Agjentët më të mirë të opsioneve binare pa bonus depozite

Hidhini një sy ndërmjetësit më të mirë të opsioneve binare me një bonus pa depozite:

Ndërmjetësi:
Rregullore:
Rendimenti & Asetet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 95%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
IFMRRC
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Kthimi: 90%+
100+ Tregjet
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Vizitoni ndërmjetësin

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 95%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95%
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
IFMRRC
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullore:
Komisioni Financiar
Rendimenti & Asetet:
Kthimi: 90%+
100+ Märkte
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Ndërsa angazhoheni më shumë me tregtimin binare, një nga gjërat kryesore që do të pranoni është se shumë tregtarë ofrojnë tregtimi binar pa shpërblim dyqani. Kjo nënkupton që nuk do t'ju duhet të ruani para për të filluar si një ndërmjetësi i zgjedhjeve binare. Normalisht, ky është një rekomandim jashtëzakonisht tërheqës për tregtarët e pritur. 

Si ekspertë në fushën e tregtimit, ne kemi përdorur të gjithë njohuritë dhe përvojën tonë për t'ju dhënë një manual të plotë për alternativat më të mira binare. Kjo do t'ju ndihmojë të keni mundësinë të mbani mend se si të tregtoni zgjedhjet binare që nuk funksionojnë shpërblimet e dyqaneve dhe si mundeni zgjidhni agjentin dhe shpërblimi që rezulton më i miri për ju dhe stilin tuaj të tregtimit.

Çfarë është opsionet binare pa depozitë?

Shpërblimi i tregtisë binare pa dyqan është ndoshta gjëja më e njohur që do të përjetoni kur filloni tregtimin binare. Kjo është një masë falas e parave për të filluar tregtimin në qendër të saj dhe nuk kërkon depozitë për të filluar. Është një mënyrë fantastike për specialistët për të tërhequr klientët dhe për të lejuar ndërmjetësit, për të filluar, tregtimin e drejtpërdrejtë pa subvencione themelore.

› Rekomandimi ynë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon një bonus pa depozite në tregtimin e opsioneve binare? 

Operacionet e tregtimi binar nuk ka shpërblime në dyqan janë shumë elementare që në fillim. Ky është një shpërblim falas që ndërmjetësit mund ta marrin vetëm përmes një regjistrimi të konfirmuar në një faqe tregtare binar që e ofron atë.

Lëvizja është një rrezik për tregtarët dhe një metodë optimale për të filluar tregtimin e drejtpërdrejtë pa një rrezik monetar, që do të thotë një zhvendosje për ndërmjetësit në lidhje me proporcionin rrezik/shpërblim. Shpërblimi është kreditohet rregullisht në rekord pas duke kontrolluar ID-në tuaj dhe arkivat e shtëpisë për tregtim. 

kuotek

Në mënyrë tipike, këto lloj zgjedhjesh shtesë binare u paraqiten tregtarëve të rinj deri në $50 si opsione binare pa shpërblim për ftesën e dyqanit. Shpërblimet e bashkimit normalisht do të vlerësohen nga $5 në $50

Marrëveshjet e aplikuara për këto lloj shpërblimesh pa dyqan dihet se janë jashtëzakonisht ndaluese. Kjo e bën vërtet sfiduese për tregtarët që të përfitojnë nga shpërblimet pa depozitim në një dizajn të rëndësishëm, përveç trajtimit të tyre përkatësisht si një llogari demo me një Quotex.

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Cilat janë bonuset e tregtimit të opsioneve binare? 

A shpërblimi i tregtimit të opsioneve binare është një propozim nga një specialist që synon t'i japë tregtarit asete shtesë për të shkëmbyer ose lehtësuar fatkeqësitë nëse një shkëmbim rezulton keq. Në mënyrë tipike, marrëveshja është si një shpërblim i mirëpritur ose një ofertë regjistrimi. Ofertat e mirëseardhjes janë gjithashtu një shtysë për të klientët e rinj për t'u bashkuar me atë agjent specifik.

Olymp-Tregti-depozitë-njoftim

Ata arrijnë në një shumëllojshmëri strukturash, për shembull: 

 • Asnjë shpërblim në dyqan 
 • Ndeshja e dyqanit 
 • Tregtia e thjeshtuar me rrezik 
 • Materiali trajnues 
 • Pajisjet ose çmimet 

Shpërblimet do të shoqërojnë vazhdimisht marrëveshjet. Këto terma janë pjesët kryesore të shikimit të një shpërblimi. Një më shumë shpërblim modest 'pa tela', për shembull, ndoshta shumë më tërheqës sesa një shpërblim më i madh që ka disa marrëveshje jashtëzakonisht ndaluese.

› Rekomandimi ynë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Dallimet kryesore midis bonuseve pa depozitë dhe depozitave 

Aq i famshëm sa tregtia binar pa pagesë, ka edhe kontribute shtesë lloje të tjera shtesë. Shpërblimet në dyqan të tregtarëve të tregtimit binar paraqesin llojin kryesor të shpërblimit zgjedhor. Këto shpesh vijnë si një shpërblim për ndeshjen e dyqaneve dhe ndryshojnë nga zgjedhjet pa dyqan në disa mënyra të ndryshme. 

Kërkesa për depozitë 

Një nga kontrastet kryesore në lidhje me një shpërblim binar të dyqanit tregtar është se padyshim që kërkohet një dyqan. Kjo nuk është situata me Zgjedhje shtesë binare pa dyqan

Madhësia e bonusit 

Madhësia e përbashkët e shpërblimit në lidhje me mungesën e alternativave shtesë të dyqaneve është midis $5 – $50. Disa mund të bëjnë tregti më të madhe binare pa asnjë shpërblim dyqani, megjithatë këto duhet të shihen me njëfarë alarmi.

Pocket-Option-bonus-1

Shpërblimet ruajeni atëherë përsëri mund të arrijnë rregullisht aq sa $500 për llogari të koordinimit të dyqanit.

Shuma fikse kundrejt përqindjes së ndryshueshme 

Siç u vërejt, ideja e shpërblimit binar alternativ pa lloje dyqanesh është se ato janë një agregat i duhur. Ky është pasojë e mospërdorimit të tyre në dyqane. Në ndërkohë, shpërblimet e dyqaneve në tregtimin binare mund të shkojnë midis 10% - 100% duke u mbështetur në tregtarin dhe kushtet tuaja. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Kushtet e tregtimit dhe tërheqjes 

Shkëmbimi i parakushteve dhe kushtet e tërheqjes në përgjithësi janë jashtëzakonisht ekstreme për të dy llojet e dyqaneve. Këto mund të mbajnë mend kufizimet e qarta për kohën kur mund të hiqen shpërblimet. Kushtet edhe për çmimet më të mira të tregtisë binare pa dyqan, shpesh janë jashtëzakonisht më të vështira.

Ju duhet të kontrolloni me kujdes marrëveshjet përpara se të toleroni ndonjë shpërblim. Kjo mund ta bëjë hyrjen dhe daljen nga shkëmbimet dukshëm më të mundimshme sesa pritej.

Të mirat dhe të këqijat e një bonusi pa depozite të opsioneve binare 

Në mënyrë të ngjashme, si me të gjitha llojet e tregtimit dhe kontributeve shtesë, ka përfitimet dhe dëmet lidhur me tregtimin binare nuk ka kontribute shtesë. Të gjitha këto duhet të mendohen përpara se të zgjidhni të merrni pjesë në tregtimin e opsioneve binare.

 • Asnjë shpenzim financiar
 • Aftësia për të mësuar dhe eksperimentuar

 • Termat dhe Kushtet thellësisht Kufizuese
 • Normat qesharake të qarkullimit
 • Popullariteti në rënie

Vazhdoni të lexoni për të marrë më shumë njohuri mbi avantazhet dhe disavantazhet i një bonusi pa depozite të opsioneve binare.

› Rekomandimi ynë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pro

 • Asnjë shpenzim financiar 

Shpërblimi binar i tregtimit pa dyqan ju ofron me sukses një shans falas për të filluar tregtimin pa rrezik. Pavarësisht se sa pengues mund të jenë kushtet e tregtisë, ky është një shans mahnitës për t'u marrë më i njohur me tregun e tregtimit të opsioneve binare. 

 • Aftësia për të mësuar dhe eksperimentuar 

Ekzistojnë ngjashmëri të shumta midis rrethanës së shpërblimit pa dyqan dhe tregtimit përmes a llogari demo tregtare Forex me një specialist të lartë. Ju keni një kapacitet të ngjashëm për të përballuar kushtet e tregtimit të drejtpërdrejtë pa rrezik, duke ju lejuar të nxisni stilin tuaj të tregtimit pa u frikësuar nga gabimet e shtrenjta. Kjo përvojë mësimore është e rëndësishme në një gamë të gjerë tregjesh. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Kundër 

 • Termat dhe Kushtet thellësisht Kufizuese 

Marrëveshjet mund të jenë kaq penguese me përfaqësuesit e opsioneve binare, saqë të kuptuarit e çdo avantazhi real nga shpërblimi juaj pa dyqan rezulton të jetë jashtëzakonisht i vështirë, nëse sigurisht është i realizueshëm. Kjo është arsyeja pse duhet të inspektoni me kujdes kushtet përpara se të përqendroheni në një përfaqësues specifik tregtar.

 • Norma qesharake të qarkullimit 

Marrëveshjet tregtare të referuara shpesh nuk mund të shohin asnjë kontribut shtesë binare të depozitimit të hequr në një afat kohor jashtëzakonisht të shkurtër ose kërkojnë ritme të paarsyeshme qarkullimi sa 30-40 herë shumën e shpërblimit përpara se të hiqen përfitimet. 

 • Popullariteti në rënie 

fama dhe përdorimi i shpërblimeve të opsioneve binare të asnjë dyqani përgjithësisht kanë rënë në mesin e tregtarëve të rëndësishëm të tregtimit binare. Kjo është për shkak të realitetit që ata kanë qenë në një masë të madhe të pamjaftueshme në tërheqjen e ndërmjetësve rregullisht për shkak të specifikimeve të tyre thellësisht ndaluese të tregtimit. 

Ndërsa fama e çmimeve të asnjë dyqani është shkrirë, ato janë zëvendësuar herë pas here nga Tregtimi "pa rrezik". Këto janë tregti që mund të vendosen dhe zbriten te tregtari në rast se janë joefektive. 

Përfundimisht, rregullimi i zgjedhjeve binare pa shpërblim dyqani mund të jetë diçka pozitive, për sa kohë që kushtet e tregtimit janë mjaft ideale, ose nëse asgjë tjetër nuk është e arritshme për ju.

Po kështu, duhet t'ju jepet vazhdimisht një alternativë për të hequr dorë dhe të mos ndiheni tepër të shtrënguar për të marrë pjesë në tregtimin e shpërblimeve. Destinacionet e shkëmbimit binar që avancojnë kontributet e tyre përmes presionit dhe mbieksitimit duhet të trajtohen me vigjilencë dhe dyshim.

Kohët më të mira për të kërkuar bonuse 

Mundësia më e mirë ideale për të garantuar një avantazh është të mos lini mënjanë rregullisht këstin kryesor. Për agjentë të caktuar, strategjia më e mirë është të hapni një rekord me dyqanin bazë – refuzimi i çdo shpërblimi. 

Pastaj, pas një kohe të tregtisë, telefononi përshpejtuesit dhe organizoni një shpërblim drejtpërdrejt me ta, në dritën e një dyqani më të madh. Kjo është veçanërisht e fuqishme në rast se ka një agregat më të madh për t'u kontribuar. Sa më i madh të jetë dyqani pasues, aq më mirë do të jenë kushtet shtesë. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Lista e bonuseve më të mira pa depozite për ndërmjetësit e opsioneve binare

Atje jane shumë agjentë të opsioneve binare në të gjithë botën që ofrojnë kushte tërheqëse për ndërmjetësit. Për sa i përket bonusit më të mirë pa depozitim, këto janë tre rekomandimet tona:

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth ndërmjetësve të lartpërmendur, thjesht klikoni mbi emrat e tyre për t'u futur më thellë në të mirat dhe të këqijat e ofertave të tyre.

› Rekomandimi ynë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

FAQ

Çfarë shihet si një shpërblim i arsyeshëm pa dyqan kur shkëmbejmë alternativa paralele? 

Një shpërblim i arsyeshëm i alternativave paralele pa dyqane nuk vendos faktorë të panevojshëm urgjent tek ndërmjetësi për të marrë pjesë në shkëmbimin ose vendosjen e fokuseve qesharake për qarkullimin dhe vëllimin për të ofruar shumat shtesë.

Si t'i tërheq fitimet e bonusit pa depozitim të opsioneve të mia binare? 

Si rregull, këto përfitime shtesë nuk hiqen me lehtësi. Shpesh do t'ju duhet të shkëmbeni mbi 30-40 herë me këto përfitime shtesë përpara se ato të jenë të disponueshme për tërheqje.

Ku mund të gjej bonuset më të mira pa depozitim për mua?

Ndërsa disa shpërblime të kënaqshme pa dyqane janë të arritshme nga fazat e çiftuara, shpërblimet më të besueshme dhe më të vlerësuara jo të një dyqani të vetëm janë njohuritë e mundshme nga ngritja dhe specialistët e besuar të Forex.

konkluzioni 

shpërblim pa depozitë është një lloj shpërblim i mirëpritur dhe mund të përdoret vetëm një herë. Është një përforcim i jashtëzakonshëm i kredisë tregtare shtesë për çdo tregtar që ka filluar së fundmi tregtimin. Auditimi i mësipërm ka përmbledhur parakushtet shtesë që tregojnë se shpërblimet shoqërojnë një përgjegjësi dhe angazhime specifike.

Tregtarët gjithashtu duhet të kuptojnë se përfaqësuesit nuk mund të ofrojnë vetëm para pa kërkuar diçka si një kompensim. Si tregtar, duhet respektoni udhëzimet; megjithatë, nëse udhëzimet nuk janë mjaftueshëm të kënaqshme dhe janë të paqarta, ju jeni në një situatë ideale për të shmangur një marrëveshje të tillë.

Rekomandimi ynë: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Unë jam një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se 10 vjet. Kryesisht, unë tregtoj 60 tregti të dytë me një normë shumë të lartë goditjeje.

Shkruaj një koment

Çfarë të lexoni më pas