5 ndërmjetësit dhe platformat më të mira të opsioneve binare në Bolivi – Krahasime

Shihni ndërmjetësit më të mirë të 5 opsioneve binare në Bolivi:

Ndërmjetësi:
Rregullore:
Rendimenti & Asetet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 95%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Kthimi: 94%+
300+ Tregjet
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

4.8/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
50+ Tregjet
 • Depozita minimale e ulët $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 95%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
/
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 94%+
300+ Märkte
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
50+ Märkte
Përparësitë:
 • Depozita minimale e ulët $10
 • Platformë e lehtë për t'u përdorur
 • $1,000 llogari demo
 • Pagesa të shpejta
 • Bonus falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Opsionet binare është një lloj tregtimi opsionesh që shumica e investitorëve bolivianë po shkojnë sot. Ka shume ndërmjetësit binare me të cilat tregtarët bolivianë mund të tregtojnë, por jo të gjitha platformat e ndërmjetësve atje janë nën ndonjë formë mbikëqyrjeje. Brokerët u ofrojnë investitorëve instrumente që ata mund t'i përdorin për tregti.

Bolivia

5 ndërmjetësit më të mirë në Bolivi janë renditur më poshtë:

 1. Quotex 
 2. IQ Option 
 3. Pocket Option 
 4. Binomo 
 5. Olymp Trade 

Lista e 5 ndërmjetësve më të mirë Binar në Bolivi

Në përgjithësi, ka shumë të përshtatshme agjentët e opsioneve binare në të gjithë botën. Me kaq shumë opsione, është e vështirë të mbash një pasqyrë. Prandaj, ne kemi zgjedhur më të mirët për ju. Pra, le të mësojmë më shumë rreth ndërmjetësit binare më të mirë në Bolivi.

#1. Quotex 

Ky ndërmjetës është një kompani me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që filloi në vitin 2019. Regjistrimi i llogarive në këtë platformë është i thjeshtë. Quotex tregtare instrumentet janë deri në 100. Tregtarët mund të zgjedhin cilindo nga asetet e zgjedhjes së tyre.

ndërmjetësi kuotash

Edhe pse kompania është relativisht e re, ajo është e njohur në mesin e tregtarëve në mbarë botën. Platforma Quotex është miqësore për përdoruesit. Platforma ka robotë që ndihmoni investitorët të bëjnë tregti të përgjegjshme kur vendosni tregti. Ofrohet një aplikacion celular me të cilin tregtarët mund të tregtojnë. Ky aplikacion celular është si versioni i uebit. Pra, tregtarët kanë pikëpamje të barabarta tregtare.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Veçoritë:

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

#2. IQ Option 

Ky ndërmjetës është një kompani me bazë në Qipro e themeluar në vitin 2013. Është një kompani e mirënjohur e opsioneve binare. Përveç opsioneve binare, IQ Option u ofron klientëve të saj Mjete Forex. Kompania ofron mbështetjen e klientit që mund të komunikojë me klientët në 10 gjuhë. Ata kanë një degë në MB për të zgjeruar kapacitetin e tyre të punës. 

ndërmjetësi i opsionit iq

Përmirësimi i teknologjisë IQ Option në 2016 e bën platformën një nga platformat më të mira për tregtim. Hapja e një llogarie me këtë ndërmjetës është e thjeshtë. Pas hapjes së një llogarie, tregtarët duhet të bëjnë një depozitimi minimal prej $10 përpara se të përdorni platformën për të tregtuar. 

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si investitor në IQ Option, ju keni akses në një llogari demo. Llogaria demo mund të përdoret për të praktikoni teknikat e tregtimit ju mund të dëshironi të provoni përpara se të përdorni llogarinë tuaj reale.

Veçoritë:

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3. Pocket Option 

Pocket Option zyra kryesore është në Ishujt Marshall. Kompania u formua në 2017 nga individë të Fintech të cilët donin të provonin dhe bënin që opsionet binare të kryheshin në një platformë unike.

Faqja e internetit Pocket Option

Hapja e një llogarie në ndërmjetës është e thjeshtë. Të depozitë minimale shuma për investitorët për të filluar tregtimin në platformë është $50, dhe tregtimet mund të bëhen me para të gatshme duke filluar nga $1. Si investitor në Pocket Option, do të keni akses në një llogari demo për praktikë. 

Duke pasur një Platforma MetaTrader, ky ndërmjetës përdoret mirë nga shumë tregtarë të opsioneve binare dhe Forex. 

➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Veçoritë:

 • Depozita minimale Pocket Option: $50
 • Asetet: çifte forex, ETF dhe kriptomonedha. 
 • Platforma: MT5.
 • Mbështetje: 24/7 
 • Leva: 1:100
 • Bonus: Kodet promocionale, kthim parash.
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#4. Binomo

Sado i vjetër që është ndërmjetësi, duke filluar nga viti 2014, shumë investitorë vazhduan të tregtonin në platformën e tij për shkak të unike. Binomo e ka selinë në Ishujt e Shën Vincentit dhe Grenadineve. Ndërmjetësi u ofron klientëve më shumë se 90 aktive të tregtueshme nga ETF dhe mjete të tjera tregtare. 

binomo

Hapja e një llogarie në Binomo nuk është aspak e lodhshme. Pas hapjes së një llogarie, mund të filloni të tregtoni pasi ta bëni atë depozitimi minimal prej $10. Tregtimet janë nga aq të ulëta sa $1. Si tregtar në platformë, do të keni akses në një Llogari demo Binomo. Kjo llogari demo është e dobishme, veçanërisht si një tregtar i ri. Ju do të dini se si funksionon tregtimi i opsioneve binare nga llogaria demo. 

➥ Regjistrohu me Binomo falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Veçoritë:

➥ Regjistrohu me Binomo falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#5. Olymp Trade 

Olymp Trade u themelua në 2014 për të ofruar opsione binare për investitorët nga Evropa dhe kontinente të tjera. Ndërmjetësi është i aksesueshëm si në një pajisje celulare ashtu edhe në një kompjuter. Investitorët e tregtisë Olimpike mund të fillojnë të tregtojnë në platformën e ndërmjetësit duke depozitimi i çdo shume nga $10 dhe më lart. 

tregtia olimpike

Llogaria demo e ofruar është e disponueshme për të gjithë tregtarët. Kjo llogari është përdorur për të strategjitë e planit që mund të përdoret gjatë tregtimit me llogarinë tuaj reale. Oferta e ndërmjetësit tregtarët leksione, kështu që nëse jeni një investitor i ri, do të jeni në gjendje të mësoni gjithçka që është e nevojshme për opsionet binare. 

➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Veçoritë:

 • Depozita minimale Olymp Trade: $10
 • Asetet: çifte monedhash, kripto dhe aksione. 
 • Platforma: MT4, platforma tregtare Olymp. 
 • Mbështetje: 24 orë - 7 ditë
 • Leva: 1:500
 • Bonusi: zero
➥ Regjistrohu me Olymp Trade falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të regjistroheni për opsionet binare në Bolivi 

A e njihni tashmë ndërmjetësin me të cilin dëshironi të tregtoni? Pasi ta bëni, mund të vazhdoni hap një llogari në platformë. Procedura e hapjes së një llogarie në një ndërmjetës është e lehtë dhe është e dixhitalizuar, që do të thotë se procedura është online përmes telefonit tuaj celular ose ndoshta kompjuterit tuaj.

Faqja kryesore e hyrjes në quotex

Pasi të keni shkarkuar aplikacionin celular ose të keni shkuar në faqen e internetit të ndërmjetësit, zgjidhni regjistrim ose regjistrim butonin. Pasi ta keni bërë këtë, do t'ju kërkohet detajet e hyrjes si adresën tuaj të emailit dhe numrin e telefonit, dhe do të krijoni një fjalëkalim që mund ta përdorni për t'u identifikuar nëse dilni nga llogaria juaj. 

Hyni në quotex

Faza tjetër do të jetë për paraqesin disa dokumente. Këto dokumente do të ndihmojnë kompaninë e brokerimit të regjistrojë profilin tuaj si një tregtar i vërtetë në serverin e tyre. Këto dokumente përfshijnë një kartë identiteti, patentë shoferi ose një pasaportë kombëtare (për identifikim) dhe faturën e shërbimeve (për banim).

Pasi ta keni përfunduar këtë, ndërmjetësi do të marrë disa orë për të përfunduar plotësisht bëjeni gati llogarinë tuaj tregtare në platformë. Pasi të jetë gati, duhet të merrni një mesazh që ju tregon kështu. Pas kësaj, do të keni mundësi të hyni në llogarinë tuaj dhe filloni të tregtoni në platformën e ndërmjetësit

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është e ligjshme tregtimi i opsioneve binare në Bolivi?

po, Tregtimi i opsioneve binare është e ligjshme në Bolivi. Edhe pse asnjë rregullore nuk drejton dhe mbikëqyr tregtimin e opsioneve binare në vend, tregtarët bolivianë mund të tregtojnë ende aktivet e opsioneve binare me ndërmjetësin e zgjedhjes së tyre. 

Investitorët bolivianë duhet të jenë kujdes kur zgjidhni një ndërmjetës lokal sepse asnjë organizatë nuk i kontrollon ato. Shumë herë ndërmjetësit që nuk janë të rregulluar kanë tendencë të jenë mashtruese. Si një investitor bolivian, është më mirë të tregtoni me ndërmjetës të rregulluar të opsioneve binare. 

Rregullimi financiar në Bolivi

Bolivia si shtet përbëhet nga institucione të caktuara financiare që sigurohet se ka rrjedhje e vazhdueshme e parave. Vendi ka një Banka Qendrore, një bankë shtetërore, dhe 51 institucione financiare që janë në pronësi private.

rregullore

Banka Qendrore bën rregullimi i përgjithshëm financiar të Bolivisë. Banka Qendrore është përgjegjëse për licencimin e organizatave financiare që duan të operojnë në Bolivi. Banka shtetërore dhe 51 institucione financiare private duhet të ndjekin çdo rregull ligjor të dhënë nga Banka Qendrore e Bolivisë. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përveç Bankës Qendrore, një organ i quajtur ASFI është gjithashtu i ngarkuar me detyrën e ASFI-së është të sigurohet që institucionet financiare në vend mos shkelni asnjë ligj dhënë nga CBB.

Qeveria e Bolivisë po mos bëni asnjë ligj financiar sa i përket opsioneve binare në vend. Agjentët e opsioneve binare në Bolivi në nivel lokal nuk janë të rregulluar nga CBB ose ASFI. Por kjo nuk do të thotë që tregtarët nga Bolivia nuk mund të bëjnë tregti me ndërmjetësit. Ata duhet të sigurohen që ndërmjetësi të jetë nën rregullimin e një institucioni financiar. 

Si të depozitoni fonde për tregtimin e opsioneve binare 

Tregtarët që kanë krijuar një llogari në ndërmjetës kanë qasje në depozitoni para në llogaritë e tyre për të filluar tregtimin. Çdo ndërmjetës ka shumën më të vogël që një investitor mund të depozitojë përpara se të vendosë tregti në platformën e ndërmjetësit. 

depozitë minimale kuote
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Për të financuar llogarinë tuaj, duhet të përdorni një Metoda e pagesës. Për të financuar llogarinë tuaj, mund të zgjidhni metodën e transfertës bankare, të kartës ose të portofolit elektronik. Metoda bankare përfshin depozitimin e parave në llogarinë tuaj direkt nga banka juaj. Kjo bëhet duke vendosur një kunj që verifikon se po kryeni transaksionin.

mënyrat e pagesës së kuotave

Metoda e kartës përfshin futjen e të dhënave të kartës suaj. Pas verifikimin e transaksionit po kryhet nga ju, shuma që dëshironi të depozitoni do të pasqyrohet në bilancin tuaj tregtar pasi të jetë i suksesshëm.

metoda e portofolit elektronik është pothuajse e njëjtë. Ju do të duhet të verifikoni që jeni ju që kryeni transaksionin. 

portofolin elektronik

Si të tërhiqeni 

Tërheqja është e lehtë. Është po aq e lehtë sa depozitimi i parave në llogarinë tuaj. Së pari, ju duhet të zgjidhni butoni i tërheqjes. Pas kësaj, ju mund të zgjidhni një Metoda e pagesës. Mënyra e pagesës do të përcaktojë se ku dëshironi të dërgohen paratë. Ekziston një transfertë bankare dhe një portofol elektronik. 

depozitimi dhe tërheqja e kartave master

Metoda e transferimit bankar do të thotë se fondi që tërhiqni nga llogaria juaj tregtare do të dërgohet direkt në bankën tuaj. Do t'ju duhet gjithashtu verifikuar që jeni ju që kryeni transaksionin. Pasi ta konfirmoni këtë, paratë do të pasqyrohen në llogarinë tuaj bankare brenda një kohe. 

Tërheqja e parave

Përzgjedhja e një portofoli elektronik do të thotë që tregtia do të dërgohet direkt në portofolin tuaj elektronik llogari. Nga portofoli juaj elektronik, ju mund t'i transferoni paratë në çdo kohë në bankën tuaj për tërheqje. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Ndonjëherë, a përqindja do të zbritet nga ndërmjetësi ju jeni duke tregtuar. Jo të gjithë ndërmjetësit paguajnë për tërheqje. Tarifa mund të jetë nga momenti kur shuma që po tërhiqni është nga një çmim i caktuar.

Si të tregtoni opsionet binare në Bolivi

Për të qenë të qartë, opsionet binare janë një tregti që nuk kërkon shumë nga individi. Eshte një nga tregjet likuide për t'u eksploruar sot. Me hapat e shkruar më poshtë, do të kuptoni se sa e thjeshtë është të tregtoni opsionet binare si një tregtar bolivian.

Zgjidhni dhe parashikoni tregtinë

Pas hapjes së llogarisë tuaj si tregtar bolivian në ndërmjetësin tuaj të preferuar dhe depozitimit të parave për tregti, ndiqni hapat e thjeshtë më poshtë për të ditur se si të filloni opsionet binare: 

Hapi #1: Studioni lëvizjen e tregut

Studioni se si po lëviz tregu. Tregu i opsioneve binare është shume shpejt, kaq shumë tregtarë nuk dinë kur dhe ku të bëjnë një tregti. Por nëse ju jeni një tregtar që vëzhgon me vëmendje lëvizjen e tregut, atëherë nuk do të keni asnjë problem se ku dhe kur të vendosni një tregti ose të hapni një treg. 

Shkoni lart ose poshtë

Një mënyrë tjetër për të studiuar lëvizjen e tregut është duke u bashkuar biseda në forum në ndërmjetësin (nëse është i disponueshëm). Shumë tregtarë priren të diskutoni në forume si po shkon tregu i opsioneve binare. Si një fillestar, do të mësoni shumë. Ndonjëherë webinarët organizohen edhe nga ekspertë. Këta ekspertë marrin kohën e tyre për të treguar se si mund të shkojë tregu në javët e ardhshme.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #2: Zgjidhni një treg 

Njerëzit zgjedhin tregun sepse duan të bëjnë fitime. Ju duhet të zgjidhni tregun tuaj bazuar në mënyrën se si ai ju favorizon gjatë tregtimit. Ekzistojnë dy mënyra në dispozicion - tregtia kohëzgjatja dhe interesi.

 • Kohëzgjatja e Tregtisë
koha e skadimit të kuotave

Tregtimi i opsioneve binare përdor atë që quhet kornizën kohore. Kjo do të thotë që tregtari cakton një kohë të caktuar që tregtia duhet të përfundojë. Cilësimet e kohës mund të jenë në ditë, orë, minuta ose javë. Tregtarët caktojnë një kohë të kontratës që do të funksionojë për ta. 

 • Interesi juaj 
kërkimore

Si një tregtar që tregton opsione binare, ju gjithashtu mund të zgjidhni të tregtoni në a treg për shkak të interesit tuaj. Ju mund të zgjidhni një treg për shkak të një mjeti të veçantë të opsioneve binare me të cilin ju pëlqen të tregtoni. Tregtarët që pëlqejnë kriptovalutat zgjedhin tregjet që tregtojnë kriptomonedha. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Hapi #3: Zgjidhni një shumë tregtare dhe kohëzgjatje të tregtisë

Për të bërë një tregti, ju duhet futni një shumë që jeni të gatshëm të blini ose shisni. Shuma që zgjidhni do të varet nga kthimi juaj nëse jeni të suksesshëm pas përfundimit të tregtisë. Kohëzgjatja e tregtisë është sa kohë dëshironi të zgjasë tregtia. A janë minuta, orë apo një ditë e tërë? Ju duhet të zgjidhni një kohë të kontratës.

cmim fiks

Hapi #4: Vendi tregti

Zgjidhni "konfirmoj” butoni për të vendosur një tregti. Pastaj shikoni se si lëviz tregu. 

porosit maskën

Hapi #5: Dilni nga tregtia përpara mbylljes ose prisni që koha e tregtimit të përfundojë

Kjo varet nëse tregtia po shkon mirë apo jo. Nëse parashikimi juaj po shkon mirë, ju mund të zgjidhni të qëndroni në tregti deri në skadimin e kohës së kontratës. Por nëse nuk është, ju mund të tërhiqeni prej saj. Zgjedhja është e juaja në fund. Vetëm nëse ju parashikoni drejt se do të keni një fitim.

Mbyllni një tregti

Përfundim: Brokerat e opsioneve binare janë të disponueshëm në Bolivi

Tregtarët bolivianë janë të mirëpritur të tregtojnë ndërmjetësit e përmendur më lart në këtë artikull. Së pari, ata të gjithë kanë platforma të shkëlqyera, dhe ju si tregtar keni sigurinë e duhur sepse ndërmjetësit janë të gjithë të rregulluar. Ata ofrojnë pothuajse të njëjtën sasi të aseteve, dhe disa madje ofrojnë bonuse për investitorët e tyre

Bolivia

Si një tregtar që dëshiron të eksplorojë tregun dixhital, Opsionet Binare janë një nga tregjet financiare që nuk dëshironi të humbisni.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët bolivianë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas