Strategjitë më të mira 60 sekondash në Binomo

Strategjia 60 sekondash e Binomo është një nga strategjitë më të njohura të tregtimit. Kjo ju lejon të maksimizoni fitimet tuaja shpejt duke përfituar sa më shumë nga tregtitë tuaja fituese dhe duke minimizuar humbjet tuaja. 

Strategjia Binomo 60 sekonda është si gjuetia. Ju duhet të merrni konfigurimin siç duhet për të përfituar sa më shumë nga loja e madhe kur vjen puna. Ajo që ju nevojitet për këtë janë strategjia e duhur dhe një sistem efektiv menaxhimi.

Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim një udhëzues të detajuar mbi strategjitë më të mira 60 sekondash Binomo, vazhdoni të lexoni për të zbuluar.

Platforma tregtare Binomo

Ne ndalojmë më promovimin dhe rekomandimin e Binomo pasi ndalojmë llogarinë e partnerit tonë pa asnjë arsye. Zgjidhni një alternativë më të mirë si Quotex ose Pocket Option për të tregtuar!

Zgjidhni më të mirën alternativë ndaj Binomo:

Oqeani:
Kafe:
CSS:
Kush jemi ne:
Adresa jonë e internetit është: %s.:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spamit.
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj. Media $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spamit.
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj. Media $50
  Regjistrohu falas

Biskota

Oqeani:
12345
Kafe:
IFMRRC
CSS:
Rendimenti: 95%+
100+ Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.
Kush jemi ne:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Adresa jonë e internetit është: %s.:
Oqeani:
12345
Kafe:
IFMRRC
CSS:
Rendimenti: 90%+
100+ Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.
Kush jemi ne:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Adresa jonë e internetit është: %s.:

Cila është strategjia 60 sekondash e Binomo?

Grafiku 60 sekonda në Binomo
Vendosni grafikun në 1 minutë

Strategjia e tregtimit një minutëshe nga Binomo është në mënyrë efektive një algoritëm tregtimi që lejon tregtarët të bëjnë tregti fitimprurëse brenda një periudhë shumë e shkurtër. I gjithë sistemi është i strukturuar në grafikët e minutave, të cilat zbatohen për klasa të ndryshme aktivesh. Kjo përfshin aksione të vetme, mallrave, indekset e aksioneve, monedhat fiat dhe kriptomat. 

Në këtë strategji, instrumentet teknike për analizimin e treguesve dhe kushteve të tregut ndonjëherë mund të ndryshojnë. Megjithatë, ideja thelbësore e tregtimit në Binomo mbetet i pandryshuar.

Si tregtar, ju mund të thjeshtoni analizimin e tregut duke zbatuar rregullat teknike që përdoren shpesh për periudha më të gjata kohore kur tregtimi në Binomo. Për shembull, ju mund të përdorni grafikun e orës për të gjetur nivelet e mbështetjes dhe rezistencën, për të identifikuar kushtet e mbishitjes dhe mbiblerjes dhe pikat kryesore të rrotullimit. Ju pastaj mund të përdorni të gjitha këto nivele për Marrëveshje tregtare 60 sekondash.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Strategjitë më produktive 60 sekondash për t'u përdorur në Binomo

#1 Multi Stochastic

Cilësimet e sakta për strategjinë e tregtimit multi-stochastic në Binomo
Cilësimet e sakta për strategjinë e tregtimit multi-stochastic në Binomo
 • Asetet e rekomanduara- USD/NZD, USD/JPY, JPY/EUR, USD/GBP, GBP/EUR, GBP/JPY, USD/EUR
 • skadimi - Nje minute
 • Koha për tregtim - Në çdo kohë
 • Treguesit për përdorim - Stoch/ 5/3/3: Stoch 25/10/10

Platforma Binomo, do të gjeni një sinjal për të hyrë në një pozicion pasi leximet nga dy oshilatorët konvergjojnë. Për blerje, stokastika duhet të jetë nën nivelin 20, ndërsa për shitje duhet të jetë mbi 80.

Strategjia gjithashtu funksionon shkëlqyeshëm për kontratat afatgjata dhe opsionet turbo. Kjo është kryesisht për shkak se stokastika llogarit vetëm numrin e qirinjve. Algoritmi mund të jetë veçanërisht i dobishëm gjatë lëvizjes së sheshtë të kuotave. Në të njëjtën kohë, është më mirë të mos zbatohet strategjia gjatë periudhave shumë të paqëndrueshme.

Megjithatë, ky është vetëm një nga variacionet e shumta të multi-stochastic. Nuk ka asnjë të keqe të eksperimentosh siç mund të bësh arrini tregues më të mirë me një cilësim të ndryshëm ose ndoshta me një oshilator të tretë.

#2 ADX+Stoch+MA

Cilësimet e sakta për strategjinë tregtare #2 ADX+Stoch+MA në Binomo
Cilësimet e sakta për strategjinë tregtare #2 ADX+Stoch+MA në Binomo

Është një nga strategjitë më të preferuara të skalpingut për tregtarët Binomo. Megjithëse algoritmi është mjaft kompleks, ai është ende një zgjedhje e shkëlqyer si një strategji efektive një minutëshe, veçanërisht për tregtarët me frekuencë të lartë

 • Asetet e rekomanduara- I përshtatshëm për çdo aset.
 • Afati kohor- Nga M5
 • skadimi - nje minute
 • Koha për tregtim - Sesionet amerikane dhe evropiane
 • Treguesit e tregtimit per te perdorur- Stoch 5/3/3; ADX 14
 • Blej sinjal- Mesataret lëvizëse organizohen sipas periudhës në rritje pa u kryqëzuar me njëra-tjetrën nga e majta në të djathtë. Për më tepër, ADX duhet të jetë mbi nivelin 20, ndërsa stokastika tejkalon nivelin 50.
 • Sinjali i shitjes - Kur bëhet fjalë për sinjalin e shitjes në Binomo, nuk është shumë i ndryshëm nga sinjali i blerjes. Edhe një herë, mesataret lëvizëse organizohen sipas periudhës në rritje pa u kryqëzuar. Ju gjithashtu duhet të kërkoni për ADX mbi nivelin 20 dhe stokastik nën 50.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#3 Stokastike lëvizëse

Cilësimet e sakta për strategjinë e tregtimit #3 Moving Stochastic në Binomo
Cilësimet e sakta për strategjinë e tregtimit Moving Stochastic në Binomo

Kompleksi i treguesve stokastikë është një pjesë integrale e shumicës së strategjive 60 sekondash në Binomo. Kjo është kryesisht për shkak se stokastike dhe të tjera oshilatorët janë tregues optimal, veçanërisht për strategjitë me korniza të vogla kohore. Për këtë strategji të veçantë, ju duhet të përdorni mjetin së bashku me mesataret lëvizëse në kryqëzimin klasik.

 • Asetet e rekomanduara- I përshtatshëm për çdo aset.
 • Afati kohor- M1-M5
 • skadimi - Nje minute
 • Koha për tregti - Nuk ka një kohë të caktuar. Megjithatë, rezultate më të mira mund të shihen gjatë natës gjatë seancave të Paqësorit dhe Azisë.
 • Treguesit për përdorim - Stoch 5/3/3 dhe dy mesatare lëvizëse, secila me periudha 60 dhe 30, gjatë periudhave shumë të paqëndrueshme dhe 30/15 gjatë netëve.

Sapo mesatarja me lëvizje të shpejtë kalon ngadalë nga fundi, kini kujdes që stokastika të shkojë përtej 20 përpara se të hapni opsionin e blerjes. Nga ana tjetër, kur vlera e oshilatorit shkon nën 80, është sinjali për shitje.

Pika e hyrjes nuk shfaqet shpesh. Kjo është arsyeja pse është më e mira Strategjia e tregtimit Binomo për tregti me afate të vogla kohore. Sinjali përmirëson ndjeshëm incidencën e modeleve të qirinjve të kthimit.

Për më tepër, është e dobishme të mbani mend se kryqëzimi i mesatareve lëvizëse mund të mos funksionojë në qirinj të veçantë. Kjo është thelbësore kur flasim për opsione 60 sekondash. Kështu, kur hyni në tregti, përdorni mesataren e pozicionit të parë. 

Prandaj, kur jeni në pozicionin e parë, menaxhimi i rekomanduar i parave është 2% në këtë platformë. Nga ana tjetër, shifra është në 4% për të dytën. Gjëja tjetër që duhet mbajtur mend është se tregtia mesatare hapet në drejtimin që fillon stokastik.

Përparësitë e strategjisë

Fitimet e mundshme në Binomo duke përdorur strategjitë e duhura

Me të gjitha thënë dhe bërë, ju mund të mendoni, mund t'i besohet Binomo për rezultatet që po kërkoni? Epo, nëse dëshironi fitoni para me Binomo, strategjia prej 60 sekondash mund t'ju sjellë disa avantazhe kryesore për t'ju ndihmuar të maksimizoni fitimet tuaja, të cilat përfshijnë:

Ekzekutimi i tregtive të shumta- Strategjia kërkon një kohë shumë të shkurtër. Kështu që ju mund të kryeni mbi njëqind tregti çdo ditë pa ndonjë shqetësim. Edhe nëse fitimet nga tregtitë individuale janë të vogla, ato të gjitha ju japin një fitim të madh në fund të ditës.

Fitoj eksperience- Në tregti, përsëritja është çelësi për çdo gjë tjetër në jetë. Është e detyruar t'ju japë përvojë, e cila sjell ekspertizë. Ju mund të fitoni njohuri kritike dhe të mësoni shumë më shpejt se tregtitë afatgjata me frekuencë të lartë tregtimi.

Maksimizimi i lëvizjeve të tregut - Tregjet me lëvizje të shpejtë mund të jenë jashtëzakonisht të paqëndrueshme, veçanërisht brenda një periudhe të shkurtër. Kjo ju lejon të maksimizoni fitimet tuaja duke zgjedhur kohën e duhur për të tregtuar pa e tepruar.

Shfrytëzojeni më mirë kohën - Kohëzgjatjet e gjata të tregtimit kërkojnë që ju të monitoroni tregun për më gjatë dhe t'i mbani sytë hapur te asetet. Sidoqoftë, me tregtitë një minutëshe, gjithçka që ju nevojitet është të përqendroheni për atë minutë dhe të jeni të lirë pasi të përfundojë.

Ne ndaluam së promovuari Binomo, zgjidhni një ndërmjetës të besueshëm tani:

Këshilla jonë: Regjistrohu me alternativën më të mirë Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment