Verifikimi Binomo: Si të verifikoni llogarinë tuaj tregtare

Fillimi i tregtimit në Binomo është një proces i drejtpërdrejtë. Pasi të regjistroheni për një llogari tregtare në internet me Binomo, mundeni filloni të investoni në opsionet binare, kriptovalutat, CFD-të, etj. 

Përpara se ta bëni këtë, do të duhet të verifikoni llogarinë tuaj tregtare dhe identitetin me Binomo. Procesi i verifikimit është i thjeshtë pasi ju duhet të ngarkoni vetëm disa fotografi dhe disa informacione personale. Ky artikull do të diskutojë procesin e verifikimit Binomo dhe pse verifikimi është i rëndësishëm.

Faqja zyrtare e Binomo
Faqja zyrtare e Binomo

Ne ndalojmë më promovimin dhe rekomandimin e Binomo pasi ndalojmë llogarinë e partnerit tonë pa asnjë arsye. Zgjidhni një alternativë më të mirë si Quotex ose Pocket Option për të tregtuar!

Zgjidh alternativat më të mira për Binomo:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
 • Sinjalet
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 97%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta 95%+
 • Platformë profesionale
 • Depozita të shpejta
 • Tregti Sociale
 • Shpërblime falas
Oferta:

Si mund ta verifikoj llogarinë time në Binomo?

Procesi i verifikimit në Binomo

Për të verifikuar tuajin Binomo llogarinë tregtare, do t'ju duhet të verifikoni dëshminë tuaj të identitetit dhe dëshminë e vendbanimit. Do t'ju duhet gjithashtu të verifikoni kartën e debitit ose të kreditit që përdorni për të depozituar dhe tërhequr fonde nga llogaria juaj tregtare Binomo. 

Procesi i verifikimit do të fillojë sapo të regjistroheni për një llogari tregtare online me Binomo. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi i identitetit

Procesi i verifikimit në Binomo

Verifikimi i identitetit është vendimtar në situatën ku kryhen transaksione monetare. Në Binomo, një tregtar duhet të verifikojë identitetin e tij në mënyrë që ndërmjetësi të sigurohet se ai është një tregtar i ligjshëm. 

Ju mund të siguroni Binomo një kopje të skanuar të pasaportës suaj për verifikimin e identitetit tuaj. Ju gjithashtu mund të ngarkoni një fotografi të kartës suaj të identitetit për t'i treguar ndërmjetësit se jeni një person i ligjshëm. 

Megjithatë, nëse përdorni një kartë identiteti përveç pasaportës suaj, duhet të siguroheni që të ngarkoni një imazh të skanuar të të dy anëve të kartës. 

Nëse dëshironi të tregtoni me Binomo, nuk mund të anashkaloni pjesën e verifikimit të identitetit, pasi është e detyrueshme për të gjithë tregtarët. Pasi të regjistroheni për një llogari tregtare online dhe të zgjidhni monedhën për të tregtuar, mund të vazhdoni me verifikimin e ID-së. Verifikimi i ID-së siguron që tregtari është i moshës ligjore për të tregtuar në internet. 

Në disa raste, Binomo mund t'ju kërkojë gjithashtu informacione shtesë për të vërtetuar identitetin tuaj. Mund t'ju kërkojë dobinë tuaj faturat, deklaratat bankare ose dokumente të tjera që vërtetojnë identitetin tuaj në mënyrë adekuate

Megjithatë, kjo bëhet kur dokumentet që keni dhënë për verifikimin e identitetit nuk janë të mjaftueshme. Binomo do t'ju kërkojë këto dokumente shtesë kur nuk mund të konfirmojë identitetin tuaj nëpërmjet provës së identitetit që keni dhënë. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi i adresës së vendbanimit

Verifikimi në Deriv

Të gjitha platformat tregtare, duke përfshirë Binomo, kërkoni nga klientët e tyre një verifikim të adresës së vendbanimit. Ju mund të verifikoni adresën tuaj të vendbanimit duke ngarkuar një kopje të skanuar të vërtetimit të vendbanimit tuaj. Ju keni një mundësi midis dokumenteve të mëposhtme. 

 • Pasqyra bankare
 • Deklarata tatimore
 • Faturën e shërbimeve 
 • Dokument zyrtar me vulën e bashkisë

Nëse ngarkoni një kopje të skanuar të faturës suaj të shërbimeve, mund të zgjidhni midis faturave të telefonit, energjisë elektrike, ujit, etj. Dokumenti duhet të përmend adresën tuaj të vendbanimit në mënyrë që ndërmjetësi të verifikojë vërtetimin e vendbanimit tuaj. 

Dokumenti që ngarkoni duhet të ketë gjithashtu emrin tuaj të plotë në të. Megjithatë, duke u siguruar që këto dokumente të mos jenë më pak se gjashtë muajsh është një domosdoshmëri për ju

Një deklaratë bankare do të shërbejë gjithashtu për qëllimin e verifikimit të vërtetimit të vendbanimit. Sigurohuni që pasqyra juaj bankare të ketë një logo dhe vulën e bankës suaj në të. 

Megjithëse mund të ngarkoni ndonjë nga këto dokumente, duhet të siguroheni që të gjitha informacionet e tyre të jenë të dukshme. Përndryshe, mund t'ju duhet të rinisni përsëri të gjithë procesin e verifikimit. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Verifikimi i kartës së kreditit ose debitit

Si të verifikoni një llogari në Binomo

Ju gjithashtu do të duhet të verifikoni nëse karta e debitit ose e kreditit që përdorni për financimin e llogarisë tuaj është e juaja apo jo. Sipas Politika Binomo, nuk mund të përdorni një kartë krediti ose debiti që i përket dikujt tjetër. Ju nuk mund të përdorni as llogarinë bankare të dikujt tjetër për të depozituar ose tërhequr fonde. Çdo mënyrë pagese që përdorni duhet t'ju përkasë vetëm juve. 

Për verifikimin e kartës së debitit ose të kreditit, duhet të ngarkoni një foto të skanuar të të dy anëve të kartës. Kopja e skanuar duhet të përmend emrin e mbajtësit të kartës. Mund të përdorni çdo aplikacion redaktues fotografish për të fshehur numrat e fundit të kartës suaj të kreditit. Nëse është e përshtatshme, mund të përdorni edhe një copë letre. Pas verifikimit të mënyrës suaj të pagesës, do të keni mundësi të depozitoni ose tërhiqni fonde nga llogaria juaj tregtare Binomo. 

Kërkesat për verifikimin Binomo

Verifikimi i llogarisë Binomo kërkon që të ngarkoni:

 • Një foto e qartë dhe e dukshme 
 • Të gjitha imazhet pa asnjë hije, pengesë apo reflektim
 • Një fotografi e barabartë me ose më pak se tetë megabajt në madhësi
 • Fotografitë në format JPEG ose PNG. 

Pasi të ngarkoni të gjitha dokumentet thelbësore me Binomo, mund të kontrolloni statusin e verifikimit duke u identifikuar në llogarinë tuaj në çdo kohë.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pse është thelbësore të verifikoni llogarinë tuaj Binomo?

Platforma tregtare e Binomo

Nëse pyesni veten pse dikush duhet të kalojë nëpër sherr për të verifikuar llogarinë e tyre, ndihmon ndërmjetësin të vendosë ligjshmërinë tuaj. Nëse dëshironi të tregtoni me këtë platformë të njohur tregtare në internet, duhet të përfundoni procesin e verifikimit. 

Pasi të regjistroheni ose regjistroheni për një llogari tregtare në internet me Binomo, llogaria juaj tregtare kreditohet me një bonus. Ju nuk do të jeni në gjendje ta përdorni këtë bonus nëse llogaria juaj tregtare ose identiteti juaj nuk verifikohet. Ju gjithashtu nuk do të jeni në gjendje depozitoni ose tërheqni fonde nga llogaria juaj tregtare nëse nuk verifikoni kartën tuaj të kreditit ose debitit ose ndonjë mënyrë pagese që dëshironi të përdorni. 

Për të shijuar përfitimet e tregtimit, një tregtar duhet të verifikojë informacionin e tij personal me ndërmjetësin. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A mund të përdorni Binomo pa verifikim?

Logoja zyrtare e ndërmjetësit Binomo

Verifikimi është gjithashtu një pjesë e rregullores së ndërmjetësit pasi ata janë të detyruar ligjërisht të verifikojnë identitetin tuaj. Është gjithashtu thelbësore që ndërmjetësi të mund të konfirmojë nëse tregtari është mbi tetëmbëdhjetë apo jo. Për të mbrojtur veten dhe të gjithë përdoruesit e tjerë nga mashtrimi, Binomo krenohet me verifikimin e identitetit të përdoruesve të tij. Prandaj, nuk mund të filloni tregtimin në të pa përfunduar procesin e verifikimit.

Sa kohë i duhet Binomo për të verifikuar?

Binomo nuk kërkon shumë kohë për të përfunduar verifikimin. Pas dorëzimit të të gjitha dokumenteve të nevojshme, Binomo do të marrë vetëm pak kohë për të verifikuar të njëjtat. Por, mos u shqetësoni. Nuk do të zgjasë më shumë se 1-3 ditë. 

Përfundim - Procesi i verifikimit në Binomo është i thjeshtë

Verifikimi i identitetit në Binomo nuk përfshin shumë telashe pasi mund ta përfundoni procesin brenda një kohe minimale. Ju duhet të ngarkoni vetëm kopje të skanuara të disa dokumenteve dhe jeni gati të tregtoni në Binomo. 

Mund të ngarkoni të skanuar imazhet e pasaportës/ ID dhe kartës suaj të kreditit/debitit për të verifikuar identitetin tuaj me ndërmjetësin. Ju nuk duhet të shqetësoheni për dhënien e informacionit tuaj personal te Binomo, pasi platforma siguron që të kujdeset për privatësinë tuaj. 

Pra, nëse dëshironi të tregtoni Binomo, mund të regjistroheni sot dhe të verifikoni informacionin tuaj me Binomo. 

Ne ndaluam së promovuari Binomo, ka alternativa më të mira për ju!

Ndaloni përdorimin e Binomo: Filloni të tregtoni me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment