tuaj. Mund të gjeni një version të shfletuesit dhe një version brenda aplikacionit të Binomobot. Qëllimi kryesor i çdo roboti tregtar është të thjeshtojë hapat komplekse të tregtimit. Kjo është pikërisht ajo që një robot Binomo gjithashtu pretendon se ju ofron. 

Binomobot i lejon tregtarit të automatizoni procesin e tregtimit. Pra, ndërsa është tregtimi i kriptovalutave në platformën Binomo, (ose çdo aktiv tjetër financiar), roboti i tregtimit mund të mbështesë hapat tuaja automatikisht. Mund ta shkarkoni menjëherë versionin e shfletuesit të këtij roboti tregtar. Por mos e përdorni pa e testuar në llogarinë demo. 

Binomobot ndryshon nga robotët e tjerë tregtarë në disponueshmërinë e tij të gjerë të gjuhës. Është në dispozicion në më shumë se 9 gjuhë. Pra, pretendon t'ju ofrojë vëmendje dhe lidhje më të personalizuar.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Pse është ndoshta një mashtrim?

Siç e përmendëm më parë, nuk është krijuar nga platforma Binomo. Ky bot tregtar është rreptësisht jozyrtar, duke e bërë atë karrem të rrezikshëm. Një ekip zhvilluesish të pavarur e zhvillon atë. Ata nuk lidhen me Binomo në asnjë mënyrë. Keshtu nese nëse hasni ndonjë mashtrim, Binomo nuk do të jetë ligjërisht përgjegjës.

Për më tepër, Binomobot nuk ofron asnjë këshillë tregtare për përdoruesit. Ata gjithashtu nuk na inkurajojnë të përdorim aktivitetet e tyre siç pretendohet në faqen e tyre të internetit. Pra, një robot jozyrtar i bërë nga persona të panjohur pa asnjë vlefshmëri ligjore nuk është asgjë më pak se një mashtrim.

Çfarë do të thotë një robot tregtar?

Robot i tregtimit të opsioneve binare

Për të kuptuar një robot tregtar, nuk duhet të stresohemi shumë. Në ditët e sotme, me rritjen e tregtisë në internet, një robot tregtar nuk befason shumë tregtarë.

Termi robot tregtar nuk nënkupton asgjë përveç një termi informal për tregtimin algoritmik. Ai bazohet kryesisht në një grup sinjalesh tregu. Funksioni kryesor që shërben është të ndihmojë një tregtar të përcaktojë nëse do të blejë ose shesë një aktiv të caktuar në një moment të caktuar kohor. Sistemet e boteve tregtare funksionojnë plotësisht të automatizuara, duke u integruar me ndërmjetësve të tregtimit ose platformave të tjera të këmbimit.

Pra, në thelb një robot tregtar është një program kompjuterik i automatizuar që një tregtar mund ta përdorë për të gjeneruar dhe identifikuar sinjalet në një treg tregtar binar.

Një arsye kryesore pas krijimit të këtyre robotëve është eliminimi i elementit psikologjik që lind gjatë tregtisë. 

Shqetësimi psikologjik dhe emocional shpesh mund të bëhet i dëmshëm në tregti. Pra, një bot tregtar mund t'ju ndihmojë në mënyrë të konsiderueshme ta zvogëloni atë. Mund të themi se robotët tregtarë janë softuer të automatizuar që gjeneron sinjale tregtare.

Shumica e robotëve tregtarë të disponueshëm janë ndërtuar me MetaTrader. Gjithashtu, ata përdorin gjuhën e skriptimit MQL. Kjo i lejon një tregtari të gjenerojë sinjale tregtare, të menaxhojë tregtinë dhe të vendosë porosi.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Karakteristikat e një roboti të mirë tregtar

Tregtimi i robotëve në një kompjuter

Një robot i mirë dhe i besueshëm tregtar do të ndihmojë Forex ose çdo tregti tjetër më mirë se të tjerët. Megjithatë, cilësia kryesore do të jetë se ai është zyrtar dhe ligjërisht i detyruar nga udhëzime të caktuara. Në mënyrë që çdo mosfunksionim të mos përfundojë në një humbje totale të fondeve

Mund t'ju ofrojë strategji të ndryshme tregtare brenda ditës që mund t'ju ndihmojnë të rrisni shanset tuaja për të fituar tregti. Për më tepër, ai gjithashtu i lejon tregtarit të përdorë urdhrat e ndalimit të kufirit. Tregtarët Forex mund të përdorin veçorinë e tij të përzgjedhjes automatike për të zgjedhur çiftet e monedhës pa shumë përpjekje.

Tregtim i zgjuar

Bot duhet të sigurojë saktësinë e tregtimit automatik që një tregtar mund të marrë përmes analizës së tregut në kohë reale. Bot duhet të përdorë inputet që vijnë nga shumë tregues teknikë për të arritur saktësinë. Për më tepër, algoritmet e tij inteligjente duhet të analizojnë me efikasitet grafikët e tregtimit, duke e lejuar atë të zgjedhë stoqet më të mira brenda ditës për ditën aktuale. Me këtë tregtimi algoritmik, një tregtar i zgjuar mund të korrë maksimumin nga çdo treg asetesh.

Strategji të shumta tregtare

Një robot i besueshëm tregtar mund t'ju ndihmojë të shmangni shpenzimin e javëve të të mësuarit të tregtisë binare dhe t'i përmbaheni vetëm një strategjie për shkak të frikës. Në vend të kësaj, ju mund të gjeni të gjitha sinjale tregtare që mund t'ju duhen në një vend dhe madje përdorni strategjitë e tregtarëve të tjerë të suksesshëm.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Bisedë në internet me mbështetje teknike 

Bisedë në internet me mbështetjen teknike të një ofruesi të robotëve tregtarë

Mbështetja teknike është një kërkesë që duhet të përmbushë çdo bot tregtar. Meqenëse funksionon në algoritme të automatizuara, mund të presim a mosfunksionim teknik. Sidoqoftë, një robot i sigurt dhe i besueshëm do t'ju ofrojë mbështetje 24/7 të klientit përmes bisedës live dhe telefonatave direkt me platformën. Pra, platforma mund të zgjidhë çdo çështje tregtare menjëherë.

Përfundim – Jini të vetëdijshëm për mashtrimet Binomo kur përdorni një robot tregtar

Të mos jesh robot kur bën thirrje të ftohtë

Binomo nuk ofron një robot tregtar për platformën e tij. Prandaj, çdo bot tregtar që pretendon një Binomobot nuk është asgjë më pak se një mashtrim. Sidoqoftë, nëse ende dëshironi të provoni një robot për llogarinë tuaj Binomo, mund të zgjidhni një i disponueshëm në internet

Ju gjithashtu duhet të mbani mend se vlerësimet për robotët janë të përziera, veçanërisht për tregtimin afatgjatë.

Prandaj, një tregtar nuk duhet të varet plotësisht prej tij pasi këto robotë janë vendosur brenda një diapazoni të caktuar. Një luhatje e papritur e çmimeve mund ndikojnë negativisht në fitimet tuaja nëse vareni plotësisht nga ndonjë robot tregtar.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment