Si të tregtoni aktivet OTC në Binomo gjatë fundjavës?


Natyra e centralizuar e tregjeve të ndryshme i kufizon ato vetëm në një sasi të caktuar mundësish. Ne e dimë se sa e rreptë mund të bëhet kur tregtoni aksione përmes një tregu aksionesh siç është Bursa e Nju Jorkut. Kompanitë dhe investitorët të dy duhet të respektojnë udhëzimet strikte. Por hej! Pikërisht aty Tregtimi OTC vjen si një zgjedhje më e mirë. Kushdo që dëshiron të kërkojë më shumë mundësi në botën tregtare mund të përfitojë prej saj.

tregtimi otc në binomo

Tregtimi OTC gjithashtu është rritur ndjeshëm në vitet e fundit. Kjo është kryesisht për shkak të rritjes së tregtimit në internet dhe rritjes së popullaritetit të opsioneve binare. Le të mësojmë gjithçka rreth aktiveve OTC Binomo.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë do të thotë tregtimi Binomo OTC?

Binomo është ndër ndërmjetësuesit kryesorë binare në dispozicion në biznesin tregtar. Mban anëtarësimin e kategorisë “A” në Komisionin Ndërkombëtar Financiar. 

Kjo i garanton klientit shërbime cilësore me Binomo së bashku me marrëdhëniet transparente. Përveç të gjitha këtyre veçorive, Binomo ofron gjithashtu një mundësi shtesë për të fituar.

etj

Meqenëse është një ndërmjetës i nivelit më të lartë të tregtimit të opsioneve binare, ai u ofron klientëve të tij mundësi për të fituar edhe përmes OTC.

Tradicionalisht, OTC nënkuptonte tregtimin në ato tregje, të cilat gjithashtu ofruan shitjen dhe blerjen e aksioneve të firmave me famë të diskutueshme. Meqenëse firma të tilla nuk publikuan fitimet e tyre, blerja dhe shitja e aksioneve të tyre në bursat e zakonshme nuk ishte e lehtë. 

Por kohët e fundit, Tregtimi OTC është rritur përtej potencialit të tij të zakonshëm. Përparimet inovative si tipi i ri i bllokut po shfaqen. Kjo e bën tregtimin e aktiveve klasike në OTC më të realizueshme se kurrë më parë. Si rezultat, edhe tregtarët e rinj mund të përfitojnë efektivisht prej tij. 

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Si të tregtoni OTC gjatë fundjavave?

Objekti OTC është i disponueshëm gjatë fundjavave. Kjo do të thotë që ju mund të vazhdoni tregtimin tuaj nga e premtja deri të dielën. Një tregtar mund të tregtojë vazhdimisht çiftet e monedhës OTC në Forex duke filluar nga 21:00 UTC e Premte deri në 21:00 UTC të dielën. Gjithçka që një tregtar duhet të bëjë është: 

  • Navigoni te tregtimet me kohë fikse në platformën Binomo.
  • Zgjidhni aktivin e zgjedhur duke shqyrtuar shkallën e kthimit.
  • Filloni tregtimin me ato aktive gjatë orëve të fundjavës
tregtimi i fundjavës në binomo

Ju mund të filloni Sesioni OTC nga momenti kur përfundon sesioni i tregut për javën e caktuar. 

Pasi të fillojë seanca OTC Binomo, qëndron e hapur për 48 orë. Prandaj, mund të filloni tregtimin me aktivet OTC brenda asaj kohe. Një tjetër fakt që një tregtar duhet të mbajë parasysh është se Binomo lejon tregtimin e kriptomonedhave edhe gjatë fundjavave. 

Fitimi i tregtimeve OTC mund të marrë një tregtar një mundësi shtesë te fitoni më shumë fitime ne nje jave. Ajo mund të vazhdojë të tregtojë edhe pas orët e tregut. Por, duke vepruar kështu, një tregtar nuk duhet të rrëmbehet. Përfitimet e tregtimit OTC duhet ta lejojnë tregtarin të kalojë në tregtimin emocional. 

Për më tepër, tregtari duhet shmangni tregtimin e të gjitha aktiveve në një lëvizje. Prandaj, është gjithmonë e mençur të bëni një pushim të rastësishëm dhe më pas të vazhdoni tregtinë. Tregtimi vetëm me një mendje të qetë dhe të fokusuar do t'ju ndihmojë të fitoni tregtinë.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë nënkupton OTC?

Koncepti i OTC nuk daton shumë prapa dhe është relativisht e re. Ndoshta vetëm disa tregtarë mund të jenë të pavetëdijshëm për përfitimet dhe funksionimin e tregtimeve OTC. Në opsionet binare, ai ka zgjeruar ndjeshëm shtrirjen e tij. 

Në mënyrë konvencionale, OTC u fokusua në ofrimin e një mundësie për të tregtuar me aksionet e atyre kompanive që nuk i publikuan fitimet e tyre.

binomo e fundjavës

Tregu OTC është i decentralizuar, ndryshe nga tregjet e rregullta tregtare. Pjesëmarrësit tregtojnë aktive të tilla si aksione, mallra, monedha, etj. Mund të përfshijë gjithashtu instrumente të tjera në treg. Ndodh drejtpërdrejt ndërmjet dy palëve. Kështu eliminon praninë e një shkëmbimi qendror ose ndërmjetësi.

Ne mund ta përkthejmë OTC në formën e tij të plotë si Pa recetë. Nuk ka nevojë të ketë vendndodhje fizike; në vend të kësaj, tregtimi është ekzekutuar në mënyrë elektronike.

Prandaj, ne mund ta kuptojmë atë si asgjë tjetër veçse një proces në të cilin tregtari mundet shkëmbejnë letra me vlerë. Megjithatë, një shkëmbim i tillë ndodh përmes një rrjeti ndërmjetësi-tregtar në tregjet OTC. 

Pa recetë tregtitë mund të përfshijnë instrumente të ndryshme si tregu i rregullt. Për shembull, ai mund të përfshijë instrumente të tilla si kapitalet, instrumentet e borxhit dhe derivatet që e nxjerrin çmimin e tyre nga një aktiv bazë. 

Procesi pa recetë i shërben vetëm një qëllimi kryesor; për të lehtësuar tregtimin drejtpërdrejt ndërmjet palëve. Megjithatë, një tregtar i ri duhet të jetë i vetëdijshëm për faktin se Asetet OTC nuk duhet të listohen në asnjë bursë.

binomo tregtare otc

Prandaj, bëhet e dobishme edhe për një kompani të vogël që nuk hyn në listë. Ajo mund të hyjë lehtësisht në tregtim duke ofruar aksionet e saj pa përmbushur kërkesat e bursës.

Shpesh, kompani të caktuara dështojnë të plotësojnë kërkesat për t'u bërë të kualifikuar për listimin e bursës. Kompani të tilla mund përfitojnë nga OTC duke e përdorur atë për të tregtuar aksionet dhe letrat me vlerë dhe për të parandaluar humbjet e tyre në mënyrë efektive.  

Tregtimi OTC rrit disponueshmërinë e aktivit pasi në të marrin pjesë edhe kompani të vogla. Megjithatë, blerësi gjithashtu merr avantazh të zgjedhjes së aktiveve të palistuara. Tregtari mund të zgjedhë nga më shumë letra me vlerë të disponueshme me tarifa më të lira. Gjithashtu, natyra e decentralizuar e procesit të tregtimit OTC e bën atë më të favorshëm për tregtarët. Kur kufizimet janë më të ulëta, kjo lejon më shumë liri

Mund të themi se tregjet pa recetë lejojnë palët të tregtojnë drejtpërdrejt ndërmjet tyre. Ata mund ta bëjnë këtë pa përdorur një shkëmbim qendror ose një palë të tretë.

Për shkak se është i decentralizuar, edhe tregjet OTC nuk kanë vendndodhje fizike ose krijues tregu.

Mund të ketë produkte të shumta që një tregtar mund t'i tregtojë përmes OTC. Sidoqoftë, obligacionet, derivatet, produktet e strukturuara dhe monedhat janë më të zakonshmet.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreziqet e tregjeve pa recetë

Një tregtar mund të korrë përfitime shtesë tregtare nga tregtimi OTC. Megjithatë, disa rreziqe të qenësishme mund të lindin me tregjet OTC. Të Tregjet OTC performojnë pozitivisht gjatë kohërave të zakonshme. Megjithatë, ajo posedon një rrezik shtesë; rreziku i palës tjetër.

Ai nënkupton mospërmbushjen e bërë nga njëra palë në transaksion përpara përfundimit të tregtisë. Me fjalë të tjera, rreziku është se palët nuk do të kryejnë pagesat aktuale dhe të ardhshme kërkohet prej tyre me kontratë.

Leva e rrezikut

I tillë një mungesa e transparencës lind si rezultat i drejtpërdrejtë i decentralizimit. Meqenëse kufizimet janë më të pakta, rreziqet rriten me OTC në këtë rast. Mund të shkaktojë zhvillimin e një rrethi vicioz, veçanërisht gjatë stresit financiar. 

Shembulli më i mirë i rrezikut të palës tjetër është ai Kriza globale e kredisë 2007–08. Në atë rast, letrat me vlerë të mbështetura me hipotekë dhe derivativët e tjerë, si CMOS dhe CDO, tregtoheshin vetëm përmes OTC. Si rezultat, çmimi i besueshëm nuk mund të ndodhte, dhe likuiditetit është tharë totalisht për shkak të mungesës së blerësve. 

Një rezultat i drejtpërdrejtë ishte rritja e tregtarëve që tërhiqeshin nga pozicionet e tyre krijuese në treg. 

Kjo e përkeqësoi situate pasi rriti problemin e likuiditetit dhe shkaktoi një krizë kredie në mbarë botën. 

Ka pasur iniciativa të shumta rregullatore të nisura për të parandaluar që incidente të tilla të ndodhin në të ardhmen. Iniciativat përfshinin përdorimin e kleringut. Përdoret për përpunimin e tregtimeve OTC pas tregtisë.

Cilat janë aktivet OTC të disponueshme me Binomo?

Ka një grup specifik i aktiveve të disponueshme për një tregtar Binomo OTC. Sidoqoftë, numri që ofron Binomo është më i lartë se të tjerët në industri. Një tregtar duhet vetëm të vizitojë 'skedën e kohës fikse' në platformën Binomo. Do të shfaqë listën e aseteve që janë të disponueshme me Binomo. 

otc binomo

Nga analiza jonë e platformës, mund t'ju themi me siguri se Binomo ofron 8 aktive në OTC. Nga këto tetë aktive, shtatë aktive janë çifte valutore dhe një është një mall. Më tej mund t'i shohim në format e tyre të diferencuara si; GBPUSD, AUDUSD, EURUSD, USDCAD, USDCHF dhe NZDUSD, mes çifteve të monedhës dhe arit në mall. 

Tregtarët mund t'i përdorin këto asete për Tregtime me kohë fikse. Për më tepër, ata gjithashtu mund të shikojnë normën e kthimit për çdo aktiv përveç tij. Norma e kthimit do të tregojë se cili aktiv është më i mirë për të zgjedhur gjatë një kohëzgjatjeje të caktuar. Ju gjithashtu mund të shihni një opsion të disponueshëm me platformën që do t'ju ofrojë më shumë informacion.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth ndërmjetësit OTC: Binomo

Binomo është një ndërmjetës tregtar binar që është ndoshta një nga ofruesit e shërbimeve premium. Të IFC kryesisht rregullon atë, por është në kërkim të marrjes së një certifikate nga CySEC. Rregullore dhe çertifikime të tilla e bëjnë atë një ndërmjetës të besueshëm dhe të sigurt.

Binomo

Ai gjithashtu ofron veçori fitimprurëse si më shumë se 30 sinjale tregtare dhe mjete të tjera tregtare për analiza teknike dhe themelore. depozitë minimale është $350 për një tregtar të ri. Por kostoja minimale e një tregtie është e ulët dhe fillon me një shumë prej $1. Kjo e bën atë një ndërmjetës të përballueshëm 

Binomo është një ndërmjetës i orientuar drejt teknologjisë dhe kjo është arsyeja pse e ofron atë aplikacion i përshtatshëm për tregtarët. Aplikacioni është i disponueshëm në të dy platformat kryesore të OS: IOS dhe Android. Por një nga veçoritë magjepsëse është disponueshmëria e Tregtimi OTC. Binomo ofron tetë asete shumë shpërblyese për tregtimin OTC. Tregtarët mund t'i përdorin ato për të fituar avantazhe shtesë tregtare gjatë fundjavave.

Konkluzioni: Asetet OTC në Binomo

Tregtimet OTC ofrojnë një mundësi shtesë për tregtarët ambicioz. Ata që dëshirojnë rrisin fitimet e tyre duke vazhduar të tregtojnë gjatë fundjavave mund të përmbushin dëshirën e tyre përmes tregut OTC.

asetet otc në binomo

Binomo është një ndërmjetës që ofron asete, veçanërisht për OTC trading. Tregtarët mund t'i përdorin për tregtim edhe gjatë fundjavave. Fillon menjëherë pas mbylljes së orarit të rregullt të tregut. Prandaj, me Binomo OTC, tregtarët mund të presin të fitojnë më shumë tregti.

› Regjistrohu me Binomo falas tani

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Percival Knight është një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, ai tregton tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë duke përdorur shandan dhe fake-breakouts

Shkruaj një koment