Agjentët e opsioneve binare me programin e filialeve: Si funksionon?

Këta janë disa ndërmjetës me programe shoqëruese:

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Rendimenti dhe aktivet:
Përparësitë:
Oferta:
5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

/
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5.0/5
12345
IFMRRC
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Llogari e drejtpërdrejtë nga $50
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

5.0/5
12345
Komisioni Financiar
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Llogari e drejtpërdrejtë nga $10
  Regjistrohu falas

(paralajmërim rreziku: Tregtimi është i rrezikshëm)

Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 95%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Min. depozitë $10
 • $10,000 demonstrim
 • Platformë profesionale
 • Fitim i lartë deri në 95% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Tërheqje të shpejta
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
/
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 94%+
300+ tregje
Përparësitë:
 • Depozita minimale $10
 • Llogari demo falas
 • Kthim i lartë deri në 100% (në rast të një parashikimi të saktë)
 • Platforma është e lehtë për t'u përdorur
 • Mbështetje 24/7
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
IFMRRC
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Pranon klientë ndërkombëtarë
 • Pagesa të larta
 • Platformë profesionale
 • Depozita/tërheqje të shpejta
 • Llogari demo falas
Oferta:
Ndërmjetësi:
Rregullorja:
Komisioni Financiar
Rendimenti dhe aktivet:
Rendimenti: 90%+
100+ tregje
Përparësitë:
 • Platformë profesionale
 • Llogari demo falas
 • Depozita minimale $10
 • Webinarët dhe edukimi
 • Pagesa të larta
Oferta:

Opsionet binare janë mjete tregtare moderne duke lejuar klientët e rregullt të tregtojnë asete të ndryshme. Ai përfshin monedhat, aksionet, mallrat dhe indekset.

Fitoni para shpejt

Duke parashikuar nëse vlera e një aktivi do të rritet ose do të bjerë brenda një kohe të caktuar, tregtarët binare mund të fitojnë para. 

Merrni një bonus depozite falas prej 50% në Quotex me kodin tonë të promovimit "bobroker50"

Ju mund ta përdorni këtë kod bonus vetëm duke u regjistruar në faqen tonë të internetit.

➨ Ndërmjetësi më i mirë: Regjistrohu për bonusin tënd falas Quotex!

(paralajmërim për rrezikun: Tregtimi përfshin rreziqe)

Çfarë është një program filial i opsioneve binare?

Ju mund të fitoni para përmes programeve shoqëruese të opsioneve binare nga dërgimin e klientëve të rinj. Kjo është e drejtë! Duke vepruar si ndërmjetës, ju mundeni merrni tregtarët të bashkohen platformat e tregtimit të opsioneve binare në internet. 

quotex filial

Ju duhet vetëm prezantoj tregtarët në platformën tregtare që mendoni se u ofron atyre produkte unike dhe inovative. Ka mënyra të tjera për të kontribuar me talentet tuaja dhe për të pasur diçka në xhep nëse nuk e konsideroni veten një spekulator të shkëlqyeshëm të letrave me vlerë. Për shembull, programet shoqëruese të opsioneve binare mund t'ju kërkojnë një gjë të tillë bëni më shumë përpjekje se një tregtar binar. 

Megjithatë, nëse gjeni përzierjen e duhur, mundeni krijoni të ardhura të besueshme për vete që nuk ka bazë tek tekat e tregut.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është e veçantë për programin e filialit të opsioneve binare?

Programet shoqëruese të opsioneve binare lejojnë administratorët e uebit tërheqin klientët e mundshëm tek një ndërmjetës. Të webmaster më pas kompensohet për drejtimet që mund të gjenerojë uebfaqja e tyre dhe sa mund të konvertohen në klientë që paguajnë.

marketing affiliate

Ka më shumë se mjaft klientë nëse ndërtoni një faqe interneti të suksesshme që i çon vizitorët e interesuar drejt ndërmjetësve binare të gatshëm t'ju paguajnë. Të tregu po rritet, dhe interesi në opsionet binare është më i madh se kurrë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet binare bashkojnë programet shoqëruese në platforma të ndryshme

Këtu janë programet kryesore të filialeve të ndërmjetësve të opsioneve binare.

Programi shoqërues Quotex

Në varësi të numrit të tregtarëve aktivë që tërheqni në një muaj, Quotex Programi i Filialit të ndërmjetësit të opsioneve binare ofron filialet një të ardhura deri në 80%.

 • Regjistrohu falas Llogaria Quotex dhe promovoni lidhjen tuaj të referimit për të fituar komisione.
 • Ju do të fitoni para sapo të tërhiqni disa tregtarë aktivë.
program shoqërues quotex

Si të regjistroheni për një llogari filial ndërmjetësi në Quotex?

Një tregtar mund të fillojë duke vizituar Quotex faqe interneti të regjistroheni si filial.

 1. Lëvizni te në fund të faqes së internetit.
 2. Klikoni mbi "Partner” dhe më pas klikoni në “Regjistrohu.”
 3. E juaja adresën e emailit dhe fjalëkalimin duhet të plotësohet këtu për t'ju lejuar të krijoni llogarinë tuaj të filialit.
 4. Kontrolloni kutinë pranë programit të filialit dhe konfirmoni që ju pranoni kushtet.
 5. Paraqisni regjistrimin tuaj për programin shoqërues të ndërmjetësit të opsioneve binare Quotex.

Pas kësaj, do të shihni një pult. Paneli juaj është vendi ku mund të zbuloni Quotex tuaj lidhje shoqëruese

Regjistrimi i filialeve quotex

Tani që keni mësuar se si të regjistroheni si një filial Quotex, le të shohim programin e filialit strukturën.

Programi i Filialit për Quotex

 • Filialet e programeve të filialeve Quotex marrin kompensohen kur arrijnë rezultate, pasi është një program i bazuar në performancë.
 • Quotex përdor a CPA (kosto për blerje) model për të paguar filialet e saj.
 • Ju do të merrni kompensim për çdo tregtar ju rekrutoni që hap një llogari me Quotex dhe bën një depozitë.
 • Të gjithë bashkëpunëtorët do të marrin një komisioni në varësi të numrit të tregtarëve që ju referoni dhe sa para fiton platforma.
 • Për shembull, ju mundeni merrni deri në $80 nëse i referoheni vetëm një klienti që depoziton $100, tregton dhe i humb ato para.
 • Kështu që, duke fituar para nuk ka qenë kurrë aq e lehtë sa me Programi shoqërues Quotex. Aspekti sfidues është gjetja e tregtarëve për t'u regjistruar me lidhjen tuaj. Megjithatë, nëse përpiqeni më shumë, mund ta arrini atë shpejt. 
Programi i filialit Quotex fillon të fitojë

Metodat për tërheqjet e filialeve Quotex

Kur llogaria juaj e filialit ka arritur një kufi, ju mundeni tërhiqni komisionet tuaja në një nga mënyrat e mëposhtme:

 • Quotex e-portofol
 • Transferte bankare
 • Në formën e kriptovalutat
Quotex Tërheqja e parave

Programi i anëtarësimit IQ Option

Ata që kërkojnë një zgjidhje përmes programeve shoqëruese munden promovimi i mallrave dhe shërbimeve të një kompanie dhe merrni një komision. Për shembull, ata mund të fitojnë një komision sa herë që konsumatori regjistrohet në IQ Option lidhjen e programit të anëtarësimit të ndërmjetësve. 

filial i opsionit iq

Ju do të merrni kompensim kur dikush regjistrohet për IQ Option përmes lidhjes tuaj dhe fillon tregtimin.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfitimet e marrëveshjes së filialit me IQ Option

Pasi të mendoni për këtë, ky program shoqërues ka vetëm avantazhe.

 • Është ndërmjetësi më i mirë sepse ofron shumë mundësi anëtarëve të saj dhe vendos reputacionin e saj. Ai gjithashtu ka programin më të mirë të filialeve.
 • Pavarësisht se sa para fiton një tregtar ose cila është strategjia e tij tregtare, ju do të bëni vetëm përfitojnë nga fitimet të platformës së ndërmjetësimit.
ndërmjetësi i opsionit iq

Si është procesi i anëtarësimit IQ Option?

Procesi i një Filialin IQ Option programi është lehtë për t'u kuptuar. Ju mund të filloni duke u regjistruar për një program filial nga vërtetimi i numrit tuaj të telefonit dhe duke ofruar informacione të rëndësishme.

 • Pas regjistrimit në program, krijoni profilin tuaj me informacionin e duhur. 
 • Edhe nëse identiteti juaj është si "partner", do t'ju duhet japin informacionin e duhur, të tilla si "informacionet e kontaktit" dhe "informacionet personale". 
 • Ju mund t'i merrni paratë tuaja pasi t'i keni 10 tregtarë aktivë.
si të bëheni një filial i opsionit iq

Pult IQ Option me statistika të përgjithshme dhe bashkëpunëtorë

 • Paneli bëhet jashtëzakonisht i organizuar mirë, dhe statistikat shfaqen me grafikë të pastër kristal
 • Përveç kësaj, në panelin e kontrollit, mundeni kontrolloni çdo aspekt të programit të filialeve.
 • Një bord i veçantë i lejon përdoruesit të shohin performancën e tyre si bashkëpunëtorë përmes platformës së ndërmjetësit dhe fushën e statistikave është në dispozicion në filialet kryesore të platformës.
➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pagesa

IQ Option ofron a pagesa në para opsion dhe paguan të gjitha filialet e saj njehere ne muaj, herë pas here dy herë. Megjithatë, ju duhet rekrutoni të paktën 10 tregtarë të rinj aktivë për të marrë kompensim nga IQ Option.

Kontrolloni tuajin Numri i telefonit dhe shtoni një adresën e emailit për të vërtetuar sinqeritetin tuaj në mënyrë që më në fund të mund të fitoni para.

Fitimet e programit të filialit të opsionit iq

Më shumë rreth programit të anëtarësimit IQ Option

Ju mund të ftoni bashkëpunëtorë të tjerë për të tregtuar platformën e ndërmjetësit fitoni një fitim 5% për jetën përmes performancës së jashtëzakonshme të programit të referimit IQ Option.

➥ Regjistrohu me IQ Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mund të jetë zgjidhja juaj e fundit nëse metodat e sugjeruara më parë nuk funksionojnë për ju. IQ Option gjithashtu mund promovohu përmes marketingut me pagesë, një strategji e provuar për promovimin e platformës dhe mbështetjen e programit tuaj të filialeve. Megjithatë, mjetet e marketingut falas janë më efektive në sjelljen e parave rregullisht.

iq opsion filial program

Programi i anëtarësimit Pocket Option

Pocket Option Programi i Filialit është një ndërveprim tregtar mes dikujt që ofron një produkt dhe dikujt që mund ta rekomandojë atë tek audienca e tyre. 

Ndihmon partnerët marrin një pjesë e të ardhurave nga çdo shitje dhe kështu njihet si një program filial ose partner.

filial i opsionit të xhepit
 • Pasi të regjistroheni në faqen e internetit të një ndërmjetësi Pocket Options si një filial, ju merrni një lidhje speciale dhe bashkohuni me ndërmjetësin si një filial. Kjo ndodh duke shtuar këtë lidhje në burimin tuaj të trafikut. 
 • Klientët e shohin këtë postim kur ata kalojnë nëpër lajmet e tyre, intrigohen nga oferta dhe klikojnë në lidhje.
 • Tashmë ka disa të mahnitshme Filialin Pocket Option programe përmes të cilave ju mund të tërheqni vizitorë/lexues dhe të stimuloni veten. 
 • Këto programe të marketingut të filialeve punojnë në parimet e gjenerimit dhe ndarjes së fitimit.
➥ Regjistrohu me Pocket Option falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të bashkoheni në programin e filialeve Pocket Option si partner?

Pas leximit të Pocket Option rishikimi i filialeve, ju mund t'u përgjigjeni të gjitha anketave dhe të vendosni nëse dëshironi t'i bashkoheni biznesit. Ju duhet të investoni pak kohë dhe ndiqni një udhëzues të shkurtër për t'u bërë një bashkëpunëtor i këtij ndërmjetësi:

 • Ju duhet të plotësoni formulari i mbledhjes së të dhënave të programit dhe konfirmoni regjistrimin tuaj.
 • Lexoni udhërrëfyes për fillestarët përpara se të filloni udhëtimin tuaj të filialit të opsioneve binare. 
 •  Ti duhet tërheqin më shumë drejtues për të nxjerrë më shumë komision dhe shumë bonus. Sidoqoftë, komisioni dhe bonusi juaj do të varen nga numri i klientëve që sillni në platformë.
 • Tani mundesh marrin një komision për veprimtarinë e tregtarëve të rekrutuar.
program filial i opsionit të xhepit

Si të regjistroheni për një program partner?

Nënshkrimi për një program partner për çdo ndërmjetës është thjeshtë dhe ka hapa të njëjtë për të gjithë ndërmjetësit e tjerë. Hapat e regjistrimit përfshijnë hapat e mëposhtëm që diskutuam për Quotex, Pocket Option dhe IQ Option. Pra, le të rishikojmë shpejt se si të regjistrohemi në programin e filialit të ndërmjetësit të opsioneve binare. 

 • Vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit ku dëshironi të regjistroheni si filial. 
 • Tani, klikoni në 'bashkohu si partner' ose 'bashkohuni si filial' për të filluar. 
 • Futni të gjitha detajet që kërkon ndërmjetësi, verifikoni ato dhe filloni me programin tuaj të filialeve. 
➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si funksionon një program filial i opsioneve binare?

Programi i filialit të opsioneve binare ka një punë të drejtpërdrejtë. Për shembull, për të fituar nga programi i filialeve të ndërmjetësve të opsioneve binare, tregtarët duhet vetëm të kuptojnë se si mund të gjenerojnë një numër maksimal përdoruesish të rinj për platformën e tregtimit në internet. 

iq opsion filial top10

Sidoqoftë, përdoruesit e rinj që regjistrohen duke përdorur lidhjen tuaj duhet gjithashtu të bëjnë tregti. Si rezultat, ju mund të fitoni përmes programit të filialeve të ndërmjetësve të opsioneve binare vetëm kur këta tregtarë humbasin tregtinë e tyre. 

Disa ndërmjetës të opsioneve binare ofrojnë përqindje fitimi të partnerit deri në 80%. Pra, ekziston një mundësi e madhe që tregtarët të fitojnë para përmes programit të filialeve të ndërmjetësve të opsioneve binare. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Fitimet e mundshme

Të gjitha programet shoqëruese të opsioneve binare shpesh gjenerojnë një fitim të respektueshëm. Shumë bashkëpunëtorë përdorin ato burimet e trafikut në mënyrë strategjike për të gjeneruar të ardhura të larta pasive në afat të gjatë.

kushtet e filialit të opsionit xhepi

Disa plane janë të disponueshme për filialet në platforma të ndryshme tregtare në internet me opsione binare.

Për shembull, Pocket Option u ofron filialeve katër potencialet e mëposhtme të fitimit.

 • A opsioni i kombinimit që merr parasysh të dyja fitimi të shërbimit dhe të shuma totale e qarkullimit (40-60% fitim + 2-3% qarkullim tregtar)
 •  A pagesa fikse për depozitën fillestare 
 • Përqindja e fitimi i shërbimit (nga 80%)
 • Përqindja e shuma e depozitës (në 50%)
planet e filialeve të opsioneve të xhepit

Deri në $1,000 mund të paguhet si një shpërblim maksimal sipas programit CPA në Pocket Option. Po kështu, ka disa përfitime të tjera të fitimit për tregtarët duke iu bashkuar programit të filialeve të ndërmjetësve të tjerë. 

Kështu, nëse tregtarët angazhohen në taktikat e duhura të filialeve, ata munden fitoni lehtësisht përmes programeve të filialeve pa tregtuar në të vërtetë.

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

konkluzioni

Ekziston një treg global për tregtimin e opsioneve binare. Tregtimi i opsioneve binare mund të jetë a burim më të madh të ardhurash për tregtarët. Sidoqoftë, nëse jeni skeptik në lidhje me tregtimin e opsioneve binare, mund të bashkoheni me një program filial të ndërmjetësve të opsioneve binare. Është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para nëse dëshironi të mbani veten jashtë arenës së tregtimit.

Programi i Filialit Quotex

Disa programe shoqëruese të ndërmjetësit të opsioneve binare ju lejojnë të shijoni fitime dhe bonuse të larta. Pra, nëse dëshironi të fitoni para shtesë, mund të filloni me programin e filialeve të ndërmjetësve të opsioneve binare. 

➥ Zgjedhja më e mirë për tregtarët: Regjistrohu me Quotex falas

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rreth Autorit

Percival Knight
Unë kam qenë një tregtar me përvojë i opsioneve binare për më shumë se dhjetë vjet. Kryesisht, unë tregtoj tregti 60 sekondash me një normë shumë të lartë goditjeje. Strategjitë e mia të preferuara janë përdorimi i shandanëve dhe fake-breakouts

Write a comment