Vendet e disponueshme Binomo dhe lista e vendeve të ndaluara: Ku është e ligjshme?

Ne nuk mund të injorojmë nevojën për një partner tregtar të besueshëm kur tregtojmë opsione binare. Është një lojë e ndërlikuar që bën që tregtarët e rinj të humbasin më shumë para se ata supozojnë. Arsyeja kryesore për një fatkeqësi të tillë është kryesisht besimi i tepërt dhe mospërputhja. 

Por, me një platformë të besueshme tregtare binare si Binomo, ju mund të zvogëloni rreziqet në mënyrë efektive. Pavarësisht përfitimeve të dobishme që një ndërmjetësi pëlqen Binomo ofron për klientët e saj, është i disponueshëm në vende të caktuara dhe i ndaluar në të tjera. Pra, le të shkojmë më thellë dhe të gjejmë arsyet.

Tregtarët që përdorin kodet e promovimit në Binomo

Ne ndalojmë më promovimin dhe rekomandimin e Binomo pasi ndalojmë llogarinë e partnerit tonë pa asnjë arsye. Zgjidhni një alternativë më të mirë si Quotex ose Pocket Option për të tregtuar!

Zgjidhni më të mirën alternativë ndaj Binomo:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:

Vendet ku Binomo është në dispozicion:

Binomo është një platformë tregtare binare e krijuar. Sidoqoftë, tregtimi i opsioneve binare është një format tregtimi që shpesh futet në një mosmarrëveshje për shkak të tij disponueshmëria dhe mosdisponueshmëria. Megjithatë, disa vende nuk i shpërfillin përfitimet e të dy opsioneve binare dhe një ndërmjetës si Binomo për qytetarët e saj. Prandaj, në vende të tilla, Binomo është i disponueshëm pa asnjë problem.

Së pari, le të shohim ato vende ku Binomo është i disponueshëm si një ofrues shërbimi i opsioneve binare. Pas kësaj, ne mund të lëvizim më tej.

Vendet aziatike në dispozicion:

 • Korea e jugut
 • Tajvani
 • Tajlandë
 • Vietnami
 • Bangladeshi
 • Tajvani
 • Dhe disa të tjera

Shtete te tjera

 • Brazili
 • Meksika
 • Afrika e Jugut
 • Zelanda e Re
 • Argjentina
 • Kili
 • Peruja
 • Kolumbia
 • Venezuela
 • Arabia Saudite

Prandaj, nëse jeni një tregtar që banon në ndonjë nga këto vende, mund të përdorni shërbimet e Binomo dhe opsionet binare pa ndonjë problem juridik. Shumica e vendeve në Amerikën e Jugut, Afrikë dhe Azi janë në dispozicion

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Vendet e padisponueshme Binomo (vendet e ndaluara):

Vendet e padisponueshme Binomo
Vendet e padisponueshme Binomo

Vendet evropiane të ndaluara (të gjitha vendet e EEA janë të ndaluara):

 • Zvicra
 • Belgjika
 • Republika Çeke
 • Gjermania
 • Franca
 • Holanda
 • Portugalia
 • Greqia
 • Italia
 • Spanja
 • Suedia
 • Islanda
 • Monako
 • San Marino
 • Qipron
 • Mbretëria e Bashkuar
 • dhe disa të tjera

Vendet aziatike janë të ndaluara:

 • Japonia
 • Rusia
 • Irani
 • Pakistani
 • Palestinë
 • Korea e Veriut
 • Hong Kongu

Vendet e Lindjes së Mesme ndaluan:

 • Siria
 • Turqia
 • Libinë
 • Palestinë
 • Afganistani

Vende të tjera të ndaluara:

 • Australia
 • Kanadaja 
 • SHBA
 • Shën Vincenti dhe Grenadinet
 • Moldavia
 • Sudani i Jugut
 • Shqipëria
 • Haiti
 • Xhamajka
 • Mali
 • Mianmar
 • Nikaragua
 • Senegali
 • Zimbabve
 • Kuba
 • Izraeli
 • Singapor

Pse Binomo nuk është i disponueshëm në disa vende?

Binomo nuk disponohet në disa vende

Vende të ndryshme i shohin ndryshe tregtimin dhe opsionet binare. Si rezultat, normat e tyre financiare ndryshojnë ndjeshëm nga njëra-tjetra. Pra, aktiviteti tregtar mund të jetë i ligjshëm në një vend dhe, në të njëjtën kohë, i paligjshëm në një tjetër. 

Si rezultat, disponueshmëria e opsionet binare dhe ofruesit e tyre të dy u ulën. 

Brokerët si Binomo nuk janë gjithashtu të disponueshëm në vende të tilla që nuk lejojnë tregtimin e opsioneve binare. 

Logoja zyrtare e ndërmjetësit Binomo

Duhet të pyesim se cila është saktësisht arsyeja prapa një ndalimi të tillë. E drejtë?   

Një nga arsyet kryesore që një vend të kufizojë një tregti me opsione binare është thjesht ngjashmëria e tij me lojërat e fatit. 

Një tregtar me përvojë mund ta kuptojë me siguri se një arsye e tillë është krejtësisht e paqartë. Por shumë vende e marrin atë shumë seriozisht. Ata pretendojnë se ekonomia e tyre vuan si rezultat i rritjes së tregtisë binare. Kjo për shkak se shumë tregtarë të rinj hyjnë në barrë financiare pas tregtimit të këtyre opsioneve. 

Ne e dimë se kjo është kryesisht për shkak të mungesës së mirëkuptimit dhe mospërputhjes së tyre. Por, kur kjo arsye kombinohet me natyrën e varur të tregtimit binare, shumë vende nuk përdorin një shans të dytë dhe kufizojnë përdorimin e opsioneve binare.

Një qëllim tjetër për t'i bërë opsionet binare të padisponueshme është të parandaloni ndërmjetësit e palicencuar që të kontrollojnë klientët. Kjo është për shkak se tregu i opsioneve binare shpesh ka ndërmjetës dhe shitore mashtruese. Por për shkak të kësaj, edhe ndërmjetësit e besueshëm si Binomo vuajnë gjithashtu.

Shumë shitore binare mashtrojnë klientët duke u ofruar atyre një fitore të sigurt në tregtinë e tyre. Pasi tregtarët investojnë në to, e gjithë pasuria e tyre është zhdukur në një goditje

Me rritjen e aktiviteteve të tilla, vende të ndryshme filluan të përditësojnë normat e tyre dhe vendosën një ndalim për opsionet binare dhe ofruesit e tyre të shërbimeve. Megjithatë, qëllimi është të parandalohen aktivitetet mashtruese dhe të dekurajohet natyra e lojërave të fatit të opsioneve binare. 

Platforma tregtare e Binomo
Platforma tregtare e Binomo

Por, mosdisponueshmëria e Binomo është rezultat i kësaj.

Për shembull, autoriteti i quajtur Commodity Futures Trading Commission rregullon opsionet binare në SHBA. Ai rregullon tregtimin binare si një formë kumari për shkak të ngjashmërisë së tij; si rezultat, ne mund të shohim se Binomo nuk është gjithashtu i disponueshëm atje. 

Për më tepër, CTFC gjithashtu ndalon ndërmjetësit e jashtëm që të marrin një licencë. Një kufizim i tillë zvogëlon edhe mundësinë e ngushtë të tregtarëve amerikanë që përdorin shërbimet e Binomo.

Në një lëvizje të ngjashme, rreziku i humbjes së konsiderueshme të fondeve detyroi vendet dhe sindikatat e tjera të kufizojnë disponueshmërinë e tij.

Ata pretendojnë se opsionet binare ndryshojnë nga tregtimi duke ofruar një shans për të vendosur baste. Ndryshe nga tregtimi i rregullt, ku ju mund të blejë dhe shesë asete, në opsionet binare, ju mund të imitoni vetëm rritjen ose rënien e vlerës së opsionit duke përfituar nga një propozim po ose jo. 

Që nga prania e këtij elementi të basteve, Britania e Madhe vendosi një ndalim për opsionet binare në prill 2019. Ndalimi u mirëprit edhe nga Bashkimi Evropian dhe ata miratuan të njëjtën gjë. Megjithatë, Autoriteti Evropian i Letrave me Vlerë dhe Tregjeve e vendosi atë përkohësisht në atë kohë.

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Njohja dhe certifikimi 

Certifikata e anëtarësimit Binomo

Që nga viti 2018, Binomo ka qenë ligjërisht aktiv në shumicën e vendeve. Komisioni Ndërkombëtar i Financave rregullon platformat binare të tregtimit si p.sh Binomo, FTX, Kuotat, Pocket Option dhe Olymp Trade. Për të siguruar rregulloret në tregtimin binare, IFC ka monitoruar funksionalitetin e Binomo. Prandaj, IFC kreu një anketë të quajtur “verify my trade” për besueshmëri më të mirë të platformave.

Binomo ka fituar shumë çmime në industrinë e tregtimit. Një nga çmimet më të njohura në industrinë tregtare është çmimi AIR. Ky ofrohet për financat dhe ekonominë globale në industri. 

Çmimet e platformës së tregtimit të opsioneve binare Binomo

Për më tepër, Binomo fitoi FE çmim në vitin 2015 për të qenë platforma më e mirë për fillestarët. Për ndërfaqet e aksesueshme të përdoruesit, kjo platformë fitoi çmimin FE. Këto çmime janë dëshmi e ndershmërisë dhe legjitimitetit të kompanisë në industrinë tregtare.  

Binomo gjithashtu ofron CFD trajnim me një kompani të lidhur të quajtur TITAWIN. TITAWIN është gjithashtu i certifikuar me VFSC. Me këtë, Binomo mund t'i ndihmojë tregtarët të kenë akses në tregu financiar në këtë ekonomi botërore në lëvizje të shpejtë. Kështu që ju mund të tregtoni produkte të ndryshme derivative si indekse, mallrave, aksionet, dhe të tjerët. 

Binomo është gati të marrë një licencë nga CySEC, një organ rregullator i vendosur në Qipro. CySEC tregon legjitimitetin e platformave tregtare për ndërmjetësit dhe tregtarët. 

Cilësitë e sigurta të tregtimit

Logoja zyrtare e Komisionit të Shërbimit Financiar të Vanuatu (VFSC)

I vlerësoni më shumë cilësitë e brendshme dhe letrat me vlerë? Atëherë, Binomo është ndeshja e përsosur për ju për të investuar në platformat binare. Komisioni i Shërbimeve Financiare në Vanuatu VFSC është një nga autoritetet më të njohura për rregullimin financiar. Autoriteti rregullon të gjitha shërbimet jobankare të vendit. 

Megjithëse tregtimi binar është i ndaluar në Shtetet e Bashkuara dhe disa vende evropiane, nuk ka një ndalim të tillë në Indi. Pra, mundeni lirisht përdorni Binomo për të përmirësuar fitimet tuaja. Një tregtar mund të marrë shpejt pagesën ose të paguajë përmes mënyrave të ndryshme konvencionale në vendin tonë. Prandaj, mund të paguani lehtësisht me UPI, neto banking dhe porta të tjera të pagesave në internet. Nëpërmjet aksesit të lehtë, mund të kuptoni lehtësisht se Binomo kujdeset për ju. 

Logoja zyrtare e komisionit financiar

Më e rëndësishmja, Binomo ishte një anëtar i kategorisë A të Komisioni Ndërkombëtar Financiar në vitin 2018. IFC ndihmon në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të ndryshme midis ndërmjetësve dhe konsumatorëve në tregti. Ai gjithashtu vepron si organ rregullator në industrinë e tregtisë binare. 

Anëtarësimet në IFC tregojnë besueshmërinë dhe besimin e Binomo në botën e tregtimit dhe do t'i bëjnë ato një nga agjencitë më të besuara në botën e tregtimit. Më e mira tipar i tregtarëve të IFC është se tregtarët do të marrin kompensim. Garancia do t'ju ndihmojë të merrni një fond kompensimi nëse Binomo kthen një shumë. Ky anëtarësim do të ndihmojë gjithashtu për ta treguar këtë Binomo është i ligjshëm dhe i sigurt

Përfundim – Kontrolloni nëse vendi juaj është i disponueshëm përpara se të tregtoni

Kontrollimi nëse një shtet është i disponueshëm në Binomo

Binomo është një markë tregtare që punon me klientë në të gjithë botën. Ai synon të garantojë kushtet më të favorshme në botën tregtare. Kjo është arsyeja pse ofron akses me cilësi të lartë në tregjet financiare botërore. Një tregtar mund ta përdorë atë Platformë tregtare e nivelit të lartë që ofron një gamë të gjerë të mjetet financiare

Prandaj, ajo mund të gëzojë disa nga kushtet më të favorshme të tregtimit dhe mundësitë e investimit në treg. Binomo është gjithashtu një ofrues i themeluar i shërbimit të opsioneve binare. Megjithatë, të qenit një ndërmjetës i opsioneve binare e bën atë të padisponueshëm në shumë vende. Pavarësisht kësaj, ai është ende i disponueshëm në shumë vende, siç e kemi diskutuar më lart.

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment

 • ONKAR SINGH

  says:

  Aplikacioni binomo i Malajzisë nuk funksionon